De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GEFELICITEERD! GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL. Datum Naam Groep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GEFELICITEERD! GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL. Datum Naam Groep"

Transcriptie

1 De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 24 Datum: 09 maart week 10 Datum: AGENDA Omschrijving: 9 maart NSA Speeljudo ob/mb 12 maart Weekopening groep 1/2 12 maart NSA Beeldhouwen bb 13 maart Groep 6 topotoets over Flevoland en Utrecht. Groep 7 over midden Europa. 14 maart STAKINGSDAG, GEEN LES 15 maart NSA Kookcafé mb 16 maart NSA Speeljudo ob/mb en pluslessen, theaterbezoek groep 1, 2 en maart Weekopening groep 3 NSA Beeldhouwen bb 21 maart Schaakwedstrijden team 2. De locatie wordt nog bekend gemaakt. 21 maart Schoolvoetbal. 23 maart NSA speeljudo en pluslessen 24 maart Schoolschaken Westerkim 1 25 maart Zomertijd 26 maart Weekopening groep 4 NSA Beeldhouwen bb 28 maart Kijkavond groot project 28 maart Schoolvoetbal. 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag en studiedag, leerlingen vrij 31 maart Juf Corina jarig 31 maart t/m 2 april Paasvakantie 4 april Schoolvoetbal. 11 april Schoolvoetbal. GEFELICITEERD! Datum Naam Groep 10 maart Jade Ligthart 4 GODSDIENSTTHEMA Week 11 12/03-16/03 Wie begrijpt dit? Marcus 9: 2-29 en Marcus 10: Rondom Jezus gebeuren dingen die niemand kan begrijpen. Bovenop een berg verschijnen twee mensen van vroeger: Mozes en Elia. De stem van God klinkt uit de hemel. Het is niet erg als je dat niet allemaal kunt begrijpen. Jezus zet de kinderen vooraan: Het koninkrijk van God ontvang je als een kind. LIED VAN DE WEEK Groep 1 t/m 8: Jezus wijst de weg naar Pasen. VREEDZAME SCHOOL Er was deze week geen weekopening. Regel van de week: We lopen rustig en zonder te storen door de school.

2 Voor Unicef hebben de kinderen 224,40 opgehaald. In de kerk is 510 opgehaald voor Unicef. Het totale bedrag komt dan op 734,40 en zal worden overgemaakt naar Unicef. KINDEREN VAN DE WEEK KLASSENNIEUWS Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 3 en 4 Danny heeft zijn B-diploma gehaald. Super. Julia is voor het eerst naar vioolles geweest, Casper gaat op hockey, Nilaya heeft haar blauw, gehaald, Ruben heeft zijn c-diploma, Dean heeft zijn A-diploma, Maria heeft zelf haar tand eruit getrokken. Mrad en Khaled Alsoufi hebben een zusje gekregen. Ze heet Miral. Van harte gefeliciteerd! KLASSENNIEUWS Aan de ouders van de kinderen van groep 1 en 2 Nu na de voorjaarsvakantie start het groot project op de Westerkim. In het kader van het onderwerp van het project gaan de kleuters een bezoekje brengen aan het Zaantheater en een kijkje achter de coulissen nemen. De excursie staat gepland op vrijdag ochtend 16 maart a.s. om 9.00 uur. Gezien het tijdstip vragen wij aan u om de kinderen om 9.00 uur bij het Zaantheater te brengen ( i.p.v. om 8.30 uur bij school). Bij het theater zal een van de juffen staan om de kinderen op te vangen. Mocht het echt niet lukken om uw kind daar te brengen dan kunt u uw kind gewoon op school brengen en dan lopen we naar het theater. Graag willen we van alle ouders weten of u uw kind naar het theater of naar school brengt. Vr. Gr. Anna en Aly GROEP 8 STEUNT UNICEF Wij van groep 8 zochten een goed doel om geld voor in te zamelen. Want ons doel was om voor de schoolkerkdienst een goed doel uit te kiezen. De bedoeling was dat we gingen vertellen over dat doel en waarom wij het steunen. Dat is ook zeker gelukt! In de klas noemden we verschillende doelen waar we uit konden kiezen zoals: Longstichting, Het Rode Kruis, Kika, Jarige Job of Unicef. We gingen stemmen en uiteindelijk stemden de meeste kinderen voor Unicef. Unicef is een doel die arme mensen en heel veel kinderen helpt die het erg slecht hebben. Ze zorgen voor schoon drinkwater, voeding en nog voor veel meer. Nu moesten we nog een leuke manier verzinnen om te vertellen over dit doel. Juf had bedacht dat een paar kinderen een PowerPoint konden maken om tijdens de schoolkerkdienst te laten zien. Toen kregen we nog een idee, we gaan een markt houden! En dat deden we. Op donderdag 22 februari was er een markt in ons lokaal. Veel kinderen hadden wat meegenomen om te verkopen zoals: brownies, armbandjes, cup cakejes, warme chocolademelk en je kon geschminkt worden. Alle dingen die verkocht werden waren voor een goede prijs. Het meeste was 0,50. Ik zamelde lege flessen in op de markt en dat statiegeld van de lege flessen ging

3 natuurlijk ook naar Unicef. Twee kinderen maakten ook nog een foldertje waarop stond wat er op de markt te doen was en wanneer het was. We hadden ook het lokaal aan de buitenkant en aan de binnenkant versierd met slingers, dus dat trok ook klanten aan. Om half drie meteen na school begon de markt. De eerste vijf minuten was het rustig en was er bijna niemand, maar daarna was het zo druk dat je zelfs in de rij moest staan om iets te kopen! De kinderen die werden geschminkt vonden het geweldig en de ouders vonden de warme chocolademelk ook lekker. De markt was gewoon een groot succes! Na de markt ging ik de lege flessen bij een supermarkt inleveren. Al het statiegeld bij elkaar was 20,-! Met de markt hebben we in totaal 224,40 opgehaald. Een paar dagen daarvoor was ook de schoolkerkdienst. De kinderen die de PowerPoint gemaakt hadden vertelden over Unicef en over de markt die er donderdag 22 februari zou zijn. Alle collecte in de kerk ging naar Unicef. Alleen in de kerk al hebben we 510,- opgehaald! Met het geld van de markt en van de kerk is het totaalbedrag 734,40. Hiermee kunnen we Unicef steunen. En met al dat geld, kunnen ze heel veel arme mensen helpen voor een beter leven! Theater van blokken Voorstelling Geschreven door Jil Galjé FOTO S Theater van blokken Hieronder staan foto s van het Operaproject

4 We zijn tevreden, maar willen graag in juni met name voor het technisch lezen in groep 3, spelling in groep 4 en begrijpend lezen in groep 6 wat hoger scoren. We zullen aan deze vakken extra tijd en aandacht besteden. Kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, kunnen hiervoor onder schooltijd in aanmerking komen. U krijgt hiervoor een brief mee. Ook de leerlingen die voor de pluslessen in aanmerking komen worden hiervan op de hoogte gesteld. ENQUÊTE OPVANG SCHOOLSCHAKEN Er zijn 62 reacties binnengekomen op de enquête van de opvang. Dank u hiervoor. Binnen de SAR gaan we de antwoorden analyseren en conclusies trekken. Daarna komen we met de uitslag. Dit zal in april zijn. LANDELIJKE STAKING Geachte ouder (s)/verzorger(s), Het schaakteam 1 van de Westerkim is gisteren tweede geworden van de poule. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan het Noordhollands schaaktoernooi dat op 24 maart a.s. in de Pelikaan te Krommenie wordt gehouden. De kinderen krijgen hier nog informatie over. HOOFDLUIS De luizenbrigade is woensdag jl. langs geweest om de leerlingen te controleren op hoofdluis. Alle leerlingen waren luizenvrij. U weer bedankt voor uw aandacht om hoofdluis te voorkomen. TOETSANALYSE Op vrijdag 23 februari jl. hebben we als team onze toets-resultaten geanalyseerd. Op woensdag 14 maart wordt er gestaakt in het primair onderwijs in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Flevoland. Het wordt de tweede regionale estafettestaking voor meer geld voor hogere salarissen en minder werkdruk. Op 14 februari werd er gestaakt in Friesland, Groningen en Drenthe. Het initiatief ligt bij het PO-front (PO-Raad met de onderwijsvakbonden). De stakingen zijn bedoeld om van het kabinet het dubbele te krijgen van de eerder toegezegde 700 miljoen euro extra voor het primair onderwijs. Vorig jaar waren er drie landelijke stakingen op 27 juni, 5 oktober en 12 december. De leerkrachten van de Westerkim (en andere Agora-scholen) willen van hun stakingsrecht gebruik maken om de regering ervan te overtuigen dat er meer geld beschikbaar moet worden gesteld voor het primair onderwijs. Zij worden hierbij gesteund door het bovenschools management van Agora. Dit heeft tot gevolg dat er op 14 maart geen les kan worden gegeven.

5 We begrijpen dat dit voor u als ouder(s)/verzorger(s) heel lastig is. Wanneer het u niet lukt om op 14 maart van uur opvang voor uw kind te vinden, wilt u dan contact met mij opnemen? Dit kan via de mail (info@dewesterkim-zaandam.nl) of telefonisch ( ). Met een vriendelijke groet, Helga van Kooperen Zie verder hieronder.

6 Naam:.. Groep:.. NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Beste kinderen en ouders/verzorgers van de Westerkim, Samen met Agnes Godijn (locatiemanager BSO) ben ik het programma van de naschoolse activiteiten voor het komende schooljaar aan het opstellen en hebben we al heel wat uitgezocht. Graag willen we weten of jullie de workshops of activiteiten, die we op een rijtje hebben gezet in dit formulier, leuk vinden om eventueel volgend schooljaar aan mee te doen. Als je interesse hebt in een workshop of activiteit, kun je het formulier invullen door achter de workshop of activiteit in het lege vakje een kruisje te zetten (onder het kopje Interesse ), dus zo: Fun Hockey Sportbedrijf Zaanstad 3,4,5 en Hockey is één van de populairste sporten in Nederland. Dat is niet voor niets. Het tempo ligt hoog, er gebeurt altijd wel iets en er vallen veel doelpunten. Onder begeleiding van een enthousiaste trainer gaan de kinderen aan de slag met basis hockeyvaardigheden en spelregels. Wij leren ze: stoppen, slaan, push en, overspelen en lopen met de bal aan je stick. Centraal staat vooral het plezier beleven aan deze sport. X Let op!! Je geeft je dus nog niet op, maar laat ons nu alleen weten wat je leuk lijkt! Lever dit formulier uiterlijk woensdag14 maart in bij je juf of meester. Agnes en ik gaan er de week daarna al meteen mee aan de slag om te kijken wat mogelijk is, om er uiteindelijk een zo n leuk en aantrekkelijk mogelijk aanbod van te maken. Juf Katinka (cultuurcoördinator)

7 Mogelijke brede school activiteiten schooljaar Activiteit Aanbieder Groepen Beschrijving Interesse Speeljudo Salomons 1,2,3,4 Leren vallen en stoeien binnen de regels Zelfverdediging Salomons 5, Discipline, doorzettingsvermogen, respect en samenwerken is waar het om draait bij deze docent. Je leert allerlei vormen van bewegen: tillen, dragen, stoten, blokkeren, ontwijken, duwen, trekken, draaien, keren, vallen, houding enz. Hierdoor krijg je krijg je meer zelfvertrouwen en kun je op een betere manier voor je zelf opkomen. Dansspeeltuin Fluxus 1,2, 3,4 Lekker dansen rondom een verhaal, een thema of materialen. Zelf dingen verzinnen en nadoen. In ieder geval samen met andere kids de gekste, mooiste, bijzonderste bewegingen en verhaaltjes dansen. Aan het eind van de cursus dansen we een kleine presentatie Dance, dance, dance Fluxus 5, In deze danslessen van een docent van de Juvat Dance Academy leer je de nieuwste mooves van verschillende stijlen van deze tijd. Wie weet vind jij het wel zo cool, dat je na deze activiteit lessen gaat volgen bij Juvat! Sportcarrousel Sportbedrijf Zaanstad 3,4,5, en Om kinderen helpen te ontdekken welke sport ze leuk vinden worden deze lessen aangeboden. Ze maken kennis met bijvoorbeeld atletiek, tennis, volleybal, handbal, badminton en basketbal. Een combinatie van teamsporten en individuele sporten. Basketbal Sportbedrijf Zaanstad 5, Basketbal is een teamsport met snelheid en actie. Je gaat aan de slag met de bal en leert dribbelen, passen, dunken en scoren. Alle basketbalonderdelen komen aan bod. Fun Hockey Sportbedrijf Zaanstad 3,4,5,en Hockey is één van de populairste sporten in Nederland. Dat is niet voor niets. Het tempo ligt hoog, er gebeurt altijd wel iets en er vallen veel doelpunten. Onder begeleiding van een enthousiaste trainer gaan de kinderen aan de slag met basis hockeyvaardigheden en spelregels. Wij leren ze: stoppen, slaan, pushen, overspelen en lopen met de ba l aan je stick. Centraal staat vooral het plezier beleven aan deze sport.

8 Kikker en zijn vriendjes Fluxus 1,2,3, Wie kent Kikker en zijn vriendjes nou niet? Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag rondom de verhalen van Kikker. Samen bespreken, verzinnen, bedenken en maken. Er wordt gewerkt met verschillende materialen. Een creatieve uitdaging voor iedereen! Beeldhouwatelier Fluxus 2,3,4 en 5, Een ontdekkingstocht in de wereld van beelden en fantasie. Je maakt kennis met diverse materialen en technieken. Je gaat aan de slag met klei/keramiek, speksteen/albast, gips, isolatieschuim, was en hout. Je krijgt les van een beeldhouwer. Je gaat werken in bijvoorbeeld een stuk steen. Daar hak en vijl je een eigen vorm in en gaat het vervolgens afwerken. Of je gaat in klei bijvoorbeeld en dier of mensfiguur modeleren. Animatiefilms maken op de Ipad Fluxus 5, In deze activiteit gaan de kinderen aan de slag om hun eigen animatiefilmpjes te maken. Ze gebruiken hierbij hele bijzondere apps op de Ipad, die voor deze lessen worden gehuurd ( 1,= per les). Ze bedenken, ontwerpen, creëren, versnellen en vertragen, en ga zo maar door. Muziekavontuur Fluxus 1,2 3,4 We gebruiken allerlei verschillende instrumenten. Samen maken we er een heel verhaal van. Welke muziek gebruik je bij het rennen door het bos? Of bij het varen op een hel groot zeilschip? Een avontuurlijke workshop waar muzikaliteit, creativiteit en samenspel centraal staan. Illustreren en schilderen Annemiek Hermarij 4,5,6 Zelf je uitnodiging, boekenleggers, de kaft van een schrift of boek leren illustreren? Of een mooie tekening of schilderij leren maken? Bij deze docent kom je altijd met mooie resultaten de les uit. Zie ook haar facebookpagina. Kookcafé Cakes4all 3,4,5 en Een gezonde les! Iedere week (3 lessen totaal) maken we weer een ander gerecht met verse producten. We bespreken de recepten en de ingrediënten. Na de uitleg over

9 hygiëne en de technieken gaan de kinderen zelf aan de slag. Ze gaan recepten lezen en ingrediënten wegen. En aan het eind gaan we natuurlijk proeven. High Tea en lekkere lunchbox Cakes4all 3,4,5 en Hoe is de High Tea eigenlijk ontstaan? En wat eet je nu bij zo n High Tea? Tijdens de lessen (3 lessen totaal) maken we hartige, zoete en gezonde hapjes. Ook bespreken we per les een aantal Engelse woorden uit de recepten of uit de keuken. Een aantal hapjes die we eerder hebben gemaakt bij de High Tea zijn ook ges chikt voor een lekkere en gezonde lunch. We vullen de lunchbox voor de volgende dag. Film acteren Theatermijn 7, 8 Acteren op toneel is echt wat anders dan jezelf terug zien op het witte doek. In deze lessen maken we een korte film met de kinderen, die ze natuurlijk helemaal zelf bedenken. Ze krijgen les over hoe je een film maakt en natuurlijk komt ook het camera acteren om de hoek kijken. Eigen voorstellen of ideeën:......

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA VREEDZAME SCHOOL LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA VREEDZAME SCHOOL LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 26 Datum: 17 maart 2017 - week 11 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 20 maart Weekopening groep 2 22 maart Rekendag, boomplantdag 22 maart

Nadere informatie

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari Groep: 3 en 4 Wanneer: maandag Locatie: Marktstraat Natuuratelier 4, 11, 18 en 25 januari,1 en 8 februari Deze workshop is vol. De inschrijving is gesloten Maandag 8 februari is de laatste les. Het laatste

Nadere informatie

Activiteitenprogramma vanaf januari 2014

Activiteitenprogramma vanaf januari 2014 Activiteitenprogramma vanaf januari 2014 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode vanaf januari 2014. Het brede school activiteitenaanbod

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 12 Datum: 6 november 2015 - week 45 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 6 november Excursie groep 4/5 en 5/6 naar het Nemo 10 november Schoolontbijt,

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA WELKOM GEFELICITEERD! Zaandam, 4 september Geachte ouder(s)/verzorger(s),

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA WELKOM GEFELICITEERD! Zaandam, 4 september Geachte ouder(s)/verzorger(s), De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 1 Datum: 4 september 2017 - week 36 www.dewesterkim-zaandam.nl WELKOM Zaandam, 4 september 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wij zijn blij u (weer) welkom

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA. GEFELICITEERD Datum Naam Groep GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA. GEFELICITEERD Datum Naam Groep GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 27 Datum: 30 maart 2018 - week 13 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 30 maart Goede vrijdag en studiedag, leerlingen vrij 31 maart Juf Corina

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 7 Datum: 13 oktober 2017 - week 41 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 13 oktober NSA Kickboksen en afsluiting Kinderboekenweek 17 oktober

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 9 Datum: 3 november 2017 - week 44 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 3 november NSA Funhockey mb 6 november Spreekavond, heeft u een afspraak

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 5 Datum: 29 september 2017 - week 39 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 29 september NSA Kickboksen 1 oktober Juf Myriam jarig 2 oktober

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief FOUT IN SCHOOLKALENDER AGENDA GEFELICITEERD! GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK. Datum Naam Groep

De Babbelaar. Nieuwsbrief FOUT IN SCHOOLKALENDER AGENDA GEFELICITEERD! GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK. Datum Naam Groep De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 8 Datum: 19 oktober 2017 - week 42 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 20 oktober Studiedag 21 t/m 29 oktober Herfstvakantie 29 oktober Wintertijd

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari.  Beste ouder(s)/verzorger(s), Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het tweede blok van het NSA programma was wederom een succes. Opnieuw is er enthousiast gereageerd door u als ouder, door de kinderen en door de aanbieders

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA GEFELICITEERD! LIED VAN DE WEEK KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA GEFELICITEERD! LIED VAN DE WEEK KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 26 Datum: 25 februari 2016 - week 8 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 26 februari Studiedag, leerlingen vrij 27 februari 7 maart t/m 6

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur Maandag 14-01-2019 20e jaargang nr. 13 Agenda Maandag 21 januari Ouderraad Maandag 4 februari MR Donderdag 7 februari 1 e Rapport Maandag 11 februari Inschrijven pannenkoeken bakken Carnaval Donderdag

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GEBOREN GEFELICITEERD! UITSLAG ENQUÊTE SCHOOLTIJDEN VREEDZAME SCHOOL. Elin Hannah,

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GEBOREN GEFELICITEERD! UITSLAG ENQUÊTE SCHOOLTIJDEN VREEDZAME SCHOOL. Elin Hannah, De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 17 Datum: 11 december 2015 - week 50 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 16 december Groep 8 maakt kerststukjes 17 december Kerstviering

Nadere informatie

Leerling-informatie. Schooljaar

Leerling-informatie. Schooljaar Leerling-informatie Schooljaar 2009-2010 KIJK SNEL VERDER, DAN LATEN WE JE DE SPIEGELSCHOOL ZIEN! leerling-informatie Spiegelschool 2009-2010 1 DE SPIEGELSCHOOL, waar jij alles mag vragen!!! Is de Spiegelschool

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

Obs De Dijk naschool januari-juni 2015

Obs De Dijk naschool januari-juni 2015 Voorwoord Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In deze brochure vindt u het naschoolse activiteitenaanbod voor periode 2 van obs De Dijk op het gebied van sport, muziek, dans en crea. Wij organiseren deze

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 32 Datum: 4 mei 2017 - week 18 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 5 mei Bevrijdingsdag. Leerlingen en team vrij. Week 19 Schoolreisjesweek

Nadere informatie

Valkinfo 20 2 februari 2017

Valkinfo 20 2 februari 2017 Valkinfo 20 2 februari 2017 website kalender contact Open dag Een grote groep ouders in Roden moet binnenkort een school kiezen voor hun kind. Wij hopen dat we op onze open dag de kans krijgen om aan zoveel

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 23 februari 2018 Nieuwsbrief nummer 11

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 23 februari 2018 Nieuwsbrief nummer 11 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 februari 2018 Nieuwsbrief nummer 11 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Komende week hebben de kinderen een week vakantie. Goed

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 40. Ons bestuur steunt deze staking. Hieronder leest u de brief van onze bestuurder.

WEEKBULLETIN. Week 40. Ons bestuur steunt deze staking. Hieronder leest u de brief van onze bestuurder. WEEKBULLETIN Week 40 Belangrijke data in september: Wo 04/10: en opening Kinderboekenweek om 8.40u Do 05/10: Geen school i.v.m. staking Vr 06/10: 1/2A vrij Vr 13/10: 1/2B vrij, Gr. 1-8 12.00 uur vrij Ma

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

12 maart Namens alle kinderen, meesters, juffen en ouders van de Oranjeschool wensen we jullie alle geluk en Gods zegen met jullie

12 maart Namens alle kinderen, meesters, juffen en ouders van de Oranjeschool wensen we jullie alle geluk en Gods zegen met jullie Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 In en om de school We ontvingen op school de volgende twee geboorteberichtjes: Op 6 februari is het zusje van Stef uit

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen NIEUWSBRIEF Februari 2019 AGENDA ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen zo 03 februari - kerk- en schooldienst ma 04 februari -

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Opening van het thema op vrijdag 5 november.

Opening van het thema op vrijdag 5 november. Grote Klus Thema : Lekker Fit Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met een leuke en gezonde activiteit in het restaurant. Als je de grote klus met een groepje maakt, moet je meer

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

AUGUSTUS 2018 ma di wo do vr za zo

AUGUSTUS 2018 ma di wo do vr za zo AUGUSTUS 01 01 02 03 32 spelen op het plein 33 34 35 03 SEPTEMBER 35 01 01 01 01 01 02 tekst tekst tekst 03 36 Eerste schooldag met koffie/thee voor ouders tot 9 uur Hoofdluiscontrole Kamp groep 8 gr.

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

JAARGANG: 26 Nummer 36 Datum: 9 juni week 23.

JAARGANG: 26 Nummer 36 Datum: 9 juni week 23. De Babbelaar DeNieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 36 Datum: 9 juni 2017 - week 23 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: 10 juni 10 juni 12 juni 14 juni Week 24 18 juni Week 25 25 juni 28/29 juni 29 juni

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif!

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif! Brede school aanbod 2016-2017 niet gesubsidieerde activiteiten Algemene en belangrijke informatie Voor deze activiteiten kunt u uw kind(eren) inschrijven via de formulieren in Digiduif. Voor de inschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2019

Nieuwsbrief Maart 2019 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Landelijke onderwijsstaking 15 maart a.s.... 1 Update nieuwbouw IKC Kreekrijk... 1 Vrije dagenrooster leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 MAANDAG Wij gaan op berenjacht Meespeeltheater voor jonge kinderen. Fysieke theaterworkshops waar de nadruk ligt op samenspel en het leren van de eerste basisprincipes

Nadere informatie

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4 Beste ouders/verzorgers, Graag presenteren we jullie het nieuwe NaSchoolse Activiteiten programma dat half september van start zal gaan. Alle cursussen starten in week 38 en bestaan uit 10 lessen die direct

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 11 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Schoolkerkdienst Koptelefoontjes Stakingsvrij 14 februari en vrije dag 16 februari Theaterlessen nieuws Typecursus nog plaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

WINGERDINGEN maart 2016

WINGERDINGEN maart 2016 WINGERDINGEN maart 2016 Inhoud Voorwoord Agenda Schoonmaakavond Bericht van de Medezeggenschapsraad Van de Schoolraad Damkampioenschappen Even voorstellen: Desley van Schijndel Oud papier Bijlagen: - Flyer

Nadere informatie

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur Maandag 21-01-2019 20e jaargang nr. 14 Agenda Maandag 21 januari Ouderraad Maandag 4 februari Kennismaking nieuwe bestuurder 8.00 9.30 MR Donderdag 7 februari 1 e Rapport Maandag 11 februari Inschrijven

Nadere informatie

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7 BS De Krommen Hoek Jaargang 2016-2017 08 juni 2017 Ouderinfo 10 Voorjaarsevenement Vrijdag 19 mei organiseerde de evenementencommissie het voorjaarsevenement. Deze activiteit kent een jaarlijkse herhaling

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Juf Elsemiek trouwde met haar Wouter.

Juf Elsemiek trouwde met haar Wouter. 29 sept.2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018 Inloopkwartier Maandagmorgen 2 oktober is het inloopkwartier in alle groepen van 8.15 tot 8.30 uur en kunt u bij ons terecht om het werk van uw zoon of dochter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten (NSA). In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017 16 juni 2017 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij zijn dit nieuwe schooljaar volop aan het inrichten en willen daarin elke dag een beetje beter zijn. Na een analyse

Nadere informatie

Nieuwe boeken schoolbibliotheek Uitslag kangoeroe wiskundewedstrijd (s)cool on wheels

Nieuwe boeken schoolbibliotheek Uitslag kangoeroe wiskundewedstrijd (s)cool on wheels IN EN ROND DE EMMER Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders Cursusjaar 2015 2016 27 mei 2016 no. 19 tel. 0572-392390 degoudenemmer@gmail.com www.goudenemmer.nl Natuurlijk & Groen Kamp De groepen 7 en 8 zijn

Nadere informatie

Saenparel INFO 16-02-2015-09-03-2015

Saenparel INFO 16-02-2015-09-03-2015 Saenparel INFO 16-02-2015-09-03-2015 Agenda: Ma t/m vr 23-02 t/m 27-02 Voorjaarsvakantie Wo 04-03 MR vergadering 12.45 uur Wo 04-03 Rabo AZ voetbaltoer Di 17-03 Groep 7/8 excursie Honig Breethuis Ma t/m

Nadere informatie