Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova"

Transcriptie

1 Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova Wat je gaat creëren In deze tutorial ontwerpen we gestileerde platte karakters, die een gelukkig paar laten trouwen. We zullen heel wat basis geometrische vormen aanpassen, verschillende warpeffecten toepassen en handige hulpmiddelen en functies van Adobe Illustrator gebruiken om de personages er aantrekkelijk en levendig uit te laten zien. Tegen het einde van deze tutorial zul je in staat zijn om een bruid en een bruidegom in een mooie platte stijl te ontwerpen en hun uiterlijk naar wens aan te passen, variërend van kapsels, pakken, huidskleur en andere details. Bovendien kunnen we de personages combineren, waarbij zowel heteroseksuele paren als koppels van hetzelfde geslacht worden afgebeeld! Als je van dichterbij wilt bekijken hoe elk personage is ontworpen of om het te gebruiken voor je ontwerpen van trouwuitnodigingen, ansichtkaarten of andere, zorg er dan voor dat je deze 9 bruidsparen met platte karakters op GraphicRiver hebt bekeken om alle talrijke te ontdekken combinaties van gelukkige koppels en alle variëteit van hun uiterlijk!

2

3 Laten we beginnen! 1. Hoe het gezicht van een Flat Groom-personage te creëren Stap 1 Begin met het maken van de kop met behulp van het gereedschap Rechthoek (M) of het gereedschap Afgeronde rechthoek, dat u kunt vinden in hetzelfde vervolgkeuzemenu van het deelvenster Gereedschappen. Maak een gele vorm van 65 x 80 px en stel de hoekradius in op 20 px. We kunnen dit doen door onze vorm te selecteren met het gereedschap Direct selecteren (A) en vervolgens de functie Live Corners te gebruiken (door aan de kleine cirkelmarkeringen te trekken) of door het bedieningspaneel bovenaan. Stap 2

4 Laten we de ogen toevoegen. Neem het Ellips-gereedschap (L), houd Shift ingedrukt en maak een bruine cirkel van 6 x 6 px. Selecteer het met het selectiegereedschap (V), houd Alt-Shift ingedrukt en sleep naar de zijkant, maak een kopie voor het tweede oog. Om alles geordend en uitgelijnd te houden, selecteert u beide ogen en groepeert u ze (Control-G). Selecteer vervolgens zowel de ooggroep als het hoofd en klik nogmaals op het hoofd om er een Sleutelvoorwerp van te maken. U zult merken een dikkere selectie omtrek rond het hoofd, wat aangeeft dat alle andere objecten nu zal worden afgestemd op de Key Object. Laten we het paneel Uitlijnen openen en op Horizontaal uitlijning centreren klikken om de ogen perfect gecentreerd te maken. Houd de ogen dichter bij de onderste helft van het gezicht en vorm een groot voorhoofd. Stap 3

5 Laten we nu de wenkbrauwen verbeelden om het gezicht een levendige uitdrukking te geven. Gebruik hetgereedschap Afgeronde rechthoek om een blauwe vorm van 7 x 3 px met volledig afgeronde hoeken te maken. Houd de brow geselecteerd, dubbelklik op het gereedschap Roteren (R) en stel de hoekwaarde in op 15 graden. Klik op OK om de wijzigingen toe te passen. Dubbelklik op het Reflectiegereedschap (O). Draai het voorhoofd over de verticale as en klik op Kopiërenom een tweede voorhoofd te maken.

6 Stap 4 Neem de Ellipse Tool (L) en laten we een neus maken. Houd Shift ingedrukt en maak een 10 x 10 pxgeelachtig oranje cirkel. Selecteer het bovenste ankerpunt met

7 het gereedschap Direct selecteren (A), houd Shift ingedrukt en sleep het naar boven, waardoor een druppelachtige vorm voor de neus ontstaat. Vergeet niet om het uitlijnpaneel te gebruiken om de neus in het gezicht te centreren, waarbij de vorm van het hoofd als een hoofdobject wordt gebruikt. Stap 5 Nu vormen we een brede, lachende mond met behulp van de Rechthoek-tool (M). Maak een witte vorm van 25 x 10 px. Selecteer de onderste ankerpunten met het gereedschap Direct selecteren en trek aan de cirkelmarkeringen van de Live Corners, waardoor de hoeken 6 px afgerond zijn.

8 Stap 6 Schakel over naar het gereedschap Afgeronde rechthoek en laten we het oor tekenen. Maak een afbeelding van 10 x 20 px met een iets donkerder kleur dan het gezicht. Houd Alt-Shift ingedrukt en sleep het oor naar rechts, maak een kopie voor de andere kant van het hoofd. Selecteer ten slotte beide oren, groepeer ze (Control-G) en klik met de rechtermuisknop> Schikken> Naar achtergrond verzenden of eenvoudig Shift-Control- [ om de oren achter het hoofd te plaatsen.

9 Stap 7 Laten we nu een mooi kapsel stylen voor onze bruidegom. Bewapen jezelf met het gereedschap Rechthoek (M) en maak een blauwe vorm van 85 x 50 px. Selecteer zowel de rechthoek als de vorm van het hoofd en Horizontaal rechts uitlijnen, met het hoofd als het belangrijkste voorwerp om het haar naar het rechtergedeelte van het hoofd te knippen. Neem het gereedschap Ankerpunt (Shift-C), houd Shift ingedrukt en trek de hendels van het ankerpunt linksboven verticaal en plaats ze zoals getoond in de onderstaande schermafbeelding. Laten we nu het tegenovergestelde (rechtsboven) ankerpunt selecteren met het gereedschap Direct selecteren (A) en aan de markering Live Corner trekken om dit deel van de vorm echt vloeiend en afgerond te maken.

10 Herhaal hetzelfde voor de linkerbenedenhoek, waardoor het afgerond is om een stijlvolle pony te creëren. Stap 8 We kunnen de haarvorm corrigeren met behulp van het gereedschap Direct selecteren (A) terwijl de ankerhendels bovenop het haar worden getrokken, waardoor het vlak wordt om de algehele geometrische stijl met rechte lijnen te behouden.

11 Stap 9 Laten we een hals toevoegen voordat we verder gaan met het opbouwen van het lichaam. Gebruik hetgereedschap Afgeronde rechthoek om een vorm van 20 x 35 px te maken met volledig afgeronde hoeken. Druk op Shift-Control- [ om de vorm naar achteren te verzenden, onder het hoofd.

12 2. Hoe het lichaam van het Flat Groom-personage te ontwerpen

13 Stap 1 Neem de Rechthoek-tool (M) en laten we beginnen met het tekenen van de body van het shirt. Maak een witte vorm van 80 x 150 px, selecteer de onderste ankerpunten met het gereedschap Direct selecteren (A)en maak de hoeken volledig afgerond. Zet de hoekradius op 40 px in het bedieningspaneel bovenaan. Neem het gereedschap Ankerpunt toevoegen (+), plaats een nieuw ankerpunt in het midden van de bovenrand en sleep het omhoog met behulp van het gereedschap Direct selecteren (A).

14 Stap 2

15 Laten we het bovenste deel van de broek vormen. Plaats een donkergrijze rechthoek over de onderkant van het lichaam, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Selecteer zowel de lichaamsvorm als de rechthoek en schakel over naar het Shape Builder Tool (Shift-M). Houd Alt ingedrukt en klik op het stuk van de rechthoek buiten de randen van het lichaam. Op deze manier kunnen we de ongewenste delen van de vormen verwijderen. Voeg een paar blauwe strepen toe bovenop de broek, gebruik dezelfde techniek met de Shape Builder Tool (Shift-M) om de ongewenste stukken buiten de lichaamsvorm te verwijderen.

16 Stap 3

17 Laten we naar het jasje van de bruidegom gaan. Maak een grijze rechthoek (van een iets lichtere kleur dan de broek) en laat deze het linkerdeel van het lichaam van het personage bedekken. Selecteer zowel de rechthoek als de lichaamsvorm en verwijder het nietbenodigde deel met behulp van het Shape Builder Tool (Shift-M). Stap 4 Selecteer het ankerpunt rechtsonder van de rechthoek met het gereedschap Direct selecteren (A) en maak het afgerond. Laten we nu een tweede helft van de jas toevoegen. Selecteer de gemaakte helft en dubbelklik op het Reflectiegereedschap (O) om de vorm over de verticale as te spiegelen en klik op Kopiëren. We moeten het gecreëerde deel uitlijnen met de andere kant van het lichaam. Om dit precies en gemakkelijk te doen, selecteert u zowel het gespiegelde stuk als de body en klikt u nogmaals op de lichaamsvorm om er een Key Object van te maken. Ga naar het Align- paneel en klik op Horizontal Align Left om het jacket tegen de linkerrand van het lichaam te klikken. Zo eenvoudig!

18 Stap 5 Laten we revers toevoegen aan het pak. Pak de Polygon Tool en klik met één klik ergens in het tekengebied om het venster met de pop-upopties te openen. Stel de waarde Kanten in op 3 en teken een driehoek. Selecteer het zijankerpunt met het gereedschap Direct selecteren (A) en krimp de vorm, waardoor deze veel smaller wordt. Bevestig de revers op de linkerhelft van het pak en gebruik de functie Uitlijnen Horizontaal uitlijnen rechtsen Verticaal uitlijnen boven, gebruik het pak als het belangrijkste voorwerp om de revers op de rand te klikken.

19 Laten we een schaduw onder de revers toevoegen. Kopieer de revers en plak op de achterkant (Control-C> Control-B). Verplaats het zijankerpunt van de onderste kopie naar beneden en naar links, maak de vorm een beetje breder en maak de vulkleur ook iets donkerder. Groepeer (Control-G) de revers en de schaduw en gebruik het Reflectiegereedschap (O) om de reversgroep naar de andere helft van het pak te kantelen en klik deze op de rand met behulp van het uitlijningspaneel. Stap 6

20 Laten we een vlinderdas voorstellen om onze bruidegom er elegant uit te laten zien. Gebruik hetgereedschap Afgeronde rechthoek om een vorm van 10 x 15 pixels met een hoekradius van 2 px te maken en deze te vullen met dezelfde blauwe kleur als het haar. Gebruik het gereedschap Pipet (I) om de kleur van de ene vorm te kiezen en op de andere toe te passen. Bevestig een rechthoek van 10 x 12 px met een iets donkerdere blauwe kleur aan de linkerrand en gebruik het gereedschap Direct selecteren (A) om de ankerpunten aan de boven- en onderkant links te selecteren en verplaats ze in tegengestelde richtingen met behulp van de pijltoetsen in de aangegeven volgorde om de vorm breder te maken. Gebruik het Reflectiegereedschap (O) om een tweede helft van de vlinderdas toe te voegen. Stap 7

21 Gebruik het gereedschap Rechthoek (M) en het gereedschap Polygoon om een klein zakje met een blauwe driehoekige zakdoek erin toe te voegen. Stap 8 Voeg twee ronde donkergrijze knoppen toe aan de jas en laten we verder gaan met de armen van ons karakter. Gebruik de Arc Tool (u vindt het in hetzelfde menu als het lijnsegmenthulpmiddel (\) ) of het potloodgereedschap (N) om een vloeiende gebogen lijn voor de rechterarm te tekenen. Stel de Stroke kleur aan dezelfde tint van geel als we hebben voor het gezicht. Open het deelvenster Lijn en stel het gewicht in op 20 pt, waardoor de lijn erg dik wordt. Plaats de dop op de ronde dop om de uiteinden van de lijn volledig afgerond te maken. Zoek een ankerpunt in het midden van de arm of maak het ankerpunt met behulp van het gereedschap Ankerpunt toevoegen (+) als dit niet het geval is. Selecteer het met het gereedschap Direct selecteren (A)en maak de ankerhandgrepen iets korter om de elleboog op een meer realistische manier te buigen. Voeg een korte streek voor de duim toe en stel het gewicht in op 10 pt.

22 Stap 9

23 Laten we een mouw aan de jas toevoegen. Selecteer de arm met het selectiegereedschap (V), kopieer het en plak vooraan (Control-C> Control-F). Verander de Stroke kleur aan dezelfde donkergrijze als we hebben voor de jas. Zet de dop in de butt cap, waardoor de tips recht staan. Verplaats de bovenste en onderste ankerpunten van de arm samen met de hoes zodat ze in de schouder van de jas passen. Voeg de ankerpunten van de uiteinden van de lijnen toe en verwijder deze om de slagen indien nodig korter te maken, maar probeer beide lijnen met elkaar te combineren, zodat de gele lijn zich net onder de grijze streek bevindt.

24

25 Stap 10 Voeg de tweede arm toe met dezelfde techniek, maar verander deze keer van positie zoals in de onderstaande afbeelding. Stap 11 Laten we nu de benen tekenen. Gebruik het gereedschap Lijnsegment (\) of het gereedschap Pen (P)terwijl u Shift ingedrukt houdt om een rechte verticale lijn te maken. Breng een donkergrijze kleur voor de Stroke en stel het gewicht tot 20 pt en Cap om Rond Cap, het maken van een dikke lijn.

26 Stap 12 Neem de Rechthoek-tool (M) en maak een 50 x 16 px donkergrijze vorm voor de boot. Selecteer de linkerbovenhoek ankerpunt met de Direct Selection Tool (A) en maak de hoek volledig afgerond, het instellen van de Hoekstraal tot 16 px.

27 Stap 13 Gebruik de Arc Tool om een vloeiende, gebogen lijn naar het tweede been te maken, waardoor het er enigszins gebogen uitziet. Het lijkt erop dat onze bruidegom klaar is! Laten we naar de bruid gaan! 3. Hoe de kop van een plat bruidkarakter te tekenen Stap 1 Laten we beginnen met het vormen van de kop van een gele rechthoek van 55 x 80 px. Selecteer beide bovenste ankerpunten en maak de hoeken afgerond, stel de hoekradius in op 20 px. Maak de onderkant van de rechthoek, die voor de kin is, volledig afgerond.

28 Stap 2 Selecteer het onderste ankerpunt in het midden van de kin met het gereedschap Direct selecteren (A) en klik op Converteer geselecteerde ankerpunten naar een hoek in het menu Converteren van het bedieningspaneel bovenaan om de kin te richten. We kunnen ook het kin-punt iets omhoog slepen om het gezicht korter te maken.

29 Stap 3

30 Voeg de ogen, neus en nek op dezelfde manier toe als bij ons vorige personage, met als enige verschil dat we ook wimpers moeten tekenen. Gebruik de Arc Tool om een kleine boog te maken met 1,5 pt Stroke Weight en Round Cap.

31 Stap 4 Laten we een glimlachende mond toevoegen. Ga verder met het gereedschap Boog om een gebogen rode lijn te maken met 1,5 pt Gewicht en Ronde dop. Neem de Ellipse Tool (L) en maak een lichtroze vorm van 15 x 6 px voor de lippen. Stuur achteruit (Control- [), onder de lijn. Selecteer beide ankerpunten aan de zijkant van de ellips en verplaats ze een paar pixels naar boven met de pijl- omhoog om de lippen in de rode streek te laten passen.

32 Stap 5 Voeg twee roze ovalen op de wangen toe voor de blos en laten we verder gaan naar het kapsel. Plaats twee bruine ovalen over het voorhoofd en laat ze elkaar overlappen, zoals in de onderstaande afbeelding. Selecteer beide ovalen en verenig ze in de Pathfinder en voeg ze samen in één enkele vorm.

33 Nu moeten we het ongewenste deel van het haar verwijderen, dat zich buiten het hoofd bevindt. Selecteer zowel de haarvorm als de kop en gebruik het Shape Builder Tool (Shift- M) terwijl je Alt ingedrukt houdt om te klikken en het stuk te verwijderen. Daar hebben we het! Een elegant kapsel is klaar! Stap 6 Maak een ellips van 40 x 30 px voor de knot en Send to Back (Shift-Control- [), onder de kop. Maak de kleur iets donkerder dan de algehele kleur van het haar. Voeg twee witte cirkels van 5 x 5 px voor de pareloorbellen toe. Gebruik het potloodgereedschap (N) om een gebogen lijn aan de onderkant van de hals voor de ketting te tekenen, en laten we eens kijken hoe we parels hier met een paar klikken kunnen toevoegen.

34 Breng een witte kleur aan voor de lijn en open het deelvenster Lijn. Stel het gewicht in op 5 px, op dop tot ronde dop en vink het vakje onderbroken streep aan. Stel de waarde van het streepje in op 0 px en de waarde op 4,5. Op deze manier vormen we een mooie ketting met ronde parels. Als je toevallig een aantal hiaten tussen de parels hebben, probeert u de kloof waarde, waardoor de ongewenste ruimtes te elimineren.

35

36 Stap 7 Nu zullen we bloemen toevoegen om het kapsel feestelijker te maken. Neem de tool Polygoon en stel de waarde Kanten in op 6, maak een roze zeshoek. Plaats het voor het broodje en laat ons zien hoe we het echt in een bloem kunnen veranderen. Ga naar Effecten> Vervormen & Transformeren> Plooi & Zwellen en verplaats de schuifregelaar om de Bloat kant, in te stellen op 60%. Ga naar Object> Uiterlijk uitvouwen om het effect toe te passen, zodat de bloem bewerkbaar is.

37

38 Stap 8 Gebruik de Ellipse Tool (L) om een paar kleine details aan de bloem toe te voegen. Laten we tot slot een sluier toevoegen om het kapsel af te maken. Maak een lichtroze rechthoek van 85 x 85 px en maak het bovenste gedeelte volledig afgerond met de functie Live Corners en het gereedschap Direct selecteren (A). Nu kunnen we doorgaan naar het lichaam!

39 4. Hoe het lichaam en de jurk van het platte bruidkarakter te tekenen

40 Stap 1 Maak een gele rechthoek van 60 x 105 px voor het lichaam en maak de hoeken volledig afgerond met behulp van het gereedschap Directe selectie (A) en de functie Live Corners. Stap 2 Laten we een paar ankerpunten in het midden van beide zijden van de rechthoek toevoegen met behulp van het gereedschap Ankerpunt toevoegen (+). Selecteer het punt aan de linkerkant en druk op Enter om het venster Verplaatsopties te openen. Stel de horizontale waarde in op 5 px en de verticale waarde op 0 px. Klik op OK om het punt 5 px naar rechts te verplaatsen. Herhaal hetzelfde voor het tegenovergestelde punt, maar breng deze keer een negatieve waarde ( -5 px ) aan om het punt in de tegenovergestelde richting te verplaatsen en een golvende taille te vormen.

41 Stap 3

42 Als u beide punten geselecteerd houdt, klikt u op Geselecteerde ankerpunten omzetten in vloeiend in het bedieningspaneel bovenaan, zodat de randen vloeiender worden. Stap 4 Laten we nu de jurk ontwerpen! Plaats een lichtroze rechthoek over het lichaam, selecteer beide vormen en gebruik het Shape Builder Tool (Shift-M) terwijl je Alt ingedrukt houdt om het overbodige stuk buiten het lichaam te verwijderen. Voeg twee overlappende cirkels voor de buste toe en verenig ze in de Pathfinder. Verwijder de ongewenste delen met behulp van het Shape Builder Tool (Shift-M).

43 Stap 5 Laten we nog twee cirkels (elk 40 x 40 px ) voor de mouwen toevoegen, met een iets donkerdere kleur. En nu moeten we de cirkels snijden om ze in het lichaam te laten passen.

44 We kunnen de vormen gewoon onder het lichaam verplaatsen, maar we hebben deze vormen eigenlijk nodig om bovenop de vorm van het lichaam te blijven in het deelvenster Lagen, omdat deze de bovenste delen van de armen zullen bedekken. Laten we dus de lichaamsvorm, Kopiëren en Plakken aan de voorkant tweemaal selecteren (Control-C> Control-F> Control-F). Selecteer vervolgens de bovenste bodykopie en de rechter sleeve en gebruik de functie Minus- functie van de Pathfinder om de linkerhelft van de cirkel af te snijden. Herhaal hetzelfde voor de linker mouw, met behulp van de tweede kopie van de lichaamsvorm.

45 Stap 6 Laten we nu een lange, gezwollen rok tekenen. Begin met het bevestigen van een rechthoek van 55 x 230 px aan de body. Selecteer het ankerpunt rechtsonder met het gereedschap Direct selecteren (A) en druk op de toets Enter om het venster Verplaatsen te

46 openen. Stel de horizontale waarde in op 80 px en de verticale waarde op 0 px. Klik op OK en verplaats het punt met 80 px naar rechts. Herhaal hetzelfde voor het tegenovergestelde punt door een negatieve waarde toe te passen ( -80 px ), waardoor de rok onderaan breed wordt.

47 Stap 7 Houd de rok geselecteerd en ga naar Effect> Verdraaien> Ardennen. Stel de Vertical Bend- waarde in op 40% en klik op OK. Ga verder met Object> Uiterlijk uitvouwen om het effect toe te passen. Eindig met de rok door twee donkerdere brede strepen aan de onderkant toe te voegen. Stap 8 Laten we een feestelijk bruidsboeket ontwerpen met de bloemen die we al voor het kapsel hebben gemaakt.

48 Maak een groene cirkel van 47 x 47 px en vul deze met witte bloemen en kleine cirkels. Voeg een donkerder groene rechthoek onder het boeket toe, waardoor het onderste gedeelte van de vorm iets breder wordt. Gebruik de Arc Tool of de Pencil Tool (N) om de armen toe te voegen die het boeket vasthouden. Stel de Stroke kleur naar geel, gewicht tot 12 px en Cap naar Round Cap. Plaats de armen onder de mouwen in het deelvenster Lagen.

49

50 Advertentie Stap 9 Daar hebben we het! Ons gelukkige paar is klaar om te trouwen! Leg onze personages naast elkaar en voeg eventuele kleine details toe. Hier heb ik bijvoorbeeld het gereedschap Lijnsegment (\) gebruikt om horizontale lijnen voor de vloer toe te voegen. Hartelijk gefeliciteerd! Onze Flat Wedding-tekens zijn klaar! Ik hoop dat je het leuk vond om deze tutorial te volgen en mooie personages te ontwerpen. Je kunt hun uiterlijk naar eigen inzicht aanpassen en jezelf zelfs samen met je andere helft of iemand van je vrienden en familie op een gestileerde vlakke manier uitbeelden!

51 Bekijk de verscheidenheid aan stellen die we kunnen maken met onze personages en variërend van kapsels, huidskleur en pakken. Bovendien kunnen we zowel heteroseksuele als homoseksuele koppels uitbeelden! Als je wilt ontdekken hoe de personages zijn gemaakt of als je een volledige set wilt krijgen voor je ontwerpen in verschillende formaten (zowel vector als raster), zorg dan dat je deze 9 bruidsparen met platte karakters op GraphicRiver bekijkt.

52

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag zullen we een illustratie van een oudere man maken. We gaan dit doen door enkele geometrische

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Het is lente en het zou een goed moment zijn om een tuintafereel te maken. U gebruikt alleen

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Het is altijd leuk om personageillustraties te maken, maar nog meer wanneer dat personage is gebaseerd op een echte persoon! Avatars

Nadere informatie

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Wat je zal creëren Heb je ooit het gezegde gehoord: "April-buien brengen

Nadere informatie

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Wat je gaat creëren In deze tutorial gaan we een klassieke tram maken met behulp van eenvoudige vormen in Adobe Illustrator. Als

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren Hoe maak je een Llamaillustratie in Adobe Illustrator Of AD en Draw door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een lama maken in Adobe Illustrator. Eigenlijk was dit een verzoek van een

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren In de tutorial van vandaag leer je hoe je een vuurtoren maakt met behulp van de meest eenvoudige vormen en

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Het enige wat je nodig hebt zijn ellipsen, rechthoeken en een aantal gradiënten. De vaardigheden die je leert, kunnen eenvoudig worden overgedragen naar het maken van verschillende basisobjecten, dus laten

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Deze tutorial is beginnersvriendelijk, want om deze iconen te maken, gebruik je basisvormen voor het grootste deel samen met platte kleuren. Aan het einde voeg je hoogtepunten en schaduwen toe en de set

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Je leert een heleboel nuttige illustratortricks om het tekenen van een wijzerplaat samen met sommige andere delen van de klok te versnellen. Ik hoop dat je deze tutorial leuk zult vinden en misschien zelfs

Nadere informatie

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

Zelfstudiedetails. Stap 1

Zelfstudiedetails. Stap 1 Om te beginnen leer je hoe je basisgereedschappen en effecten kunt gebruiken, basale vectorvormtechnieken. Met enkele zeer eenvoudige lineaire gradiënten en enkele basismixtechnieken proberen we een indrukwekkend

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie in Adobe Illustrator Ad en Draw door Andrei Marius Wat je gaat creëren In de volgende stappen leert u hoe u een gedetailleerde piggy-bank-illustratie kunt maken in

Nadere informatie

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken: De tutorial bestaat uit twee hoofdonderdelen, waarbij de olieverftekst wordt gemaakt en de tubes worden gemaakt. U begint bij basisvormen, vult ze met een complex lineair verloop en past vervolgens het

Nadere informatie

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik je zien hoe je een set vectordobbelstenen maakt met Adobe Illustrator en de Gradient Mesh Tool. De Gradient Mesh

Nadere informatie

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van Maak een Cool Vector Panda-personage it bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in 2010. D DE TIPS EN TECHNIEKEN DIE WORDEN UITGELEGD, KUNNEN VEROUDERD ZIJN. Adobe Illustrator is mijn favoriete hulpmiddel

Nadere informatie

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Illustrator of AD uw favoriete tool zijn! Gewapend met een paar tools

Nadere informatie

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Wat u zult worden maken vandaag, wil ik delen een klein beetje over waar ik vandaan kom:

Nadere informatie

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien...

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien... Inhoud werken met paden... 3 deel van een pad kopiëren... 3 pad aan beide kanten versmallen... 3 hoek van een ankerpunt aanpassen... 4 een gesloten pad maken... 5 inzoomen/uitzoomen... 6 groeperen... 7

Nadere informatie

Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova

Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova je gaat creëren Wat De makers van Star Wars hebben geweldig werk geleverd door een aantrekkelijk wezen te maken dat je hart doet

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler

Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Wat je gaat creëren 1. Bouw de mond Stap 1 Laten we beginnen met de mond. Het is de bovenkant van het beeld

Nadere informatie

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator TUTORIALS In de Adobe Illustrator-zelfstudie van vandaag maken we een levendig stuk vectorillustraties met driedimensionaal type vanuit isometrisch

Nadere informatie

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren Retro stijl blijft altijd trendy als het inspireert kunstenaars en ontwerpers met zijn subtiele paletten en gladde

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Stap 1 eerst en vooral, moeten we een schets. Het kan een ruwe doodle krabbelde op een stuk papier of een digitale stuk gemaakt in een

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret.

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret. https://photoshopstar.com/fashion-mixed-media-portrait-in-photoshop/ Mixed Media portret Nodig : model; bloemen; abstracte vormen; sterren; cirkels; splashes Mixed Media Portret blz. 1 Stap 1 Open een

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Ik heb onlangs een aantal tips gedeeld met een abonnee over hoe ik een nautische sterontwerp in Illustrator creëerde, waardoor ik de traditionele nautische

Nadere informatie

Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev

Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze tutorial leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator gebruikt

Nadere informatie

lagen en tekengebieden

lagen en tekengebieden Inhoud lagen en tekengebieden... 2 lagen... 2 tekengebieden... 4 linialen... 7 hulplijnen... 8 tekengebied verkleinen... 9 afmetingen tekengebied aanpassen... 10 natekenen van een kers... 12 het origineel

Nadere informatie

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D esigner aanmaken Wat u zult creëren Dit jaar vieren we het Jaar van de Haan volgens de Chinese kalender. 2017 wordt naar verwachting een goed

Nadere informatie

Hoe maak je complexe Mandala-patronen in Illustrator en AD

Hoe maak je complexe Mandala-patronen in Illustrator en AD Hoe maak je complexe Mandala-patronen in Illustrator en AD Er zijn een aantal methoden voor het maken van complexe circulaire patronen in Illustrator. Eén techniek maakt gebruik van patroonborstels, maar

Nadere informatie

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te maken. We zullen zo veel mogelijke basisvormen gebruiken om die

Nadere informatie

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q)

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Pen (P) Tekst (T) Lijnsegment (\) Rechthoek (Q) Penseel (B) Potlood (N) Klodderpenseel (Shift+B) Gum (Shift +E) Roteren

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien

Nadere informatie

1. Nieuw document openen: 600 x 600 pix, RGB, 300 dpi, Transparante achtergrond.

1. Nieuw document openen: 600 x 600 pix, RGB, 300 dpi, Transparante achtergrond. http://www.dwphotoshop.com/photoshop/dragon_wing_jewelry.php Draak met Vleugels Juweel Deel 1: De Vleugels 1. Nieuw document openen: 600 x 600 pix, RGB, 300 dpi, Transparante achtergrond. 2. Nieuwe laag,

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-super-shiny-pencil-icon/ Mooi potlood maken Het potlood is een van de meest gebruikte gereedschappen bij het creatievelingen. Bij het maken van deze

Nadere informatie

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling.

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. 1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. Stap 2 hier wij hebben onze horizontale doek, en laten

Nadere informatie

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 First of all, let s create a simple background to make the light parts of our future robot look 1. het maken van het hoofd van de Robot stap 1 eerst en vooral,

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

04. Werken met vormen en afbeeldingen

04. Werken met vormen en afbeeldingen 04. Werken met vormen en afbeeldingen 1. Open een nieuw document van 20 x 10 cm 72 ppi Witte achtergrond. 2. Zet het voorgrondkleur op #98cb8f (muntgroen). Klik op de kleurenkiezer van voorgrondkleur deze

Nadere informatie

Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev

Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze zelfstudie leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator gebruikt

Nadere informatie

Natuur compositie met glas

Natuur compositie met glas http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-spectacular-nature-composition-inphotoshop.html Natuur compositie met glas Nodig: bloemen penseel (swirl vector) ; glas ; blaadjes ; wolken penseel

Nadere informatie

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap.

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. http://www.freepsd.com/2009/02/25/a-letter-from-florence/#more-536 Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. Vooraleer je begint, bekijk de video s bij bovenstaande link, daar kan

Nadere informatie

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 What U zult worden maken In deze tutorial zal ik u tonen hoe te maken van een natuurlijke berglandschap

Nadere informatie

Figuurtje tekenen - blz 1

Figuurtje tekenen - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-fun-red-haired-boy-character/ Figuurtje tekenen Tutorial Details : Photoshop CS3 - Beginner - 40 minuten Stap 1 Nieuw document : 2000 x 2000

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Story book. Open de foto werkdocument.

Mailgroep photoshop. Copyright. Story book. Open de foto werkdocument. 1 Story book https://www.youtube.com/watch?v=r2kpxhrgcxw&t=5s Open de foto werkdocument. Op de foto wooden deck floor en ontgrendel de laag. Sleep de foto naar je werkdocument. Noem de laag dock. Verplaats

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te creëren die geïnspireerd is op de klassieke tattoo art van

Nadere informatie

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Wat je zal creëren Volgens Wikipedia is het Paisley patroon een ontwerp dat gebruik maakt van de buta of boteh,

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

WORKSHOP PHOTOSHOP ELEMENTS 6.0

WORKSHOP PHOTOSHOP ELEMENTS 6.0 Start Photoshop Elements op en kies in het Welkomstscherm voor de optie Bewerken Oefening 1 Filters half gebruikt en open afbeelding oefening 1.jpg. Door middel van filters kunnen we speciale effecten

Nadere informatie

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/getting-to-grips-with-the-vanishing-pointfilter/ Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2 Deel1 : gebouw groter maken

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q Tekst effect met gloeiende kaarsen video les 1) Open een nieuw document; zwarte achtergrond Kaarsjes tekst blz. 1 2) Tekst toevoegen, lettertype Frankfurter

Nadere informatie

Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010

Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010 Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010 Opmerking: I.p.v. van donkerblauwe kleur in rechthoek waar de cirkel wordt uitgeknipt, heb ik nu eens een achtergrond gebruikt van sterrenhemel. Je hebt dus de

Nadere informatie

Les15 Kaartje maken Filters gebruiken

Les15 Kaartje maken Filters gebruiken Les15 Kaartje maken Filters gebruiken Eerste opdracht 1) Bestand openen : Menu Bestand Openen, open de beginfoto van deze de afbeelding les15 bloemenmand.jpg Werk op kopie van foto = CTRL+J, je bekomt

Nadere informatie

Mini muziek speler maken http://www.photoshopstar.com/drawing/mini-music-player-adobe-photoshop/ Stap 1 Open Photoshop en druk op Ctrl + N om een nieuw document te maken. Voer alle gegevens zoals de afbeelding

Nadere informatie

Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate

Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate Lengte: Long Talen: Affiniteit DesignerIllustratieFlat Designdesign

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, neem er uw tijd voor

Nadere informatie

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel weerspiegelt in de plassen, mensen lopen in de regen met kleurrijke

Nadere informatie

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken.

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Kies gewoon een ontwerpstijl en speel rond met een concept van uw keuze

Nadere informatie

Paaskaart.

Paaskaart. http://www.rnel.net/tutorial/photoshop/10538 Paaskaart 1) Nieuw bestand: 1280x1024 px ; 72 dpi. Rechthoekvorm tekenen (U) die het volledige canvas bedekt. Geef aan deze vormlaag volgende verloopbedekking:

Nadere informatie

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK.

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK. We zullen de effecten samen met enkele basis vectorvormen gebruiken om het uiteindelijke resultaat in een korte tijd te bereiken. Hopelijk leer je enkele nuttige werktips. Veel plezier tijdens het leren

Nadere informatie

Dreamskin. Open de foto van je gezicht. Geef in het lagenvenster de laag meteen de naam: gezicht en sla het bestand op als: Dreamskin.

Dreamskin. Open de foto van je gezicht. Geef in het lagenvenster de laag meteen de naam: gezicht en sla het bestand op als: Dreamskin. Dreamskin 1 Open de foto van je gezicht. Geef in het lagenvenster de laag meteen de naam: gezicht en sla het bestand op als: Dreamskin. Kies een textuur uit het mapje texturen. Deze textuur ga je gebruiken

Nadere informatie

Een set Office-pictogrammen maken in Affinity Designer

Een set Office-pictogrammen maken in Affinity Designer Een set Office-pictogrammen maken in Affinity Designer door Andrei Stefan Wat je gaat creëren Welkom terug bij een andere Affinity Designer-zelfstudie, waarin je leert hoe je een set kantoorpictogrammen

Nadere informatie

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Ik heb onlangs een e-mail ontvangen van een lezer die advies heeft gevraagd over het maken van touwen en knopen in Illustrator, die vooral bij nautische

Nadere informatie

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ Schetsen Nodig: afbeelding met vlinder ; notebookpaper ; stukje afgescheurd papier ; hand Gebruik je andere afbeeldingen dan

Nadere informatie

Adres boekje met Ringen

Adres boekje met Ringen http://psdtuts.com/tutorials/designing-tutorials/create-a-custom-mac-osx-style-ring-binder-addressbook-icon/ Adres boekje met Ringen Stap 1 Nieuw Document : 1024 pixels op 1024 pixels. Ons boekje zal 512px

Nadere informatie

Chips zakje.

Chips zakje. http://psdguides.com/2009/05/create-packaging-design1/ Chips zakje 1) Nieuw document : 500 px X 500 px. Nieuwe laag, teken een rechthoekige selectie (M) met vaste grootte = 300 x 300 px. Vul met een citroen

Nadere informatie

Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev

Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze tutorial leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator

Nadere informatie

Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar

Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar Dit is het tweede deel van een serie tutorials die ik doe over het isometrische illustraties maken in Adobe Illustrator.

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=r2rha887hpq Veelhoek foto video les gemaakt in CS6 Veelhoek foto blz. 1 1) Open een foto met een gezicht; omzetten in Slim Object (rechtsklikken op de laag en kiezen voor

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

Sneeuwbol - PP

Sneeuwbol - PP Sneeuwbol - PP 2007 1. Achtergrond van dia is wit. Zo niet, klik met rechter muisknop in de dia > Achtergrond opmaken > Opvulling > Opvulling effen > kleur: wit 2. Invoegen > Vormen > Ovaal 3. Hou de Shift

Nadere informatie

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken.

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken. Een vierkante appel Open het document Appel. Zoals je ziet is deze foto al vrijstaand gemaakt. We gaan de appel vierkant maken met behulp van het filter Uitvloeien. Om straks makkelijker de vorm te kunnen

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen -

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen - Lesje: Stel je eigen kamer samen - http://www2.hku.nl/~fotoshop/img-tutorial5 In deze les gaan we een drie-dimensionale ruimte bouwen, in dit geval een gezellige woonkamer. Uiteraard mag je deze zelf in

Nadere informatie

Hoe maak je een tropische Bungalow op een Palm Beach in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia27 februari 2017

Hoe maak je een tropische Bungalow op een Palm Beach in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia27 februari 2017 Hoe maak je een tropische Bungalow op een Palm Beach in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia27 februari 2017 Wat u zult worden maken In deze tutorial gaan we creëren een tropische bungalow op

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inhoudsopgave blz 2

INHOUDSOPGAVE. Inhoudsopgave blz 2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave blz 2 1. Selecteren met Pen blz 3-4 2. Selecteren Product, Pen blz 5 3. Selecteren Persoon, Snelle Selectie blz 6-7 4. Sfeeradvertentie blz 8 5. Banner blz 9 Selecties 2 SELECTEREN

Nadere informatie

Griekse mythologie - blz 1

Griekse mythologie - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-greek-mythology-inspiredphoto-manipulation/ Griekse mythologie Nodig: afbeelding met man, planeet, ketting1, ketting2, texture,

Nadere informatie

Inhoud. Digitale instructie photoshop cs6, samengesteld door Monique Gruijthuijzen, Docent Bedrijfscommunicatie.

Inhoud. Digitale instructie photoshop cs6, samengesteld door Monique Gruijthuijzen, Docent Bedrijfscommunicatie. Inhoud selecteren... 2 gereedschap; toverstaf ... 3 gereedschap; magnetische lasso ... 6 gereedschap quick selection < w>... 8 Een selectie hergebruiken... 9 meerdere selecties selecteren... 9 selecteren

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, daarom is het ook onze test, neem er uw

Nadere informatie

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst!

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! klik op Next 1. Sleep de lichtbruine vorm naar de oranje uitlijning. Je mag zo precies zijn als je wilt. FINISH Geweldig begin! Laten we de

Nadere informatie

Hoe maak je een Winter City Scene in Adobe Illustrator en AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een Winter City Scene in Adobe Illustrator en AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een Winter City Scene in Adobe Illustrator en AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren De winter komt eraan! Het is tijd om te genieten van de prachtige kerstsfeer, wandel over besneeuwde

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=pixwltmmrba Landschap in glas bal video les Gebruik je een eigen foto, zorg dan dat de grootte ongeveer = 1920 x 1080 px; 150 ppi Anders pas je de instellingen aan van gebruikte

Nadere informatie

Deze les laat u zien hoe u een aantal laagstijlen en penseelinstellingen gebruikt om een glamour, sprankelend teksteffect te creëren.

Deze les laat u zien hoe u een aantal laagstijlen en penseelinstellingen gebruikt om een glamour, sprankelend teksteffect te creëren. ORIGINELE LES Link Deze les laat u zien hoe u een aantal laagstijlen en penseelinstellingen gebruikt om een glamour, sprankelend teksteffect te creëren. Materiaal voor het lesje De volgende items zijn

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie