Secretarieel jaarverslag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Secretarieel jaarverslag"

Transcriptie

1 Secretarieel jaarverslag Schooljaar

2 Voorwoord In het schooljaar hebben we met de oudervereniging weer een aantal leuke activiteiten kunnen doen. Met een klein clubje van zeer betrokken OV-ouders aangevuld met ouders / verzorgers die deelnamen in commissies en hielpen bij de activiteiten hebben we alle activiteiten die gepland stonden kunnen realiseren. Nieuw dit schooljaar was dat er meer aandacht voor cultuur was, dit is gerealiseerd door het lesprogramma de Culturele Haven te volgen. Gedurende de projectweken hebben leerkrachten culturele lessen gegeven en zijn er culturele uitstapjes gemaakt. Ook nieuw was dat we dit jaar geen kerstmarkt hadden maar een zomerfeest. Dit was een groot succes. In dit secretarieel jaarverslag leest u wat de OV allemaal heeft kunnen realiseren en hoe leuk dat voor de kinderen is geweest. Alle activiteiten kunnen plaatsvinden dankzij de vrijwillige Ouderbijdrage. Aan het begin van het jaar gaan we er vanuit dat 75% van de ouders/verzorgers de ouderbijdrage heeft betaald, helaas heeft dit jaar maar 65% van de ouders betaald. Ondanks deze tegenvaller hebben we de uitgaven en inkomsten redelijk in balans kunnen houden. Richard Blokland stopt dit jaar als penningmeester, omdat zijn jongste dochter in groep 8 zit en dus het komende schooljaar naar het voorgezet onderwijs gaat. Gelukkig hebben we een nieuwe penningmeester kunnen vinden (Mike Neesken). Naar verwachting zal hij op de jaarvergadering van 26 september in zijn functie worden geïnstalleerd, en zal Richard uit zijn functie terugtreden. We kijken als OV terug op een zeer geslaagd schooljaar! Namens de Oudervereniging Moira van Veen (secretaris) en Ellen Kampshoff (voorzitter)

3 Boekenmarkt Tijdens de kinderboekenweek, is op 12 oktober de boekenmarkt gehouden. Hier konden zowel kinderboeken als boeken voor volwassenen worden gekocht. De opkomst was groot. De kinderen hadden veel plezier bij het uitzoeken van hun boeken. Hierdoor hebben we een opbrengst weten te behalen van maar liefst 246,50 euro. Dit zal worden besteed aan de bibliotheek op school. Pietenochtend In november 2016 was er weer een hele leuke Pietenochtend voor de kinderen van groep 1 en 2 georganiseerd. De kinderen mochten verkleed op school komen en werden vermaakt met allerlei leuke spelletjes. De kinderen werden in groepjes verdeeld, elk groepje had één begeleider. De begeleider liep met de kinderen mee naar een lange waslijn waar allemaal leuke opdrachten aan hingen in de sfeer van Sint & Piet. Er werd één opdracht van de lijn gehaald en kinderen liepen dan met de begeleider mee naar het spelletje dat op het kaartje stond. De kinderen deden het spel en als dat was afgelopen, mochten zij het volgende kaartje van de waslijn afhalen en hingen zij het kaartje dat ze hadden terug. Zo kon iedereen toekomen aan alle spellen die klaar stonden.ook was er een tussendoortje voor iedereen. Eén van de spellen was pietenpakjes in de schoorsteen gooien, letterrace, Sinterklaascadeautjes inpakken, Pietenschilderij maken, luisteren naar een Sinterklaas verhaal en filmpje kijken over Sint & Piet en nog veel meer. Kortom, er was voor ieder wat wils. De kinderen kregen na afloop allemaal een mooi Pietendiploma mee naar huis.

4 Sinterklaas Op 5 december 2016 kwamen Sinterklaas en zijn Pieten De Tjotter bezoeken. De kinderen stonden allemaal buiten op het schoolplein op de Sint en zijn pieten te wachten. De Sint kwam dit jaar aan met een bakfiets. En de pieten hadden ook wat kookgerei meegenomen; dat was tenslotte het thema van het Sinterklaasjournaal wat er gevolgd werd op school. Sint en de pieten mochten gelijk door naar de kleine gymzaal waar de kinderen van de groepen 1 tot en met 4 hun ingestudeerde stukje aan Sinterklaas en de Pieten laten zien, er werd zelfs nog een polonaise gedanst met de Pieten! Daarna mochten deze klassen terug haar hun groep met een grote zak kadootjes. Toen was het de beurt aan de groepen 5 tot en met 8 waar Sinterklaas en de Pieten ook nog even langs gingen om de prachtige surprises te bekijken, gedichten te horen en wat lekkers uit te delen. Het was een geslaagd Sinterklaasfeest! Tjotter Bios Op 10 februari was er weer een Tjotter-bios. Maar liefst 150 kinderen bezochten één van de 11 films onder het genot van popcorn en wat te drinken. Er is met de bios rond de 175 euro opgehaald! Dit geld zal worden besteed aan nieuwe instrumenten voor de school.

5 Project Culturele Haven Drie weken lang stond de school in het teken van Flevoland, de unieke poldergeschiedenis en kunst en cultuur. Tijdens de projectweken van De Culturele Haven gingen de leerlingen en de leerkrachten aan de slag met de vragen waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe. De leerkrachten verzorgden prachtige cultuurlessen op school. Ook kwamen er kunstenaars in de klas en zijn de leerlingen op excursie gegaan naar Nieuw Land, Land-art, BonteHond en het Bataviakoor. Het project werd afgesloten met een feestelijke eindpresentatie. De leerlingen hadden de school omgetoverd tot een heus museum. Ouders, andere familieleden, vriendjes en vriendinnetjes, en alle andere belangstellenden konden een kijkje nemen bij de tentoonstellingen, theaterperformances, modeshows en alle gemaakte polderkunstwerken die tijdens de eindpresentatie werden getoond. De opkomst was hoog en de leerlingen vertelden enthousiast en trots aan de bezoekers wat ze gedaan en beleefd hadden tijdens de projectweken van De Culturele Haven. Lichtjesparade Dit jaar deed De Tjotter mee met de Lichtjesparade Een groepje kinderen had hard gewerkt aan een eigen gemaakte "Praalwagen". De kar was versierd met zelfgemaakte uitgeknipte rendieren, sneeuwpoppen en alles in de sfeer van de Kerstperiode. Uiteraard konden de lichtjes op de versierde kar niet ontbreken en is daar ook goed aan gedacht. De Kubus bedanken we voor alle hulp en de leuke workshop die zij gaven aan de kinderen die de kar versierde. De kinderen hadden veel bekijks tijdens de toch wel koude "tocht"...

6 Kerstlounge. Tijdens het kerstdiner van de kinderen konden ouders / verzorgers naar de kerstlounge. Onder het genot van warme glühwein, chocomel en meegebrachte hapjes kon men hier even bijkletsen. Avondvierdaagse Het afgelopen jaar hebben we met een grote groep van ruim 80 kinderen de avond4daagse gelopen. Alle kinderen hebben met begeleiding van ouders en verzorgers de 5 kilometer gelopen. De laatste avond werden de kinderen binnengehaald onder de muzikale begeleiding van een brassband. Playbackshow Op vrijdag 17 februari is de jaarlijkse playbackshow gehouden. Veel van de kinderen waren weer fantastisch verkleed, het zag er weer feestelijk uit. In de groepen zijn voorrondes gehouden, per groep ging er 1 door naar de playbackshow en 1 naar de verkleedwedstrijd. Uiteindelijk moest de jury, waar naast meester Jorn en juf Laura Kunst, ook 2 kinderen uit de bovenbouw zaten, voor de bovenbouw, middenbouw en onderbouw de leukst verkleedde leerling en de beste playbacker kiezen. Ook een aantal leerkrachten is weer actief geweest met een geweldig optreden.

7 Koningsspelen Het was een gezellige dag met redelijk weer. De dag begon met het lied van Kinderen voor Kinderen Okido waaraan alle kinderen van de school meededen op het schoolplein. De dag ging verder met een Vossenjacht begeleid door leerlingen van de SVL. De kinderen van groep 8 waren verkleed als vos met het thema 'Oncie'. Een van de onderdelen was koekhappen. Fijn dat ook zoveel ouders hebben geholpen die dag. De begeleiding was van SDV (Sport, Dienstverlening, Veiligheid) van SGL. Zomerfeest Op woensdag 28 juni was ons allereerste zomerfeest! Na een drukke en gezellige meester en juffenochtend, begonnen we gelijk na schooltijd om 12u met het zomerfeest. Helaas deed het weer niet mee met ons thema.. Het was een regenachtige dag.. Maar de commissie zorgde ervoor dat (bijna) alles binnen was en daar was alles dan ook in zomerse en tropische sferen gebracht! Er was echt van ALLES te doen! Knutselen, cakejes versieren, fruitspiesjes maken, waterspelletjes spelen (waaronder het bekogelen van een juf met een natte spons wel favoriet was ), een heuse stormbaan in de gymzaal, verschillende spelletjes spelen, knikkers raden, een grabbelton, fotohoek, tattoos laten zetten, schminken en nagels lakken! Ook hadden we een foodcourt waar je heerlijke broodjes shoarma kon halen, vers gebakken poffertjes, broodjes knakworst en heerlijke drankjes waaronder een zomerse cocktail! Uiteraard waren er ook lekkernijen als ijsjes, suikerspinnen en chips!

8 We willen alle ouders die hebben meegeholpen tijdens de voorbereidingen van dit zomerfeest en tijdens het feest enorm bedanken! Het was een flinke organisatie en daar is aardig wat hulp voor nodig, wat is het dan fijn dat er een aantal enthousiaste betrokken ouders zijn die ons hebben geholpen om dit feest onvergetelijk te maken voor de kids! De kinderen waren ontzettend enthousiast en we willen volgend jaar weer zo n geweldig zomerfeest houden!

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2015-2016 Voorwoord In het schooljaar 2015-2016 zette de trend van de jaren sinds de komst van Astrid zich voort: De Tjotter zet in op ontwikkeling en constante verbetering.

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2013-2014 Voorwoord Het was een roerig schooljaar voor de Tjotter. Niet alleen startten we met onze gloednieuwe directeur Astrid, we hadden ook meteen te maken met hernieuwde

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA Activiteitenverslag schooljaar 2017-2018 Samen met het team heeft de ouderraad de volgende activiteiten georganiseerd. Kinderboekenweek Het thema van deze Kinderboekenweek

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2015/2016 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas.

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK belangrijke data 21 december Kerstviering & kerstdiner (zie verderop in de nieuwsbrief) 23 december normale schooldag 26 december 6 januari Kerstvakantie

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar 2015-2016 De Oudervereniging van De Wilsdonck De leden van de oudervereniging vormen een representatieve afspiegeling van de ouders van alle leerlingen

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2013 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5 OBS Mesch Grijzegraaf 12 6245 KG Mesch-Eijsden 28-12-2017 Nummer 5 Mescher Mail IN DIT NUMMER Nieuwjaarswens......1 Sinterklaas.......2 Chapeau knutselgroep.....2 Kerstmarkt.......3 Kerstmusical.........3

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar Jaarverslag activiteiten Oudervereniging De Poolster Schooljaar 2017-2018 Kinderboekenweek 2017 De OV was dit jaar niet betrokken bij de activiteiten rondom de kinderboekenweek. Sinterklaas 2017 Een paar

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Activiteiten. Oudervereniging Wilakkers. Beste ouders/verzorgers,

Activiteiten. Oudervereniging Wilakkers. Beste ouders/verzorgers, Activiteiten Beste ouders/verzorgers, Dit jaar vieren we carnaval op vrijdag 21 februari van 8.30 tot 12.00 uur. Ondanks dat het dan nog een week duurt voordat het echte carnavalsfeest losbarst, willen

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten.

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten. Jaarverslag schooljaar 2015-2016 Ouderraad b.s. Ondersteboven 15 september 2016 1. Inhoudelijk jaarverslag: onze activiteiten Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Sociaal en financieel jaarverslag Oudervereniging Montessorischool de Vleugel Schooljaar 2015/2016

Sociaal en financieel jaarverslag Oudervereniging Montessorischool de Vleugel Schooljaar 2015/2016 Sociaal en financieel jaarverslag Oudervereniging Montessorischool de Vleugel Schooljaar 2015/2016 Inleiding Voor u ligt het sociaal jaarverslag van het schooljaar 2105/2016 van de montessorischool de

Nadere informatie

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor:

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor: 27 mei 2019 29 mei Speldag/juffendag groep 1-2 en 3-4 30 mei Hemelvaart (Vrij) 31 mei Vrij 4 juni Educatieve reis groep 3 4 juni Educatieve reis groep 4 5 juni Kleuterdisco 6 juni Educatieve reis groep

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer 0598-393114 Jaarverslag O.R. Feestcommissie Schooljaar 2017 2018 Voorwoord Hierbij treft u het jaarverslag 2017 2018 aan van de Ouderraad van de St. Antoniusschool te

Nadere informatie

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016.

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. Jaarverslag Oudervereniging De Horizon 2015/2016 Beste leden, Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. De oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Agenda. Beste ouders,

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter   Agenda. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 nr 10 15-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 21 december Kerstdiner, alle leerlingen s middags vrij in de bovenbouw

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u het jaarverslag van de ouderraad van de Maremak. Het jaarverslag betreft het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

[Geef tekst op] Jaarverslag OR

[Geef tekst op] Jaarverslag OR [Geef tekst op] Jaarverslag OR 2016-2017 Jaarverslag Ouderraad KC BuitenRijck Schooljaar 2016/2017 1. Inleiding De Ouderraad ondersteunt het schoolteam bij de organisatie van vieringen en allerlei activiteiten

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Bijlage 1 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Leden van de ouderraad Kim - Voorzitter Nynke - Secretaris Valerie - Penningmeester Jessie en Atty algemene leden Denise komt nieuw in de OR als algemeen

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad 2013/2014

Jaarverslag Ouderraad 2013/2014 Jaarverslag Ouderraad 2013/2014 Rooms Katholieke Basisschool De Hoeksteen Ouderraad De Hoeksteen Braillestraat 2 en Serooskerkestraat 74b te Krommenie e-mail: ouderraad.hoeksteen@gmail.com Jaarverslag

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS

ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS 20 SEPTEMBER 2012 AGENDA 1. GASTSPREKER: BETER OMGAAN MET PUBERS 2. MR 3. OPENING EN MEDEDELINGEN 4. GOEDKEURING VERSLAG ALV 2010/2011 5. BESTUUR OUDERVERENIGING 2011/2012

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar 2015-2016 Ouderraad ICBS De Windroos De Ouderraad (OR) is het bestuur van de Oudervereniging van ICBS De Windroos. Het bestuur heeft in het schooljaar

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht)

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht) Jaargang 12 nr. 7 30-11-2018 Informatieblad voor ouders en leerlingen Maandag 3 dec Zwemles groep 8 Maandag 3 dec Inleveren surprise Dinsdag 4 dec Tentoonstelling surprises Woensdag 5 dec Sintviering Vrijdag

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 De ouderraad beheert de ouderbijdrage die jaarlijks voor elke leerling gevraagd wordt voor uitgaven waarvoor de school geen vergoeding krijgt.

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING

ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING OPENBARE DALTONSCHOOL PRINSES MARGRIET 2012-2013 Wij hebben het graag gedaan!!! Chantal, Corrine, Ellen, Joke, Hilde, Marie-Louise, Roel en Sylvia. Hieronder volgt een kort

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 4 oktober 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Inloopuurtje De kinderen naar school gebracht en trek in koffie of thee?

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2017 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 25 september Secretariaat Ouderraad

JAARVERGADERING 2017 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 25 september Secretariaat Ouderraad JAARVERGADERING 2017 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DATUM : 25 september 2017 AANVANG: 19.30 UUR Katholieke basisschool Notulen De Rietkraag jaarvergadering Winterkoninkje 26

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2012-2013 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 3 Activiteiten Oudervereniging... 3 Communicatie en overleg... 3 Dag

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 Dwarsdoorsnede van een schooljaar. AUGUSTUS 2014 Het schooljaar ging van start op maandag 25 augustus 2014..traditioneel met een glaasje (kinder)champagne!!!! Proosten

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2014 2015 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Kardinaal de Jong School. De oudervereniging bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie