Personalia. Samenvatting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Personalia. Samenvatting"

Transcriptie

1 Personalia Naam : Louis van Paassen Geslacht : Man Geboortedatum : 10/03/1972 Woonplaats : s-gravenzande Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 32 uur per week Samenvatting Rollen Business Controller Controller Project Controller Programma Controller Project Manager Branches Logistiek Zorg Verzekeringen Financiële dienstverlening Software Accountancy Telecommunicatie Onderwijs Kennis Financiële Software SAP (FICO, MM, BPC, PS, SD) Exact AFAS FIS2000 van UNIT4 Basware Kennis Overige Software MS Power BI Qlik Sense Excel Access SQL Server/SQL Reports Crystal Reports Cognos Excel-PowerPivot PowerPoint Word Invantive Control for Excel Relevante Opleidingen HBO Bedrijfseconomie Controller in 5 dagen Prince2 Foundation Talenkennis Engels: goed Duits: goed Persoonskenmerken Zelfstandig Daadkrachtig Kwaliteitsbewust Gedisciplineerd Gedreven

2 kjsjkafjkj Opdrachtenoverzicht Agium s-heeren Loo locatie Monster 05/ /2018 Regio Controller a.i. Verantwoordelijk voor het opstellen van de maandrapportage en het ondersteunen van de managers m.b.t. financiën. Daarnaast ook het vertalen van de management rapportage in concrete actie. Rapporterend aan: Regiodirecteur Gebruikte systemen: Excel, BIS Dashboard Zorgdragen voor de maandafsluiting, schrijven van het verslag en uitvoeren van analyses. Opstellen van de begroting (voor de locatie) voor Fungeren als sparringpartner voor het management in locatie Monster. Verzorgen van een dashboard instructietraining voor de persoonlijk begeleiders woningen en dagbesteding. Vervullen van de rol van Regionaal Coördinator voor het NFK project. Negatief maandelijks resultaat omgebogen naar een positief maandresultaat. Sluitende begroting voor 2018 opgesteld. Financieel bewustzijn onder zorgverleners vergroot door voortdurend aandacht te vragen voor en uitleg te geven over de financiële kant van zorg die wordt geleverd. s-heeren Loo begeleid in de transitie naar zelforganisatie (verandermanagement). Saphin 06/ /2016 Financieel Business Specialist a.i. Verantwoordelijk voor de integratie van de financiële administraties en het opbouwen van financiële rapportages voor in totaal 9 juridische entiteiten (SMS B.V. en dochtermaatschappijen, OSN B.V., Canon Business Center NL B.V. en 6 andere bedrijven met een totale omzet van 45 miljoen). Rapporterend aan: Financieel Directeur Gebruikte systemen: Exact Online, Excel, Invantive Control Excel Standaardiseren van de financiële processen binnen 9 entiteiten. Automatiseren van de maandelijkse management rapportage o.b.v. input vanuit 9 administraties. Implementeren van de tool Invantive Control for Excel. Adviseren van de financieel directeur m.b.t. de algemene bedrijfsvoering. Standaardisering van financiële processen gerealiseerd en daarmee uniforme aanlevering van gegevens. Rapportagemodel voor maandelijkse management rapportage gebouwd, geïmplementeerd en geautomatiseerd. Nieuwe tool Invantive binnen de organisatie geïntroduceerd en in gebruik genomen.

3 HES International B.V. 04/ /2016 Financieel Business Specialist Verantwoordelijk voor het finetunen van een 5-jarig cashflow forecasting model voor HES International en alle dochterondernemingen. Rapporterend aan: CFO Gebruikte systemen: Excel Analyseren van het forecasting model op juistheid van gebruikte formules. Aanpassen van formules waar nodig c.q. gewenst. Verfijnen van de opmaak van dit rekenmodel. Forecasting model nagezien, correcties aangebracht en opmaak verbeterd. Agium Project Manager en Coaching Coördinator 07/2015 heden Verantwoordelijk voor het aansturen en implementeren van een viertal projecten binnen Agium op het gebied van coachen van medewerkers, selecteren en implementeren van een interne rapportagetool, opzetten van interne trainingen op het gebied van Business Intelligence (BI) tooling en Agium View (realtime dashboards voor het onderbouwen van strategische besluitvorming). Rapporterend aan: Directie Agium Gebruikte systemen: Excel, Qlik Sense, MS Power BI Opstarten en aansturen van een project om Agium-medewerkers te gaan coachen binnen hun opdrachtomgeving. Hands-on coachen van een viertal Agium collega s. Selecteren en implementeren van een SaaS applicatie waarmee binnen Agium projectbrieven en voortgangsrapportages eenvoudiger kunnen worden opgesteld. Organiseren van interne trainingen die gerelateerd zijn aan Data Science (Business Analytics, Predictive Analytics, One-click forecasting in Excel en software zoals Qlik Sense en MS Power BI). Presenteren van 3 BI (Business Intelligence) Tool Trainingen voor alle Agium collega s. Opstarten van het project HR documenten waarin rapportages verrijkt worden met HR Data. Uitvoering geven aan het directiebesluit om IT Controls binnen Agium te gaan opzetten. Opstarten van Agium View, een BI-project gericht op het ontwerpen van dashboards die door Agium opdrachtgevers kunnen worden gebruikt bij het nemen van strategisch (bedrijfseconomische) beslissingen. Deze dashboards worden gemodelleerd op basis van bij opdrachtgevers aanwezige intelligence die vervolgens realtime wordt ontsloten en zichtbaar gemaakt. Online Tool t.b.v. projectbrieven en voortgangsrapportages geïmplementeerd (live sinds 1/1/2016). On-the-job coaching van Agium medewerkers opgestart. Kennisoverdracht gerealiseerd m.b.t. Business Intelligence met daaraan gekoppelde Tool trainingen. Project Agium View vorm gegeven en gelanceerd.

4 s Heeren Loo Zorggroep 10/ /2016 Programma Controller a.i. Verantwoordelijk voor een ICT-veranderprogramma waarin nieuwe contracten worden geïmplementeerd binnen de IT-infrastructuur van s Heeren Loo. Rapporterend aan: Programma Directeur Gebruikte systemen: FIS2000 van UNIT4 Opstellen en monitoren van diverse business cases. Ontwikkelen van financiële project rapportages t.b.v. de Stuurgroep en voor de RvB. Bewaken van de afloop facturatie oude contracten. Vormgeven aan de nieuwe doorbelastingssystematiek (PDC Product Dienst Catalogus) voor Telefonie, Printen, Werkplekken en Applicaties. Forecast en bewaking investeringen t.b.v. nieuw KPN contract en onderhandelen over condities. Samenwerken met de SSC-ICT Controller en de Concern Controllers. Voorzitter van het wekelijkse projectteam overleg. Strakke project control geïmplementeerd Dashboard ontwikkeld waarmee de inzichtelijkheid van door KPN geleverde diensten sterk is verbeterd. Duidelijke afstemming tussen de projectorganisatie en de overige geledingen binnen de organisatie bewerkstelligd. Nieuwe factureringsmethodiek met KPN onderhandeld waardoor geleverde diensten in het vervolg tegen een vaste prijs worden doorbelast in plaats van op basis van nacalculatie. Gefungeerd als sparringpartner/adviseur voor zowel de Programma Directeur als de diverse projectleiders. PostNL 10/ /2013 Projectleider Implementatie AFAS a.i. Verantwoordelijk voor de implementatie van AFAS voor de bedrijven Mikropakket B.V. en Valid Express B.V. Rapporterend aan: Manager Finance Gebruikte systemen: SAP, AFAS Inrichten van de stamgegevens binnen AFAS. Converteren van historische data Instellen van een koppeling met Basware. Opzetten van rapportages vanuit AFAS. Trainen van de gebruikers van AFAS. Verzorgen van de maandafsluiting voor Mikropakket B.V. en Valid Express B.V. Tussenrekeningen opschonen van Kortingswinkel B.V. en het balansdossier opstellen. BTW aangifte voor UK Parcels Ltd. verzorgen Opstellen van de jaarrekening voor UK Parcels Ltd. Begeleiden van de audit door accountants in Engeland. Converteren van historische data voor OVS Transport & Logistiek Nederland B.V. Implementatie van AFAS met succes opgeleverd. Expertise in AFAS verder ontwikkeld.

5 SRK 12/ /2012 Controller a.i. Verantwoordelijk voor het vervangen van de vaste controller gedurende de tijd dat deze functie vacant is. Rapporterend aan: Directeur Financiën & ICT Gebruikte systemen: Exact, TM1 (Cognos) Beheren van het Data Warehouse Pakket IBM-Cognos-TM1. Ontwikkelen van rapportages in SQL Reporting Server. Uitvoeren van data analyses m.b.v. PowerPivot voor Excel. Verzorgen van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen. Bespreken van kwartaal reviews met Managers Rechtshulp. Samenstellen van de jaarrekening over Diverse rapportages opgeleverd in SQL Reporting Server. SRK ontzorgd door continuïteit te bieden in het vervullen van deze functie. Nationale Nederlanden 03/ /2011 Project Controller a.i. Verantwoordelijk voor het meedraaien in het project gericht op het opzetten van een eigen IT-straat binnen Nationale Nederlanden in het kader van de ontvlechting met ING Bank. Rapporterend aan: Manager Finance & Control Gebruikte systemen: SAP, Clarity Inrichten van Clarity (tijdregistratie). Opzetten van budget-actuals/forecast weekrapportages. Ondersteunen van project managers bij het opstellen van forecasts. Verzorgen van aanvragen en verlengingen van contracten met externe resources. Bijhouden van de administratie op het gebied van contractverplichtingen. Programma Directeur ondersteund in financiële aangelegenheden. Strakke project control geïmplementeerd. VU Amsterdam 03/ /2011 Controller a.i. Verantwoordelijk voor het uitvoeren van een drietal deelopdrachten resp. het inrichten van SAP rapportages, het vervangen van de Controller Facilitaire Zaken en het opzetten van asset management in SAP. Rapporterend aan: Controller Facilitaire Zaken en Manager Finance & Control Gebruikte systemen: SAP Ontwikkelen van rapportages in SAP. Inrichten van rapportages in Excel. Vormgeven aan de begroting voor Als vervangend Controller Facilitaire Zaken (lid MT): Aansturen van de assistent controllers. Verzorgen van de jaarafsluiting Opstellen van de begroting voor Opleveren van kwartaal rapportages. Benchmarken van facilitaire kosten Universiteiten o.b.v. NEN 2748 (NFC Index). Bij het meedraaien in het Project Asset Management werken aan: Inrichten van SAP om huisvestingskosten per gebouw inzichtelijk te maken (definiëren van kostensoorten/parameters per gebouw t.b.v. rapportages)

6 Ontwikkelen van een doorbelastingsmodel in SAP om overhead kosten te kunnen doorbelasten. Nieuwe SAP rapportages conform wensen opgeleverd. Functie van de afwezige controller naar tevredenheid waargenomen. Gefungeerd als vraagbaak voor diverse afdelingsmanagers. Redmail 01/ /2009 Projectleider Implementatie AFAS a.i. Verantwoordelijk voor de implementatie van AFAS binnen Redmail. Rapporterend aan: Directeur Gebruikte systemen: AFAS Implementeren van AFAS binnen deze organisatie. Opzetten van een interface en koppeling tussen AFAS en de facturatie tool. Inrichten van modules en administraties binnen AFAS. Importeren van stamgegevens binnen AFAS. Realiseren van datamigratie van Exact naar AFAS. Ontwikkelen van rapportages in overleg met de directie. Trainen van AFAS gebruikers. Datamigratie en implementatie van AFAS compleet opgeleverd. Parnassia Bavo Groep 06/ /2008 Sr. Medewerker Crediteuren a.i. Verantwoordelijk voor het vervangen van een vaste medewerker gedurende diens afwezigheid. Rapporterend aan: Hoofd Financiën Gebruikte systemen: SAP, Basware Vervaardigen van een Balanced Score Card. Definiëren van SAP query s. Doorvoeren van verbeteringen in het crediteurenproces. Coördineren van de werkzaamheden van de crediteuren administrateurs. Implementeren van Basware-Facturen scan software. Optimaliseren van de afstemming met de grootboek administratie. Opstellen van de maandelijkse balansspecificaties. Balanced Score Card opgeleverd. Diverse aanpassingen en verbeteringen in (sub)administraties doorgevoerd.

7 KPN Getronics 10/ /2008 Medewerker Planning & Control a.i. Verantwoordelijk voor het tijdelijk vervangen van de vaste medewerker planning & control. Rapporterend aan: Manager Finance & Control Gebruikte systemen: SAP Aanbrengen van een technische koppeling tussen de cursusadministratie (CAPP) en SAP. Ontwikkelen van een uitgebreide omzetrapportage voor de business unit Educational Services. Opstellen van een kosten/baten rapportage. Borgen van een volledigheidscontrole omzet Educational Services. Controle afloop nog te ontvangen facturen binnen de Purchase Order workflow. Facturatieproces Opleidingen gestroomlijnd. Overige werkervaring Fenestrae B.V. 03/ /2007 Financial Controller Rapporterend aan: Manager Finance Gebruikte systemen: Exact-Globe 2000 Opstellen van alle interne rapportages. Implementeren van Exact-Globe 2000 Fenestrae B.V. 12/ /2004 Assistent Controller Rapporterend aan: Manager Finance Gebruikte systemen: Exact-Globe 2000 Verzorgen van maandafsluitingen voor diverse werkmaatschappijen. Eerstelijns ondersteuning voor de administratie. Optimaliseren van de AO/IC. Opzetten van uitgebreide management en verkoop informatie. Uitvoeren van verschillende ad-hoc werkzaamheden. Remmerswaal Accountant-Adviseur B.V. 01/ /1998 Assistent-Accountant Rapporterend aan: Directeur-Eigenaar Gebruikte systemen: Van der Kleij Software Voeren van diverse loonadministraties. Verzorgen van belastingaangiften voor cliënten (IB, LB, OB). Bijwerken van de administraties van cliënten. Samenstelling van jaarrekeningen.

8 Alcatel Business Systems 11/ /1996 Technisch Administratief Medewerker Rapporterend aan: Hoofd Bedrijfsbureau Gebruikte systemen: n.v.t. Logistiek en administratief begeleiden van binnenkomende reparaties. Overige voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijfsbureau. Granfood B.V. (importeur Grand Italia) 05/ /1995 Jr. Medewerker Afdeling Inkoop Rapporterend aan: Hoofd Financiën Gebruikte systemen: n.v.t. Plannen en coördineren van het herverpakken en bundelen m.b.v. krimpfolie van diverse producten. Calculaties uitvoeren voor actieproducten. Beheersbaar houden van de voorraad. Vervangen van de administratief inkoper. Coopers & Lybrand Nederlandse Antillen en Aruba op Curaçao 02/ /1994 Stage VEN Groothandelscentrum 03/ /1990 Stage

9 Opleidingen Examenjaar HEAO Bedrijfseconomie 1995 Haagse Hogeschool MMO-C Middelbaar Middenstands Onderwijs 1991 Haagland Handel & Economie MAVO 1988 Thomas van Aquino Cursussen Lean Six Sigma (Orange Belt) 2015 RA QUEL B.V. SAP BPC 2014 SAP Nederland SAP Query/Advanced Reporting 2012 InfoSupport Microsoft PowerPivot voor Excel 2012 InfoSupport SAP Business Intelligence 2011 Vijfhart Controller in 5 dagen 2011 Alex van Groningen Prince2 Foundation 2010 PAT Learning Solutions Sharepoint 2007 for Business Intelligence 2010 CompuTrain Presentatietechnieken 2009 Boertiengroep Business Objects Designer 2009 Vijfhart De Effectieve Controller 2008 Alex van Groningen SQL Server Querying 2004 Azlan

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Louis van Paassen Geslacht : Man Geboortedatum : 10/03/1972 Woonplaats : s-gravenzande Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 32 uur per week Samenvatting

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Ab Gideonse Geslacht : Man Geboortedatum : 07/02/1972 Woonplaats : s-gravenzande Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Peter Verdoold Geslacht : Man Geboortedatum : 08/11/1985 Woonplaats : Woerden Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Beschikbaarheid : 01/07/2017 Inzet : 40 uur

Nadere informatie

Juanita Scheffers. Werkzaam geweest in de volgende branches: bouw & constructie, scheepvaart, afvalverwerking, scheepsbouw, facility

Juanita Scheffers. Werkzaam geweest in de volgende branches: bouw & constructie, scheepvaart, afvalverwerking, scheepsbouw, facility Juanita Scheffers Werkzaam geweest in de volgende branches:, scheepvaart,, scheepsbouw, facility Persoonlijke kenmerken: gedreven, flexibel, oplossingsgericht, leergierig, doorzettingsvermogen, behulpzaam,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Steven Mars Geslacht : Man Geboortedatum : 25/07/1988 Woonplaats : Wateringen Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Leon Versluijs Geslacht : Man Geboortedatum : 04/04/1986 Woonplaats : Rotterdam Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Remco Martens Wernhout 29 juli 1988 Relevante Opleidingen 2010/ 2012 Master Strategic Management, Universiteit Tilburg 2006/2010 Bachelor Bedrijfseconomie, Avans Hogeschool

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Steffie Meijer Geslacht : Vrouw Geboortedatum : 29/08/1991 Woonplaats : s-gravenzande Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys Hogeschool Eindhoven, afstuderend. 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Finance Manager QC

Curriculum Vitae. Interim Finance Manager QC Curriculum Vitae Interim Finance Manager QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting Opleidingen

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Tagwan Ismail Geslacht : Man Geboortedatum : 31/03/1975 Woonplaats : Den Haag Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 32 uur per week Samenvatting Deze professional

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Faoud Ishaak Geslacht : Man Geboortedatum : 03/10/1988 Woonplaats : Zoetermeer Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : in bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur/week Deze professional is vanuit

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Xavier Ridderstap MSc RC Geslacht : Man Geboortedatum : 05/01/1973 Woonplaats : Gouda Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur per week Samenvatting

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE Curriculum Vitae Interim (Assistent) Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

CV Jos van den Bersselaar. Persoonlijke gegevens. Werkervaring

CV Jos van den Bersselaar. Persoonlijke gegevens. Werkervaring CV Jos van den Bersselaar In verschillende rollen en binnen verschillende type organisaties herken ik één gemene deler: de zoektocht van organisaties naar een efficiënt en effectief ingerichte administratie.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen. Profiel en vaardigheden. Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen. Profiel en vaardigheden. Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993 Curriculum Vitae Personalia Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993 Opleidingen Master International Business Controlling, Universiteit van Maastricht (diploma) HBO Bedrijfseconomie, Fontys

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Marco F. de Boer MSc Geslacht : Man Geboortedatum : 22/05/1972 Woonplaats : Zeist Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50 CURRICULUM VITAE Personalia Naam Gert-Jan Roosjen Geboortedatum + plaats 20 augustus 1974 te Roden Adres Aart van der Leeuwlaan 50 Postcode + woonplaats 9721 TH Groningen Telefoonnummer 06-25017884 E-mail

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Zilverling 38 3162XH RHOON Geboorte datum: 27-08-1980 Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma 2009-2011

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jeroen Jansen Oosterhout 4 mei 1980 Opleiding 2008-2011 HOFAM (post-hbo controllersopleiding), NIVE opleidingen, Utrecht (diploma behaald) 2002-2003 HEAO-RA, Hogeschool

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Fitzgerald Tuk Geslacht : Man Geboortedatum : 11/08/1975 Woonplaats : Maasdam Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : in bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur/week Deze professional is vanuit

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Erik Ruijtenberg Woonplaats: Dordrecht Geboortedatum: 4 februari 1993 Opleidingen Post HBO Leergang Business Controller (studerend) HBO Bedrijfseconomie, Hogeschool Inholland

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Ruben Bentvelzen Den Haag 25 augustus 1991 Interim finance professional sinds jan 2015 Opleiding 2009/2014 HBO Bedrijfseconomie, Haagse Hogeschool (diploma behaald).

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Opleidingen 2014 2016 Praktijkopleiding RA (diploma) 2013 2016 Master of Science in Accountancy & Post Master

Nadere informatie

Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop

Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop Doel: Kennismaken met de mogelijkheden van Exact Consolidatie Consolideren met één centrale bron van data Eenvoudig en snel kunnen inspelen op veranderingen

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

1999-2001: POST-HBO Financial Controller. Open Universiteit. 1995: Basiscursus salarisadministratie. Loonconsult Amersfoort.

1999-2001: POST-HBO Financial Controller. Open Universiteit. 1995: Basiscursus salarisadministratie. Loonconsult Amersfoort. Curriculum Vitae Naam: Jos Kuijper Adres: Kapelweg 32, 6121 JC Born Geboortedatum/plaats: 13-04-1969 te Heerlen Telefoon: 06-53923044 E-mail: info@joskuijper.nl Website: www.joskuijper.nl Gevolgde Opleidingen:

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Inge Huigsloot Geslacht : Vrouw Geboortedatum : 22/07/1983 Woonplaats : Oude-Wetering Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Referentie Ervaring Samenvatting K128 > 6 jaar

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Marco F. de Boer MSc Geslacht : Man Geboortedatum : 22/05/1972 Woonplaats : Zeist Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Toine Schouten Geslacht : Man Geboortedatum : 28/10/1988 Woonplaats : Rotterdam Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Naam : Helen de Vries Woonplaats : Amsterdam Geboortejaar : 1967 Burgerlijke staat : ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse Bereikbaarheid : 06-12355221

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam Geslacht Geboortedatum Woonplaats Rijbewijs Woon/Werk vervoer Inzet : Niels van Dorsten : Man : 31/08/1979 : Delft : Ja : In bezit van eigen vervoer : 40 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC Curriculum Vitae Interim Senior Controller Drs. RA RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K159 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. FINANCE TRACK EENVOUDIG, SNEL EN FOUTLOOS CONSOLIDEREN MET EXACT WAT IS EXACT CONSOLIDATIE? Een volledige en gebruikersvriendelijke CPM oplossing > Financiële Consolidatie > Budgettering en Forecasting

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Yasmina el Marraki Geslacht : Vrouw Geboortedatum : 21/09/1995 Woonplaats : Utrecht Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 32 uur/week Deze professional

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. drs. Roderick Eggermont MMC. Persoonlijk. Geboortedatum 01-05-1973. Telefoonnummer 06 289 099 12

CURRICULUM VITAE. drs. Roderick Eggermont MMC. Persoonlijk. Geboortedatum 01-05-1973. Telefoonnummer 06 289 099 12 CURRICULUM VITAE drs. Roderick Eggermont MMC Persoonlijk Achternaam Eggermont Voornaam Roderick Geslacht Man Woonplaats Rotterdam Geboortedatum 01-05-1973 Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06 289

Nadere informatie

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015 CV van Dominic Profiel Dominic is een rustige harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. TRY TOMORROW S TECH EXACT LIVE 2017 Exact Consolidatie, 15 november

Nadere informatie

Financieel Controller en Administrateur bij hulporganisatie.

Financieel Controller en Administrateur bij hulporganisatie. Vastenaktie Nederland Financieel Controller en Administrateur bij hulporganisatie. Wie zijn wij: De stichting Vastenaktie Nederland is een R.-K. hulporganisatie die in Nederland geld werft, met name in

Nadere informatie

Sander Storm. Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Sander Storm. 23 Oktober Oosterhout. Mannelijk GEBOORTEDATUM NAAM WOONPLAATS GESLACHT

Sander Storm. Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Sander Storm. 23 Oktober Oosterhout. Mannelijk GEBOORTEDATUM NAAM WOONPLAATS GESLACHT Sander Storm Curriculum vitae Persoonlijke gegevens NAAM Sander Storm GESLACHT Mannelijk GEBOORTEDATUM 23 Oktober 1990 WOONPLAATS Oosterhout Opleidingen HOFAM QC 2016-2018 LOCATIE Nivé STATUS Diploma behaald

Nadere informatie

CV van Mike. Profiel. Werkervaring

CV van Mike. Profiel. Werkervaring CV van Mike Profiel Mike is een finance professional die vaardig met cijfers en Excel is. Door zijn nieuwsgierigheid en affiniteit met informatietechnologie kan hij goed overweg met complexe software.

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

Functie: Controller Sector: Non Profit Subsector: Overheid Projectduur: 12 maanden

Functie: Controller Sector: Non Profit Subsector: Overheid Projectduur: 12 maanden PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: A.P.J.G. Janssen (Patric) Woonplaats: Amsterdam Geboortedatum: 7 oktober 1970 Telefoon: 06-50 893 983 E-mail: patric.janssen@antonizing.nl Website: www.antonizing.nl WERKERVARING

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae Marc Neijsen

Curriculum Vitae Marc Neijsen Financieel Management Burg. Goldbergstraat 14 7051 CD VARSSEVELD Tel. 06-25286331 E-mail: marc@neijsen-finance.nl Website: www.neijsen-finance.nl KVK-nr. 09166289 Curriculum Vitae Marc Neijsen www.neijsen-finance.nl

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Laura van Roon Geslacht : Vrouw Geboortedatum : 10/08/1985 Woonplaats : Rotterdam Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager CV van Tim Profiel Tim wil door een brede oriëntatie en veel diversiteit in zijn opdrachten doorgroeien tot een ervaren (Business) Controller. Hij wil dit bewerkstelligen door processen in organisaties

Nadere informatie

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller CV van Pieter Profiel Pieter is een Finance professional die goed verbanden kan leggen. Hij is zeer analytisch ingesteld en daarbij is hij secuur. Pieter kan controle houden en situaties overzien en daardoor

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten;

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Profiel Manfred Dousma

Profiel Manfred Dousma Profiel Manfred Dousma Personalia Naam ing. M.P. (Manfred) Dousma Adres Kramerstraat 42 9731 MK Groningen Geslacht man Geboortedatum 11 september 1978 Geboorteplaats Appingedam Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jeroen Jansen Oosterhout 4 mei 1980 Relevante Opleidingen: 2008-2011 HOFAM (post-hbo controllersopleiding), NIVE opleidingen, Utrecht (diploma behaald) 1998-2002 HBO

Nadere informatie

Profiel P.A.J. Hekkert

Profiel P.A.J. Hekkert Naam Roepnaam P.A.J Hekkert Patrick SAP Functioneel Consultant Geboortedatum 10 maart 1965 Woonplaats Talen Opleiding Zundert Nederlands, Engels, Duits ITIL Essentials SAP Partner Academy (Modules MM/WM

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Samenvatting. Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41. Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979

Curriculum Vitae. Personalia. Samenvatting. Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41. Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979 Personalia Curriculum Vitae Naam Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41 Postcode & woonplaats 6821 EN ARNHEM Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979 Geboorteplaats Rheden Burgerlijke

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Saloemèh Sadegein Geslacht : Vrouw Geboortedatum : 26/03/1984 Woonplaats : Veghel Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie