Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!"

Transcriptie

1 Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

2 Elise Mijn naam is Elise, 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee dochters Emma (2 jaar) en Lisa (6 maanden) in Schijndel. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis. Voorheen werkte ik 11 jaar op een basisschool in Grave, maar aankomend schooljaar ga ik voor Skipov werken. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

3 Mandy Ik ben Mandy, ik ben 22 jaar oud en ik woon sinds kort op mezelf in Uden. Mijn hobby's zijn leuke dingen doen met vriendinnen en basketballen. Ik heb jaren lang zelf gebasketbald bij BV Rush in Uden en ben nu een aantal jaar vrijwilliger bij New Heroes Basketball in Den Bosch. Het afgelopen half jaar heb ik al ingevallen voor Skipov en dat ga ik de komende tijd nog met heel veel plezier doen. Ik ben het komende schooljaar te vinden in groep 8 op de Vijfmaster.

4 Irma Ik ben Irma, 45 jaar jong en ik woon in Veghel met mijn man en twee dochters. Mijn hobby's: volleyballen, tuinieren en wandelen met onze hond. Vanuit de pool word ik ingezet op basisschool Petrus en Paulus in Eerde. Ik heb er zin in!

5 Lily Anna Ik ben Lily Anna en en ik ben 32 jaar oud. Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik sinds twee jaar in Veghel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, ga ik graag uit eten met vrienden en kijk ik heel graag series. Dit jaar werk ik voor het eerst bij Skipov. Ik heb erg veel zin om te beginnen!

6 Esther Mijn naam is Esther, ik ben 41 lentes jong en sinds maart vorig jaar verhuisd van Waalwijk naar Veghel om samen te gaan wonen met mijn vriend Edwin. Voorheen heb ik 31 jaar fanatiek gehandbald, maar tegenwoordig houd ik het bij 2x cardio en Egym in de week. Verder ben ik graag buiten; fietsen, wandelen, ga ik graag uit eten en als het even kan lekker op vakantie. Dit kan een actieve vakantie zijn, maar even helemaal niks hoeven met een boekje op een ligbed vind ik ook prima! Hiervoor heb ik 15 jaar gewerkt op een basisschool in Waalwijk, in (combi)groepen variërend van groep 4 t/m 7. Afgelopen jaar was ik gedetacheerd op basisschool De Bunders in Veghel en met ingang van komend schooljaar heb ik een vaste aanstelling binnen stichting Skipov basisonderwijs.

7 Hans Ik ben Hans, ik ben 61 jaar jong, woonachtig in Veghel met echtgenote Tonny. We hebben twee volwassen dochters. Mijn hobby s zijn wielrennen, mountainbiken, muziek maken en luisteren, tuinieren/tuinen ontwerpen. Columns schrijven voor de Stadskrant Veghel, de Kuussegatters-carnavalskrant en diverse andere uitdagende schrijf-projectjes.

8 Colleen Ik ben 45 lentes jong, ik ben getrouwd met Ron en samen wonen we in Son met onze 3 kinderen, Florien (15), Mijntje (12) en Youp (8). Mijn hobby s zijn; skiën, lezen, hockeyen, in de tuin hobbyen en ik stap graag op de fiets. Daarnaast gaan wij graag op vakantie naar Portugal, aangezien mijn broer daar woont!

9 Mayke Ik ben Mayke, ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Mariaheide, nog lekker bij mijn ouders. Mijn hobby's zijn sporten en muziek maken en ik vind het leuk om te koken.

10 Sharona Hoi mijn naam is Sharona en ik ben 30 jaar. Samen met mijn man Harold en onze twee dochters (Lizzy en Kiki) woon ik in Uden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende dingen te doen. Ik houd van lezen, bakken, creatief bezig zijn en bloggen voor jufmaike.nl. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om onderwijsmaterialen te verzinnen en te maken. Vanaf dit schooljaar mag ik de invalpool komen versterken. Nadat ik langdurig heb ingevallen op de Maria en de Antoniusschool ga ik nu de Maria ter Heide verder ontdekken.

11 Eline Ik ben 30 jaar en ik woon in Veghel samen met mijn man Paul en kinderen Guus (4) en Bart (3). Als hobby's onderneem ik in mijn vrije tijd graag leuke activiteiten met mijn gezin, ben creatief bezig, lees een spannend boek of ga een ronde hardlopen. Na een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ben ik blij weer aan de slag te gaan in het onderwijs!

12 Jarno Ik ben 29 jaar oud, ik woon in Waalwijk. Mijn hobby's zijn sporten, naar de bioscoop gaan, terrasje pakken en dansen. Ik vind het leuk om bij jullie op school te komen werken. We maken er samen een leuke tijd van!

13 Sjors Ik ben 28 jaar oud, ik woon in Uden met mijn vriendin Laura en mijn kat Luna. Mijn hobby's zijn tekenen, schilderen, films kijken en lekker koken. Ik vind het een uitdaging om kinderen iedere dag iets nieuws te leren, over de wereld om hen heen.

14 Joyce Mijn naam is Joyce en ik ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn man en drie jonge kinderen in Den Dungen. Mijn hobby s zijn leuke dingen doen met mijn gezin / vrienden / familie, dansen, sporten, wandelen en lekker uiteten. Aankomend schooljaar ben ik werkzaam op de Edith Steijn in Zijtaart. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan op deze mooie school.

15 Marley Mijn naam is Marley en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Veghel met mijn ouders, maar ben op zoek naar een eigen appartementje. Mijn grootste hobby is reizen, iedere vakantie probeer ik een nieuwe plek te ontdekken. Dit jaar staan er ook weer een paar mooie landen op de planning! Ik heb ook wat werkervaring mogen opdoen in landen als Sint-Maarten en Suriname. Verder houd ik van een goed boek, sport ik een paar keer in de week en ben ik een echt buitenmens. Dit schooljaar sta ik vanuit de pool op de Taalvijver in de midden- en bovenbouw en op Basisschool t Ven in groep 3.

16 Katalin Mijn naam is Katalin en ik ben 45 jaar oud, ik woon in Veghel met mijn man en 2 dochters. Mijn hobby's zijn lezen, koken/bakken en zwemmen. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en er samen weer een mooi schooljaar van te maken!

17 Rachel Ik ben Rachel, ik ben 21 jaar oud en woon in Geffen, nog gezellig bij mijn ouders. Mijn hobby s zijn zumba, hardlopen, uit eten met vrienden en series kijken. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd en heb ik al een aantal maanden ervaring op mogen doen als leerkracht NT2 en leerkracht van groep 4. Dit jaar werk ik voor het eerst bij Skipov. Ik heb enorm veel zin om op De Wissel te beginnen!

18 Karin Mijn naam is Karin, ik ben 53 jaar oud en ik woon in Veghel. Heb 4 dochters die inmiddels allemaal studeren. Mijn hobby's zijn o.a. koken, met vriendinnen op pad, lezen, sporten, mooie reizen maken met het gezin. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven in verschillende administratieve banen als secretaresse. Ik was een actieve, enthousiaste hulpouder op de school van onze kinderen. Dit heeft ertoe geleid dat ik zo'n 10 jaar geleden besloten heb de deeltijd Pabo in Eindhoven te gaan volgen. Inmiddels heb ik de nodige ervaring op mogen doen via Skipov, waarvan 2 jaar op de Taalvijver, diverse scholen via de invalpool en een jaar langdurig vervangen via Kiem op een school in Uden. Mijn overstap naar het onderwijs was een goede keuze. Ik vind het hartstikke leuk! Dit schooljaar sta ik in groep 4 op de Vijfmaster.

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Sanne Asselman Ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn man Patrick en ons zoontje Siem woon ik in Uden. Mijn grote hobby is voetballen en dit doe ik bij

Nadere informatie

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen.

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. 1 In de vrije tijd schrijf ik graag gedichten, verhalen en romans, en speel ik flamencogitaar. 2 In de vrije tijd ga ik graag zelf sporten (hardlopen)

Nadere informatie

Hoi allemaal, Groetjes, Kim

Hoi allemaal, Groetjes, Kim Even voorstellen Ik heet Harjon van den Poll, ben 38 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben creatief, ondernemend, sociaal en sportief. Mijn passie is om mensen te laten ervaren wat ze willen

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Marlies Martens Groot Koerkamp

Marlies Martens Groot Koerkamp En dan wordt het stil.. Vorige week zaterdag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Marlies Martens Groot Koerkamp moeder van Sven uit groep 7B, onverwacht is overleden. Afgelopen zaterdag is er

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 24, nr september De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 24, nr september De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 24, nr. 01 9 september 2016 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Weer begonnen 1 Nieuwe collega s 2 Schoolgids

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

PERSONELE VERDELING VOLGEND JAAR

PERSONELE VERDELING VOLGEND JAAR PERSONELE VERDELING VOLGEND JAAR Vorige week hebben we de namen bekend gemaakt van de leerkrachten die volgend jaar het team van Kievitsloop komen versterken. Door het vertrek van juffrouw Nicolle Govaerts

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Even voorstellen

Borgesiusstichting. Even voorstellen Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Even voorstellen Beste ouders en kinderen van basisschool 't Bossche Hart. Mijn naam is Afke Visser. Ik

Nadere informatie

Stafkantoor Skipov basisonderwijs

Stafkantoor Skipov basisonderwijs Stafkantoor Skipov basisonderwijs Berry voorzitter raad van bestuur tel: 0413-310790 Mijn functie is voorzitter raad van bestuur van Skipov basisonderwijs. Daarmee ben ik eindverantwoordelijk voor de algemene

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2017-2018 Week 35 Weekbrief 01-09-2017

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er verder verteld over Jozef. Jozef maakt zich bekend aan zijn broers en vader Jakob komt naar Egypte. Volgende week wordt er verteld over Ruth. Ruth komt met

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Dit schooljaar veel nieuwe gezichten, dus hieronder even een kennismaking.

Dit schooljaar veel nieuwe gezichten, dus hieronder even een kennismaking. Riemslootnieuws 752 06-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Zo, de kop is eraf en we zijn weer lekker opgestart. Alle kinderen hebben kennis gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018 nummer 7

Nieuwsbrief februari 2018 nummer 7 Nieuwsbrief februari 2018 nummer 7 Kind op maandag De weken voor Pasen worden de veertigdagentijd genoemd. Met de kinderen lezen we in deze periode verhalen over Jezus die op weg gaat naar Pasen. Eigenlijk

Nadere informatie

VRAGENLIJST LEVENSLOOP

VRAGENLIJST LEVENSLOOP VRAGENLIJST LEVENSLOOP VERTROUWELIJK Vragenlijst voor de familieleden van de bewoners van de afdeling psychogeriatrie. Onderwerp: voorgeschiedenis van de (toekomstige) bewoner Naam: Datum:. Gegevens verkregen

Nadere informatie

Ieder kind is uniek, iedere leid(st)er ook! Daarom stellen onze toppers zich graag aan u voor; Jolanda Knol Hoofdleidster kinderopvang 0-12 jaar

Ieder kind is uniek, iedere leid(st)er ook! Daarom stellen onze toppers zich graag aan u voor; Jolanda Knol Hoofdleidster kinderopvang 0-12 jaar Ieder kind is uniek, iedere leid(st)er ook! Daarom stellen onze toppers zich graag aan u voor; Jolanda Knol Hoofdleidster kinderopvang 0-12 jaar Hallo allemaal! Mijn naam is Jolanda Knol, 27 jaar en woon

Nadere informatie

Invulschema aanpassen activiteit

Invulschema aanpassen activiteit Invulschema aanpassen activiteit Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen. Als je een prettige bezigheid hebt uitgekozen, bedenk dan van te voren hoe u deze het beste kan uitvoeren. Het onderstaande

Nadere informatie

Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in

Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in Nazareth. Daar woon ik samen met Marc. Ik werk in en als leidinggevende. In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag, en hou ik van puzzelen en

Nadere informatie

1. Luisteren. 2. Luisteren

1. Luisteren. 2. Luisteren 1. Luisteren Lees eerst de zinnen 1 t/m 5. 1. Maria komt uit het zuiden van Brazilië. 2. Maria heeft twee zussen en een broer. 3. De vriendin van Maria heet Jaap. 4. Den Haag ligt in de provincie Zuid-Holland.

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden.

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden. Even voorstellen! Hieronder vind je een overzicht van de JPT-ers die samen het JeugdPastoraatTeam vormen. Misschien heb jij al wel een gesprek gehad met één van hen. Mocht je behoefte hebben om met een

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 Inhoud: Formatie 1 Processierupsen 1 Even voorstellen 2 GGD 3 Doe je mee 4 Singelloop 5 Formatie; wie staat in welke groep. Komend schooljaar zal de basis voor

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

1. Ontdek jouw talenten!

1. Ontdek jouw talenten! 1. Ontdek jouw talenten! Omgaan met informatie 1. Zaken op een rijtje zetten 1 2 3 4 - Ik houd ervan om opgezochte informatie te ordenen - Ik ben goed in het omgaan met (zak)geld - Ik kan belangrijke en

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 20 nr. 03 datum 06-10-2016 week 40&41 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 14-10 Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Even voorstellen Kinderopvang / Peuteropvang / Buitenschoolse Opvang

Even voorstellen Kinderopvang / Peuteropvang / Buitenschoolse Opvang Wij zijn: Graag willen wij u voorstellen aan de leidsters (en medewerkers) van ons Kindcentrum Supertof. Ik ben: Melanie Stein- van Regteren: Eigenaar/ Directeur (en pedagogisch medewerker). Werkzaam op

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

Ik ben Famke ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Rilland en mijn hobby s zijn voetballen, tennissen, buitenspelen en bakken.

Ik ben Famke ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Rilland en mijn hobby s zijn voetballen, tennissen, buitenspelen en bakken. Ik ben Famke ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Rilland en mijn hobby s zijn voetballen, tennissen, buitenspelen en bakken. Ik ga naar het Roncalli, daar ga ik vwo doen. Ik heb best wel zin in het middelbare,

Nadere informatie

Formatie Hoge Ven

Formatie Hoge Ven Formatie Hoge Ven 2019-2020 Groep Leerkrachten 1-2a Yvette Manneveld Natasja Francis Do, vrij 1-2b Natasja Francis Maarten Appel Ma 1-2c Tiny Kroon Di t/m vrij Ma t/m vrij 1-2d Esther Spruit Stephanie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Januari Vanuit het MT

Januari Vanuit het MT Belangrijke data & mededelingen Maandag 9 januari: Luizencontrole Woensdag 11 januari: Opening Jeelo Thema: Maken van een Product. Woensdag 18 januari t/m 24 januari: Afname Cito midden toetsen in groep

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Wat is zo leuk om een eigen appartement te hebben? Je kunt je ouders, zus,broer of vriendin vragen

Wat is zo leuk om een eigen appartement te hebben? Je kunt je ouders, zus,broer of vriendin vragen Aan mij werd gevraagd of ik een stukje voor de woonkrant wilde schrijven. Natuurlijk wil ik dat, omdat ik de hele wereld wel wil vertellen hoe super trots wij zijn op de bewoners van Woongroep 2000, maar

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Jouw leven & werk. Werkboek voor deelnemers

Jouw leven & werk. Werkboek voor deelnemers Jouw leven & werk Werkboek voor deelnemers Colofon Dit werkboek voor deelnemers hoort bij de cursus Jouw leven & werk. Dit is een cursus voor laaggeletterden die nadenken over de vraag of zij willen gaan

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1

Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1 Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1 Oefenexamen Ad Appel Spreekvaardigheid A1 10 vragen serie A 1. Hoe vaak doet u boodschappen? 2. Wanneer bent u geboren? 3. Wat drinkt u het liefst? 4. Wat vindt u van

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers! De tweede nieuwsbrief van dit seizoen bevat de volgende onderwerpen: Een bijdrage van de

Nadere informatie

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018 INFO voor Ouders Schooljaar 2018-2019 - NR. 2 6 september 2018 In deze info: - Voorstellen Marjan van Eijk - Voorstellen Jeroen Smits - Afsluiting Duik met een boek de zomer in - Vertrouwenspersoon - Paul

Nadere informatie

Open jouw wereld! High School Holland gastgezinnen gezocht

Open jouw wereld! High School Holland gastgezinnen gezocht Open jouw wereld! High School Holland gastgezinnen gezocht Heet onze internationale studenten welkom! We gaan met onze scholieren vaker naar het buitenland. We bieden veel buitenlandse excursies aan. Maar

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Nieuwsflits 2. Luizen. Kennismakingsgesprekken. In deze nieuwsbrief

Nieuwsflits 2. Luizen. Kennismakingsgesprekken. In deze nieuwsbrief Nieuwsflits 2 Casembrootstraat 58 1972 CC IJmuiden Tel.: 0255-514471 E-mail: info@vliegendehollander.net Website: www.vliegendehollander.net In deze nieuwsbrief 5-9-2019 Informatie-avond Luizen Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Het team van de Parkschool stelt zich graag aan u voor:

Het team van de Parkschool stelt zich graag aan u voor: ! Het team van de Parkschool stelt zich graag aan u voor: Ik ben Mirjam Burgman. Inmiddels al ruim 40 jaar geleden besloot ik kleuterleidster te worden. Ik heb gewerkt in o.a. Holtenbroek, de Aa-landen

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Diégo van Rooij Geboortedatum: 06-08-2001 Het leukste op school: geschiedenis & gym

Diégo van Rooij Geboortedatum: 06-08-2001 Het leukste op school: geschiedenis & gym Dit zijn wij: Even voorstellen: Fons Verwijlen Geboortedatum: 14-11-1969 Geschiedenis & gym gamen, verrichtingen van PSV volgen Flames of War, Munchkin, lezen & Voetbal (PSV- FC Eindhoven) kijken. Leukste

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen 1 Les 1: Hobby Thema 7: Vrije tijd 1 Heeft u een hobby? Ja, ik heb een hobby Welke hobby heeft u? Mijn hobby is kleren naaien Wat doet u graag? Ik kijk graag naar de tv. Waar houdt u van? Ik houd van mooie

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

BEGINNERSCURSUS DAG 1

BEGINNERSCURSUS DAG 1 1 BEGINNERSCURSUS DAG 1 A. FORCING Voorstelling B. GRAMMATICA Persoonlijke Voornaamwoorden Werkwoord: Infinitief en stam Hebben en Zijn C. CONVERSATIE Kennismaken 2 Zich voorstellen 1. Voornaam: Ik heet

Nadere informatie

Ichthusnieuws. Belangrijke data

Ichthusnieuws. Belangrijke data Ichthusnieuws Jaargang 02 nummer 10 juni 2016 De nieuwsbrief wordt elke maand per mail verstuurd en is ook te lezen op de website Belangrijke data 12 juli 2016 Afscheidsfeestje groep 8 11 juli 2916 Afscheidsmusical

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

De leidster loopt samen met de kinderen naar de taxi, die ook geparkeerd staat op de parkeerplaats van de Steen en Stokstraat.

De leidster loopt samen met de kinderen naar de taxi, die ook geparkeerd staat op de parkeerplaats van de Steen en Stokstraat. Nieuwsbrief basisschool `t Palet schooljaar 2012-2013 nummer 3 4 oktober 2012 Inhoudsopgave: 1. Twitter 2. Informatie BSO 3. Verkeersveiligheid 4. Kinderklankbordgroep 5. Kinderen ophalen 6. Een gezonde

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Herleving. Kennismakingsboekje. Naam:

Woonzorgcentrum Herleving. Kennismakingsboekje. Naam: Woonzorgcentrum Herleving Kennismakingsboekje Naam: Mevrouw, Mijnheer, Hartelijk welkom in Woonzorgcentrum Herleving. Wij hopen dat u zich vlug thuis zal voelen in ons woonzorgcentrum. Om u beter te leren

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Stafkantoor Skipov basisonderwijs

Stafkantoor Skipov basisonderwijs Stafkantoor Skipov basisonderwijs Berry Tomas voorzitter raad van bestuur btomas@skipov.nl tel: 0413-310790 Mijn functie is voorzitter raad van bestuur van Skipov basisonderwijs. Daarmee ben ik eindverantwoordelijk

Nadere informatie

Thijssebericht januari 2018

Thijssebericht januari 2018 Inhoud Voorwoord Schooltijden Toezicht bij uitgaan Nieuwe juf IMV-concert Kerstkaartenactie Ateliers Vakantie Kalender Voorwoord Op de valreep van het jaar werd het team enthousiast om iets met de leerlingen

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016 Nieuwsbrief Nummer 1 schooljaar 2016/2017 29 augustus 2016 Welkom sterren! Vorige week was het team alweer druk aan de slag, maar nu vandaag de kinderen er weer zijn, starten we weer echt. Vol energie

Nadere informatie

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer.

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie:

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie: Handbalclinics HV LIDO Tijdens de 2 e week van de Nationale Sportweek heeft HV LIDO zich bezig gehouden met de kinderen van de Triangel in Leende. De kinderen van de groepen 3t/m5 waren welkom op de thuislocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Ik ben 27 jaar en ik kom uit Zeist. Ik doe al aan mountainbiken en wielrennen sinds mijn 14e, ben dus een echte fietsliefhebber.

Ik ben 27 jaar en ik kom uit Zeist. Ik doe al aan mountainbiken en wielrennen sinds mijn 14e, ben dus een echte fietsliefhebber. Marianne Rietveld 47 jaar, getrouwd Twee dochters( 16 en 17 jaar ) Werkzaam als lerares Montessori basisonderwijs Hobby's: Skie n tuinieren Sporten (fitness en spinning ) Bennie Brussaard 51 jaar; Getrouwd,

Nadere informatie

nieuwsbrief 1 Jaargang augustus 2017 schoolweek 1 SBO De Zonnewijzer SBO De Zonnewijzer

nieuwsbrief 1 Jaargang augustus 2017 schoolweek 1 SBO De Zonnewijzer SBO De Zonnewijzer pagina1 Nieuwsbrief 1 nieuwsbrief 1 Jaargang 2017-2018 29 augustus 2017 schoolweek 1 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Beste ouders/verzorgers, Net voor de zomervakantie hebt u van

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie