Nieuwsflits 2. Luizen. Kennismakingsgesprekken. In deze nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits 2. Luizen. Kennismakingsgesprekken. In deze nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Nieuwsflits 2 Casembrootstraat CC IJmuiden Tel.: info@vliegendehollander.net Website: In deze nieuwsbrief Informatie-avond Luizen Kennismakingsgesprekken Ateliers Externe partners Ziekte of uitval van leerkrachten Personele mededelingen Nieuws van de OR Kalender Informatie-avond Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven, is er op dinsdag 10 september voor alle ouders, in alle groepen informatie-avond. Wij gaan ervan uit dat alle ouders hierbij aanwezig zijn. Er wordt belangrijke informatie verstrekt over het komende schooljaar en er is gelegenheid om nader kennis te maken met de leerkracht(en) van uw kind. De informatie-avond van de groepen 5 t/m 8 is van uur. De informatie-avond van de groepen 1 t/m 4 is van uur. Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, wilt u dit dan melden bij de leerkracht van uw kind? Alvast bedankt! Luizen Vorige week is in alle groepen een luizencontrole geweest. Alle groepen zijn helemaal luizenvrij! Wat een fantastisch begin! Laten we allemaal alert blijven en het vooral zo houden. Kennismakingsgesprekken Zoals u op de kalender heeft kunnen lezen zijn er in de week van 23 september en 30 september kennismakingsgesprekken. De bedoeling van een kennismakingsgesprek is om meer over uw kind te weten te komen, meer inzicht te krijgen in de thuissituatie en afspraken te maken voor de komende periode. Vanaf groep 6 zijn ook de leerlingen zelf aanwezig bij het gesprek. Het gaat immers over hun ontwikkeling. Komende week krijgt u het startgesprekformulier mee naar huis. Wilt u dit formulier (samen met uw kind) invullen en mee terug geven? De leerkrachten kunnen zich op deze manier goed voorbereiden op het gesprek. Inschrijven voor de kennismakingsgesprekken doet u via de datumprikker die u volgende week via de mail ontvangt.

2 Ateliers De ateliers komen er weer aan: Op vrijdagmiddag 27-9, 4-10 en Wij zoeken ouders, opa s, oma s, tantes of ooms die graag een workshop willen geven! U kunt hierbij denken aan: cultuur, techniek, I.C.T.( programmeren b.v.), vriendschapsarmbandjes maken; kortom iets waar uw talenten liggen. Het is leuk als uw activiteit iets te maken heeft met het thema van de kinderboekenweek Reis mee (Bijvoorbeeld voertuigen, landen) Hoe meer ouders zich opgeven, hoe kleiner de groepjes kinderen waarmee gewerkt kan worden. We streven ernaar om groepjes te maken van 15 kinderen of minder. - Voor de onderbouw (groepen 1t/m 4 ) zijn de ateliers op vrijdagmiddag van tot uur. U kunt zich opgeven door te mailen naar: tineke.nederburgh@opoijmond.nl - Voor de bovenbouw (groepen 5 t/m 8) zijn de ateliers van tot uur. U kunt zich opgeven door te mailen naar: jose.vangalen@opoijmond.nl Wij beseffen dat het kort dag is maar graag opgeven voor 13 september. Wij zoeken ook hulpouders om te assisteren bij de workshops. U hoeft dan niet zelf iets te verzinnen maar ondersteunt de leerkracht of workshopleider. U kunt zich hiervoor aanmelden via de bovenstaande mailadressen. Wilt u duidelijk aangeven of u een workshop geeft of dat u wil helpen bij een workshop? Wij hopen op uw medewerking om er weer een geweldige atelierronde van te maken! Externe partners Op de Vliegende Hollander werken we met veel externe collega s. Onder andere met het preventief zorgteam (ook te vinden op prikbord in de gang), het samenwerkingsverband en de wijkagent. Deze mensen komen geregeld in de school en soms ook in de groepen. Individuele leerlingen worden alleen gezien/gesproken door de externen als u als ouder(s)/verzorger(s) daar van op de hoogte bent. Met al deze mensen samen zorgen we voor een fijne en veilige school- en thuisomgeving. Ziekte of uitval van leerkrachten Niemand wil ziek zijn maar het kan iedereen overkomen. Ook leerkrachten. Inmiddels bent u ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat invallers moeilijk of niet te vinden zijn. Daarom nog even op een rijtje wat wij doen bij ziekte of uitval van leerkrachten. 1. Er wordt intern gezocht naar vervanging voor de groep. 2. Er wordt extern gezocht naar vervanging voor de groep. Bijvoorbeeld in de invalpool. 3. Er wordt bekeken of de kinderen kunnen worden verdeeld over de andere groepen. 4. U wordt verzocht uw kind thuis te houden. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u zo snel mogelijk een . Personele mededelingen Wij zijn blij dat wij voor alle groepen goede en enthousiaste leerkrachten hebben gevonden. Zoals u in de media kunt lezen is dit niet vanzelfsprekend. Er zijn scholen waar groepen geen leerkrachten hebben of steeds met invallers moeten werken. Gelukkig is dat bij ons niet het geval. Hieronder stellen de nieuwe leerkrachten zich aan u voor. Er is op de informatieavond van 10 september gelegenheid om nader kennis te maken.

3 Jasper Jansen (leerkracht groep 8) Vanaf dit schooljaar mag ik werken in groep 8 op Obs De Vliegende Hollander. Mijn naam is Jasper Jansen. Geboren en getogen in het mooie Brabant en sinds een jaar eigenaar van een mooi huis in Spaarndam. Daar woon ik met veel plezier samen met mijn vriendin. Sinds het begin van dit kalenderjaar hebben wij gezelschap gekregen van onze Barbet, Moor. In de voorbije jaren heb ik gewerkt op een basisschool in Waalwijk, eveneens in Noord-Brabant. Daar stond ik ook in groep 8. Iedere dag weer wil ik de kinderen bewust maken van de kansen die zij moeten durven kiezen. Iedere kans is een moment waarop zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Wanneer ze daarin geloven, kunnen ze ver komen. Heeft u vragen? Of heeft u de behoefte om nader kennis met mij te maken? Kom gerust eens langs op school! Aysenur Sari (leerkracht groep 6) Mijn naam is Aysenur. Samen met mijn man en zoontje woon ik in IJmuiden. Een aantal van jullie hebben mij vast al zien lopen op school. Ik ben sinds dit schooljaar namelijk een van de nieuwe juffen van groep 6. Jullie zullen me vooral zien op de donderdag en vrijdag en vanaf april ook op de woensdag. Ik kijk uit naar een leuk schooljaar! José van Galen (leerkracht groep 6) Ik ben José en ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend in IJmuiden. Ik ben een crea bea en hou ontzettend veel van haken. Maar doe ook graag andere creatieve dingen zoals borduren, vilten, houtbranden en kleuren. Ook in de klas vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ik wil dit de kinderen ook graag meegeven. Ik kijk uit naar een leerzaam, mooi en creatief jaar. Danielle Zoomer (leerkracht groep 3) Mijn naam is Daniëlle. Ik ben een van de nieuwe collega s op de Vliegende Hollander. Ik vind het erg leuk om voor de klas te staan, maar ik doe in mijn vrije tijd ook andere leuke dingen. Ik heb net een huis gekocht en daarom ben ik nu druk bezig met het bekijken van keukens en meubels. Als ik nog tijd over heb sport ik graag. Daarnaast ben ik ook echt fan van wandelen, in het bos of op het strand. Zelf merk ik dat ik door beweging echt tot rust kan komen. Ik vind het daarom ook belangrijk dat kinderen regelmatig bewegen, lekker buiten spelen, gymmen en zwemmen dit jaar. Ik ben van plan om er een leuk, gezellig en leerzaam jaar van te maken en ik heb er veel zin in.

4 Jolanda Deelman (leerkracht groep 1-2A) Mijn naam is Jolanda Deelman en ik sta sinds vorig jaar weer voor de klas, toen op basisschool de Vuurtoren en nu dus hier op de Vliegende Hollander. Met kinderen werken is altijd mijn grote passie geweest. Ik heb voor mijn stop ook vele jaren met ontzettend veel plezier voor de klas gestaan in Beverwijk. Het werken met kleuters, groep 1/2 heeft me altijd enorm geïnspireerd en ik mag op de Vliegende Hollander opnieuw met deze groep kinderen werken. Nu mijn eigen kinderen jong volwassen zijn, ben ik blij en enthousiast om opnieuw binnen het onderwijs aan de slag te gaan, fantastisch vind ik dat! Ik ga ook ontzettend mijn best doen om samen met mijn duo-partner, Sylvia Waterdrinker, er een geweldig jaar van te maken voor de kinderen van groep 1/2A. Sylvia Waterdrinker (leerkracht groep 1-2A) Mijn naam is Sylvia Waterdrinker en ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 1/2a. De woensdag wissel ik af met Jolanda en zal eens in de 4 weken te zien zijn in groep 3 en in groep 4. Ik werk al heel lang in het onderwijs, waar ik vooral in de kleutergroepen heb gestaan. Naast het werk op school ben ik ook nog yoga docente en werk ik nog met een meisje met het syndroom van Down. In de klas vind ik het heerlijk om gitaar te spelen en samen met de kinderen te zingen. We hebben de afgelopen week al heel wat liedjes gezongen! Misschien laten ze thuis ook wel eens wat horen! We maken er een mooi jaar van, ik heb er in elk geval heel veel zin in! Kim Beszelsen (intern begeleider gedrag) Mijn naam is Kim Beszelsen. Ik woon met mijn gezin in IJmuiden, waar ik ook ben opgegroeid. Ik kwam al een aantal jaar op de Vliegende Hollander vanuit mijn andere baan (gedragsspecialist). En nu dus de stap genomen om ook binnen de school de leerkrachten en de kinderen te ondersteunen als intern begeleider. Een prachtige baan die ik deel met Elke. In mijn vrije tijd sport en lees ik graag. Ik houd van zingen en muziek( maken) en ik ben fan van het songfestival. Jullie kunnen me vinden op maandag en donderdag in het kantoor rechts van de hoofdingang. Hanneke Drewes (administratie) Met ingang van dit schooljaar werk ik op de administratie van de OBS Vliegende Hollander. Mijn naam is Hanneke Drewes, 47 jaar. Ik heb 2 zoons van 14 en 17 jaar oud. Ik houd van wandelen, leuke dingen doen met mijn familie of vriendinnen, yoga en zelf keramiek maken. Ik ben op de Vliegende Hollander aanwezig op woensdag van uur en op donderdag van uur. Naast mijn werk voor deze school doe ik ook de administratie voor de Vuurtoren en voor de Pleiaden en daarnaast werk ik voor een aantal boulderhallen (een soort klimhallen) verspreid over Nederland, voor wie ik ook diverse administratieve werkzaamheden vanuit huis doe. Voor mij is de Vliegende Hollander een beetje thuiskomen in mijn oude schooltje. Zo n 10 jaar geleden heb ik hier een aantal jaren als leerkracht gewerkt, dus misschien zijn er nog wel ouders die mij nog kennen van toen.

5 Helaas heb ik met mijn werk als leerkracht moeten stoppen vanwege ernstige stemproblemen. Maar ik ben ook heel blij en tevreden met mijn huidige banen. Mocht je (administratieve) vragen hebben, kom dan gerust binnenlopen! Nieuws van de OR Ouderbijdrage (herhaling) In oktober wordt de ouderbijdrage via Wiscollect geïncasseerd. U ontvangt hierover een mail met een link naar de betaling. De ouderbijdrage voor komend schooljaar is vastgesteld op 25 per kind. Van dit geld worden voor de kinderen van de Vliegende Hollander leuke activiteiten ondernomen. Tegelijk met de ouderbijdrage wordt ook het schoolreisgeld van de groepen 1 t/m 7 geïnd. De kosten van het schoolreisje zijn dit jaar vastgesteld op 27,50. Kalender Swimming s Cool groepen 3 en 4 maandag Informatie-avond alle groepen dinsdag Afname NIO groep 8 maandag GGD screening groep 7 en groep 1-2 dinsdag en woensdag Volgende nieuwsbrief donderdag Kennismakingsgesprekken week van en week van

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

Thijssebericht januari 2018

Thijssebericht januari 2018 Inhoud Voorwoord Schooltijden Toezicht bij uitgaan Nieuwe juf IMV-concert Kerstkaartenactie Ateliers Vakantie Kalender Voorwoord Op de valreep van het jaar werd het team enthousiast om iets met de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 10 januari

Nieuwsbrief 9 10 januari Nieuwsbrief 9 10 januari 2019 2018 Verdeling IB taken Zoals u weet is onze IB-er Meike Eggen gestopt met haar werkzaamheden. Omdat we nog geen vervangster hebben, zullen haar taken worden overgenomen door

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Het jaar 2016 is op tien dagen na ten einde. Een jaar

Nadere informatie

Prikbord. Start schooljaar

Prikbord. Start schooljaar Start schooljaar De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep? De opening van het schooljaar was

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad.

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 3 SCHOOLJAAR 2015-2016 Schoolreisjes Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019 Nieuwsbrief oktober 2019 Regen, wind, dwarrelende blaadjes, snottebellen en al de eerste ziekmeldingen. Het is inmiddels herfst. We hebben helaas afscheid moeten nemen van heerlijke warme dagen. Herfst

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019 Nieuwsbrief 05 30 september t/m 4 oktober 2019 BELANGRIJKE DATA 7 t/m 11 oktober Omgekeerde oudergesprekken Maandag 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 21 t/m 25 oktober Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl K.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand februari staat alweer bijna voor de deur. De eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8.

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8. 31 augustus 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Dinsdag 18 april t/m donderdag 20 april Groep 8 Eindcito

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JANUARI 2019

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JANUARI 2019 WIJCKPRAAT JANUARI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 De laatste dagen Even voorstellen de laatste vragen van het geleden jaar staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 06 donderdag 20 december 2018 met de digitale

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed!

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed! De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verteld over de wonderbaarlijke ontmoetingen tussen Jezus en mensen. Zo ontmoet Jezus de zussen Martha en Maria. Maria neemt tijd voor Jezus, maar

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Kalender Het Spectrum 2015 2016 Regenboogweg 47 Almere

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 21-03-2018 13 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Personeel Helaas heeft juf Debbie ervoor gekozen om op een andere plek te gaan werken. Zij zal dus na haar zwangerschapsverlof niet meer terugkeren op de

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie