November 2000 i jaargang nr. 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "November 2000 i jaargang nr. 3"

Transcriptie

1 I November 2000 i jaargang nr. 3

2 Secretariaat: A. Somai Uitloper CD Biddinghuizen Tei.: Tuinadministratie: J. C. A. Geluk Kruithof AP Biddinghuizen Tel.: Bestuursamensteliing; Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: J. van den Assem A. Somai J. C. A. Geluk C. Aarsen P. Zonneveld Lucernehof 73 Uitloper 46 Fruithof 13 Kopakker 52 Kopakker 42 W. J. Groot ~ Lipman Cultuursingel 56 A. J. Verrijzer Akkerhof 34

3 Van de Redactie 1 Deze uitgave van ons informatiekrantje is nagenoeg gelieel gewijd aan de algemene ledenvergadering. Wc vinden dat het krantje ook voor vergaderstukken gebruik kan worden. Uierdoor verenigen we het nuttige met het aangename, doordat de kosten van dit krantje voor een groot deel uit de inkomsten van dc advertenties wordt betaald. Br zal nog wel wal ruimte overblijven voor wat andere zaken, maar dat is op het moment van schrijven van dit artikel nog niet in te schatten. Overigens hadden we gehoopt op wat inbreng vanuil de leden; in het laatste krantje was er ten slotte ook een artikeltje van een van de leden, maar lot nu toe hebben vergeefs bij de brievenbus zitten wachten. De heer V.d. Assem heeft wel een leuke bijdrage geleverd. Over de voorzitter gesproken. Deze aflevering staat dus in het teken van de algemene ledenvergadering. Er zullen in het bestuur van de vereniging enige wijzigingen plaatsvinden. We verwachten u dan ook op de vergadering. In verband hiermee treft u het artikeltje van de voorzitter hier niet aan. maar iets verderop in het krantje. De redactie. HET MEEST KOMPLETE BEDRIJF IN GEWASBESCHERMING HEYBOER BV Bidding hu Lian Havsnwag 22 tel fax Oiontsn D6 Noord 57 TBI ZMWotda Oogatweg 2Z tel, * Speclalit en groothancfel ki gswusbasohermlno. * Spuiton met vfagtulgan «n larxfrnachnaa. * Oespaolalseerd loonbedrijf. * TeehbegBleklinQ akkerbouw, uotegrondagroanten en fruit. * Hsy-fax gewasbeschemnlngs hformatie-cfstaem. * S.K.L.-keurhgsstatk}n en sdviee aputttechnlek. * Leverancier groentszoden, moiszaden en ^aszaden. * H»y-lab grond- en gawawndarzoek.

4 2 Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het laatste woord is nu op mij van toepassing; om gezondheidsredenen heb ik dit besluit genomen. Veel aftredende voorzitters kunnen zich beroepen op bijvoorbeeld de grote groei die dc vereeniging doormaakt en dergelijke. Voor de meeste volkstuinverenigingen is dit eeti utopie. Als men nu een stilstand kent (in ledental), is dit niet slecht, maar de meeste tuinverenigingen zullen een teruggang kennen, helaas. Ook wij behoren tot deze groep. 5 jaar geleden nog 220 leden, nu ca. 150 en 1V2 ha grond afgestoten. Niet niks zullen we maar zeggen. We kunnen een hele verhandeling houden over het hoe en waarom, doch dat zal ik u besparen. De nieuwe voorzitter wens ik dat in de toekomst het ledental niet meer zal dalen, maar juist zal toenemen. Dus voorzitter en bestuur - en niet te vergeten - alle leden, het ga u goed! De (oud) voorzitter J. van den Assem.

5 Uitnodiging 3 Geachte leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering op dinsdag 7 november 2000 in "de Voorhof'; aanvang uur. AGENDA JAARVERGADERING 01. Opening 02. Mededelingen 03. Notulen van 9 november Ingekomen en uitgaande post (Geen stukken bijgvoegd). 05. Jaarverslagen van: Secretaris (Verslag op blz. 5) Penningmeester (Zie blz. 8 en 9) Kascontrolecommissie. Deze bestaande uit dhrn. Pelle en Norder Benoeming nieuwe kascommissie. Aftredend is dhr. Pelle. Aansluitend benoeming nieuw lid. Begroting (Zie blz. 8) Vaststelling tuinhuur en contributie Tuinkeuringscommissie. (Verslag op blz. 10) 06. Verloop "Herindeling" en verhuizing (Geen stukken bijgevoegd) 07. Bestuursverkiezing Na enige jaren voorzitter te zijn geweest moet dhr. Van Assem om gezondheidsredenen deze functie neerleggen. In verband hiermee en het feit dat er twee bestuursleden aftredend zijn, stelt het bestuur het volgende voor. Omdat de heren Geluk en Verrijzer aftreden, en beiden weer beschikbaar zijn is hel voorstel dhr. Geluk te benoemen tot voorzitter en de heer Verrijzer te herbenoemen. Ook wordt dhr. Bouw voorgedragen als nieuw bestuurslid. Indien de leden één of meer tegen kandidaten wensen voor te dragen, dan kunnen zij deze schriftelijk, met de handtekeningen van ten minste 10 leden tot voor aanvang van de vergadering aanmelden.

6 4 08. Infoblad (Geen stukken bijgevoegd) 10. Rondvraag 11. Pauze 12. Videofilm over exotische groenteteelt (duur ongeveer 30 min.) 13. Vragen kwartiertje over de videofilm 14. Sluiting Wij rekenen op een goede opkomst en verzoeken u niet te roken tijdens de vergadering. BAAN TEL

7 Agendapunt Notulen van dc jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden op 9 november 1999 in "de Voorhof'. Aanwezig zijn 58 leden. 1. Opening. Voorzitter Van den Assem openl de vergadering; heel iedereen van harte welkom, Hij constateert een ruime opkomst, zeker te danken aan de agenda van deze avond. lien bijzonder woord van welkom voor de heer Boncstroo, die na de pauze een fdni over zijn reis door Canada zal verionen. De voorzitter kondigt een omzeiling van de agenda aan: Voor de pauze alle agendapunten inclusief de rondvraag en sluiting afwerken en na de pauze dhr. Boneslroo. lien kleine terugblik op hel seizoen Soms hoge temperaturen, verder als altijd wisselend; toch mogen we tevreden zijn over de opbrengsten. Helaas zijn ons een drietal leden ontvallen, te weten de heren Bomers, Boltjes en Faher. We herdenken hen met enige ogenblikken stilte. 2. Notulen van de vorige alg. ledenvergadering. Deze worden in orde bevonden, tven van onze leden zou de notulen graag wat eerde hebben dan -- zoals nu de gewoonte is - na een jaar. Dc voorzitter antwoordt dal het de bedoeling is dal we meer informatie verstrekken naar de leden toe, bijvoorbeeld ieder kwartaal. De notulen komen in ieder geval bij de voorjaarscirculaire. 3. Mededingen. l:r is op 9 juli 1999 een gesprek met weihouder Nieuwland geweest. Zoals het voorgaande gesprek was dit ook inibrmeel. Het verrassende element was dat wc op deze locatie zouden kunnen blijven zitten. Wei zal er een andere indeling komen, een afrastering er omheen en verharde paden. Ben tijdstip is (nog) niet bekend. De indruk bestaal dat hel nog wel enkele Jaren kan duren, fr is nog geen oflicieel verslag van dit gcspi-ek; het is wel toegezegd, Bnkele leden dringen er op aan attent te zijn op het vastleggen van gemaakte afspraken. 4. Jaarverslag van de penningmeester. Behoudens een enkele vraag over de hoogte van dc huur gaf ook dit verslag, na een toelichting, geen aanleiding lot op- en of aanmerkingen. Namens de kasconlrolecommissie doet dc heer Pelle het woord. "Alles is gecontroleerd en in orde bevonden". De nieuwe kascomm. bestaal uil de heren Norder en Pelle; dhr. Bemmelen was aftredend.

8 5. Verslag tuinkeuringscommissie. De heren Zonneveld en Geluk hebben door persoonlijke omstandigheden slechts 2 X gekeurd, ni. op 25 mei en 28 juni. De voorkeur ging daardoor uit de vrijliggende tuinen (niet uitgegeven tuinen) schoon te houden cn de keuringen te laten vervallen. 6. Herindeling van het tuincomplex. De voorzitter stelt dat zoals het complex er nu bij ligt, het niet fraai is en het kost ons, door de niet uitgegeven tuinen, nog geld ook. Uit de nieuwe wijk zijn weinig of geen nieuwe huurders gekomen, zodat het zinloos is het totale complex, zoals het er nu voorstaat, in stand te houden. We moeten twee stroken kwijt en wel de stroken 9 en 10. We kunnen de leden die weer een tuin willen een vervangende aanbieden; beide af te stoten stroken zijn we definitief kwijt. Verhuren is niet toegestaan! De datum van afstoten is 1 november Op een vraag uit de vergadering erkent de voorzitter dat al enkele vervangende tuinen zijn toegewezen. Dit was niet de bedoeling, waarvoor excuses! I let is de bedoeling dat de vervangende tuinen niet worden beteeld; wel een groenbemester en wintergroenten. Wil men toch normaal telen, dan betaalt men huur, anders niet. Niet iedereen is het hiermee eens zodat er - om tot een bevredigende oplossing te komen - er wordt gestemd, De uitslag is dat voor de vervangende tuin geen huur berekend wordt. Uiteraard wel onkruid vrij houden (ook als er niet op geteeld wordt.) De huurders van strook 9 cn 10 dus normaal hun tuin en krijgen een vervangende tuin toegewezen die vrij is van huur. Hun oude tuin komt per 31 oktober '00 vrij en moet dan ontruimd zijn! Schuurtjes, kassen en broeibakken mogen al op de vervangende tuin worden geplaatst. Een vervangende tuin die nog is verhuurd, komt natuurlijk op 1 november vrij voor de nieuwe huurder. De huurders van voornoemde stioken worden schriftelijk benaderd met onder meer de vragen of zij doorgaan met tuinieren en hoeveel are's. 7. Bestuursverkiezing, De heren Aarsen en Groot Lipman worden voor een nieuwe periode benoemd. Wegens het tussentijds aftreden van dhr. Dingemanse is er een extra vacature ontstaan, die als volgt is opgelost. De Somai wordt secretaris en de huidige secretaris, dhr. Geluk, wordt penningmeester cn neemt de tuinadministratie erbij. De vergadering gaat akkoord met deze oplossing. 8. Rondvraag. Naar aanleiding van een geval van verwaarlozing zal de tuinkeuringscommissie in hel vervolg strenger optreden.

9 I lel onderhoud van de slool niet de bruggetjes vvordl onvoldoende geacht. Als we naar een nieuw complex moeten verhuizen, dan bij de gemeente aandringen op een gediepploegd perceel. Met bos is helaas een stortplaats aan het worden voor bewoners van de o.a. nieuwe wijken; ook de gemeente kan hier weinig legen doen; er kan pas bekeurd worden bij een op heterdaad betrappen. Dhr. Somai krijgt het woord cn hij bedankt de leden voor hel in hem gestelde vertrouwen en belooft zijn best te doen. I lij wil voor meer informatie een inibblad, dat 3 of 4 keer per jaar zal verschijnen, op poten zetten en vraagt 2 a 3 leden die samen met hem de redactie willen vormen. Meiaas reageert er niemand. Een van dc leden steil, dat, zoals het afgelopen luinjaar dc tuinkcuring gedeeltelijk achterwege moest blijven, deze dan maar door anderen Ie laten overnemen. Een zinvolle suggestie. Tot slot merkt de voorzitter nog op dat het aantal gevallen van diefstal en vernielingen gelukkig veel minder is dan in het luinjaar 97/ Sluiting. De voorzitter sluit de vergadering, Er wordt 20 minuten pauze gehouden, waarin iedereen nog een consumptie kan gebruiken. Daarna vertoont dhr. i3onestroo zijn film. 7 De film. De film over de reis door Canada geeft een gevarieerd beeld van dit immens grote land; zijn natuur met de fauna zoals bevers, elanden, herten en eekhoorns; de Rocky Mounlains, dc wegen, de dorpen en steden, de rodeo en hel bezoek aan een aantal geëmigreerde landgenoten. Als de film omstreeks half twaalf is afgelopen, bedankt de voorzitter dhr. lionestroo en overhandigt hem een envelop mei inhoud als blijk van waardering. Jaap C. A. Geluk

10 Agendapunt 5.2 en FINANCIEEL OVERZICHT INKOMSTEN WERKELIJK BEGROTiNG 2001 Saldo Rabobank 379,51 Postbank 526,74 Spaarrekening ,32 Huuropbrengst tuinen 8.155, ," Contributies 1.207, ," Rente ," Sponsering Infoblad 350,-- 350," Diensten aan leden 25," Totaal , ," UITGAVEN Vcrgaderkostcn bestuur 166,- 200," Kosten jaarvergadering 379,25 400," Huur gem. Dronten Kosten Infoblad 8.856," 152, ," 500," Diverse kosten 40,95 100,- Kamer van Koophandel 84,03 85," W.A. Verzekering 176,46 180," Seeretariaatskosten 37,40 100," Bestuurskoslen 9,95 125," Retour (dubbel betaald) 67,50 Aanschaf maaimachine 1.500," Diversen 35,-- Saldo ,12 Tekort -/ ," Totaal , ,"

11 UALANS 9 Bezittingen 31 okl okt Maaimachine 1," Riigspuit l " Schuurtje Kas/bank ," , ;" _ ,.S7 Schulden Huur gem. Dronten 9;(j"5(j;:: Infoblad (nog te ~3Ö0",-- betalen) Te besteden T043 ' T ," 12^42,57 Hier kunt u ons vinder»: H e t c o m p t e t e t u i n c e n t r u m v o o r h u i s, t u i n e n d i e r t u i n c e n t r u m R I E T W E G Tultic«.ttrtJm RtBtvJog Itretwno 3a. Drnnian, tol. 032I-3I&402 Oponlngstljdan;.iiaondcio 10,00-1 B.00 uur dimbdciu uti woiinadag 09,00 IB.OOuur doiitlb.iltiu v.ijdcig 09.0Ü - 2 l 00 uur zorardno OB.OO ÜO uur

12 Agendapunt Van de keuringscommissie. De eerste rondgang, op 1 mei, vond wat eerder plaats dan gepland, omdat de indruk bestond, dat er nogal wat tuinen waren waar wat aan mankeerde. Die indruk bleek te kloppen. Het resultaat was dal 17 leden een waarschuwing kregen met het verzoek te wieden. De tweede rondgang was op 20 mei, met een uitloper naar 23 mei in verband met de regen. Hierbij werden 13 vuile tuinen aangetroffen, 27 naambordjes ontbraken, 3 hadden de sleekbreedle voorlangs niet in orde en op 1 tuin lagen restanten van een schuurtje. Deze restanten moesten worden afgevoerd. Vrijdag 23 juni was het weer zover; de derde rondgang. Er ontbraken nog 7 naam-bordjes, 25 tuinen moesten nodig worden gewied, 4 maal was de steekbreedte niet o.k. en 1 (vermoedelijk) geval van vruchtboomkanker. In verband met de hoge phytophtoradruk is op 27 juli hoofdzakelijk aandacht geschonken aan de aardappelen; Resultaat: 8 maal geadviseerd het loof Ie verwijde-ren en 5 maal geadviseerd op te letten. Wel ontbraken 2 naambordjes en waren 7 tuinen aan een schoonmaakbuurl toe. Vrij kort daarna, namelijk op 5 augustus, is er nog een extra rondgang gemaakt i.v.m. phytophtoradruk, resultaat: 6 maal geadviseerd het loof te verwijderen. Tabel I: Samenvatting resultaten keuringscommissie. 1 mei mei 23 27juU 5 aug 29 aug juni Wieden Naambord Tuimand 3 4 Phytophtora + 8+ (5) 6 (opletten) Overige 1 1 De laatste rondgang was op 29 augustus, resultaat: 14 maal wieden en 1 ontbrekend naambordje. De rondgang van eind september hebben we i.v.m. de natte omstandigheden laten vervallen. Een twee tal opmerkingen tot slot. 1. Het feit dat er regelmatig bij iedere rondgang "niet aanwezige naambordjes" worden vermeld, wil niet zeggen dat ze er al die maanden niet waren. Soms verdwijnen ze zo maar, zijn ze niet leesbaar of ("nog erger") zien we ze over het hoofd.

13 11 Gezien de - ook landelijk - toenemende phytophtoradruk is het het overwegen waard over te gaan op minder vatbare rassen. Door amateur-tuinders is bijvoorbeeld het ras Bildtstar nauwelijks vrij te houden van deze ziekte, ondanks intensief spuhen. Geluk en Zonneveld DE ZOOM AC SWIFTERBANT - TEL.; Al jaren uw agent voor GARANT TUINZADEN MET MEDEWERKING VAN Dhr. Gijs van Ommeren BLOKHUTTEN Compleet de voordeligste TUINHUISJES MAAKT UW TUIN COMPLEET OF VOOR EEN GEREEDSCHAPSSCHUURTJE VOOR UW VOLKSTUfN. Sierbestrating, Timmerhout, Blokhutten, IJzenvaren, gereedschappen

14 12 BLONK GRANEN/ZADEN PEULVRUCHTEN AARDAPPELEN Bionk Biddinghuizen B.V. Noorderbaan PPBIDDINGHUCEN tel fax UIEN VEEVOEDER KUNSTMEST Veil vooroosteluk FUVOLAND: J.Vogelaartel aulotel Vert. voor ZUIDELIJK FLEVOUND GJ. Borwstroo tel. 03&-$ aulotel VIEL PLANTENCENTRUM VASTEPLANTENKWEKERIJ Kopakker 27,8256 BR, Biddinghuizen. Tel: , Fax: Keuze uit ruim 400 soorten vaste planten vanaf: F 1,50 per stul Ook voor potgrond, tuinturf en speelzand kunt u bij ons terecht.

15 Kinderlogica 13 In de jaren '70 was er een agrarische bank die de slogan voerde: "Voor geld en goede raad.." 't Zal 1972 zijn geweest dat mijn dochter alleen met de bus naar Dronten mocht. Ze was toen 7 jaar. Onder het avondeten moest zij uiteraard verslag doen over haar busreis. Ze had gauw gevonden waar ze moest zijn, maar terug ging het wat moeilijker, ze had de bushalte niet kunnen vinden, dus dat was ze wezen vragen. Okp mijn vraag waar dan, kreeg ik als antwoord, "Bij de bank". Verbaasd zei ik: "Dat ga je toch niet bij de bank vragen?". "Ik wel", was haar verweer, "'t staat er trouwens op". "Het staat er op, wat staat er op?" Nou d'r staat op: "Voor geldt en goede raad", nou ik ben de raad wezen halen. Tegen zoveel logica kon ik niet op, dus we zijn maar rustig door gegaan met eten. J.v.d. Assem Dit blad is mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van de advertenties

16 .FABER AUTOSERVICE VERZORGEN WIJ UW: VOOR ALLE MERKEN AUTO' S V REPARATIE EN ONDERHOUD VREPARATIE van AUTOSCHADE < IN- EN VERKOOP TEVENS VERZORGEN WIJ UW: V APK KEURING ƒ75,- V APK EN DIESELTEST ƒ125,- Oogstweg 15 - Biddinghuizen Industrieterrein Noorderbaan Tel.: , b.g.g

Extra editie. December jaargang nr. 4

Extra editie. December jaargang nr. 4 Extra editie December 2000 1 jaargang nr. 4 Hieronder is de nieuwe samenstelling van het bestuur weergegeven. De nieuwe penningmeester, Tijn Bouw, kan nog niet alle werkzaamheden naar zich toetrekken,

Nadere informatie

Oktober jaargang nr. 3

Oktober jaargang nr. 3 Oktober 2001 2 jaargang nr. 3 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris; Penningmeester: Leden: J. C. A. Gelui; A. Somai M. Bouw C. Aarsen Vacature FruitlioflS Uitloper 46 de Dissel 6 Kopakker 52 W.

Nadere informatie

oktober jaargang nr. 3

oktober jaargang nr. 3 oktober 2002 3 jaargang nr. 3 ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 5 NOV. A.S. Dhr. J.S. Booij Dreef 80 8256 AW Biddinghuizen BestuursamenstelHng: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: J. C. A. Geluk

Nadere informatie

November jaargang nr. 3

November jaargang nr. 3 November 2004 5 jaargang nr. 3 UITNODIGING 40 JAAR UITNODIGING 40 JAAR UITNODIGING JAARVERGADERING 10 december 2004 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper

Nadere informatie

Jaarvergadering oktober jaargang nr. 3

Jaarvergadering oktober jaargang nr. 3 Jaarvergadering 11-11 -2003 oktober 2003 4 jaargang nr. 3 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Leden: J. C. A. Geluk A. Somai M. Bouw C. Aarsen J. Pelle Fruithof 13 Uitloper 46

Nadere informatie

Neem blad nr 1 van dit jaar mee. Oktober jaargang nr. 3

Neem blad nr 1 van dit jaar mee. Oktober jaargang nr. 3 Neem blad nr 1 van dit jaar mee Oktober 2007 8 jaargang nr. 3 Algemene ledenvergadering 21 november 2007 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46

Nadere informatie

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering 25 november 2009

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering 25 november 2009 November 2009 10e jaargang nr. 3 Algemene ledenvergadering 25 november 2009 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Jan Booij 332126 Secretaris: Ashok Somai 332174 Penningmeester: Tijn Bouw 331441 o.a. tuinadministratie

Nadere informatie

November 2011 i2e jaargang nr. 3. Jaarvergadering op 29 november a.s. Aanvang in De Vooriiof

November 2011 i2e jaargang nr. 3. Jaarvergadering op 29 november a.s. Aanvang in De Vooriiof November 2011 i2e jaargang nr. 3 Jaarvergadering op 29 november a.s. Aanvang 20.00 in De Vooriiof 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Jan Booij 332126 jansijbrand@ gmail.com Secretaris: Ashok Somai 332174

Nadere informatie

Augustus jaargang iir. 3. Neem blad nr 1 van dit jaar mee

Augustus jaargang iir. 3. Neem blad nr 1 van dit jaar mee Augustus 2006 7 jaargang iir. 3 Neem blad nr 1 van dit jaar mee Algemene ledenvergadering 29 november 2006 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

November 2010 Hejaargang nr. % Algemene ledenvergadering 30 november 2010

November 2010 Hejaargang nr. % Algemene ledenvergadering 30 november 2010 November 2010 Hejaargang nr. % Algemene ledenvergadering 30 november 2010 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris: Jan Booij Ashok Somai Penningmeester: Tijn Bouw Alg. bestuurslid: Alg. bestuurslid:

Nadere informatie

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering >C november 200?

November e jaargang nr. 3. Algemene ledenvergadering >C november 200? November 2008 9e jaargang nr. 3 Algemene ledenvergadering >C november 200? 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Jan Booij 332126 Secretaris: Ashok Somai 332174 Penningmeester: Tijn Bouw 331441 o.a. tuinadministratie

Nadere informatie

Maart jaargang nr. 1

Maart jaargang nr. 1 Maart 2003 4 jaargang nr. 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J. Pelle Dreef

Nadere informatie

Jaarvergadering op 27 november a.s. Aanvang in De Voorhof

Jaarvergadering op 27 november a.s. Aanvang in De Voorhof November 2012 13e jaargang nr. 3 Jaarvergadering op 27 november a.s. Aanvang 20.00 in De Voorhof Dhr. J.S. Booij Dreef 80 8256 AW Biddinghuizen 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: Secretaris: Jan Booij

Nadere informatie

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Neil Armstrong Scouting Groep Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Bezoekadres: Scheerdersstraat 5 5667 HP Geldrop E-mail: secretariaat@nasg.nl Beste lid van Neil

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Bij deze ontvangt u de uitnodiging voor de Algemene

Bij deze ontvangt u de uitnodiging voor de Algemene redactie: OTVaria 03 september 2012 Carla van Eijk Harmen Spoelstra redactieadres: Zocherstraat 9 2321 EE Leiden e-mailadres: otvaria@gmail.com Beste leden van tuinvereniging OTV Bij deze ontvangt u de

Nadere informatie

Maart 200^% 3 jaargang nr. ï

Maart 200^% 3 jaargang nr. ï Maart 200^% 3 jaargang nr. ï Bestuu rsamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Disset 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J. Felle Dreef

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Pekingees en Dwergspanielclub

Pekingees en Dwergspanielclub AGENDA Algemene Ledenvergadering Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Pekingees- en te houden op 15 april 2014 in AC Restaurant t Harde, Eperweg 94 8084 HK t Harde, T +31(0)525

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Volkstuindersvereniging De Vier Jaargetijden

Volkstuindersvereniging De Vier Jaargetijden Volkstuindersvereniging De Vier Jaargetijden en Huishoudelijk reglement Voor het laatst gewijzigd en goedgekeurd op de Algemene ledenvergadering van 18 april 2007 en Huishoudelijk reglement Voor het laatst

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld.

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld. Algemene leden vergadering 3 maart 2005 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur. Hij heet een ieder van harte welkom en verzoekt de vergadering vervolgens op te staan en een moment stilte

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in 2017 DATUM: Zaterdag, 29 april 2017 om 10.30 uur Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Agenda: 1. Opening

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20.

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20. Vereniging Van Eigenaren Flat Jan Steenstraat nrs.42-144 Maassluis Uitnodiging 13 maart 2008 Geachte mede-eigenaren, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die

Nadere informatie

Maart 2{)i)5 6 jaargang nr. I. 7>: d&

Maart 2{)i)5 6 jaargang nr. I. 7>: d& Maart 2{)i)5 6 jaargang nr. I 7>: d& 1 Bestuursamenstelling: Voorzitter: J. C. A. Geluk Fruithof 13 Secretaris: A. Somai Uitloper 46 Penningmeester: M. Bouw de Dissel 6 Leden: C. Aarsen Kopakker 52 J.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Groei & Bloei Afdeling Zwolle 10 april 2017 19.30 uur ledenvergadering 20.00 uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Locatie: Het Anker Voorsterweg 36 Zwolle Zaal open 19.15

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

BEGROTING VOOR HET JAAR 2011

BEGROTING VOOR HET JAAR 2011 VERENIGING VAN NOORDHOLLANDSE GEMEENTEN F.R. van Lang, adjunct-secretaris Postbus 20, 1530 AA Wormer, telefoon kantoor: 075 6512259, Fax: 075 6512244, E-mail: r.vanlang@wormerland.nl, privé: 072 5895429

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT SHANTYKOOR DE BIESBOSCH ARTIKEL 1. Het verenigingsjaar en het boekjaar vallen samen met het kalenderjaar. FINANCIEN ARTIKEL 2. De contributie van de leden wordt jaarlijks op een

Nadere informatie

bladzijde =========================================================

bladzijde ========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald.

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald. VOLKSTUINVERENIGING Gemeente BRUMMEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Dit Huishoudelijk reglement is samengesteld overeenkomstig het bepaalde in de statuten van 9 mei 1990. De

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Plaatselijk Belang Oranjewoud. 13 maart 2018

Algemene Ledenvergadering. Plaatselijk Belang Oranjewoud. 13 maart 2018 Algemene Ledenvergadering Plaatselijk Belang Oranjewoud 13 maart 2018 Agenda 1. Opening door de voorzitter van PB en mededelingen 2. Vaststelling van de notulen 2017 (Wâldknyn 2017-2 + website) 3. Verantwoording

Nadere informatie

=========================================================

========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

BEGROTING VOOR HET JAAR 2010

BEGROTING VOOR HET JAAR 2010 VERENIGING VAN NOORDHOLLANDSE GEMEENTEN F.R. van Lang, adjunct-secretaris Postbus 20, 1530 AA Wormer, telefoon kantoor: 075 6429127, Fax: 075 6429100, E-mail: r.vanlang@wormerland.nl, privé: 072 5895429

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement behoort bij de statuten van de te Oud-Ade (gemeente Kaag en Braassem) gevestigde vereniging Dorpsgemeenschap

Nadere informatie

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse.

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. Op maandag 18 november 2013 om 20.00 uur in Sport- en Faciliteitencentrum de Punt aan de Emmeloordseweg

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014 Nederlandse Rope Skipping Organisatie Brediusweg 15 1401 AA, Bussum ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014 Plaats: UWC Maastricht, Discusworp 65, 6225XP, Maastricht Aanvang vergadering: 15:00 Copyright

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN ART.1 AANNAME NIEUWE LEDEN Zij, die werkend lid wensen te worden van de vereniging, geven van hun verlangen kennis aan het bestuur. Het besluit tot aanneming

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon :

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : 0164 850279 E-mail : zuf.secretaris@duivenlokaal.nl Halsteren, 7 februari 2018 Onderwerp: Uitnodiging ledenvergadering 22 februari 2018 Geacht bestuur, Hierbij

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB 0001673018 (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van Volkstuinderverenigingen in Nederland van de 61 e Algemene

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool De Bolster is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT PHOENIX APELDOORN Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 AANSLUITING EN SAMENWERKING ARTIKEL 1 Phoenix Apeldoorn

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld.

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het huishoudelijk reglement is een uitwerking van de statuten van Vereniging Koepel Mooiland Allen Samen, opgericht op 2 juli 2012. Dit reglement legt de onderlinge afspraken

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE Artikel 1 Verantwoording Krachtens het in artikel 24 van de statuten van KBO Zeewolde bepaalde, is er een reglement voor de afdelingen. Artikel 2 Doel - middelen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr. 34310858 Huishoudelijk reglement Vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 september 2008.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Beheervereniging de Bomenweide 14 maart 2018 Algemene ledenvergadering Het bestuur, bestaande uit Edwin de Jong (penningmeester) Dirk-Jan Niggebrugge (voorzitter) Justin van Zeeland

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

BESTUURSVERGADERING VNG AFDELING GELDERLAND

BESTUURSVERGADERING VNG AFDELING GELDERLAND BESTUURSVERGADERING VNG AFDELING GELDERLAND Plaats: Plaats: DRU-complex, Hutteweg 24 te Ulft Tijdstip: vrijdag 10-3-2017, 10.30-13.00 uur, incl. lunch en overleg met college/raad. Agenda voor de Bestuursvergadering

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING Vrijdag 22 mei 2009 Mercure Hotel - Kosterijland

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de: Volkstuinvereniging Vorden

Huishoudelijk reglement van de: Volkstuinvereniging Vorden Huishoudelijk reglement van de: Volkstuinvereniging Vorden Lidmaatschap Artikel 1: 1. Een ieder die lid van de vereniging wil worden, meldt zich aan bij het secretariaat of bij diens afwezigheid- bij een

Nadere informatie

Lelystad 4 april 2015

Lelystad 4 april 2015 Lelystad 4 april 2015 Alleen voor: Leden en donateurs. Vergeet u niet: Mobiele telefoons uit. 1 minuut stilte. Opening Bestuursmededelingen Ingekomen stukken Goedkeuren notulen ALV 18 oktober 2014 Voorlopig

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON Datum: 10 oktober 2017 Locatie: Aula Voorzitter: Ayfer Uzun Notulist: Gwendolien Ruijter 1. Opening 1.1. Ayfer opent de vergadering om 19.33

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Verenigingsblad November 2014, 15e jaargang nr. 3

Verenigingsblad November 2014, 15e jaargang nr. 3 Verenigingsblad November 2014, 15e jaargang nr. 3 UITNODIGING De jaarvergadering wordt gehouden op 10 december in "De Voorhof" en begint om 20.00 uur. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Wintergroenten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Fotogroep ƒ/2 van de PVGE afdeling Nuenen

Huishoudelijk reglement van Fotogroep ƒ/2 van de PVGE afdeling Nuenen Pagina 1 van 5 Oprichting Artikel 1 Fotogroep ƒ/2 is opgericht op 04 februari 2014 en functioneert conform artikel 4 van het huishoudelijk reglement van de afdelingsvereniging, hierna te noemen de afdeling,

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2016-2017 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2017-2018 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

3. Verslag secretaris over 2015. Dit werd door de secretaris, Joop Bootz, voorgelezen. Werd zonder op of aanmerkingen aangenomen.

3. Verslag secretaris over 2015. Dit werd door de secretaris, Joop Bootz, voorgelezen. Werd zonder op of aanmerkingen aangenomen. TC De Viskoerier Jaargang 36 Nummer 2 jan. 2016 www.terracollinaria.nl Verslag jaarvergadering Terra Collinaria 15-januari 2016. Afgemeld: Nic Luijten, Hans Mommer, Remy Meertens en Hub Hartmans. Aanwezig:

Nadere informatie

BoeN. Algemene Leden Vergadering. 5 maart Algemene Leden Vergadering BoeN 1

BoeN. Algemene Leden Vergadering. 5 maart Algemene Leden Vergadering BoeN 1 BoeN Algemene Leden Vergadering 5 maart 2019 05-03-2019 Algemene Leden Vergadering BoeN 1 In Memoriam Jaap Schwarz (1938 2019) 05-03-2019 Algemene Leden Vergadering BoeN 2 1. Opening en mededelingen vaststellen

Nadere informatie