2. LEDEN De afdeling Epe-Heerde had op 1 januari leden en op 31december leden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. LEDEN De afdeling Epe-Heerde had op 1 januari leden en op 31december leden"

Transcriptie

1 JAARVERSLAG 2012 VAN DE VEREINGING GROEI&BLOEI AFDELING EPE-HEERDE. 1. BESTUUR - Doret Tigchelaar Voorzitter (Interim sinds , aftredend februari 2013). - Margot Coumans Secretaris, bloemschikcom. (gekozen in 2007; secretaris sinds 2012, aftredend In februari 2015) - Joop Tigchelaar Penningmeester (gekozen in 2007; aftredend in februari 2015) - Eugenie Hennes PR, website, Open Tuinen. (gekozen in 2009; aftredend in februari 2014) - Ireen Bunnik Reizen en lezingen (gekozen in 2011; aftredend in februari 2016) 2. LEDEN De afdeling Epe-Heerde had op 1 januari leden en op 31december leden 3. VERGADERINGEN. In 2012 zijn er 7 bestuursvergaderingen gehouden. Data: 6/1, 15/2, 28/3, 9/5, 18/7, 26/9, en 7/11. De Rayon vergaderingen zijn door het bestuur bijgewoond, de twee AL vergaderingen niet. Groen Beleidsplan Gemeente Heerde, Eugenie Hennes heeft hier in mei aan deelgenomen. Uitnodiging bijwonen vergadering cliëntenraad van de Wendhorst op 19 september. Deze vergadering is bijgewoond door Doret Tigchelaar en Margot Coumans. De vraag aan G&B was om samen met het bestuur van de Wendhorst een plan uit te werken om de bewoners van de Wendhorst actief te betrekken bij de tuin en kas. Dit plan is een idee van Mevrouw de Vries, erelid van de afdeling en bewoner van de Wendhorst. Er wordt geld beschikbaar gesteld voor dit plan mits de continuïteit gegarandeerd kan worden. Het plan wordt door ons bestuur als positief ervaren maar behoort niet tot onze doelstelling. Bovendien wordt er continuïteit gevraagd. Het plan is wel voorgelegd aan onze leden maar niemand heeft hierop gereageerd. In januari 2013 volgt een gesprek met mevrouw de Vries om, op haar verzoek, dit plan nogmaals te bekijken. 4. PR: DE GELDERSCHE TUIN, NIEUWSKAART EN NIEUWSBRIEF. De Geldersche Tuin verscheen in 2012 in een voorjaar- en een zomer editie. De Nieuwskaart verscheen in april/mei, oktober/november. Eén in juli t.b.v. de dagreis naar het Gooi. Verder één Open Tuinen folder en een drie slagfolder voor de Smaak van Kerst + poster. De digitale nieuwsbrief verscheen 1 maal dit jaar. Redactie: Eugenie Hennes PR en Lay-out: Eugenie Hennes en Doret Tigchelaar.

2 5. LEZINGAVONDEN. In 2012 werden er 7 lezingbijeenkomsten georganiseerd in De Middenstip te Epe. Overzicht van de lezingen: 10 januari Henk Saaltink gaf een lezing over de tuinhistorie van landgoed Twickel. In 1347 gesticht door Herman van Twickerlo. De heer Saaltink is een bevlogen verteller. Er werden helaas nogal gedateerde dia s vertoond. Op 13 juni wordt er een excursie naar Twickel georganiseerd. Aantal bezoekers: 65 waarvan 4 niet leden. 14 februari. Jaarvergadering. Lezing door Jan Nijendijk: De verschillende gezichten van de Veluwe. Mooie presentatie, prachtige foto s, vooral de macrofoto s. Het verhaal was nogal summier en sprong van de hak op de tak. Valentijn presentje: een roos. Aantal bezoekers: 60, allen lid. 13 maart. Lezing over tuinonderhoud door Leen Goedegebuure van de Kijktuinen in Nunspeet. Goede spreker, hele leerzame lezing, spreker gaf op alle vragen humorvolle, nuchtere en duidelijke antwoorden. Aantal bezoekers 90 waarvan 6 niet leden. 10 april. Lezing over bijen door Mieke Noorlander. Vertelt een goed verhaal bij de foto s, hele prettige manier van uitleggen, uit alles spreekt veel liefde voor de bijen. Leuk winkeltje met bijenhoning en producten. Liet honing proeven. Stekjesmarkt, er was een redelijk aantal stekken om uit te delen. Aantal bezoekers: 50 waarvan 4 niet leden. 8 mei. Lezing Planten vermeerderen door Wim Willemse. Interessante duidelijke lezing, aanschouwelijk onderwijs! Na de lezing werd de informatie op papier meegegeven. Aantal bezoekers: 70 waarvan 12 niet leden. 9 oktober. Lezing door Jan van der Knokke: Zwerven door Nederland. Prachtige foto s, goed verhaal, veel uitleg hoe de foto s gemaakt zijn. Aantal bezoekers: 70 waarvan 2 niet leden. Stekjesmarkt:: enorm stekjes aanbod. 13 november. Lezing over Engelse tuinen door Piet Boersma. Presentatie in 3D. Heel veel prachtige plaatjes, weinig uitleg over de tuinen waar de foto s gemaakt zijn. Aantal bezoekers: 110 waarvan 22 niet leden PR Lezingen: d.m.v. De Geldersche Tuin, verspreiding nieuwskaarten, persbericht en website. 6. STEKJESMARKT Tijdens de bijeenkomsten in april en oktober konden leden hun overtollige planten, stekjes en zaden inleveren. Die werden netjes gerangschikt op tafels en vervolgens na de lezing uitgedeeld aan geïnteresseerden.

3 7. MEDEWERKING AAN MARKTEN EN OPEN-DAGEN Doel van de aanwezigheid op deze markten is het werven van nieuwe leden. Dit kan o.a. bereikt worden door het aanprijzen van het tijdschrift Groei&Bloei, maar ook door het attenderen van geïnteresseerden op de (financiële) voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt, zowel op landelijk als op lokaal gebied. In 2012 was de afdeling aanwezig op de Primavera Lentemarkt te Hattem. Er werden 2 nieuwe leden ingeschreven. 8. REIZEN en EXCURSIES 13 juni Excursie naar Twickel. Reis was vol, aantal deelnemers: 31 waarvan 5 niet leden, leuke reis, uitstekend georganiseerd. 10 juli: Excursie naar Kijktuinen Nunspeet. Was helaas geen belangstelling voor. 1 augustus: Tuinreis naar t Gooi. Reis was vol. Aantal deelnemers 40 waarvan 5 niet leden, het was een goed georganiseerde reis met mooi weer. PR d.m.v. De Geldersche Tuin, nieuwskaarten, website en persbericht. PR: na de reis: een bericht op de website met foto s. 9. WORKSHOPS EN CURSUSSEN Avondcursus Wilgentenen Vlechten op 20 en 27 maart in De Middenstip te Epe. Cursisten waren heel enthousiast, er werd heel goed onderwijs gegeven. Aantal deelnemers: 15 waarvan 7 niet leden. Dagcursus Wilgentenen Vlechten op 6 oktober in restaurant de Brug in Heerde. Weer een hele succesvolle cursus gegeven door Vlechtgroep Zwolle. Aantal deelnemers: 14 waarvan 7 niet leden. Dag Workshop Kleivormen op 27 sept. en 11 okt. met rondleiding en lunch in De Klêterstroate te Niersen. Aantal deelnemers 4 waarvan 2 niet leden. Avond Worpshop Kleivormen op 11 en 25 september bij het Atelier 33 te Vaassen. Aantal deelnemers 6 waarvan 1niet lid. Beide workshops werden gegeven door Atelier 33 en verliepen in een hele goede sfeer. Iedereen ging met mooie werkstukken naar huis. PR: d.m.v. De Geldersche Tuin en website. PR: na de cursus: bericht op de website met foto s. 10. BLOEMSCHIKKEN Bloemschik commissie De bloemschikcommissie bestond in 2012 uit: Anneke ter Mors, coördinator Hanneke Ravenek - Lubbering, administratie Vanuit het bestuur was Margot Coumans, contactpersoon. Tijdens de lezingen van januari, maart, mei, en november werd door de bloemschik commissie voor de te verloten bloemstukjes etc. gezorgd. Tijdens de lezing van februari is er voor een Valentijn presentje gezorgd. Er is op een overleg geweest met bloemschik commissie, docenten en voorzitter en contactpersoon van het bestuur.

4 Tijdens dit overleg werd het afgelopen cursusjaar geëvalueerd en een opzet gemaakt voor het nieuwe seizoen.. Na het cursusjaar werd via een enquête vastgesteld dat de cursussen aan de verwachtingen van de cursisten voldeden. Bloemschik cursussen: Dit seizoen werd gekozen voor een nieuwe opzet en heeft als thema: Natuurlijk Doen! De cursussen van 2012/2013zijn half augustus gestart met 56 cursisten verdeeld over 4 groepen t..w 1x cursus op de maandagavond door Ilse Kerkmeijer en 1x op maandagavond en 2 x op de donderdagavond door Miranda Nijveld. De eerste les werd geven bij kwekerij v.d.velde te Heerde met een rondleiding door de pluktuin en het maken van een korenschoof gebonden boeket. De daar opvolgende lessen vinden plaats in de Goudvink te Epe. Op 12 april 2013 vindt de laatste, feestelijke les met een daaraan verbonden wedstrijd plaats op Hagedoorns Plaatse. PR: d.m.v. De Geldersche Tuin, website en persbericht. PR tijdens het bloemschik seizoen: foto s op de website 11. DE SMAAK VAN KERST. De Smaak van Kerst werd op woensdag 12 december gehouden in De Middenstip te Epe. De avond werd geopend door de Midwinterhoornblazers van Epe. De Middenstip bood alle bezoekers een welkoms drankje aan. Door de bloemschik docentes van de afdeling werden er twee bloemschik demonstraties gegeven. Er was een modeshow, proeverijen en vijf cursisten showden hun hoeden- en kledingcreaties. Tijdens de verloting waren er vier prachtige bloemstukken te winnen, gemaakt door de docentes en drie creaties geschonken door de sponsors. Gedurende de avond was er een Power Point presentatie te zien; gemaakt door Johan v.d.plasse, over alle activiteiten en evenementen georganiseerd door de afdeling. De avond werd niet zo druk bezocht als vorig jaar. Er zijn geen nieuwe leden ingeschreven. Aantal bezoekers: 125 PR: d.m.v. website, flyer en poster en persbericht. PR na de Smaak van Kerst; foto s en verslag op de website. 12. OPEN TUINEN Tijdens het landelijke Open Tuinenweekend stelden 9 tuinbezitters van de afdeling hun tuin open voor publiek. Behalve tuinen van de leden van de afdeling Epe-Heerde werden er ook in de directe omgeving Groei&Bloei tuinen geopend. Twee in Hattem en twee in Apeldoorn. Ondanks de regen was het weekend een succes, in één tuin zijn 150 bezoekers geteld. Verder is het bezoekers aantal niet bekend. Er zijn geen nieuwe leden in geschreven. Na dit weekend werd er voor de tuineigenaren een dag georganiseerd om elkaars tuinen te bezoeken. PR: d.m.v. Geldersche tuin, website, folder, persbericht en poster. PR: na de Open Tuinen, verslag en foto s op de website.

5 13. PURE PINKSTERFAIR. In 2012 is er geen Pure Pinksterfair georganiseerd maar tijdens het overleg op 23 februari heeft het PPF comité besloten in 2013 een fair te organiseren op de Cannenburch in Vaassen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het comité bestaat uit: Mart Nederhof, voorzitter, Doret Tigchelaar, Mary Steenweg, Ireen Bunnik en Margot Coumans. De Pure Pinksterfair wordt georganiseerd in samenwerking met de afdeling Apeldoorn, daarom zal 1/5 van de opbrengst naar deze afdeling gaan. 14. BEDANKMIDDAG VRIJWILLIGERS. Op 11 mei heeft het bestuur haar vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Ons bestuurslid Ireen Bunnik stelde haar huis open voor deze middag. Cor Heidenrijk, weidevogel coördinator van de Vereniging VeluweIJsselZoom, gaf een presentatie over weidevogels. Het was een gezellige en ontspannen middag. 25 vrijwilligers zijn uitgenodigd, 14 vrijwilligers hebben de uitnodiging aangenomen. De vrijwilligers die verhinderd waren werden bedankt middels een kaart met foto en gedicht. 15. WEBSITE. ONZE WEBSITE in 2012 Na de opmerkelijke scores in 2010 van in totaal bezoekers en bezoekers in 2011, waren door het ontbreken van de Pure Pinksterfair de verwachtingen dit jaar minder hoog gespannen. Het was dan ook des te opmerkelijker, dat we er dit jaar weer nog overheen gingen, namelijk met in totaal bezoekers, een stijging van bijna 6%. In totaal werden er in pagina s bezocht. De bezoeken waren dit jaar nog beter over alle maanden verdeeld met het hoogste aantal bezoekers in februari: De minst drukke maand was september met 2356 bezoekers. We hebben dit jaar zoveel mogelijk formulieren op de site aangebracht en het gebruik daarvan neemt steeds verder toe. Om het gebruikersgemak te verhogen hebben we op de homepage een aantal knoppen geplaatst met directe toegang tot pagina s met actuele en/of belangrijke onderwerpen. Ook hebben we op kleine schaal (flash)presentaties gebruikt op de site. Dit maakte de site levendiger en interessanter. Waar mogelijk bouwen we dit verder uit binnen de toch beperkte mogelijkheden van de standaard Groei&Bloei afdelingssite. Tot ziens op de site! Uw webmasters Johan van de Plasse en Eugenie Hennes.

Afd. Epe-heerde. De Geldersche Tuin

Afd. Epe-heerde. De Geldersche Tuin Afd. Epe-heerde De Geldersche Tuin Zomer 2012 Bestuur: Voorzitter: Doret Tigchelaar 06-31990922 / doret@zomerwende.nl Secretaris: Margot Coumans 0578-628515 / groei.bloeiactief@hotmail.nl Penningmeester:

Nadere informatie

Afdeling Epe Heerde e.o.

Afdeling Epe Heerde e.o. Afdeling Epe Heerde e.o. Jaarverslag 2015 van de vereniging Groei&Bloei afdeling Epe-Heerde e.o. 1. BESTUUR - Leen Stephan Voorzitter (gekozen in februari 2013: aftredend in februari 2018 ) - Margot Coumans

Nadere informatie

Jaarverslag 2017, Groei & Bloei afdeling Noord-Veluwe

Jaarverslag 2017, Groei & Bloei afdeling Noord-Veluwe Jaarverslag 2017, Groei & Bloei afdeling Noord-Veluwe 1. BESTUUR - Vacature Voorzitter - Renée Molendijk Secretaris (gekozen in 2016, aftredend in februari 2021) - Joop Tigchelaar Penningmeester (gekozen

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 van de vereniging Groei & Bloei afdeling Epe-Heerde e.o.

Jaarverslag 2016 van de vereniging Groei & Bloei afdeling Epe-Heerde e.o. Afdeling Epe Heerde e.o. Jaarverslag 2016 van de vereniging Groei & Bloei afdeling Epe-Heerde e.o. 1. BESTUUR - Vacature Voorzitter - Renée Molendijk Secretaris (gekozen in 2016, aftredend in februari

Nadere informatie

$IG (SH +HHUGH H R De Geldersche Tuin Augustus 2016

$IG (SH +HHUGH H R De Geldersche Tuin Augustus 2016 De Geldersche Tuin Augustus 2016 Afdelingsbestuur: Voorzitter : Vacant Iets voor jou? Laat het ons weten. Secretaris: Renée Molendijk 06 13924945 / reneemolendijk@hotmail.com Penningmeester: Joop Tigchelaar

Nadere informatie

$IG (SH +HHUGH De Geldersche Tuin Zomer - Najaar 2013

$IG (SH +HHUGH De Geldersche Tuin Zomer - Najaar 2013 De Geldersche Tuin Zomer - Najaar 2013 Afdelingsbestuur: Voorzitter: Leen Stephan 0578 576030 / l.stephan3@upcmail.nl Secretaris: Margot Coumans 0578-628515 / groei.bloeiactief@hotmail.nl Penningmeester:

Nadere informatie

Afd. Epe-Heerde. De Geldersche Tuin. Voorjaar 2012. Redactie: Koerbergseweg 11a 8181LK Heerde

Afd. Epe-Heerde. De Geldersche Tuin. Voorjaar 2012. Redactie: Koerbergseweg 11a 8181LK Heerde Afd. Epe-Heerde De Geldersche Tuin Voorjaar 2012 Redactie: Koerbergseweg 11a 8181LK Heerde Bestuur: Voorzitter: Doret Tigchelaar 06-31990922 / doret@zomerwende.nl Secretaris a.i.: Margot Coumans 0578-628515

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers September 2013 Misschien komt er na

Nadere informatie

Afd. Epe-Heerde De Geldersche Tuin 2013

Afd. Epe-Heerde De Geldersche Tuin 2013 Afd. Epe-Heerde De Geldersche Tuin 2013 Afdelingsbestuur Voorzitter a.i. Doret Tigchelaar Secretaris Margot Coumans Penningmeester Joop Tigchelaar Lid PR Ledenadministratie Eugenie Hennes Lid lezingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 10 maart 2011

Algemene ledenvergadering 10 maart 2011 Algemene ledenvergadering 10 maart 2011 Agenda Opening / welkom Notulen ALV 2010 Jaarverslag 2010 Ontvangsten 2010/2011 / Uitgaven 2010/2011 Verslag kascontrole commissie Benoeming nieuw lid van de kascontrole

Nadere informatie

DE GELDERSCHE TUIN APRIL

DE GELDERSCHE TUIN APRIL Afd. Noord-Veluwe DE GELDERSCHE TUIN APRIL 2018 Wie zijn wij Voorzitter: Vacature Secretaris: Renée Molendijk 06 13924945 reneemolendijk@hotmail.com Penningmeester: Aly van Dronkelaar 06 13450232 e mail:

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 1 Agenda 1. Opening / welkom / IM 2. Notulen / Jaarverslag / besluiten 2011 (sheets website) 3. Besluiten jaarvergadering 2011 4. Begroting 2011/2012 5. Balans 31-12-2011

Nadere informatie

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Jaaroverzicht 2015 van Stichting Vrienden van t Huys te Hoecke (SVHH) Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Het contactadres van SVHH is: Zorgwaard locatie t Huys te Hoecke,

Nadere informatie

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

Halfjaarcijfers Huis voor Taal

Halfjaarcijfers Huis voor Taal Halfjaarcijfers Huis voor Taal Dronten JANUARI - JUNI 2017 VERHALEN VAN DE GA NAAR Durven BEKIJK VERSLAG GA NAAR Doen GA NAAR Prettig voelen 183 Deelnemers zijn ingeschreven bij Huis voor Taal; 3 daarvan

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Communicatie. Drachten, Ons kenmerk Uw kenmerk Behandeld door 10 juli 2012 480106 R. Barbilion 0512 581 234

Communicatie. Drachten, Ons kenmerk Uw kenmerk Behandeld door 10 juli 2012 480106 R. Barbilion 0512 581 234 Communicatie Aan Geadresseerde Drachten, Ons kenmerk Uw kenmerk Behandeld door 10 juli 2012 480106 R. Barbilion 0512 581 234 Onderwerp DUURZAAMHEIDSBEURS 22 SEPTEMBER 2012 Geachte heer, mevrouw, De gemeente

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief mei 2014 B O N S A I vereniging Midden Nederland opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

nieuwsbrief maart 2015

nieuwsbrief maart 2015 nieuwsbrief maart 2015 B O N S A I vereniging Midden Nederland Tokonoma van de maand De tokonoma s werden tijdens de bijeenkomst van februari gebruikt voor het maken van proefopstellingen voor onze show

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of JAARVERSLAG 2016 1 Jaarverslag 2016 Bestuur en Leiding Het verenigingsjaar 2016 was voor ODI een redelijk rustig jaar in de aanloop naar het jubileumjaar 2017. Qua samenstelling van het bestuur en de leiding

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2013

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2013 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2013 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

Maak uw activiteiten beschikbaar voor sponsoring!!

Maak uw activiteiten beschikbaar voor sponsoring!! Maak uw activiteiten beschikbaar voor sponsoring!! PASSEN DEZE ACTIVITEITEN BIJ DIE VAN UW REGIO? GEEF ZE OP VOOR WWW.LANDSCHAPS VEILING.NL ONTVANG STEUN, WORD ZICHTBAAR & BEREIKBAAR! Landschapsveiling.nl

Nadere informatie

Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013

Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013 Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013 Bestuur Loopgroep Zuidhorn Inhoud Inleiding... 2 Blz. 1 Activiteiten 2013... 3 2 Communicatie... 4 3 Ledenaantal en trainingen... 4 4 Sponsoring... 5 5 Rooster van aftreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Nieuwsbrief VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Samenwerken De PCOB, afdeling Zwolle, heeft al heel lang een samenwerkingsverband met de KBO, afdeling Zwolle. Ieder jaar weer verzorgen de reiscommissies

Nadere informatie

$IG (SH +HHUGH H R De Geldersche Tuin november 2016

$IG (SH +HHUGH H R De Geldersche Tuin november 2016 De Geldersche Tuin november 2016 Afdelingsbestuur: Voorzitter : Vacant Iets voor jou? Laat het ons weten. Secretaris: Renée Molendijk 06 13924945 / reneemolendijk@hotmail.com Penningmeester: Joop Tigchelaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018, nr. 5

Nieuwsbrief 2018, nr. 5 Nieuwsbrief 2018, nr. 5 Beste Immenaren, Emst, 25 augustus 2018 Een recordzomer. Dat is mooi, al dat mooie weer, maar als imker en als bij ook best lastig. Bloemen zijn snel uitgebloeid, nectar is maar

Nadere informatie

De Geldersche Tuin Januari 2016

De Geldersche Tuin Januari 2016 De Geldersche Tuin Januari 2016 Afdelingsbestuur: Voorzitter a.i. Ireen Bunnik 06-27402332 / loecka@online.nl Secretaris: Margot Coumans 0578-628515 / groei.bloeiactief@hotmail.nl Penningmeester: Joop

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Groei&Bloei, afdelingnoordoostpolder.

Groei&Bloei, afdelingnoordoostpolder. Groei&Bloei, afdelingnoordoostpolder. Jaarverslag 2014. Bestuur, website, Polderbloei en reiscommissie: Voorzitter: Wies Voesten. Secretariaat: Anneke Neve. Penningmeester: Bob Brug. Ledenadministratie:

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Na het turbulente jubileumjaar 2016 is de Museumwoning in 2017 weer in rustiger vaarwater terechtgekomen. Dat wil zeggen: minder publiciteit en minder bezoekers.

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 Aanwezig waren 28 leden (inclusief bestuursleden) zie originele presentielijst in archief). Van 5 leden kwam bericht van

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Jaargang: 33 Nummer: 2

Jaargang: 33 Nummer: 2 Jaargang: 33 Nummer: 2 SUCCULENTA - nederlands-belgische vereniging van liefhebbers van cactussen en andere vetplanten HET VETBLAD Officieel orgaan van Succulenta afd. Amsterdam Opgericht 23 april 1926

Nadere informatie

gehele of gedeeltelijke overname van artikelen is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de redactie. Pagina 1 van 9

gehele of gedeeltelijke overname van artikelen is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de redactie. Pagina 1 van 9 Beste leden, Het eerste kwartaal van 2019 zit er alweer op. We hebben best wel veel gedaan dit kwartaal. We zijn op bezoek geweest bij fotoclub Sliedrecht. Een educatieavond over flitsen. Twee keer een

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 november a.s. De algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 2 november a.s. in De Kantine (Hanzeplein 11

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2016 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2017 1 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02. Donateurs

Nadere informatie

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU -------------------- ---------- PROJECT GRIP OP GELD Van 5 t/m 16 maart doen alle leerlingen uit klas 3 met het vak economie mee met het project Grip op Geld. Dit project

Nadere informatie

GILDE ROTTERDAM NIEUWSBRIEF

GILDE ROTTERDAM NIEUWSBRIEF December 2018 GILDE ROTTERDAM NIEUWSBRIEF Van de Redactie Inmiddels zijn er twee nieuwsbrieven uitgekomen en had nr. 3 al een tijdje geleden bij de vrijwilligers in de elektronische postbus moeten belanden.

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting De Klaprozen

Beleidsplan Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Beleidsplan Stichting De Klaprozen 2013-2016 Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Februari 2013 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Afdeling Houten. Lezing en excursie naar de Niënhof in Bunnik. Workshop Scheuren/delen van planten - Workshop Herfstbloemschikken

Afdeling Houten. Lezing en excursie naar de Niënhof in Bunnik. Workshop Scheuren/delen van planten - Workshop Herfstbloemschikken Afdeling Houten Lezing en excursie naar de Niënhof in Bunnik Workshop Scheuren/delen van planten - Workshop Herfstbloemschikken Nieuwsbrief september 2012 Een fris begin van een nieuw seizoen Het nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PARKHUUR

NIEUWSBRIEF PARKHUUR NIEUWSBRIEF 2-2013 Vrijdag 1 maart jl. heeft de ledenvergadering plaats gevonden. Het was goed om te zien dat er aardig wat leden aanwezig waren. In deze nieuwsbrief komen de belangrijkste punten en beslissingen

Nadere informatie

Utrecht 26 september Tijd voor thee

Utrecht 26 september Tijd voor thee Utrecht 26 september 2013 Tijd voor thee Met dank aan deze Utrechtse migranten zelforganisaties Stichting CSP Het Zonnetje Mandaeers club Utrecht Nos Bohios Club Moria Stichting Asha Stichting Nisbo Vrouwengroep

Nadere informatie

$IG (SH +HHUGH H R De Geldersche Tuin April 2016

$IG (SH +HHUGH H R De Geldersche Tuin April 2016 De Geldersche Tuin April 2016 Afdelingsbestuur: Voorzitter a.i. Ireen Bunnik 06-27402332 / loecka@online.nl Secretaris: Renée Molendijk 06 13924945 / reneemolendijk@hotmail.com Penningmeester: Joop Tigchelaar

Nadere informatie

Beleidsplan Theater RhederArt

Beleidsplan Theater RhederArt Beleidsplan Theater RhederArt Dieren, 14-11-2017 Versie 2.2 1 1. Inleiding: Dit is het beleidsplan van de organisatie Stichting Theater RhederArt vanaf 2017. Middels dit plan krijgt u inzicht in de ambities

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2017 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2018-1 - Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02.

Nadere informatie

Jaarvergadering Lasgroep Zuid Limburg.

Jaarvergadering Lasgroep Zuid Limburg. Jaarvergadering Lasgroep Zuid Limburg. Verslag jaarvergadering Lasgroep Zuid limburg over het verenigingsjaar 2016. Gehouden op vrijdag 20 Januari 2017. Plaats: Ontmoetings Centrum Jabeek. Gaatstraat 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief Afdeling Groningen e.o.

Nieuwsbrief Afdeling Groningen e.o. Nieuwsbrief Afdeling Groningen e.o. Nieuwsbrief Mei 2015 Van de voorzitter De lente is nu echt begonnen, de bollen en de eerste voorjaarsbloeiers staan te pronken in de zon. Wat een kleuren, wat een weelde!

Nadere informatie

JAARVERSLAG Platform voor mensen met een beperking Schouwen-Duiveland

JAARVERSLAG Platform voor mensen met een beperking Schouwen-Duiveland JAARVERSLAG 2005 Platform voor mensen met een beperking Schouwen-Duiveland Jaarverslag 2005 van het Platform voor Mensen met een Beperking Schouwen-Duiveland. Doelstelling. Het Platform geeft gevraagd

Nadere informatie

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013.

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Een feest van herinneringen, dàt is een bijeenkomst van het Genootschap. Dit jaar komen we bij elkaar in Hotel/Restaurant

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Jaarvergadering Lezing Workshop. Afdeling Aalten e.o.

Jaarvergadering Lezing Workshop. Afdeling Aalten e.o. Jaarvergadering Lezing Workshop Afdeling Aalten e.o. 2 Van de voorzitter Terugkijkend naar beide voorgaande maanden kunnen we nagenieten van een paar mooie lezingen. In januari hoorden we Stefan Jaspers

Nadere informatie

Uitnodiging. Bijeenkomst van imkers. Even bijpraten! Diploma-uitreiking, film en een goed gesprek met imkers onder elkaar: Maandag 15 november 2010

Uitnodiging. Bijeenkomst van imkers. Even bijpraten! Diploma-uitreiking, film en een goed gesprek met imkers onder elkaar: Maandag 15 november 2010 November 2010 2 Uitnodiging Bijeenkomst van imkers Even bijpraten Diploma-uitreiking, film en een goed gesprek met imkers onder elkaar: Maandag 15 november 2010 Ons Huis Herman Kuykstraat 11 Geldermalsen

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Blue Water Whiskyclub Zwolle. Jaarverslag 2014 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1. Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag 2014. Blue Water Whiskyclub Zwolle. Jaarverslag 2014 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1. Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2014 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2014 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 1936 Oprichting 20 april 1936 Eerste bestuur bestond uit: De heer S. Valk (voorzitter) Mej. Dijkstra (1 e secretaresse) Mej. A. Kroft (2 de secretaresse) De heer

Nadere informatie

Draaiboek CCN weekeinden

Draaiboek CCN weekeinden Draaiboek CCN weekeinden CUENT CAMPER CLUB NEDERLAND N A A M D O Versie 25 augustus 2018 1 DRAAIBOEK BOLLEN BIETEN Datum Jaarplanning. Jaar daarvoor Ruim van te voren Jaarplanning Twee weken van Uiterlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht.

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht. Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com September 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Atelierbezoek Roel en Marry Teeuwen Opening bewegwijzering

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting De Klaprozen

Jaarverslag 2014 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2014 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Juni 2015 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Renkum

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Renkum Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Renkum Uitgave: zomer 2013 Inhoud: - Respijtweekend voor mantelzorgers uit de regio Renkum, Wageningen en Ede - Dag van de Mantelzorg in kasteel Doorwerth: u komt toch

Nadere informatie

Jaarverslag Maasdonk 2009

Jaarverslag Maasdonk 2009 Jaarverslag Maasdonk 2009 Steunpunt Vrijwilligerswerk Vivaan Maatschappelijke activering Maasdonk Product Aantal Realisatie per 31.12.2009 Vrijwilligerssteunpunt Maasdonk unieke bezoeker website vrijwillig

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Week van de Alfabetisering Taal voor Thuis Tussendoortje: Gedicht van de stadsdichter Tip van de maand: Tel je geld

In deze nieuwsbrief: Week van de Alfabetisering Taal voor Thuis Tussendoortje: Gedicht van de stadsdichter Tip van de maand: Tel je geld In deze nieuwsbrief: Week van de Alfabetisering Taal voor Thuis Tussendoortje: Gedicht van de stadsdichter Tip van de maand: Tel je geld Twintigste editie Oktober 2017 Verslag van de studiedag Week van

Nadere informatie

Horeca & Commercie klas 3 nu echt begonnen

Horeca & Commercie klas 3 nu echt begonnen Horeca & Commercie klas 3 nu echt begonnen Aan het begin van het schooljaar mochten we als opleiding een zeer grote groep Horeca & Commercie leerlingen begroeten in klas 3. Nog nooit was een klas voor

Nadere informatie

Wie zijn wij. Voorzitter: Vacature. Secretaris: Renée Molendijk

Wie zijn wij. Voorzitter: Vacature. Secretaris: Renée Molendijk DE GELDERSCHE TUIN JULI 2017 Wie zijn wij Voorzitter: Vacature Secretaris: Renée Molendijk 06 13924945 reneemolendijk@hotmail.com Penningmeester: Joop Tigchelaar 038 4449067 j.tigchelaar@gelderschetuin.nl

Nadere informatie

Nieuws zieriks Aagje

Nieuws zieriks Aagje Nieuws zieriks Aagje ANBO AFDELING ZIERIKZEE Nieuwsbrief nummer 3 2014 augustus september - oktober Beste vrienden, leden van de ANBO, Nog eenmaal, en ik beloof U dat dit echt de laatste keer is, nog een

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2014 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.3 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium chrysotoxum Maart 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen Maandag 16 maart 2015

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2015 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Samenstelling en mutaties. pag 3. Vergaderingen. pag 3. Jaarvergadering.. pag 3. Wat doet de Cliëntenraad pag 3. Scholing Cliëntenraad.

Samenstelling en mutaties. pag 3. Vergaderingen. pag 3. Jaarvergadering.. pag 3. Wat doet de Cliëntenraad pag 3. Scholing Cliëntenraad. 1 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties. pag 3 Vergaderingen. pag 3 Jaarvergadering.. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad pag 3 Scholing Cliëntenraad. pag 4 Onderwerpen pag 4 Centrale Cliëntenraad..

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag 1 Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag ja nee ja nee ja nee Totaal Antwoorden ja ontvangen Antwoorden nee ontvangen van totaal 125 van totaal 125 van het aantal antwoorden van het aantal antwoorden vraag

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Groei & Bloei Afdeling Zwolle 10 april 2017 19.30 uur ledenvergadering 20.00 uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Locatie: Het Anker Voorsterweg 36 Zwolle Zaal open 19.15

Nadere informatie

Orchideeën Vereniging

Orchideeën Vereniging Orchideeën Vereniging 14 februari Jaarverslag penningmeester/secretaris Nel: wat gebeurde toch in 2018? Udo met zijn financiële verslag Lezing : Joost Riksen Orchideeën in Gardano Italië Voorzitter: John

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2018 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie