Geertrui De Maesschalck

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geertrui De Maesschalck"

Transcriptie

1 30 juli november 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

2

3 Annie en Willy Veel te vroeg! Onze innige deelneming en veel sterkte!! Rita Franssen Verdriet is meer dan tranen. Verdriet is houden van Houden van... gaat nooit over Roger Fransen Rik onze innige deelneming met dit spijtig verlies. Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Vanwege Roger & Maria Fransen-Swinnen Björn Zwinnen Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte voor heel de familie. Jo & Nadine De Mol - Vlaeminck Beste echtgenoot, kinderen en kleinkinderen van Geertrui, Beste Gust en Magda, Onze oprechte deelneming. Dit overlijden komt als een schok, voor ons. Veel te vroeg is jullie geliefde van jullie weggenomen. Wij zijn in gedachten bij jullie. Heel veel sterkte! In het bijzonder ook aan Magda & Gust, een kind verliezen is het ergste wat ouders kunnen meemaken. Wij leven mee met jullie. Jo & Nadine en kinderen. Rita van hauwermeiren Lieve Geertrui. Leeftijds- en klasgenote. Wat vreselijk dat je nu al moet sterven. Je was een intelligente voorname lieve en mooie dame. Ik ben bedroefd om je heengaan. Veel sterkte voor je beproefde familie. Greet Haaijer-Cattrysse Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Geertrui. Heel veel sterkte toegewenst! Ik ben dankbaar dat ik Geertrui bij de klas reunie in Dendermonde nog uitgebreid heb gesproken en zal een mooie herinnering aan haar bewaren. Sterkte! Familie Vergauwen 15 november 2018 Beste Rik en familie, Aanvaard bij deze onze blijken van medeleven voor het vroegtijdige verlies van uw echtgenote. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Vera, Suzanne en Jos Vergauwen Frans en Josée Triest-De Laet Onze oprechte deelneming.

4 ellen sannen 15 november 2018 Lieve Geertrui, wat een fijne collega was jij: betrokken, bezorgd, goed gegrond, oprecht, goedlachs,... CGG Vagga mist een grote dame aan jou. Ik wens de familie heel veel sterkte bij dit verlies, warme groet, ellen Annie en Roger Broeckaert 15 november 2018 Met onze oprechte blijken van innig medeleven. Patricia & Ludo 16 november 2018 Beste Rik langs deze weg willen wij onze oprechte deelneming betuigen bij het verlies van je echtgenote Geertrui. Heel veel sterkte voor je familie kinderen en kleinkinderen in deze moeilijke dagen. Familie Marquardt 16 november 2018 Innige deelneming met het overlijden van uw echtgenote. Wij wensen U en de hele familie veel sterkte. Peter, Bruno, Marina Marquardt Bob-Marie-louise De WinterEduard 15 november 2018 Beste,Rik Wij betuigen ons medeleven bij het verlies van U echtgenote Geertrui en wensen U en de familie veel sterkte Maria Stessels 16 november 2018 "Als je door de nacht eenzaam en alleen zonder één ster aan de hemel denk er dan aan dat achter de wolken iemand naar je glimlacht Linda Vanwesenbeeck 15 november 2018 Lieve Geertrui, Ik heb het geluk gehad dat ik drie jaar je collega mocht zijn. Je was een fijne, lieve, zorgzame vrouw. Je energie en positiviteit laten een diepe indruk achter. Heel veel sterkte voor de familie. DELAFORTRY-CRIEL Robert, Myriam en Geertrui 16 november 2018 Rik, Geachte Familie, christelijke deelneming in het afscheid dat U overkomt. Amper 60, maar een vergiftigd geschenk toebedeeld. Haar heengaan maakt dat wij ons realiseren hoeveel geluk en chance wij zelf hebben. Weet U geruggensteund in Woord en (na)denken, ook in droeve tijden. Herman Vermeylen Siemons 16 november 2018 Veel sterkte bij het vroegtijdig heengaan van uw echtgenote, moeder en grootmoeder.

5 Van den Steen Wim - Ingrid Frulleux 17 november 2018 Lieve Geertrui, Rik, kinderen en kleinkinderen. De laatste keer dat we elkaar zagen was bij de reünie voor onze 50 jaar, je eerste kleinkind was juist geboren Paco. En nu veel te vroeg moet je afscheid nemen. Ik denk nog aan onze jeugd als buurmeisjes hoe we speelden samen, met Lieven als kleine broer en Johan. Het is moeilijk te vatten allemaal maar je blijft voor eeuwig in mijn gedachten. Onze oprechte deelneming Ingrid en Wim Willy Van Steendam & Martine Veldeman 17 november 2018 Mieke Delannoy 18 november 2018 Dag Rik en familie. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Geertrui. Ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte toe. Mieke ( vroegere collega van jullie in Wuustwezel tussen 1978 en 1983 ) Van Rompay Marc en Edith Rik, jolien en familie, wij wensen jullie veel sterkte met het verlies van jullie geliefde vrouw en mama. Put kracht uit de mooie herinneringen, soms met een lach, dan weer een traan. Onze oprechte deelneming Ann Hazes 17 november 2018 Tom Waterschoot Oprechte Deelneming Rik, Oprechte deelneming met dit verlies. Veel sterkte voor u en uw gezin Met warme groeten Ann Hazes, Yinte en Yarne Vleminckx en Matc Kloeck Boufflette Maryse 18 november 2018 Gecondoleerd met dit enorme verlies. De hele CLTgemeenschap wenst jullie veel sterkte. plompen debby Onze oprechte deelneming aan de familie. Wij danken Geertrui voor de begeleiding van onze zoon yaro. Dit zullen wij nooit vergeten. familie pauwels-plomppen Corry Gabriels Van oevelen John Veel sterkte in deze droeve dagen.

6 francis van laere Beste Rik en familie, Ook van onzentwege innige deelneming gewenst met het verlies van ons aller Geertrui. We gaan ze missen. Wij komen zaterdag naar de begrafenis. Francis, Sara en Tom Van Laere - Kinds Familie De Smet- De Prez Onze oprechte steun voor jullie allen bij het vroege afscheid van uw zo geliefde echtgenote, mama, oma, dochter, zus en vriendin. Het leven kan onnoemelijk hard toeslaan, aan jullie allen onze innige deelneming. Heel veel sterkte. Jan Van den Bergh Beste Rik en familie, Met de mooie foto van Geertrui voor mij probeer ik jullie te steunen, doch woorden schieten hierin tekort. Hopelijk zal onze aanwezigheid zaterdag een troost voor jullie kunnen zijn om het verlies van Geertrui een beetje te milderen. Vanhoeck Klaar Wat was dat schrikken bij het horen van deze tijding. Het is zeer moeilijk om met woorden uit te drukken hoe erg ik dit vind. Geertrui is al veel in mijn gedachten geweest; ik heb alleen maar mooie herinneringen aan haar (van de opleiding logo in Gent) Hopelijk kunnen de vele mooie herinneringen die jullie ongetwijfeld hebben, helpen om dit enorm verlies een plaats te geven. Veel sterkte, Klaar Vanhoeck Eddy Huylebroeck en zijn moeder Judith De Beul Beste familie, Moge goede herinneringen het verlies verzachten. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Marcel en Trees Melkenbeeck-Brondeel Oprechte deelneming bij het overlijden van Geertrui. Bertha De Sadeleer Oprechte deelneming

7 Jozef Verzele Beste Rik, Wij vernamen, via Wilem De Wilde, het overlijden van Geertrui.. We zijn er kapot van. Geertrui en jijzelf zijn twee mensen die, hoewel het zo lang geleden is dat wij mekaar nog eens hebben gezien, geworteld zijn in onze vele mooie herinneringen. Mogen wij je nu, samen met heel jouw gezin en allen die dicht bij jullie staan, heel veel sterkte toewensen. Mogen de intense pijnen en het verdriet van vandaag, nu je die lieve Geertrui hebt moeten loslaten, beetje bij beetje ombuigen in een prille vreugde en dankbare herinnering aan haar. Wij wensen het je van harte. Hartelijk en genegen, Jos en Denise Caroline Baeyens Onze oprechte innige deelneming n.a.v. het overlijden van uw dierbare. Laat de mooie herinneringen een troost zijn om dit verlies te verwerken. Jo & Caroline De Lannoy - Baeyens, en Marie harry van de meirssche oprechte deelneming bij het overlijden van geertrui. Ook aan Magda en Gust mijn innige deelneming. Wini Daeyaert & Jan Didelez Dag Allan en Eva,dag Sem en Mil, Woorden schieten tekort om dit verlies te verwerken. Van harte veel steun en troost toegewenst! Mooie herinneringen zullen eens het leed verzachten. Annemie en Mike Keymolen Onze innige deelneming aan de ganse familie met het heengaan van Geertrui. Het is veel te vroeg dat dit afscheid moet genomen worden van een lieve echtgenote en mama. We hopen dat jullie de steun kunnen vinden om samen die moeilijke tijd te kunnen doorstaan. Hilde Swinnen Voor de familie van mijn lieve collega, Geertrui, ik wil jullie condoleren met dit zware verlies. Ik heb altijd super graag samen gewerkt met Geertrui. Het was een top madam, zo super professioneel en heel erg lief. Veel sterkte!

8 Els Olaerts Beste familie Gorissen mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw vrouw, jullie moeder en grootmoeder. Geertrui was een klasgenote van mij in Dendermonde. En als is dat lang geleden en zagen we elkaar sindsdien maar heel af en toe, toch werd de draad van vriendschap opgepikt alsof het gisteren was geleden dat we elkaar zagen. Het bericht van haar overlijden kwam dan ook als een schok, zeker met de klasreünie in het verschiet. Geertrui had ons nog gezegd dat het onmogelijk was te komen omwille van haar gezondheid, maar dat het zo snel zou gaan, had niemand van ons verwacht. Lieve familie, ik zal me Geertrui altijd herinneren als een hele lieve, vriendelijke en warme vrouw. Ik zal helaas zaterdag niet naar de begrafenis kunnen komen omdat ik moet werken, maar in mijn gedachten zal ik bij haar zijn Ik wens jullie heel veel sterkte en een mooi afscheid Els Els Olaerts Hier nu langs het lange diepe water waar achter oeverriet achter oeverriet de zon dat ik dacht dat je altijd maar altijd dat altijd maar je ogen je ogen en de lucht altijd maar je ogen en de lucht altijd maar rimpelend in het water rimpelend dat altijd in levende stilte dat ik altijd zou leven in levende stilte dat je altijd maar dat wuivend oeverriet altijd maar langs het lange diepe water dat altijd maar je huid dat altijd maar in de middag je huid altijd maar in de zomer in de middag je huid dat altijd maar je ogen zouden breken dat altijd van geluk je ogen zouden breken altijd maar in de roerloze middag langs het lange diepe water dat ik dacht dat ik dacht dat je altijd maar dat ik dacht dat geluk altijd maar dat altijd maar het licht roerloos in de middag dat altijd maar het middaglicht je okeren schouder je okeren schouder altijd in het middaglicht dat altijd maar je kreet hangend altijd maar je vogelkreet hangend

9 in de middag in de zomer in de lucht dat altijd maar de levende lucht dat altijd maar altijd maar het rimpelende water de middag je huid ik dacht dat alles altijd maar ik dacht dat nooit hier nu langs het lange diepe water dat nooit ik dacht dat altijd dat nooit dat je nooit dat nooit vorst dan geen ijs ooit het water Wiej en Helga Cox-Hoeymans Rik en familie, Veel sterkte en steun bij elkaar in deze moeilijke dagen. De vele herinneringen zullen voor jullie heel dierbaar zijn. Onze innige deelneming Wiej en Helga Cox-Hoeymans hier nu langs het lange diepe water dacht ik nooit dat sneeuw ooit de cipres dacht ik nooit dat sneeuw nooit de cipres dat je nooit meer ( Remco Campert) Gorissen Roger & Liliane Hoendervangers Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies Wij wensen jullie heel veel kracht voor de komende periode. Pascale Van Hoof Beste Rik Ik vernam van de gasten het overlijden van Geertrui. Ik herinner mij haar als een fijne, attente en zorgzame vrouw. Ik wens jullie de warmte en de zorgzaamheid van mensen om je heen. Veel sterkte en een mooi afscheid gewenst. Pascale Van Hoof Huylebroeck Marcel 22 november 2018 Beste familie, ouders, echtgenoot en kinderen, Gelieve ons oprecht medeleven te aanvaarden. Veel moed en sterkte nu en voor de komende dagen. Vanwege de Wielerclub De Grysollevrienden van Wichelen en de familie Huylebroeck - Baeyens Marcel en Marie Jose. G.Vermeulen Cobbaut 22 november 2018 Beste familie van Geertrui, Onze oprechte deelneming in uw rouw. Veel sterkte in deze droeve tijd. De Muyter Dirk - Grysolle Nelly 22 november 2018 Beste echtgenoot,kinderen en kleinkinderen van Geeertrui Onze oprechte deelneming bij het veel te vroege heengaan van Geertui. In het bijzonder ook aan Magda en Gust, Johan en Lieve en Lieven. Wij zijn in gedachten bij jullie en wensen jullie heel veel sterkte in deze donkere dagen. Dirk en Nellly en kinderen

10 Van Dommelen Lieve 23 november 2018 Ik heb Geertrui lang geleden leren kennen als de lieve logopediste die op school kwam. Zij was heel zorgzaam en zacht voor de leerlingen en had steeds nuttige tips voor ons als leerkracht. Ik was danig geschrokken toen ik het bericht van haar overlijden zag. Mijn gedachten gaan uit naar het gezin dat ze heeft moeten verlaten en wens hen heel veel sterkte de komende tijd. Giovanna Venturini 23 november 2018 Afscheid nemen is met zachte vingers wat voorbij is, dichtdoen en verpakken in mooie en goede herinneringen. Heel veel sterkte in deze dagen. Ook ik zal me Geertrui herinneren als een goedlachs, fijne medestudente( logo Gent). Veel sterkte en moed voor Rik en de kinderen. Giovanna (Venturini) en Eddy Coenen Jean-pierre De Corte 23 november 2018 En bloem verwelkt op het mooist van zijn bloei, maar wat overblijft is de herinnering aan de kleurenpracht. Veel sterkte vanwege Annemaria Vinck & De Corte Jean-Pierre Patrick en Marina Van Dijck- Van de Wouwer 24 november 2018 Beste Rik en kinderen, Lang geleden waren we buren. We hebben heel wat momenten samen doorgebracht. Onze kinderen waren even oud. Ze speelden haast elke dag tesamen. Toen jullie verhuisden naar Merksem was er een leegte maar toch hielden we contact. elk jaar werd er een kerstkaart gestuurd. Nu nemen we afscheid van geertrui in de fleur van haar leven. Beste Rik, Wouter, Eva, en Jolien zorg goed voor elkaar. In ons hart blijf jullie een plaatsje behouden Luc Lauwers-Vissers 24 november 2018 Beste Rik, Ik wens jou en je familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. De mooie herinneringen aan en met Geertrui zullen in het begin het gemis zwaarder maken maar ook en vooral troost bieden. Dat jullie veel steun en troost mogen ondervinden van mekaar en van de mensen rondom jullie. NICOLE VAN RIET 24 november 2018 Beste familie, we wensen jullie veel kracht bij het verwerken van het verlies van Geertrui. Onze oprechte deelneming, Bart, Karine en Nicole personeelsdienst OCMW Hamme Jef en Annie Van Dyck-Hillen 27 november 2018 Pas terug uit verlof verneem ik het overlijden van Geertrui. Onze oprechte deelneming en veel steun voor u Rik en gans de familie.

11 Powered by TCPDF ( Geertrui De Maesschalck Martine Govaert 27 november 2018 Beste familieleden, Beste Magda en Gust, Gecondoleerd met dit enorme verlies., we wensen jullie veel kracht bij het verwerken van dit verdriet. Martine Govaert - Freddy Govaert (de bakker)

Geert Declerck. rouwregister. 19 december januari Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Geert Declerck. rouwregister. 19 december januari Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 19 december 1942 31 januari 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Hilde Barbier Robert Verbeke -Ingrid Nemegeer. Geert was korte tijd mijn collega, maar lang genoeg om

Nadere informatie

Martin Vermeiren. rouwregister. 15 december juni Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Martin Vermeiren. rouwregister. 15 december juni Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 15 december 1950 20 juni 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Hugo Van Beirendonck Onze innige deelname voor het veel te snel overlijden van Martin. Veel sterkte Martine.

Nadere informatie

Mariette Buysse. rouwregister. 8 Januari Mei Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Mariette Buysse. rouwregister. 8 Januari Mei Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 8 Januari 1936 20 Mei 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be A. BEVERS-VAN DYCK M 23 Mei 2018 Geachte familie, Wij bieden u onze oprechte deelneming aan bij het overlijden

Nadere informatie

Oscar G. Syvertsen. rouwregister. 24 juli juli Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Oscar G. Syvertsen. rouwregister. 24 juli juli Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 24 juli 1944 19 juli 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Greet van Gool 24 juli 2019 Beste familie mijn oprecht medeleven met het overlijden van Oscar. Veel contact hadden

Nadere informatie

Peggy D'hont. rouwregister. 31 December Maart Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Peggy D'hont. rouwregister. 31 December Maart Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 31 December 1964 13 Maart 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Carels Justine "de bomma" 16 Maart 2018 Achter elke traan die vloeit, schuilt een glimlach van herinnering.

Nadere informatie

Etienne Vande Velde. rouwregister. 18 augustus december Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Etienne Vande Velde. rouwregister. 18 augustus december Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 18 augustus 1927 29 december 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Cecile Adriaens 1 januari 2019 Mijn innige deelneming bij het overlijden van jullie vader. Ook een oude

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

Dankbetuiging. Voorbeeldteksten. (naam)

Dankbetuiging. Voorbeeldteksten. (naam) Voorbeeldteksten 1. Jammer genoeg is het onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van onze lieve man en vader Daarom willen wij

Nadere informatie

Henri-Jean van der Heyden

Henri-Jean van der Heyden 22 juli 1952 20 maart 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Herman en Diane Lenaerts-Verkuringen Rosita - Linda Heel veel sterkte bij dit enorme verlies. We zijn in gedachten

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

Jef Verlinden. rouwregister. 1 april oktober Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Jef Verlinden. rouwregister. 1 april oktober Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 1 april 1940 28 oktober 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Marc en Jetty Jegers-Durinck Wij bieden onze christelijke deelneming bij het heengaan aan van je geliefde

Nadere informatie

STEEHOUWER U I T V A A R T Z O R G

STEEHOUWER U I T V A A R T Z O R G Tekstregels Dankbetuiging VOORBEELD -1- Voor uw belangstelling en deelneming ons betoond na het overlijden van betuigen wij u onze hartelijke dank. VOORBEELD -2- Wij danken u hartelijk voor uw medeleven

Nadere informatie

Eric Van Bosch. rouwregister. 24 mei mei Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Eric Van Bosch. rouwregister. 24 mei mei Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 24 mei 1960 29 mei 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Dave Vissenberg Carine Goossens Onze oprechte deelneming Onze oprechte deelneming. Zo oneerlijk en veel te vroeg

Nadere informatie

VOORBEELDTEKST DANKBETUIGING

VOORBEELDTEKST DANKBETUIGING DANKBETUIGINGEN Rondom het overlijden en tijdens de uitvaart heeft u misschien niet iedereen kunnen bedanken voor hun medeleven. Dat kunt u alsnog doen met een dankbetuiging. Enkele weken na de uitvaart

Nadere informatie

Teksten dankbetuigingen

Teksten dankbetuigingen Teksten dankbetuigingen Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen,

Nadere informatie

GILBERT NOPPE O /05/2017. Uitvaartzorg Commeyne Tine & Adelbrecht Commeyne T: /7

GILBERT NOPPE O /05/2017. Uitvaartzorg Commeyne Tine & Adelbrecht Commeyne T: /7 GILBERT NOPPE O 1933 - + 17/05/2017 Uitvaartzorg Commeyne Tine & Adelbrecht Commeyne T: 051 20 43 65-24/7 familie Commeyne oprechte deelneming. Ann De Meulemeester en familie Franklin Rooseveltlaan 224,

Nadere informatie

Inleiding rouwbrief. 1 Mochten we nog iets tegen jou kunnen zeggen, zou het zeker «dank je» zijn.

Inleiding rouwbrief. 1 Mochten we nog iets tegen jou kunnen zeggen, zou het zeker «dank je» zijn. Inleiding rouwbrief Nummer Omschrijving 1 Mochten we nog iets tegen jou kunnen zeggen, zou het zeker «dank je» zijn. 2 Zwevend over het strand één zijn met het zand één zijn met de zee weer één met z n

Nadere informatie

Voorbeelden. van teksten voor een DANKBETUIGING

Voorbeelden. van teksten voor een DANKBETUIGING Voorbeelden van teksten voor een DANKBETUIGING LBV UITVAARTGROEP Geachte Familie, Meestal worden er tussen 4 en 6 weken na het overlijden dankbetuigingskaartjes verstuurd. We hebben een aantal teksten

Nadere informatie

Stéphan Lecour. rouwregister. 28 februari april Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Stéphan Lecour. rouwregister. 28 februari april Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 28 februari 1973 14 april 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Crikemans aan Séraphin en Augusta Soms gebeurt er iets, dat je niet kunt begrijpen. Iets dat je machteloos

Nadere informatie

Dankbetuigingen. Janna Brandsma - Hendriksen. Janna Brandsma - Hendriksen. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma DANKBETUIGING

Dankbetuigingen. Janna Brandsma - Hendriksen. Janna Brandsma - Hendriksen. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma. Jan Brandsma DANKBETUIGING De leegte blijft, Advertenties DANKBETUIGING en De leegte blijft, Kaartjes maar de grote belangstelling en het medeleven welke wij van zo velen mochten ontvangen tijdens de ziekte en na het overlijden

Nadere informatie

Naam Namen. Naam Namen

Naam Namen. Naam Namen Wij hebben mogen ervaren dat velen met ons meeleefden na het overlijden van De vele schriftelijke en persoonlijke reacties waren voor ons een grote steun en troost, onze hartelijke dank hiervoor. Uw medeleven

Nadere informatie

Inspiratieteksten voor uw monument

Inspiratieteksten voor uw monument Inspiratieteksten voor uw monument 1. Wie in gedachten leeft die is niet dood, dood is alleen die vergeten wordt 2. In stil verdriet, k vergeet je niet 3. Voor al de liefde en trouw die ik had van jou

Nadere informatie

Voorbeelden Dankbetuiging

Voorbeelden Dankbetuiging Voorbeelden Dankbetuiging 2 Geachte familie, Na ongeveer 3 weken nemen wij contact met u op voor het eventueel versturen van dankbetuigingskaartjes en/of dankbetuiging advertentie(s). In de regel worden

Nadere informatie

Gedichten en korte spreuken voor rouwbrieven en dankkaartjes.

Gedichten en korte spreuken voor rouwbrieven en dankkaartjes. Gedichten en korte spreuken voor rouwbrieven en dankkaartjes. Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden. Je hebt het als een moedig man gedaan. Wie kan begrijpen hoe je hebt geleden en wie kan voelen,

Nadere informatie

van Dijk Voorbeelden Dankbetuiging uitvaartverzorging voor de vechtstreek sinds 1940

van Dijk Voorbeelden Dankbetuiging uitvaartverzorging voor de vechtstreek sinds 1940 van Dijk sinds 1940 uitvaartverzorging voor de vechtstreek Voorbeelden Dankbetuiging Dankbetuigingen Met deze brochure willen wij u informeren over de mogelijkheden om een dankbetuiging te versturen. Het

Nadere informatie

niet meer bij me. Ik hou van je! Reacties van bezoekers van Kunst & Allerzielen Eindhoven 2016 :

niet meer bij me. Ik hou van je! Reacties van bezoekers van Kunst & Allerzielen Eindhoven 2016 : Reacties van bezoekers van Kunst & Allerzielen Eindhoven 2016 : Afscheid. Wat doet het pijn. De herinnering Onuitwisbaar. De liefde Voelbaar voor altijd. In hart en Ziel verbonden! Mis je mama. x Hoe kan

Nadere informatie

4. Tot onze grote ontsteltenis en droefheid is, voor ons veel te vroeg, geheel onverwacht overleden...

4. Tot onze grote ontsteltenis en droefheid is, voor ons veel te vroeg, geheel onverwacht overleden... Wim Hilhorst 1. Tot ons groot verdriet is plotseling van ons heengegaan... 2. Intens bedroefd geven wij kennis van het overlijden van... 3. Tot onze diepe droefheid is, geheel onverwacht... 4. Tot onze

Nadere informatie

Joost Van Bauwel. rouwregister. 9 mei mei Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Joost Van Bauwel. rouwregister. 9 mei mei Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 9 mei 1972 15 mei 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Vangorp Op de Beeck Koen Ann Bram Stef en Stien 17 mei 2019 Rikkert, Sophie, Xander en Merel en andere familieleden

Nadere informatie

Alkmaar Akersloot Bergen Egmond Schagen Obdam Langedijk Niedorp Winkel Heerhugowaard eo

Alkmaar Akersloot Bergen Egmond Schagen Obdam Langedijk Niedorp Winkel Heerhugowaard eo Alkmaar Akersloot Bergen Egmond Schagen Obdam Langedijk Niedorp Winkel Heerhugowaard eo De warme belangstelling en de vele blijken van medeleven na het overlijden van onze dierbare broer, zwager en oom

Nadere informatie

Na ziekte ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES RICK DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG

Na ziekte ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES RICK DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG JAN DE VRIES ALIE DE VRIES-DE JONG Na ziekte De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Ps. 23 Na een moedig en geduldig gedragen lijden is van ons heengegaan onze broer en zwager Je liefde, kracht, warmte en lach... We zullen

Nadere informatie

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1.

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1. Uitvaart voorbede Voorganger: Genadige en barmhartige God. U ziet ons hier bijeen in ons verdriet rond het sterven van N. Hij / zij was één van ons, wij zullen hem / haar missen. Geef ons de kracht samen

Nadere informatie

Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER % 2 27 DE SMET HANS

Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER % 2 27 DE SMET HANS Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : 864 1 105 DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER 1093.0 32 1093.0 63.25% 2 27 DE SMET HANS VAN DE VEN ARMAND 1026.0 32 1026.0 59.38% 3 125 Mommers

Nadere informatie

Beste Lezer. Voor u ligt de bundel met als thema afscheid, de dood, rouwverwerking. Het heeft mij jaren gekost om deze bundel vorm te geven.

Beste Lezer. Voor u ligt de bundel met als thema afscheid, de dood, rouwverwerking. Het heeft mij jaren gekost om deze bundel vorm te geven. Beste Lezer Voor u ligt de bundel met als thema afscheid, de dood, rouwverwerking Het heeft mij jaren gekost om deze bundel vorm te geven. De flarden waren er al heel lang, maar ik kreeg het niet voor

Nadere informatie

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen. Bedankkaartjes. Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563

Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen. Bedankkaartjes. Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563 Een stijlvolle uitvaart geheel naar uw wensen Bedankkaartjes Voorbeelden van teksten bedankkaartjes Uitvaartverzorging Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC DEN HAAG 070-3066030 070-3512563 Bedankkaartjes Het

Nadere informatie

Dank voor de goede zorgen

Dank voor de goede zorgen Dank voor de goede zorgen Wij zijn dankbaar voor de goede zorgen van de medewerkers van Verpleeghuis/Zorgcentrum... Wij willen het personeel/medewerkers van Verpleeghuis/Zorgcentrum bedanken voor de liefdevolle

Nadere informatie

Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart Lieve familie en vrienden en vriendinnen

Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart Lieve familie en vrienden en vriendinnen Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart 2012 Lieve familie en vrienden en vriendinnen We hebben de urn met de as van Hilde bij ons. om haar te gaan begraven zodat we een dierbaar plekje hebben.

Nadere informatie

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord!

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! 祝 福 : 结 婚 Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Nadere informatie

Maar voor ons hier aanwezig viert juist in deze dagen het zo voelbare gemis.. hoogtij

Maar voor ons hier aanwezig viert juist in deze dagen het zo voelbare gemis.. hoogtij Lichtjesavond 2018 Lied: Old en Wise Openingswoord door de wethouder. Lied: als rennen geen zin meer heeft. Muziek brengt mensen samen en muziek geeft hoop En mooi lied bevrijdt de tranen En laat verdriet

Nadere informatie

Van Hove begrafenissen. Briefhoofding

Van Hove begrafenissen. Briefhoofding Briefhoofding briefhoofding - verzen Ik ben moe na de lange reis. Al wat ik vraag, is een rustige slaap en dromen over hen die ik liefhad. - 1 - Wij willen u rust geven al is vol droefheid ons hart je

Nadere informatie

Troostboekje van. Antonius in Beweging

Troostboekje van. Antonius in Beweging Wie zijn we? Antonius in Beweging wil de boodschap van Christus in woord en daad uitdragen. We organiseren allerlei activiteiten rondom levensbeschouwing en geloof. Zo geven we op een eigentijdse en warme

Nadere informatie

Als een parel. Gedachtenisviering overleden personeelsleden 24 november 2015 Sint-Franciscuskerk Geel

Als een parel. Gedachtenisviering overleden personeelsleden 24 november 2015 Sint-Franciscuskerk Geel Als een parel Gedachtenisviering overleden personeelsleden 24 november 2015 Sint-Franciscuskerk Geel Muziek voor de viering Welkom door secretaris Frank Jansen Openingswoord Kleine lichtritus Nu het kouder

Nadere informatie

Zo ver weg, zo dichtbij

Zo ver weg, zo dichtbij Brief van een engel Sinds de dag dat ik mijn lichaam heb verlaten Heb ik geen woorden meer Enkel een gevoel dat geen lied kan vertalen Ik zal er altijd zijn voor je, in de wolken die je zullen vergezellen

Nadere informatie

Teksten om op rouwkaartjes te zetten na overlijden baby en kind

Teksten om op rouwkaartjes te zetten na overlijden baby en kind Teksten om op rouwkaartjes te zetten na overlijden baby en kind Informatie voor rouwkaart / advertenties Ook wat rouwbrieven betreft geldt: eigen keuzes maken de rouwkaart persoonlijker. Natuurlijk is

Nadere informatie

DAG 1: Sterfbed Lees Genesis 49:1, 2, 28-33 Zie je Jakobs zonen staan rond het bed van hun vader? Jakob is oud. Hij voelt dat hij gaat sterven. Hij roept al zijn zonen. Hij gaat zijn laatste woorden tegen

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, Ik ben alle leden, bestuurs- en steunende leden dankbaar voor jullie steun, hulp en gezellige

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, Ik ben alle leden, bestuurs- en steunende leden dankbaar voor jullie steun, hulp en gezellige De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Ik ben alle leden, bestuurs- en steunende leden dankbaar voor jullie steun, hulp en gezellige aanwezigheid het afgelopen jaar 2016, hetgeen ik erg gewaardeerd heb. Vriendschap

Nadere informatie

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons 1. Verdrietig, maar vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van hem mochten ontvangen, geven wij kennis van het overlijden van mijn maatje en onze lieve vader.. 2. Onze lieve zoon, broer,

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden,

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Allereerst wil ik alle leden, bestuurs- en steunende leden alsook hun familie een gezond en zorgeloos nieuw jaar 2019, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor

Nadere informatie

Jos Daemen. rouwregister. 10 Juni December Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Jos Daemen. rouwregister. 10 Juni December Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 10 Juni 1934 1 December 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Guido & Ingrid Eelen Remy SPROELANTS, ir Lieve Vera, Met oprechte deelneming bij het heengaan van uw geliefde.

Nadere informatie

Je bent gestorven maar niet dood Je beeld verschijnt als ik wat sta te staren naar een pagina

Je bent gestorven maar niet dood Je beeld verschijnt als ik wat sta te staren naar een pagina Wanneer ik dood zal zijn, begraaf me dan niet op het kerkhof, niet in de tuin, ook niet in een urne op de schouw. Begraaf me in je hart, ik zal dan niet eenzaam zijn. Ik zal dicht bij jou blijven en jij

Nadere informatie

Onderdeel van. Gedichten voor de rouwkaart. Uitvaart Zorgcentra Nederland. Uitvaartcentrum Haarlem

Onderdeel van. Gedichten voor de rouwkaart. Uitvaart Zorgcentra Nederland. Uitvaartcentrum Haarlem Gedichten voor de rouwkaart Uitvaart Zorgcentra Nederland Uitvaartcentrum Haarlem Onderdeel van 1 1. 't Verlies was er al voor het einde de rouw, voordat het afscheid kwam, toen die onzekere verwarring

Nadere informatie

Rouwteksten. Niet alles is voorbij. Je blijft bij ons, door wie je was en wat je zei en wat je voor ons hebt betekend.

Rouwteksten. Niet alles is voorbij. Je blijft bij ons, door wie je was en wat je zei en wat je voor ons hebt betekend. 1. 2. Intens verdrietig om wat niet meer is en nooit meer zal zijn. Dankbaar voor wat was en altijd zal blijven. 3. 4. Als straks de zon toch weer zal schijnen, en hoog boven aan de hemel staat, dan weet

Nadere informatie

EIGENAARSTABEL "Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk deel)"

EIGENAARSTABEL Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk deel) "Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk )" 2 41302 C 1327C 2 C 1327 C LANDEXPLO AALST BVBA 2.560 2.560 BOUWLAND 3 41302 C 1327D 2 C 1327 D LANDEXPLO AALST BVBA 2.560 2.560 BOUWLAND 4 41302

Nadere informatie

Duurzame partner in vastgoed

Duurzame partner in vastgoed Duurzame partner in vastgoed Bedroefd om het heengaan, maar dankbaar om wie hij voor ons is geweest, melden wij u het overlijden van Jacky D hondt echtgenoot van Jenny Van Puyvelde geboren te Hamme op

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en

Nadere informatie

Pascal Van Malder. rouwregister. 20 November Juni Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Pascal Van Malder. rouwregister. 20 November Juni Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 20 November 1979 10 Juni 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Bernard Minnebo Pierre Albrecht - Cindy Van Kerckvoorde Mijn oprechte deelneming Met verstomming geslagen...

Nadere informatie

Dams Marcel

Dams Marcel S_1 S_2 Aant_Bo Toppen Ts- 99% en 51% Juist 50% Ts 49% en 1% Nullen Berrens Greet Hermans Guido 28 0 6 5 14 3 100 0 21 18 50 11 Bollema Marion Vriends Monique 28 1 8 6 13 0 100 4 29 21 46 0 Bulckens Karine

Nadere informatie

Je bent er niet meer het is voorbij al wat je deed dat was voor mij voor jou is nu de strijd gestreden maar in mijn hart bewaar ik het verleden.

Je bent er niet meer het is voorbij al wat je deed dat was voor mij voor jou is nu de strijd gestreden maar in mijn hart bewaar ik het verleden. Je bent er niet meer het is voorbij al wat je deed dat was voor mij voor jou is nu de strijd gestreden maar in mijn hart bewaar ik het verleden. Wat moet je zeggen als er geen woorden meer zijn? Wat kun

Nadere informatie

Aanhefteksten. voor rouwbrieven

Aanhefteksten. voor rouwbrieven Aanhefteksten voor rouwbrieven Aanhefteksten- Algemeen alg1 alg2 alg3 alg4 alg5 alg6 alg7 alg8 alg9 Heden overleed zacht en kalm Heden is van ons Tot ons aller droefheid is van ons Wij geven u kennis dat

Nadere informatie

Mijmeren rond Maria Lichtmis

Mijmeren rond Maria Lichtmis CD s Mijmeren rond Maria Lichtmis Inleiding: Op 2 februari, veertig dagen na Kerstmis, vierden we het feest van Maria Lichtmis, ofwel de Opdracht van de Heer in de tempel. We herdenken dan dat Maria en

Nadere informatie

Rond het sterven MOMENT VAN OVERLIJDEN

Rond het sterven MOMENT VAN OVERLIJDEN Rond het sterven MOMENT VAN OVERLIJDEN 28. Onthoud uw eeuwig licht niet, God, aan deze mens. Hier is ons het lichaam nog gelaten, van haar/hem die wij hebben liefgehad, van wie wij de kracht hebben gekend,

Nadere informatie

(Naam kind) (datum) +

(Naam kind) (datum) + (Naam kind) (datum) + Jouw naam, met liefde gekozen, zullen we blijven noemen. Je telt nog altijd mee als we vertellen Je bent wel uit ons zicht nooit uit ons hart Je bent niet meer weg te denken op onze

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Ik mis je in alle kleuren

Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Met gedichten van Margreet Jansen en illustraties van Angelique Bosman Voor... een lotgenotengroep van de Stichting Jonge Helden Ik schrijf je vandaag

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd.

Nadere informatie

Frans Lens. rouwregister. 29 Oktober Juli Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Frans Lens. rouwregister. 29 Oktober Juli Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 29 Oktober 1933 14 Juli 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Paula Herman Viaene - Driesen Het bestuur van Pasar Aartselaar wenst u heel veel sterkte tijdens deze moeilijke

Nadere informatie

tussen haakjes voor bezinning en gebed Allerheiligen/Allerzielen 2010

tussen haakjes voor bezinning en gebed Allerheiligen/Allerzielen 2010 tussen haakjes voor bezinning en gebed Allerheiligen/Allerzielen 2010 Welkom en inleiding 1 Goede mensen, van harte welkom in deze gebedsviering naar aanleiding van het feest van Allerheiligen en Allerzielen.

Nadere informatie

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Een reis naar binnen Foto s, schilderij en tekst: Gita Siebers, tenzij anders vermeld 1 juli 1997 Waarom voel ik me zo afgesneden van mezelf? Waarom ben ik niet

Nadere informatie

Avondwake. Mientje van Dijk - van Halteren. Dinsdag 27 juli 2010 om 19:00 uur Sint Jozefkerk Achterveld

Avondwake. Mientje van Dijk - van Halteren. Dinsdag 27 juli 2010 om 19:00 uur Sint Jozefkerk Achterveld Avondwake Mientje van Dijk - van Halteren Dinsdag 27 juli 2010 om 19:00 uur Sint Jozefkerk Achterveld 1 2 Begroeting Tijdens begroeting steken zusjes van Mientje kaarsen aan: Nel, Joke, Corry, Marjan en

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Wij danken U, God, om al die lieve en goede mensen die van ons zijn heengegaan en die een bijzondere plaats innemen in ons hart.

Wij danken U, God, om al die lieve en goede mensen die van ons zijn heengegaan en die een bijzondere plaats innemen in ons hart. Stil zou ik willen zijn vandaag en in die stilte uw stilte, God dankbaar verwijlen bij zovelen die ons dierbaar zijn en die rusten in de palm van uw hand. Wij danken U, God, om al die lieve en goede mensen

Nadere informatie

In mijn hart brand ik een kaarsje voor jou

In mijn hart brand ik een kaarsje voor jou In mijn hart brand ik een kaarsje voor jou Een handreiking om nieuwe levensmoed te vinden bij rouw en verdriet Heidi Woweries Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 De reis naar heling 11 De engel van troost

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Συγχαρητήρια. Σας ευχόμαστε όλη την ευτυχία του κόσμου. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en de beste wensen

Nadere informatie

Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten

Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Gewicht Punten Naam 26/03/2017 02/04/2017 09/04/2017 30/04/2017 07/05/2017 21/05/2017 Goossen Rudy 18500 7 18750 4 14400 6 27200 1 Abs Luc 8650 5 20600 3 19900 3 19650 1 13400 7 9450 7 Vandemeulebroucke Maurice Uitslag

Nadere informatie

Hartelijk welkom in de Buurtkerk te Noordwijk aan Zee. op zondag 20 november Gedachteniszondag

Hartelijk welkom in de Buurtkerk te Noordwijk aan Zee. op zondag 20 november Gedachteniszondag Hartelijk welkom in de Buurtkerk te Noordwijk aan Zee op zondag 20 november 2016 Gedachteniszondag Voorganger: ds. Petra van der Burg Organist dhr. Jan van Duin Het Mirjamkoor onder leiding van Anita Minnema

Nadere informatie

ER IS ALTIJD EEN BRUG (Leren) leven met goesting na een verlies

ER IS ALTIJD EEN BRUG (Leren) leven met goesting na een verlies ER IS ALTIJD EEN BRUG (Leren) leven met goesting na een verlies 7 inzichten die je kunnen helpen na een ingrijpend verlies. Karin Verheyen www.senkaflex.be WELKOM Februari 2010: ik moet afscheid nemen

Nadere informatie

Lieve broer! Je liefste zus!!! Camille Vandenbussche. 12-19 oktober

Lieve broer! Je liefste zus!!! Camille Vandenbussche. 12-19 oktober Lieve broer! 12-19 oktober Je bent nog maar 1 week weg, en ik mis je al! Hopelijk zie ik je nog terug! Ik heb gehoord dat er al heel wat mannen zijn gestorven! Jij nog niet,gelukkig! En,papa, alles goed

Nadere informatie

1 Zijn handen hebben voor ons gewerkt Zijn hart heeft voor ons geklopt Zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht

1 Zijn handen hebben voor ons gewerkt Zijn hart heeft voor ons geklopt Zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht 1 Zijn handen hebben voor ons gewerkt Zijn hart heeft voor ons geklopt Zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht 2 Zijn leven was zorgen voor hen die hij liefhad Wij zullen altijd met liefde en warmte

Nadere informatie

Pierre Lecour. rouwregister. 26 November April Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Pierre Lecour. rouwregister. 26 November April Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 26 November 1937 8 April 2018 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Vera Quaegebeur Jean-Pierre Suijkerbuijk Mijn innige deelneming aan Lilian en kinderen. Veel sterkte voor

Nadere informatie

Welkom, een kind steekt de kaarsen aan terwijl wij zingen: Zingen: LB 139: 1 (Heer die mij ziet zoals ik ben)

Welkom, een kind steekt de kaarsen aan terwijl wij zingen: Zingen: LB 139: 1 (Heer die mij ziet zoals ik ben) Orde van dienst voor zondag 3 juni 2018 in de Witte kerk waarin Jurre Johan Hondshorst en Floris Jasper Pol gedoopt zullen worden. Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman Toenadering

Nadere informatie

Boek en workshop over het verlies van een broer of zus. Een broertje dood. Door Corine van Zuthem

Boek en workshop over het verlies van een broer of zus. Een broertje dood. Door Corine van Zuthem Het overlijden van een broer of zus is een ingrijpende gebeurtenis. Toch wordt het onderwerp in de rouwliteratuur doodgezwegen. Tot verbazing van Minke Weggemans. De pastoraal therapeute schreef er daarom

Nadere informatie

https://dementie.nl/dagbesteding/tijdelijke-opvang-respijtzorg-regelen

https://dementie.nl/dagbesteding/tijdelijke-opvang-respijtzorg-regelen 1 2 Odensehuis Hoeksche Waard: Odensehuizen landelijk platform: Dementie.nl: Dementie winkel: Doorleven: Fotofabriek: Handen in huis: Samen Dementievriendelijk: Stichting Alzheimer Nederland: http://odensehuishw.nl

Nadere informatie

Proficiat aan alle kampioenen!

Proficiat aan alle kampioenen! KAMPIOENENHULDIGING PROVINCIE ANTWERPEN ALDHEM HOTEL GROBBENDONK ZATERDAG 9 DECEMBER 2017 Proficiat aan alle kampioenen! Voorzitter Jef Van Elsacker verwelkomde de prominenten uit de Vlaamse provincies,

Nadere informatie

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2014 Uitslag Reeks A

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2014 Uitslag Reeks A Uitslag Reeks A Plaats 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Team Beveren 1 Reinaert 1 Ros Beiaard Kollebloem 1 Beveren X Lokeren 4 Dreamteam Kollebloem 3 Kollebloem 1 Beveren X Reinaert 1 VP 25-5 25-5 4-25 13-17 25-5 20-10

Nadere informatie

DELA bloemencollectie

DELA bloemencollectie Bescheiden Kleurrijk Afscheid nemen. Wat de omstandigheden zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wilt? Wij begrijpen wat zo'n moment

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Bondschieting Heidevrienden Wuustwezel

Bondschieting Heidevrienden Wuustwezel ERE 1 Afdeling: 26 deelnemers VAN FRACHEN ELS - 11 rozen 1 401 PALINCKX LUC (HV) HV 120 5,00 2 509 GOETSTOUWERS DANNY SJ 119 4,20 3 101 BOLS ANDRE M 119 4,20 4 111 SEVENANS IGOR M 119 4,20 5 902 AERNOUTS

Nadere informatie

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2011 Eindstand na ronde 6

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2011 Eindstand na ronde 6 District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2011 Eindstand na ronde 6 Plaats Ploeg Kapitein VP IMP+ IMP- ------ ------------- ------------------ ------ ------- ----- 1 Beveren 8 Ludo Somers

Nadere informatie

Inhoud. Woord vooraf 9. 1. Ik haat de dood 11 Overdenking bij 1 Korintiërs 15: 1-7 42

Inhoud. Woord vooraf 9. 1. Ik haat de dood 11 Overdenking bij 1 Korintiërs 15: 1-7 42 Inhoud Woord vooraf 9 1. Ik haat de dood 11 Overdenking bij 1 Korintiërs 15: 1-7 42 2. Papa, ik ben bang dat jij ook dood gaat 44 Overdenking over 1 Korintiërs 15: 35-49 78 3. Ik ben mijzelf niet meer

Nadere informatie

Jaargang 6, nummer 1 januari-februari-maart 2016

Jaargang 6, nummer 1 januari-februari-maart 2016 Beste lezer, Sinds 2006 help ik, Rosa Kiekebosch-Wigink als Coach & Rouwbegeleider, mensen zichzelf te ontwikkelen in diverse processen van psychosociaal welzijn en werk. Mensen ervaren mij als betrokken,

Nadere informatie

Annie van Gansewinkel. Vast

Annie van Gansewinkel. Vast Annie van Gansewinkel Vast 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De groeten Je krijgt de groeten van je vader. Jim haalt zijn schouders op. Hij blijft tegen de bal schoppen. De bal knalt tegen

Nadere informatie

Refrein. Refrein. Tot aan die dag, wil ik weten wie U bent,

Refrein. Refrein. Tot aan die dag, wil ik weten wie U bent, Eens, als de bazuinen klinken, uit de hoogte, links en rechts, duizend stemmen ons omringen, ja en amen wordt gezegd, rest er niets meer dan te zingen, Heer, dan is Uw pleit beslecht. Scheurt het voorhang

Nadere informatie

interview met alice hoffman

interview met alice hoffman interview met alice hoffman Wat heeft je geïnspireerd tot het schrijven van De drie zusjes? Het feit dat kinderen die in dezelfde familie worden geboren toch zo uiteenlopend kunnen zijn, fascineert me.

Nadere informatie

Refrein: Als het regent in jouw hart en je kunt alleen maar huilen, kom dan bij me, hou me vast, in mijn armen mag je schuilen.

Refrein: Als het regent in jouw hart en je kunt alleen maar huilen, kom dan bij me, hou me vast, in mijn armen mag je schuilen. Ellen en Patrick Nooit meer je stem, nooit meer je lach, Alles gaat terug, naar die éne dag. De pijn vanbinnen, het doet zo n zeer, Ze zeggen dat het mindert, maar wanneer... Intredelied: M n oma is gestorven

Nadere informatie

Gedichten - algemeen Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

Gedichten - algemeen Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum Gedichten - algemeen Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum G001 G002 G003 G004 G005 G006 G007 G008 Sterven doe je niet ineens, maar af en toe n beetje, en alle beetjes die je stierf, t is vreemd, maar

Nadere informatie

Vragende oogjes Een mondje dat zwijgt Alleen op een bankje En het grote gevoel van eenzaamheid

Vragende oogjes Een mondje dat zwijgt Alleen op een bankje En het grote gevoel van eenzaamheid Wat doe je als grootouder wanneer je kleinkinderen een scheiding meemaken? Scheiding, Grootouders, Kleinkinderen Hilde Van Roeyen Als kleuterjuf kwam Hilde Van Roeyen van nabij in contact met kinderen

Nadere informatie

SPREEKRECHT VAN EEN MOEDER

SPREEKRECHT VAN EEN MOEDER SPREEKRECHT VAN EEN MOEDER Als eerste wil ik u bedanken voor de gelegenheid om spreekrecht te kunnen uitoefenen. Ik zou willen uitleggen wat de waarde daarvan is en hoeveel pijn het heeft gedaan dat ik

Nadere informatie

Jij bent nog onbeschreven en nog geen groot verhaal jij blaakt alleen van leven dat in jou ademhaalt.

Jij bent nog onbeschreven en nog geen groot verhaal jij blaakt alleen van leven dat in jou ademhaalt. Jij bent nog onbeschreven en nog geen groot verhaal jij blaakt alleen van leven dat in jou ademhaalt. Jij kunt geen mensen haten en doet geen ander zeer misschien ben jij het wapen waarmee ik liefde leer.

Nadere informatie

PATRICK MAURICE DE SPLENTER

PATRICK MAURICE DE SPLENTER Een Rapport Van De Genealogie Van PATRICK MAURICE DE SPLENTER Gecreërd op 5 juli 2010 "The Complete Genealogy Reporter" 2006-2010 Nigel Bufton Software under license to MyHeritage Family Tree Builder INHOUD

Nadere informatie

Tekstbestand met nakomelingen voor Verdoodt Frans

Tekstbestand met nakomelingen voor Verdoodt Frans Tekstbestand met nakomelingen voor Verdoodt Frans Frans Verdoodt gemaakt op 24/12/2013 (17:00:28) 1 Verdoodt Frans Verdoodt Frans is geboren op donderdag 23 september 1875. Hij trouwt Michiels Mathilde.

Nadere informatie

Stramien voor een nooddoop

Stramien voor een nooddoop Stramien voor een nooddoop Beste ouder(s), Jullie hebben gevraagd om jullie kindje nu te dopen. Het wordt een nooddoop jullie kindje is in nood. Haar/zijn leventje is bedreigd, de toekomst is onzeker.

Nadere informatie