KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018."

Transcriptie

1 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018.

2 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Amerongese ondernemer..campa Carroserie Bedrijf. 4. Investeringen in Amerongen. 5. Parkeerruimte in de garage van Molenbrink. 6. Bibliotheek wekelijkse ontmoetingen. 7. Berichten voor de klepperman. 8. Amerongen Toen en Nu. 9. Mooie drone opname van de Stuw bij Amerongen. 10. Website kijk op alle rubrieken vooral op wandelcentrum. 11. Historisch archief in Allemanswaard. 12. Kasteel Amerongen. 13. Handjes. 14. Moestuin Zuylestein altijd laatste vrijdag van de maand open van 10 tot uur. AGENDA voor de komende week: 10 februari: Kledingbeurs in de Binder 9.00 tot uur. 10 februari: Rijnkapel Expositie tot uur. 11 februari: Kerkdienst in de Ark Ds. Hofma. 12 februari: Worpshop Valentijn Natuurlijk tot uur. 13 februari: PCOB middag in de Ark Pub- quiz uur. 14 februari: Koffiemorgen PKN in de Ark tot uur. 14 februari: Kasteel Amerongen opening muziekseizoen uur. 14 februari: Aswoensdag Vesper in de Ark uur Ds. Hofma. 15 februari: Zendingshuis 9.30 tot uur. Oasedag. Carrosserie 15 februari: Rijnkapel Helende meditatie workshop uur. 16 februari: Zendingshuis Stilte weekend tot uur. 17 februari: Kasteel Amerongen banenmarkt vrijwilligers tot uur februari Cursusproject zie de website 18 februari: Andrieskerk?? na de verbouwing of anders in de Ark uur Ds.de Ruiter Meneer de Wijze geeft de klepperman raad en sprak: Hij is erg bescheiden, en dat klopt goed met wat hij kan. EEN AMERONGSE ONDERNEMER: Campa Carrosseriebedrijf CV. Voorheen Ploeg Carroserie. Die werd opgericht in 1954 en zat toen op de Achterweg, thans Burg.Jhr.H.v.d.Boschstraat. Eigenaar Marien Ploeg

3 Heeft de grootste markt verkoopwagen gebouwd van Nederland namelijk 11 ½ meter. Deze verkoopt een groot assortiment vlees- en vleeswaren in t Gooi. Er kunnen 5 a 6 mensen in werken. Deze wagen trekt heel veel kopers. Men is men heel trots op deze mooie marktwagen. De wagen heeft ook veel bekijks en is van alle gemakken voorzien. De grootste markt verkoopwagen van Nederland is gebouwd in Amerongen. De trots van Campa! Wat doet Campa? 1. Fabricage van markt- verkoopwagens. 2. Specialist met het grootste marktaandeel van ambulante markt- verkoopwagens. 3. Onderhoud van de wagens. 4. Service a la minute bij storingen. 5. Verzorging van las- en plaatwerk voor derden. 6. Nieuwe ontwerpen maken met moderne apperatuur. 7. Gebruik van duurzame materialen. 8. Is de enige aluminium bouwer waardoor de wagens lichter in gewicht worden. 9. Toonaangevend op alle terreinen. 10. Hoge service graad en innovatie. Wat zijn de sterke punten van Campa? 1. Kennis van de markt. 2. Oerdegelijke bouw. 3. Gebruiks gemak. 4. Weinig onderhoud. 5. Hoge service en direct beschikbaar bij storingen. 6. Flexibel in overleg met de wensen van klanten.

4 7. Kind aan huis bij alle klanten als zij iets te vieren hebben. Verkoop wagen in aanbouw.

5 Verkoopwagen in aanbouw het binnenwerk is heel belangrijk. Wat is de vraag van Campa aan de Amerongers: Campa heeft broodnodig goed personeel nodig. Als u mensen weet die werk zoeken op het gebied van carrosseriebouw, geef dat dan door aan Marien Ploeg. Bel dan

6 INVESTERINGEN IN AMERONGEN, tweede keer opgave: Welke WAARDEVOLLE investeringen zou je in Amerongen op de agenda kunnen zetten om nader te onderzoeken en eventueel te gaan realiseren. Genoemd kunnen worden: 1. Uitkijktoren op de Amerongse Berg. (in ontwikkeling) 2. De Overstraat met de via regia opnieuw inrichten (in ontwikkeling) 3. De muziektent weer terug op de Hof. 4. Het zwembad in de Rijn weer terug. 5. Het dorpshuisplein niet bebouwen met woningen maar mooi inrichten als parkeerplaats, die s winters geschikt is om bij vorst als ijsbaantje voor kinderen te dienen. 6. Aanschaf van een elektrisch treintje voor vervoer van toeristen door het dorp. 7. Mooie aanlegsteiger bij het veer voor de Blauwe Bever het schip op de Rijn. 8. Een mobiel theehuisje bij het Eck en Wielse veer, dat ook elders inzetbaar is bij evenementen. 9. Een mini groene entree langs de Bertus Leendersweg. 10. Een kunstijsbaan van echt ijs. 11. Een visvijver in de Kasteelgracht en de gracht op Landgoed Zuylestein. 12. Mooie veilige wandelroute naar het veer. En wat nog meer? Op de avond van dorpsnetwerk zijn nog meer wensen genoteerd.

7 PARKEERRUIMTE. Zoekt u overdekte parkeerruimte, dat kan in de ondergrondse garage aan de Molenbrink. Informeer via info@kd- makelaars.nl BIBLIOTHEEK WEKELIJKSE ONTMOETINGSBIJEENKOMST. Bibliotheek ZOUT een wekelijkse bijeenkomst. Programma 15 februari: een pleidooi voor het Nederlandse ei door mevr. Erdie Burema. Info: Amerongen@rbzout.nl BERICHTEN VOOR DE KLEPPERMAN. Als u berichten hebt voor de Amerongers mail die dan naar rjvee@ziggo.nl Dan worden die geplaatst in het weekbericht. Zo blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt in Amerongen. AMERONGEN TOEN EN NU. Via facebook: plaatst Arie Rebergen oude Amerongse foto s. Daar kan iedereen op reageren en dat gebeurd heel vaak. Oude herinneringen komen bovendrijven. Ook als je zelf oud fotomateriaal hebt kun je dat doormailen naar Arie die het dan bewerkt en op facebook zet. Mailadres: a.j.rebergen@ziggo.nl VLIEGEN MET DE DRONE BOVEN AMERONGEN. Mooie drone opname boven Amerongen, gemaakt door Arie met zijn drone.

8 DE WEBSITESITE: Het weekbericht van de KLEPPERMAN is een van de vele aktiviteiten van de Stichting Amerongen Inspireert. Kijk maar op de website: Dit is een van de beste websites van Amerongen. Met tal van rubrieken zoals de KALENDER en WANDELCENTRUM waarop maar liefst 50 uitgewerkte wandelingen zijn te downloaden. DEZE BESTE WEBSITE VAN AMERONGEN EN OMGEVING WORDT DAGELIJKS BIJGEWERKT DOOR NOVAD REKLAME BURO DIE DE WEBMASTER IS. KIJK WEKELIJKS OP DEZE INFORMATIEVE PROFESSIONELE WEBSITE. HISTORISCH ARCHIEF. Het Amerongse Historisch archief zit in Allemanswaard. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Historisch Archief open van tot uur. KASTEEL AMERONGEN. De grote trekker voor toeristen is Kasteel Amerongen. De openingstijden zijn van april t/m oktober dinsdag t/m. zondag van tot uur. Vanaf november t/m. maart zijn de openingstijden van donderdag t/m zondag van uur tot uur. De rondleidingen starten op ieder heel uur. Tijdens schoolvakantie en de kerstperiode gelden afwijkende openingstijden, zie hiervoor de website. De tuin is open vanaf uur. Kijk voor actuele programma s op Het programma staat ook op de in de rubriek kalender. En wekelijks in het weekbericht van de klepperman en op het rotonde bord.

9 Handjes. Zie de rubriek HANDJES op de Hierop staat een formulier om mensen te vragen voor vrijwilligerswerk. Je kunt je ook zelf opgeven voor vrijwilligerswerk. Ook verenigingen kunnen tegen vergoeding hun leden vrijwilligerswerk laten doen bij evenementen van andere Amerongse verenigingen. MOESTUIN OP ZUYLESTEIN. De moestuin op Landgoed Zuylestein is IEDERE WEEK vrijdags open van tot uur. Ga daar eens kijken. MIJN BUURT WELZIJN. Kijk eens op de website: voor nieuwtjes. Veel leesplezier. Met hartelijke groeten van De Klepperman.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 51 van 7 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 48 van 17 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Berichten voor het weekbericht van de klepperman. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 54 van 28 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 59 van 2 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. 3 e Uitmarkt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 61 van 16 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie en Promotiebureau van Amerongen

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 62 van 23 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Samenwerking Amerongen en Overberg. 3. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 49 van 25 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Uitslag gemeenteraads verkiezing. 3. De Klok 1 uur vooruit zetten. 4. Meneer

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 53 van 21 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 63 van 30 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheidsdienst van Ds. Bouter in Overberg. 3. Hoe gaan we verder met het

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 52 van 14 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 84 van 24 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Wintermarkt Elim. 3. Historisch Museum is op zoek naar het aspiratieboek.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 56 van 12 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 93 van 26 januari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Natuurwandeling. 3. Lekker Gezond Eten. 4. Snuffelmarkt. 5. Herhalingscursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 57 van 19 mei 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 65 van 14 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Bron van Inspiratie door zr. Dorien. 3. Expositie in Info centrum Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 66 van 21 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Aanstekelijk Tuinieren.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 55 van 5 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 50 van 31 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 64 van 7 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheid Ds. Bouter in Overberg. 3. Persbericht van Anne van Doorn. 4. Opstart

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 85 van 1 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 67 van 28 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Koenestraat wordt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 68 van 4 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Welkom bij de Klepperman. 3. Expositie in het info centrum van Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december 2018. De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 86 van 8 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 60 van 9 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. Bron

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 69 van 11 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. De oudste inwoner van Amerongen overleden. 3. Leuke aktie van het zendingshuis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 80 van 27 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Amuuz. 5.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen Uitgave nr. 14 van 22 juli 2017. Inhoud: 1. Agenda. 2. Meneer de Wijze. 3. Interview met met Joyce Zumbrink met Kindercoaching met paarden. 4. Voorverkoop

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 70 van 18 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 79 van 20 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Makke Janne

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 73 van 8 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Lezing van Bram Mabelis over het Amerongse Bos. 3. Ruil je Rijk. 4. Taalcursus.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 88 van 22 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman wenst u Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar. 3. Doe

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 97 van 23 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 3. Concert Kasteel Amerongen. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. Het Klepperman weekbericht komt wekelijks uit op de zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 82 van 10 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio. 3. 18e Maarten Luther Wandeltocht groot succes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 77 van 6 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Avond dementie in de Ark. 3. Allemanswaard Theatergroep Bint. 4. FF een

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 91 van 12 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Het nieuwe cursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 75 van 22 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Mooie boswandeling. 4. College van

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 92 van 19 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Filmhuis Amerongen-Leersum. 3. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 4. Concert

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 94 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Herstel en inrichting De Laan. 3. LOEMPIA BERAAD projecten. 4. Vrijwilligerswerk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 95 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Nieuw in Amerongen BOSBADE. 3. Oproek vrijwilligers voor het repair café

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 83 van 17 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio Snorfiets. 3. Bron van Inspiratie door zr. Dorien.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 78 van 13 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Officiele opening van de Andrieskerk toren. 3. Bron van Inspiratie door

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 96 van 16 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Geheel nieuw in Amerongen MIDDELEEUWS BANKET IN DE NAPOLEONSCHUUR. 3.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 87 van 15 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. 3. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 4. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen. Uitgavenr.42van3februari2018. INHOUD: 1. Agendavoordekomendeweek. 2. MeneerdeWijze. 3. Dorpsnetwerk.oproepommeetepraten. 4. Amerongeseondernemer..BambooCity.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 76 van 29 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Repair café in Elst 4. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te maken.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 99 van 9 maarti 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Koenestraat. 3. Ooievaars weer terug. 4. Wandelen met Utrechts Landschap.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 72 van 1 september 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 100 van 16 maart 2019. JUBILEUM UITGAVE Dit is de 100 ste uitgave van de digitale klepperman. De dorpskrant van Amerongen. Vroeger werden

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 71 van 25 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017.

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017. Jaargang 4 no. 6 januarir 2017 Wie is de klepperman? Deze klepperman is Gart met de Klep (van Veenendaal). De laatste klepperman was Meijer. De klepperman klepperde en op het geluid kwamen de mensen naar

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen. Uitgavenr.39van13januari2018. INHOUD: 1. Agendavoordekomendeweek. 2. MeneerdeWijze. 3. GoudenSoeplepelverkiezing. 4. HoogwaterindeRijn. 5. UitkijktorenHerbouw.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma januari - juli 2017 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 4 augustus 2016

Jaargang 4 no. 4 augustus 2016 Jaargang 4 no. 4 augustus 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te

Nadere informatie

Jaargang 3 no. 10 januari 2016

Jaargang 3 no. 10 januari 2016 Jaargang 3 no. 10 januari 2016 De Klepperman Wie is dit? De nieuwe klepperman van deze januari uitgave is Arie van de Berg, een rasechte Ameronger. Arie is 56 jaar geleden geboren op Overstraat 12. Zijn

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen DeKleppermanneemtafscheidvan2017meteenlekkereOLIEBOL. DeKleppermanwenstiedereeneenGelukkigensuccesvol2018toe. Daarzienweiedereenweerinhet nieuwejaar.jijtochook?

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma Juli - december 2016 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Vierde kwartaal 2017 Maandag Beste inwoner van, 09.00-12.00 uur Oktober 2017 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe en eenmalige activiteiten die u in kunt bezoeken. Meedoen

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

19 januari Presentatie MobielGedeeld

19 januari Presentatie MobielGedeeld Iedere week worden in Aalten Actueel de openbare bekendmakingen gepubliceerd. U kunt het actuele nieuws volgen op www.aalten.nl, Facebook en Twitter. 19 januari 2016 Pilot Autodelen Achterhoek start in

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Jaargang 3 no. 11 februari 2016

Jaargang 3 no. 11 februari 2016 Jaargang 3 no. 11 februari 2016 De Klepperman Wie is dit? De nieuwe klepperman van deze maand is Bram Mabelis. Ruim 40 jaar woont hij al in Amerongen en voelt zich hier thuis. Hij zou graag het karakter

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Tweede trimester 2018 Maandag Beste inwoner van, April 2018 09.00-12.00 uur Vakantie Bijbel Week Thema: Zoek HET uit! 20 t/m 24 augustus Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar Inschrijven 9.45 uur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Welkom en goedemorgen in De Ark!

Welkom en goedemorgen in De Ark! Welkom en goedemorgen in De Ark! Het is zondag 15 februari 2015 Voorganger: ds. F.W. Kuijpers Organist: dhr. J. Tornij WELKOM IN DE ARK Het is vanmorgen de zesde en laatste zondag na Epifanie. Volgende

Nadere informatie

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING ONDERZOEK 04 - VERSIE 1.0 PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING AMSTERDAM, 29 MEI 2012 UITNODIGING Subject: Uitnodiging BiebPanel onderzoek: informatievoorziening [bibliotheek] vraagt uw mening! Geachte [aanhef]

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Juli en Augustus 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli en augustus. U bent van harte welkom om

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen. Uitgavenr.41van27januari2018. INHOUD: 1. Agendavoordekomendeweek. 2. MeneerdeWijze. 3. Eenspannendboek. 4. Kernmetpit. 5. DeViaRegiadoorAmerongen. 6. Dorpsnetwerk.

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

OKTOBER en NOVEMBER 2018

OKTOBER en NOVEMBER 2018 OKTOBER en NOVEMBER 2018 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Oktober en november 2018 We hopen

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie