KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen"

Transcriptie

1 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes. Die historie brengen wij met het klepperman- weekbericht weer terug in Amerongen.

2 Uitgave nr. 23 van 23 september INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Weekbericht Klepperman VAN EN VOOR alle Amerongers. 3. Meneer de Wijze. 4. NOVAD buro voormerkversterking. 5. Open dag AMERONGEN GEZOND 6. Amerongen ToenEnNu. 7. Mooie drone opname van Amerongen. 8. Website amerongeninspireert.nl de rubriek: Over Ons. (uitleg van de site per rubriek). 9. De kernwaarden van Amerongen. 10. Rondjes Amerongen. 11. Historisch archief in Allemanswaard. 12. Kasteel Amerongen. 13. Handjes. 14. ANWB oudste gemarkeerde wandeling van Nederland. 15. Pilates in Amerongen. 16. Musispectrum in Amerongen. 17. Oogstfeest op De Parel 18. Moestuin Zuylestein altijd vrijdags open van 10 tot uur 19. De fusie feest van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente tot PKN Amerongen/Overberg. 20. Afscheid bij SVA van Henk van Blitterswijk als trainer van de judo. 21. AMUUZ, de voortzetting van het vroegere Niksnut in Amerongen Agenda voor de komende week: 22 september: Zendingshuis Coffeetalk uur. 23 september: Oogstfeest De Parel uur. 23 september: De waslijn op Zuylestein bij Il Sogno uur. 23 september: DVSA voetbal DVSA 1 tegen Echteld 1 23 september: Knuffelweide Burendag uur. 24 september: Kerkdienst Andrieskerk 10 uur Ds. Stelwagen. 24 september: Kerkdienst 15 uur in de Ark Ds.Groeneveld september en 1/10 fusie Protestantse Kerk van Amerongen (zie programma). 1 oktober: Kerkdienst start 9.30 in de Ark daarna 1 oktober:10 uur Andrieskerk Ds.De Ruiter. Klepperman- weekbericht komt wekelijks uit op zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes vermeld. Iedereen mag deze nieuwtjes doorgeven via rjvee@ziggo.nl Die komen dan in de eerstvolgende uitgave van het weekbericht. Zo houden we elkaar en de omgeving op de hoogte en vormen we een hechte Amerongse gemeenschap.

3 Meneer de Wijze: Hij keek uit naar de klepperman en sprak hem aan met wijze woorden zoals: weglopen van een probleem maakt de afstand tot de oplossing steeds groter Omdat het werk van de klepperman wordt betaald door de Amerongse ondernemers die daarmee ook de uitgever, de Stichting Amerongen Inspireert financieren, wordt er iedere uitgave via een Interview een Amerongse ondernemer in het zonnetje gezet. Deze week: NOVAD Overstraat 23, Amerongen. Opgericht Directeur: Jos Elsendoorn. Er werken 7 mensen. Wat doet NOVAD 1. Zij doen alles voor een sterk merk! Dat kan een product zijn, of een stichting of een vereniging. 2. NOVAD is de specialist op het gebied van MERKVERSTERKING. Zij doen dat met creatieve en innovatieve ontwikkelingen en hulp aan merkeigenaren om hun merk

4 sterker te maken. NOVAD doet dit al jaren met succes voor een breed aantal klanten. Veel van hen komen uit de food en dienstverlening. Steeds wordt eenzelfde aanpak gehanteerd, namelijk a. Zorg voor een goed verhaal b. Verras door creativiteit c. Gebruik van de nieuwste (technische) mogelijkheden d. En een goede continuïteit en zorgvuldige toepassing 3. Alles voor een sterk merk betekent ook samenwerken met andere specialisten. Bijvoorbeeld met packaging- designbureaus, promotionele specialisten, fotografen en drukkerijen. 4. NOVAD heeft een strakke aanpak / formule om merken goed neer te zetten. 5. NOVAD richt zich sterk op social media die een steeds belangrijker onderdeel van het communicatieplan vormen. Wat zijn de sterke punten van NOVAD: 1. Authentiek: vanuit een open en directe cultuur, beide benen op de grond en practise what you preach. 2. Betrouwbaar: eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste uitgangspunten van wat wij doen. 3. Gepassioneerd: enthousiast over ons vak en werk, onze klanten en ons team. Wij gaan voor lange- termijnrelaties. 4. Flexibel: vanuit de kracht van een klein team kunnen wij goede sociale contacten met onze klanten onderhouden. Wat betekent NOVAD voor Amerongen? 1. Nauwe betrokkenheid bij het wel en wee van het dorp. 2. Dat uit zich o.a. door het uitwerken van de positionering van Amerongen en de ontwikkeling van bijvoorbeeld: a. het programmaboekje van Open Monumentendag; b. de website (waarvan NOVAD de webmaster is); c. de samenwerking met Kasteel Amerongen; d. het meedenken van nieuwe strategische innovaties op de thema s NATUUR, CULTUUR EN HISTORIE. Amerongen is heel blij met die hulp van NOVAD!

5 Kijk verder op Het team van NOVAD

6 Zondag 1 oktober 2017 van de groep AMERONGEN GEZOND. Bel voor informatie Lisette Schelbergen, fysiotherapeut Via facebook: plaatst Arie Rebergen Amerongse foto s. Daar kan iedereen op reageren en dat gebeurd heel vaak. Oude herinneringen komen bovendrijven. Ook als je zelf oud fotomateriaal hebt kun je dat doormailen naar Arie die het dan bewerkt en op facebook zet. Mailadres: a.j.rebergen@ziggo.nl

7 Mooie drone opname boven Amerongen, gemaakt door Arie met zijn drone. Het weekbericht van de KLEPPERMAN is een van de vele aktiviteiten van de Stichting Amerongen Inspireert. Kijk maar op de website: Kijk wekelijks op de beste website van Amerongen o.a. in de rubriek NIEUWS. DE WEBSITE WORDT DAGELIJKS BIJGEWERKT DOOR NOVAD REKLAME IN AMERONGEN. KIJK WEKELIJKS OP DEZE o.i.beste website van Amerongen. De klepperman zal wekelijks aandacht besteden aan die prachtige website, misschien wel een van de beste sites van heel Amerongen, EEN SITE VAN EN VOOR IEDEREEN. Deze week de rubriek: Over Ons: Met daaronder: 1. Uitleg over de site en wie wij zijn en doen. 2. Supportersclub: a. De lijst met deelnemers vooral de leden van AMON ondernemers. b. Het aanmeldingsformulier voor nieuwe leden. c. De voordelen van de supportersclub. d. De nieuwsbrief voor de deelnemers. e. Het gratis gebruik van het rotondebord en het weekbericht van de klepperman.

8 3. Binnenkort ook ervaringen van bezoekers aan Amerongen. 4. Drone vluchten boven Amerongen. 5. Toen en Nu in Amerongen om op te reageren. 6. Verhalen aan tafel van Amerongers. bij openen even wachten tot opladen. Dit is Amerongen van verre. De kernwaarden van Amerongen. Amerongen heeft 3 kernwaarden namelijk Natuur, Cultuur en Historie. Deze waarden vormen de basis van de positionering van Amerongen, die luidt: Amerongen.een waardevolle beleving! Bewoners en toeristen beamen dit. Om die beleving te ervaren zijn 5 rondjes Amerongen ontwikkeld die je op de site onder de rubriek routes kunt bekijken en downloaden. Historisch Archief in Allemanswaard. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Historisch Archief open van tot uur. Kasteel Amerongen. De grote trekker voor toeristen is Kasteel Amerongen.De openingstijden zijn dinsdag t.m zondag van tot uur. De tuin is open vanaf uur. Kijk voor het mooie zomerprogramma op Het programma staat ook op de in de rubriek kalender. Handjes.

9 In de rubriek HANDJES op de Hierop staat een formulier om mensen te vragen voor vrijwilligerswerk. Je kunt je ook opgeven voor vrijwilligerswerk. Ook verenigingen kunnen tegen vergoeding hun leden vrijwilligerswerk laten doen bij evenementen van andere Amerongse verenigingen. Te voet van Amsterdam naar Arnhem. In 1914 opende de ANWB de eerste bewegwijzerde wandelroute van Nederland. Deze route voert door het hart van Nederland. Het is de oudste bewegwijzerde route van het land. En..die route loopt door Amerongen. Kijk maar op Het is ook mooi beschreven en je leest over Amerongen met de bezienswaardigheden zoals Kasteel Amerongen en het oude dorp. Pilates4you in Amerongen. Lees hoe je met pilates kunt ontspannen. Lees alles hierover op Of bel met van Esther Breijer- Ruigrok. Musispectrum. De eerste vrijdag van de maand je meedoen met musispectrum. Dus de eerste keer is dat op 6 oktober Kijk op of bel met van Jaimie van der Snel. De Uitmarkt in Amerongen. Amerongen in Beweging.ofwel De Uitmarkt is verschoven van 15 september naar vrijdag 27 oktober 2017 van 18 tot21 uur. Je kunt je voor deelname opgeven tot 13 oktober bij Mirjam Schennach via welkom@deproloog in Allemanswaard. Zij is de nieuwe contactvrouw naast Berry van den Brink en bereikbaar via Oogstfeest op Dorpsakker De Parel. Op 23 september van 10 tot 14 uur wordt het oogstfeest gehouden. Er is gratis koffie/thee en fris. De moestuin op Landgoed Zuylestein is iedere week vrijdags open van tot uur. De fusie van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente van Amerongen, ofwel de Ark en de Andrieskerk fuseren samen met Overberg tot de PKN de Protestanse Kerk van Amerongen/Overberg. Op 29 en 30 september en op 1 oktober 2017 wordt dat feestelijk gevierd. Vanaf die datum wordt er geen kerkdiensten meer in de Ark gehouden maar uitsluitend in de Andrieskerk. In Overberg blijft de kerkdienst gewoon bestaan.

10 SVA neemt afscheid van Hebk van Blitterswijk als judo docent. Op dinsdag 26 september 2017 om uur neemt Henk van Blitterswijk na 35 jaar afscheid als judo docent in de Ploeg. Henk is vanaf de oprichting van de judo afdeling van SVA (Sportvereniging Amerongen) bij de judo betrokken. Onder leiding van de heer Oosten haalde hij de zwarte band en ging hij samen met Oosten in de Uithof lesgeven in judo. Hiervoor had SVA een echte judo mat aangeschaft. Henk heeft veel betekent voor de judo in Amerongen. Het is goed dat hij even in het zonnetje wordt gezet op dinsdag aanstaande. AMUUZ de voortzetting van het vroegere Niksnut. Er wordt door een groep vrijwilligers, o.a. de heer Dick ten Hoopen voorbereidingen getroffen om het idee van de NIKSNUT die er vroeger in Amerongen was weer tot leven te brengen onder de naam AMUUZ. Het is de bedoeling om 5 of 6 activiteiten per jaar te organiseren van en voor Amerongers. Binnenkort komt de eerste activiteit die dan in het

11 weekbericht van de klepperman wordt bekend gemaakt. Er wordt gewerkt met vrijwilligers zonder winstoogmerk. Daarna volgt in 2017 nog een activiteit.mooi idee! Veel leesplezier. Met hartelijke groeten van De Klepperman.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 51 van 7 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 48 van 17 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Berichten voor het weekbericht van de klepperman. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Amerongese ondernemer..campa Carroserie Bedrijf.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 54 van 28 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 63 van 30 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheidsdienst van Ds. Bouter in Overberg. 3. Hoe gaan we verder met het

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 62 van 23 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Samenwerking Amerongen en Overberg. 3. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 59 van 2 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. 3 e Uitmarkt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 52 van 14 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 61 van 16 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie en Promotiebureau van Amerongen

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 53 van 21 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 49 van 25 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Uitslag gemeenteraads verkiezing. 3. De Klok 1 uur vooruit zetten. 4. Meneer

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 66 van 21 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Aanstekelijk Tuinieren.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 84 van 24 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Wintermarkt Elim. 3. Historisch Museum is op zoek naar het aspiratieboek.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 65 van 14 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Bron van Inspiratie door zr. Dorien. 3. Expositie in Info centrum Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 64 van 7 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheid Ds. Bouter in Overberg. 3. Persbericht van Anne van Doorn. 4. Opstart

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 57 van 19 mei 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 56 van 12 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 93 van 26 januari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Natuurwandeling. 3. Lekker Gezond Eten. 4. Snuffelmarkt. 5. Herhalingscursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 85 van 1 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 55 van 5 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 68 van 4 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Welkom bij de Klepperman. 3. Expositie in het info centrum van Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 50 van 31 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen Uitgave nr. 14 van 22 juli 2017. Inhoud: 1. Agenda. 2. Meneer de Wijze. 3. Interview met met Joyce Zumbrink met Kindercoaching met paarden. 4. Voorverkoop

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 67 van 28 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Koenestraat wordt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december 2018. De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 80 van 27 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Amuuz. 5.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 86 van 8 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 69 van 11 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. De oudste inwoner van Amerongen overleden. 3. Leuke aktie van het zendingshuis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. Het Klepperman weekbericht komt wekelijks uit op de zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 60 van 9 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. Bron

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 79 van 20 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Makke Janne

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 70 van 18 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 75 van 22 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Mooie boswandeling. 4. College van

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 88 van 22 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman wenst u Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar. 3. Doe

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 73 van 8 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Lezing van Bram Mabelis over het Amerongse Bos. 3. Ruil je Rijk. 4. Taalcursus.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 91 van 12 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Het nieuwe cursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 82 van 10 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio. 3. 18e Maarten Luther Wandeltocht groot succes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 77 van 6 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Avond dementie in de Ark. 3. Allemanswaard Theatergroep Bint. 4. FF een

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te maken.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 97 van 23 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 3. Concert Kasteel Amerongen. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 78 van 13 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Officiele opening van de Andrieskerk toren. 3. Bron van Inspiratie door

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Filmhuis Amerongen-Leersum. 3. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 4. Concert

Nadere informatie

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017.

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017. Jaargang 4 no. 6 januarir 2017 Wie is de klepperman? Deze klepperman is Gart met de Klep (van Veenendaal). De laatste klepperman was Meijer. De klepperman klepperde en op het geluid kwamen de mensen naar

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 87 van 15 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. 3. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 4. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 94 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Herstel en inrichting De Laan. 3. LOEMPIA BERAAD projecten. 4. Vrijwilligerswerk

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 4 augustus 2016

Jaargang 4 no. 4 augustus 2016 Jaargang 4 no. 4 augustus 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 76 van 29 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Repair café in Elst 4. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 83 van 17 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio Snorfiets. 3. Bron van Inspiratie door zr. Dorien.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 92 van 19 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 96 van 16 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Geheel nieuw in Amerongen MIDDELEEUWS BANKET IN DE NAPOLEONSCHUUR. 3.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 95 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Nieuw in Amerongen BOSBADE. 3. Oproek vrijwilligers voor het repair café

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 72 van 1 september 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Hierbij stuur ik u onze maandelijkse nieuwsbrief vol wetenswaardigheden over onze school. Volgens mij is het de

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 99 van 9 maarti 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Koenestraat. 3. Ooievaars weer terug. 4. Wandelen met Utrechts Landschap.

Nadere informatie

Het is zondag 20 maart 2016. Voorganger: ds. F.W. Kuipers Organist: Jan Tornij

Het is zondag 20 maart 2016. Voorganger: ds. F.W. Kuipers Organist: Jan Tornij Welkom en goedemorgen in De Ark! Het is zondag 20 maart 2016 Voorganger: ds. F.W. Kuipers Organist: Jan Tornij Welkom in de Ark! PALMPASEN De zondag voor Pasen heet Palmpasen. Dan wordt stilgestaan bij

Nadere informatie

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 Een nieuw seizoen! Bekijk de nieuwe kalender en weekendflyers verderop in de nieuwsbrief! Binnenkort liggen ze weer in de brievenbus bij elke gemeente in Vlaanderen: de

Nadere informatie

Iedere dinsdagochtend uur. Iedere dinsdagochtend uur. Iedere donderdagavond uur.

Iedere dinsdagochtend uur. Iedere dinsdagochtend uur. Iedere donderdagavond uur. AGENDA; WILT U ONZE ACTIVITEITEN VOLGEN KIJK DAN EVEN HIERONDER OF HEEFT U FACEBOOK DAN BEN IK TE VINDEN OP TAICHITAOBENNEKOM. Als u de pagina op facebook bovenaan links wilt liken, dan ontvangt u regelmatig

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 71 van 25 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 100 van 16 maart 2019. JUBILEUM UITGAVE Dit is de 100 ste uitgave van de digitale klepperman. De dorpskrant van Amerongen. Vroeger werden

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Jaargang 2 no. 6 september 2014

Jaargang 2 no. 6 september 2014 Jaargang 2 no. 6 september 2014 De Klepperman Wie is dit? De Klepperman van deze maand is Patricia Vervat van Natuurlijk Bloemen in de Overstraat. Patricia houdt workshops over bloemschikken. Zij is heel

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Gemeente Best MijnBurgemeester. Nieuwe burgemeester Best

Gemeente Best MijnBurgemeester. Nieuwe burgemeester Best Gemeente Best MijnBurgemeester Nieuwe burgemeester Best De gemeente Best is op zoek naar een nieuwe burgemeester. Als onderdeel van deze zoektocht heeft de gemeente ook haar inwoners gevraagd naar welke

Nadere informatie

BIJLAGE MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS

BIJLAGE MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS BIJLAGE MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS BIJLAGE PAGINA 1 MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS Deze tekst is te gebruiken voor de trainingsdag van cursusleiders. Hoewel sommigen onmiddellijk positief zullen

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Agenda 19.30 - Welkom 19.35 - Wat is Special Olympics? 19.45 - Omgang met de doelgroep 20.15 - Organisatie Nationale Spelen 2016 20.45 - Vragen 21.00 - Einde

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus/ september 2012

Nieuwsbrief augustus/ september 2012 Nieuwsbrief augustus/ september 2012 1 en 2 september: Feestweekeinde 100 Jaar Den Dolder met Poppodium, Jaarmarkt, Kunstmarkt en nog meer. Alle activiteiten zijn in het centrum van het dorp op en aan

Nadere informatie

stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen Het nationale podium voor kastelen, historische buitenplaatsen & landgoederen

stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen Het nationale podium voor kastelen, historische buitenplaatsen & landgoederen stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen Het nationale podium voor kastelen, historische buitenplaatsen & landgoederen www.skbl.nl Nederland is ongekend mooi. Overal zijn plekken waar je onder de

Nadere informatie

Coevorden, vólop in beweging!

Coevorden, vólop in beweging! Coevorden, vólop in beweging! Tekst: Stiana Sibon - Foto s: Jan Sibon, Dianne Dijenborgh, Anneke Bloema Een unieke combinatie van een historische stad met een prachtig plattelandsgebied, dat is de gemeente

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen DekleppermanwasvroegereenbekendefiguurinAmerongen.Hijginghetdorpdoormet zijnklepperenbrachtdebewonerszoopdehoogtevandenieuwtjes.diehistoriebrengen wijmethetkleppermaniweekberichtweerteruginamerongen.

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 mei 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Winternieuwsbrief 2017

Winternieuwsbrief 2017 Geachte belangstellende, Winternieuwsbrief 2017 De zachte winter maakt Weverslo vroeg rijp voor het voorjaar. Vroege sneeuwklokjes steken al hun kopjes boven het maaiveld uit. Wandelaars ervaren in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Amsterdam als pretpark

Amsterdam als pretpark Digitale Media en Creatieve Industrie Student in Motions Amsterdam als pretpark Nadine Haggag, Merel Blom, David Springer, Kadir Basturk, Amber Engelse Tutor : Valery Verhulst MIC ICT AMFI 01-02-16 [Students

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen DekleppermanwasvroegereenbekendefiguurinAmerongen.Hijginghetdorpdoormet zijnklepperenbrachtdebewonerszoopdehoogtevandenieuwtjes.diehistoriebrengen wijmethetkleppermaniweekberichtweerteruginamerongen.

Nadere informatie

HENGSTDIJK Reygerskreek 64. Vraagprijs ,- k.k. Zie je jezelf hier al wonen? Brochure. Alles wat je wilt weten en zien

HENGSTDIJK Reygerskreek 64. Vraagprijs ,- k.k. Zie je jezelf hier al wonen? Brochure. Alles wat je wilt weten en zien HENGSTDIJK Reygerskreek 64 Zie je jezelf hier al wonen? Vraagprijs 129.000,- k.k. Brochure Alles wat je wilt weten en zien Aangenaam Dit is ons team en hier staan we voor Elke dag werken we met ons hele

Nadere informatie

Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31

Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31 Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31 Verkeersbrigadiers Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar verkeersbrigadier die de huidige komen versterken. Er gaan ons 6 vaste vrijwilligers verlaten en

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 3 Juni 2016 Hierbij presenteren wij de 3e editie Nieuwsmaat voor alle maatjes van Maatjes- Apeldoorn. Zomereditie??? blablablabla Wil je iets kwijt aan de andere maatjes? Laat

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update.

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. april 2015 Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Paaseitjes Actie De paaseitjes actie was dit jaar weer een groot succes! Met veel

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 32ste jaargang nr. 37 26 juni 2019 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317 843525 JARIGEN 30-06 Dirk, groep 2B 30-06 Hannah, groep 8 02-07 Shania, groep

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 18 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie