KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen"

Transcriptie

1 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

2 De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes. Die historie brengen wij met het klepperman- weekbericht weer terug in Amerongen. Uitgave nr. 35 van 16 december INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Weekbericht Klepperman VAN EN VOOR alle Amerongers. 3. Meneer de Wijze. 4. Kerstagenda Amerongen. 5. Kerst in Amerongen met Kasteel Amerongen en het Tabaksteelt Museum Kerstmannen bij de Jumbo met een verloting 7. Lampion optocht zaterdag 16 december om op de Hof naar Kasteel 8. Honden in kersttenue in parade om de kerst6boom voor Allemanswaard Kerstmannen bij de Jumbo treden op met een verloting. 10. Zorg voor een kerststrikje voor uw hond. Voor de parade op 23 december voor Allemanswaard. Zie kerst in Amerongen. 11. Allenvrouwenwaard.Koffie ontmoetingspunt.ook 2 e kerstdag. 12. Sponsorclub De Wingerd. 13. Facebook.Amerongen ToenEnNu. 14. Mooie drone opname van Kasteel Amerongen. 15. Website kijk op alle rubrieken. 16. De kernwaarden van Amerongen. 17. Mooie drone opname van Amerongen. 18. Website amerongeninspireert.nl De rubriek WANDELCENTRUM EN FIETSROUTES 19. De kernwaarden van Amerongen. 20. Historisch archief in Allemanswaard. 21. Kasteel Amerongen in Kerstsfeer. 22. Handjes. 23. Moestuin Zuylestein altijd vrijdags open van 10 tot uur. 24. Nieuw in Amerongen AMUUZ! Uit en thuis. 25. Kerst optreden van Voice Mail. 26. Kerstfeest bij kaarslicht op zondag 17 december uur in de Andrieskerk. AGENDA voor de komende week: 16 december: Kerstzang Voice Mail in de Tabaksschuur Veenseweg uur. 16 december: Kerstmarkt bij kaarslicht samen met Tabaksteelt Museum op de Hof. 16 december: AMUUZ avond in Allemanswaard. 16 december: Kerstzang door Coram Deo uur De Ark 16 december: Aansteken kerstboom op Kasteel Amerongen en start Kasteel in Kerstsfeer. 16 december: Andrieskerk Concert Andrieskerkkoor uur. 17 december: Andrieskerk uur Ds. De Ruiter. 17 december: Kerstfeest bij Kaarslicht in de Andrieskerk.

3 21 december: Bibliotheek kerskrans maken Klepperman- weekbericht komt wekelijks uit op zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes vermeld. Iedereen mag deze nieuwtjes doorgeven via Die komen dan in de eerstvolgende uitgave van het weekbericht. Zo houden we elkaar en de omgeving op de hoogte en vormen we een hechte Amerongse gemeenschap. Meneer de Wijze: Hij keek uit naar de klepperman en sprak hem aan met wijze woorden zoals: Er gaat meer BOVEN je pet dan eronder Kerstmarkt Amerongen nu samen met Kerst rond Tabaksteeltmuseum. Door EEN VORM VAN NALATIGHEID van de organisator van de laatste jaren Promo Heuvelrug, is er dit jaar op zaterdag 16 december 2017 een MINIMALE KERSTMARKT op de Hof. Dat is heel jammer, maar we hebben er toch wel wat van gemaakt. De levende kersstal is er, er is een Egelander blaaskapel van 26 man in kerstsfeer en er is de tent van AMON op de Hof waar enkele exposanten in staan. Verder is de lampion optocht om uur via de lichtjes in de straten naar Kasteel Amerongen. Daar wordt de grote kerstboom op het voorplein om uur ontstoken. De Egelander kapel speelt enkele kerstliederen en de kinderen krijgen warme chocolade. De verlichting loopt van de Hof naar het Tabaksteeltmuseum waar wan af tot uur ook van alles te doen is. Zo hebben we er, ondanks deze nare NALATIGHEID, toch wat van gemaakt. U komt toch ook even kijken vanaf tot uur. Op de Hof en het Tabaksteelt museum.

4

5 Doe mee met de kinderen morgen vanf de Hof om uur. Dan door het dorp naar Kasteel Amerongen waar om uur de kerstbom wordt ontstoken. De kinderen krijgen warme chocolade.

6 De oude uitkijktoren op de Amerongse Berg. Die is afgebroken nadat die dienst gedaan had als brandweertoren. De toren was door slecht onderhoud te gevaarlijk geworden en werd afgebroken. Nu is er een plan om de uitkijktoren op de Amerongse Berg te gaan HERBOUWEN. Hierbij het ontwerp van Architect Jan Griffioen. Er wordt naar gestreeft om die herbouw in het 4 e kwartaal van 2018 te realiseren. Kijk eens naar het mooie ontwerp.

7

8 De tekening van arch.jan Griffioen is aangeboden aan de omgevings ambtenaar van Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Die neemt het plan in behandeling. Als alles goed gaat gekeurd worden willen we de Herbouw van de Uitkijktoren op het hoogste punt van de Heuvelrug in het 4 e kwartaal 2018 realiseren. De toren wordt gebouwd op grond van Staatsbosbeheer op de plaats waar ooit een houten toren heeft gestaan. Die is toendertijd afgebrand. Daarna is een metalen toren (zie afbeelding) gebouwd maar die is door slecht onderhoud afgebroken. WILT U MEEDOEN OM TE STEMMEN? STEMMEN STEMMEN..STEMMEN.doe mee. Het project is aangemerkt voor Kern met Pit. Die organisatie van de KoninklijkeHeide Maatschappij stimuleert dorpsje projecten die veelal en mede door vrijwilligers worden uitgevoerd. Daarvoor ontvang je als organisatie (in dit gevan Stichting Amerongen Inspireert) een bedrag van 1000,00 als je dit goed uitvoert. De Herbouw van de Uitkijktoren is goedgekeurd als project en doet dus mee voor die prijs. Daarnaast is er een extra prijs van 1500,00 voor de publiekstemming van de projecten. Doe mee en ga stemmen Wat moet u dan doen: 1. Ga naar 2. Registreer je met je e- mail adres en wachtwoord. 3. Dan krijg je per retour mail de stemmogelijkheden te zien. 4. Ga vervolgens naar provincie Utrecht en zoek Herbouw uitkijktoren Amerongen op 5. Breng dan je stem uit. (je mag 1xstemmen. Als iedereen dit gaat doen maken wij kans op het extra bedrag. Zo werkt u mee aan de herbouw van de Uitkijktoren op de Amerongse Berg. DORPSNETWERK Op 7 februari 2018 wordt er een informatie avond gehouden van DORPSNETWERK. De avond begint om uur en wordt gehouden in de Dorpszaal van Allemanswaard. Daarover komt nog een huis aan huis flyer als uitnodiging. Op donderdag 21 december is er in de Bibliotheek in het kader van de Zoute Inval kerstkrans maken. De eigen bijdrage is 3,50 voor de krans en de materialen. Ook is er een kopje koffie of thee. Graag aanmelden via amerongen@ bibliotheekzout.nl of in de bibliotheek. Omdat het werk van de klepperman wordt betaald door de Amerongse ondernemers die daarmee ook de uitgever, de Stichting Amerongen Inspireert financieren, wordt er iedere uitgave via een Interview een Amerongse ondernemer in het zonnetje gezet. Deze week: Schilderwerken Van Doorn Amerongen BV.

9 Van Doorn Amerongen bestaat sinds Wij leveren al meer dan 40 jaar binnen- en buitenschilderwerk aan woningen,- gebouwen,- zorgcentra enz.: zowel nieuwbouw- onderhoud, - als monumentaal werk. De sterke punten zijn: 1.decoratie schilderwerk. 2.vergulden. 3. airless spuitwerk. 4. glasherstel. 5. houtrotherstel. 6. deel vervanging. 7. enkel glas op voorraad. 8. Sloten service, Sleutel krijt?dooer op slot? Wij maken hem open voor U. Wat willen jullie de Amerongers vragen? Bezoek onze site U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen per mail: info@vandoornamerongen.nl en vermeld hierop Uw gegeven, of bel ons En U bent ook welkom bij ons op het bedrijf Drostestraat 5 in Amerongen, meestal aan het eind van de middag. Graag tot ziens.

10 Kerst in Amerongen samen met Kasteel Amerongen, Amerongen Inspireert en het Tabaksteeltmuseum. Er is in samenwerking met Kasteel Amerongen en het Tabaksteelt Museum een mooi kerstprogramma samengesteld. Kijk maar wat er allemaal te doen is. Ook het tabaksteelt museum doet volop mee. Op 16 december hebben zij een leuk programma namelijk: 1. Zij verzorgen muziek van tot uur. 2. Er treed een troubadour op. 3. Er is mooie verlichting 4. Er zijn kerstvertellingen. 5. Het pleintje is aangekleed in kerstsfeer. 6. Er wordt een warm drankje met en zonder alcohol geschonken. 7. Er is iets lekkers te eten.

11 8. Er vinden demonstraties sigarenmaken op traditionele manier plaats 9. Kortom het wordt een gezellige avond. 10. Met de lichtjes zijn zij verbonden met de kerstmarkt op de Hof waar de kerstmarkt bij kaarslicht is van tot uur. 11. Ook het orkest De Egelander Kapel de Leemkulers in kersttenue kan vanaf de Hof even het pleintje aandoen om bij voorbeeld uur daar wat te spelen. 12. Dan is hier het hele kerstprogramma Kerstagenda Amerongen

12 Correctie: 31 DECEMBER 2017 is de dienst niet in de Andrieskerk maar om 10.oo uur in de Ark door Ds. De Ruiter. Correctie: 31 december 2017 is de dienst niet in de Andrieskerk maar in de Ark. Om uur is daar een Oudejaarsvesperdient.

13 Zaterdag 23 december treden 2 kerstmannen op bij de Jumbo met een kerstverloting. Honden parade om de kerstboom voor Allemanswaard op zaterdag 23 december 2017.Van uur tot uur gaan de Amerongse honden samen met hun baas parade lopen de honden om de kerstboom voor de Proloog bij Allemanswaard. De honden hebben een kersttenue als men dat wil. Zij krijgen allemaal een prijs. Een groep saxefonisten zorg voor de muziek.

14 Zorg voor een kerststrikje of een kerstpakje en doe mee. Allevrouwenwaard ook op Tweede Kerstdag open.: Op 26 december tweede kerstdag is allevrouwenwaard open van tot uur in de oude kantine van de sporthal I(n de oude ingang van de Ploeg, Burg.Martenslaan heerst een gezellige kerstsfeer. Hier kun je terecht voor een praatje, creatief bezig zijn of een spelletje spelen. Vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom voor een kop koffie met gebak. De rest van de kerstvakantie gesloten. De coördinator is Hester Klein. Meer info: Hester Klein. Bel haar op of mail: Henk Hoogendoorn met de cheque van ,- - voor Hospice De Wingert Sponsorclub Help de Wingerd.

15 Op 3 januari 2018 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal er een presentatie van de fietstocht worden gegeven door de club. Via facebook: plaatst Arie Rebergen Amerongse foto s. Daar kan iedereen op reageren en dat gebeurd heel vaak. Oude herinneringen komen bovendrijven. Ook als je zelf oud fotomateriaal hebt kun je dat doormailen naar Arie die het dan bewerkt en op facebook zet. Mailadres: a.j.rebergen@ziggo.nl Mooie drone opname boven Amerongen, gemaakt door Arie met zijn drone. Zo mooi is Kasteel Amerongen! Straks ook weer helemaal in kerstsfeer.

16 Het weekbericht van de KLEPPERMAN is een van de vele aktiviteiten van de Stichting Amerongen Inspireert. Kijk maar op de website: Kijk wekelijks op de beste website van Amerongen o.a. in de rubriek wandelcentrum en fietsroutes. Er staan nu 50 wandelroutes op de site en 7 fietsroutes. Die zijn allemaal te downloaden voor je smartfonen. Loop de wandel- en fietstochten maar eens door.

17 DE WEBSITE WORDT DAGELIJKS BIJGEWERKT DOOR NOVAD REKLAME IN AMERONGEN. KIJK WEKELIJKS OP DEZE o.i.beste website van Amerongen. De klepperman zal wekelijks aandacht besteden aan die prachtige website, misschien wel een van de beste sites van heel Amerongen, EEN SITE VAN EN VOOR IEDEREEN. Deze week de rubriek: WANDELCENTRUM EN FIETSROUTES Er staam 50 wandelroutes en 14 fietsroutes volledig beschreven. Je kunt ze allemaal downloaden op je smartfone. De start is in Restaurant Buitenlust die 7 dagen per week van 9.oo tot uur open is. Dit is Amerongen van verre. De kernwaarden van Amerongen. Amerongen heeft 3 kernwaarden namelijk Natuur, Cultuur en Historie. Deze waarden vormen de basis van de positionering van Amerongen, die luidt: Amerongen.een waardevolle beleving! Bewoners en toeristen beamen dit. Historisch Archief in Allemanswaard. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Historisch Archief open van tot uur. Kasteel Amerongen. De grote trekker voor toeristen is Kasteel Amerongen.De openingstijden zijn dinsdag t.m zondag van tot uur. De tuin is open vanaf uur. Kijk voor het mooie winterprogramma op Het programma staat ook op de in de rubriek kalender. Handjes.

18 In de rubriek HANDJES op de Hierop staat een formulier om mensen te vragen voor vrijwilligerswerk. Je kunt je ook opgeven voor vrijwilligerswerk. Ook verenigingen kunnen tegen vergoeding hun leden vrijwilligerswerk laten doen bij evenementen van andere Amerongse verenigingen. De moestuin op Landgoed Zuylestein is iedere week vrijdags open van tot uur. Nieuw in Amerongen: AMUUZ uit en toch thuis. AMUUZ is in 2017 opgericht met als doel de inwoners van Amerongen en wijde omgeving te amuseren. Hierbij denken wij aan ontspanning door muziek, kunst, dans, quiz, film enz.enz. voor een zo breed mogelijk publiek. De thuishaven van AMUUZ is de Allemanswaard, maar er kunnen ook elders grotere buitenaktiviteiten worden georganiseerd. Kijk voor het actuele programma op: en volg ons op facebook. Uit en tocht thuis met AMUUZ! Programma 2017: Zaterdag 16 december: De Grote (Aamurongsuh) Dorpskwis. Wat weet jij van Amerongen? Team aanmelden via: Het publicatiebord op de rotonde: Tot 31 december 2017 is het bord buiten gebruik. Er was een oude afspraak met dhr. Dick ten Hope voordat wij het bord verplaats hebben. Daarom is die plaats, volgens de oude afspraak nu ingenomen door de reklame voor vuurwerk. Alle berichten komen nu wel op de Kalender op de site amerongeninspireert.nl en in het weekbericht van de klepperman.het is zoals het is. Kerstoptreden Voice Mail

19 Kerstfeest bij kaarslicht in de Andrieskerk.

20 Op zondag 17 december is er om in de Andrieskerk een muzikaal kerstfeest georganiseerd door lokale muzikanten en zangers. Traditionele kerstliederen zullen verschijnen in een nieuw jasje. Op zaterdag 23 december treden 2 kerstmannen op bij de Jumbo Supermarkt met een leuke kerstverloting. Van tot uur zijn zij er bezig. Veel leesplezier. Met hartelijke groeten van De Klepperman.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 51 van 7 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 54 van 28 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 48 van 17 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Berichten voor het weekbericht van de klepperman. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Amerongese ondernemer..campa Carroserie Bedrijf.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 63 van 30 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheidsdienst van Ds. Bouter in Overberg. 3. Hoe gaan we verder met het

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 84 van 24 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Wintermarkt Elim. 3. Historisch Museum is op zoek naar het aspiratieboek.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 93 van 26 januari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Natuurwandeling. 3. Lekker Gezond Eten. 4. Snuffelmarkt. 5. Herhalingscursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 53 van 21 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 65 van 14 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Bron van Inspiratie door zr. Dorien. 3. Expositie in Info centrum Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 49 van 25 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Uitslag gemeenteraads verkiezing. 3. De Klok 1 uur vooruit zetten. 4. Meneer

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 59 van 2 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. 3 e Uitmarkt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 52 van 14 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 66 van 21 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Aanstekelijk Tuinieren.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 85 van 1 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 62 van 23 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Samenwerking Amerongen en Overberg. 3. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 86 van 8 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 61 van 16 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie en Promotiebureau van Amerongen

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 64 van 7 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheid Ds. Bouter in Overberg. 3. Persbericht van Anne van Doorn. 4. Opstart

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december 2018. De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 55 van 5 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 57 van 19 mei 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 56 van 12 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 67 van 28 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Koenestraat wordt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 80 van 27 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Amuuz. 5.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 50 van 31 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 68 van 4 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Welkom bij de Klepperman. 3. Expositie in het info centrum van Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen Uitgave nr. 14 van 22 juli 2017. Inhoud: 1. Agenda. 2. Meneer de Wijze. 3. Interview met met Joyce Zumbrink met Kindercoaching met paarden. 4. Voorverkoop

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 88 van 22 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman wenst u Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar. 3. Doe

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 69 van 11 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. De oudste inwoner van Amerongen overleden. 3. Leuke aktie van het zendingshuis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 75 van 22 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Mooie boswandeling. 4. College van

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 79 van 20 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Makke Janne

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. Het Klepperman weekbericht komt wekelijks uit op de zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 83 van 17 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio Snorfiets. 3. Bron van Inspiratie door zr. Dorien.

Nadere informatie

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017.

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017. Jaargang 4 no. 6 januarir 2017 Wie is de klepperman? Deze klepperman is Gart met de Klep (van Veenendaal). De laatste klepperman was Meijer. De klepperman klepperde en op het geluid kwamen de mensen naar

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 87 van 15 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. 3. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 4. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 91 van 12 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Het nieuwe cursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 70 van 18 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 82 van 10 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio. 3. 18e Maarten Luther Wandeltocht groot succes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 77 van 6 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Avond dementie in de Ark. 3. Allemanswaard Theatergroep Bint. 4. FF een

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 94 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Herstel en inrichting De Laan. 3. LOEMPIA BERAAD projecten. 4. Vrijwilligerswerk

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te maken.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 97 van 23 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 3. Concert Kasteel Amerongen. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 78 van 13 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Officiele opening van de Andrieskerk toren. 3. Bron van Inspiratie door

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 60 van 9 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. Bron

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Filmhuis Amerongen-Leersum. 3. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 4. Concert

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 92 van 19 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 95 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Nieuw in Amerongen BOSBADE. 3. Oproek vrijwilligers voor het repair café

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 76 van 29 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Repair café in Elst 4. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Jaargang 3 no. 10 januari 2016

Jaargang 3 no. 10 januari 2016 Jaargang 3 no. 10 januari 2016 De Klepperman Wie is dit? De nieuwe klepperman van deze januari uitgave is Arie van de Berg, een rasechte Ameronger. Arie is 56 jaar geleden geboren op Overstraat 12. Zijn

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 73 van 8 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Lezing van Bram Mabelis over het Amerongse Bos. 3. Ruil je Rijk. 4. Taalcursus.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Het programma voor januari 2016 kunt u hier vinden. Als u op deze link klikt, opent het bestand en heeft u ook gelegenheid om het document te printen.

Het programma voor januari 2016 kunt u hier vinden. Als u op deze link klikt, opent het bestand en heeft u ook gelegenheid om het document te printen. Nieuwsbrief December 2015 (nr.50) 2016 Start van het lustrumjaar Creatieve workshop Workshop creatief schrijven Introductie workshop meditatie Wandelen Nieuwjaarsbijeenkomst Expositie Wist u dat. Kerstgroet

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz G Maandag 30 november 10:30 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u wat u op dat moment een leuke activiteit vindt om de week mee te starten Een gezellige middag met spelletjes als de

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl Eindejaarseditie Van 12 december 2009 tot 08 januari 2010 Zaterdag 12 december 2009 Bronkhorst Halle Kerst in Bronkhorst. Een oergezellig festijn met diverse activiteiten. Tijd: 11:00-18:00 uur. Kerstmarkt.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 99 van 9 maarti 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Koenestraat. 3. Ooievaars weer terug. 4. Wandelen met Utrechts Landschap.

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Zorggroep Crabbehoff. Hartelijk welkom

Vrijwilligerswerk bij Zorggroep Crabbehoff. Hartelijk welkom Vrijwilligerswerk bij Zorggroep Crabbehoff Hartelijk welkom Ik wilde gewoon weer iets doen voor de maatschappij. Iets dat ik echt leuk vind. Fijn dat u samen met onze medewerkers het woon- en werkplezier

Nadere informatie

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.!

!!KLEPPERMAN!WEEKBERICHT!!!!!!!!!de!dorpskrant!van!amerongen.! KLEPPERMANWEEKBERICHT dedorpskrantvanamerongen. Uitgavenr.42van3februari2018. INHOUD: 1. Agendavoordekomendeweek. 2. MeneerdeWijze. 3. Dorpsnetwerk.oproepommeetepraten. 4. Amerongeseondernemer..BambooCity.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 72 van 1 september 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie