Kort Nieuws 30 november Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kort Nieuws 30 november Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster"

Transcriptie

1 Kort Nieuws 30 november 2018 Verjaardagen 1 december Gioia Fase 02A 1 december Tess van H Fase 02C 2 december Vince van B Fase 02B 2 december Mina Fase 04A 3 december Lexi Fase 02A 3 december Dean van R Fase 10 3 december Jules Fase 04A 4 december Milan V Fase 10 9 december Irfan Fase 15B 9 december Annelieke Fase 08B 13 december Sophie B Fase december Djayden Fase december Thijmen van der S Fase 08B Activiteitenkalender Maandag 3 december Optreden fase 8/9B uur Woensdag 5 december Sinterklaasviering vrijdag 7 december Onderbouw vrij Donderdag 13 december Optreden fase 14/ uur Pleinwachtrooster Bovenbouw Onderbouw Maandag 3 december Mauro Lexi Dinsdag 4 december Jolijn Sophia J Donderdag 6 december Rayan El Moub Lizze K Vrijdag 7 december Tristan n.v.t. Maandag 10 december Demy Noah K Dinsdag 11 december Justin Mina Donderdag 13 december Kimberley Guus Vrijdag 14 december Xanti n.v.t. De tijd van de pleinwacht van de bovenbouw is van uur en van de onderbouw van uur. U kunt zich melden in de hal.

2 Van de klankbordgroep Heeft u tips en/of tops? Klankbordgroep@graafreinaldschool.nl Van de directie Juf Dorinda start weer Afgelopen weken was juf Dorinda herstellende van een buikoperatie. Gelukkig is alles goed gegaan en zal zij vanaf maandag 3 december a.s. weer terug zijn. We zijn blij, dat zij in de gezellige tijd van Sinterklaas weer in de klas is. Kinderboeken-zwerfkast Vanaf afgelopen week hebben we op school twee kinderboeken-zwerfkasten. Wat zijn dit? In deze kasten staan boeken die kinderen mogen meenemen naar huis om te lezen. We hopen dat er ook weer boeken voor terugkomen die kinderen zelf niet meer hoeven te hebben. Zo kun je steeds een ander boek lezen, zonder dat je dit hoeft te kopen. Er staat een kast in de grote hal bij de kluis voor de bovenbouw kinderen, vanaf fase 6/7 en er staat een lage kast in de kleuterhal voor de onderbouw leerlingen (fase 1 t/m 5). We wensen iedereen heel veel leesplezier. De kasten zijn helemaal zelf gemaakt door Chantal Neuschwanger (moeder van Inge). Ontzettend bedankt hiervoor!! Beoordeling door een externe directeur In alle organisaties komt het voor: de blinde vlek. Daarom hebben we een directeur uit Bleiswijk gevraagd om onze school eens onder de loep te nemen: doen we goede dingen en doen we de dingen ook goed. Marco Brinkhuis heeft onze school 10 jaar geleden geholpen met de invoering van het faseonderwijs. Ik heb hem gevraagd om eens een dag in de school te zijn, rond te kijken, lessen te bezoeken en gesprekken te hebben met kinderen en met ouders. Op donderdag 22 november heeft dit bezoek plaatsgevonden. s Middags heeft Marco een terugkoppeling gegeven in het team en we kregen daar een groot compliment. Marco was erg onder de indruk van de school, de sfeer en de omgang met elkaar. Gelukkig zijn er inhoudelijk ook een aantal aandachtspunten benoemd, waar we overigens zelf ook al mee bezig waren gegaan. Ook ouders waren erg positief over de sfeer en de contacten op de Graaf Reinaldschool. En dit gaf Marco ons nog mee: ik zie een trots team en een trotse directie en terecht.. wees trots op deze school! (en dat zijn we zeker).

3 Met elkaar leren, met elkaar leven, elkaar helpen! Beste kinderen, ouders en verzorgers, De feestdagen naderen! Gezelligheid, samen zijn, lekker eten en genieten van cadeautjes staan in december centraal. Helaas is dit niet voor iedereen van toepassing. In Gorinchem en omgeving zijn nog vele gezinnen met kinderen die in de dagelijkse behoeften heel moeilijk of niet kunnen rond komen en zich met de feestdagen zeker niets extra s kunnen veroorloven. Voor hen geen cadeautjes, een kerstboom of iets lekkers met de feestdagen. Voor deze gezinnen willen wij graag iets extra s doen door hen een beetje te ontlasten, maar vooral te verrassen met een bijzonder (kerst)pakket! Houdbare voedingsmiddelen: soep, koffie, thee, macaroni, pindakaas, chocoladepasta, rijst, chips, koekjes, snoepjes, kerstkransjes etc. Verzorgingsproducten voor mannen, vrouwen en kinderen: tandenborstels, tandpasta, luiers, shampoo, doucheproducten, deodorant, wasmiddelen, dagcrème, scheermiddelen etc. In de hal van de school staan hiervoor bakken. Alle houdbare producten zijn van harte welkom! Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!

4 Fase 123 ABC Wat hebben we genoten van de optredens. Het optreden van fase 123C is inmiddels ook achter de rug. De kinderen vonden het fantastisch en vroegen gelijk: Wanneer is ons volgende optreden??? De Pieten zijn in de kleuterklassen geweest en hadden me toch een rommel gemaakt, gelukkig hebben de kinderen alles weer weten op te ruimen en het cadeautje was erg leuk en lekker, bedankt Pieten! (we hopen dat jullie dit lezen). De letter van het Sinterklaasthema is de letter p. Bij het kerst thema zullen we werken aan de letter K. We hebben nog een vraag: Als jullie thuis (onder)broeken over hebben in maat 116 of 122, zouden jullie ze dan bij de kleuterjuffen willen brengen? Dit is handig i.v.m. plasongelukjes. Onze voorraad is schaars geworden. Alvast bedankt en allemaal gezellige dagen gewenst! Juf Elma, juf Nicole, Juf Tiny, Juf Brenda, Juf Maartje, Juf Anita Fase 4/5A O, o, o, wat is het toch allemaal spannend in de klas! Deze week zijn de rommelpieten in de klas geweest en wat hebben ze toch bende gemaakt! Gelukkig was alles snel weer opgeruimd en konden de kinderen lekker genieten van het cadeautje en het zakje met lekkers. We kijken ook iedere dag naar het Sinterklaasjournaal en hebben Sinterklaas knutsels gemaakt. Ondertussen gaat het Veilig leren lezen en rekenen gewoon door. We hebben inmiddels weer een aantal letters bijgeleerd. Deze letters hebben we tot nu toe gehad: i k m s p aa e r v n t ee b oo d oe z ij h w o a u j eu ie. Het gaat heel goed met het lezen van de letters en de woorden. Denkt u er nog aan om thuis met uw kind samen vooral het tempo te oefenen? Met rekenen zijn we dagelijks aan het splitsen, plus- en minsommen aanvullen tot de 10 en de 20 en getallen plaatsen op de getallenlijn. Druk, druk, druk dus! Tot slot willen we Levi feliciteren met het behalen van zijn zwemdiploma A. Proficiat, Levi! Juf Nermin en juf Sonja Fase 6/7 Op dinsdag 20 november hebben we Pietengym gehad. s Ochtends gebeurde er iets bijzonders, want er kwamen 2 Pieten naar ons lokaal met een grote envelop, met kleinere enveloppen erin met Pietenplaatjes. Afgelopen maandag kwam juf Heinie de post brengen en daar zaten weer enveloppen in met Pietenplaatjes. Zo kunnen we ruilen en zorgen dat ons leesplankje gevuld wordt. We zijn nog steeds aan het oefenen hoe we het alfabet in de goede volgorde kunnen opzeggen (niet als liedje) en schrijven in de juiste blokletters voor fase 6 en schrijfletters voor fase 7. Voor fase 6 zijn we de rekenfamilies van 1 t/m 20 zowel + als - steeds iets beter en dus sneller aan het automatiseren.

5 De rekenfamilie van 7 is: 0+7=7 1+6=7 2+5=7 3+4=7 4+3=7 5+2=7 6+1=7 7+0=7 Ook hebben we het dagelijks over de vriendjes van 10 en van 100 en redactiesommen. Vraagt uw kind wel eens naar rekensommetjes, dan kunnen bovenstaande vaardigheden geoefend worden. Op de site van redactiesommen.nl kan de groep en het niveau worden aangegeven en digitaal gratis geoefend worden. De kinderen zijn erg enthousiast over de boeken die we vanuit de bibliotheek hebben meegenomen. Ze worden onderling geruild en zorgt weer voor andere invalshoeken t.a.v. het lezen. Bent u benieuwd naar het leesniveau van uw kind, dan kunt u dit bij de leerkracht navragen, zodat u op het juiste niveau thuis met uw kind aan de slag kan. Voor spelling zijn we inmiddels wat leerdoelen aan het herhalen.

6 Denk hierbij aan: Weetwoorden met ei, zoals: het ei, de trein, het plein, klein, het meisje, de klei, de reis, de dweil. Klankwoorden met klinkers en medeklinkers, zoals: de vaas, de boot, de doos, ik eet, de muur, de jas, ik mag, het net, ik wil, het hok, de brug. Klankwoorden met sch~, zoals: de schaar, de school, de schat, het schip, de schelp, de schaats. Weetwoorden met ij, zoals: het ijs, de rij, de lijst, jij bent, hij is, zij is, wij zijn, kwijt. Klankwoorden met tweetekenklinkers, zoals: het wiel, het boek, de ui, de muis, de neus, de deuk. Klankwoorden met twee medeklinkers achter elkaar, zoals: de bloem, de droom, het glas, de krant, de prik, de smaak, de kast, de fiets, de wesp, de rups. Klankwoorden met ng, zoals: bang, jong, de ring, de slang, de tong, het ding, ik zing, vangen, de vangst, de vinger. Klankwoorden met nk, zoals: de bank, ik drink, de plank, de enkel, links, de boot, zonk. Weetwoorden met ou, zoals: het hout, de fout, de kous, de vrouw, het zout, het touw, stout, bouwen. Klankwoorden met aai, oei en ooi, zoals: de haai, ik zwaai, ik roei, ik groei, de kooi, nooit. Klankwoorden op ~en, ~er, ~el, ~em en ~e, zoals: de boeken, de keuken, de tijger, de vlinder, de sleutel, de spiegel, de bliksem, stiekem, het meisje, de lente, de korte broek, een lange rij. Weetwoorden met au, zoals: de pauw, blauw, flauw, gauw, nauw, de klauw, de saus, au! Klankwoorden met ge~, be~ en ver~, zoals: het gebak, het gevaar, het geluk, het gezicht, ik betaal, ik begin, ik beweeg, ik beloof, het verhaal, het verdriet, het verschil, ik vertrek.

7 Zet u vast in uw agenda dat we op 17 december gaan schoolschaatsen met fase 6/7 & 8/9. Informatie hierover volgt. Alvast een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Juf Nergiz, juf Nicole en juf Andrea Fase 8/9A Beste ouders, Vorige week donderdag hebben de kinderen een prachtige optreden weten te showen. Wat een talenten hebben we in de klas. Trots mogen jullie op ze zijn! Afgelopen dinsdag was de Rommelpiet plotseling op bezoek geweest en wat had hij er een bende van gemaakt. Tafels, stoelen, schoolwerk.. alles lag door elkaar. Gelukkig hebben we wel heerlijke pepernoten en een tic tac too (boter, kaas & eieren) van hem gekregen als goedmakertje. De afgelopen weken hebben wij met rekenen vooral gewerkt aan: onder elkaar optellen en aftrekken, delen met rest en keersommen boven het 10-tal. Tot slot wat algemene punten: Vrijdag 7 december is fase 8 vrij en op donderdag 20 december gaan we met de klas schaatsen in de stad. Ik ben opzoek naar ouders die eventueel kunnen rijden. Hier heb ik afgelopen dinsdag een mail over gestuurd en hoop graag dat er wat reacties op komen. Juf Dieke Fase 10/11 We hebben pas ons leuke optreden gehad en ik hoop dat jullie als ouders er van genoten hebben. Het was voor veel kinderen een spannende gebeurtenis, maar er zijn ook kinderen die het fantastisch vinden om op een podium te staan. Het is leuk om te zien dat kinderen zoveel verschillende kwaliteiten hebben. We merken dat de sint tijd voor veel kinderen toch ook nog spannend is. En als het goed is zijn alle kinderen hard aan het knutselen en dichten voor hun eerste surprise. Het zal vast een gezellige ochtend worden. Juf Anita en Marjolein Fase 14/15A Nog een klein weekje en dan is Sinterklaas op school. Hopelijk is iedereen al druk bezig met het maken van zijn/haar surprise en gedicht. We zijn benieuwd wat voor moois er dit jaar gemaakt wordt! Vorige week hebben we een pyjama dag gehad. Naomy had mooie uitnodigingen gemaakt voor de kinderen in de klas en na een week hard werken kwam bijna iedereen in een pyjama of onesie. Dit was een gezellige dag die we hebben afgesloten met film kijken en tekenen. We zijn nog hard aan het oefenen voor ons optreden op 13 december, de uitnodiging volgt nog! Fijn weekend allemaal! Groetjes, juf Melanie

8 Verkeer! Graaf Reinald Verkeer! School op SEEF label uitreiking 22 november! Donderdag 22 november kreeg de Graaf van wethouder Ro van Doesburg het School op Seef label uitgereikt. De 3 e op een rij! Nadat de wethouder onder enthousiaste begeleiding van hulpouders Yvke, Fajah, Aisha, Vince, Mike en Rens zijn fietsoefening na 2x goed had volbracht, was het tijd voor een feestje! Bakkerij Margriet had voor de hele school 3 mooie taarten gebakken! Dat was smullen Bakkerij Margriet! Fasen 14,15 en 16 Mobieltjes les Een bijzondere praktische verkeersles voor fasen 14, 15 en 16: mobieltjes les. Voor deze keer mochten de eigen mobieltjes mee naar school. Deze waren nodig bij de oefening in de school om je bewust te worden, dat je heel veel minder van alles wat er in je omgeving gebeurd, meekrijgt als je op je mobiel bezig bent. Nog een kort filmpje ter ondersteuning en 2 nieuwe oefeningen buiten, met leenmobieltjes en met 1 hand fietsen! Dat was toch even moeilijk, maar super leerzaam! Ouders die bij deze lessen weer geholpen hebben: hartstikke bedankt! Hulpouder bij een praktische verkeersles? Ja graag! Wie van u kan een uurtje (of meer!) helpen om ook dit jaar het praktische verkeersonderwijs weer voor de kinderen goed en vooral veilig te organiseren? Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw werk, eventuele benodigde oppas voor kleinere kinderen en uw beschikbare tijd. Voor meer informatie kunt u terecht bij Annoesjka de Bruyn of bij de leerkrachten.

9 Ieder uurtje verkeershulp helpt! Annoesjka de Bruyn/verkeersouder, t of complexe verkeerssituatie Verkeersweetjes Wist u dat - Mobiele telefoon op de fiets? Nu nog wel, straks niet meer! In de afgelopen jaren is het telefoongebruik op de fiets zo veranderd, dat fietsers die een telefoon bedienen een groter risico lopen op een ongeval. Het kabinet wil dat een telefoonverbod voor fietsers vanaf 1 juli 2019 ingaat. Vanaf dat moment zou het dan niet langer zijn toegestaan om tijdens het fietsen een telefoon te gebruiken: het zou verboden moeten worden om een mobiel elektronisch apparaat vast te houden tijdens het besturen van alle soorten voertuigen. Het voorstel moet nog wel door de Kamer worden goedgekeurd. In de wetswijziging staat dat onder een mobiel elektronisch apparaat in elk geval "een mobiele telefoon, een tabletcomputer of een mediaspeler" vallen. Niet alleen automobilisten en fietsers mogen volgens deze nieuwe wet geen mobiele apparaten meer bedienen. Het verbod zal na invoering ook gelden voor trambestuurders en bestuurders van alle gehandicaptenvoertuigen. - Muziek in het verkeer: Is het nou écht zo gevaarlijk om onderweg te genieten van je favoriete nummer?

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

29 september Nasteha Fase 13 2 oktober Ella Fase oktober Chanel Fase 05B 12 oktober Sterre Fase 08A

29 september Nasteha Fase 13 2 oktober Ella Fase oktober Chanel Fase 05B 12 oktober Sterre Fase 08A Kort Nieuws 28 september 2018 Verjaardagen 29 september Nasteha Fase 13 2 oktober Ella Fase 16 10 oktober Chanel Fase 05B 12 oktober Sterre Fase 08A Activiteitenkalender Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Kort Nieuws 9 december Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster

Kort Nieuws 9 december Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster Kort Nieuws 9 december 2016 Verjaardagen 13 december Sophie Blankenstijn Fase 07A 14 december Djayden Oosenbrug Fase 09 14 december Thijmen van der Sande Fase 4B 4 17 december Kaan Ilgör Fase 06A 18 december

Nadere informatie

Maandag 6 februari Fasewisseling Vrijdag 17 februari Onderbouw vrij Fase 1 t/m 8 vrij

Maandag 6 februari Fasewisseling Vrijdag 17 februari Onderbouw vrij Fase 1 t/m 8 vrij Kort Nieuws 3 februari 2017 Verjaardagen 3 februari Dylan Slikboer (2008) Fase 11 4 februari Mila den Haan (2009) Fase 09 9 februari Danielle Scheurwater (2006) Fase 15 9 februari Thijmen Scheurwater (2006)

Nadere informatie

Kort Nieuws 11 december 2015. Verjaardagen. Activiteitenkalender. Van de klankbordgroep

Kort Nieuws 11 december 2015. Verjaardagen. Activiteitenkalender. Van de klankbordgroep Kort Nieuws 11 december 2015 Verjaardagen 13 december Sophie Blankenstijn Fase 05 14 december Djayden Oosenbrug Fase 06 14 december Thijmen van der Sande Fase 02A 17 december Kaan Ilgor Fase 04 18 december

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

26 maart Achraf Meddahi Fase maart Nawfal Dahbi Fase 16 6 april Nick Grimbergen Fase 04

26 maart Achraf Meddahi Fase maart Nawfal Dahbi Fase 16 6 april Nick Grimbergen Fase 04 Kort Nieuws 23 maart 2018 Verjaardagen 26 maart Achraf Meddahi Fase 16 28 maart Nawfal Dahbi Fase 16 6 april Nick Grimbergen Fase 04 Activiteitenkalender Donderdag 29 maart Studiedag Alle kinderen vrij

Nadere informatie

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen!

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen! In dit document kunt u lezen wat de kinderen leren in elke kern. In de eerste zes kernen zal dit voornamelijk ingaan op het aanleren van woorden en letters. In de laatste kernen komt het lezen al wat meer

Nadere informatie

Wist je dat? Lezen W

Wist je dat? Lezen W W 21-06-2019 Wist je dat? - We vandaag in de Ekkerman de grote Judo afsluiting gehad hebben. De kinderen hebben de oefeningen die ze geleerd hebben uitgevoerd op de mat, samen met 2 andere scholen. Ze

Nadere informatie

Dinsdag 11 september Schoolreis Woensdag 12 september Staking Alle kinderen vrij

Dinsdag 11 september Schoolreis Woensdag 12 september Staking Alle kinderen vrij Kort Nieuws 31 augustus 2018 Verjaardagen 2 september Mae de Groot Fase 05B 10 september Ryan van der Wal Fase 15B 11 september Kael Souprayen Fase 05A 12 september Jemayli Pannekoek Fase 03C 13 september

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Wist je dat? Lezen. Week

Wist je dat? Lezen. Week Week 8 22-02-2019 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan blok 9 van rekenen. - We op vrijdag 1 maart carnaval vieren op school en iedereen verkleed naar school mag komen. - Tijdens de laatste les van

Nadere informatie

Kort Nieuws 10 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 10 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 10 november 2017 Verjaardagen 11 november Lucas Visser Fase 08 11 november Anniek de Weijer Fase 12 12 november Taha Barij Fase 12 12 november Senna Donker Curtius Piepers Fase 04 Fase 02B

Nadere informatie

Wist je dat? W

Wist je dat? W W 07-06-2019 Wist je dat? - De kinderen op 2 de Pinksterdag (maandag 10 juni) vrij zijn. - We nog volop bezig zijn met de CITO toetsen. - De kinderen op Vaderdag een leuk eigen gemaakt cadeautje gaan geven.

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Wist je dat? Week

Wist je dat? Week Week 21 24-05-2019 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan blok 12 van rekenen en dit het laatste blok is! - We de aankomende weken druk bezig zullen zijn met de CITO toetsen. Graag geen afspraken plannen!

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Kort Nieuws 10 maart Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster

Kort Nieuws 10 maart Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster Kort Nieuws 10 maart 2017 Verjaardagen 11 maart Sara Kuitert (2008) Fase 12 12 maart Yassine Oua-Ali (2008) Fase 12 13 maart Justin Golverdingen (2008) Fase 10 14 maart Furkan Ilgör (2012) Fase 03A 14

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Klankgroep en lettergreep

Klankgroep en lettergreep Spellingwijzers groep 4 Voor de ouders Klankgroep en lettergreep Een klankgroep is een soort hulpmiddel bij het aanleren van spellingregels. Wat hoor je als je een woord langzaam in stukjes uitspreekt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Maandag 4 september Informatieavond fase 10/ uur Dinsdag 5 september Informatieavond fase 1/2/3ABC, uur

Maandag 4 september Informatieavond fase 10/ uur Dinsdag 5 september Informatieavond fase 1/2/3ABC, uur Kort Nieuws 25 augustus 2017 Verjaardagen 25 Kai Keasberry Fase 07B 26 Sebas van der Wal Fase 03A 27 Meike de Lange Fase 13 30 Puck Verkaik Fase 13 31 Jort Verburg Fase 03B 2 Mae de Groot Fase 03A 4 Nika

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Kort Nieuws 14 september Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster

Kort Nieuws 14 september Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster Kort Nieuws 14 september 2018 Verjaardagen 17 september Timo Fase 03C 18 september Juul Fase 13 20 september Saar Fase 03A 20 september Quinte Fase 10 20 september Thomas Fase 11 21 september Ceylin Fase

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Laatste Sinterklaasnieuws

Laatste Sinterklaasnieuws 1 NIEUWSBRIEF 7 29-11-2013 Sinterklaas Donderdag 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag. Wij gaan heel hard duimen dat hij Klaverweide een bezoekje brengt. Afgelopen maandag heeft hij al wat Pieten

Nadere informatie

Dinsdag 28 november Optreden fase 12/13 Aanvang uur Dinsdag 5 december Sinterklaas

Dinsdag 28 november Optreden fase 12/13 Aanvang uur Dinsdag 5 december Sinterklaas Kort Nieuws 24 november 2017 Verjaardagen 25 november Wouter Gerdessen Fase 04 26 november Ties Huijser Fase 02A 26 november Djanaya Kilincarslan Fase 06A 26 november Dille de Kuiper Fase 14 27 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Wist je dat? Lezen. Week

Wist je dat? Lezen. Week Week 19 10-05-2019 Wist je dat? - De kinderen weer zin hebben om naar school te gaan. - We volgende week de laatste judoles hebben op donderdag. - We volgende week beginnen met het oefenen van de cito

Nadere informatie

Kort Nieuws 5 februari 2016. Verjaardagen. Activiteitenkalender. Van de klankbordgroep

Kort Nieuws 5 februari 2016. Verjaardagen. Activiteitenkalender. Van de klankbordgroep Kort Nieuws 5 februari 2016 Verjaardagen 9 Februari Danielle Scheurwater Fase 12 9 Februari Thijmen Scheurwater Fase 12 10 Februari Jarno van Duijn Fase 15 10 Februari Lisanne Scheurwater Fase 15 12 Februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

donderdag 13 oktober Woensdag 12 oktober Studiedag Fase 1 t/m 9 vrij Maandag t/m Vrijdag Herfstvakantie

donderdag 13 oktober Woensdag 12 oktober Studiedag Fase 1 t/m 9 vrij Maandag t/m Vrijdag Herfstvakantie Kort Nieuws 7 oktober 2016 Verjaardagen 10 oktober Ian Hol Fase 13 12 oktober Sterre van der Stelt Fase 05A 15 oktober Lisa van der Kolk Fase 11 15 oktober Jay Nooter Fase 03A 16 oktober Jim Goedegebuur

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

Finale Mens Erger Je Niet

Finale Mens Erger Je Niet Jaargang 21, nr 15 Donderdag, 04 december 2014 Week 49:vrij 5 dec Sinterklaas 09.00-12.45 uur Week 50: geen bijzonderheden Week 51: don 18 dec. kerstactiviteiten Week 52: 22 dec. t/m 02 jan. kerstvakantie

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Kort Nieuws 6 april Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster

Kort Nieuws 6 april Verjaardagen. Activiteitenkalender. Pleinwachtrooster Kort Nieuws 6 april 2018 Verjaardagen 7 april Romy Jasin Fase 10 12 april Nena Heijkoop Fase 02B 16 april Eke Dieleman Fase 09 16 april Mohamed Maghnouj Fase 16+ 18 april Tobias Goedegebuur Fase 06A 19

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuws uit de groep: Afgelopen maandag leerden de kinderen de laatste letter de ei. Zij kennen nu alle 34 letters en krijgen daarom een letterdiploma. De volgende 6 kernen

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Kort Nieuws 12 oktober Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 12 oktober Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 12 oktober 2018 Verjaardagen 15 oktober Lisa K Fase 15B 15 oktober Jay Fase 07 16 oktober Jim Fase 08A 17 oktober Nora J Fase 06 17 oktober Elsa Fase 11 19 oktober Vlinder W Fase 4A 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Ik schrijf op wat ik hoor.

Ik schrijf op wat ik hoor. Categorie 1a Woorden met a Groep 3 Ik schrijf op wat ik hoor. kam Categorie 1a Woorden met a Groep 3 tak kar hal gas Categorie 1b Woorden met aa Groep 3 Ik schrijf op wat ik hoor. raam Categorie 1b Woorden

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Sinterklaas op De Schothorst! Sinterklaas komt zaterdag weer

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2015

Nieuwsbrief November 2015 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief November 2015 Algemeen Op school zijn we natuurlijk druk met het komende Sinterklaasfeest. Op donderdag 3 december komt Sint naar school.

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 7 december 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 7 december 2018 Datum: vrijdag 7 december 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt : aan iedereen die op wat voor manier geholpen heeft met het feest van Sinterklaas: reuze bedankt!!!! Vrijdag 14 december Weeksluiting

Nadere informatie

Leerstofaanbod groep 4

Leerstofaanbod groep 4 Leerstofaanbod groep 4 Rekenen Rekenen Methode: RekenZeker De lessen zijn onderverdeeld in een aantal domeinen: getallen, bewerkingen (optellen, aftrekken en tafels en meten van tijd en geld. Optellen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

29-10-2015. U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

29-10-2015. U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. 29-10-2015 In deze Intro nieuwsflits Sint Maarten Luizen Informatie per bouw Inhoudsopgave o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende maand U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Spelling in beeld groep 4 woordpakketten per week

Spelling in beeld groep 4 woordpakketten per week Spelling in beeld groep 4 woordpakketten per week In de handleiding van Spelling in beeld vindt u geen verwijzing naar het werken met wekelijkse woordpakketten. Omdat veel scholen toch graag met woordpakketten

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2011

Nieuwsbrief December 2011 Sinterklaas 2011 In deze nieuwsbrief; Maandagenda Kerst Uit de groepen.. Andere leuke weetjes over de school. O.b.s. de Kleine Dichter Heycopplein 1 3521 EX Utrecht 030-2963585 / Waalstraat 251 3522 SH

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie