B R O U W E R S D A M

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B R O U W E R S D A M"

Transcriptie

1 BEDRIJFSUITJES GROEPEN WATER- EN STRANDACTIVITEITEN B R O U W E R S D A M

2 Beware Beach Groepen en bedrijven Beware Beach biedt voor groepen en bedrijven een volledig verzorgd programma, waarin de adrenaline kick wordt afgewisseld met ontspannen gezelligheid in het prachtige restaurant. Zelfs een inspirerende vergaderlocatie, voorzien van alle faciliteiten, ontbreekt niet. Clinics Ook voor clinics en lessen ben je aan het goede adres. Nergens vind je een breder aanbod! De goed opgeleide instructeurs helpen je stap voor stap op weg, zodat je de beach- of watersport activiteit van jouw keuze binnen no time onder de knie hebt. Funactiviteiten Op zoek naar spektakel zonder dat je iets moet leren? Geen probleem! Kies uit een breed scala aan funactiviteiten, zoals banaanvaren, de waterballen, een leuk beachspel of een uurtje op de sup. Deze laagdrempelige activiteiten zijn voor iedereen geschikt. De fun factor staat voorop! Locaties aan binnen- en buitenzijde van de Brouwersdam De Brouwersdam: strand en zee aan de ene kant, het prachtige Grevelingenmeer aan de andere kant. Bij Beware Beach ben je aan beide zijden van de Dam welkom. Je kunt rekenen op een warm onthaal op één van de twee toplocaties. Aan de binnenzijde vind je ons in de prachtige jachthaven Marina Port Zélande. Hier liggen de boten en maken we gebruik van het mooie vlakke water om te suppen of te wakeboarden. Aan de buitenzijde vind je ons bij strandpaviljoen Brouw. Het enorme brede strand is zeer geschikt voor het strandzeilen en kitebuggyen. De zee is ideaal voor kitesurfen en branding kajakken. De locaties liggen op 15 minuten loopafstand van elkaar. Natuurlijk kun je ook met de auto. Op beide locaties is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid. Liever op de fiets? Pendel dan gerust van de éne naar de andere locatie op één van onze gratis leenfietsen. Binnen 5 minuten sta je aan de andere kant! Wat vind je in deze brochure? In deze brochure vind je een overzicht van ons activiteitenaanbod. Voor het gemak zijn deze opgedeeld in 5 categorieën: wind, water, beach, on the road en teambuilding. Blader er eens rustig doorheen en kies de activiteit die bij je past.

3 Wind activiteiten Strandzeilen Misschien heb je ze al eens over het strand zien rijden: buggy s met een groot zeil er op. Wind is de belangrijkste factor voor het strandzeilen. De instructeur begint met een korte uitleg over hoe je de strandzeiler moet besturen en snelheid kunt maken. Daarna ga je, in groepjes van twee, zelf het strand op. Tijdens het rijden krijg je tips om de wind optimaal te benutten en steeds harder te gaan. Vrijwel iedereen leert binnen één clinic zelfstandig rijden. Duur van activiteit: 1 of 2 uur Maximum aantal deelnemers: 30 personen Minimale windkracht: 3/4 BFT Prijs clinic 1 uur: 19,50 p.p. Prijs clinic 2 uur: 32,50 p.p. Kitebuggyen Kitebuggyen is een spectaculaire activiteit. Het kitebuggyen begint met de kite (vlieger): hoe wordt de vlieger bestuurd en hoe krijgt de vlieger kracht. Om dit onder de knie te krijgen, werk je in kleine groepjes van 3 personen onder begeleiding van een instructeur. Het vliegeren onder de knie? Stap in de buggy en ervaar hoe het is om over het strand te racen! De instructeur maakt je wegwijs in het besturen van de buggy en geeft praktische tips, zodat je al snel als een pro over het strand rijdt. Duur van activiteit: 2 uur Maximum aantal deelnemers: 30 personen Minimale windkracht: 2/3 BFT Prijs clinic: 32,50 p.p. Powerkiten Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kun jij je helemaal uitleven op het brede strand van de Brouwersdam. Onder begeleiding van een instructeur leer je de fijne kneepjes van het vliegeren. Er zijn verschillende maten vliegers, dus de grootte van de vlieger wordt aangepast op de desbetreffende windkracht. Maximum aantal deelnemers: 30 personen Minimale windkracht: 2 BFT TIP 1: Bovenstaande activiteiten zijn afhankelijk van de wind. Kies daarom altijd alvast een leuk alternatief, mocht het onverhoopt niet waaien. Je bent er dan zeker van dat je toch een fantastisch dagje op het strand beleeft. TIP 2: Strandzeilen en kitebuggyen zijn erg populair. Het kan dus gebeuren dat vrije plaatsen in deze clinics opgevuld worden. Wil je dat niet? Boek dan voor 39,50 p.p. een besloten clinic van 2 uur. De instructeur(s) en materialen zijn dan exclusief voor jouw groep.

4 Beach activiteiten Archery tag Achery tag is het beste te beschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball. Gewapend met een speciaal hiervoor ontworpen pijl en boog zoek je dekking achter één van de obstakels in het veld. Samen met jouw team voer je de afgesproken tactiek uit om de tegenstander uit te schakelen. Het team wint als alle deelnemers van het andere team, of de vijf targets op de andere speelhelft, zijn geraakt. Maximum aantal deelnemers: 30 personen Discgolf en beachgolf Disc- en beachgolf zijn varianten van het traditionele golfen. Het vindt plaats op het strand. Discgolf is de frisbee variant en beachgolf wordt gespeeld met een bal. Doorloop samen met jouw teamgenoten het parcours op het strand en in de duinen. Welk team haalt in zo min mogelijk pogingen de finish van elke hole? Aantal deelnemers: 5-30 personen Boogschieten Gewapend met pijl en boog probeer je bij deze sport zo vaak mogelijk in de roos te schieten. De instructeurs leren je alles over de techniek: focus en rust zijn het geheim. Aan het eind van deze clinic heb je de roos vast en zeker een keer geraakt. Of scoor als team de meeste punten en ga samen voor de overwinning! Aantal deelnemers: 4-16 personen

5 Water activiteiten Een aantal van onze wateractiviteiten vindt uitsluitend plaats aan de binnenzijde van de Brouwersdam (op het Grevelingenmeer). Je wordt voor deze activiteiten in eerste instantie ontvangen op het strand, en zult vanaf daar worden begeleid naar onze locatie in de jachthaven Marina Port Zélande. Naar keuze kun je lopen (15 min), fietsen (wij hebben fietsen te leen) of desgewenst met eigen vervoer. Op beide locaties is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Banaan- en funtube varen Een hilarische en spetterende wateractiviteit voor jong en oud. Wie blijft het langste zitten op de 8 persoons banaan of funtube? De banaan wordt voortgetrokken door één van onze stoere wakeboardboten. Wie het langst erop blijft zitten is de king of the banana! Deze activiteit vindt plaats vanuit de jachthaven van Marina Port Zélande. Duur van activiteit: afhankelijk van het aantal personen Aantal deelnemers: max. 10 personen per boot Maximale windkracht: 5/6 BFT Prijs: 145 per vaaruur per boot, naar boven afgerond op kwartieren Wakeboarden en waterskiën Altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Dan is dit jouw kans! Onze boten varen vanuit jachthaven Port Zélande naar het nabij gelegen waterskigebied. Maar eerst legt de instructeur alles uit over de techniek van het waterskiën. Eenmaal op het water krijgt iedereen de kans om het geleerde in de praktijk te brengen. Misschien is het even volhouden, maar als de eerste meters eenmaal gemaakt zijn, is het een ervaring om nooit te vergeten. Duur van activiteit: afhankelijk van het aantal personen Aantal deelnemers: max. 6 personen per boot, totaal maximaal 12 personen Maximale windkracht: 4/5 BFT Prijs: 145 per vaaruur per boot, naar boven afgerond op kwartieren TIP 3: Bovenstaande wateractiviteiten kunnen als hoofdactiviteit gekozen worden, maar zijn ook uitstekend geschikt als alternatief programma, mocht het onverhoopt onvoldoende waaien voor het strandzeilen of kitebuggyen. Indien deze activiteiten als no-wind program worden ingezet, levert Beware Beach voor hetzelfde tarief hetzelfde adrenaline niveau!

6 Waterballen en treadmill Weleens over het water gelopen? Wij wel! Dat kan namelijk in onze waterballen en treadmills. Hoewel met name kinderen ervoor in de rij staan, is deze activiteit ook geschikt voor volwassenen. Een wedstrijdje tegen elkaar in de treadmills bijvoorbeeld. Deze activiteit vindt plaats in de jachthaven van Marina Port Zélande. Duur van activiteit: min (afhankelijk van het aantal personen) Aantal deelnemers: 8-16 personen Prijs clinic: 15,00 p.p. Stand up paddle (sup) Stand Up Paddle wordt ook wel 'suppen' genoemd. Met een groot en breed surfboard en een peddel ga je het water op. Staand op het SUP-board peddel je door de branding. Bij vlak water kunnen we een tocht maken of wedstrijden houden. Deze activiteit wordt zowel aan de binnenzijde (Grevelingenmeer) als de buitenzijde (Noordzee) van de Brouwersdam aangeboden. Naast de 1-persoons sups, kan ook gekozen worden voor de XL Sups (8 10 personen per sup). Maximale windkracht: 3/4 BFT Suptocht Suppen is ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het hele lichaam. Tijdens deze suptocht kom je met één van onze instructeurs op de mooiste en leukste plekken van het Grevelingenmeer. Deze activiteit vindt plaats vanuit de jachthaven van Marina Port Zélande. Wie wel mee wil met deze tocht, maar liever niet gaat suppen, kan ook mee in een kajak. Duur van activiteit: 2 uur Maximale windkracht: 3/4 BFT Prijs clinic: 32,50 p.p.

7 Kajakken en kajakpolo De Brouwersdam is een geweldige locatie om te kajakken op zee! Wanneer de wind aanwakkert en de golven het strand op worden geduwd, is het tijd om de branding te trotseren. Soms kan het zijn dat de golven zich niet laten zien op de Brouwersdam. Dan heeft Beware Beach daar spectaculaire alternatieven voor. Wat dacht je bijvoorbeeld vaneen wedstrijd kajakpolo? Maximum aantal deelnemers: 5-20 personen Maximale windkracht: 4/5 BFT, niet aflandig Prijs clinic: 19,50 On the road activiteiten Longboarden Altijd al willen leren longboarden? Dit kan bij Beware Beach. Onze instructeurs geven te gekke clinics van jong tot oud. De clinic is er voor iedereen, ook als je het nog nooit gedaan hebt. Voor de gevorderde verzinnen de instructeurs altijd nieuwe trucs en tricks. De clinics worden gehouden op en rond de Brouwersdam en vanuit de Jachthaven van Marina Port Zélande. Duur van activiteit: 2 uur Prijs clinic: 22,50 p.p. GPS fietstocht Misschien iets minder spectaculair, maar daarom niet minder leuk. Onze GPS fietstocht moet je echt een keer geprobeerd hebben. De tocht leidt je langs de mooiste plekjes van de Brouwersdam en onderweg leer je alles over het gebied. We hebben onderweg ook nog een leuke verrassing in petto! Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet om deze tocht uit te proberen. Duur van activiteit: 2 uur Prijs: 22,50 p.p.

8 Teambuilding activiteiten Bamboe bouwen Welk team maakt het hoogste kunstwerk? De teams mogen alleen gebruik maken van simpel gereedschap: bamboestokken en elastiek. Laat dat samensmelten met een vindingrijke bouwwijze. Wie goed samenwerkt, zal versteld staan van het resultaat! Een activiteit die erg goed is voor teambuilding. Prijs clinic: 15,00 p.p. Flinstone race Je maakt jouw eigen wagen van een aantal balken, tonnen en touw. Vervolgens gaan we racen en is het de vraag welk team als eerste met zijn bouwwerk over de finish komt. Het team dat het beste samenwerkt en het meest vindingrijk is, zal de race zeker winnen. Dat geeft de teamspirit een flinke boost! Aantal deelnemers: 5-16 personen Prijs clinic: 15,00 p.p. Mijnenveger Wees slim, denk goed na en leer van je teamgenoten om zo snel mogelijk naar de overkant te komen. Samenwerking binnen het team is hierbij essentieel. Maar pas op! Om aan de overkant te komen moet je een veld vol met mijnen doorkruisen. Probeer dus de route te onthouden en deel je kennis met je teamgenoten. Gaat een bom af? Jammer! Sluit weer aan bij je team en probeer het opnieuw. Het team dat als eerste aan de overkant is, wint het spel. Prijs clinic: 15,00 p.p. Brouwersdam Buitenzijde 20 Strandopgang 15, 3253 MM Ouddorp telefooon info@bewarebeach.nl

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam

Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam 1. Inleiding Beware Beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt het Noordzeestrand. Op dit geweldige stuk natuur

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee!

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! Onder de naam Activiteiten aan Zee organiseren wij al meerdere jaren diverse (groeps) activiteiten voor jong en oud in Katwijk en omstreken. Dit is

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Explore your Adventure

Explore your Adventure Westbeach Kite - Surf - Events Explore your Adventure Beleef samen met uw collega s een avontuur op het prachtige strand van Monster ENJoy explore teamwork safety 06-15489518 www.westbeach.nl info@westbeach.nl

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve activiteiten

SOLBEACH. Sportieve activiteiten SOLBEACH Sportieve activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten SOLBEACH Sportieve Activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Schoolreis Rotterdam & Zeeland 5 t/m 8 juni

Schoolreis Rotterdam & Zeeland 5 t/m 8 juni Aan onze leerlingen in de derde klas theoretische leerweg en hun ouder(s)/verzorger(s) datum 26 maart 2018 betreft Schoolreis 5 t/m 8 juni behandeld door Tom Wolbert kenmerk O1718211 bijlagen Antwoordformulier

Nadere informatie

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer!

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! A GROEPSARRANGEMENTEN Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! Een dagje uit met vrienden, familie of collega s Wij bieden u diverse activiteiten,

Nadere informatie

Actief of in rust beleef je bij Moio Beach de zee, het strand en proef je hoe gastvrij, verrassend en lekker Zeeuws-Vlaanderen kan zijn.

Actief of in rust beleef je bij Moio Beach de zee, het strand en proef je hoe gastvrij, verrassend en lekker Zeeuws-Vlaanderen kan zijn. Actief of in rust beleef je bij Moio Beach de zee, het strand en proef je hoe gastvrij, verrassend en lekker Zeeuws-Vlaanderen kan zijn. Het Noordzeestrand van Cadzand is het decor voor onze water- en

Nadere informatie

Concurrentie- analyse

Concurrentie- analyse Concurrentie- analyse EventMakers, Outstanding Events en Windshift zijn de grootste concurrenten van Summit Sports. Zij zijn gevestigd rond de omgeving van Amsterdam. Ook voeren de bedrijven gelijke activiteiten

Nadere informatie

Branding- en Strandsporten voor scholen

Branding- en Strandsporten voor scholen Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Branding- en Strandsporten voor scholen Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : voor een sportieve tijd aan het strand

Nadere informatie

ARCHERY TAG. Benodigdheden: 8-12 bogen en pijlen 10 maskers 2 Targets Afzetlint Evt objecten om achter te schuilen

ARCHERY TAG. Benodigdheden: 8-12 bogen en pijlen 10 maskers 2 Targets Afzetlint Evt objecten om achter te schuilen Spel ideeën De spellen zijn gemaakt om te spelen op een grote open grasvlakte of gym/sport zaal. Speel deze spellen bij voorkeur nooit op een bebost terrein, u zult de pijlen niet gemakkelijk terug vinden.

Nadere informatie

FLOW EVENTS BROCHURE. Bedrijven Groepen Kids Vrijgezellen

FLOW EVENTS BROCHURE. Bedrijven Groepen Kids Vrijgezellen FLOW EVENTS BROCHURE Bedrijven Groepen Kids Vrijgezellen WWW.FLOW-EVENTS.NL Waarom Flow Events? Een jong bedrijf met een missie: van jouw bedrijfsevent een topdag maken. Zo n dag waar je collega s nog

Nadere informatie

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust!

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust! De Zeeuwsekrant Sport Vind u het ook altijd leuk om iets nieuws te leren en buiten bezig te zijn? Bij Strandpark De Zeeuwse Kust bieden wij ook leuke outdoor activiteiten aan voor jong en oud! Kijk snel

Nadere informatie

Surf en Strand Activiteiten voor scholen

Surf en Strand Activiteiten voor scholen Tatiana & Robert: 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl Surf en Strand Activiteiten voor scholen Surfschool SurfKaravaan in Oudddorp : een volledig verzorgd en betaalbaar strand - outdoor

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

PALMBEACHEVENTS. Uw uitje op maat!

PALMBEACHEVENTS. Uw uitje op maat! PALMBEACHEVENTS nl Uw uitje op maat! INHOUD OVER PALM BEACH EVENTS DE WORKSHOPS CATERING LOCATIE ROUTE OVER PALM BEACH EVENTS Palm Beach Events is sinds 2004 gespecialiseerd in het organiseren van compleet

Nadere informatie

sport en spel 1 of via

sport en spel  1 of via sport en spel Vakantiesport @ De Boerekreek Tijdens de zomervakantie biedt het Provinciaal Sportcentrum De Boerekreek verschillende sporten aan. Wil jij graag eens paardrijden, windsurfen of 'suppen'?

Nadere informatie

Activiteiten. Mountainbike huren

Activiteiten. Mountainbike huren Activiteiten Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt in samenwerking met SportTotaal diverse mogelijkheden als onderbreking of aanvulling op uw programma. Of het nu gaat om een (korte) vergaderbreak of

Nadere informatie

Brochure

Brochure Brochure 2018 +31 6 30387334 info@thesandcompany.nl www.thesandcompany.nl The Sand Company The Sand Company organiseert actieve, creatieve en culinaire activiteiten op en rond het strand voor groepen van

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan

Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan e Surfschool SurfKaravaan In Katwijk : Samen genieten van een lekkere dag aan het strand Surfschool SurfKaravaan 06 24911360 contact@surfkaravaan.nl www.surfkaravaan.nl

Nadere informatie

Combi Pelican Aquapark met

Combi Pelican Aquapark met Combi Pelican Aquapark met activiteiten van Pelican School Het is mogelijk om een sessie op het aquapark te combineren met activiteiten van onze watersportschool (Pelican School). Onderstaande formules

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Informatiebrochure Activiteiten

Informatiebrochure Activiteiten Informatiebrochure Activiteiten Welkom! Welkom Leuk dat jullie interesse hebben in onze locatie! Voor het vieren van een leuke gelegenheid ben je bij de Bergsche Plas aan het juiste adres. Wij verzorgen

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Welkomstdrankje. Kids step (vanaf 4 jaar) Beachsoccer (vanaf 4 jaar) Beachcamp (vanaf 4 jaar)

Welkomstdrankje. Kids step (vanaf 4 jaar) Beachsoccer (vanaf 4 jaar) Beachcamp (vanaf 4 jaar) Kids Activiteiten Kinderen voelen zich nergens zó thuis als op het strand. Daarom is er geen betere plek voor een kinderfeestje te verzinnen dan bij strandtent Solbeach in Scheveningen. Lang stilzitten

Nadere informatie

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen.

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen. Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

VLIEGEREN / POWERKITEN

VLIEGEREN / POWERKITEN VLIEGEREN / POWERKITEN Voel de trekkracht, ervaar de snelheid van een 2 lijns Nasawing vlieger. Als je geluk hebt kun je jezelf mee laten trekken door het zand of zelfs een sprongetje maken. Bij meer dan

Nadere informatie

SPELREGELS. o Wanneer een actieve speler een vliegende pijl kan

SPELREGELS. o Wanneer een actieve speler een vliegende pijl kan SPELREGELS o Elk team start in hun eigen safety-zone o De pijlen liggen verspreid over het hele speelveld o Op het startsignaal mag iedereen het veld betreden o Het is de bedoeling om diegene van het andere

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PIER16. Onbezorgd genieten op een prachtige locatie! PIER16 Schokkerhaven 1, 8308 PX Nagele

ARRANGEMENTEN PIER16. Onbezorgd genieten op een prachtige locatie! PIER16 Schokkerhaven 1, 8308 PX Nagele ARRANGEMENTEN PIER16 Onbezorgd genieten op een prachtige locatie! Strand arrangementen Voel de frisse polderwind door je haren tijdens het teambuilden met je collega s op het strand van schokkerhaven of

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Escape Room Fun Farm BTW NL B01 Rijksweg 47 KvK nr PE Schoorl

Escape Room Fun Farm BTW NL B01 Rijksweg 47  KvK nr PE Schoorl Activiteiten Fun Farm Op de Fun Farm zijn er diverse activiteiten te doen! Onderstaand een omschrijving van de mogelijkheden. Eventueel biedt de ontvangstruimte ook vermaak! Diverse spelletjes, puzzels

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PIER16. Onbezorgd genieten op een prachtige locatie! PIER16 Schokkerhaven 1, 8308 PX Nagele

ARRANGEMENTEN PIER16. Onbezorgd genieten op een prachtige locatie! PIER16 Schokkerhaven 1, 8308 PX Nagele ARRANGEMENTEN PIER16 Onbezorgd genieten op een prachtige locatie! Strand arrangementen Voel de frisse polderwind door je haren tijdens het teambuilden met je collega s op het strand van schokkerhaven of

Nadere informatie

Sponsorplan 2019 W.E.T. Presenteer uw naam! Inhoudsopgave

Sponsorplan 2019 W.E.T. Presenteer uw naam!   Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 1. Inleiding Sponsorplan 1.1. Wie zijn wij 1.2. Wat gebeurd er op het evenement 1.3. Wat is wakeboarden? 1.4. Het schip 1.5. Lowlands tour 1.6. Doelgroep 2. Het evenement 2.1. Locatie 2.2.

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

BeachCamp- 2015. 4 H/V 20 t/m 23 April. Klas: Zeeland

BeachCamp- 2015. 4 H/V 20 t/m 23 April. Klas: Zeeland BeachCamp- 2015 Klas: Datum: Plaats: 4 H/V 20 t/m 23 April OUDDORP Zeeland 1 Hallo: Beste Camper, Voor je ligt het BeachCampboekje, speciaal voor jou samengesteld. In dit boekje vind je vooral veel informatie,

Nadere informatie

LUSTRUMSPORTDAG donderdag 3 juli!

LUSTRUMSPORTDAG donderdag 3 juli! LUSTRUMSPORTDAG donderdag 3 juli! Omdat onze school 95 jaar bestaat hebben we dit jaar een sportdag voor alle leerlingen tegelijk! Dat betekent met meer dan 1000 leerlingen en docenten. Omdat je daar veel

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info De Tender biedt in samenwerking met Have fun Events verschillende events, energyzers, workshops, entertainment en aanvullende faciliteiten. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die

Nadere informatie

Wie is die dromer? Bovenstaande droom is die van Remon Mocking (48). Opgegroeid in Bemmel en al sinds de jaren 80 fervent watersporter.

Wie is die dromer? Bovenstaande droom is die van Remon Mocking (48). Opgegroeid in Bemmel en al sinds de jaren 80 fervent watersporter. Ik heb een droom Iedereen heeft een droom en de mijne is dat de jeugd kan zeggen: Ik zit op watersport! Om die droom waar te maken zou het fantastisch zijn een allround watersportcentrum te kunnen realiseren

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Activiteiten Teambuilding Clinics Workshops

Activiteiten Teambuilding Clinics Workshops Activiteiten Teambuilding Clinics Workshops www.beachbreak.nl info@beachbreak.nl 0612098110 Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor BeachBreak! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs.

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

8 Must- knows voordat je begint met kiteboarden.

8 Must- knows voordat je begint met kiteboarden. 8 Must- knows voordat je begint met kiteboarden. 1. Neem les. Kitesurfen is vooral in het begin gevaarlijk. Je gaat een kite besturen waarbij veel kracht vrijkomt zonder dat je weet hoe dit moet. 1 Stuurfout

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-20.30 Handboog schieten Zaterdag 25 juli 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden.

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden. INLEIDING Veel van de activiteiten zijn het hele jaar door buiten te organiseren, andere activiteiten alleen binnen en sommige activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Buitenactiviteiten

Nadere informatie

Externe activiteiten programma

Externe activiteiten programma Externe activiteiten programma Surfen bij Natural High Spelen met de kracht van de golven, wie wil dat nou niet? Een beginners surf les, wind door je haren en laat je meeslepen over de golven in zee. Je

Nadere informatie

BumperExperience.nl

BumperExperience.nl > Uitjes & meer Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en kinderfeestjes! > ACTIVITEITEN De gaafste activiteiten en arrangementen op locatie in heel Nederland! Uitjes Teambuilding FUN info@bumperexperience.nl

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

WELKOM. Buiten weer beleven BEL 0541 53 36 68. Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo

WELKOM. Buiten weer beleven BEL 0541 53 36 68. Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo Buiten weer beleven Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230

Nadere informatie

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Sportex strand, Rhederlaagse meren, Lathum. Programma Sportmiddag. 18 juni schrijf je in voor 14 juni!

Sportex strand, Rhederlaagse meren, Lathum. Programma Sportmiddag. 18 juni schrijf je in voor 14 juni! Sportex strand, Rhederlaagse meren, Lathum Programma Sportmiddag 18 juni 2019 schrijf je in voor 14 juni! PROVINCIE GELDERLAND SPORTDAG 18 JUNI 2019 Locatie : Sportex Strand, Rhederlaagse Meren, Bandijk

Nadere informatie

school sportdagen Natuur leuk Sporten in provinciedomein De Gavers, Harelbeke/Deerlijk Natuurcentrum De Gavers Provinciaal Sport- en

school sportdagen Natuur leuk Sporten in provinciedomein De Gavers, Harelbeke/Deerlijk Natuurcentrum De Gavers Provinciaal Sport- en school sportdagen in provinciedomein De Gavers, Harelbeke/Deerlijk Natuurcentrum De Gavers Provinciaal Sport- en Natuur leuk Sporten Het Provinciaal Sport- en Natuurcentrum De Gavers te Harelbeke-Deerlijk

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli 2015 Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli 2015 Zaterdag 11 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.30 Hide en Seek Ben jij goed in verstoppen? Laat het dan snel zien!

Nadere informatie

MODULE #8 TIME MANAGEMENT

MODULE #8 TIME MANAGEMENT MODULE #8 TIME MANAGEMENT Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Activiteiten programma

Activiteiten programma Activiteiten programma Surfen bij Natural High Spelen met de kracht van de golven, wie wil dat nou niet? Een beginners surf les, wind door je haren en laat je meeslepen over de golven in zee. Je kunt meedoen

Nadere informatie

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april Vrijdag 3 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Kom klimmen met de Fun Brigade! plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom de

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

zomerprogramma (jul&aug 2018)

zomerprogramma (jul&aug 2018) zomerprogramma (jul&aug 2018) Zaterdag: Ochtend (10:00-13:00) Klimmen & Abseilen 32,50 Komen jullie ook gezellig klimmen & abseilen in steengroeve Dieupart in Aywaille? Wij klimmen hier op een rotswand

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Onlangs hebben wij u het nieuwe watersportprogramma 2018 aangeboden! In de bijlage is het hele programma nogmaals bijgevoegd.

Onlangs hebben wij u het nieuwe watersportprogramma 2018 aangeboden! In de bijlage is het hele programma nogmaals bijgevoegd. Beste Leden, Onlangs hebben wij u het nieuwe watersportprogramma 2018 aangeboden! In de bijlage is het hele programma nogmaals bijgevoegd. Ook dit jaar geven wij buiten de traditionele wedstrijden, het

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Dag van de SPORT. Beste leerlingen,

Dag van de SPORT. Beste leerlingen, 2 Dag van de SPORT Beste leerlingen, Op dinsdag 15 april vindt de Dag van de sport plaats voor alle leerlingen uit de eerste en tweede klas van het Cals College Nieuwegein, Anna van Rijn college Albatros

Nadere informatie

Terschelling! De ideale locatie. Ongecompliceerd... Puur... Echt... En heel verantwoord.

Terschelling! De ideale locatie. Ongecompliceerd... Puur... Echt... En heel verantwoord. Terschelling! De ideale locatie. Ongecompliceerd... Puur... Echt... En heel verantwoord. Waarom Terschelling? Er zijn zoveel redenen om het Waddeneiland Terschelling te kiezen als locatie voor uw zakelijke

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

10 Tips voor de beginnende kiteboarder.

10 Tips voor de beginnende kiteboarder. 10 Tips voor de beginnende kiteboarder. 10 Tips voor de beginnende kiteboarder Inleiding Wij leven voor de watersport. Zodra we de vlaggen zien wapperen, de blaadjes horen ritselen en de geur van de zee

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Beleef Veere en omgeving!

Activiteitenprogramma. Beleef Veere en omgeving! Activiteitenprogramma Beleef Veere en omgeving! Informatie Dit activiteitenprogramma is speciaal opgezet voor u als gast van dit hotel in het mooie plaatsje Veere. U kunt met dit activiteitenprogramma

Nadere informatie

Camping Mareveld 2014

Camping Mareveld 2014 GPS Wandeling (zelfstandig) De bezoekers kunnen een GPS huren met een daarbij behorend boekje. In het boekje staat een duidelijk uitleg over de GPS en de route. De deelnemers gaan zelfstandig op pad. Tijdens

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Teambuilding in het Prullenbos

Teambuilding in het Prullenbos 1. Activiteiten Teambuilding in het Prullenbos 1.1. Pijl en boog maken Bij dit programma leren de deelnemers hoe ze snel een goede survivalboog kunnen maken. Na de instructie en voorbeeld van de instructeur

Nadere informatie