Oortjes + adapter voor communicatie met Bluetooth toestellen in een motorhelm

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oortjes + adapter voor communicatie met Bluetooth toestellen in een motorhelm"

Transcriptie

1 ALBRECHT Oortjes + adapter voor communicatie met Bluetooth toestellen in een motorhelm De BPA 300 van ALBRECHT is een set, bestaande uit een draadloze koptelefoon + microfoon voor op de motorfiets. De set kan aangesloten worden op elke GSM compatibel met Bluetooth, een GPS uitgerust met Bluetooth of een zendontvangapparaat, eveneens compatibel met Bluetooth, of adapter, zoals de BPA 100/200. Deze set levert duidelijke communicatie, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Afhankelijk van de versie, voor gesloten helm (artikel 15500) of voor open helm (artikel 15510), wordt de gepaste adapter bijgeleverd. Dankzij de BPA 300, kunt U oproepen van uw GSM beantwoorden, de gesproken instructies van uw GPS beluisteren of een vocale Bluetooth verbinding tot stand brengen met een zendontvangapparaat, uitgerust met een draadloze adapter of een externe adapter (de BPA 100, BPA 100G of de BPA 200 of G8E BT bvb). U kunt de module heel gemakkelijk aan uw kledij bevestigen, dichtbij de helm. Hoofdfuncties Gesproken communicatie met GSM of Bluetooth navigator. De adapter verbonden met de passende koptelefoon voor motorfietshelm garandeert een uitstekende vocale kwaliteit voor telefoongesprekken en de navigator functies via Bluetooth toestellen. Start / Stop, aanvaarding of weigering van binnenkomende telefoongesprekken via een simpele druk op een toets. Het instellen van een permanente draadloze connectie, waar nodig deze functie is belangrijk om de navigatierichtlijnen te horen die overgebracht worden in de helm of om te luisteren naar de radio van PMR 446 via adapters compatibel met Bluetooth. Breidt een reeds geïntegreerde koptelefoon in de helm uit met een draadloze verbinding. De module gebruikt de meest recente versie van het Bluetooth protocol en beschikt over een chip CSR Bluetooth V EDR. Het functioneert zoals een protocol adapter van een koptelefoon en verschijnt op andere master Bluetooth toestellen zoals GSM of navigators als een slaaf koptelefoon. Voorzorgen Deze module mag niet gebruikt worden in de nabijheid of in direct contact met andere transmissie toestellen: dit kan storingen veroorzaken of een verkeerde werking met zich meebrengen. De module wordt opgeladen via het elektriciteitsnet op 230V of met een speciale oplaadkabel (in optie, beschikbaar onder het nummer 15403) aangesloten op het net van 12V. De fabrikant is in geen geval verantwoordelijk voor radio of TV storingen veroorzaakt door een wijziging aan deze uitrusting zonder toestemming. Dergelijke wijzigingen kunnen er voor zorgen dat het toestel niet meer reageert zoals het hoort.

2 Alvorens te beginnen Adapter draadloos opladen Laad de polymere lithium batterij volledig op gedurende minimum 2 uren en maximum 4 uren, alvorens het apparaat te gebruiken voor de eerste maal. Steek de oplaadstekker van de oplader in de wandadapter en sluit de adapter aan op het elektrisch net. Het controlelampje licht rood op tijdens het opladen en gaat uit als het opladen beëindigd is. Het opladen stopt automatisch zodra de batterij volledig opgeladen is, overladen is dus niet mogelijk. Gebruik enkel de geleverde wandoplader. Een andere lader beschikt misschien niet over de automatische stopzetting als de batterij volgeladen is. Dit kan ernstige problemen met zich meebrengen, zoals brandgevaar met eventueel letsels als gevolg van een brandende of zelfs ontplofte batterij. Als de batterij verzwakt terwijl het apparaat werkt, zal het waarschuwingslampje knipperen. Als het laadcontrolelampje oplicht, heeft U nog ongeveer 10 minuten communicatie alvorens de batterij volledig leeg is. De batterij kan op gelijk welk moment opgeladen worden, ze moet niet volledig leeg zijn. Laad de batterij altijd op in kamertemperatuur. In te koude of te warme omstandigheden zou de batterij mogelijks niet goed opladen. Vermijd om, na het opladen, de koptelefoon op een te warme plaats te leggen of rechtstreeks bloot te stellen aan het zonlicht zoals op de tank van een motorfiets of achter de voorruit van een wagen. Probeer niet om de batterij van de module te vervangen. Deze batterij is vast gelast en kan enkel vervangen worden door onze gespecialiseerde herstellingsdienst. U kan slechts een oproep beantwoorden tijdens het opladen, indien de batterij genoeg gevoed is. Aansluiting van de adapter op een draadkoptelefoon U kan de mannelijke stekker met 6 pinnen van een draadkoptelefoon aansluiten op de vrouwelijke 6 pinnenstekker van de module. De helmset mag een ALBRECHT CHS300, OHS 500, OHS 550 zijn. De andere sets, bvb de MHS 300 of MHS 301 kunnen enkel aangesloten worden als ze reeds beschikken over een mannelijke stekker met 6 pinnen. De MIDLAND helmen, zoals MA46 of andere merken zijn niet compatibel, zelfs al is hun type connector de juiste. Aan en afzetten van de module De module aanzetten Duw op de toets gedurende 3 seconden tot wanneer het controlelampje 3 keer groen knippert Nadat het opstarten, blijft het apparaat in standby modus et knippert elke 3 seconden. De module uitschakelen Houd de toets ingedrukt gedurende ongeveer 3 seconden tot wanneer het controlelampje 3 keer rood knippert. Het apparaat gaat uit en het controlelampje stopt met knipperen.

3 Verbinding van de draadloze module en koptelefoon met een telefoon, navigator of een andere adapter De draadloze module met koptelefoon moet gekoppeld worden met een ander Bluetooth apparaat alvorens het voor de eerste keer gebruikt kan worden. Dit éénmalig koppelingsproces is nodig om de Bluetooth apparaten met elkaar te laten communiceren. Tijdens de koppeling wisselen de apparaten hun gegevens uit aan elkaar en slaan ze op in het geheugen. Zij kunnen daarna dadelijk verbonden worden op gelijk welk moment enkel door de apparaten in werking te stellen. Het koppelingsproces moet niet opnieuw doorlopen worden. De module kan koppelingsinformatie opslaan van maximum 7 verschillende Bluetooth apparaten. Opstarten van het koppelingsproces Plaats de koptelefoon in de nabijheid van het apparaat met wie het moet gekoppeld worden. Kijk na of de koptelefoon uit staan (het controlelampje is uit en knippert niet) Druk op de Talk toets gedurende een 7 tal seconden tot wanneer het controlelampje afwisselend rood en groen knipperd (na de eerste 3 seconden knippert het controlelampje 3x groen om aan te duiden dat het apparaat aan staat). Opmerking: laat de toets niet los op moment dat het groene controlelampje 3x knippert, het is te vroeg! De koptelefoon is nu klaar om gekoppeld te worden met een GSM, een radio, een radio adapter of een Bluetooth GPS. U beschikt over 90 seconden om het andere Bluetooth apparaat klaar te maken voor de koppeling. Zet de GSM of de GPS aan en ga over naar zoek nabije Bluetooth apparaten. Kijk de handleiding van het desbetreffende toestel na om de Bluetooth koppelingsprocedure te raadplegen. Als de GSM of de Bluetooth GPS de koptelefoon gedetecteerd heeft, zal het LCD scherm van toestel BPA 300 vermelden. Volg dan de instructies van het betreffende toestel om de koppeling met de koptelefoon te vervolledigen. Als de telefoon een PIN code of een wachtwoord vraagt, tik dan 0000 in. Als de koppelingsprocedure niet binnen de 90 seconden gebeurt, zal het groene lichtje uitgaan. U moet dan alle voornoemde stappen opnieuw doorlopen. Het scherm van de telefoon of de GPS vermeld het koppelingsstatuut. Als de koppeling vervolledigd is, zal het scherm van de Bluetooth telefoon koppeling geslaagd (of een gelijkaardige boodschap) vermelden en het controlelampje van de koptelefoon duidt aan: Standby (1x groen pinkend lichtje elke 3 seconden) of Verbonden, klaar voor communicatie (2x groen pinkend lichtje elke 3 seconden), naargelang het koppelingsstatuut dat het andere apparaat vraagt. De koptelefoon is nu gekoppeld en U kan telefoneren en oproepen of berichten ontvangen.

4 BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Als U een verbinding nodig hebt op een GPS en een telefoon tegelijkertijd, dan moet U beginnen met het koppelen van de GPS met de telefoon en dan, apart, de GPS met de koptelefoon! Met een BPA 100 / BPA 200 / BPA 300 of een Midland G5 BT, of andere adapters BT met Secure simple pairing is het niet nodig de PIN code te gebruiken. De BPA 300 wordt automatisch gedetecteerd na het opstarten van de koppelingsmodus. De communicatie opstarten De twee Bluetooth apparaten moeten in werking zijn. Druk kort op het toets van de BPA 300 (en/of een ander apparaat). Het controlelampje gaat naar de modus klaar om te koppelen (GSM) of dadelijk naar conversatiemodus (vocale verbinding). Volgens het handenvrij of koptelefoon Bluetooth protocol van de apparaten, is het mogelijk dat U de communicatie op de adapter van de koptelefoonadapter moet opstarten door kort op de knop te drukken, of U kan de communicatie ook opstarten op het andere toestel. Doe de test om te weten welke knop U moet gebruiken. Zodra het controlelampje BPA 300 elke 3 seconden 3x groen knippert, dan zijn de 2 toestellen in communicatiemodus. Niet alle GSM toestellen zijn uitgerust met al de hieronder vermelde functies. Om meer te weten over de compatibiliteit van uw Bluetooth telefoon, gelieve de handleiding van de telefoon te raadplegen. Voor het gebruik tijdens het rijden is het beter om automatische aanvaarding van oproepen te selecteren op de GSM. Zo kan U oproepen ontvangen zonder dat U op een toets moet drukken. Vergeet niet dat rijden en tegelijkertijd telefoneren gevaarlijk is. Als het enigszins mogelijk is, stop en parkeer om te telefoneren. Aanvaarding van de binnenkomende gesprekken Heeft U de optie automatische aanvaarding van oproepen niet geselecteerd, dan hoort U de beltoon in uw koptelefoon als een oproep binnenkomt. U kan deze dan aanvaarden door een korte, simpele druk op de toets van de module. Wacht tenminste 1 à 2 beltonen alvorens op de toets te drukken. Weigering van oproepen Indien U niet wenst de oproep te beantwoorden, dan kan U hem weigeren. In dat geval, drukt U langer (ongeveer 1,5 sec.) op de toets van de module. Einde van de oproep Om de oproep af te sluiten, druk kort op de toets van de module (of de juiste toets op uw GSM). De oproep is eveneens afgesloten als uw gesprekspartner afsluit.

5 Een telefoonnummer vormen via Bluetooth U moet altijd uw voertuig stoppen alvorens een uitgaande oproep te doen en het nummer te vormen. Het is verboden een manuele handeling uit te voeren op een GSM tijdens het rijden. Gebruik het klavier van de Bluetooth GSM om het nummer te vormen Druk op de toets Zend van de Bluetooth GSM De oproep wordt automatisch doorgestuurd naar de koptelefoon Een nummervorming via de stem is mogelijk door kort op de toets te drukken in Standby modus (als deze functie aanvaard wordt door de telefoon). Om het laatste nummer op te roepen, druk 2x kort op de toets (als deze functie aanvaard wordt door de telefoon) Overbrenging van de oproep naar de GSM Tijdens de communicatie, kan U de oproep overbrengen naar uw GSM door gedurende 1,5 sec. op de toets van de BPA 300 te drukken (U hoort een bip ) Volume regelen U kan het volume van de koptelefoon regelen via de regelingstoetsen van uw GSM, radio of navigator. Resetten van de module van de koptelefoon In geval van problemen op 2 gekoppelde Bluetooth apparaten, zet eerste beide uit. Zet ze daarna terug aan. Als het probleem blijft, kan U ook de module opnieuw initialiseren. Steek de oplaadstekker in zoals voor een normale oplaadprocedure. Trek de stekker CC van de wandoplader uit zodra het controlelampje rood brandt. Indien nodig, doorloop opnieuw de koppelingsprocedure met het andere apparaat. Technische kenmerken Compatibel protocol met de kenmerken EDR BT V3.0 + koptelefoon (HSP) en handenvrij (HFP) protocol CSR chip voor Bluetooth V.3.0 EDR, overbrengingskracht klasse 2 en zendingsstraal tot max. 10 meter Voedingskenmerken van de oplader 5V CC, min. 150Ma Functionerings en opslagtemperatuur: van 10 C tot +55 C oplaadomgeving: van 0 C tot 45 C Belangrijk: laat het apparaat niet werken als de temperatuur lager of hoger is dan de aangeraden temperatuur Batterij type: oplaadbare polymere lithium batterij 3,7 V Oplaadduur tussen 2 en 4 uren, tot 12 uren communicatietijd Standby periode: min. 14 dagen

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

Bluetooth wireless headset. User s manual

Bluetooth wireless headset. User s manual GB F Bluetooth wireless headset D I E GR RU HU HR User s manual DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned, DECLARATION OF CONFORMITY Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Product Type: BLUE CHAMELEON

Nadere informatie

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm Handleiding Sinner bluetooth helm Sinner bluetooth skihelm Sinner bluetooth scooterhelm Inhoudsopgave 1 Introductie bluetooth 1.1 Bluetooth helm controle knop 1.2 Ondersteunende profielen en functies 1.3

Nadere informatie

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone Handleiding 1. Over Bluetooth Speakerphone Deze draagbare mini Bluetooth Speakerphone is speciaal ontworpen om u te voorzien van het gemak en de vrijheid van draadloze communicatie. U kunt het gebruiken

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue TWIN Product Type: Bluetooth

Nadere informatie

Aan-/Uitschakelen Oproepen beantwoorden / beëindigen / doorschakelen / voice dialing (spraakherkenning) / redial (nummerherhaling)

Aan-/Uitschakelen Oproepen beantwoorden / beëindigen / doorschakelen / voice dialing (spraakherkenning) / redial (nummerherhaling) INHOUDSOPGAVE Startprocedure... 2 PAIRING (KOPPELING) VAN DE HEADSET... 3 TELEFONEREN EN OPROEPEN BEANTWOORDEN / BEËINDIGEN... 4 OPROEPEN DOORSCHAKELEN... 4 HET VOLUME AANPASSEN... 4 VERBINDEN MET EEN

Nadere informatie

Parrot MINIKIT Neo. Gebruikershandleiding

Parrot MINIKIT Neo. Gebruikershandleiding Parrot MINIKIT Neo Gebruikershandleiding Index Index... 2 Het eerste gebruik... 4 Voordat u begint... 4 Inhoud van de doos... 4 De taal veranderen... 4 De handsfree-set installeren... 5 Batterij... 5 De

Nadere informatie

Parrot MINIKIT+ Gebruikershandleiding

Parrot MINIKIT+ Gebruikershandleiding Parrot MINIKIT+ Gebruikershandleiding Index Index... 2 Het eerste gebruik... 4 Voordat u begint... 4 Inhoud van de doos... 4 De taal veranderen... 4 De handsfree-set installeren... 5 Batterij... 5 De Parrot

Nadere informatie

Bewaar exemplaar. Roger Pen & Roger EasyPen Uitlevering aan cliënt

Bewaar exemplaar. Roger Pen & Roger EasyPen Uitlevering aan cliënt Bewaar exemplaar Roger Pen & Roger EasyPen Uitlevering aan cliënt maart 2015 Verstaan in gezelschap was nog nooit zo eenvoudig 2 Stap 1 (OPTIONEEL): Roger Pen toevoegen in Target module Selecteer de Roger

Nadere informatie

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III NL ACCESSOIRES IN DE DOOS ZIE ILLUSTRATIE I 1. Speaker

Nadere informatie

1. Algemene informatie

1. Algemene informatie FD-10 HANDSFREE MULTI-USER COMMUNICATIE APPARATUUR 1. Algemene informatie 1.1 Introductie De FD-10 is het meest geoptimaliseerde Full-Duplex communicatieapparaat waarmee u handsfree gesprekken kunt voeren.

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

CARDO SYSTEMS, INC. scala-rider FM BEKNOPTE HANDLEIDING

CARDO SYSTEMS, INC. scala-rider FM BEKNOPTE HANDLEIDING CARDO SYSTEMS, INC. scala-rider FM BEKNOPTE HANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de Bluetooth scala-rider FM kit! Vanaf nu kunt u uw helm dragen en ondertussen handenvrij telefoneren of de radio

Nadere informatie

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1 Uw Telefoon: De M725 De telefoon is voorzien van de hieronder beschreven toetsen. In deze handleiding worden alle toetsen, die moeten worden ingedrukt, aangeduid met pictogrammen, zoals: en. Hoorn Display

Nadere informatie

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING 1. Bedieningsknop 2. Camera 3. Microfoon 4. Reset schakelaar 5. Statusindicator 6. Balpen 7. Wisselen van Foto A naar Video V 8. USB Dit is de eerste balpen voorzien van

Nadere informatie

Handleiding U8 Wireless Headset

Handleiding U8 Wireless Headset Voorwoord Bedankt dat je voor de Music Headsets hebt gekozen Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig voor de juiste instructies om het voordeel van ons product te maximaliseren. Onze headsets zijn goed

Nadere informatie

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient de hoofdtelefoon aan uw mobiele telefoon te worden gepaard. Zie paragraaf BLUETREK Skin paren in deze handleiding. Inleiding Deze BLUETREK Skin-headset

Nadere informatie

SMARTWATCH BLUETOOTH M8 GEBRUIKSAANWIJZING

SMARTWATCH BLUETOOTH M8 GEBRUIKSAANWIJZING SMARTWATCH BLUETOOTH M8 GEBRUIKSAANWIJZING 1 INHOUD BOX Bluetooth Digital Smartwatch USB kabel Gebruiksaanwijzing FUNCTIES Bluetooth Digital Horloge met 24uurs aanduiding Compatibel met meeste Bluetooth

Nadere informatie

Plaats car kit in sigarettenaanstekeraansluiting. U kunt hem naar wens voorzlichtig een goede kant op draaien. Goed aandrukken!

Plaats car kit in sigarettenaanstekeraansluiting. U kunt hem naar wens voorzlichtig een goede kant op draaien. Goed aandrukken! Product informatie NL 1 12V voedingsstekker 2 Microfoon ingang 3 Link knop 4 functie-indicator (blauw/rood) 5 Call knop 6 + Volume knop Gebruik Car Kit Microfoon Korte microfoon 7 - Volume knop 8 Speaker

Nadere informatie

BT220 HEADSET. Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood)

BT220 HEADSET. Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood) Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood) 6 Oorplug 7 Microfoon 8 oorbeugel 9 Laadindicator (rood) 10 Spanningsindicator (groen) Installatie

Nadere informatie

INLEIDING VOLG DEZE STAPPEN WANNEER U DE BLUE ALERT VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT: Plaats de batterij. Laad de batterij op. Zet het toestel aan.

INLEIDING VOLG DEZE STAPPEN WANNEER U DE BLUE ALERT VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT: Plaats de batterij. Laad de batterij op. Zet het toestel aan. IEIDING De mr Handsfree Blue Alert Gold is een uniek 2-in-1 toestel dat een handenvrije carkit combineert met een legaal GPS snelheid en camera waarschuwingssysteem. HANDSFREE CALLING VOLG DEZE STAPPEN

Nadere informatie

Wat zit er in de doos?

Wat zit er in de doos? Snelstartgids SE888 Wat zit er in de doos? Handset * Basisstation Oplader * Netspanningsadapter * Telefoonsnoer ** CD-ROM Snelstartgids Garantiebewijs Opmerking * In verpakkingen met meerdere handsets

Nadere informatie

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing Boston 520 Extra handset met lader Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen:

Nadere informatie

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies HP Roar Plus-luidspreker Overige functies Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de VS geregistreerde handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Nadere informatie

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren Welkom Korte bedieningshandleiding 1 3 Aansluiten In gebruik nemen Telefoneren philips + Verpakkingsinhoud Basisstation CD640 OF - Connect Install Enjoy Handset CD640/CD645 Basisstation CD645 Netkabel

Nadere informatie

CL Bluehook C L B L U E H O O K

CL Bluehook C L B L U E H O O K CL Bluehook C L B L U E H O O K INHOUD INHOUD 2 INTRODUCTIE 3 Uitpakken 3 OMSCHRIJVING 4 Algemene Omschrijving 4 LED Omschrijving 4 INSTALLATIE 5 Set up 5 Batterij laden 5 De CL bluehook koppelen 5 Installatieschema

Nadere informatie

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 HANDLEIDING Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 www.tempolec.be 01. INTRODUCTIE Ontvanger met : - een GSM-transmissie - een uitgang (contact NO / NF spanningsvrij). Mogelijke functie van de uitgang :

Nadere informatie

PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing

PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing Inhoud Voor gebruik.... 1 1. Overzicht... 1 2 De headset opladen 2 Aan de slag... 3 1. De headset dragen...3 2. Gebruik één oordop

Nadere informatie

56-A11L-10514. Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter. Gebruikerdshandleiding

56-A11L-10514. Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter. Gebruikerdshandleiding 56-A11L-10514 Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikerdshandleiding Table des matières Inhoud van de verpakking... 1 Productkenmerken... 2 De headset dragen... 3 In-/uitschakelen...

Nadere informatie

JABRA SOLEMATE MAX. Handleiding. jabra.com/solematemax NFC. jabra

JABRA SOLEMATE MAX. Handleiding. jabra.com/solematemax NFC. jabra jabra JABRA SOLEMATE MAX NFC Handleiding jabra.com/solematemax 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom

Nadere informatie

Parrot MINIKIT Slim / Chic

Parrot MINIKIT Slim / Chic Gebruikershandleiding Parrot MINIKIT Slim / Chic Nederlands Parrot MINIKIT Slim / Chic Gebruikershandleiding 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Eerste ingebruikneming... 4 De Parrot MINIKIT

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Cordoba 100 Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing

Cordoba 100 Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing Cordoba 100 Extra handset met lader Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen:

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies... 2. Algemeen...2 Reislader...3 Informatie over batterijen...3 Inleiding... 4

Veiligheidsinstructies... 2. Algemeen...2 Reislader...3 Informatie over batterijen...3 Inleiding... 4 INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies................................. 2 Algemeen................................................2 Reislader................................................3 Informatie over

Nadere informatie

TREVLER AIR Model GL300

TREVLER AIR Model GL300 HANDLEIDING TREVLER AIR Model GL300 WAARSCHUWING: Stel de Trevler niet bloot aan: - water - andere vloeibare substanties - extreme hitte of kou Open de behuizing van de Trevler nooit, om gevaar voor elektrische

Nadere informatie

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren Welkom Korte bedieningshandleiding 1 2 3 Aansluiten In gebruik nemen Telefoneren philips + Verpakkingsinhoud Basisstation CD440 OF Handset CD440/CD445 Basisstation CD445 Netsnoer voor het basisstation

Nadere informatie

De Roger Pen in een pennenstreek

De Roger Pen in een pennenstreek De Roger Pen in een pennenstreek Proficiat met uw keuze voor de Roger Pen! U heeft gekozen voor de Roger Pen, het Zwitserse kwaliteitsproduct dat met de grootste zorg is ontwikkeld om de slechthorende

Nadere informatie

Inleiding. Laadaansluiting Knop TALK Knop VOL+/- De BLUETREK SUGAR headset heeft 2 knoppen: "TALK"knop (hoofdknop), 1 "VOL+/-"knop.

Inleiding. Laadaansluiting Knop TALK Knop VOL+/- De BLUETREK SUGAR headset heeft 2 knoppen: TALKknop (hoofdknop), 1 VOL+/-knop. VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient het apparaat 4 uur lang zonder onderbreking te worden opgeladen totdat het rode indicatielampje uit gaat. Zie hoofdstuk Opladen van de BLUETREK

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Boxis Communicatie Systeem

Gebruikershandleiding Boxis Communicatie Systeem Gebruikershandleiding Boxis Communicatie Systeem INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BOXIS COMMUNICATIE SYSTEEM 4 2.1. TeamBox 4 2.2. Bracket/Laadstation 5 2.3. Headset 6 2.4. Draagtas 7 2.5. UPS 7 2.6. Service

Nadere informatie

Nederlands. Gebruiksaanwijzing BT-3i

Nederlands. Gebruiksaanwijzing BT-3i Gebruiksaanwijzing BT-3i 1 Overzicht Inhoud Het allereerste gebruik. Hoe de telefoon op te nemen Specificaties 2 1. Overzicht. A B E D F C 1-1 Functietoetsen: A B C D E F Silliconen oorhaak Aan/uit-knop

Nadere informatie

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten.

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op   CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten. Registreer uw product en krijg support op www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Gids voor een snelle start 1 Aansluiten 2 Installeren 3 Veel plezier! Wat zit in de verpakking Basisstation OF

Nadere informatie

samaritan PAD TRAINER GEBRUIKSAANWIJZING

samaritan PAD TRAINER GEBRUIKSAANWIJZING samaritan PAD TRAINER GEBRUIKSAANWIJZING HeartSine Technologies INHOUDSOPGAVE SAMARITAN PAD CONFIGURATIE SAMARITAN PAD 2000-2005 TRAINER 3 PAD Trainer Accessoires 4 Installeren van de Trainer Pad-Pak 4

Nadere informatie

Handboek ------------------------ Hoofdtelefoon - Bluetooth

Handboek ------------------------ Hoofdtelefoon - Bluetooth Handboek ------------------------ Hoofdtelefoon - Bluetooth * IPhone, ipad en Mac zijn handelsmerken van Apple Inc - Blackberry is een geregistreerd handelsmerk van Blackberry Inc - Windows is een geregistreerd

Nadere informatie

ReSound Unite Telefoonclip+ VEELGESTELDE VRAGEN

ReSound Unite Telefoonclip+ VEELGESTELDE VRAGEN Pagina 1 Klik op de vragen om naar de antwoorden te gaan. Installatie en configuratie Hoe pair ik de hoortoestellen met Unite Telefoonclip+?...3 Welke apparaten kunnen in combinatie met de Unite Telefoonclip+

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 Gebruikershandleiding M300 ANALOGE TOESTELLEN Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 gebruikershandleiding M300 analoge toestellen: Editie 1.

Nadere informatie

Uw AM08 leren kennen. I. Power knop en toetsen

Uw AM08 leren kennen. I. Power knop en toetsen Uw AM08 leren kennen De AM08 is een Bluetooth-capabel toestel dat u draadloos muziek laat luisteren van andere Bluetooth apparaten. Het zoekt automatisch naar Bluetooth apparaten in de buurt nadat u het

Nadere informatie

Inleiding. De BLUETREK MINI headset heeft 2 knoppen: "TALK"knop (hoofdknop), Laadaansluiting 1 "VOL+/-"knop. Knop TALK Knop VOL+/- controlelampje

Inleiding. De BLUETREK MINI headset heeft 2 knoppen: TALKknop (hoofdknop), Laadaansluiting 1 VOL+/-knop. Knop TALK Knop VOL+/- controlelampje VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient het apparaat 4 uur lang zonder onderbreking te worden opgeladen totdat het rode indicatielampje uit gaat. Zie hoofdstuk Opladen van de BLUETREK

Nadere informatie

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding BackBeat GO 410-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 Koppelen 4 Verbinden met uw telefoon 4 Koppelingsmodus 4 De app installeren 5 De basisfuncties 6 In- of uitschakelen

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

Bluetooth Koptelefoon Overear LED Style BT-X33

Bluetooth Koptelefoon Overear LED Style BT-X33 MusicMan * Gebruiksaanwijzing Bluetooth Koptelefoon Overear LED Style BT-X33 Met deze comfortabele en goed passende Bluetooth-koptelefoon je hebt een geluidservaring Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland

Nadere informatie

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå jáíéä aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECT-standaard biedt

Nadere informatie

Telefonisten handleiding snom 360

Telefonisten handleiding snom 360 Telefonisten handleiding snom 360 De verschillende toetsen 1. Displaytoetsen: Deze vier toetsen corresponderen met de mogelijkheden in het display. Welke functies de toetsen hebben hangt af van de status

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004 56-K61L-23004 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB Bluetooth-adapter

Nadere informatie

VOORSTELLING. Hoorn. Display (scherm) Antwoordapparaattoets. Registertoets. Lijntoets (lijn opnemen) Bis-toets

VOORSTELLING. Hoorn. Display (scherm) Antwoordapparaattoets. Registertoets. Lijntoets (lijn opnemen) Bis-toets VOORSTELLING Hoorn Display (scherm) Registertoets Lijntoets (lijn opnemen) Cijfertoetsen Antwoordapparaattoets Bis-toets Toets intercom/wachtstand met wachtmuziekje R- en -programmatoets Microfoon Handleiding

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

Jabra BT2047 GEBRUIKERSHANDLEIDING JABRA BT2047. jabra

Jabra BT2047 GEBRUIKERSHANDLEIDING JABRA BT2047. jabra Jabra BT2047 jabra GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 INHOUD DANK U WEL...2 OVER UW...2 DE MOGELIJKHEDEN VAN UW HEADSET...2 AAN DE SLAG...3 UW HEADSET OPLADEN...4 UW HEADSET IN- EN UITSCHAKELEN...4 MET UW TELEFOON

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

Muster. Bluetooth-audio-dongle set RXTX2

Muster. Bluetooth-audio-dongle set RXTX2 00014102 00014103 Muster Bluetooth-audio-dongle set RXTX2 Inhoud: - Bluetooth zender-dongle: - Bluetooth ontvanger-dongle - oortjes-koptelefoon - 1x oplaadkabel USB op mini-usb (voor zender of ontvanger)

Nadere informatie

Leverancier: Multi Care Systems Wijkermeerstraat 16 2131 HA Hoofddorp Tel: 023-5544011 Fax: 023-5556461 Website: www.multicaresystems.

Leverancier: Multi Care Systems Wijkermeerstraat 16 2131 HA Hoofddorp Tel: 023-5544011 Fax: 023-5556461 Website: www.multicaresystems. Leverancier: Multi Care Systems Wijkermeerstraat 16 2131 HA Hoofddorp Tel: 023-5544011 Fax: 023-5556461 Website: www.multicaresystems.nl e-mail: info@multicaresystems.nl Bluetooth LoopSet Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

BT HS

BT HS Communication BT HS 112 1 021 204 122 www.blaupunkt.com Inhoud Bluetooth-headset BT HS 112...2 Veiligheids- en algemene informatie...3 Afvoerinstructies...3 Leveringsomvang...3 BT HS 112 aanpassen en dragen...4

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas BT 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Statusoverzicht van de LED-ring 4 6. Aansluiten randapparatuur

Nadere informatie

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen AIR Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit,

Nadere informatie

scala-rider TeamSet Snelstartgids

scala-rider TeamSet Snelstartgids CARDO SYSTEMS, INC. scala-rider TeamSet Snelstartgids INLEIDING Volg deze Snelstartgids om snel aan de slag te gaan met uw scala-rider Team- Set. Meer gedetailleerde informatie en veiligheidsinformatie

Nadere informatie

is in conformity with the Directions of the European Union

is in conformity with the Directions of the European Union DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue Music Product Type: Bluetooth

Nadere informatie

MCS Rimini ES. Extra handset voor MCS Rimini. Extra handset voor slechthorenden

MCS Rimini ES. Extra handset voor MCS Rimini. Extra handset voor slechthorenden MCS Rimini ES Extra handset voor MCS Rimini Extra handset voor slechthorenden Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Visuele LED waarschuwing bij binnenkomend gesprek Eenvoudig in gebruik INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Welkom. Korte handleiding. Aansluiten. Installeren. Gebruiken

Welkom. Korte handleiding. Aansluiten. Installeren. Gebruiken Digitale draadloze telefoon SE 140 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 145 Welkom Korte handleiding 1 2 3 Aansluiten Installeren Gebruiken Verpakkingsinhoud SE 140/SE 145 handset SE 140

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Voordat u uw headset voor de eerste keer gaat gebruiken:

Voordat u uw headset voor de eerste keer gaat gebruiken: Voordat u uw headset voor de eerste keer gaat gebruiken: Laad hem ononderbroken op gedurende ca. 3 uur. Als uw headset volledig is opgeladen, gaat het groene controlelampje uit. (Raadpleeg voor meer informatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie.

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie. EP535/MP948 CAMERA PEN GEBRUIKSAANWIJZING LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ALSTUBLIEFT VOOR HET EERSTE GEBRUIK, BEWAAR DEZE GEBRUIKSAANWIJZING OP EEN VEILIGE PLEK VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE! PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

MAXELL MXSP-BT03 DRAADLOZE BLUETOOTH-LUIDSPREKER

MAXELL MXSP-BT03 DRAADLOZE BLUETOOTH-LUIDSPREKER MAXELL MXSP-BT03 DRAADLOZE BLUETOOTH-LUIDSPREKER HANDLEIDING GELIEVE DEZE HANDLEIDING VOLLEDIG TE LEZEN VOORALEER DE UNIT IN GEBRUIK TE NEMEN EN BEWAAR HEM VOOR LATERE RAADPLEGINGEN. KENMERKEN PRODUCT

Nadere informatie

Bluetooth draadloze headset voor mobiele apparaten

Bluetooth draadloze headset voor mobiele apparaten Bluetooth draadloze headset voor mobiele apparaten VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient het apparaat 4 uur lang zonder onderbreking te worden opgeladen totdat het rode indicatielampje

Nadere informatie

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen

Nadere informatie

TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids

TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids Inhoud Overzicht 3 Wat zit er in de doos? 4 Wat zit er in de doos?... 4 Aan de slag 6 De TomTom Hands-Free Car Kit in de auto bevestigen... 6 De TomTom Hands-Free

Nadere informatie

GSM PANIEK ALARM SYSTEEM

GSM PANIEK ALARM SYSTEEM GSM PANIEK ALARM SYSTEEM Gebruikershandleiding LEES DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING GRONDIG VOORALEER DIT PRODUCT TE GEBRUIKEN! Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer

Nadere informatie

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Duifmelden.nl Pigeonscloud.com Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Gebruikers handleiding Automatic Arrival Module for Pigeon

Nadere informatie

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Handleiding jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10294 Dank u voor de aankoop van de DIGITUS DA-10294. Speciaal ontworpen om muziek via Bluetooth vanaf uw mobiele telefoon of computer (via Bluetooth

Nadere informatie

voys HANDLEIDING GIGASET

voys HANDLEIDING GIGASET voys HANDLEIDING GIGASET INHOUDSOPGAVE 1. INDELING 1 1.1 Indeling C610 1.2 Indeling C530h 2. INTRODUCTIE 3 2.1 In de doos van het toestel en het basisstation 2.2 Het aansluiten van het toestel 2.2.1 Basisstation

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

Soms zijn er bijkomende functies op het volgende scherm. Gebruik dan de navigatortoets om naar het volgend/vorig scherm te gaan.

Soms zijn er bijkomende functies op het volgende scherm. Gebruik dan de navigatortoets om naar het volgend/vorig scherm te gaan. Allcatell OmniiPCX Enterpriise Advanced 4035 Dynamische schermtoetsen Onderaan het display van uw toestel vindt u 5 dynamische schermtoetsen. De functie van deze toetsen is afhankelijk van de status van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100 Gebruikershandleiding SmartLinQ GT100 Het toestel SmartLinQ GT100 Batterij installeren Plaats de batterij correct in de groef. Schuif de batterij zoals wordt aangegeven door de pijl en klik de batterij

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Handleiding Quick start

Handleiding Quick start Handleiding Quick start Geachte klant, Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de mobiele telefoon General Mobile Discovery. Deze quick start handleiding is bedoeld om de belangrijkste functies van het

Nadere informatie

FAQ. Koppeling en verbinding

FAQ. Koppeling en verbinding FAQ Bluetooth Algemeen Bluetooth is een protocol voor radiocommunicatie met kort bereik, waarmee men gegevens en diensten kan uitwisselen tussen ten minste twee elektronische apparaten. Het geïntegreerde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Bluetooth Oortelefoon In-Ear Clip Light BT-X32

Bluetooth Oortelefoon In-Ear Clip Light BT-X32 MusicMan * Gebruiksaanwijzing Bluetooth Oortelefoon In-Ear Clip Light BT-X32 Met deze comfortabele en perfect passende in-ear stereo-oortelefoon kunt u via Bluetooth van muziek genieten en de kabel wordt

Nadere informatie

In-/uitschakelen. Functie: De Identicom in- of uitschakelen.

In-/uitschakelen. Functie: De Identicom in- of uitschakelen. Handleiding In-/uitschakelen De Identicom in- of uitschakelen. Druk de gemarkeerde knoppen tegelijk in totdat u een trilling voelt. Aan U voelt één trilling, waarna de Identicom de volgende stappen doorloopt:

Nadere informatie

Jabra SPEAK 450 voor Cisco

Jabra SPEAK 450 voor Cisco Jabra SPEAK 450 voor Cisco HANDLEIDING INHOUD welkom...2 OVERZICHT Jabra Speak 450 voor Cisco...3 AANSLUITEN...5 de Jabra Speak 450 voor Cisco gebruiken...7 KLANTENSERVICE...8 Technische specificaties...9

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Handleiding

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Handleiding Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Handleiding Handleiding voor Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Jentafon Wireless Loopset LPS-6 is een Bluetooth-headset voor hoortoestellen met luisterspoel of voor gebruikers

Nadere informatie