Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Handleiding"

Transcriptie

1 Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Handleiding

2 Handleiding voor Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Jentafon Wireless Loopset LPS-6 is een Bluetooth-headset voor hoortoestellen met luisterspoel of voor gebruikers met cochleaire implantaten. De LPS-6 verzendt het geluid van een met Bluetooth compatibele telefoon naar het hoortoestel of het cochleaire implantaat. De LPS-6 heeft ook een microfoon die uw stem registreert en naar de telefoon stuurt. U hebt een hoortoestel met luisterspoel of een cochleair implanta- at nodig om de LPS-6 te kunnen gebruiken. De meeste hoortoestellen en cochleaire implantaten hebben een geïntegreerde luisterspoel. Neem contact op met de leverancier van uw hoortoestel als u wilt nagaan of uw hoortoestel een luisterspoel heeft. De LPS-6 is een elektronisch apparaat van hoge kwaliteit en moet met zorg behandeld worden. Lees de aanwijzingen in hoofdstuk 12 goed door Onderdelen 2 1. Neklus 2. Neklusaansluiting 3. Neklusstekker 4. Multifunctionele toets 5. Microfoon 6. NFC-gedeelte 7. USB-aansluiting 8. Oplaadindicatielampje 9. Volumetoetsen 10. Aan-uittoets 11. Bluetooth-verbindingsindicator

3 2. De LPS-6 opladen Om de LPS-6 op te laden sluit u een compatibele lader aan op de USB-aansluiting. U kunt voor de LPS-6 een gewone Micro-USB-kabel gebruiken met een stekker van het type Micro-B. Het oplaadindicatielampje gaat branden. De kleur van het oplaadindicatielampje geeft de fase van het opladen aan. Tijdens het laden verandert de kleur van het oplaadindicatielampje van rood naar geel naar groen. Als het oplaadindicatielampje uitgaat, is de batterij volledig opgeladen. Een volledig opgeladen batterij is goed voor een spreektijd van maximaal 12 uur en een stand-bytijd van maximaal 300 uur. Wanneer de LPS-6 in- of uitgeschakeld wordt, geeft het oplaadindicatielampje het niveau van de batterij aan. U kunt de batterijstatus ook controleren door kort op de aan-uittoets te drukken als de LPS-6 ingeschakeld is. Als de batterij bijna helemaal leeg is, gaat de LPS-6 om de 5 minuten trillen en piepen en knippert het oplaadindicatielampje constant rood. Laad de batterij eerst op als u van plan bent om de LPS-6 gedurende langere tijd op te slaan. 3. De LPS-6 koppelen De LPS-6 moet gekoppeld worden aan een mobiele telefoon met Bluetooth of met een andere compatibele Bluetooth-geluidsbron. Zet de LPS-6 aan door kort op de aan-uittoets te drukken. De LPS-6 trilt kort als hij ingeschakeld wordt. Als de LPS-6 nog niet aan een apparaat gekoppeld is, wordt de koppelingsmodus autom- atisch geactiveerd. Anders kunt u de koppelingsmodus activeren door de multifunctionele toets ongeveer 5 seconden in te drukken. Het Bluetooth-indicatielampje gaat snel knipperen om aan te geven dat de koppelingsmodus van de LPS-6 geactiveerd is en dat het apparaat zichtbaar is voor andere apparaten. Met de LPS-6 in de koppelingsmodus (het Bluetooth-indicatielampje knippert snel) activeert u de Bluetooth-koppelingsprocedure van uw telefoon zoals beschreven in de handleiding van de telefoon. Tijdens het koppelen wordt de LPS-6 geïdentificeerd als LPS-6. Het kan een tijdje duren voordat uw telefoon de LPS-6 vindt. Als uw telefoon om een wachtwoordcode vraagt, gebruikt u Als het koppelen geslaagd is en de Bluetooth-verbinding tot stand gebracht is, gaat het Bluetooth-identifcatielampje op de LPS-6 langzaam knipperen en trilt de LPS-6 even. Als de Bluetooth-verbinding verbroken wordt, gaat het Bluetooth-identifcatielampje twee keer knipperen en trilt de LPS-6 elke minuut drie keer achter elkaar om melding te maken van de verbroken verbinding. U kunt proberen de verbinding te herstellen door weer binnen het Bluetooth-bereik te gaan, door de bediening van uw telefoon te gebruiken, of door de multifunctionele toets 2 seconden in te drukken. Als de Bluetooth-verbinding niet binnen 10 minuten hersteld is, wordt de LPS-6 automatisch uitgeschakeld.

4 De LPS-6 onthoudt de laatste acht apparaten waarmee een koppeling gemaakt is. 4. De LPS-6 koppelen met NFC NFC (Near Field Communication) kan gebruikt worden om de LPS-6 te koppelen met andere compatibele apparaten door deze met elkaar in contact te brengen. Als koppelen met NFC niet werkt met uw apparaat, kunt u altijd de in hoofdstuk 3 beschreven methode gebruiken. Zet de LPS-6 in de koppelingsmodus. Het Bluetooth-identifcatielampje knippert snel. Tik de NFC-gedeelten van de LPS-6 en uw telefoon tegen elkaar. Indien gevraagd, keurt u de koppeling goed op uw telefoon. Na het koppelen kunt u NFC gebruiken om de verbinding tussen de LPS-6 en de telefoon te verbreken of te herstellen door de NFC-gedeelten tegen elkaar te tikken. 5. De LPS-6 dragen De LPS-6 is ontworpen om rond uw nek te dragen. Open de neklus door de neklusstekker eruit te trekken. Trek de stekker recht uit de LPS-6. Leg de neklus om uw nek. Steek de neklusstekker in het apparaat. Om de LPS-6 af te doen, opent u de neklus door de neklusstekker uit de neklusaansluiting te trekken. Het verschil is duidelijk te zien tussen het uiteinde van de nekluskabel dat losgekoppeld kan worden en het vaste uiteinde. De stekker is groter dan de trekontlasting aan het vaste uiteinde van de kabel. 6. De LPS-6 in- of uitschakelen Zet de LPS-6 aan door kort op de aan-uittoets te drukken. Bij het inschakelen trilt de LPS-6 kort en wordt een Bluetooth-verbinding tot stand gebracht met een gekoppeld apparaat dat zich in de buurt bevindt. Als de verbinding tot stand gebracht is, trilt de LPS-6 nog eens en gaat het Bluetooth-identifcatielampje langzaam knipperen. U kunt nu bellen en gebeld worden met de LPS-6. De LPS-6 onthoudt maximaal acht apparaten waarmee een koppeling gemaakt is. Als bij het inschakelen geen verbinding gemaakt kan worden met het apparaat dat de laatste keer gebruikt werd, wordt automatisch geprobeerd om verbinding te maken met andere gekoppelde apparaten. Om de LPS-6 uit te schakelen, houdt u de aan-uittoets 2 seconden ingedrukt.

5 Bij het uitschakelen trilt de LPS-6 twee keer en stopt het Bluetooth-identifcatielampje met knipperen. 7. Bellen of gebeld worden Draag de LPS-6 om uw nek. Zorg dat de LPS-6 verbonden is met uw telefoon (het Bluetoothidentifcatielampje knippert langzaam) en dat uw hoortoestel op de T- of MT-stand staat. Om te bellen gebruikt u de toetsen van uw telefoon om een nummer te kiezen. Om het laatst gebelde nummer te herhalen drukt u twee keer op de multifunctionele toets. Om een gesprek te beëindigen drukt u tijdens het bellen één keer op de multifunctionele toets. Om te antwoorden als u gebeld wordt, drukt u op de multifunctionele toets. Om een oproep te weigeren, drukt u twee keer op de multifunctionele toets. Als de LPS-6 uitgeschakeld is en u hem wilt gebruiken om op te nemen als u gebeld wordt, schakelt u de LPS-6 in. De LPS-6 maakt verbinding met de laatst gebruikte telefoon en beantwoordt de oproep automatisch. Gebruik de volumetoetsen om het volume tijdens het bellen aan te passen. U kunt tijdens gesprekken ook de toetsen van de telefoon gebruiken. 8. Luisteren naar muziek of andere audio via de Bluetooth-verbinding U kunt naar muziek en andere audio luisteren op uw telefoon of een ander compatibel apparaat met Bluetooth-verbinding. Als de LPS-6 met het apparaat verbonden is, gebruikt u de bediening van het apparaat om de audio af te spelen. In deze modus kan het volume bediend worden vanaf het andere apparaat of met de volumetoetsen van de LPS USB-audioverbinding gebruiken U kunt de LPS-6 met een USB-kabel op een compatibel apparaat aansluiten. De USBaansluiting op de LPS-6 is compatibel met een gewone Micro-USB-kabel met een stekker van het type Micro-B. U kunt de USB-verbinding bijvoorbeeld gebruiken om te bellen via internet of om naar muziek op de computer te luisteren. Als het aangesloten apparaat voldoende vermogen heeft wordt de batterij van de LPS-6 opgeladen tijdens de USBaudioverbinding. Als de Bluetooth- en USB-audioverbindingen allebei actief zijn, krijgt de Bluetoothverbinding voorrang. De volumetoetsen van de LPS-6 kunnen bij audio via de USB-verbinding niet gebruikt worden. Gebruik de bediening van het aangesloten apparaat om het volume aan te passen.

6 10. Instellingen wissen en opnieuw instellen Om alle koppelingen te wissen en de standaardfabrieksinstellingen te herstellen, houdt u de multifunctionele toets langer dan 8 seconden ingedrukt. Het oplaadindicatielampje knippert twee keer groen en rood. De koppelingsmodus van de LPS-6 wordt geactiveerd aangezien alle koppelingen verwijderd zijn. Om de LPS-6 opnieuw in te stellen houdt u de multifunctionele toets ingedrukt terwijl u de LPS-6 aansluit op een lader. Bij het opnieuw instellen worden de instellingen niet gewist. 11. Problemen oplossen Als u geen verbinding kunt maken tussen de LPS-6 en uw apparaat, controleert u of de LPS- 6 opgeladen is (zie hoofdstuk 2), of de LPS-6 ingeschakeld is (hoofdstuk 6) en of de LPS-6 met het apparaat gekoppeld is (hoofdstuk 3). Controleer ook of de LPS-6 zich binnen een straal van 10 meter van het apparaat bevindt waarmee u verbinding wilt maken en of er geen obstakels zijn tussen de LPS-6 en het apparaat. Controleer verder of de Bluetoothfunctie van uw apparaat ingeschakeld is. Als u nog steeds problemen hebt bij de verbinding, verwijdert u de koppeling met de LPS- 6 op uw apparaat, stelt u de LPS-6 opnieuw in, en wist u de instellingen (zie hoofdstuk 10). Volg vervolgens de instructies in hoofdstuk 3 om de LPS-6 weer met uw apparaat te koppelen. Wanneer u uw hoortoestel gebruikt in de T-stand, registreert het soms ruis van elektromagnetische storingen in uw omgeving. Als u last hebt van dergelijke ruis, kunt u proberen om naar een andere plek te gaan. U kunt ook het volume van uw hoortoestel verlagen en het volume van de LPS-6 verhogen om het effect van de ruis te beperken. Als de geluidskwaliteit afneemt tijdens een gesprek of het luisteren naar andere audio, controleert u of er geen obstakels zijn tussen de LPS-6 en het apparaat. Probeer uw apparaat dichter bij de LPS-6 te brengen. Als de LPS-6 vreemd of onjuist werkt, probeert u de LPS-6 opnieuw in te stellen en de standaardfabrieksinstellingen te herstellen (hoofdstuk 10). 12. Product- en veiligheidsinformatie Pas op uw gehoor bij het gebruik van de LPS-6. Luister niet langdurig naar audio met een hoog volume. Houd u aan alle plaatselijke wetgeving als u de LPS-6 tijdens het rijden gebruikt. Houd uw handen vrij en let op de verkeersveiligheid.

7 Gebruik de LPS-6 niet op plekken waar het gebruik van mobiele telefoons verboden is of waar de LPS-6 storing of gevaar kan veroorzaken. Gebruik de LPS-6 niet in de buurt van explosieven, brandstof of ander ontvlambaar materiaal. De LPS-6 is een elektronisch apparaat van hoge kwaliteit en moet met zorg behandeld worden. Zorg goed voor de LPS-6 door de onderstaande instructies op te volgen. Houd de LPS-6 droog. Bescherm de LPS-6 tegen stof en vuil. Bewaar en gebruik de LPS-6 bij kamertemperatuur. Hoge en lage temperaturen en plotselinge temperatuurschommelingen kunnen de LPS-6 beschadigen. Wees voorzichtig met de LPS-6. Maak de LPS-6 schoon met een zachte, droge doek wanneer dat nodig is. De LPS-6 mag alleen onderhouden worden door een geautoriseerd servicecentrum. Het apparaat heeft geen onderdelen die door de gebruiker vervangen kunnen worden. Maak de LPS-6 niet open. Ongeautoriseerde reparaties of aanpassingen kunnen de LPS-6 beschadigen en in overtreding zijn op regelgeving voor radioapparatuur. De LPS-6 heeft een interne, niet-vervangbare oplaadbare batterij. Probeer de batterij niet te verwijderen, daarbij zult u de LPS-6 beschadigen. Houd de LPS-6 tussen 15 C en 25 C. Extreme temperaturen verminderen de capaciteit van de batterij en verkorten de levensduur van de batterij. De LPS-6 werkt mogelijk niet bij extreme temperaturen. U mag de batterij van de LPS-6 op geen enkele manier aanpassen of beschadigen. De LPS- 6 of de batterij niet laten vallen, demonteren, doorboren of penetreren. Houd de LPS-6 uit de buurt van vuur en stel de LPS-6 nooit bloot aan temperaturen van meer dan 60 C. De batterij niet opladen en de LPS-6 niet gebruiken bij hoge temperaturen of in de buurt van vuur. Dompel de LPS-6 of de batterij niet onder in vloeistof. Plaats de LPS-6 niet in een magnetron. Laat de LPS-6 nooit bij warm weer in een auto achter. Zorg als de batterij lekt dat de vloeistof niet in contact komt met de huid of ogen. Als dit wel gebeurt, spoelen met water en onmiddellijk medische hulp inroepen. Bij extreme temperaturen kan de batterij uitzetten en kunnen dampen vrijkomen. Vrijgekomen gas of rook niet inademen. Als dit wel gebeurt, de ruimte onmiddellijk verlaten en medische hulp inroepen. Als u het vermoeden hebt dat de batterij of de oplader beschadigd zijn of dat de batterij opgezwollen is, brengt u de LPS-6 naar een servicecentrum voordat u het apparaat gebruikt. 13. Recycling Zorg dat de LPS-6 aan het einde van zijn levensduur op de juiste manier gerecycled wordt. Gooi de LPS-6 niet weg bij het huishoudelijk afval.

8 Het symbool met de doorgekruiste verrijdbare afvalbak op de LPS-6 herinnert u eraan dat de LPS-6 valt onder de EU-richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) en dat het apparaat op correcte wijze gerecycled moet worden aan het einde van de levensduur. Voor meer informatie over uw dichtstbijzijnde inzamelpunt neemt u contact op met uw plaatselijke milieudienst of gaat u naar Conformiteitsverklaring Jentafon Oy verklaart dat dit product voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante bepalingen van Richtlijn 1999/5/EG. Een in het Engels opgesteld exemplaar van de conformiteitsverklaring kunt u vinden op Overige kennisgevingen Het woordmerk en de logo s van Bluetooth zijn merken van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik van deze merken door Jentafon Oy geschiedt onder licentie. Andere merken en namen zijn van hun respectieve eigenaars. Jentafon behoudt zich het recht voor dit document en het erin beschreven product te wijzigen.

9

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b.

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-112U

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-112U Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-112U Uitgave 1.2 2 Inleiding Over uw headset Met de headset Nokia Bluetooth BH-112U kunt u handsfree bellen, zelfs wanneer u twee mobiele apparaten tegelijk

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Handleiding U8 Wireless Headset

Handleiding U8 Wireless Headset Voorwoord Bedankt dat je voor de Music Headsets hebt gekozen Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig voor de juiste instructies om het voordeel van ons product te maximaliseren. Onze headsets zijn goed

Nadere informatie

Bluetooth Auto Luidspreker

Bluetooth Auto Luidspreker ENVIVO Bluetooth Auto Luidspreker GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE...4 WELKOM...4 ALGEMENE INFORMATIE EN VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...5 WAARSCHUWING...5 PRODUCT AFBEELDING & BELANGRIJKSTE FUNCTIES...6

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Overzicht 3 De headset opladen 4 De headset dragen 4 De headset inschakelen 4 De headset voor dicteren aansluiten 5 De adapter 5 De geluidsinstellingen van

Nadere informatie

Nokia HF-33W Plug-in Wireless Handsfree 9252955/1

Nokia HF-33W Plug-in Wireless Handsfree 9252955/1 Nokia HF-33W Plug-in Wireless Handsfree 1 2 3 4 5 6 7 9252955/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HF-33W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere

Nadere informatie

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

JABRA BOOST. Handleiding. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Handleiding. jabra.com/boost Handleiding jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

Jabra SPEAK 450 voor Cisco

Jabra SPEAK 450 voor Cisco Jabra SPEAK 450 voor Cisco HANDLEIDING INHOUD welkom...2 OVERZICHT Jabra Speak 450 voor Cisco...3 AANSLUITEN...5 de Jabra Speak 450 voor Cisco gebruiken...7 KLANTENSERVICE...8 Technische specificaties...9

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HS-11W) Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HS-11W) Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HS-11W) 9235347 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-11W conform is aan

Nadere informatie

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

JABRA STEALTH. Handleiding. jabra.com/stealth

JABRA STEALTH. Handleiding. jabra.com/stealth Handleiding jabra.com/stealth 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110 Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Bluetooth BH-110-headset kunt u handsfree oproepen beantwoorden, zelfs wanneer u twee mobiele telefoons

Nadere informatie

B. Random en op volgorde afspelen

B. Random en op volgorde afspelen Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A.WAARSCHUWING Lees

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Luna met draadloos opladen (BH-220)

Gebruikershandleiding Nokia Luna met draadloos opladen (BH-220) Gebruikershandleiding Nokia Luna met draadloos opladen (BH-220) Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Luna Bluetooth Headset kunt u handsfree oproepen beantwoorden, zelfs wanneer u twee

Nadere informatie

Nokia Bluetooth-hoofdtelefoon BH-200 Gebruikershandleiding

Nokia Bluetooth-hoofdtelefoon BH-200 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth-hoofdtelefoon BH-200 Gebruikershandleiding 1 9246085 Uitgave 2 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-58W conform is aan de

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH-109

Nokia Bluetooth Headset BH-109 Nokia Bluetooth Headset BH-109 Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Bluetooth Headset BH-109 kunt u handsfree bellen, zelfs wanneer u twee mobiele apparaten tegelijk gebruikt. Ga voor ondersteuning

Nadere informatie

Jabra. Speak 710. Handleiding

Jabra. Speak 710. Handleiding Jabra Speak 710 Handleiding 2017 GN Audio A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een handelsmerk van GN Audio A/S. Bluetooth -woordmerk en -logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn

Nadere informatie

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L HandLeiding jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

JABRA SOLEMATE MAX. Handleiding. jabra.com/solematemax NFC. jabra

JABRA SOLEMATE MAX. Handleiding. jabra.com/solematemax NFC. jabra jabra JABRA SOLEMATE MAX NFC Handleiding jabra.com/solematemax 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom

Nadere informatie

Jabra SPEAK 510 HANDLEIDING

Jabra SPEAK 510 HANDLEIDING Jabra SPEAK 510 HANDLEIDING INHOUD welkom.... 2 OVERZICHT JABRA speak 510... 3 AANSLUITEN... 5 de Jabra Speak 510 gebruiken... 8 KLANTENSERVICE... 11 Technische specificaties... 12 1 welkom Bedankt voor

Nadere informatie

Nokia Wireless Plug-in Car Handsfree HF-35W /1

Nokia Wireless Plug-in Car Handsfree HF-35W /1 Nokia Wireless Plug-in Car Handsfree HF-35W 1 2 3 4 5 6 9249090/1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HF-35W conform is aan de bepalingen van

Nadere informatie

JABRA STORM. Handleiding. jabra.com/storm

JABRA STORM. Handleiding. jabra.com/storm Handleiding jabra.com/storm 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH /1

Nokia Bluetooth Headset BH /1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251775/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-38W in overeenstemming is met de essentiële eisen en andere relevante

Nadere informatie

Bluetooth wireless headset. User s manual

Bluetooth wireless headset. User s manual GB F Bluetooth wireless headset D I E GR RU HU HR User s manual DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following

Nadere informatie

Jabra. Elite 25e. Handleiding

Jabra. Elite 25e. Handleiding Jabra Elite 25e Handleiding 2017 GN Audio A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een handelsmerk van GN Audio A/S. Bluetooth -woordmerk en -logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn

Nadere informatie

JABRA STEALTH UC. Handleiding. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Handleiding. jabra.com/stealthuc Handleiding jabra.com/stealthuc 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Nokia draadloze hoofdtelefoon (HS-54W) Gebruikershandleiding

Nokia draadloze hoofdtelefoon (HS-54W) Gebruikershandleiding Nokia draadloze hoofdtelefoon (HS-54W) Gebruikershandleiding CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-54W conform is aan de bepalingen van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Luna

Gebruikershandleiding Nokia Luna Gebruikershandleiding Nokia Luna Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Luna Bluetooth Headset kunt u handsfree oproepen beantwoorden, zelfs wanneer u twee mobiele telefoons tegelijk gebruikt.

Nadere informatie

JABRA move Wireless. Handleiding. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Handleiding. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Handleiding jabra.com/movewireless 1. welkom...3 2. Inhoud van de doos... 4 3. DRAGEN...5 3.1 Hoogte verstellen 4. OPLADEN... 6 4.1 Batterijstatus 5. verbinding maken...7 5.1 Via Bluetooth

Nadere informatie

JABRA PRO 925. Handleiding. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Handleiding. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Handleiding jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Hoofdtelefoon BH-701 Gebruikershandleiding Uitgave 1 NL

Nokia Bluetooth Hoofdtelefoon BH-701 Gebruikershandleiding Uitgave 1 NL Nokia Bluetooth Hoofdtelefoon BH-701 Gebruikershandleiding 9200782 Uitgave 1 NL CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-74W in overeenstemming is met de essentiële

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

JABRA STEP WIRELESS. Handleiding. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Handleiding. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Handleiding jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Nokia Bluetooth-headset BH /1

Nokia Bluetooth-headset BH /1 Nokia Bluetooth-headset BH-101 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 10 9206519/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-94W in overeenstemming is met de essentiële eisen en andere

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH /2

Nokia Bluetooth Headset BH /2 Nokia Bluetooth Headset BH-207 1 4 3 5 6 7 8 9253612/2 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-86W in overeenstemming is met de essentiële eisen en andere relevante

Nadere informatie

Downloaded from JABRA MOVE WIRELESS. Handleiding. jabra.com/movewireless

Downloaded from  JABRA MOVE WIRELESS. Handleiding. jabra.com/movewireless Handleiding jabra.com/movewireless 1. WELKOM...3 2. INHOUD VAN DE DOOS... 4 3. DRAGEN...5 3.1 HOOGTE VERSTELLEN 4. OPLADEN... 6 4.1 BATTERIJSTATUS 5. VERBINDING MAKEN...7 5.1 VIA BLUETOOTH VERBINDEN MET

Nadere informatie

Nokia MobileTV Headset DVB-H. Uitgave 1.1

Nokia MobileTV Headset DVB-H. Uitgave 1.1 Nokia MobileTV Headset DVB-H Uitgave 1.1 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia MobileTV Headset DVB-H kunt u digitale tvuitzendingen ontvangen in Digital Video Broadcasting-Handheld

Nadere informatie

JABRA STYLE. HandLEIDING. jabra.com/style

JABRA STYLE. HandLEIDING. jabra.com/style HandLEIDING jabra.com/style INHOUD 1. WELKOM... 3 2. HEADSET OVERZICHT... 4 3. DRAGEN... 5 3.1 OORGELS VERWISSELEN 4. DE BATTERIJ OPLADEN... 6 5. VERBINDEN... 7 5.1 VERBINDEN MET EEN BLUETOOTH-APPARAAT

Nadere informatie

BTS-31 Bluetooth luidspreker Korte Handleiding

BTS-31 Bluetooth luidspreker Korte Handleiding BTS-31 Bluetooth luidspreker Korte Handleiding 1. Bediening A. Inschakelen: Druk lang op de toets 'Φ/ ', er zal een 'Piep' klinken en het blauwe lampje begint te knipperen. B. Uitschakelen: Druk lang op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mi Bluetooth Headset Basic

Gebruikershandleiding Mi Bluetooth Headset Basic Gebruikershandleiding Mi Bluetooth Headset Basic Oordopje selecteren Selecteer de juiste maat Groot Middelgroot Speaker Klein Multifunctionele knop Volume omhoog Volume omlaag Oordopje Led-lampje USB-poort/microfoon

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHL3850NC. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHL3850NC. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3850NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing BT55. Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar

Gebruiksaanwijzing BT55. Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar Gebruiksaanwijzing BT55 Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 2 Kennisgeving 2 Naleving 2 De zorg voor het milieu 2 Handelsmerkverklaring

Nadere informatie

JABRA ECLIPSE. Handleiding. jabra.com/eclipse

JABRA ECLIPSE. Handleiding. jabra.com/eclipse Handleiding jabra.com/eclipse 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Gebruikershandleiding Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Gebruikershandleiding Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Uitgave 1.1 2 Over uw draadloze lader Met de Draadloze Nokia Charging Pillow van Fatboy DT-901 kunt u uw telefoon of ander compatibel

Nadere informatie

56-A11L-10514. Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter. Gebruikerdshandleiding

56-A11L-10514. Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter. Gebruikerdshandleiding 56-A11L-10514 Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikerdshandleiding Table des matières Inhoud van de verpakking... 1 Productkenmerken... 2 De headset dragen... 3 In-/uitschakelen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Draadloze Nokia Charging Stand DT-910

Gebruikershandleiding Draadloze Nokia Charging Stand DT-910 Gebruikershandleiding Draadloze Nokia Charging Stand DT-910 Uitgave 1.0 2 Over uw draadloze lader Met de Draadloze Nokia Charging Stand DT-910 kunt u uw telefoon draadloos opladen. Plaats uw telefoon op

Nadere informatie

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding BackBeat GO 410-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 Koppelen 4 Verbinden met uw telefoon 4 Koppelingsmodus 4 De app installeren 5 De basisfuncties 6 In- of uitschakelen

Nadere informatie

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Handleiding 31892 SPECIFICATIES Capaciteit: 10.400 mah Batterij: lithium-ion Ingang: 5 V DC/1,3 A (1,5 A Max) Uitgang 1: 5 V DC 1 A Uitgang 2: 5 V DC 1 A Uitgang

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH-206 9255316/2

Nokia Bluetooth Headset BH-206 9255316/2 Nokia Bluetooth Headset BH-206 1 2 4 3 5 6 7 8 9255316/2 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-85W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante

Nadere informatie

HANDLEIDING MODEL: BH-100

HANDLEIDING MODEL: BH-100 HANDLEIDING Headset met Bluetooth MODEL: BH-100 www.lenco.com OVEREZICHT HEADSET 1 Power-knop 2 Volume verhogen & volgende trackg 3 Volume verlagen & vorige track 4 Microfoon 5 LED-indicatort 6 Oplaadaansluiting

Nadere informatie

Instructiehandleiding

Instructiehandleiding Instructiehandleiding BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Toetsbeschrijving: In/uitschakelen De paringmodus openen Pauze/Afspelen: De telefoon beantwoorden Een gesprek beëindigen Een gesprek

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HDW-2) Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HDW-2) Uitgave 1 Elektronische handleiding als uitgave bij "Nokia Handleidingen - Voorwaarden en bepalingen, 7 juni 1998" ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Gebruikershandleiding voor de draadloze

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB5500. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB5500. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHB5500 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies HP Roar Plus-luidspreker Overige functies Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de VS geregistreerde handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de Wireless Boom Headset (HS-4W) Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de Wireless Boom Headset (HS-4W) Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de Wireless Boom Headset (HS-4W) 9311710 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-4W conform is aan de bepalingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Universele draagbare USB-lader DC-18 van Nokia

Gebruikershandleiding Universele draagbare USB-lader DC-18 van Nokia Gebruikershandleiding Universele draagbare USB-lader DC-18 van Nokia Uitgave 1.3 NL Onderdelen Leer uw draagbare lader kennen. 1 Micro-USB-aansluiting 2 Aansluitingshandvat 3 Indicator voor het batterijniveau

Nadere informatie

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient de hoofdtelefoon aan uw mobiele telefoon te worden gepaard. Zie paragraaf BLUETREK Skin paren in deze handleiding. Inleiding Deze BLUETREK Skin-headset

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Gebruikershandleiding Plug-en-play installatie in 1 minuut BESTE KLANT Hartelijk dank voor de aankoop van onze draadloze telefoonaansluiting

Nadere informatie

JABRA STORM. Handleiding. jabra.com/storm

JABRA STORM. Handleiding. jabra.com/storm Handleiding jabra.com/storm 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB7250. Vragen? Vraag het Philips. Downloaded from www.vandenborre.be

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB7250. Vragen? Vraag het Philips. Downloaded from www.vandenborre.be Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Downloaded from www.vandenborre.be Vragen? Vraag het Philips SHB7250 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nederlandse gebruikershandleiding

Nederlandse gebruikershandleiding Nederlandse gebruikershandleiding Overzicht 1. Verstelbare hoofdband 2. < -toets: Vorig nummer 3. > -toets: Volgend nummer 4. LED-indicator a) Opladen LED-indicator Status van de hoofdtelefoon De rode

Nadere informatie

Nokia Bluetooth-headset BH-602 Gebruikershandleiding

Nokia Bluetooth-headset BH-602 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth-headset BH-602 Gebruikershandleiding 9203998 Uitgave 1 NL CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat dit HS-91W-product voldoet aan de essentiële vereisten en andere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Stereoheadset BH-121

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Stereoheadset BH-121 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Stereoheadset BH-121 Uitgave 1.1 NL Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Stereoheadset BH-121 Inhoudsopgave Over uw headset 3 Toetsen en onderdelen 4 Uw headset opladen

Nadere informatie

Aan-/Uitschakelen Oproepen beantwoorden / beëindigen / doorschakelen / voice dialing (spraakherkenning) / redial (nummerherhaling)

Aan-/Uitschakelen Oproepen beantwoorden / beëindigen / doorschakelen / voice dialing (spraakherkenning) / redial (nummerherhaling) INHOUDSOPGAVE Startprocedure... 2 PAIRING (KOPPELING) VAN DE HEADSET... 3 TELEFONEREN EN OPROEPEN BEANTWOORDEN / BEËINDIGEN... 4 OPROEPEN DOORSCHAKELEN... 4 HET VOLUME AANPASSEN... 4 VERBINDEN MET EEN

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue TWIN Product Type: Bluetooth

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies... 2. Algemeen...2 Reislader...3 Informatie over batterijen...3 Inleiding... 4

Veiligheidsinstructies... 2. Algemeen...2 Reislader...3 Informatie over batterijen...3 Inleiding... 4 INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies................................. 2 Algemeen................................................2 Reislader................................................3 Informatie over

Nadere informatie

Nokia Inductielus LPS-4 Gebruikershandleiding Nummer 3

Nokia Inductielus LPS-4 Gebruikershandleiding Nummer 3 Nokia Inductielus LPS-4 Gebruikershandleiding 9354812 Nummer 3 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product LPS-4 conform is aan de bepalingen van de

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004 56-K61L-23004 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB Bluetooth-adapter

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10294 Dank u voor de aankoop van de DIGITUS DA-10294. Speciaal ontworpen om muziek via Bluetooth vanaf uw mobiele telefoon of computer (via Bluetooth

Nadere informatie

JABRA speak 810. Handleiding. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Handleiding. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Handleiding jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding BTS-5 Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding voor draagbare Bluetooth-luidspreker Bedankt voor het kiezen van de BTS-5, lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB6250. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB6250. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHB6250 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijke veiligheidsinstructies Gehoorbescherming

Nadere informatie

JABRA EVOLVE 65. Handleiding. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Handleiding. jabra.com/evolve65 Handleiding jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun

Nadere informatie

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone Handleiding 1. Over Bluetooth Speakerphone Deze draagbare mini Bluetooth Speakerphone is speciaal ontworpen om u te voorzien van het gemak en de vrijheid van draadloze communicatie. U kunt het gebruiken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB3060 SHB3080. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB3060 SHB3080. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHB3060 SHB3080 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

TWE-50 TWS draadloze oordopjes

TWE-50 TWS draadloze oordopjes TWE-50 TWS draadloze oordopjes Gebruikershandleiding Leveringsomvang Gebruikershandleiding Productoverzicht Vleugelkant Oplaadcontactpunten Multifunctionele knop -indicator Microfoon Oorkant Productspecificaties

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SHL3855NC

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   SHL3855NC Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3855NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Nokia carkit CK-100 9210123/1

Nokia carkit CK-100 9210123/1 Nokia carkit CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People, Navi en het Nokia Original Accessories-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de draadloze clip-on hoofdtelefoon (HS-21W) Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de draadloze clip-on hoofdtelefoon (HS-21W) Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de draadloze clip-on hoofdtelefoon (HS-21W) 9236278 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-21W conform

Nadere informatie

Nokia Bluetooth-Hoofdtelefoon BH-501 Gebruikershandleiding

Nokia Bluetooth-Hoofdtelefoon BH-501 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth-Hoofdtelefoon BH-501 Gebruikershandleiding CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart, NOKIA CORPORATION, dat het toestel HS-71W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere

Nadere informatie

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Handleiding jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van

Nadere informatie

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm Handleiding Sinner bluetooth helm Sinner bluetooth skihelm Sinner bluetooth scooterhelm Inhoudsopgave 1 Introductie bluetooth 1.1 Bluetooth helm controle knop 1.2 Ondersteunende profielen en functies 1.3

Nadere informatie

BackBeat 100-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat 100-serie. Gebruikershandleiding BackBeat 100-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 Koppelen 4 Verbinden met uw telefoon 4 Koppelingsmodus 4 Basisprincipes 5 In- of uitschakelen 5 Volume aanpassen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst NC1. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst NC1. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips NC1 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Nokia Wireless Headset HS-26W /1

Nokia Wireless Headset HS-26W /1 Nokia Wireless Headset HS-26W 3 1 7 4 2 5 6 8 9 9253918/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart, NOKIA CORPORATION, dat het toestel HS-26W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product PT-8

Nadere informatie

JABRA Mini. Handleiding. jabra.com/mini

JABRA Mini. Handleiding. jabra.com/mini JABRA Mini Handleiding jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Nadere informatie

JABRA SPORT coach wireless

JABRA SPORT coach wireless JABRA SPORT coach wireless Handleiding jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn

Nadere informatie

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 2008 Plantronics, Inc. Alle rechten voorbehouden. Plantronics, het ontwerp van het logo, Calisto en Sound Innovation zijn handelsmerken

Nadere informatie

Jabra. Talk 2. Handleiding

Jabra. Talk 2. Handleiding Jabra Talk 2 Handleiding 2017 GN Audio A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een handelsmerk van GN Audio A/S. Bluetooth -woordmerk en -logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van

Nadere informatie