powered by productkwaliteit. Copyright by Silca S.p.A All Rights Reserved

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "powered by productkwaliteit. Copyright by Silca S.p.A All Rights Reserved"

Transcriptie

1 powered by

2 REMOTE CAR KEY SMART REMOTE PROGRAMMER De alomvattende oplossing voor het dupliceren van afstandsbedieningen voor autosleutels Silica en Advanced Diagnostics presenteren: Remote Car Key, een unieke, kwaliteitsvolle en compacte afstandsbediening, en Smart Remote Programmer, een toestel dat de nieuwe afstandsbediening instelt. Remote Car Key en Smart Remote Programmer zijn CE gecertificeerd.

3 REMOTE CAR KEY Remote Car Key n Silca Remote Car Key is een unieke, kwaliteitsvolle en compacte afstandsbediening die, eenmaal geprogrammeerd, de functies van de originele sleutel dupliceert. n De afstandsbediening bestaat uit drie drukknoppen: één om het voertuig te sluiten, één om het voertuig te openen en één om de kofferbak te openen. Bovendien is de afstandsbediening compact dankzij het kwaliteitsvolle inklapbare sleutelprofiel van Silca. Silca Remote Car Key werd ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de Europese normen (CE-gecertificeerd).

4 REMOTE CAR KEY Belangrijkste kenmerken n Onmiddellijk beschikbaar: u kunt de nieuwe sleutel van uw klant in enkele minuten programmeren en frezen. n Breed assortiment van voertuigen beschikbaar met kleine voorraad: ongeveer 350 voertuigmodellen kunnen geprogrammeerd worden vanuit slechts 4 sleutelvarianten. n Een duplicaat autosleutel van topkwaliteit tegen een voordelige prijs in vergelijking met autodealers.. n Modern design dat kwaliteitsvol aanvoelt. n Volledig compatibel met de kwaliteitsvolle FH sleutelprofielen van Silca en een breed assortiment van transponders.

5 REMOTE CAR KEY Productdetails Plaatsbesparend en inklapbaar sleutelprofiel (moet afzonderlijk besteld worden) Knop voor het uitklappen van het sleutelblad 3 drukknoppen (sluiten, openen en kofferbak openen), in reliëf te onderscheiden door aanraking Beschikt over een ring om aan een sleutelhanger te bevestigen Transponderhouder Batterijhouder. Lithiumbatterij CR2032 wordt bijgeleverd LED licht gaat branden wanneer er op de knoppen van de afstandsbediening wordt gedrukt Duurzaam matzwart plastic behuizing

6 REMOTE CAR KEY Assortiment en toepassingen Sleutelcode Details Voertuig toepassingen CIRFH1 CIRFH3 CIRFH4 CIRFH7 Transponder niet inbegrepen Transponder inbegrepen Transponder inbegrepen Transponder inbegrepen Audi, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Opel, Seat, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen Citroën, Honda, Peugeot Alfa Romeo, Dacia, Fiat, Lancia, Renault Honda

7 REMOTE CAR KEY Verpakking n Elke individuele sleutel is verpakt in een blister in de vorm van de behuizing om optimaal tentoongesteld en opgeslagen te worden. Elk pakket bevat bovendien: - kaarten voor de voor-en achterzijde; - gevouwen instructies; - twee transponderhouders (één voor een carbon en één voor een glazen transponder -> enkel voor de CIRFH1); - kapje om de transponderhouder te sluiten (apart onderdeel enkel voor de CIRFH1); - twee pinnen om de FH sleutelprofielen van Silca te bevestigen. n De specifieke sleutelvariant wordt via de voor-en achterzijde geïdentificeerd met de relevante bestelcode van het product.

8 SMART REMOTE PROGRAMMER Smart Remote Programmer n Met de Silca Smart Remote Programmer kunt u een nieuwe afstandsbediening instellen. n Het toestel neemt de nodige specifieke gegevens van het voertuig over van de gespecialiseerde SRP software via een PC of mobiel apparaat en zet deze vervolgens in enkele seconden over op de afstandsbediening via NFC technologie om zo een nieuwe sleutel in te stellen. Silca Smart Remote Programmer werd ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de Europese normen (CE-gecertificeerd).

9 SMART REMOTE PROGRAMMER Belangrijkste kenmerken n Automatische pre-instelling van de Remote Car Key via de SRP Software. n Aansluiting op de PC via USB-kabel en mobiele apparaat via Bluetooth. n Snel en eenvoudig te gebruiken: Smart Remote Programmer functioneert automatisch via de gebruiksvriendelijke SRP software en maakt gebruik van NFC (Near Field Communication) technologie, een gepatenteerde applicatie van Silca om gegevens op de Remote Car Key over te zetten. n Compact en draagbaar toestel. n Er zijn geen tokens nodig. U kunt zoveel sleutels instellen als u wenst.

10 SMART REMOTE PROGRAMMER Productdetails Bluetooth LED (blauw). Dit lampje knippert wanneer er naar Bluetooth verbinding gezocht wordt of wanneer de verbinding verloren is gegaan. Het lampje blijft branden wanneer de verbinding actief is USB-poort voor verbinding met een PC en voor stroomtoevoer AAN LED (rood). Dit lampje brandt enkel wanneer het apparaat op batterijen werkt. Het knippert wanneer het apparaat gegevens ontvangt en verstuurt NFC antenne. Plaats de nieuwe sleutel hier om de afstandsbediening in te stellen Verwijderbare, zachte, beschermende rubberen handgreep rondom het volledige toestel AAN/UIT-knop Resetknop Op de achterkant: Batterij behuizing

11 SMART REMOTE PROGRAMMER Technische Gegevens Voeding Antenne frequenties Afmetingen Gewicht De afstandsbediening wordt gevoed door een USB-verbinding of door 4 alkaline batterijen van het type AA (bijgeleverd). Input Voltage: 6V Input vermogen: 0.9W Input stroom: 150mA NFC antenne: 13,56 MHz Bluetooth antenne: 2,45 GHz Breedte: 145 mm Diepte: 84 mm Hoogte: 30 mm 181 g

12 SRP SOFTWARE SRP Software n De SRP software is een gebruiksvriendelijk programma dat u bij het instellen van de afstandsbediening stap voor stap door alle procedures gidst. n Eerst helpt de software u bij het identificeren van het voertuig dat ingesteld moet worden. U kunt kiezen uit een aantal kenmerken, zoals merk, model, bouwjaar en chassis code van het voertuig. n De software toont de correcte referentie en welke transponder en welk FH sleutelblad u moet gebruiken. n Dan geeft de software informatie over hoe u de afstandsbediening dient te programmeren, of u enerzijds een toestel van Silca of AD moet gebruiken of anderzijds de on-board procedures van de autofabrikant.

13 SRP SOFTWARE SRP Software n U kunt toegang krijgen tot de SRP software via een PC of via een mobiel toestel met de gespecialiseerde applicatie. n Tot slot verzendt de software gegevens naar de Smart Remote Programmer via een USBkabel indien u een PC gebruikt of via Bluetooth indien u een mobiel toestel gebruikt.

14 HOW IT WORKS 1. Zoek naar het merk, model en bouwjaar van de autosleutel om deze in te stellen in de speciale SRP software door gebruik te maken van een PC of een mobiel apparaat via de gespecialiseerde applicatie. 2. Het programma geeft aan of de afstandsbediening ingesteld kan worden en, indien ja, welke sleutelvariant er nodig is. 3. De software stuurt de nodige gegevens om de nieuwe sleutel in te stellen vervolgens naar de Smart Remote Programmer, hetzij via Bluetooth of via een USB-kabel vanaf een PC.

15 HOW IT WORKS 4. De afstandsbediening wordt ingesteld door de nieuwe sleutel op het sleutelsymbool van de Smart Remote Programmer te plaatsen en gebruik te maken van NFC technologie. 5. Frees het FH sleutelblad en monteer het in de afstandsbediening door gebruik te maken van de voorziene pinnen*. SRP geeft aan welk FH sleutelblad u moet gebruiken. 6. Indien nodig kunt u de afstandsbediening in de relevante transponder passen. SRP geeft aan welke Silca transponder u kunt gebruiken. * Wij stellen voor dat u de afstandsbediening in elkaar steekt met het bijgeleverde hulpmiddel van Silca (bestelcode: AVH4000).

16 HOW IT WORKS 7. Programmeer de transponder door gebruik te maken van een apparaat aangeboden door Advanced Diagnostics of kloon de transponder via de Silca RW4 Plus of Fast Copy Plus. 8. De SRP software geeft aan of de afstandsbediening in de auto geprogrammeerd kan worden via een apparaat van Silca of Advanced Diagnostics. 9. De afstandsbediening kan in de auto geprogrammeerd worden door gebruik te maken van de handmatige on-board procedure van de fabrikant. SRP bevat een uitgebreide database van on-board procedures.

17 RECLAMEMATERIAAL Silca ondersteunt uw winkel met opvallend reclamemateriaal. POS-materiaal op maat is beschikbaar op aanvraag. Beeld Code Beschrijving Beeld Code Beschrijving P0SV P0SN Car Key Poster White Taal: Nederlands Afmetingen: 80x120 cm Car Key Sticker Arrow White Taal: Nederlands Afmetingen: 50x33 cm P0RZ Car Key Floor Sticker Taal: Nederlands Afmetingen: 30x60 cm

18 RECLAMEMATERIAAL Beeld Code Beschrijving Beeld Code Beschrijving P0RS Car Key Banner White Taal: Nederlands Afmetingen: Flag: 60x195 cm Height from floor: 220 cm P0TC Car Key 3-sided Totem White Taal: Nederlands Afmetingen: 26,6x120 cm

19 REMOTE CAR KEY SMART REMOTE PROGRAMMER Graag vestigen wij de aandacht op het feit dat, in overeenstemming met de wettelijke beschikkingen die van kracht zijn inzake industriële eigendommen, de in dit document geciteerde merken en commerciële benamingen exclusieve eigendom zijn van de betreffende slotenfabrikanten en geautoriseerde gebruikers. Deze commerciële benamingen en merken worden zuiver informatief vermeld, met enkel als doel de sloten waarvoor onze sleutels geschikt zijn sneller te identificeren. Dit document is uitsluitend voorbehouden aan gespecialiseerde sleutelmakers die Silca producten gebruiken. / voor om, mits behoud van de essentiële eigenschappen van haar producten, alle wijzigingen uit te voeren die zij nodig en opportuun acht ter verbetering van de Alle tekeningen en foto s zijn eigendom van Silca. Elke volledige of gedeeltelijke reproductie zonder schriftelijke toestemming van Silca S.p.A. is wettelijk verboden. Voor eventuele twisten is uitsluitend de Rechtbank van de plaats waar het bedrijf zijn zetel heeft bevoegd. Alle andere rechtbanken worden uitgesloten.

Remote Car Key Smart Remote Programmer

Remote Car Key Smart Remote Programmer Remote Car Key Smart Remote Programmer Remote Car Key Smart Remote Programmer De alomvattende oplossing voor het dupliceren van afstandsbedieningen voor autosleutels Silca Remote Car Key is een unieke,

Nadere informatie

Oplossing - klonen. Texas 80 bit Solution kloont transponders voor het grootste deel van de meest verkochte Toyota modellen wereldwijd.

Oplossing - klonen. Texas 80 bit Solution kloont transponders voor het grootste deel van de meest verkochte Toyota modellen wereldwijd. Texas 80 bit Solution Deze oplossing is geschikt voor het klonen van alle Toyota modellen van het type G en eveneens voor het programmeren van voertuigen van Toyota, Ford, Hyundai, Kia en Subaru Belangrijkste

Nadere informatie

SILCA ID48 IS ER SILCA AUTOMOTIVE TECHNOLOGY HET INTEGRALE SYSTEEM OM TE KLONEN

SILCA ID48 IS ER SILCA AUTOMOTIVE TECHNOLOGY HET INTEGRALE SYSTEEM OM TE KLONEN SILCA AUTOMOTIVE TECHNOLOGY SILCA ID48 HET INTEGRALE SYSTEEM OM TE KLONEN IS ER Silca kwaliteit: één enkel apparaatje, één enkele M-Snoop, één enkele transponder in glas, één enkele eenvoudige procedure.

Nadere informatie

Copyright by Silca S.p.A All Rights Reserved

Copyright by Silca S.p.A All Rights Reserved SMART PRO De hypermoderne OBD-autosleutelprogrammeerder die werkt met de meeste voertuigmerken en -modellen wereldwijd Smart Pro is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk toestel voor het eenvoudig programmeren

Nadere informatie

Kabel ADC219 - Code D747038AD Voor recuperatie van sleutels via het dashboardpaneel, voor de VAG -groep

Kabel ADC219 - Code D747038AD Voor recuperatie van sleutels via het dashboardpaneel, voor de VAG -groep Kabel ADC219 - Code D747038AD Voor recuperatie van sleutels via het dashboardpaneel, voor de VAG -groep Voor gevallen waarbij men de originele sleutel niet meer bezit voor bepaalde modellen van de VAG

Nadere informatie

M-SNOOP. Gebruiksaanwijzing

M-SNOOP. Gebruiksaanwijzing M-SNOOP Gebruiksaanwijzing NL (c) 2016 Silca S.p.A. Vittorio Veneto Deze handleiding werd opgesteld door de firma Silca S.p.A. Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze publicatie mag vermenigvuldigd

Nadere informatie

Onderzoek Rolling Wheel Nederland

Onderzoek Rolling Wheel Nederland Onderzoek Rolling Wheel Nederland Oktober 2012 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Resultaten van het onderzoek Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek 1.500 willekeurig

Nadere informatie

M-BOX HOE DE M-BOX AANSLUITEN AAN DE SILCA TRANSPONDER TOESTELLEN RW4 PLUS + M-BOX ; FASTCOPY PLUS + M-BOX ; EZCLONE PLUS + M-BOX

M-BOX HOE DE M-BOX AANSLUITEN AAN DE SILCA TRANSPONDER TOESTELLEN RW4 PLUS + M-BOX ; FASTCOPY PLUS + M-BOX ; EZCLONE PLUS + M-BOX INHOUDSOPGAVE HOE DE M-BOX AANSLUITEN AAN DE SILCA TRANSPONDER TOESTELLEN... 2 HOE DE M-BOX AANSLUITEN AAN DE SILCA TRANSPONDER TOESTELLEN... 3 Installatie van het Silca Remote Service programma en van

Nadere informatie

creëer en profiteer van nieuwe kansen!

creëer en profiteer van nieuwe kansen! De optimale weg naar auto optimalisatie creëer en profiteer van nieuwe kansen! Neem contact op Maandag vrijdag 10:00 tot 17:30 Klantenservice: +31(0)85-3031352 Algemene vragen: Info@multichip.nl Dealer

Nadere informatie

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit Elring-Service Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit ELRING KWALITEIT IS WERELDWIJD TOONAANGEVEND Onderdelen van Elring worden geleverd door ElringKlinger AG, ontwikkelingspartner

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

Onderzoek Rolling Wheel

Onderzoek Rolling Wheel Onderzoek Rolling Wheel Mei 2013 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Resultaten van het onderzoek Waargenomen marktaandelen Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld om personen in staat

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 1 RTS

Afstandsbediening Telis 1 RTS Afstandsbediening Telis 1 RTS Bedieningshandleiding Telis 1 RTS Pure Art.nr. 1810630 Telis 1 RTS Silver Art.nr. 1810637 Telis 1 RTS Patio Art.nr. 181064 Telis 1 RTS Lounge Art.nr. 1810649 Afstandsbediening

Nadere informatie

AEX-701 SIGNAALVERSTERKER

AEX-701 SIGNAALVERSTERKER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPATIBILITEIT Deze signaalversterker werkt met alle KlikAanKlikUit zenders

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 RTS

Afstandsbediening Telis 4 RTS Afstandsbediening Telis 4 RTS Bedieningshandleiding Telis 4 RTS Pure Art.nr. 8063 Telis 4 RTS Silver Art.nr. 80638 Telis 4 RTS Patio Art.nr. 80644 Telis 4 RTS Lounge Art.nr. 8065 Afstandsbediening Telis

Nadere informatie

DUITMAN opent uw wereld. NL BE 02/

DUITMAN opent uw wereld. NL BE 02/ Voordelen blisterverpakking: - Professionele presentatie - Barcode voor kassa- en bestelsysteem - Verkoopbevorderend, impulsaankopen - Hogere kassa aanslag - Minder diefstalgevoelig - Eenvoudige voorraad

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas BT 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Statusoverzicht van de LED-ring 4 6. Aansluiten randapparatuur

Nadere informatie

Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk

Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk Persbericht Hilversum, 8 januari 2008 Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk Het wordt financieel steeds interessanter om een milieuvriendelijke auto te kiezen. Uit de door Vroemm.nl ontwikkelde

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 07/12-01 PC 353200 Nabijheidslezer Sfera Installatiehandleiding 2 Nabijheidslezer Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Economy LP100

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Economy LP100 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Economy LP100 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

Rolling Wheel Februari Hanseeuw Marketing

Rolling Wheel Februari Hanseeuw Marketing Car Brand Belgium Survey Volkswagen 11,2% 12,1% Opel 9,3% 9,3% Peugeot 8,3% 7,6% Citroën 8,3% 8,9% Renault 7,8% 8,9% Ford 7,7% 9,2% Mercedes 5,7% 4,9% BMW 5,5% 5,5% Toyota 5,2% 4,8% Audi 4,6% 3,3% Volvo

Nadere informatie

Bedienungsanleitung. celexon Laser-Presenter Professional LP150

Bedienungsanleitung. celexon Laser-Presenter Professional LP150 Bedienungsanleitung celexon Laser-Presenter Professional LP150 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Guard 3.1

Nederlandse handleiding Guard 3.1 Met de Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Guard 3.1 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 06/12-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Sonar LED Bluetooth Luidspreker

Sonar LED Bluetooth Luidspreker Sonar LED Bluetooth Luidspreker Gebruikshandleiding 33041 Belangrijke Veiligheidinstructies Houd de luidspreker uit de buurt van water en andere vloeistoffen. Houd de luidspreker uit de buurt van hittebronnen.

Nadere informatie

Rolling Wheel Onderzoek

Rolling Wheel Onderzoek Rolling Wheel Onderzoek Maart 2011 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Analyse van de resultaten Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek 1.075 voertuigen willekeurig

Nadere informatie

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69 PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69 70 PASSIEVE TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Sinds kort biedt SimonsVoss

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR GATES POWERGRIP PRODUCTEN?

WAAROM KIEZEN VOOR GATES POWERGRIP PRODUCTEN? E5/70438 WAAROM KIEZEN VOOR GATES POWERGRIP PRODUCTEN? Uw distributeur: Constructiewijzigingen voorbehouden. Gates Corporation 2006 Gedrukt in België - 12/06. Waarom kiezen voor Gates PowerGrip producten?

Nadere informatie

Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning:

Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning: Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.eu 1. Bediening en aansluitingen Achteraanzicht 1 2 3 16 Bovenaanzicht 4 5 6 7 8 9 10 1 Vooraanzicht 11 12 13 14 15 Item Omschrijving

Nadere informatie

Smart Pro De hypermoderne OBD-autosleutelprogrammeerder die werkt met de meeste voertuigmerken en -modellen wereldwijd

Smart Pro De hypermoderne OBD-autosleutelprogrammeerder die werkt met de meeste voertuigmerken en -modellen wereldwijd Smart Pro De hypermoderne OBD-autosleutelprogrammeerder die werkt met de meeste voertuigmerken en -modellen wereldwijd Smart Pro is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk toestel voor het eenvoudig programmeren

Nadere informatie

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies:

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies: Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Contents Inhoud Sensor Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door te lezen. Het kan zo zijn dat u een beroeps electricien moet inschakelen

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

E&P HYDRAULICS Afstandsbediening EPRC-01 Level Systeem Camper

E&P HYDRAULICS Afstandsbediening EPRC-01 Level Systeem Camper GEBRUIKERS MANUAL E&P HYDRAULICS Afstandsbediening EPRC-01 Level Systeem Camper 1 Copyright 2012, E&P Hydraulics Deze handleiding is auteursrechtelijk beschermd, alle rechten zijn voorbehouden. Volgens

Nadere informatie

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life Scène Snelstart gids The Art of Window Styling Een briljante evolutie in The Art of Window Styling. Deze gids helpt je op weg met je PowerView

Nadere informatie

Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013. Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders?

Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013. Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders? Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013 Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders? 2 Leadopvolging 2013 Vereniging Auto Van De Zaak KWALITEITSMETING LEADOPVOLGING 2013 3 Leadopvolging

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Handleiding Safetycare alarmzender

Handleiding Safetycare alarmzender Voorwoord Welkom als klant van de Safetycare alarmzender. Deze applicatie is met de grootste zorg ontwikkeld om u in staat te stellen een melding te geven als dat nodig is. Helaas kunt u, ondanks alle

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

Mopas handleiding BT Transponder.

Mopas handleiding BT Transponder. Mopas handleiding BT Transponder www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van het Mopas systeem. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen alarm

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

47% " Dealerbeurt voor een KwikFit prijs" tot. voordeliger MERKBEURT. Behoud van fabrieksgarantie

47%  Dealerbeurt voor een KwikFit prijs tot. voordeliger MERKBEURT. Behoud van fabrieksgarantie Aanbiedingen geldig van zondag 14 februari t/m zondag 13 maart 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Dealerbeurt voor een KwikFit prijs" MERKBEURT tot 47% voordeliger Behoud van fabrieksgarantie

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10295 Welkom Dank u voor het kopen van Digitus Bluetooth Soundbar met subwoofer! Ongeacht hoe u dit product gebruikt of het nu voor het afspelen

Nadere informatie

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond.

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond. Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. VARTA. The power behind. And beyond. NIEUW VANAF ZOMER 2007 VARTA OE leverancier voor: Aston Martin Audi Bentley BMW Citroën Ford Honda Jaguar Land Rover

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ZENDER AEX-701 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE SIGNAALREPEATER Lees

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 04/16-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

Onderzoek Autoverzekeringen 2017

Onderzoek Autoverzekeringen 2017 Onderzoek Autoverzekeringen 2017 Onderzoeksrapport consumentenonderzoek autoverzekeringen 2017 Goedkoopsteautoverzekeringen.net Inhoudsopgave Inleiding 3 Gegevens respondenten 4 Resultaten 5 1. Autogebruik

Nadere informatie

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Voorgeschreven gebruik... 3 2 Veiligheidsadviezen... 4 3 Leveromvang... 5 4 Aansluiting op een pc/laptop... 6 5 Opladen van de accu's... 7 6 Inbedrijfstelling... 8 7 Configuratie van de

Nadere informatie

De grootste autosite van België

De grootste autosite van België De grootste autosite van België De grootste selectie nieuwe en tweedehandswagens in België Persbericht Brussel, 5 januari 2017 Barometer : de tweedehands automarkt in België Analyse door AutoScout24 Overzicht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

M-BOX. Gebruiksaanwijzing

M-BOX. Gebruiksaanwijzing M-BOX Gebruiksaanwijzing NL (c) 2016 Silca S.p.A. Vittorio Veneto Deze handleiding werd opgesteld door de firma Silca S.p.A. Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze publicatie mag vermenigvuldigd

Nadere informatie

HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4

HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4 HDMI-UITBREIDINGSSET EN SPLITTER, 1X4 Handleiding DS-55303 De Digitus HDMI-uitbreidingsset en splitter, 1x4 biedt een uitbreidings- en splitteroplossing tot maximaal 40 m voor de allerhoogste eisen. Het

Nadere informatie

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set Disclaimer Geen moeite is gespaard om ervoor te zorgen dat de informatie in deze handleiding correct en compleet is. Er wordt echter geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

NEW KOPIEERPROCEDURES

NEW KOPIEERPROCEDURES NEW S NIEUW DESIGN ANTI-SHOCK Volledig vernieuwd, prachtig afgewerkt tot in de kleine puntjes, met het oog op het originele design dat de Why Evo het succes bezorgde wat hij vandaag de dag heeft. De nieuwe

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

BMW CITROËN + PEUGEOT

BMW CITROËN + PEUGEOT In de week van onze uitzending hebben we twintig importeurs gebeld en vervolgens per mail een vijftal vragen toegestuurd m.b.t. ons item over dagrijverlichting. Het merendeel heeft ons reactie gestuurd.

Nadere informatie

AS DataLog. Bedieningsen montagehandleiding

AS DataLog. Bedieningsen montagehandleiding Bedieningsen montagehandleiding AS DataLog Inhoud Page 1 Veiligheidsinstructies 2 2 Aanwijzingen voor de montage en inbedrijfstelling 2 3 Algemene informatie 2 4 Beschrijving van het product 3 5 Technische

Nadere informatie

Nederlands. Gebruiksaanwijzing BT-3i

Nederlands. Gebruiksaanwijzing BT-3i Gebruiksaanwijzing BT-3i 1 Overzicht Inhoud Het allereerste gebruik. Hoe de telefoon op te nemen Specificaties 2 1. Overzicht. A B E D F C 1-1 Functietoetsen: A B C D E F Silliconen oorhaak Aan/uit-knop

Nadere informatie

Consumer Insights Center

Consumer Insights Center Consumer Insights Center This survey is brought to you by Newspaperswork, the marketing platform for newspapers Website: www.newspaperswork.be @BeNewspapers BELGEN, MOBILITEIT EN MEDIA Resultaten van de

Nadere informatie

Handleiding Monty-alarmzender

Handleiding Monty-alarmzender Handleiding Monty-alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty-alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen alarm

Nadere informatie

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Nummer 33/2013 zaterdag 5 januari 2013 Wat werd er verkocht December 2012 Merk 11 2012 % 11 2011 % VOLKSWAGEN 4 339 12,11 % 4 639 11,47 % RENAULT 3 288 9,18 % 5 367 13,27 % PEUGEOT 2 872 8,01 % 3 475 8,59

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10294 Dank u voor de aankoop van de DIGITUS DA-10294. Speciaal ontworpen om muziek via Bluetooth vanaf uw mobiele telefoon of computer (via Bluetooth

Nadere informatie

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T

Nadere informatie

WAT WIL de BIJLAGENRAPPORT. en WAT WIL de Werkgever? nationaal zakenauto onderzoek. nationaal zakenauto onderzoek 2013

WAT WIL de BIJLAGENRAPPORT. en WAT WIL de Werkgever? nationaal zakenauto onderzoek. nationaal zakenauto onderzoek 2013 nationaal zakenauto onderzoek 2013 WAT WIL de zakelijke rijder? en WAT WIL de Werkgever? BIJLAGENRAPPORT nationaal zakenauto onderzoek 2013 NZO 2013 Basisanalyses Berijders Onderwerpen: 1. De Zakenauto

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing.

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing. Predia Soundbar Model: SP-81 Gebruiksaanwijzing www.predia.nl Bedankt dat u heeft gekozen voor onze Predia Soundbar. Daarmee kiest u voor een fris geluid, perfecte kwaliteit en een krachtige dynamische

Nadere informatie

Metaal RTS codeklavier

Metaal RTS codeklavier Metaal RTS codeklavier Installatiehandleiding Metaal RTS codeklavier Artikelnummer 1841116 Metaal RTS codeklavier n Robuuste metalen behuizing. n 2 Kanalen. n 5 Gebruikerscodes (per kanaal). n Dikte 28

Nadere informatie

korting! DAAGSE 35% BANDEN Nieuwe banden nodig? Profiteer nu van onze banden 10-daagse en scoor tot Kijk op kwikfit.nl Service waar je blij van wordt!

korting! DAAGSE 35% BANDEN Nieuwe banden nodig? Profiteer nu van onze banden 10-daagse en scoor tot Kijk op kwikfit.nl Service waar je blij van wordt! Aanbiedingen geldig t/m zondag 3 juli 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Nieuwe banden nodig? Profiteer nu van onze banden -daagse en scoor tot 35%! Kijk op kwikfit.nl Michel Termaat,

Nadere informatie

ACHTER MUREN,METALEN FRAMES OF PANELEN, OF ANDER TYPE OBSTAKELS WELKE EEN GOEDE RADIO COMMUNICATIE KUNNEN VERSTOREN MET DE SPARK

ACHTER MUREN,METALEN FRAMES OF PANELEN, OF ANDER TYPE OBSTAKELS WELKE EEN GOEDE RADIO COMMUNICATIE KUNNEN VERSTOREN MET DE SPARK SPARK Wi-Fi Gepatenteerd EP10711749 - WO2010095161 DRAADLOZE FOTOCELLEN code ACG7064 Batterijen C niet inbegrepen PLAATS NIET ACHTER MUREN,METALEN FRAMES OF PANELEN, OF ANDER TYPE OBSTAKELS WELKE EEN GOEDE

Nadere informatie

Smart Pro. het wissen van foutcodes (afhankelijk van de fabrikant) alsook het archiveren van eerder geprogrammeerde voertuigen.

Smart Pro. het wissen van foutcodes (afhankelijk van de fabrikant) alsook het archiveren van eerder geprogrammeerde voertuigen. Smart Pro De hypermoderne OBD-autosleutelprogrammeerder die werkt met de meeste voertuigmerken en -modellen wereldwijd Smart Pro is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk toestel voor het eenvoudig programmeren

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ZENDER AWST-8802 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 3.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR Lees

Nadere informatie

Jabra SPEAK 450 voor Cisco

Jabra SPEAK 450 voor Cisco Jabra SPEAK 450 voor Cisco HANDLEIDING INHOUD welkom...2 OVERZICHT Jabra Speak 450 voor Cisco...3 AANSLUITEN...5 de Jabra Speak 450 voor Cisco gebruiken...7 KLANTENSERVICE...8 Technische specificaties...9

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia SmartTags NT1/NT2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aan de slag...4 De NFC-functie inschakelen...4 NFC-detectiegebied...4 Smart Connect gebruiken om labels te beheren...4 Xperia

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 Modulis RTS

Afstandsbediening Telis 4 Modulis RTS Afstandsbediening Bedieningshandleiding Pure Art.nr. 1810765 Silver Art.nr. 1810663 Lounge Art.nr. 1810664 Afstandsbediening 5 kanaals afstandsbediening voor RTS bediende applicaties Pure Art.nr. 1810765

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

EM3971 - Universele Laptoplader

EM3971 - Universele Laptoplader E EM3971 - Universele Laptoplader 2 NEDERLANDS EM3971 - Universele Laptoplader Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat

Nadere informatie

Universeel USB-reislader

Universeel USB-reislader Universeel USB-reislader Gebruikshandleiding DA-10193 U kunt met de universele USB-reislader van Digitus al uw apparatuur opladen (notebooks, ultrabooks, convertibles, tablets, smartphones, enz.). Het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. robotcar.nl

Gebruikershandleiding. robotcar.nl Gebruikershandleiding robotcar.nl Inhoudsopgave 1 Introductie 2 2 Inventaris 3 3 Uno: een Arduino variant 4 3.1 De pinnen op het Uno board.................... 4 3.2 De Arduino software omgeving...................

Nadere informatie

JABRA speak 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Handleiding jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Radio codeklavier RTS

Radio codeklavier RTS Radio codeklavier RTS Installatiehandleiding Radio codeclavier RTS Artikelnummer 1841030 Radio codeklavier RTS n Oplichtende toetsen bij bediening. n Keuze tussen 4, 5 of 6 cijfer combinatie. n Verschillende

Nadere informatie

Spectro LED Bluetooth Luidspreker

Spectro LED Bluetooth Luidspreker Spectro LED Bluetooth Luidspreker Handleiding 33042 Belangrijke Veiligheidinstructies Deze luidspreker is ontworpen met bescherming tegen spatwater, ongeacht vanuit welke hoek. Het gehele apparaat in water

Nadere informatie

LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA

LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA MA_NED_LiveChess_Quick Set-up Caïssa_Rev1509b 1 Inhoud: DGT LiveChess... 2 Caïssa Systeem... 2 DGT Caïssa setup.... 3 BoMo... 3 BoMo batterijen... 3 Aansluiting BoMo naar

Nadere informatie

Handleiding Prestan AED UltraTrainer

Handleiding Prestan AED UltraTrainer Handleiding Prestan AED UltraTrainer Handleiding AED UltraTrainer De Prestan AED UltraTrainer is voorgeprogrammeerd met een Nederlands/Engels module en bevat 3C s batterijen, 1 set volwassen-/kindertrainingselektroden,

Nadere informatie

Transmitte r Eco 19349

Transmitte r Eco 19349 Transmitte r Eco 19349 Nederlands Gebruiksaanwijzing Inhoud : Kenmerken Plaatsen batterij Hotshoe connector Functies Frequentie Skyport modules Geïntegreerde synchronisatie Kenmerken EL-Skyport Eco Probleemoplossing

Nadere informatie

SALORA INTERNET RADIO IRW850 99,91. Kenmerken. Artikelcode : SAIRW850

SALORA INTERNET RADIO IRW850 99,91. Kenmerken. Artikelcode : SAIRW850 SALORA INTERNET RADIO IRW850 Artikelcode : SAIRW850 Salora IRW850. Radio: Internet, Soort tuner: Digitaal, Tunerverbeteringen: Automatisch scannen, Automatisch opslaan. Gemiddeld vermogen: 5 W, Equalizer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING BT-160 LIGHT Bluetooth-luidspreker met lichteffecten Voor meer informatie: www.lenco.com 1 A. Waarschuwing Doe dit nooit Plaats geen open vuur, zoals brandende kaarsen, op of bij

Nadere informatie

ON!Track smart tag AI T380 Nederlands

ON!Track smart tag AI T380 Nederlands ON!Track smart tag AI T380 Nederlands 1 Informatie over documentatie 1.1 Over deze documentatie Lees voor ingebruikname deze documentatie door. Dit is vereist voor veilig werken en storingsvrij gebruik.

Nadere informatie

Registreer uw product op SWW1890. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Snelstartgids. Installeren.

Registreer uw product op  SWW1890. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Snelstartgids. Installeren. Registreer uw product op www.philips.com/welcome. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. SWW1890 Snelstartgids 1 2 Installeren Genieten Wat zit er in de doos? Ontvanger Zender Gebruiksaanwijzing Quick

Nadere informatie