COLLECTE GIDS ZO ORGANISEER JE JOUW COLLECTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COLLECTE GIDS ZO ORGANISEER JE JOUW COLLECTE"

Transcriptie

1 JANTJE BETON COLLECTE GIDS 2019 ZO ORGANISEER JE JOUW COLLECTE

2 FANTASTISCH DAT JE MEEDOET Collecte: 25 februari t/m 9 maart 2019 * School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen werken en binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen speelt niet of slechts één keer per week vrij buiten. En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Spelen maakt je vrolijk en zorgt ervoor dat je open blijft staan voor de wereld. Als we heel eerlijk zijn, zouden niet alleen kinderen wat meer moeten spelen. Daarom organiseert Jantje Beton één keer per jaar een grote collecte. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op voor de clubkas van jouw vereniging en voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat er meer kinderen, meer kunnen spelen. * In sommige gemeenten wordt van 4 t/m 9 maart gecollecteerd. Een actueel overzicht staat op onder het hoofdstuk extra week collecteren. Heel veel plezier met het organiseren van jouw collecte! JOUW ROL Als coördinator ben jij degene die: de schakel is tussen Jantje Beton en de collectanten verantwoordelijk is voor het uitdelen en innemen van de collectematerialen een nette financiële afwikkeling verzorgt Als je met meerdere clubs in één plaats collecteert, worden sommige zaken centraal geregeld. In dat geval ontvang je van Jantje Beton de contactgegevens van jouw regiocoördinator. Praktische tips en belangrijke aandachtspunten lees je in de e-nieuwsbrief. Houd je dus goed in de gaten! Het organiseren van jouw collecte is simpel met het 5-stappenplan. Hoe je dat precies doet, mag je helemaal zelf invullen. Omdat Jantje Beton een goede samenwerking met alle deelnemers belangrijk vindt, zijn er wel een aantal voorschriften. Als deelnemer aan de Jantje Beton Collecte onderschrijf je onderstaande handelswijze.

3 VOORSCHRIFT VAN HANDELEN 1. GEGEVENS ZIJN PRIVÉ Als coördinator ga je, net als Jantje Beton, vertrouwelijk om met de gegevens van deelnemers en verstrek je deze niet aan derden zonder toestemming. Jouw contactgegevens worden alleen indien nodig gedeeld met andere deelnemers van de Jantje Beton Collecte. 2. VERZEKERD OP STAP Jantje Beton heeft voor alle vrijwilligers verzekeringen afgesloten. Een aansprakelijkheidsverzekering en een collectieve ongevallenverzekering. Bij calamiteiten is het mogelijk een beroep te doen op de verzekering van Jantje Beton. 3. VERGUNNING VAN DE GEMEENTE Jantje Beton heeft voor elke gemeente een collectevergunning. In deze vergunning de Algemene Plaatselijke Verordening staan de regels omtrent collecteren beschreven. Jij (of je regiocoördinator) ontvangt deze vergunning en houdt toezicht op het naleven van de regels. 4. SAMEN VOOR BUITEN SPELEN De Jantje Beton Collecte is voor iedereen. Is het mogelijk om in jouw plaats met meer dan één club te lopen, dan verwacht Jantje Beton een flexibele houding ten opzichte van het werven en plaatsen van nieuwe clubs. Jantje Beton plaatst clubs altijd alleen in overleg. 5. WIJZIGEN VAN GEGEVENS Het aanmelden en afmelden van clubs en wijzigen van contactpersonen of gegevens is één van de verantwoordelijkheden van de coördinator. Geef wijzigingen direct door via het wijzigingsformulier: 6. DECLAREREN VAN KOSTEN Het kan voorkomen dat er kosten worden gemaakt om de Jantje Beton Collecte succesvol te coördineren. Declaraties bedragen maximaal 3% van de bruto-opbrengst en hebben een maximum van 1,- per collectant. Een declaratie wordt tegelijk met de afrekenstaat ingediend via het declaratieformulier. Bij coördinatie van meerdere clubs wordt het gedeclareerde bedrag naar rato (op basis van het aantal collectanten) afgehaald van de opbrengst van de clubs. Bij coördinatie van één club wordt het bedrag direct ingehouden van de opbrengst. 7. COLLECTEMATERIALEN Alle ontvangen materialen blijven eigendom van Jantje Beton. Als coördinator ga je zorgvuldig met de materialen om. Bij het overdragen of beëindigen van de samenwerking zorg je er voor dat alle materialen netjes en compleet worden doorgegeven aan een nieuwe coördinator of je stuurt deze retour naar Jantje Beton. Eventuele kosten worden vergoed. 8. FINANCIËLE AFWIKKELING NA DE COLLECTE In de handleiding Financiële Afwikkeling staan richtlijnen voor het storten van de opbrengst bij de bank en voor het invullen van de afrekenstaat. Deze richtlijnen dienen door de coördinator te worden opgevolgd. Veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie staan daarbij voorop. Eventuele onregelmatigheden meld je direct bij Jantje Beton. 9. VEILIG COLLECTEREN MET KINDEREN IS BELANGRIJK. Lees daarom de richtlijnen Collecteren met kinderen op goed door.

4 COLLECTEREN IN 5 STAPPEN 1. Kloppen je gegevens nog en zijn ze compleet? Lopen dezelfde clubs en collectanten van vorig jaar weer mee? Geef eventuele wijzigingen door aan je collectanten en aan Jantje Beton Heb je nog straten over in jouw gebied, ga dan zelf aan de slag om extra collectanten te vinden. Hang wervingsposters op (vanaf december te bestellen in de webshop) Gebruik voorbeeldteksten voor social media, website en lokale media. Deze kant-en-klare teksten vind je in de toolkit op VERZAMEL EEN TEAM Sommige collectanten hebben een speciale voorkeur om doordeweeks of juist in het weekend te lopen. De één loopt liever alleen, de ander in een groepje. Misschien zijn er collectanten die graag in een winkelcentrum of voor de deur van de bioscoop willen collecteren. Allicht zijn er collectanten die een leuke actie rondom de collecte willen opzetten of een toernooi in de collecteweek willen organiseren. Als het lukt om aan ieders wensen te voldoen, zal je zien wat een positief effect dit heeft! Betrek jouw collectanten bij de doelbesteding van de opbrengst. VERHOOG DE OPBRENGST MAAK ONLINE EEN COLLECTEBUS AAN Deelnemende clubs kunnen naast de huis-aan-huis collecte ook geld ophalen met de online collectebus. Met deze collectebus kan iedereen in jouw omgeving geld ophalen voor jouw club. De online bus is in een paar klikken aan te maken en te delen via social media, Whatsapp of . Een online bus aanmaken kan vanaf 14 februari Meer info hierover ontvang je via de e-nieuwsbrief. 2. WIE LOOPT WAAR? Een duidelijke wijkindeling voorkomt dat verschillende collectanten bij dezelfde deur aanbellen. Voor het maken van een wijkindeling kun je gebruik maken van Google Maps of een papieren plattegrond van de gemeente. Inventariseer vooraf bij de collectanten wie welke straat wil lopen Collecteren in de eigen straat levert meer op dan in een onbekende straat Een gemiddelde collectant belt bij 70 huizen aan per avond Werf extra collectanten voor de straten die je over hebt Vergeet flatgebouwen, bedrijventerreinen en buitenwijken niet: daar is vaak een hoge opbrengst te behalen. Voor het collecteren in flatgebouwen is het raadzaam eerst toestemming te vragen aan de bewonerscommissie. Contactgegevens van het bestuur vind je meestal op een prikbord in de centrale hal van de flat. In winkelgebieden of uitgaanscentra kun je straatcollectes houden. Controleer wel even in de collectevergunning of dit mag en vraag toestemming aan op de locatie zelf.

5 3. VOORZIE JE TEAM VAN MATERIAAL In december ontvang je als regiocoördinator automatisch per een bericht van Jantje Beton met jouw persoonlijke inloggegevens. Vervolgens geef je aan welke materialen je wilt ontvangen en hoeveel. Wees kostenbewust: bestel niet te veel. Sommige materialen zijn verplicht om te bestellen, zoals legitimatiekaartjes en verzegelingen voor collectebussen. Andere materialen bestel je naar behoefte, zoals deurstickertjes, busstickers en vlaggen. De materialen worden op het door jou gewenste adres afgeleverd. Verdeel de materialen onder de collectanten. Om bij te houden wie welke materialen ontvangt, kun je de controlelijst gebruiken op Let er op dat je nooit onverzegelde collectebussen of losse verzegelingen meegeeft! Opslag van de materialen verzorg je zelf. Wanneer er geen deelnemers meer zijn vragen wij de collectebussen, vlaggen en eventuele andere items terug te sturen. Laat zo veel mogelijk mensen een online collectebus aanmaken. 4. GA COLLECTEREN Voor een leuke én lucratieve collecteweek is het belangrijk om vooraf aan te kondigen dat de collecte eraan komt: Hang aankondigingsposters op (vanaf december te bestellen in de webshop) Plaats en deel de online aankondigingen. Je vindt ze op Informeer de plaatselijke huis-aan-huis bladen. Kant-en-klare teksten hiervoor vind je op Hang vlaggen en spandoeken op in de openbare ruimte, bijvoorbeeld op het marktplein. Vraag van te voren wel even of dat zomaar mag. Jantje Beton zorgt elk jaar voor landelijke en regionale bekendheid van de collecteweek door de inzet van persberichten, social media campagnes en tv-spots. Om het collecteren extra leuk te maken kun je: Er een wedstrijd van maken. Bijvoorbeeld door de bussen te wegen of via GPRS de looproutes van collectanten te vergelijken. Er een evenement of thema aan koppelen. Bijvoorbeeld door tijdens de Scouting opkomst, in de e-nieuwsbrief of bij trainingen ook aandacht te besteden aan sociale veiligheid, overgewicht, prestatiedruk of de nieuwste buitenspeelgadgets. Op skateboards, stelten, skippyballen, al balletje-hooghoudend, in clubtenue, begeleid door een fanfare of verkleed langs de deuren gaan. 5. GA COLLECTEREN KLAAR? JOEPIE! Van Jantje Beton ontvang je in februari een uitgebreide financiële handleiding om je te helpen bij een goede en snelle afhandeling. Worden bij jou de collectezaken centraal geregeld? Dan ontvang je informatie over de financiële afwikkeling via de regiocoördinator. Om veiligheidsredenen adviseert Jantje Beton om geheim te houden waar de bussen en het geld worden opgeslagen. Deel ook de locatie waar jullie het geld tellen alleen met de direct betrokkenen. Aan het einde van de collecteperiode neem je de verzegelde bussen en materialen weer in. Zorg er voor dat iedere collectant het materiaal weer compleet en netjes inlevert. Gebruik hiervoor eventueel de controlelijst die je vindt op De ingenomen materialen berg je vervolgens op en bewaar je voor volgend jaar. Om collectanten én giftgevers te bedanken, kun je een bericht plaatsen in de lokale huis-aan-huis bladen. Collectanten kun je ook bedanken met een e-card via Jantje Beton streeft ernaar om na ontvangst van de afrekenstaat binnen 4 weken de helft van de opbrengst aan de club uit te betalen. Met een snelle afhandeling kunnen jullie de opbrengst dus dit buitenspeelseizoen nog besteden.

6 Super dankjewel voor je tijd en betrokkenheid! Met jouw inzet zorgen we er samen voor dat meer mensen, meer kunnen spelen. VRAGEN, SUGGESTIES OF WENSEN? HET COLLECTETEAM STAAT VOOR JE KLAAR! jantjebeton.nl/collecte

colletegids 13 t/m 25 februari 2017 Tips en uitleg Buitenspelen is geen luxe maar noodzaak

colletegids 13 t/m 25 februari 2017 Tips en uitleg Buitenspelen is geen luxe maar noodzaak colletegids 13 t/m 25 februari 2017 Tips en uitleg Buitenspelen is geen luxe maar noodzaak 03 2 inleiding Fantastisch dat je deelneemt aan de Jantje Beton Collecte Wist je dat 1 op de 5 kinderen niet of

Nadere informatie

collectegids Tips en uitleg voor coördinatoren bij het organiseren van uw plaatselijke Jantje Beton Collecte voor coördinatoren

collectegids Tips en uitleg voor coördinatoren bij het organiseren van uw plaatselijke Jantje Beton Collecte voor coördinatoren voor coördinatoren collectegids voor coördinatoren 2016 03 collectegids Tips en uitleg voor coördinatoren bij het organiseren van uw plaatselijke Jantje Beton Collecte 03 2 Omslagfoto: Luc van Base- en

Nadere informatie

Actieweek : 31 maart t/m 6 april Wat doet een organisator : Iedereen met een handicap moet kunnen sporten. Niemand mag buitenspel staan!

Actieweek : 31 maart t/m 6 april Wat doet een organisator : Iedereen met een handicap moet kunnen sporten. Niemand mag buitenspel staan! Actieweek : 31 maart t/m 6 april 2019 Iedereen met een handicap moet kunnen sporten. Niemand mag buitenspel staan! Sport maakt fysiek en mentaal sterker. Zo helpt het mensen met een handicap om beter om

Nadere informatie

Collectehandleiding voor organisatoren

Collectehandleiding voor organisatoren Collectehandleiding voor organisatoren Collecteweek 13 t/m 18 mei 1 Lex van Loon organisator Mijn dochter werd geboren met ernstige longproblemen. Ik zag wat er bij haar behandeling kwam kijken en hoe

Nadere informatie

Geef Ruimte Laat ons spelen

Geef Ruimte Laat ons spelen Geef Ruimte Laat ons spelen 2 Inhoudsopgave inleiding...4 hoe werkt collecteren...5 materialen om te collecteren...5 financiële afwikkeling...5 praktische tips...6 tot slot...7 3 Inleiding Wat geweldig

Nadere informatie

Handleiding. Collecte. Amnesty International

Handleiding. Collecte. Amnesty International Handleiding Collecte Amnesty International 1 Bedankt! Namens Amnesty International ondersteunen wij u graag bij het opzetten van de collecte. Deze handleiding helpt daarbij. Maar voordat u aan de slag

Nadere informatie

Handleiding collecte

Handleiding collecte Handleiding collecte Het collecteproces 1 2 Je wordt ingewerkt Binnenkort nemen wij contact met je op om het collecteproces uit te leggen. Het is handig om deze folder voor die tijd door te nemen. Wat

Nadere informatie

Handleiding collecte

Handleiding collecte Handleiding collecte Het collecteproces 1 2 Je wordt ingewerkt Binnenkort nemen wij contact met je op om het collecteproces uit te leggen. Het is handig om deze folder voor die tijd door te nemen. Wat

Nadere informatie

Collecte Gids 2016. Handleiding voor coördinatoren

Collecte Gids 2016. Handleiding voor coördinatoren Collecte Gids 2016 Handleiding voor coördinatoren Bedankt! Vanuit Alzheimer Nederland ondersteunen wij u graag met het opzetten van een geweldige collecte. Deze handleiding helpt u daarbij. Maar voordat

Nadere informatie

Handleiding voor de collecte coördinator

Handleiding voor de collecte coördinator Handleiding voor de collecte coördinator Stichting Hartekind Zaandam, augustus 2017 Versie 1.2 pag. 1 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. Inleiding 3 2. De collecteweek 4 3. Jouw werk als collecte coördinator

Nadere informatie

Handleiding Collecte. diabetesfonds.nl

Handleiding Collecte. diabetesfonds.nl Handleiding Collecte diabetesfonds.nl 1 Handleiding Collecte Inhoud Collecteweb Gebruik Collecteweb voor het regelen van uw collecte. Een computerprogramma met alle informatie over uw collectanten. Wat

Nadere informatie

JE BUIK. HET MIDDELPUNT VAN JE GEZONDHEID WELKOM HANDLEIDING VOOR COLLECTEORGANISATOREN

JE BUIK. HET MIDDELPUNT VAN JE GEZONDHEID WELKOM HANDLEIDING VOOR COLLECTEORGANISATOREN JE BUIK. HET MIDDELPUNT VAN JE GEZONDHEID WELKOM HANDLEIDING VOOR COLLECTEORGANISATOREN Na afloop neem ik samen met mijn collectanten onze collecte ervaringen door en ondertussen tellen we de opbrengst.

Nadere informatie

handleiding collecte diabetesfonds.nl

handleiding collecte diabetesfonds.nl handleiding collecte diabetesfonds.nl 1 Handleiding collecte Inhoud Collecteweb Gebruik Collecteweb voor het regelen van uw collecte. Een eenvoudig computerprogramma met alle informatie van en over uw

Nadere informatie

Handleiding Collecteverdubbelaar

Handleiding Collecteverdubbelaar Handleiding Collecteverdubbelaar versie 1.0 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte, collecteverdubbelaar Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 55 verdubbelaar@brandwondenstichting.nl

Nadere informatie

Handleiding Collecte. diabetesfonds.nl

Handleiding Collecte. diabetesfonds.nl Handleiding Collecte diabetesfonds.nl 1 Handleiding Collecte Inhoud 1. Algemeen Collecteweb Het is voor het Diabetes Fonds heel belangrijk dat u zoveel mogelijk gebruik maakt van Collecteweb, ons online

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

Handleiding Collecte. diabetesfonds.nl

Handleiding Collecte. diabetesfonds.nl Handleiding Collecte diabetesfonds.nl 1 Handleiding Collecte Inhoud Collecteweb Gebruik Collecteweb voor het overzichtelijk regelen van uw collecte. Dit is ons computerprogramma met alle informatie over

Nadere informatie

Handleiding. Collecte. Amnesty International

Handleiding. Collecte. Amnesty International Handleiding Collecte Amnesty International 1 1. Algemeen Over Amnesty International Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele

Nadere informatie

Collecte Gids Handleiding voor coördinatoren

Collecte Gids Handleiding voor coördinatoren Collecte Gids 2018 Handleiding voor coördinatoren Bedankt! Vanuit Alzheimer Nederland ondersteunen wij u graag met het opzetten van een geweldige collecte. Deze handleiding helpt daarbij. Voordat u aan

Nadere informatie

Werven en motiveren van collectanten Gewenste wijkindeling bespreken met de coördinator

Werven en motiveren van collectanten Gewenste wijkindeling bespreken met de coördinator HANDLEIDING COLLECTERENDE CLUBS 2014 pagina 2 planning Oktober/november December Januari/februari Maart April Lezen handleiding Wijzigingen van (contact)gegevens doorgeven aan uw plaatselijke coördinator

Nadere informatie

Handleiding Collectematerialen Bestellen 2016

Handleiding Collectematerialen Bestellen 2016 Handleiding Collectematerialen Bestellen 2016 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 55 collecte@brandwondenstichting.nl 1. Collectematerialen

Nadere informatie

Draaiboek Goede Doelen Week Well versie 20100505

Draaiboek Goede Doelen Week Well versie 20100505 Draaiboek Goede Doelen Week Well versie 20100505 1. Inleiding In navolging van andere dorpen in Noord-Limburg ontstond in 2009 het plan om te komen tot een gezamenlijke collecte van goede doelen in Well.

Nadere informatie

HANDLEIDING COLLECTERENDE CLUBS pagina 5

HANDLEIDING COLLECTERENDE CLUBS pagina 5 HANDLEIDING COLLECTERENDE CLUBS pagina 5 HANDLEIDING COLLECTERENDE CLUBS pagina 2 HANDLEIDING COLLECTERENDE CLUBS pagina 3 Inhoudsopgave inleiding...4 DEEL I Het werven van collectanten... 6 DEEL II Het

Nadere informatie

Startersboekje wijkhoofden

Startersboekje wijkhoofden Startersboekje wijkhoofden gebaseerd op cijfers van het CBS over 2016 Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Per jaar

Nadere informatie

Handleiding Collectantenbestand & Collectantenbladen 2016

Handleiding Collectantenbestand & Collectantenbladen 2016 Handleiding Collectantenbestand & Collectantenbladen 06 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 9, Beverwijk (05) 7 55 55 collecte@brandwondenstichting.nl . ORCA ORCA staat

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDNEGENTIEN

INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDNEGENTIEN INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDNEGENTIEN INHOUD 1. DE LOTERIJ IN HET KORT p.4 2. STAPPENPLAN MEI EN SEPTEMBER p.6 3. DE VOORBEREIDING p.8 4. DE LOTERIJ-BOX p.9 5. ZO VERKOOP JE LOOTJES p.10 6. NA

Nadere informatie

Collecte Gids Handleiding voor organisatoren

Collecte Gids Handleiding voor organisatoren Collecte Gids 2016 Handleiding voor organisatoren Bedankt! Vanuit Alzheimer Nederland ondersteunen wij u graag met het opzetten van een geweldige collecte. Deze handleiding helpt u daarbij. Maar voordat

Nadere informatie

WELKOM Handleiding Collecte 23 juni tot en met 29 juni 2019

WELKOM Handleiding Collecte 23 juni tot en met 29 juni 2019 WELKOM Handleiding Collecte 23 juni tot en met 29 juni 2019 Contactgegevens en belangrijke adressen Voor al uw vragen www.nm.nl/contactcollecte 035 655 9911 (bereikbaar maandag t/m vrijdag, 9-17 uur) www.natuurmonumenten.nl/collecte

Nadere informatie

Handleiding Collectematerialen Bestellen 2015

Handleiding Collectematerialen Bestellen 2015 Handleiding Collectematerialen Bestellen 205 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 29, Beverwijk (025) 27 55 55 collecte@brandwondenstichting.nl . Collectematerialen

Nadere informatie

HANDLEIDING coördinatoren 2014 pagina 5

HANDLEIDING coördinatoren 2014 pagina 5 HANDLEIDING coördinatoren 2014 pagina 5 HANDLEIDING coördinatoren 2014 pagina 2 HANDLEIDING coördinatoren 2014 pagina 3 Inhoudsopgave Inleiding... 4 DEEL I Over Jantje Beton... 6 1.1 Samenwerking en taakverdeling...

Nadere informatie

Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten 2013

Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten 2013 Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten 2013 Collecteweek 01 april t/m 06 april 2013 1 Inhoudsopgave Bedankt voor uw hulp!...3 Wie is uw eerste aanspreekpunt?...4 Taken en planning...5 Voor de collecte...7

Nadere informatie

Handleiding Collecteportaal

Handleiding Collecteportaal Handleiding Collecteportaal Met CollectePortaal kunt u zelf de vrijwilligersgegevens bijhouden. Hierdoor heeft u de regie in eigen handen. Daarnaast bespaart u de Maag Lever Darm Stichting kostbare tijd.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDACHTTIEN CONTANTE VERKOOP

INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDACHTTIEN CONTANTE VERKOOP INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDACHTTIEN CONTANTE VERKOOP INHOUD 1. DE LOTERIJ IN HET KORT p.4 2. STAPPENPLAN MEI EN SEPTEMBER p.6 3. DE VOORBEREIDING p.8 4. DE LOTERIJ-BOX p.9 5. ZO VERKOOP JE LOOTJES

Nadere informatie

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Achtergrond De collecte coördinatoren zijn een belangrijke spil in het succesvol laten verlopen van de collecteweek. Het verenigingskantoor biedt de coördinatoren

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

Handleiding. Collecte. Amnesty International

Handleiding. Collecte. Amnesty International Handleiding Collecte Amnesty International 1 1. Algemeen Over Amnesty International Amnesty International wil een wereld waarin iedereen profiteert van de mensenrechten. Om dat te bereiken doet Amnesty

Nadere informatie

Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten 2013

Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten 2013 Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten 2013 Collecteweek 26 augustus t/m 31 augustus 2013 1 Inhoudsopgave Bedankt voor uw hulp!...3 Contactgegevens...4 Checklist...5 Augustus...6 Na de collecte.....7

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten Collecte 2015 2

Inhoudsopgave. Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten Collecte 2015 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Alvast bedankt voor uw hulp!... 3 1. De collecteorganisatie... 4 2. Planning... 5 3. Toelichting op de administratie en materialen... 7 3.1 Collectevoorbereiding... 7 3.2

Nadere informatie

Collecteprotocol SCP Inhoud

Collecteprotocol SCP Inhoud Collecteprotocol SCP Inhoud 1. Voorwoord 2. Doelstellingen 3. Randvoorwaarden 4. Verklarende woordenlijst 5. Algemene eisen 5.1 Organisatie 5.2 Centraal meldpunt 5.3 Inzet promotoren 5.4 Inzet collecteleiders

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDACHTTIEN VERKOOP VIA MACHTIGING

INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDACHTTIEN VERKOOP VIA MACHTIGING INFORMATIEBROCHURE LOTERIJ TWEEDUIZENDACHTTIEN VERKOOP VIA MACHTIGING INHOUD 1. DE LOTERIJ IN HET KORT p.4 2. STAPPENPLAN MEI EN SEPTEMBER p.6 3. DE VOORBEREIDING p.8 4. DE LOTERIJ-BOX p.9 5. ZO VERKOOP

Nadere informatie

We staan je graag te woord!

We staan je graag te woord! Laat ons spelen 2 De Jantje Beton Collecte lokaal geregeld! Wat fijn dat je coördinator voor de Jantje Beton Collecte bent. Dankzij jouw tijd en inzet maak je het mogelijk dat jeugdclubs lokaal kunnen

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEBELEID SGP- JONGEREN

PRIVACY- EN COOKIEBELEID SGP- JONGEREN PRIVACY- EN COOKIEBELEID SGP- JONGEREN PRIVACY SGP-jongeren verwerkt persoonsgegevens als je de website www.sgpj.nl bezoekt of als je je gegevens invult op een ledenwerfkaartje of machtigingskaart. Denk

Nadere informatie

Handleiding Tellen, Storten en Verantwoorden

Handleiding Tellen, Storten en Verantwoorden Handleiding Tellen, Storten en Verantwoorden versie 1.0 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 43 collecte@brandwondenstichting.nl algemeen

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

Collecte Gids Handleiding voor organisatoren

Collecte Gids Handleiding voor organisatoren Collecte Gids 2018 Handleiding voor organisatoren Bedankt! Vanuit Alzheimer Nederland ondersteunen wij u graag met het opzetten van een geweldige collecte. Deze handleiding helpt daarbij. Voordat u aan

Nadere informatie

Vragenlijst collecte 2015 organisatorenpanel

Vragenlijst collecte 2015 organisatorenpanel Vragenlijst collecte 2015 organisatorenpanel Periode: Van 12-05-2015 (16:15) t/m 03-07-2015 (21:34) Aantal resultaten: 817 1. Hoe bent u in contact gekomen met het Longfonds? Op eigen initiatief 78 10%

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Handleiding Collectantenbestand & Collectantenbladen

Handleiding Collectantenbestand & Collectantenbladen Handleiding Collectantenbestand & Collectantenbladen versie 1.01 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 43 collecte@brandwondenstichting.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds Gehandicaptensport Januari 2017 Inhoudsopgave BEGRIPPEN - 3 - HOE KOM IK IN HET SYSTEEM? - 4 - Snelkoppeling maken op het bureaublad - 4 - UITLEG PER FUNCTIE

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 Het is bijna zover. In september gaat

Nadere informatie

Heal Relax the body and mind is gevestigd in de Danie theronstraat DG Tilburg.

Heal Relax the body and mind is gevestigd in de Danie theronstraat DG Tilburg. Privacy verklaring Heal Relax the body and mind is gevestigd in de Danie theronstraat 10 5025 DG Tilburg. Het kvk nummer is: 60075686. Contactgegevens: info@healbodyandmind.nl Op deze pagina laat ik je

Nadere informatie

Handleiding Collectematerialen Bestellen

Handleiding Collectematerialen Bestellen Handleiding Collectematerialen Bestellen versie 1.01 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 43 collecte@brandwondenstichting.nl algemeen Handleidingen

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten April 2016 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Menu - Vrijwilligers

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...4 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...6 5. Succes!...6 1. Aan de slag! Geweldig dat je hebt

Nadere informatie

Voorwoord: Wat doet het Longfonds met het opgehaalde geld? Hoe kunt u een (nieuwe) collectant vinden?...7

Voorwoord: Wat doet het Longfonds met het opgehaalde geld? Hoe kunt u een (nieuwe) collectant vinden?...7 Collecte Longfonds (voorheen Astma Fonds) Inhoud Voorwoord:... 2 1. Wat doet het Longfonds met het opgehaalde geld?....3 2. Voorbereiding: begin op tijd! 5 3. Hoe kunt u een (nieuwe) collectant vinden?....7

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Inhoud: - Aprilbeurs - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Huurmogelijkheden aprilbeurs - Paaseieren zoeken - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Kom in actie voor Tjommie

Kom in actie voor Tjommie Kom in actie voor Tjommie Start je actiepagina! 100% transparant sponsors werven Stap 1. Klik hier en maak direct je persoonlijke actiepagina voor Tjommie Stap 2. Meld je aan bij pifworld: vul je streefbedrag

Nadere informatie

Privacy verklaring

Privacy verklaring Privacy verklaring 01-04-2018 Chanthal Hagedoorn Life & Business Counselor (bloov), gevestigd aan Hof van Adwaita 17 te Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven

Nadere informatie

Handleiding voor de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds

Handleiding voor de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds Handleiding voor de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds Inhoud Voorwoord Collecteren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds Hoe is de Anjeractie georganiseerd? De voorbereiding Collectemateriaal

Nadere informatie

Ondersteuning Wanneer u ondersteuning nodig hebt, kunt u altijd contact zoeken met uw regio/stadscoördinator. Schroom niet om te bellen!

Ondersteuning Wanneer u ondersteuning nodig hebt, kunt u altijd contact zoeken met uw regio/stadscoördinator. Schroom niet om te bellen! COLLECTEHANDLEIDING Voorwoord Deze collectehandleiding is voor u, als collecteleider of wijkhoofd, beschikbaar met de noodzakelijke (achtergrond)informatie over alle zaken die met het Epilepsiefonds en

Nadere informatie

1. Verwerking persoonsgegevens (potentiële) leden

1. Verwerking persoonsgegevens (potentiële) leden Lokomotief Rijswijk hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Met dit privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 1 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...3 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...5 5. Succes!...6 2 1. Aan de slag! Geweldig

Nadere informatie

Actie toolkit voor personen

Actie toolkit voor personen Actie toolkit voor personen Augustus 2016 Introductie Introductie Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jij in actie wil komen voor Spieren voor Spieren! Zoals je wellicht weten zijn wij voor een groot

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

NSGK Collecte. Handleiding voor de organisator. www.nsgk.nl

NSGK Collecte. Handleiding voor de organisator. www.nsgk.nl NSGK Collecte Handleiding voor de organisator www.nsgk.nl NSGK-collecte Handleiding voor de organisator Versie 2, 2013 Hartelijk dank dat u mee wilt werken aan de organisatie van de NSGK-collecte in uw

Nadere informatie

HANDLEIDING REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken

HANDLEIDING   REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken HANDLEIDING Clubprofiel aanmaken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Wat leuk dat je een Clubprofiel wil aanmaken! Waarschijnlijk ken je de voordelen van een Clubprofiel

Nadere informatie

NSGK Collecte. Handleiding voor de organisator.

NSGK Collecte. Handleiding voor de organisator. NSGK Collecte Handleiding voor de organisator www.nsgk.nl NSGK-collecte Handleiding voor de organisator Versie 3, 2016 Hartelijk dank dat u mee wilt werken aan de organisatie van de NSGK-collecte in uw

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten Collecte 2016 2

Inhoudsopgave. Handleiding wijkcoördinatoren Natuurmonumenten Collecte 2016 2 Voorkant Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Alvast bedankt voor uw hulp!...4 1. De collecteorganisatie...5 2. Planning...6 3. Toelichting op de administratie en materialen...8 3.1 Collectevoorbereiding...

Nadere informatie

Declaratie Formulier Scouting Sint Maarten. Instructies

Declaratie Formulier Scouting Sint Maarten. Instructies Declaratie Formulier Scouting Sint Maarten Instructies Dit document verschaft geen helderheid over de regels omtrent het declareren. De regels omtrent het declareren kun je terugvinden in het protocol

Nadere informatie

Collecte Gids Handleiding voor coördinatoren / organisatoren

Collecte Gids Handleiding voor coördinatoren / organisatoren Collecte Gids 2016 Handleiding voor coördinatoren / organisatoren Bedankt! Vanuit Alzheimer Nederland ondersteunen wij u graag met het opzetten van een geweldige collecte. Deze handleiding helpt u daarbij.

Nadere informatie

HANDLEIDING AANVULLENDE HOORHULPMIDDELEN

HANDLEIDING AANVULLENDE HOORHULPMIDDELEN HANDLEIDING AANVULLENDE HOORHULPMIDDELEN Voorwoord Er zijn in Nederland naar schatting 1,5 miljoen mensen met een gehooraandoening. Stichting Hoormij is dé patiëntenorganisatie voor mensen met een gehooraandoening.

Nadere informatie

Contactgegevens en belangrijke adressen

Contactgegevens en belangrijke adressen Contactgegevens en belangrijke adressen Voor al uw vragen, het opvragen van lijsten en formulieren en het doorgeven van mutaties Email aan het collecteteam: Telefonisch via ledenservice: www.natuurmonumenten.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

Handboek Collecte Voor de collectecoördinatoren van het Rode Kruis

Handboek Collecte Voor de collectecoördinatoren van het Rode Kruis Beste collectecoördinatoren, Dit handboek is speciaal voor u, de collectecoördinator, samengesteld. Wij hopen dat het u tot steun zal zijn bij de organisatie van de landelijke collecteweek van het Rode

Nadere informatie

Handleiding. Collectecoördinatoren. Amnesty International

Handleiding. Collectecoördinatoren. Amnesty International Handleiding voor Collectecoördinatoren Amnesty International 1 t/m 7 maart 2015 1 Inhoudsopgave INLEIDING HANDLEIDING COLLECTE... 3 CONTACTGEGEVENS... 4 TAKEN PER MAAND (CHECKLIST)... 5 WERKEN MET WIJKHOOFDEN

Nadere informatie

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied...

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied... Uitgebreide omschrijving CollecteKracht per onderdeel Inhoud 1. Mijn collectanten... 2 1.1 De voorbereidingen voor de collecteweek... 2 1.2 Na afloop van de collecteweek... 4 2. Mijn gebied... 5 De overige

Nadere informatie

Handleiding MS Collecte

Handleiding MS Collecte Handleiding MS Collecte 1 INHOUD Start van de voorbereidingen 6 Wat te doen in de week voor de collecteweek? 8 Na de collecte 11 Veelgestelde vragen 14 COLOFON Nationaal MS Fonds Mathenesserlaan 378 3023

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds Gehandicaptensport April 2017 Inhoudsopgave BEGRIPPEN - 3 - HOE KOM IK IN HET SYSTEEM? - 4 - Snelkoppeling maken op het bureaublad - 4 - UITLEG PER FUNCTIE

Nadere informatie

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Workshop Tips & Tricks Social media KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Vormen van externe communicatie Online Offline Social stats KNBSB KNBSB Nieuws 4060 (01-01-2015) 6462 (01-01-2016) 8475

Nadere informatie

ECR-Nederland BV Handleiding website 18-04-2012 - Versie ECR-01 Index

ECR-Nederland BV Handleiding website 18-04-2012 - Versie ECR-01 Index ECR-Nederland BV Handleiding website 18-04-2012 - Versie ECR-01 Index 1. ALGMEEN 1.1. Menustructuur 2 1.1.1. Gebruikersmenu balk 2 1.1.2. Hoofdmenu balk 2 1.2. De Catalogus 2 1.3. Zoeken 3 2. INLOGACCOUNT

Nadere informatie

Handleiding Collecteweb 2018

Handleiding Collecteweb 2018 Handleiding Collecteweb 2018 Inleiding Collecteweb is een overzichtelijke website die ondersteunt bij de collecteadministratie. Deze handleiding is een aanvulling op de ook in Collecteweb zelf aanwezige

Nadere informatie

Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres: Met de makkelijke wizard creëer en manage jij

Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres:   Met de makkelijke wizard creëer en manage jij Je eigen Beautyshop Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres: http://jenaam.beautyshop.oriflame.nl Met de makkelijke wizard creëer en manage jij je eigen beautyshop. Ontwerp je

Nadere informatie

Draaiboek: titel evenement in de streek

Draaiboek: titel evenement in de streek Draaiboek: titel evenement in de streek Inhoudsopgave Inleiding... 3 Doelstelling... 3 Doelgroep... 3 Organisatie... 3 Programma... 3 Actie- en takenlijst... 4 Communicatie... 5 Materialenlijst... 5 Begroting

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Handleiding Tellen, Storten en Verantwoorden 2015

Handleiding Tellen, Storten en Verantwoorden 2015 Handleiding Tellen, Storten en Verantwoorden 2015 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 55 collecte@brandwondenstichting.nl 1. Tellen Voordat

Nadere informatie

Privacy beleid Museum Amstelland

Privacy beleid Museum Amstelland Privacy beleid Museum Amstelland Sinds mei van dit jaar zijn alle organisaties, groot en klein, verplicht om te voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbeheer). Deze wet stelt eisen aan de manier

Nadere informatie

Handleiding collecte. 011681-Alzheimer Collecte handleiding.indd 1 03-06-13 09:49

Handleiding collecte. 011681-Alzheimer Collecte handleiding.indd 1 03-06-13 09:49 Handleiding collecte 011681-Alzheimer Collecte handleiding.indd 1 03-06-13 09:49 inhoud Handleiding collecte Alzheimer Nederland Postbus 2077 3800 CB Amersfoort T 033-303 25 02 info@alzheimer-nederland.nl

Nadere informatie

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie zal ten allen tijden gepubliceerd worden op de website.

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie zal ten allen tijden gepubliceerd worden op de website. Privacyverklaring Praktijk Leercoach Marijke Opgesteld mei 2018 Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene

Nadere informatie

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen.

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen. Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

TOOLKIT AANMELDEN AH SPORTWEKEN SPORTWEKEN

TOOLKIT AANMELDEN AH SPORTWEKEN SPORTWEKEN TOOLKIT AANMELDEN AH SPORTWEKEN SPORTWEKEN Je wilt de club aanmelden voor de AH Sportweken. Leuk dat je meedoet! Via deze toolkit helpen wij jou alle stappen voor aanmelding te doorlopen. Heb je een inhoudelijke

Nadere informatie

Resultaten enquête collecte 2016

Resultaten enquête collecte 2016 1 Resultaten enquête collecte 2016 Beste collectevrijwilliger, Hierbij ontvangt u de resultaten van het uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek onder onze organisatoren van de collecte 2016. We nodigden

Nadere informatie

Resultaten enquête collecte 2016

Resultaten enquête collecte 2016 Resultaten enquête collecte 2016 Beste lezer, Ieder jaar vragen wij onze collecteleiders om hun mening te geven over de collecte die zij georganiseerd hebben. We hebben van het grootste deel een emailadres

Nadere informatie

STAPPENPLAN. Sportactiviteiten aanmaken VOOR DE AH SPORTACTIE OP

STAPPENPLAN. Sportactiviteiten aanmaken VOOR DE AH SPORTACTIE OP STAPPENPLAN Sportactiviteiten aanmaken VOOR DE AH SPORTACTIE OP WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Tijdens de AH Sportactie willen we Nederland de sport laten ontdekken die bij hem/haar past. Een sportieve

Nadere informatie

nieuws Op weg naar de collecte! Collecte Nieuwsbrief 4 werving 6 Het belang van buitenspelen

nieuws Op weg naar de collecte! Collecte Nieuwsbrief 4 werving 6 Het belang van buitenspelen Collecte Nieuwsbrief nieuws 02 nov 2014 inhoud 2 voorbereiding collecte 2015 3 uitnodiging feestelijke vrijwilligersbijeenkomst 4 werving collectanten Op weg naar de collecte! Nieuwsbrief voor iedereen

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie