Als verbinden binden wordt, verbreek de binding en verbind je opnieuw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als verbinden binden wordt, verbreek de binding en verbind je opnieuw"

Transcriptie

1 Als verbinden binden wordt, verbreek de binding en verbind je opnieuw Stichting Teugelders van Ganzendonck Website: Algemeen: Rabobank: NL55RABO Financien: Kamer van Koophandel: Club van 100:

2 Voorwoord Zoals bij velen hopelijk bekend hebben wij afgelopen 9 oktober een bijeenkomst gehouden waarbij Ganzendonck uitgenodigd was om mee te praten over carnaval in Ganzendonck. 2 jaar geleden is er eenzelfde soort bijeenkomst geweest, toen voor alleen genodigden. De bijeenkomst van oktober en dit verslag zien wij dan ook als een vervolg op de bijeenkomst van 2 jaar geleden. Met veel plezier hebben wij de ingekomen briefjes gelezen. Vele goede ideeën zijn de revue gepasseerd. Een aantal briefjes passen goed bij de ideeën die wij het afgelopen jaar in werking hebben gezet. Een aantal briefjes zijn erg ambitieus en zien wij dan ook als richting, een doel om te behalen. Dit verslag is opgesteld aan de hand van de geeltjes. Niet alle briefjes kunnen we behandelen, maar we hebben ons best gedaan om op de meesten te reageren. Soms behoeft een briefje geen extra uitleg, maar is het benoemen ervan juist waardevol. Het verslag is opgesteld aan de hand van 5 onderwerpen: optocht, verjonging, jeugd, carnaval en algemeen. Deze onderwerpen zijn naar voren gekomen toen de geeltjes geclusterd werden. Deze onderwerpen overkoepelen de ingekomen briefjes. De onderwerpen staan in willekeurige volgorde, niet naar belangrijkheid. We hebben elk briefje serieus genomen en trachten ook echt om er iets mee te doen. Het is alleen niet altijd mogelijk om de ideeën in werking te brengen om verschillende uiteenlopende redenen. Wij staan open voor dialoog. Wij hopen met dit verslag iedereen naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Mochten er desondanks toch nog vragen of onduidelijkheden zijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@teugelders.nl. Veel leesplezier en tot 24 november bij onze prinsbekendmaking! Vriendelijke groet, Bestuur stichting Teugelders van Ganzendonck Maarten, Mariëlle, Romy, Rob, Arian, Suzan, Ingrid & Emmie Stichting Teugelders van Ganzendonck Website: Algemeen: info@teugelders.nl Rabobank: NL55RABO Financien: financien@teugelders.nl Kamer van Koophandel: Club van 100: clubvanhonderd@teugelders.nl

3 Stichting Teugelders van Ganzendonck Website: Algemeen: Rabobank: NL55RABO Financien: Kamer van Koophandel: Club van 100:

4 Optocht Veel briefjes die wij hebben ontvangen gaan over het prijzengeld van de optocht. Een grote wens van veel deelnemers is dat er meer prijzengeld te winnen is. Wij als stichting zouden dit ook graag zien. Wij zijn van mening dat wanneer er meer geld te winnen valt, dit de wagens en aankleding van groepen ten goede zal komen. Daarnaast hebben wij opgemerkt dat wanneer er meer prijzengeld te winnen valt er wellicht meer deelnemers zullen zijn, wat natuurlijk goed is voor de optocht in het algemeen! Niet moeilijk doen over te harde muziek, het is maar even. Als de optocht voorbij is heeft niemand er meer last van. Ook met de optocht zijn wij gebonden aan wet en regelgeving. De gemeente heeft een aantal jaren geleden besloten dat er geen alcohol meer genuttigd mag worden tijdens de optocht. We zullen dit nogmaals bespreekbaar maken tijdens ons gesprek met de gemeente. Prijsuitreiking meteen na de optocht, om zo ook mensen die naar de optocht hebben staan te kijken ook mee te krijgen. Vooral de jeugd zou graag zien dat er herrie wagens worden toegelaten. Ook dit zal doorgespeeld worden naar de optochtcommissie, zij zullen bepalen of hierop ingespeeld kan worden. Een optocht waar de overgrote meerderheid van de wagens herriewagens zijn heeft niet onze voorkeur. De prijsuitreiking is de afgelopen jaren vaak punt van discussie geweest. We zijn ons hiervan bewust en willen dit graag aanpakken. Daarom is besloten, op aanraden van velen van jullie, om de prijsuitreiking direct na de optocht te houden. De prijsuitreiking zal zowel voor de jeugd als voor de volwassenen de aandacht krijgen die het verdient. Over de route van de optocht wordt ook gesproken. Mensen vragen om een omgekeerde route of juist een totaal andere route. Deze vraag zullen wij doorspelen naar de optochtcommissie. Zij zullen bekijken of dit een haalbaar plan zou zijn. Ut kumt nie zo nauw festival Alles make vur een paar knaken De jeugd van Ganzendonck neemt graag deel aan onze optocht. De regel over de herriewagens hebben we hierboven besproken. Dit was niet het enige punt.

5 Jonge bouwers zouden wellicht begeleiding willen krijgen van ervaren bouwers. Dit zou een goede samenwerking kunnen opleveren tussen de nieuwe fanatiekelingen en de ouwe Carnaval Als we alle geeltjes samenpakken die over de carnavalsavonden gaan, kunnen we concluderen dat er behoefte is aan één groot feest. Daarbij wordt verder nog genoemd, entree heffen wat mogelijkheden biedt tot een goede lineup; bekende artiesten. I.p.v. versplintering 1 carnaval op 1 locatie rotten uit het vak. Daar komt bij kijken dat er wellicht mogelijkheden zijn om een centrale bouwplek te creëren en daarmee deelnemers te faciliteren in ruimte en wellicht materialen. Bij onze zoektocht naar sponsoren zal dit meegenomen worden. Ook is er behoefte aan een bouwersfeest/ afterparty, goed idee! Wie weet Daarnaast wordt met regelmaat benoemd dat het feest voor jong en oud toegankelijk moet zijn, dus vanaf 16 jaar. We zijn ons als stichting bewust van het feit dat de jeugd van nu de volwassenen van later zijn! Hierbij past een feest voor zowel jeugd als volwassenen. Daarbij moeten we wel de horecawetgeving in acht nemen, wat betekent dat er geen alcohol geschonken mag worden aan jongeren onder de 18 jaar. Mogelijkheden om het feest toegankelijk te maken voor de 16/17 jarigen worden uitvoerig onderzocht. Oudere jeugd Aarle Rixtel is vorig jaar begonnen met het organiseren van een jeugdcarnavalsfeest: Trax 11. Zij hebben ons benaderd om hierover samen in gesprek te gaan. Deze gesprekken vinden op dit moment nog plaats, hierover is nog helemaal niks bekend.

6 Bij elke gelegenheid rondom carnaval willen wij Sjan & Lies de toiletjuffrouwen erbij! (Publiekstrekkers) Over carnavalsdinsdag wordt ook geschreven. Hierover lezen wij dat men graag een wat vrijere boerenbruiloft zou willen zien. Het hoeft niet perse traditioneel te zijn, men mag best wat vernieuwen. Aansluitend aan de boerenbruiloft vindt altijd het afscheid plaats. De meningen hierover zijn dat dat best wat leuker aangekleed mag worden. De betrokkenheid op de dinsdagavond is voor de stichting erg hoog. We zien dat andere horecagelegenheden hun deuren sluiten en zelfs de kroegeigenaren bij de Tapperij aansluiten. Voor wat betreft de betrokkenheid hebben we dus niets te klagen. Wel gaan wij onderzoeken hoe we deze avond toch wat meer sjeu kunnen geven. Gratis bier! Algemeen Aan algemene zaken hebben we veel opmerkingen gekregen. Onder andere over het bezoeken van andere clubs. Zij kunnen je weer andere inzichten laten zien. Ook wordt gevraagd of ons wel bekend is hoe Beek en Donk over Ganzendonck denkt. Deze vraag heeft centraal gestaan bij het plannen van de bijeenkomst op 9 oktober. We hebben geprobeerd om mensen uit Ganzendonck naar de Tennishal te laten komen. Wat ons betreft is dit goed gelukt, de mensen die er waren vieren veelal carnaval, maar zij volgen niet zomaar het programma van de Teugelders. Er is middels de Mooilaarbeekkrant geprobeerd ook de "niet carnavaller" te bereiken. Deze groep zal zich als het om carnaval gaat niet snel aangesproken voelen. Onderzocht wordt hoe we deze groep wel kunnen bereiken. Wanneer deze groep bekend is zal ook bekeken worden of hier een klankbordgroep van kan worden samengesteld. Zij kunnen dan als niet carnavalsvierder adviezen geven over de carnaval in het dorp. Is Beek en Donk wel klaar voor een prinses? Sponsoring is een belangrijk onderwerp voor de vereniging. In de afgelopen bestuursvergaderingen, die plaats vonden na 9 oktober, is hiervan het belang besproken. Meteen is er een sponsorcommissie opgezet en zij zullen zich vanaf nu bezig gaan houden met alles wat met sponsoring te maken heeft. Zo wordt onderzocht wat de mogelijkheden op het gebied van sponsorpakketten,

7 optochtprijzen, Rabobank Clubkas, etc. zijn. Deze sponsorcommissie kan altijd extra handjes gebruiken, dus als je je geroepen voelt. Je bent van harte welkom! Nauw contact houden met ex vrijwilligers, niet zomaar laten gaan! Dit seizoen hebben we de raad van elf uitgebreid met 3 enthousiaste nieuwe leden. Deze 3 mannen zijn in de twintig en zorgen daarmee voor verjonging van de raad van elf. Om de verbinding tussen oud & nieuw te laten bestaan is vorig seizoen de RVV opgericht een club van oudgedienden die op deze manier actief blijven binnen de stichting. We wôrre dur wèrem van! Jeugd Over jeugd wordt veel gesproken binnen zowel de stichting als binnen Ganzendonck. De bijdrage van de basisscholen neemt de afgelopen jaren sterk af. Zij zien de waarde van carnaval niet of hebben simpelweg geen ruimte in het lesprogramma. Om hierop in te kunnen spelen kregen wij als tip dat we wellicht kunnen helpen bij het organiseren van carnaval op school. Ideeën zijn: het regelen van een kinderoptocht op vrijdagmiddag door het dorp, een centraal carnavalsfeest tijdens schooltijd bijvoorbeeld in de tent bij Café Thuis. Als aankleding voor bijvoorbeeld de tent zouden kinderen op school een masker kunnen maken. Carnaval zal op die manier weer een plek krijgen in de belevingswereld van de kinderen.

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht Kaaiendonkse Tradities Doorvmiddel van de tekst en de verwerkingsopdracht krijgen de leerlingen inzicht in de viering van het carnaval in de regio Oosterhout Het belangrijkste doel is de leerlingen een

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge staot r gekleurd op

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge staot r gekleurd op Oktober 2017 In deze uitgave Instagram Jeugdraad Nieuwe leden 11-11 bal Verkeersregelaars Festivallaaf Carnaval 2018 Nou, daar istie weer, de eerste nieuwsbrief van het carnavalsseizoen 2017/2018. Het

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken ENQUETE Datum: 14 juli 2018 Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken Tijdens de bijeenkomst van Grolloo Totaal op 22 mei 2018 kwamen enkele zaken naar voren die wij op deze wijze graag willen voorleggen

Nadere informatie

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie "Welkom:... " Introductiefase 1. "In de vorige twee lessen hebben we met de kaart gewerkt, waarop alle vragen stonden die we gebruikt hebben om de tekst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

Rabo Versterkt. HV Bleiswijk

Rabo Versterkt. HV Bleiswijk Rabo Versterkt HV Bleiswijk Voorstel ondersteuningstraject 2017-2018 Inleiding Rabo Versterkt In samenwerking met sportkoepel NOC*NSF is Rabobank een pilot gestart om sportverenigingen in Nederland naast

Nadere informatie

De Grote Bornse Carnavalsoptocht

De Grote Bornse Carnavalsoptocht De Grote Bornse Carnavalsoptocht Een van de grootste en bekendste onderdelen van het Bornse Carnaval is wellicht wel de Grote Bornse Carnavalsoptocht. Elk jaar op de carnavalszaterdag trekt deze bonte

Nadere informatie

ROUTE ROOD 1. Van klagen naar kracht

ROUTE ROOD 1. Van klagen naar kracht ROUTE ROOD 1 STAP 1 Wat zijn de energievreters en -gevers? Inventariseren wat energie geeft of vreet in het werk. voor elkaar nemen. Een groep collega s, liefst een voltallig team. Post-its, stiften. Je

Nadere informatie

Stap 7 Nabespreking met het slachtoffer en nabespreking met de steungroepleden (apart)

Stap 7 Nabespreking met het slachtoffer en nabespreking met de steungroepleden (apart) Handleiding No Blame Stappenplan No Blame Stap 1 Gesprek met het slachtoffer Stap 2 Organiseer een bijeenkomst met de steungroep Stap 3 Uitleg probleem Stap 4 Deel de verantwoordelijkheid Stap 5 Ideeën

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge wit nie wagge ziet

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge wit nie wagge ziet januari 2017 In deze uitgave Rondbrengen krant Inschrijven kinderoptocht Inschrijven grote optocht Optocht actie Jumbo Kinderbingo Sauwelen Nieuwe leden Goeden dag, Hoewel het officieel niet meer mag wil

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 INLEIDING Met als motto Waor blèft de téd! staat carnaval 2019 weer voor de deur. Naast de jaarlijks goed bezochte optocht worden er weer tal van activiteiten voor jeugd en

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 2 Van de voorzitter In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan: Ik heb er zin in, jullie ook. De carnaval was daar het voorbeeld

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

Betreft: Culture activiteiten Beuningen

Betreft: Culture activiteiten Beuningen Betreft: Culture activiteiten Beuningen Titel activiteit: Hierbij willen we een aanvraag doen voor de activiteit: Culturele activiteiten Beuningen! Datum & locatie: Deze activiteit zal plaatsvinden in

Nadere informatie

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep...

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep... INHOUD: 1 De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... 2 2 De Prijzengelden... 3 3 Tijdschema Carnavalsoptochten... 4 4 Kleding Loopgroep... 6 5 Plattegrond optocht... 7 Onze jeugdhoogheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief november 2014 Nieuwsbrief november 2014 Beste ouder(s) / verzorger( (s), Nieuwbouw De bouw verloopt nog steeds voorspoedig. Aan de achterzijde zijn al kozijnen geplaatst Bedankt Lieve kinderen, team en ouders, Wat hebben

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT. Carnavalsvereniging de Eileuvers

INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT. Carnavalsvereniging de Eileuvers INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT Carnavalsvereniging de Eileuvers ZATERDAG 6 FEBRUARI 2016 1www.eileuvers.nl Optocht 6 februari 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Reglement van deelname

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 18 januari 2017 nummer 9 In dit nummer: Carnaval Bibliotheek Vakanties schooljaar 2018-2019 Jarigen Belangrijke data: 31 januari Inloopochtend kleuters 6 en 8 februari adviesgesprekkengroep 8 9 februari

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018 AGENDA 26 januari 17.00 20.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.00 12.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.30-12.30 uur Open dag De Zwaaikom Oosterhout 29 januari Centrale Inschrijf dag

Nadere informatie

Geachte dames, Geachte heren,

Geachte dames, Geachte heren, Geachte dames, Geachte heren, In 1966 werd door het gemeentelijk feestcomité een allereerste carnavalprogramma ontworpen en via affiches verspreid. Veertig jaar later zet de Raad van Elf dit gedachtegoed

Nadere informatie

Notulen openbare opstartvergadering S.R.K.

Notulen openbare opstartvergadering S.R.K. Notulen openbare opstartvergadering S.R.K. d.d. 22 Oktober 2018, aanvang 20.00 uur 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent om 20:06u de vergadering 2. Notulen evaluatie vergadering

Nadere informatie

Test voor het meten van de jeugdgerichtheid van sportverenigingen. Quick Scan J-score. voor sportclubs

Test voor het meten van de jeugdgerichtheid van sportverenigingen. Quick Scan J-score. voor sportclubs Test voor het meten van de jeugdgerichtheid van sportverenigingen Quick Scan J-score voor sportclubs Colofon Uitgave: Auteur: Vormgeving: Druk: Stichting Jeugd in Beweging, Arnhem Paul Duijvestijn (Assist,

Nadere informatie

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012 Lemborgher Jaargang 20 31 januari 2012 Jeugdprins Marco d n Eesjte Op 15 januari is Marco Lebens uit groep 8 uitgeroepen als jeugdprins van VV De Doale. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar Marco

Nadere informatie

Koningsdag Tull en t Waal -

Koningsdag Tull en t Waal - Koningsdag 2019 - Tull en t Waal - Algemeen Voor u ligt het informatieboekje voor Koningsdag 2019. Op de volgende pagina vindt u het programma, waarop vermeld staat hoe laat de geplande activiteiten plaats

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Carnaval en creativiteit

Carnaval en creativiteit Carnaval en creativiteit Door middel van de informatieve teksten en lessuggesties krijgen de leerlingen inzicht in wat creativiteit met het Oosterhouts carnaval te maken heeft. Het belangrijkste doel is

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

CV D n Bok Swolgen

CV D n Bok Swolgen ZWOLLIGSE REVUE 2013: Op 25, 26 en 27 januari a.s. is het weer tijd voor de Zwolligse Revue. In de Bokkenstal gaat het dak eraf. Dit jaar zullen er naast bekende artiesten zoals C&A, Die Zwei en De Volle

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Adviesraad mo gemeente Steenbergen.

Jaarverslag 2013 Adviesraad mo gemeente Steenbergen. Jaarverslag 2013 Adviesraad mo gemeente Steenbergen. Datum Onderwerp Reactie naar B&W Verloop in proces 07-01-2013 -Nieuwe leden: Judith v. Oeffelen, Rien v. Dijke en Frans v. Oppen. - Boodschappendienst

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Samenwerken in de wijk

Samenwerken in de wijk Meer lezen? Download de publicatie Samenwerken in de wijk met achtergronden over de 10 meest genoemde vragen en dillemma s bij samenwerken. Draaiboek voor bijeenkomst Samenwerken in de wijk 1 Introductie

Nadere informatie

BIJEENKOMST WESTERHOVENS VERENIGINGSLEVEN 2017

BIJEENKOMST WESTERHOVENS VERENIGINGSLEVEN 2017 BIJEENKOMST WESTERHOVENS VERENIGINGSLEVEN 2017 Doel: gezamenlijk knelpunten oplossen Datum: 16 maart 2017 Locatie: De Buitengaander Bijeenkomst Westerhovens verenigingsleven 2017 Inleiding In 2016 zijn

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015

Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015 Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015 U heb alweer onze nieuwe activiteitenkalender ontvangen voor ons nieuwe verenigingsjaar. Naar aanleiding van de jaarvergadering hebben we daar wat aanpassingen

Nadere informatie

KWIZUT 2015 SPELAVOND

KWIZUT 2015 SPELAVOND 1/20 KWIZUT 2015 SPELAVOND WAT VERWACHTEN WE VAN DE 5 e EDITIE KWIZUT? Circa 130 teams hebben zich aangemeld; Hetgeen betekend circa 3.400 deelnemers op de kwizavond; en circa 2750 gasten op de feestavond

Nadere informatie

Sponsorboek Onze Dorpskwis

Sponsorboek Onze Dorpskwis Sponsorboek Onze Dorpskwis voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen 1 e editie 2019 Pagina 1 Wàt een mogelijkheden om als sponsor de aandacht op je te richten Logo s Vragen over de website, vragen over

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Leerlingboekje Les 1 en 2 Schrijfopdracht 1 Afscheid van de basisschool

Leerlingboekje Les 1 en 2 Schrijfopdracht 1 Afscheid van de basisschool Leerlingboekje Les 1 en 2 Schrijfopdracht 1 Afscheid van de basisschool Conditie 1 M. Hoogeveen Leren schrijven met peer response, SLO, 2012 Waarover gaan de lessen? In deze lessen leer je verhalen schrijven.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 1 oktober 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

2 Handreiking doelbepaling

2 Handreiking doelbepaling Handreiking doelbepaling Werkblad. Toelichting en tips Ga als volgt te werk:. Benoem het doel van de prioritering: een keuze maken.. Bespreek de behoeften van de persoon met dementie en de daarbij behorende

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Jongerenparticipatie in en door de sport. Niet betrokken, dus vertrokken (Johan Stekelenburg, voorzitter Jeugd in Beweging)

Jongerenparticipatie in en door de sport. Niet betrokken, dus vertrokken (Johan Stekelenburg, voorzitter Jeugd in Beweging) Jongerenparticipatie in en door de sport Niet betrokken, dus vertrokken (Johan Stekelenburg, voorzitter Jeugd in Beweging) Nota Jongerenparticipatie in en door de sport Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs,

Nadere informatie

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

VERSLAG VRIJWILLIGERSBELEID RKVV ROOSENDAAL uitgevoerde acties vrijwilligersbeleid in seizoen

VERSLAG VRIJWILLIGERSBELEID RKVV ROOSENDAAL uitgevoerde acties vrijwilligersbeleid in seizoen 1 Vrijwilligersbeleid VERSLAG VRIJWILLIGERSBELEID RKVV ROOSENDAAL 2012-2013 In 2012 is het meerjaren beleidsplan voor RKVV Roosendaal opgesteld. Hierin is als zwaartepunt opgenomen het onderdeel vrijwilligersbeleid.

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligersbeleid Vrijwilligersbeleid Het vinden en binden van (nieuwe) vrijwilligers 2016-2020 Voorwoord Voetbal is een teamsport en binnen de teamsport is samenwerken de sleutel tot succes. Dat geldt niet alleen binnen

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

SPONSORPLAN. 2014 Summer School 4- kids, Goa India

SPONSORPLAN. 2014 Summer School 4- kids, Goa India SPONSORPLAN 2014 Summer School 4- kids, Goa India Joyce Ultee & Ilonka Broekaart www.stichtingpaspoort.nl 1-2- 2014 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan voor de Summer School 4-kids van Stichting PASpoort.

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Kattenbroek Huisarts Raams Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Kattenbroek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) handleiding groep 7 en 8

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) handleiding groep 7 en 8 handleiding groep 7 en 8 Deze les kunt u op dezelfde manier behandelen als de methode Nieuwsbegrip die wordt gebruikt voor begrijpend lezen. De tekst komt oorspronkelijk uit week 6-2010 en is toegespitst

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Wijk Actie Plan Stiphout Warande 2017/2018. Versie

Wijk Actie Plan Stiphout Warande 2017/2018. Versie Wijk Actie Plan Stiphout Warande 2017/2018 Versie 20122016 Wijk Actie Plan (WAP) Stiphout Warande 2017/2018 Dit is het WAP van en voor Stiphout Warande voor het jaar 2017 en 2018 De wijkraad Stiphout Warande

Nadere informatie

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan Groningen Ukulele Society Stichtingsplan 2015 1. Inleiding De ukelele is een instrument dat snel in belangstelling groeit over de hele wereld, vooral in Groot-Brittannië, Amerika, Frankrijk, Duitsland

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Optocht reglement Maoneblusserslaand 2018

Optocht reglement Maoneblusserslaand 2018 Optocht reglement Maoneblusserslaand 2018 1. REGLEMENT Dit reglement is vastgesteld door het bestuur van Stichting Jeugdcarnaval Waspik verder genoemd SJW. Dit reglement is van toepassing op de Optocht

Nadere informatie

1. Bezoekt u de Oktoberfeesten in Sittard-Geleen?

1. Bezoekt u de Oktoberfeesten in Sittard-Geleen? Oktoberfeest Over twee maanden staat Sittard-Geleen in het teken van de Oktoberfeesten van 13 t/m 18 oktober vinden de Oktoberfeesten plaats. 7 5 1. Bezoekt u de Oktoberfeesten in Sittard-Geleen? (n=172)

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e.

V a n d e d i r e c t i e. V a n d e d i r e c t i e. Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt

Nadere informatie

SPORTCOMMUNITY TOOL ABRAHAM VADER VAN VELE VOLKEN

SPORTCOMMUNITY TOOL ABRAHAM VADER VAN VELE VOLKEN SPORTCOMMUNITY TOOL ABRAHAM VADER VAN VELE VOLKEN SAMENVATTING Vandaag komen er 3 mannen op bezoek bij Abraham en Sara. Abraham weet direct dat één van de mannen God is, dus zorgt Abraham er voor dat zijn

Nadere informatie

De spel- en werkvormen in dit document komen uit mijn nieuwe boek dat in het voorjaar van 2018 verschijnt.

De spel- en werkvormen in dit document komen uit mijn nieuwe boek dat in het voorjaar van 2018 verschijnt. Peize, 19 december 2017 Beste lezer, De spel- en werkvormen in dit document komen uit mijn nieuwe boek dat in het voorjaar van 2018 verschijnt. Deze spel- en werkvormen zijn een decembercadeau. Ik wens

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Acties organiseren door kinderen en scholen

Acties organiseren door kinderen en scholen Acties organiseren door kinderen en scholen Inleiding Wat leuk dat jullie geld willen inzamelen voor de Plastic Soup Foundation! Wij hebben verschillende soorten acties bedacht die makkelijk en leuk zijn

Nadere informatie

Verenigingenavond 2013. 20 november 2013

Verenigingenavond 2013. 20 november 2013 Verenigingenavond 2013 20 november 2013 Agenda 1. Opening 2. Vaststellen agenda 3. Verslag 20 november 2012 4. Nieuwjaarsontmoeting 5 januari 2014 5. Dag van Landhorst in 2015 6. Ontwikkelingen sponsoring

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 04-07 Dani, groep 4 04-07 Wesley, groep 8 04-07 Rafaela, groep 7 04-07 Tygo, groep 7 05-07 Chanel, groep 6 05-07 Juf Linda 06-07 Sebastian, groep 7 08-07 Charlotte, groep 8 09-07 Abiman, groep

Nadere informatie

S.V.F. Sportvereniging Fortissimo Sportpark De Nieuwe Kamp Overrijnseveld GH Cothen BIJLAGE 2: Pestprotocol

S.V.F. Sportvereniging Fortissimo Sportpark De Nieuwe Kamp Overrijnseveld GH Cothen BIJLAGE 2: Pestprotocol BIJLAGE 2: Inhoudsopgave 1.... 2 2. Stap 1 Signalering van pestgedrag... 2 3. Stap 2 Bespreking met de groep... 3 4. Stap 3 Oplossingen bedenken... 4 5. Stap 4 Afspraken maken... 4 6. Stap 5 Afronding:

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 17 Datum: 11 januari 2018

Schooljaar: Nummer: 17 Datum: 11 januari 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 17 Datum: 11 januari 2018 BIJLAGE 17-01 Kbs Weilust andere schooltijden 17-02 Badmintonclub Bavel gratis meespelen in januari 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren www.survio.com 31-10-2017 11:41:07 Algemeen Enquête naam De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren Auteur Hans van Raay Taal Nederlands Enquête URL https://www.survio.com/survey/d/w5e7d4m1r3f9d4m8g

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2018

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2018 SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2018 INLEIDING Met als motto Heddem deur staat carnaval 2018 voor de deur. Naast de jaarlijks goed bezochte optocht worden er weer tal van activiteiten voor jeugd en volwassenen

Nadere informatie

Highlights medewerkerbijeenkomsten 2009

Highlights medewerkerbijeenkomsten 2009 In navolging van de succesvolle medewerkersbijeenkomst in 2009 zijn ook dit najaar weer, verspreid over het hele land, medewerkersbijeenkomsten georganiseerd. Wat daar allemaal is besproken wordt onderstaand

Nadere informatie

Op weg naar een rookvrij Scoutingterrein

Op weg naar een rookvrij Scoutingterrein Op weg naar een rookvrij Scoutingterrein Stappenplan Wil jij dat jouw Scoutinggroep rookvrij wordt? Zet dan de eerste stap en gebruik het stappenplan om op weg te gaan naar een rookvrije Scoutinggroep.

Nadere informatie

VoorleesExpress. Samen met ouders aan de slag. Praktische tips

VoorleesExpress. Samen met ouders aan de slag. Praktische tips VoorleesExpress Samen met ouders aan de slag Praktische tips Samen met ouders aan de slag Ouders betrekken bij het voorlezen Je gaat straks via de VoorleesExpress twintig weken voorlezen bij een of meerdere

Nadere informatie

beeldspraak Algemene ledenvergadering 2012 De algemene ledenvergadering is op donderdag 26 april in Utrecht Programma: 12.

beeldspraak Algemene ledenvergadering 2012 De algemene ledenvergadering is op donderdag 26 april in Utrecht Programma: 12. beeldspraak Algemene ledenvergadering 2012 De algemene ledenvergadering is op donderdag 26 april in Utrecht 24 Programma: 12.30 uur lunch 13.30 uur vergadering 15.30 uur napraten, hapje en drankje 16.30

Nadere informatie

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken:

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken: Sponsorplan #Wat is kersenpop? Kersenpop is een (stichting, nonprofit) lokaal evenement met als doelstelling Uden te profileren als een ondernemende en betrokken gemeente ofwel: voor Uden, door Uden en

Nadere informatie

CARNAVAL. Dinsdag 14 februari 2017

CARNAVAL. Dinsdag 14 februari 2017 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Proost de Beaufortstraat 45 6231 EB MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 14 februari 2017 CARNAVAL Op donderdag 23 februari mogen de kleuters verkleed

Nadere informatie

OPDRACHTEN BIJ THEMA 11 BELEID

OPDRACHTEN BIJ THEMA 11 BELEID OPDRACHTEN BIJ THEMA 11 BELEID Beleid is alleen nodig als je iets gaat veranderen. INLEIDING Het beleid van een organisatie bepaalt hoe je moet werken en wat de bestuurders belangrijk vinden. Dat beleid

Nadere informatie

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren?

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? Vastelaovend Over een paar weken is het weer vastelaovend in het Zuiden van het land. 1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? (n=225) 48% 39% 13% Ja Nee Weet (nog) niet Toelichting Weet (nog) niet VOlgt

Nadere informatie

FC BRABANTIA. NIEUWSBRIEF 8 juni Rabobank clubkas campagne: Hallo mede Brabantianen,

FC BRABANTIA. NIEUWSBRIEF 8 juni Rabobank clubkas campagne: Hallo mede Brabantianen, FC BRABANTIA e-mail: fcbrabantia66@gmail.com. Bank: NL64RABO0116806206 Secr.: Noorderweide 6, 4714 HE, Sprundel. Website: www.fcbrabantia.nl NIEUWSBRIEF 8 juni 2016. Hallo mede Brabantianen, N.a.v. diverse

Nadere informatie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Infobulletin Maart 2014 Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Kalender voor de maand maart Maandag 24 februari t/m dinsdag 4 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7 Nieuwsbrief 23 februari jaargang 32 nr.7 Carnaval Vrijdag 9 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4. NIEUWSBRIEF Nummer 41, 7 februari 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne 2018 3 Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4 Van het bestuur Het jubileum jaar is

Nadere informatie

3 juli 2015 Nummer 19

3 juli 2015 Nummer 19 3 juli 2015 Nummer 19 Inhoud: Elzeneindfestijn (ingekomen) Muze Misse Kwaliteitsvragenlijsten (KVL) Gezinsviering Laatste oproep aanmelden typecursus Herinnering Uitkomsten enquête continurooster Vervangingen

Nadere informatie

Nieuwjaarsreceptie Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Speech van de voorzitter:

Nieuwjaarsreceptie Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Speech van de voorzitter: Nieuwjaarsreceptie Stichting Federatie Eindhovens Carnaval. Speech van de voorzitter: Eindhoven, 6 januari 2019. Lieve Lampegatters en Lampegatterinnekes. Namens de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda?

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda? 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 01mrt 2019 190301 volgnummer 25 0volgnummer

Nadere informatie

Sponsorbrochure Oostermoer 2018

Sponsorbrochure Oostermoer 2018 Sponsorbrochure Oostermoer 2018 www.oostermoerfeest.nl Oostermoerfeest 150 jaar: een feest voor en door inwoners! Het Oostermoerfeest doet in de zeven Oostermoer dorpen de harten sneller kloppen. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Contextbegeleiding kortdurend intensief. Onthaalbrochure - 12 jarigen. Dit boekje is van:

Contextbegeleiding kortdurend intensief. Onthaalbrochure - 12 jarigen. Dit boekje is van: Contextbegeleiding kortdurend intensief Onthaalbrochure - 12 jarigen Dit boekje is van:.... 2 Inhoudstafel Voorwoord 3 Wie zijn we? 4 Voor wie? 6 Waar vind je ons? 7 Wie is wie? 8 Belangrijke nummers 9

Nadere informatie

Klagen mag. Klachten zijn waardevol. Nabij Vertrouwd Gastvrij

Klagen mag. Klachten zijn waardevol. Nabij Vertrouwd Gastvrij Klagen mag Klachten zijn waardevol Klagen mag! Wij doen er alles aan om tevreden klanten te krijgen en te houden. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over sommige onderdelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

1. Ik ben tevreden met mijn huidige woning

1. Ik ben tevreden met mijn huidige woning Oost west, thuis best In onze gemeente worden diverse woningen gebouwd en gerenoveerd. In welke mate bent u het (on)eens met de volgende stellingen. 6 1. Ik ben tevreden met mijn huidige woning 54% 5 4

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie