Troubadourtje. Spector-het beste zit van binnen. Vastenactie. Agenda: Kans voor een kind ZIE DE FOTO S ELDERS IN HET TROUBADOURTJE!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Troubadourtje. Spector-het beste zit van binnen. Vastenactie. Agenda: Kans voor een kind ZIE DE FOTO S ELDERS IN HET TROUBADOURTJE!!"

Transcriptie

1 Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: Datum: Inhoud: Musical Vastenactie Kans voor een kind Logo en website Niet vergeten Ouderbijdrage Kriebels in je buik Groep 3 KOE 10 daagse GMR Spector-het beste zit van binnen Vastenactie scholentour is dinsdag 13 februari op de Troubadour geweest om de musical Spector-het beste zit van binnen te spelen voor ons. Stel je voor, iemand vraagt je: wat is je grootste wens? Wat is jouw droom voor je leven? Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. En de vrienden die hij onverwachts ontmoet, gaan hem helpen om die droom waar te maken. Erik twijfelt; zal hem dat lukken? Met deze musical zijn de kinderen uitgedaagd: ontdek wie je bent, durf te doen en je grens te verleggen. ZIE DE FOTO S ELDERS IN HET TROUBADOURTJE!! Vastenactie Agenda: 16 februari: groepen 1 t/m 4 vrij 22 februari: groep 6 bieb 26 februari 2 maart: voorjaarsvakantie 3 maart: juf Carla jarig; van harte gefeliciteerd! 8 maart: studiedag team, alle leerlingen vrij! 9 maart: vrije dag groepen 1 t/m 4 12 maart: start KOE-10 daagse 13 maart: uur; open podium groepen 1, 3, 5a, 5b en maart: groep 5a bieb Dit jaar is het doel van de landelijke vastenactie: ondersteuning van de gezinnen in Mbala, Zambia. In het uiterste noorden van Zambia heeft de hiv-epidemie ongenadig toegeslagen. Talloze mensen raakten geïnfecteerd, werden ziek en overleden. Kinderen werden wees. De zusters van de Heilige harten helpen de allerarmste families weer op eigen benen te staan. Wilt u meer lezen: De kinderen krijgen een spaarpotje mee van school. het is de bedoeling te sparen voor deze actie: misschien kunnen ze een klein klusje doen; thuis, bij opa en oma of de buurvrouw. Een deel van het zakgeld of uit de spaarpot misschien? Even minderen voor een ander. Kans voor een kind Tijdens de KOE 10-daagse (12 t/m 23 maart) zetten de katholieke scholen zich in voor de stichting Kans voor een kind. Deze periode valt samen met de landelijke vastenactie. Om het niet te veel te laten zijn, hebben we besloten de helft van de opbrengst van de vastenactie te doneren aan de stichting Kans voor een kind. Stichting Kans voor een kind vervult wensen van kinderen uit Twente en werkt vanuit Hengelo. De doelgroep zijn kinderen met een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Meer informatie vind u op:

2 Nieu Nieuw logo en website De Troubadour krijgt een nieuw logo en de website wordt vernieuwd. Donderdag 15 maart om 9.00 uur komt Patrick Welman, oud leerling van de Troubadour en nu wethouder van de gemeente Enschede, de vlag hijsen met het nieuwe logo erop. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Die dag gaat ook de nieuwe website online. Door het nieuwe logo worden ook aanverwante zaken opgefrist. Hierbij kunt u denken aan de rapportvoorbladen, omslagen van de schoolgids, schooljaarplan etc. Om te zorgen dat al deze zaken goed en bij de tijd ogen hebben we nieuwe foto s nodig. Woensdag 21 februari worden binnen foto s gemaakt. Voor de buiten foto s wachten we op beter weer. De foto s worden alleen gebruikt binnen de KOE. Wilt u niet dat uw kind gefotografeerd wordt dan kunt u dit melden bij de leerkracht van uw kind. Hieronder adviezen van de fotograaf: Wat betreft kleding hebben we de volgende tips voor de ouders/kinderen: - Liever geen kleine motiefjes, zoals ruitjes, bloemetjes, streepjes of stipjes; - Liever geen grote teksten of duidelijke merken; - Liever niet te seizoensgebonden (dus bij voorkeur geen dikke wintertruien en vesten, sjaals, mutsen, etc.); - Liever niet te donker. En wat dan wel.. - Kleding waar jij je prettig in voelt! Een effen felle kleur komt vaak mooi over in beeld. Uiteraard worden alle foto s op de nieuwe website geplaatst zodat u deze kunt downloaden. Wij, team van de Troubadour, zijn blij met het nieuwe beeldmerk van de Troubadour. Bent u nieuwsgierig? Kom 15 maart kijken! NIET VERGETEN: 16 februari: groepen 1 t/m 4 vrij 26 februari t/m 2 maart: vakantie 8 maart: alle leerlingen vrij! Ouderbijdrage Als u de ouderbijdrage al heeft overgemaakt: dank u wel daarvoor! Gaat u 45,00 overmaken: IBAN: NL45 ABNA t.n.v. de Ouderraad Troubadour omschrijving: naam en groep kind. Kriebels in je buik Met ingang van dit schooljaar zijn we gestart met de methode Kriebels in je buik. Dit is een methode met lessen over weerbaarheid, relaties en seksuele opvoeding. Dit schooljaar worden de onderwerpen van de lessen op klasbord gezet zodat u tijd heeft u om thuis over het onderwerp te praten met uw kind. Over een les seksuele opvoeding zijn vragen ontstaan over de leeftijd waarop deze les moet worden aangeboden. Met team, OR, MR, panelgesprek en een avond met de GGD is naar deze les gekeken en over gediscussieerd. De conclusie is dat deze les wordt verplaatst naar eind groep 6. Uit de gesprekken is ook naar voren gekomen hoe belangrijk het is om over deze onderwerpen te praten met kinderen. Op deze manier hebben ze meer kennis en meer vaardigheden om bewustere keuze te maken. Wij willen alle ouders bedanken die deel hebben genomen aan de gesprekken. Het heeft ons geholpen om een keuze te maken die breed gedragen wordt.

3 SPECTOR-HET BESTE ZIT VAN BINNEN

4 GMR zoekt nieuwe leden één voor de oudergeleding en één voor de personeelsgeleding GMR staat voor gemeenschappelijke medezeggenschapsraad, de medezeggenschapsraad voor alle scholen van KOE samen. De GMR houdt zich bezig met bovenschoolse aangelegenheden, oftewel zaken die alle scholen aangaan. De GMR vergadert minimaal zes maal per jaar gezamenlijk op het bestuurssecretariaat. In principe vinden vergaderingen op maandagavond plaats. Door het vertrek van twee GMR-leden zijn er vacatures ontstaan en zijn we hiervoor op zoek naar één enthousiaste ouder, die de GMR wil versterken en één gedreven personeelslid om de GMR te versterken. Volgens het reglement van de GMR kunnen alle ouders met kinderen op scholen van de KOE en alle leerkrachten die werkzaam zijn bij de KOE zich kandidaat stellen. Wij zoeken als ouder bij voorkeur iemand die kennis en ervaring heeft met financiële zaken om de werkgroep 'financiën, huisvesting en veiligheid' te versterken. Dit is echter niet noodzakelijk. Ook in de andere werkgroepen 'personeel', '(passend) onderwijs/kwaliteit' en 'organisatie/communicatie' is extra kennis en kunde welkom. We zoeken iemand die: de katholieke en interconfessionele grondslag van KOE respecteert; gericht is op samenwerken (de GMR spreekt uit één mond); in staat is de belangen van KOE objectief af te wegen tegen die van kinderen, personeel, ouders, scholen e.a.; in staat is op basis van hoofdlijnen te denken, waarbij daarnaast een specifieke deskundigheid ook zeer welkom is (zie werkgroepen); goede vragen kan stellen en beschikt over een kritisch oordeelvermogen. Bij meerdere kandidaten wordt door de MR-en van de scholen van KOE de nieuwe GMR-leden gekozen. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de GMR, Colette Haarman, via gmr@skoe.nl. Graag daarbij ook een korte motivatie waarom u in de GMR zou willen plaatsnemen. Reageren kan t/m 2 maart 2018

5 Een heel jaar met de bus op reis en iedereen mag mee. Dat is leuk! Dit schooljaar werken we met een nieuwe taal-leesmethode in groep 3. Lijn 3 is een taal-leesmethode die de kinderen meeneemt op een boeiende en avontuurlijke reis door Leesstad. De vrolijke chauffeur Ben Bus neemt de kinderen mee vanaf het schoolplein en brengt ze naar 12 haltes. Daar leren de kinderen niet alleen letters en woorden, maar ontdekken ze ook de wereld om hen heen. Lijn 3 is veel meer dan aanvankelijk lezen. Het is de allerleukste schoolreis ooit Allemaal instappen! Door de aantrekkelijke materialen, de vele filmpjes en leuke teksten is lijn 3 een feest in de klas. Alle kinderen lezen uit hetzelfde leesboek. Elke leesles heeft een gezamenlijke start en afsluiting. Zo leren de kinderen écht samen lezen! Lijn 3 werkt met instructie op 3 niveaus.

6 Ook bevat deze methode aparte lessen voor spelling en woordenschat. Tijdens de spellinglessen maken de kinderen gebruik van hakkaarten. Ze luisteren goed naar het woord, hakken het woord en schrijven het op. Bij elke bushalte krijgen de kinderen een sticker in hus busboekje. Is het busboekje vol, dan is het schooljaar voorbij en kunnen ze lezen! Op dit moment hebben we 6 thema s afgerond en kennen de kinderen bijna alle letters. De letters worden op het klankbord geplaatst. Vanaf thema 7 gaan we ons meer richten op het tempolezen. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend starten we met inlooplezen. De kinderen lezen woordrijen en zinnen in hun rijtjesboek. Dit is om het vlot en foutloos lezen te bevorderen.

7 Het woorddoeboek is bedoeld voor extra zelfstandige verwerking bij lezen en spelling. De kinderen kunnen zelf hun werk controleren. De kinderen werken 3x per week met de oefensoftware van lijn 3. Dit is ook mogelijk vanuit huis. Deze software bevat de onderdelen lezen, woordenschat en spelling. Bij elk thema hoort een woordspelletje. Dit kunnen de kinderen in tweetallen of in een klein groepje spelen. Goed lezen leer je vooral door veel te lezen!!!

Bulletin Kath. Basisschool De Triangel

Bulletin Kath. Basisschool De Triangel Bulletin Kath. Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Troubadourtje OUDERBETROKKENHEID. Agenda:

Troubadourtje OUDERBETROKKENHEID. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 26-01-2017 Inhoud: Ouderbetrokkenheid Niet vergeten! Rapportbespreking Rots en Water Fluitles Boekenbeurs Agenda

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli alle kinderen zijn VRIJ maandag 16 juli uur opvoering musical voor gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli alle kinderen zijn VRIJ maandag 16 juli uur opvoering musical voor gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2018 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging feestelijk overblijven Vervanging zwangerschapsverlof juf Marije Op reis met Lijn 3 Snoeien

Nadere informatie

De kinderen gebruiken het woorddoeboek op twee manieren: om woorden te lezen (ze plakken het juiste plaatje naast het woord);

De kinderen gebruiken het woorddoeboek op twee manieren: om woorden te lezen (ze plakken het juiste plaatje naast het woord); Aan het begin van het schooljaar stappen de kinderen in buslijn 3. De chauffeur, Ben Bus, rijdt hen in de loop van het jaar langs twaalf haltes (ofwel 12 thema s) De kinderen hebben een eigen leesboek,

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Gekke haren dag! Op vrijdag 8 juli is het weer gekke haren dag op school! We maken er een gezellige dag van!

Gekke haren dag! Op vrijdag 8 juli is het weer gekke haren dag op school! We maken er een gezellige dag van! 30 ste jaargang nr. 11, juli 2016 Afscheid Anja Allereerst hartelijk bedankt voor de lieve reacties die ik heb ontvangen via de mail of persoonlijk naar aanleiding van mijn vertrek. Het doet me goed. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Troubadourtje. Een gelukkig nieuwjaar NIET VERGETEN. Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2017!!

Troubadourtje. Een gelukkig nieuwjaar NIET VERGETEN. Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2017!! Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 12-01-2017 Inhoud: 2017 Niet vergeten! Zilveren week Cito Wist je dat Groep 3 Fluitles Chris Boekenbeurs Agenda:

Nadere informatie

Informatie avond. ouders groep 4 Ichthusschool schooljaar 2014-2015

Informatie avond. ouders groep 4 Ichthusschool schooljaar 2014-2015 Informatie avond ouders groep 4 Ichthusschool schooljaar 2014-2015 Even voorstellen Natascha de Jong maandag, donderdag en vrijdag. ndjong@ichthusbaambrugge.nl Jorne van Ginkel dinsdag en woensdag (eindstage).

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Belangrijk data 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 29 oktober Studiedag team, groep 1 t/m 8 vrij NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Waterpokken Momenteel zijn er veel kinderen die de waterpokken hebben. Dit

Nadere informatie

Informatie avond groep 3

Informatie avond groep 3 Informatie avond groep 3 En dan komt uw kind in groep 3 In groep 3 ligt de nadruk op 3 hoofdvakken: taal-lezen, rekenen en schrijven. Deze worden voornamelijk in de ochtenduren gegeven. De overgang van

Nadere informatie

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer O.B.S. Heiligerlee Schoollaan 5 9677 PV HEILIGERLEE T: 0597 430730 E: obsheiligerlee@sooog.nl W: www.obs-heiligerlee.nl Nieuwsbrief 6 Jaargang 16 17 3 februari 2017 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Februari In deze nieuwsbrief o.a. ; BLP Schoolreis 2019 : gr. 1-6 Holding PCBO-OPO Post uit Finland Rapporten en 10 minuten gesprekken

Februari In deze nieuwsbrief o.a. ; BLP Schoolreis 2019 : gr. 1-6 Holding PCBO-OPO Post uit Finland Rapporten en 10 minuten gesprekken Februari 2019 In deze nieuwsbrief o.a. ; BLP Schoolreis 2019 : gr. 1-6 Holding PCBO-OPO Post uit Finland Rapporten en 10 minuten gesprekken Hulp gezocht Schoolcommissie Belangrijke data 6 februari: Afsluiting

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) Samenvatting resultaten oudertevredenheidsonderzoek 2018 Beste ouders en verzorgers. AGENDA Woensdag 30 mei Staking Alle leerlingen vrij Maandag 4 juni Rapporten inleveren

Nadere informatie

12 september uur Vergadering MR. 13 september 2016 Opening project voeding. 14 september uur Informatie avond groepen 8

12 september uur Vergadering MR. 13 september 2016 Opening project voeding. 14 september uur Informatie avond groepen 8 De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 12 september 2016 20.00 uur Vergadering MR 13 september 2016 Opening project voeding 14 september 2016 groepen 8 15 september

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark 2017-2018 Basisschool De Ark De Dintel 2 5463 NR Veghel tel. 0413-319680 e-mail: ark@skipov.nl e-mail mr: mrar@skipov.nl www.arkskipov.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Regel van de week pag. 2 Nieuws van de MR pag. 3 Optreden schoolband en koor pag. 3 Sponsorloop 2019 pag. 3 De OR is op zoek

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

MAANDMEMO APRIL 2017

MAANDMEMO APRIL 2017 MAANDMEMO APRIL 2017 Beste ouders, Het voorjaar is in volle gang: de klok is een uur vooruit, het is heerlijk weer en de leerlingen kunnen weer volop buitenspelen. Komende maand staat er weer genoeg op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

BELANGRIJK NIEUWS VAN DE OUDERRAAD

BELANGRIJK NIEUWS VAN DE OUDERRAAD O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Juni 2019 INHOUD

Nadere informatie

de Nieuwsroos Staking woensdag 30 mei a.s. Schoolreisgeld en ouderbijdrage

de Nieuwsroos Staking woensdag 30 mei a.s. Schoolreisgeld en ouderbijdrage de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 22 mei 2018 Staking woensdag 30 mei a.s. Vorige week heeft u hierover een brief ontvangen.

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 3 3 oktober Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 3 3 oktober Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2019-2020 NUMMER 3 3 oktober 2019 editie Engelandlaan Agenda Woensdag 9 oktober Ouderavond kleuterklassen Donderdag 10 oktober Fotograaf voor klas 1 t/m 6 Maandag 14 oktober Studiedag Za 19 okt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

* Kamp groep 8 Over een paar weken wordt er een overleg gepland voor de voorbereiding van het kamp met de ouders die zich hiervoor opgegeven hebben.

* Kamp groep 8 Over een paar weken wordt er een overleg gepland voor de voorbereiding van het kamp met de ouders die zich hiervoor opgegeven hebben. Notulen van de medezeggenschapsraad d.d.donderdag, 22 januari 2015 Aanwezig: Karen Borrenbergs, Patrick van den Dungen, Marcel Jeurgens, Wilma Louwers, Guido Smolders, Geert Versteeg, Christel Janssen

Nadere informatie

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm Schooljaar 2017-2018 4 juni start Cito 4 juni start Entree toets 18 juni eind Cito 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm 12 juli eindfeest in AAP tot 12:00 uur (tevens laatste schooldag) Vakantierooster

Nadere informatie

WE GAAN WEER BEGINNEN!

WE GAAN WEER BEGINNEN! KALENDER: 22 augustus : Eerste schooldag 23 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 8 september : Schoolfotograaf 8 september : Informatieavond voor alle groepen 12 en 13 september : Kermis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018 Belangrijk data 14 november Start EU-schoolfruit (dinsdag, woendag, vrijdag) 23 november Studiedag groep 1/2, groep 1 en 2 vrij 30 november Talentenochtend groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Bolsternieuws. Juni Een stukje algemene informatie.

Bolsternieuws. Juni Een stukje algemene informatie. Bolsternieuws Juni 2019 Een stukje algemene informatie. Info studiedag team di 18 juni j.l. Op deze studiedag hebben we ons met name bezig gehouden met het analyseren van de eind Cito afnamen van gr 1

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019 jongeren geen of minder risico s nemen, als ze 3 bijtjes eenmaal gaan experimenteren met seksuele relaties. Relationele en seksuele vorming binnen het basisonderwijs omvat meer dan alleen informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 12 januari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 12 januari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 12 januari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 16 Inhoud Kreet van de week Continurooster MR Open dag

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Weekbericht 1 juni 2016

Weekbericht 1 juni 2016 Weekbericht 1 juni 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, INFORMATIEBIJEENKOMSTEN LEZEN IN GROEP 3,4 EN 5 Binnenkort is er voor de ouders van leerlingen die het volgend schooljaar

Nadere informatie

BESTE OUDER. Groepsverdeling / formatie

BESTE OUDER. Groepsverdeling / formatie 11-05-2017 Nr.17 BESTE OUDER Na een nogal frisse meivakantie kunnen we ons gaan opmaken voor de laatste periode van het schooljaar. Een periode waarin we naast het werken in de groep ook tijd maken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- RAAD (MR)

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- RAAD (MR) Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 24 mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- Kalender RAAD (MR) 25 en 26 mei Hemelvaart, alle kinderen vrij pagina 4 en

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016 Leesmij Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016 Mededelingen van de school Alvast voor in de agenda: de studiedag van 29 november is verzet naar 6 december. Dit betekent dat 29 november een gewone

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 7 september 2016

Nieuwsbrief 1 7 september 2016 Nieuwsbrief 1 7 september 2016 Inhoud: Start schooljaar Informatieavond Workshops & Projecten Concentreren kun je leren Kinderboekenweek Ouderbijdrage MR Agenda Bijlagen: o Programma informatieavond o

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 23 februari t/m 23 maart

Nieuwsbrief 6 23 februari t/m 23 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 6 23 februari t/m 23 maart Van het team De voorjaarsvakantie staat voor de deur! Na een gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Stand van zaken 2. Topondernemers 3. Wist u dat

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 25-05-2016 In dit nummer: Afsluiting Schoolbibliotheek Protocol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee NIEUWSBRIEF 5 28 oktober INHOUDSOPGAVE: Start danslessen op de Odyssee Opbrengst van de sponsorloop Bericht van de MR Informatie over de nieuwsbrief en afmelden agenda via website Open podium 9 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie