DeLaval individuele en groepsdrinkbakken Meer schoon water betekent meer melk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DeLaval individuele en groepsdrinkbakken Meer schoon water betekent meer melk"

Transcriptie

1 DeLaval individuele en groepsdrinkbakken Meer schoon water betekent meer melk Verbeter de wateropname van uw koeien en zij zullen u belonen met meer melk Melk bestaat voor bijna 90% uit water. Daarom is het niet verrassend dat er een duidelijk direct lineair verband bestaat tussen wateropname en melkproductie. Wanneer u uw koeien voorziet van voldoende schoon drinkwater, zullen zij meer drinken, meer voer opnemen en daarmee een betere basis voor een hogere melkproductie leggen. Het klinkt eenvoudig, maar de hoeveelheid water die opgenomen wordt, is van groot belang. Voor één kilogram opname droge stof is 5 liter water nodig. Een koe heeft tenminste 3 liter water nodig om 1 liter melk te produceren. Hoog productieve melkkoeien hebben daarom iedere dag meer dan 150 liter vers, schoon water nodig! Hieraan voldoen is een schone management taak voor iedere veehouder. Meer water betekent meer melk. DeLaval levert een compleet programma van individuele en groepsdrinkbakken.

2 Maak het gemakkelijk toegankelijk en hou het smakelijk Leer de waterbehoefte van uw koeien begrijpen Koeien houden van snel drinken - tot circa 20 liter per minuut. Als ze dat niet kunnen, zullen ze minder opnemen en dat beïnvloedt direct de melkproductie. Een voorbeeld: een vermindering van de wateropname met 40% kan leiden tot een reductie van de melkgift met 25%. Het is dus essentieel dat uw koeien hun dorst goed kunnen lessen. Koeien drinken na het vreten en ook direct na het melken. Ze geven de voorkeur aan een groot drinkoppervlak waaruit ze snel en zonder stress kunnen drinken. Verder zal een dergelijke natuurlijke drinkgewoonte de opname van ruwvoer bevorderen, de basis van een hogere melkproductie, en dat maakt de cirkel weer rond. DeLaval individuele en groepsdrinkbakken voldoen aan de eisen van de koe DeLaval drinkbakken voldoen aan de eisen die door de lichaamsbouw van de koe bepaald zijn. De drinkbakken voorzien in een onbelemmerde toegang tot het beschikbare water in zowel doorloopstallen en grupstallen alsmede tijdens de weidegang. Koeien kunnen altijd net zoveel en snel de nodige hoeveelheid water drinken zonder te hoeven wachten. Het water is schoon en vers. Bacteriegroei blijft beperkt en opeenhoping van vuil, door voerresten, wordt geminimaliseerd. Bovendien zijn de drinkbakken eenvoudig schoon te maken. Ten slotte: de duurzame materialen, de bewezen constructie en het individuele ontwerp, zorgen voor betrouwbaarheid en jarenlang onderhoudsarme werking.

3 Kwaliteitsproducten die het drinken stimuleren en de melkproductie vergroten DeLaval waterdrinkbak T400 1 Ingebouwde kantelmechaniek, voor het simpel leeg maken van de bak. Vlottersysteem aan de achterzijde gepositioneerd waardoor de toegang tot het drinkoppervlak gemaximaliseerd wordt. Gladde en rond afgwerkte hoeken zijn gemakkelijk te reinigen en geen verzamelplaats van vuil en voerresten. 2 3 Geen scherpe, metalen hoeken waaraan dieren zich kunnen verwonden. Dubbelwandige polyethyleen wand voor superieure isolatie in de winter waardoor de kans op aanvriezen verminderd wordt % polyethyleen constructie zorgt voor een duurzame, sterke en corrosievrije drinkbak. DeLaval waterdrinkbak C20 - topkwaliteit en knowhow ingebouwd in ieder essentieel onderdeel Een spatvrije uitloop van het ventiel zorgt voor een grote, geleidelijke toevoer van water. 1 3 Glad, zuurbestendig, hygiënisch le oppervlak voor een lange levensduur Een gemakkelijk te bedienen hoog capaciteitsventiel moedigt koeien aan meer te drinken. Het grote drinkoppervlak bevordert het natuurlijke drinkgedrag. 3 Het schuin aflopende bevestigingsdeel voorkomt dat vuil en voerresten gemakkelijk kunnen ophopen en vermindert het risico op vervuiling van het water. Ventiel met een capaciteit van 20 liter/minuut. Iedere koe kan aan haar natuurlijke drinkwaterbehoefte voldoen.

4 Doorloopstallen en de weide vragen om goede, hygiënische drinkwatervoorzieningen

5 Zorg natuurlijk voor veilig en schoon drinkwater DeLaval waterdrinkbak T120 Veilig, duurzaam en eenvoudig in te passen in iedere stal. Hygiëne is de meest cruciale factor, vooral in doorloopstal omstandigheden. DeLaval drinkwaterbakken bieden dat, waar ook ter wereld geplaatst, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Stuk voor stuk zijn het doordachte drinkwatersystemen waarbij, tijdens het ontwikkelen, gekeken is naar het natuurlijke drinkgedrag van koeien. DeLaval waterdrinkbak T400 Grote capaciteit, voor grote groepen koeien. DeLaval waterdrinkbakken T120/T400 Kanteldrinkbakken voor montage aan de wand of op de vloer. Gemaakt van sterk, stootvast en flexibel polyethyleen. De dubbele wanden zorgen voor een optimale isolatie en vriezen minder snel aan. Er zijn geen metalen delen die kunnen corroderen of scherpe hoeken of randen waaraan de dieren zich kunnen verwonden. De 140 cm lange T120 heeft een capaciteit van 120 liter en kan circa 30 koeien van voldoende water voorzien. De T400 is 220 cm lang, kan 380 liter water bevatten, voldoende voor circa 50 koeien. DeLaval waterdrinkbak E1/E2 Deze door een thermostaat gecontroleerde elektrisch verwarmde drinkbakken voorkomen dat water kan bevriezen. De waterbassins kunnen eenvoudig opgetild worden voor gemakkelijk schoonmaken. Het gelamineerde verwarmingselement is volledig waterproof, voor een veilige en onderhoudsarme werking. Er zijn twee afmetingen beschikbaar. De E1 (1 bassin, 26 liter) is geschikt voor ca koeien en de E2 (2 bassins, 42 liter) is geschikt voor ca koeien. DeLaval geïsoleerde drinkbak De dikke isolatie voorkomt bevriezing op koude dagen en houdt het water koel op warme dagen. Ideaal tijdens de weidegang. Een gepatenteerd klepsysteem zorgt ervoor dat de koe niet gehinderd wordt tijdens het drinken, zodat ze in korte tijd haar volledige waterbehoefte kan opnemen. De schuin aflopende zijkanten voorkomen dat vuil en voerresten zich kunnen opstapelen en verminderen het risico op vervuiling van het drinkwater. Deze waterdrinkbakken zijn beschikbaar in 1, 2 en 4 kleps uitvoering. De capaciteit varieert van 63 liter, voldoende voor ongeveer 25 koeien, tot 160 liter, voldoende voor ongeveer 60 koeien. DeLaval waterdrinkbak E2 Beide modellen zorgen voor een constante toevoer, zelfs onder extreem koude omstandigheden. DeLaval waterdrinkbak E1 Eenvoudig op te tillen bassin, maakt het reinigen wel heel eenvoudig en bevordert een goede drinkwaterhygiëne. Geïsoleerde drinkbakken Koel water in de zomer, vorstvrij water in de winter.

6 Individuele waterdrinkbakken voor de grupstal

7 Eén waterdrinkbak per koe bevordert de opname en optimaliseert de melkproductie Waterdrinkbakken zijn de enige optie als drinkwatervoorziening in een grupstal. Een groot drinkoppervlak en voldoende capaciteit zijn voorwaarden voor het optimaliseren van de wateropname. Eén waterdrinkbak per koe voorkomt dat dominante koeien onderdanige weerhouden van het drinken van voldoende water. Alle drinkbakken zijn zodanig geconstrueerd dat vuilophoping door voerresten zo veel als mogelijk wordt voorkomen. De unieke, gepatenteerde volumeventielen leveren een geleidelijke, niet spetterende, grote waterhoeveelheid en zijn toepasbaar in de meeste drinkbakken. DeLaval drinkbak C20 Hoge capaciteit voor hoogproductieve koeien. DeLaval drinkbak S22 De beste kwaliteit met hoge capaciteit volumeventiel en ingebouwde anti-morsring. DeLaval drinkbak C20 De C20 is een topkwaliteit drinkbak gemaakt van zuurbestendig le. Deze bak kan in korte tijd voorzien in grote waterhoeveelheden. Capaciteit tot 20 liter per minuut. DeLaval drinkbak S22 De S22 heeft een capaciteit tot 22 liter per minuut. De S22 is volledig in rvs uitgevoerd en voorzien van een anti-morsring. Het grote drinkoppervlak maakt het water gemakkelijk toegankelijk voor de dieren. DeLaval drinkbak C10 Standaard drinkbak voor standaard behoeften. DeLaval drinkbak C5 Drinkbak speciaal ontworpen voor jongvee. DeLaval drinkbak C10 De C10 is een middenklasse drinkbak, gemaakt van zuurbestendig le. De capaciteit van de C10 is 10 liter per minuut. DeLaval drinkbak C5 De C5 is een beginnersbak. Met een capaciteit van 5 liter per minuut geeft hij voldoende water voor niet melkgevend vee. Het zwart gecoate le is eenvoudig schoon te houden.

8 Nederland: België: Dealer: DeLaval BV DeLaval NV Oostermeentherand 4 Industriepark JZ Steenwijk 9031 Drongen Tel Tel Fax Fax info.nl@delaval.com delaval.belgium@delaval.com DeLaval behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen aan te brengen. Van alle basisbehoeften is water de meest natuurlijke Vers, hygiënisch drinkwater is de meest natuurlijke voedingsstof. Van vitaal belang voor een hoge melkproductie, gezonde dieren en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Water, voor u als gebruiker een vanzelfsprekendheid, omdat het in voldoende mate voorhanden is. Maar staan we in voldoende mate stil bij de kwaliteit en kwantiteit die wij onze dieren geven? Vraag uw DeLaval dealer naar de details van het brede assortiment DeLaval drinkbakken. De DeLaval dealer kan u met een juist advies helpen het welzijn van uw dieren te verbeteren en daarmee de winstgevendheid van uw bedrijf nl/fr/0201

DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk

DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk 2 Meer water betekent al haar drinkbehoeftes kennen Verhoogde wateropname verbetert de melkproductie Melk bestaat uit bijna 90% water, dus het is

Nadere informatie

Voer aanschuiven en VERVERSEN. DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot

Voer aanschuiven en VERVERSEN. DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot Voer aanschuiven en VERVERSEN DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot OptiDuo MEER DAN ALLEEN VOER AAN- SCHUIVEN Regelmatig het ruwvoer terugschuiven naar het voerhek maakt het wel beter bereikbaar voor de

Nadere informatie

Voer aanschuiven en VERVERSEN. DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot

Voer aanschuiven en VERVERSEN. DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot Voer aanschuiven en VERVERSEN DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot OptiDuo MEER DAN ALLEEN VOER AAN- SCHUIVEN Regelmatig het ruwvoer terugschuiven naar het voerhek maakt het wel beter bereikbaar voor de

Nadere informatie

Kwaliteit. Benodigdheden Transparante fles Uitgebreid wateronderzoek Witte emmer Test-sets voor ijzer-, hardheiden PH-bepaling

Kwaliteit. Benodigdheden Transparante fles Uitgebreid wateronderzoek Witte emmer Test-sets voor ijzer-, hardheiden PH-bepaling Kwaliteit Hoe beoordeel je kwaliteit van drinkwater? Het drinken van vervuild water of water met ziektekiemen betekent een lagere productie van je dieren. De norm voor het beoordelen van de kwaliteit van

Nadere informatie

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppervlaktecoating Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppe Voor veilige, duurzam oppervlakken DeLaval oppervlaktecoating beschermt uw werkomgeving tegen veroudering en zorgt voor een

Nadere informatie

DeLaval vacuümpompen DVP & DVPF Moderne en betrouwbare oplossingen

DeLaval vacuümpompen DVP & DVPF Moderne en betrouwbare oplossingen DeLaval vacuümpompen DVP & DVPF Moderne en betrouwbare oplossingen De klassieke vacuümpomp De klassieke vacuümpomp vraagt regelmatig onderhoud; veerriemen moeten worden gewisseld, olie moet regelmatig

Nadere informatie

MaxXfan Hittestress bij melkkoeien Waardoor wordt het veroorzaakt en wat kunt u eraan doen?

MaxXfan Hittestress bij melkkoeien Waardoor wordt het veroorzaakt en wat kunt u eraan doen? Hittestress bij melkkoeien Waardoor wordt het veroorzaakt en wat kunt u eraan doen? Geschreven door: Raymond van Benthem In opdracht van: Inleiding Bij een comfortabele temperatuur presteert rundvee het

Nadere informatie

Ligboxen. Grootvee. Z-120 ligbox, afm. 195 cm x schoftboomhoogte 120 cm. 55010.040 ZK-135 ligbox, afm. 205 cm x schoftboomhoogte 135 cm. 55010.

Ligboxen. Grootvee. Z-120 ligbox, afm. 195 cm x schoftboomhoogte 120 cm. 55010.040 ZK-135 ligbox, afm. 205 cm x schoftboomhoogte 135 cm. 55010. Ligboxen Grootvee Ligbox ZK-135 De ligboxen ZK-135 en Z-120 zijn ontwikkeld met het oog op de koe. Ze bieden de koe een maximum aan comfort en vrijheid met veel ruimte voor opstaan en liggen. De box geeft

Nadere informatie

Uw melk snel gekoeld en veilig bewaard

Uw melk snel gekoeld en veilig bewaard Uw melk snel gekoeld en veilig bewaard DeLaval melkkoel- en bewaarsystemen Your solution - every day Gesloten melkkoeltank DX/CE De DeLaval melkoeltanks DX/CE en DX/CEM zijn beschikbaar van 1.300 tot bijna

Nadere informatie

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur,

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur, ITEM # MODEL # onderbouw met draaideur, elektrisch, H=800, NAAM # SIS # AIA # 589450 (MCKEFBDDAO) Pasta koker 1x 40 liter, onderbouw met draaideur, 400mm, elektrisch, indirecte verwarming, bovenblad met

Nadere informatie

WATERKOKERS CB(W), WKI, WKT, WKS

WATERKOKERS CB(W), WKI, WKT, WKS WATERKOKERS CB(W), WKI, WKT, WKS Waterkokers voor professionals In het bedrijfsrestaurant, op de werkvloer, in horecagelegenheden, bij een sportwedstrijd, in het ziekenhuis - grote of kleine hoeveelheden

Nadere informatie

Drinken. De voordelen van comfort. april 2017 E-BOOK

Drinken. De voordelen van comfort. april 2017 E-BOOK Drinken E-BOOK april 2017 De voordelen van comfort GESCHIEDENIS Spinder sinds 1973 In 1973 begon Tjip Spinder onder de naam Spinder Stalinrichting met de productie en verkoop van ligboxen en voerhekken.

Nadere informatie

Het draait om melkkwaliteit Een goede voorbehandeling levert resultaat op

Het draait om melkkwaliteit Een goede voorbehandeling levert resultaat op Het draait om melkkwaliteit Een goede voorbehandeling levert resultaat op Borg melkkwaliteit en diergezondheid: beperk de verspreiding van bacteriën Optimaliseer het melkproces: stimuleer de melkafgifte

Nadere informatie

wasgoten perfect II Wij hebben het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen

wasgoten perfect II Wij hebben het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen Wij hebben wasgoten perfect II het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen Perfect voor strenge hygiëne eisen binnen farmaceutische bedrijven, voedselindustrie,

Nadere informatie

Drinken. Produkt catalogus. De voordelen van comfort. juli 2018 E-BOOK

Drinken. Produkt catalogus. De voordelen van comfort. juli 2018 E-BOOK Drinken E-BOOK juli 2018 Produkt catalogus De voordelen van comfort geschiedenis Spinder sinds 1973 In 1973 begon Tjip Spinder onder de naam Spinder Stalinrichting met de productie en verkoop van ligboxen

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

Kwaliteit en Toekomst

Kwaliteit en Toekomst www.jostenberg.nl GROOTKEUKEN Kwaliteit en Toekomst de weg naar een complete keuken Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines -ATA- aansluittype programmaduur waarde bestelnr.

Nadere informatie

Robot & Weiden. Resultaten enquête 3

Robot & Weiden. Resultaten enquête 3 Robot & Weiden Resultaten enquête 3 Inleiding Inhoudsopgave De deelnemers van Robot & Weiden beantwoorden driemaal een enquête met als doel in kaart te brengen hoe zij omgaan met de combinatie melken met

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten 400 lt - rvs

Koel- en vrieskasten 400 lt - rvs De Electrolux 400 liter koel- en vrieskasten zijn voor de klant die geen noodzaak heeft voor gekoelde opslag met gastronorm containers. De model serie omvat uitwendig witte en roestvrijstalen modellen,

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

Voergang één zijde krachtvoerautomaten. veel weidegang, simpele huisvesting. Via selectiepoorten bijvoergedeelte

Voergang één zijde krachtvoerautomaten. veel weidegang, simpele huisvesting. Via selectiepoorten bijvoergedeelte FamilieKudde Toelichting ontwerpen familiekudde Er zijn 6 ontwerpen voor familiekudde gemaakt. Deze zijn ontworpen in samenwerking met melkveehouders, adviseurs, onderzoekers en een architect. De ontwerpen

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

Drinken. Product catalogus. De voordelen van comfort. februari 2019 E-BOOK

Drinken. Product catalogus. De voordelen van comfort. februari 2019 E-BOOK E-BOOK februari 2019 Product catalogus De voordelen van comfort geschiedenis Spinder sinds 1973 In 1973 begon Tjip Spinder onder de naam Spinder Stalinrichting met de productie en verkoop van ligboxen

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast bij

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen CaterTech zwevende schuifmodule Speciale wensen mogelijk STD Standaard product 15 cm Legborden met interval 15 cm in

Nadere informatie

Voor een duurzame toekomst

Voor een duurzame toekomst Voor een duurzame toekomst Complete leverancier van bewezen kwaliteit Den Boer Beton is een flexibele en marktgerichte organisatie en decennia lang een begrip onder professionals in de agrarische sector.

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Prevexor Ratten- en muizenbestrijding voor de melkveehouderij

Prevexor Ratten- en muizenbestrijding voor de melkveehouderij Prevexor Ratten- en muizenbestrijding voor de melkveehouderij Ratten en muizen vormen verborgen risico s in de melkveehouderij. Ze beschadigen gebouwen en elektrische bedrading en knagen aan isolatie.

Nadere informatie

DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door:

DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: Koele en droge lucht DeLaval stalventilator DF172 Verbeterde uitvoering! DeLaval stalventilator DF1300 Vraag naar de beste oplossing op uw bedrijf! Of

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Stellingen Wandschappen

Stellingen Wandschappen Stellingen Wandschappen HUPFER Grootkeukentechniek www.hupfer.nl Ergonomisch opslaan - de wandschappen van HUPFER! Opslaan of direct grijpbaar hebben van allerhande kleine spullen in de grootkeuken, daarvoor

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Robot & Weiden. Resultaten enquête 2

Robot & Weiden. Resultaten enquête 2 Robot & Weiden Resultaten enquête 2 Inleiding Inhoudsopgave De deelnemers van Robot & Weiden beantwoorden driemaal een enquête met als doel in kaart te brengen hoe zij omgaan met de combinatie melken met

Nadere informatie

Voeding en gezondheid. Les 1. Water

Voeding en gezondheid. Les 1. Water Voeding en gezondheid Les 1. Water Les opzet Toetsvorm Wat wordt er getoetst Wat is hierbij nodig Wie Theorie toets Theorie Voeren Toets Cees Presentatie Portfolio Voeren en Voeding en gezondheid Voeren

Nadere informatie

Draaimelkstallen HBR. Hoge capaciteit en consequent melken zonder stress

Draaimelkstallen HBR. Hoge capaciteit en consequent melken zonder stress Draaimelkstallen HBR Hoge capaciteit en consequent melken zonder stress Draaimelkstallen HBR 1 1 2 3 4 5 6 Vlot en continu koeverkeer een aangenaam en geruststellend begin van de melkbeurt. De hoge capaciteit

Nadere informatie

RIOLERING. Genugten Agri calculeert, levert en monteert al uw rioleringswerk

RIOLERING. Genugten Agri calculeert, levert en monteert al uw rioleringswerk 2 RIOLERING Genugten Agri calculeert, levert en monteert al uw rioleringswerk 3 STAALCONSTRUCTIES Genugten Agri levert en monteert staalconstructies met houten of stalen gordingen. 4 STAALCONSTRUCTIES

Nadere informatie

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892 Since 1892 EDEL PATENTED TECHNOLOGY Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening 80, 100, 150, 200 or 270 L modellen Lucht als bron of vloerverwarming retour- leiding als bron

Nadere informatie

Taak 2: Stalinrichting Niveau 3 en 4

Taak 2: Stalinrichting Niveau 3 en 4 Taak 2: Stalinrichting Niveau 3 en 4 Denken-Delen-Uitwisselen Waar moet je zoal aan denken, wat moet je weten, wat moet je geregeld hebben voordat je kunt beginnen met het bouwen van een nieuwe stal? 1.

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

MS Egalisatie coating. Voor een nog betere voeropname

MS Egalisatie coating. Voor een nog betere voeropname MS Egalisatie coating Voor een nog betere voeropname MS Egalisatie coating Snel en makkelijk aan te brengen Stofvrij Zeer slijtvast Makkelijk overschilderbaar met MS vloercoating Volledig belastbaar, reeds

Nadere informatie

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES KOFFIE EN THEEZETINSTALLATIES ComBi Animo s ComBi Professioneel, snel en smaakvol Dagelijks genieten miljoenen mensen op de meest uiteenlopende plekken en momenten van het geurige aroma en de goede smaak

Nadere informatie

BEDRIJFSDRAAIDEUREN KOEL- EN VRIESDRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN.

BEDRIJFSDRAAIDEUREN KOEL- EN VRIESDRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN. BEDRIJFSDRAAIDEUREN KOEL- EN VRIESDRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN www.tempodeur.nl BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN Tempodeur is dé specialist op het gebied van o.a. geïsoleerde draaideuren voor de industrie

Nadere informatie

Drinkwater-warmtepomp WPX 250

Drinkwater-warmtepomp WPX 250 Toepassingen Warmwatervoorziening meerdere aftappunten: > Als centrale drinkwateropslag Productinformatie 1 / 5 + A Drinkwater-warmtepomp Vragen over het product: +49 4131 8901-32 Energieefficiëntieklasse

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

DeLaval Focus. Deze Focus wordt u aangeboden door:

DeLaval Focus. Deze Focus wordt u aangeboden door: DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: Schoon en droog Ook verkrijgbaar als big bag van 500 kg Bacteriën hebben water, voedsel en een temperatuur van 20-40 graden nodig om te groeien en verdubbelen

Nadere informatie

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw.

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw. Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en toch slechts een diepte van 600 mm voor elektrische- en 650 mm voor gasapparatuur. De elegante vormgeving

Nadere informatie

DeLaval Focus. Deze Focus wordt u aangeboden door:

DeLaval Focus. Deze Focus wordt u aangeboden door: DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: Feedtech liksteen S20 - de juiste balans voor uw koeien Feedtech liksteen S20 met: Magnesium - stimuleert de voeropname en melkgift en voorkomt kopziekte

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Rundvee Oktober Inhoud: 1. Drinkwatervoorziening bij melkvee 2. Het drenchen van runderen 3. Medicijnen 4. Koude 5.

Nieuwsbrief Rundvee Oktober Inhoud: 1. Drinkwatervoorziening bij melkvee 2. Het drenchen van runderen 3. Medicijnen 4. Koude 5. Nieuwsbrief Rundvee Oktober 2016 Inhoud: 1. Drinkwatervoorziening bij melkvee 2. Het drenchen van runderen 3. Medicijnen 4. Koude 5. Biest 1. Drinkwatervoorziening bij melkvee Water is een van de belangrijkste

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

exclusiva RVS dispensers

exclusiva RVS dispensers exclusiva RVS dispensers Bent u op zoek naar een hoogwaardige en verzorgde uitstraling van uw sanitaire ruimte en tegelijkertijd naar een besparing van uw kosten? Exclusiva maakt het mogelijk. Met deze

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

PRAKTIJKBLAD ASBEST SANEREN MET LEVENDE HAVE IN DE STAL

PRAKTIJKBLAD ASBEST SANEREN MET LEVENDE HAVE IN DE STAL PRAKTIJKBLAD ASBEST SANEREN MET LEVENDE HAVE IN DE STAL Dit Praktijkblad is opgesteld door: Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Leeg- en schoon opleveren voor aanvang sanering 4 3. Melkrobot en vee in de stal

Nadere informatie

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen!

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen! Arien van den Berg & Zn. exclusieve infrarood verwarming Haal de warmte van de zon binnen! Met infrarood warmtepanelen lij kt het of de zon schij nt, doordat de gelij kmatige warmte weldadig aanvoelt Unieke

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Kiezen voor WML water. Goede drinkwaterkwaliteit als basis

Kiezen voor WML water. Goede drinkwaterkwaliteit als basis Kiezen voor WML water Goede drinkwaterkwaliteit als basis 2 Goede drinkwaterkwaliteit als basis Elke veehouder weet hoe belangrijk water is. Naast goed voer, is een onberispelijke drinkwaterkwaliteit onmisbaar

Nadere informatie

DeLaval Focus. Deze Focus wordt u aangeboden door:

DeLaval Focus. Deze Focus wordt u aangeboden door: Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: Celgetal attentieweken Celgetal attentieweken Proactive & Blockade: excellente mastitispreventie door optimale desinfectie Uiercrèmes: Mintcream voor betere doorbloeding,

Nadere informatie

Maximaal weidegras. Stripweiden A-B-A. Graslandkalender. Gras Arbeidsgemak Weidevakmanschap Melkproductie. Max. 2 koeien per ha

Maximaal weidegras. Stripweiden A-B-A. Graslandkalender. Gras Arbeidsgemak Weidevakmanschap Melkproductie. Max. 2 koeien per ha Maximaal Gras Arbeidsgemak Weidevakmanschap Melkproductie Max. 2 koeien per ha 2 kg ds bijvoeding per dag/koe 13 kg ds opname vers gras Stripweiden 18 uur weiden Stripweiden A-B-A Voorbeeld bij 120 koeien,

Nadere informatie

SCHAPEN EN GEITEN MELKEN. Efficiënt melken in een optimale werkruimte VOOR DIER, MELK EN MELKER SACMILKING.COM

SCHAPEN EN GEITEN MELKEN. Efficiënt melken in een optimale werkruimte VOOR DIER, MELK EN MELKER SACMILKING.COM SCHAPEN EN GEITEN MELKEN Efficiënt melken in een optimale werkruimte VOOR DIER, MELK EN MELKER SACMILKING.COM HOOGWAARDIGE OPLOSSINGEN IN MELKTECHNIEK SAC biedt complete melksystemen die u in staat stellen

Nadere informatie

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE EVOLUTION Klaar voor iedere uitdaging 3 De Franke Evolution laat geen wens onvervuld. Hij behoort tot de elite van de koffiemachines en overtuigt gastronomie professionals

Nadere informatie

Wateropnamecapaciteit

Wateropnamecapaciteit Wateropnamecapaciteit Bob Mats is sinds 1989 actief in de verkoop, ontwikkeling en productie van binnen en buitenmatten met en zonder logo. Door het ontwikkelen van producten hebben wij veel kennis opgedaan

Nadere informatie

SUNDISC HET RENDEMENT

SUNDISC HET RENDEMENT SUNDISC HET RENDEMENT Rendement SunDisc zonnecollector systeem. Jarenlange ervaring en ontwikkeling door SunDisc Solar Systems BV hebben van het huidige type SunDisc zonne-energie systeem een hoogwaardig

Nadere informatie

De vanderbeyl IGB boilerserie

De vanderbeyl IGB boilerserie De vanderbeyl IGB boilerserie duurzame cv-boilers van roestvrij staal Altijd royaal warm water, op de zaak én thuis Comfortabel hygiënisch én uiterst betrouwbaar Ervaar het royale comfort van een vanderbeyl

Nadere informatie

Work Smarter. Bent u klaar... Ontdek onze oplossingen! De Wetgeving OM AAN DE WET TE VOLDOEN?

Work Smarter. Bent u klaar... Ontdek onze oplossingen! De Wetgeving OM AAN DE WET TE VOLDOEN? Bent u klaar... OM AAN DE WET TE VOLDOEN? De Wetgeving > AANBEVELING VAN DE EUROPESE ADVIESRAAD van 2 december 2002 inzake de preventie van roken en initiatieven ter verbetering van de bestrijding van

Nadere informatie

20-4-2012. Afwegingskader Opstallen - Weiden. Stichting Weidegang (missie) Programma

20-4-2012. Afwegingskader Opstallen - Weiden. Stichting Weidegang (missie) Programma Afwegingskader Opstallen - Weiden Symposium Lekker Buiten: Outdoor Animal Husbandry De kracht en uitdagingen van het buiten houden van vee 19 april Wageningen Ir. Q.G.W. (René) van den Oord sr. adviseur

Nadere informatie

Wat wil de koe? Dairy Campus, Symposium Biodiversiteit en melkveehouderij, mei 2018 Agnes van den Pol-van Dasselaar

Wat wil de koe? Dairy Campus, Symposium Biodiversiteit en melkveehouderij, mei 2018 Agnes van den Pol-van Dasselaar Wat wil de koe? Dairy Campus, Symposium Biodiversiteit en melkveehouderij, mei 2018 Agnes van den Pol-van Dasselaar Wat wil de koe? 2 Antropomorfisme Grieks woord voor 'mens' (ἄνϑρωπος / ánthrōpos) Grieks

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

P A P I E R - B A K K E N

P A P I E R - B A K K E N P A P I E R - B A K K E N IDEALE EN VEILIGE OPLOSSINGEN VOOR BIJ HET BUREAU, IN EEN VERGADERZAAL OF OP EEN HOTELKAMER Voor bij elke werkplek, eventueel met meerdere compartimenten voor afvalscheiding.

Nadere informatie

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep Vaatwerk- en Glazenspoelmachines Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D Groep EcoStar 430 F : Glazenspoelmachine van professionele klasse EcoStar 530 F : Het topmodel voor een

Nadere informatie

BRUTE Solutions. Nieuwe Container BRUTE 167 L. De helft gemakkelijker. circulatie. lucht. circulatie. lucht. www.rubbermaidbruteproducts.

BRUTE Solutions. Nieuwe Container BRUTE 167 L. De helft gemakkelijker. circulatie. lucht. circulatie. lucht. www.rubbermaidbruteproducts. Nieuwe Container BRUTE 167 L ERGONOMISCHE VUILVERWIJDERING : dankzij de ingebouwde luchtgleuven heeft u 50% minder kracht nodig om volle zakken te verwijderen. VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT : De zakgrepen maken

Nadere informatie

Betonkabel Vloerverwarming

Betonkabel Vloerverwarming Überschrift beperkte Installatiehandleiding Warmup Betonkabel Vloerverwarming BELANGRIJK: Lees eerst deze handleiding alvorens u uw verwarming gaat installeren. Foutieve installatie kan de verwarming beschadigen

Nadere informatie

Tip van de Maand December 2017

Tip van de Maand December 2017 Tip van de Maand December 2017 Groepen bij VMS. Als u de mogelijkheid in de stal hebt om groepen te maken kan dat interessant zijn. Vaak worden / werden groepen gemaakt met een hoog productieve en laag

Nadere informatie

Neem voor vragen of orders contact op met onze rundveespecialisten,

Neem voor vragen of orders contact op met onze rundveespecialisten, Geachte relatie, Nog even een terugblik op onze vorige nieuwsbrief. Daarin informatie over Roel Hekkema uit Tjerkwerd en Harmen van Kalsbeek uit Ferwoude. Zij hebben als afstudeer project een hydraulische

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Tijd om weer gewoon te boeren

Tijd om weer gewoon te boeren Tijd om weer gewoon te boeren Profi teer nu van onze unieke innovaties voor 1.000 liter meer melk per koe Informeer naar de speciale acties! DeLaval - natuurlijk meer melken Herd Navigator TM heeft een

Nadere informatie

MAXIMALE PRESTATIE. Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten ML Princess ML Solo ML Flex. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

MAXIMALE PRESTATIE. Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten ML Princess ML Solo ML Flex. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling MAXIMALE PRESTATIE Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Als het meer moet zijn ML-systemen lenen zich goed voor toepassingen met grote bevochtigingshoeveelheden.

Nadere informatie

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem Waterfiltersysteem INTRODUCTIE Levering te bevestigen PRODUCTBESCHRIJVING Het Rubbermaid Hygen -waterfiltersysteem is een revolutionair en uniek reinigingssysteem dat vuil water filtert en er zuiver water

Nadere informatie

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ADAX Elektrische Radiatoren 2 ADAX ELEKTRISCHE CONVECTIE RADIATOREN NEO BASIC Blz. 3 GLAMOX TLO EN TPA Blz. 8 NEO LUX Blz. 4 GLAMOX TPVD Blz. 9 NEO Wi-Fi Blz. 5 COMPACT Blz. 10 CLEA Blz. 6 ACCESSOIRES

Nadere informatie

WERKTAFELS & SPOELTAFELS

WERKTAFELS & SPOELTAFELS HDPE snijtafel HDPE snijtafel Geïntegreerde omkeerbare 5 mm dikke snijplank. Uitneembaar voor eenvoudige reiniging. Geïntegreerde omkeerbare 5mm dikke snijplank. Uitneembaar voor eenvoudige reiniging.

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Productpresentatie. Classic Deck Oven

Productpresentatie. Classic Deck Oven Productpresentatie Classic Deck Oven Classic. Waarschijnlijk de beste deckoven ter wereld. De Classic deckoven kan met recht een klassieker genoemd worden. Het eerste model is in 1992 ontwikkeld en vandaag

Nadere informatie

developing sustainable welfare Projecten voor drinkwater, basisgezondheid, landbouw en veeteelt

developing sustainable welfare Projecten voor drinkwater, basisgezondheid, landbouw en veeteelt developing sustainable welfare Projecten voor drinkwater, basisgezondheid, landbouw en veeteelt the well foundation Developing sustainable welfare, daar staat The Well foundation voor. Meer dan 10 jaar

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens De nieuwe dimensie in waterfiltratie voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens Ervaar een nieuwe dimensie in waterkwaliteit definieert waterkwaliteit opnieuw: het innovatieve waterfiltersysteem,

Nadere informatie

Kant & Klaar Haag. MobiRoof. NoiStop. Kant & Klaar. Groensystemen

Kant & Klaar Haag. MobiRoof. NoiStop. Kant & Klaar. Groensystemen Kant & Klaar Haag MobiRoof NoiStop Kant & Klaar Groensystemen Kant & Klaar Haag Direct een groene afscheiding De Kant & Klaar Haag bestaat uit een hoogwaardig hekwerk met 10 jaar garantie. De haagelementen

Nadere informatie

Steeds vaker worden dierenasiels, honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar ons advies.

Steeds vaker worden dierenasiels, honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar ons advies. Kwaliteitskennels Hoogwaardige kwaliteit Jarenlange ervaring op het vlak van kennelinrichting Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afmetingen leverbaar uit voorraad Ook snelle levering van maatwerk

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie u u r z a m e v a a t w a s a p p a r a t u u r b e t r o u w b a r e s e r v i c e c o m p l e e t a s s o r t i m e n t p e r s o o n l

Nadere informatie

Frostline Buitenkranen

Frostline Buitenkranen Frostline Buitenkranen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FROSTLINE BUITENKRANEN De Frostline serie is een nieuwe lijn bij Falco van watertappunten. Met verschillende waterkranen, drinkfontein en een buitendouche,

Nadere informatie

Van kalf naar koe, maar hoe?

Van kalf naar koe, maar hoe? Van kalf naar koe, maar hoe? www.schrijver-stal.nl 1. Welzijn 4. Arbeid Een goed comfort voor het kalf is van groot belang. De kunststofroosters geven maximaal comfort in combinatie met een (dik) strooiselbed.

Nadere informatie

Van kalf naar koe, maar hoe?

Van kalf naar koe, maar hoe? Van kalf naar koe, maar hoe? www.schrijver-stal.nl 1. Welzijn Een goed comfort voor het kalf is van groot belang. De kunststofroosters geven maximaal comfort in combinatie met een (dik) strooiselbed.

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie