Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie. 05 Yaren Naz 5 06 Eyup 5 07 Max 3. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie. 05 Yaren Naz 5 06 Eyup 5 07 Max 3. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )"

Transcriptie

1 ( ) 01 oktober info voor ouders/verzorgers groep 1-2 over Bereslim (13.30u) in de speelzaal 02 oktober groep 7-8 excursie rioolwaterzuivering 03 oktober start kinderboekenweek 05 oktober studiedag: alle leerlingen zijn vrij VOORAANKONDIGING: 10 oktober afsluiting IPC groep 1-2: vanaf 11.30u zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te spelen in de speelwerkplaatsen 10 oktober afsluiting IPC groep 7-8: van 12.00u-12.30u (hele tijd) zijn ouders/verzorgers welkom voor een quiz in de klas 11 oktober afsluiting IPC groep 3-4: van 14.10u-14.30u inloop in de klas voor ouders/verzorgers 11 oktober afsluiting IPC groep 5-6: van 13.45u-14.15u inloop in de klas voor ouders/verzorgers 12 oktober voorleeswedstrijd en JFK-viering datum jarige OKTOBER groep 05 Yaren Naz 5 06 Eyup 5 07 Max 3 Inhoud Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post Beste allemaal, Nieuws van de directie Afgelopen donderdag, de laatste mooie zomerdag, stond de wereld even stil na het vreselijk ongeluk op het spoor. Het gruwelijke ongeluk heeft het zo jonge leven van mooie kinderen beëindigd. Daarnaast het leven van velen voor altijd getekend. Het is in woorden niet te beschrijven hoe intens verdrietig het is. Dit ongeluk heeft iedereen in het hart geraakt... Wij leven mee met de families en bekenden van de slachtoffers en met onze collega's en leerlingen van basisschool de Korenaer. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijk tijd. Met vriendelijke groet, Marion van Rooij - locatieleider JFK Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 10 oktober. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 5 oktober. Plaatsing onder voorbehoud. Redactie: juf Marjorie

2 Oproep groep 1-2 Algemeen nieuws JFK-viering 12 oktober In groep 1-2 zijn we op zoek naar - lege plastic tassen - jongensondergoed (onderbroeken en hemden) U kunt dit afgeven in groep 1-2 A of groep 1-2 B. Bedankt alvast!!! Bereslim Bereslim is een computerprogramma voor kinderen van 3 t/m 6 jaar én hun ouders/ verzorgers en school. Kinderen kunnen leuke en leerzame spelletjes doen en prachtige prentenboeken bekijken. De producten van Bereslim kunnen zowel thuis gebruikt worden als door scholen, peuterspeelzalen en bibliotheken. Bereslim.nl heeft drie verschillende producten: Bereslimme Boeken Meer dan 60 interactieve animatiefilms van bekende prentenboeken. Letters in Beweging Korte spellen waarbij kinderen op speelse wijze kennis maken met klanken en daaraan gekoppelde tekens. Samenslim Spellen die kinderen spelenderwijs goed leergedrag stimuleren. Alle kinderen van groep 1-2 krijgen een eigen inlogcode, waarmee ze thuis gebruik kunnen maken van Bereslim. Hoe dit allemaal werkt, wordt uitgelegd tijdens een ouderinformatiemiddag. Bij ons op school is deze middag op maandag 1 oktober van 13.30u u in de speelzaal. Wij verwachten dat er van iedere kleuter een ouder/verzorger aanwezig is. Aan alle ouders/verzorgers, Over twee weken zal de eerste JFKviering van dit schooljaar plaatsvinden. Tijdens deze viering zal iedere klas een optreden uitvoeren. Ook zal deze JFKviering gekoppeld worden aan de jaarlijkse voorleeswedstrijd. Wij nodigen jullie uit om op vrijdag 12 oktober van 11.15u tot ongeveer 12.15u te komen genieten van de optredens van de klassen onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. We hopen jullie te zien op 12 oktober! Bericht van de MR Vandaag (21 september) is de deadline voor het nieuwe JFK-tje. Ik had een leuk stukje willen schrijven om iedereen te informeren dat ook wij weer begonnen zijn als MR en de nieuwe MR leden welkom willen heten. Na het vreselijke ongeluk van gisteren heb ik daar ineens niet zoveel zin meer in. Het lijkt allemaal niet meer zo belangrijk. Alles verbleekt bij het onbeschrijfelijke leed en intense verdriet door wat er is gebeurd. Het enige wat ik nu kan doen is namens de MR onze diepste deelneming te betuigen en iedereen veel sterkte te wensen bij het verwerken van dit immense verdriet. Onze gedachten gaan uit naar de getroffen ouders en hun families en de directie, de leerkrachten en leerlingen van basisschool De Korenaer. Raymond Overdevest

3 Algemeen nieuws OR-oproep Even voorstellen... Het nieuwe schooljaar is begonnen en ook de OR is weer bezig met het bedenken en uitwerken van activiteiten. De eerste twee activiteiten die komen gaan is een middag voor de groepen 1 t/m 5 en het grote Halloweenfeest voor groep 6, 7 en 8. Voor beiden activiteiten zoeken wij ouders die willen meehelpen met bedenken en uitvoeren. Heb je interesse stuur dan een mail naar nancyoverdevest@ziggo.nl Verder klinkt het nog heel ver weg, maar achter de schermen zijn we het thema van de carnavalsoptocht aan het uitwerken. We willen dit jaar flink uitpakken met een leuke aangeklede loopgroep en een kleine platte-kar-achtig iets in het thema. Ook hier voor zoeken we ouders, opa s en oma s die willen helpen met het naaien van de kleding en of helpen met het bouwen van de kar. Ook hiervoor kun je een mailtje sturen naar nancyoverdevest@ziggo.nl Groetjes namens de Ouderraad Hallo, ik ben Vera van Schaijk. Ik ben 16 jaar oud en zit op het Hooghuis West in leerjaar 4. Ik loop elke maandag hier stage in groep 1-2, daar help ik de juf. Groetjes Vera Even voorstellen... Hallo, ik ben Selina Ruijs. Ik ben vijftien jaar oud. Mijn hobby/sport is kickboksen en dat beoefen ik een paar keer in de week. Ik heb 2 zusjes en 3 broertjes. Ik zit op het Hooghuis West in het 4e leerjaar op de afdeling D&P (sport). Ik loop stage op basisschool John F. Kennedy. Daar loop ik in groep 1-2 stage. Ik doe dat op vrijdag van 8:10u tot 13:30u. Groetjes Selina Even voorstellen... Hallo allemaal, Wij zijn Sude (15 jaar) en Demi (14 jaar), wij zitten op het Hooghuis Zuid/West en doen het profiel Zorg en Welzijn. En daarom mogen wij hier op deze school stage komen lopen in groep 1 en groep 2. Wij zullen daarom elke woensdag hier op school aanwezig zijn. Groetjes Sude en Demi

4 Algemeen nieuws Voorleeswedstrijd Ook dit jaar willen wij weer mee gaan doen aan de Nationale Voorleeswedstrijd. Het kind uit groep 7-8 dat bewezen heeft dat het het mooist kan voorlezen van de héle John F Kennedyschool mag meedoen met de Osse voorleeskampioenschappen. Binnenkort gaat je leerkracht in de klas uitleggen hoe het in zijn werk zal gaan en hoe je mee kunt doen. Op 3 oktober zullen de voorrondes in de klassen plaatsvinden en dan wordt er bekend wie er mee mag doen met de schoolvoorleeswedstrijd. Deze strijd tussen 4 leerlingen van groep 7-8 zal gejureerd worden door een mix van kinderen, ouders, en deskundigen! Dit zal plaatsvinden op 12 oktober in de speelzaal. Natuurlijk worden alle ouders hier ook voor uitgenodigd! Wat is een geschikt boek? - Het is belangrijk dat je zelf enthousiast over het boek bent en dat het leuk is om naar te luisteren.- - Kies een boek dat voor jouw leeftijd geschikt is. (Vanaf de provinciale rondes zijn enkel B boeken toegestaan.) - Voor groep 7-8 geldt dat een prentenboek, een tijdschrift, een gedicht een zelfgeschreven boek, een schoolboek of een fotokopie niet zijn toegestaan. - Het fragment moet in zijn geheel worden voorgelezen, er mogen geen stukken weggelaten worden. - Voor tips kijk op of op Waar let de jury vooral op? De nadruk wordt steeds op de goede plaats gelegd. De kandidaat leest in een prettig tempo voor. Er zijn tempowisselingen waar dat nodig is. Het stemgebruik past bij het verhaal. De emotie wordt juist overgebracht. De kandidaat kijkt het publiek zo nu en dan eens aan. Het publiek wordt helemaal meegevoerd in het verhaal. De kandidaat is verstaanbaar. Het fragment is goed gekozen. Wat is een bruikbaar fragment? - Kies een fragment dat een afgerond stuk is. Een spannend einde mag wel om de luisteraars nieuwsgierig te maken. - Kies een fragment waarin niet teveel personen in voorkomen want dit is lastig te volgen voor de luisteraar die het boek niet kent. Hoelang mag het voorlezen duren? Het voorlezen van de inleiding plus het fragment mag maximaal 5 minuten duren. Het minimum is drie minuten. Wat moet je vertellen in de inleiding? Je naam en je groep, waarom je dit boek gekozen hebt, de titel, schrijver en illustrator en (héél kort) wat er vooraf gegaan is aan jouw fragment, zodat de luisteraars snappen waar het verhaal over gaat. Je mag dit ook opschrijven en oplezen. Oefentips: 1. Lees je fragment een paar keer voor en vraag tips. Lees het niet zo vaak dat je het uit je hoofd kent. 2. Lees ook nog eens het voorafgaande zodat je echt 'in het verhaal zit' als je gaat lezen. 3. Probeer bij het voorlezen aan het publiek het verhaal voor je te zien (ook al ken je de tekst natuurlijk al). Dan wordt het verhaal boeiender voor de luisteraars.

5 Groep 1-2 Deze week ligt de focus van ons thema bij de groei van baby naar peuter toen ik klein was. Onze speelleerplaatsen zijn hierop aangepast. We maken een peuterstoel en tafel in de bouwplaats en peuterhapjes en pap in de zand/waterplaats. Met echt meel en water, dat is leuk!

6 Groep 1-2 Het blijft druk in ons consultatiebureau. De poppen worden uitgebreid gemeten en gewogen en gaan blij weer de deur uit.

7 Groep 1-2 Ook hebben wij kennis gemaakt met Simon Slaap. Simon woont in de rekenen taalboom en hij komt ons helpen met het dagritme. Wat doet Simon Slaap allemaal als hij wakker wordt? Kijk maar op de foto s hieronder, dan zie je wat je allemaal in de ochtend moet doen voordat je naar school gaat.

8 Groep 3-4 We leren bij IPC veel over kleding en stoffen. Bij aardrijkskunde leerden we over kleding in verschillende landen en bij verschillend weer. Bij natuur leerden we de stoffen onderzoeken: wat zijn de kenmerken en waarvoor kun je ze gebruiken, waarom horen ze bij elkaar? Je kunt wel zien dat de kinderen hard aan het werk zijn! Loop gerust eens binnen om naar de IPC-leerwand te komen kijken in het lokaal van groep 4.

9 Groep 3 Groep 3 is naar de bibliotheek geweest. We hebben geluisterd naar een verhaaltje en hadden een speurtocht door de bieb. Ook mochten we een boekje uitzoeken, lenen en kijken waar ze beneden weer binnenkomen: spannend! Op het laatst deden we nog bingo. Het was een leuk bezoek.

10 Groep 5 Groep 5 speelt de Wizmix met plus- en minsommen. Ze helpen elkaar bij het maken van de sommen. Wat een goede samenwerking!

11 Groep 5-6 In het kader van onze IPC-unit Dinosaurussen - voor onze tijd is groep 5-6 op dinsdag 25 september naar het Oertijdmuseum in Boxtel geweest. Daar hebben de kinderen allerlei vragen onderzocht op de IPC-manier: bronnen opzoeken en controleren. Het was een ochtend hard werken, maar na de lunch mochten ze natuurlijk nog even tussen de dino s lopen en rennen. Het was een leerzame en gezellige dag. Alle ouders die mee zijn gegaan naar Boxtel: bedankt voor jullie hulp!

12 Groep 7-8 De gym voor groep 7-8 was superleuk! We moesten een salto maken op de trampoline en dan konden we terug zien hoe we het deden. Voor sommige kinderen was het moeilijk en voor de anderen makkelijk. We moesten een aanloopje nemen op de banken. En daarna moesten we springen op de trampoline en toen de salto of een koprol. Het maakte niks uit wat je deed! En als we het deden kon je naar de camera die op slowmotion stond. En dat was de gym op donderdag! Groetjes Noa en Ayman

13 Hallo! Wij hebben bij IPC bij het vak aardrijkskunde een droogmakerij gemaakt van spullen die we op school hadden. Een droogmakerij is een meer die droog is gelegd. Het water van het meer is naar de ringvaart gebracht en daarna is er van het meer een polder gemaakt. Eerst hadden we een filmpje gekeken van het Klokhuis over droogmakerijen. We hebben toen alle stappen opgeschreven. Daarna mochten we zelf aan de slag en onze droogmakerij maken. Aan het einde hebben we het aan elkaar gepresenteerd. Groetjes Gina, Daan T, Yara L, Ivy, Julia Sch Groep 7-8

14 GEZOCHT JEUGDGROOTVORST(IN) en ADJUDANT(E) Beste jongens en meisjes, Je hebt ze vast wel eens gezien met carnaval: * de jeugdgrootvorst, zijn adjudant(e) en de Jeugdraad van PCS de Raauwossekar * die er samen een geweldig carnaval van maken. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar??? Heb je carnavalsbloed en ben je in voor een feestje? Lijkt het jou leuk om de kar te trekken, voorop te lopen en de scepter te zwaaien??? Lekker te feesten met je eigen dansgarde? Pak dan je kans bij de ROKKIE SPELEN: Een wedstrijd met leuke spellen waarbij wij op zoek gaan naar onze nieuwe Jeugdgrootvorst(in)! Meld je dan snel aan (voor 1 oktober) om mee te doen!!! Overleg even met je ouders en wil je meer info of jezelf aanmelden mail dan snel naar: info@raauwossekar.nl Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 4 november 2018! PS. Vind je dit nog allemaal te spannend dan is er ook nog plek in onze Jeugdraad!!!!

15 Donderdag 4 oktober, uur bij de Groene Engel in Oss #gratisentree Als ouder kun je er soms gek en machteloos van worden: kunnen ze nou nooit eens ophouden met ruzie maken?! Je hebt niet altijd de regie en voelt je machteloos. Toch hoef je als ouders niet aan de zijlijn te blijven staan als je kinderen elkaar in de haren vliegen. Er is veel wat je kunt doen. Om het te voorkomen. Maar ook om een ruzie te begeleiden en na afloop weer verder te kunnen. Want goed ruzie maken is een belangrijke vaardigheid en is het niet prachtig als je dat in je gezin kunt oefenen?! Tijdens deze avond op 4 oktober ga je beter begrijpen wat er precies gebeurt als jouw kinderen ruzie maken. Je gaat vol tips en ideeën naar huis, waardoor je tijdens de volgende ruzie goed weet wat je kunt doen (en wat je beter kunt laten).

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-02 (28-09-16) 30 september Fides in groep 7-8 03 oktober ouderavond Fides, voor alle ouders van onze leerlingen van groep 5 t/m 8 05 oktober STUDIEDAG alle leerlingen zijn vrij 06 oktober opening

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-02 (12-09-18) 25 september groep 5-6 gaat naar het Oertijdmuseum 1 oktober info-middag Bereslim (zie blz. 2) Beste allemaal, Nieuws van de directie Vorige week was de kennismakingsavond op school.

Nadere informatie

SEPTEMBER OKTOBER. Nieuws van de directie. Welkom. We verwelkomen in groep 1-2B: - Ali Yasin ( )

SEPTEMBER OKTOBER. Nieuws van de directie. Welkom. We verwelkomen in groep 1-2B: - Ali Yasin ( ) 1920-03 (25-09-19) 1 oktober start pijler Samenwerking 2 oktober start Kinderboekenweek 4 oktober studiedag: alle leerlingen zijn vrij 7 oktober voorronde voorleeswedstrijd 11 oktober voorleeswedstrijd

Nadere informatie

24 augustus 2018 Nummer 1

24 augustus 2018 Nummer 1 24 augustus 2018 Nummer 1 Inhoud: Opening schooljaar 2018-2019 Voorstellen Typetuin Studiedag Informatieavond 3 september Vetrouwenspersonen Gym Timmertafel Schoolfoto s Workshop groepen 4-5 De Raauw Ossekar

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-05 (23-11-16) 22-24 november ouderavonden 05 december Sinterklaasviering 06 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Deze week zijn de oudergesprekken.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

Read2Me! Read2Me! wordt uitgevoerd in opdracht van de bibliotheken in samenwerking met ProBiblio. Wij wensen u veel plezier met Read2Me! op uw school.

Read2Me! Read2Me! wordt uitgevoerd in opdracht van de bibliotheken in samenwerking met ProBiblio. Wij wensen u veel plezier met Read2Me! op uw school. Read2Me! Read2Me! is een voorleeswedstrijd voor alle brugklasleerlingen van het voortgezet onderwijs, waarin leerlingen elkaar in wedstrijdvorm voorlezen uit door hen gekozen boeken. Zij lezen tussen oktober

Nadere informatie

Handleiding Read2Me! Den Haag

Handleiding Read2Me! Den Haag Handleiding Read2Me! Den Haag 2013-2014 Foto: Kees-Jan Bakker Read2Me! Beste directie, beste brugklas-docent, beste mediathecaris, Alweer voor de vierde keer organiseert de Bibliotheek Den Haag de voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Handleiding Read2Me! Den Haag Winnaar Landelijke finale 2015 Foto: Kees-Jan Bakker

Handleiding Read2Me! Den Haag Winnaar Landelijke finale 2015 Foto: Kees-Jan Bakker Handleiding Read2Me! Den Haag 2016-2017 Winnaar Landelijke finale 2015 Foto: Kees-Jan Bakker Read2Me! Beste directie, beste brugklas-docent, beste mediathecaris, Voor de zevende keer organiseert Bibliotheek

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! Datum: Naam: Groep van: 02 november 2016 Schooljaar 2016/2017 no.08

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! Datum: Naam: Groep van: 02 november 2016 Schooljaar 2016/2017 no.08 Regel van de week!!! 02 november 2016 Schooljaar 2016/2017 no.08 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 06 nov. Juël juf Maaike en juf Isabel 07 nov. Dilano juf Maaike en juf Isabel 09 nov.

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. 14 t/m 22 oktober HERFSTVAKANTIE. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud OKTOBER. 14 t/m 22 oktober HERFSTVAKANTIE. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1718-03 (04-10-17) 04-15 oktober KINDERBOEKENWEEK 05 oktober staking, alle leerlingen zijn vrij. 12 oktober groep 3 gaat deze ochtend naar de bieb 12 oktober voorleeswedstrijd: 12.30 uur 12 oktober start

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6 1920-02 (11-09-19) Geen agendapunten voor de komende twee weken! Beste allemaal, Nieuws van de directie De eerste weken op school zitten er weer op. De Gouden Weken zijn voorbij; de kinderen en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( )

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( ) 1718-09 (24-01-18) 24 januari start Nationale Voorleesdagen 31 januari groep 1-2A op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m. thema kleding 01 februari groep 1-2B op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m.

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN Handleiding voor leerkrachten Voorwoord In 2013 waren de Nationale Voorleeskampioenschappen een groot succes. Uit alle districten in Suriname zijn er totaal 45 kampioenen

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7 1819-05 (31-10-18) 02 november Halloween 19-22.00 voor groep 6-8 06 en 08 november ouderavonden Beste allemaal, Nieuws van de directie Vorige week is er een bijeenkomst geweest met de werkgroep Luizen.

Nadere informatie

23 september 2016 Nummer 2

23 september 2016 Nummer 2 23 september 2016 Nummer 2 Inhoud: Even voorstellen Opvoedspecial Krentenbaard Schoolfoto s Kinderboekenweek Vervangingen Even voorstellen Hallo Allemaal! Mijn naam is Bram de Bruijn, ik ben 21 jaar oud

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Handleiding voor: * spreekbeurt * nieuwskring * leeskring * website * voorlezen

Handleiding voor: * spreekbeurt * nieuwskring * leeskring * website * voorlezen Handleiding voor: * spreekbeurt * nieuwskring * leeskring * website * voorlezen Antoniusschool Groep 7/8 Let op: deze heb je het hele schooljaar nodig! Hoe maak je een spreekbeurt? Mijn voorbereiding:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN Handleiding voor leerkrachten Voorwoord Na de succesvolle Nationale Voorleeskampioenschappen van 2014 zijn wij weer op zoek naar voorleestalent. En ook nu hebben

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-04 (10-10-18) 10 oktober afsluiting IPC groep 1-2: vanaf 11.30u zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te spelen in de speelwerkplaatsen 10 oktober afsluiting IPC groep 7-8: van 12.00u-12.30u (hele

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3 1516-05 (11-11-15) 13 november inloopochtend 8.30-9.30 uur 17 november CJ&G aanwezig op school 8.15-8.45 uur (zie poster) 17 november ouderavond 18 november we verzamelen om 18.30 uur om Sint naar bed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post 1516-15 (11-05-16) 13 mei BINGO-avond groep 7-8 16 mei 2 e Pinksterdag: alle leerlingen zijn vrij 17 mei studiedag: alle leerlingen zijn vrij 19 mei leerlingenraad vergadering 23 mei start flessenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

belangrijke data september 2017 nr. 3

belangrijke data september 2017 nr. 3 belangrijke data..... 15 september 2017 nr. 3 Maa 25 t/m vrij 29 september Startweek NSA Woe 27 september Ouder informatie avond groepen 1 t/m 7 Vrij 29 september Officiële opening nieuw speelplein om

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 Soesterberg, 13 januari 2015

Nieuwsbrief 9 Soesterberg, 13 januari 2015 Gen.Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 9 Soesterberg, 13 januari 2015 Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig!

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig! Nieuwsbrief t Talent Jarig! 23-11 Title Rattana 5/6 25-11 Fabiënne vd Loo 7/8 28-11 Juffr. Bianca 29-11 Ryan v. Roosmalen3/4 Levi Schellekens 5/6 November 2015 Even vooraf Beste ouder(s), verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal,

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal, 1516-01 (09-09-15) 10 september roostervrije dag, alle leerlingen zijn vrij 15 september info-avond voor alle groepen 23 september start Kinderpostzegel actie VOORAANKONDIGING: 2 oktober afscheidsviering

Nadere informatie

Themaweek. Gebouw Morgen college, Sypel 2. Komende week zullen de Bijbelse Geschiedenislessen in het teken van het thema Welkom staan.

Themaweek. Gebouw Morgen college, Sypel 2. Komende week zullen de Bijbelse Geschiedenislessen in het teken van het thema Welkom staan. CBS de Schakel; Vondellaan 26, 3842 EH Harderwijk; tel.: 0341-416557; Busken Huetlaan 4, 3842 CS Harderwijk, tel.: 0341-416722. Website: www.cbs-deschakel.nl; email: info@cbs-deschakel.nl Email ouderraad:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd.

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. November 2013 Franciscusbericht Schoolregel van de maand november IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. We gaan met RESPECT met elkaar om. Van harte proficiat

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie