Nieuws van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van de directie"

Transcriptie

1 ( ) 30 september Fides in groep oktober ouderavond Fides, voor alle ouders van onze leerlingen van groep 5 t/m 8 05 oktober STUDIEDAG alle leerlingen zijn vrij 06 oktober opening Kinderboekenweek 09 oktober opening tentoonstelling groep 5-6: 15.00u Zoals de ouden zongen, Kruisstraat oktober Coming out Day, we hijsen de regenboogvlag 14 oktober Nationale Voorleeswedstrijd, voorrondes op school Beste allemaal, Nieuws van de directie datum jarige SEPTEMBER groep 02 Juf Natascha Yaren Naz 3 06 Eyup 3 07 Max 1 11 Chada 3 WELKOM We begroeten de volgende nieuwe leerling: in groep 1: MAX Vorige week woensdag hebben we een succesvolle kennismakingsavond gehad. Super om te zien dat er zoveel ouders en kinderen er zijn geweest! Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen van het reilen en zeilen in de klas van uw kind(eren) Na de Gouden Weken (de eerste twee weken van het schooljaar) is vorige week maandag in alle groepen IPC weer opgestart. De leerlingen hebben in anderhalve week al veel activiteiten gedaan. In dit JFKaatje staan per groep verschillende foto s van de projecten die zijn gestart, zodat u alvast een indruk krijgt van wat er zoal is gebeurd in de groepen. Op maandag 3 oktober is er een belangrijke ouderavond op school voor de ouders van onze leerlingen van groep 5 t/m 8. Deze avond wordt georganiseerd samen met de mensen van Fides. Samen vertellen wij waar we de afgelopen weken aan gewerkt hebben in de klas op het gebied van groepssfeer, zelfvertrouwen en omgaan met elkaar. Fijn als u er bij kunt zijn! Met vriendelijke groet, Marjorie van Hest - vervangend locatieleidster Inhoud Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 12 oktober. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 7 oktober. Plaatsing onder voorbehoud.

2 Kort algemeen nieuws Schoolbieb Ouderavond Fides De schoolbieb is weer begonnen! Wist je dat......je van lezen slimmer wordt?...lezen eigenlijk fitness voor je hersenen is?...je door lezen beter gaat praten?...we voor de bovenbouw een themahoekje maken?...het thema van IPC hier centraal staat?...dit het hoekje bij de koelkast is?...je hier dagelijks even kunt kijken?...je deze boeken op maandag ook mag lenen? Denkt u aan het inleveren van het strookje of u aanwezig kunt zijn bij de ouderavond van Fides op 3 oktober? Alle ouders die het strookje al hebben ingeleverd: BEDANKT! Hallo allemaal, Leerlingenraad De afgelopen week zijn de leerlingen van groep 5 t/m 8 geïnformeerd over de leerlingenraad. Zij hebben zich kandidaat mogen stellen voor de verkiezingen in de klas. Het is toch wel spannend om je klas te mogen vertegenwoordigen, maar er waren wel 25 enthousiaste leerlingen die dat graag zouden willen. Deze week vinden de verkiezingen plaats en in het volgende JFKaatje zal de nieuwe leerlingenraad bekend worden gemaakt. Ik wil Manisha, Djensey en Marlon bedanken voor hun inzet in de leerlingenraad van vorig schooljaar. Zij vertellen graag zelf nog even waarom zij de leerlingenraad nou zo belangrijk vinden: Ik vind de leerlingenraad belangrijk, want je kan meehelpen om de school te verbeteren. En je kan de kinderen blij maken. Nogmaals bedankt! Juf Natascha Ik vind het belangrijk, omdat dan de kinderen ook hun mening kunnen uiten over wat zij op school en in de klas willen. Je hebt dan verantwoordelijkheden. Je kunt de school steunen. Je kunt iedereen een fijn gevoel geven en ze helpen. En je helpt om het pesten bij kinderen te stoppen.

3 Kort algemeen nieuws Voorleeswedstrijd Beste leeswurmen van de John F Kennedyschool! Ook dit jaar willen wij weer mee gaan doen aan de Nationale Voorleeswedstrijd. Het kind uit groep 7/8 dat bewezen heeft dat het het mooist kan voorlezen van de héle John F Kennedyschool mag meedoen met de Osse voorleeskampioenschappen. Binnenkort gaat je leerkracht in de klas uitleggen hoe het in zijn werk zal gaan en hoe je mee kunt doen. Op 7 oktober zullen de voorrondes in de klassen plaatsvinden en dan wordt er bekend wie er mee mag doen met de schoolvoorleeswedstrijd. Deze strijd tussen 6 leerlingen van groep 7/ 8 zal gejureerd worden door een mix van kinderen, ouders, en deskundigen! Dit zal plaatsvinden op 14 november van tot uur in de speelzaal. Natuurlijk zijn alle ouders hier ook voor uitgenodigd! Misschien krijg je nu al zin om de uitdaging aan te gaan? Lees dan maar vast de onderstaande informatie! Wat is een geschikt boek? - Het is belangrijk dat je zelf enthousiast over het boek bent en dat het leuk is om naar te luisteren.- - Kies een boek dat voor jouw leeftijd geschikt is. (Vanaf de provinciale rondes zijn enkel B boeken toegestaan.) - Voor groep 7/8 geldt dat een prentenboek, een tijdschrift, een gedicht een zelfgeschreven boek, een schoolboek of een fotokopie niet zijn toegestaan. - Het fragment moet in zijn geheel worden voorgelezen, er mogen geen stukken weggelaten worden. - Voor tips kijk op of op Wat is een bruikbaar fragment? - Kies een fragment dat een afgerond stuk is. Een spannend einde mag wel om de luisteraars nieuwsgierig te maken. - Kies een fragment waarin niet teveel personen in voorkomen want dit is lastig te volgen voor de luisteraar die het boek niet kent. Hoelang mag het voorlezen duren? Het voorlezen van de inleiding plus het fragment mag maximaal 5 minuten duren. Het minimum is drie minuten. Wat moet je vertellen in de inleiding? Je naam en je groep, waarom je dit boek gekozen hebt, de titel, schrijver en illustrator en (héél kort) wat er vooraf gegaan is aan jouw fragment, zodat de luisteraars snappen waar het verhaal over gaat. Je mag dit ook opschrijven en oplezen. Waar let de jury vooral op? De nadruk wordt steeds op de goede plaats gelegd. De kandidaat leest in een prettig tempo voor. Er zijn tempowisselingen waar dat nodig is. Het stemgebruik past bij het verhaal. De emotie wordt juist overgebracht. De kandidaat kijkt het publiek zo nu en dan eens aan. Het publiek wordt helemaal meegevoerd in het verhaal. De kandidaat is verstaanbaar. Het fragment is goed gekozen. Oefentips: 1. Lees je fragment een paar keer voor en vraag tips. Lees het niet zo vaak dat je het uit je hoofd kent. 2. Lees ook nog eens het voorafgaande zodat je echt 'in het verhaal zit' als je gaat lezen. 3. Probeer bij het voorlezen aan het publiek het verhaal voor je te zien (ook al ken je de tekst natuurlijk al). Dan wordt het verhaal boeiender voor de luisteraars.

4 Groep 1-2 Afgelopen maandag zijn wij begonnen met het thema "Familie". Pop Sofie woont gezellig bij ons in de klas en vertelt veel over haar familie. We hebben een feestje gevierd in de klas, want Sofie heeft een zusje gekregen. In de babyhoek leren we hoe we baby's kunnen verzorgen. Ook hebben we al heel veel babyfoto's van kinderen uit de klas. Ze hebben een mooi plekje gekregen aan de IPC wand op de gang. De komende weken zullen we nog veel meer gaan leren over dit thema. We hebben zelfs al een letter geleerd, de letter f van familie. Knap hè?!

5 Groep 3-4 Juf Astrid komt heel voorzichtig met een kaartenhuis de klas ingelopen. De kinderen proberen ook een kaartenhuis te maken maar dat is heel moeilijk. Dan ontdekken ze dat het kaartenhuis van de juf isvastgeplakt. Het is namelijk heel moeilijk om met kaarten te bouwen. We gaan de komende periode alles leren over gebouwen. Waar zijn gebouwen van gemaakt en hoe? De kinderen zijn nieuwsgierig!

6 Groep 3-4

7 Groep 5-6 Groep 5-6 is een samenwerking aangegaan met een aantal kunstenaars van K26. Dit in verband met het nieuwe thema van IPC: jong en oud. De leerlingen zijn al op bezoek geweest bij K26 en zijn zelf ook al aan de slag gegaan. Op zondag 9 oktober wordt de tentoonstelling Zoals de ouden zongen geopend (zie hieronder). Groep 5-6 vindt het leuk als er veel mensen komen kijken. De tentoonstelling loopt tot 16 oktober en is te zien bij K26 in de Kruisstraat in Oss. Zondag 9 oktober om uur Locatie: K26 - Kruisstraat 26 te Oss

8 Groep 7-8 Het thema van groep 7-8 is Op de kermis. Op bovenstaande foto s is te zien hoe de leerlingen per groepje een demonstratie geven van zelf ontworpen kermisattracties!

9

10

11 Kleurplaat kleurwedstrijd VVN inleveren voor 29 september

12 BETRAP DE BOEF EN MAAK KANS OP LEUKE PRIJZEN! Alle inwoners van Oss Noord-West kunnen op vrijdag 14 oktober 2016 meedoen met het spel Boef in de wijk. Wat is Boef in de wijk? Het is een interactief spel waarin je speurt naar een of meer inbrekers in de wijk. Doel van het spel is om het contact tussen politie en burgers te verstevigen. Ook is het om de wijkbewoners alerter te maken op verdachte situaties. De boef of boeven worden gespeeld door agenten. Hoe werkt het? De deelnemers krijgen via social media en WhatsApp aanwijzingen. In de aanwijzingen staat bijvoorbeeld wat de inbreker aan het doen is of waar de inbreker is. De opdracht is het ontmaskeren van de boef. Wie kunnen er mee doen? Iedereen - jong en oud - kan meedoen. Je hebt wel een smartphone nodig. Kinderen tot 12 jaar moeten onder begeleiding zijn van een volwassene. Doe mee en betrap de boef! Je maakt kans op leuke prijzen die Wijkraad Noord-West ter beschikking stelt. Waar en wanneer is het? Het spel is op vrijdag 14 oktober 2016 van uur tot uur in de wijk Oss Noord-West. Het startpunt is bij Wijkpunt Oss Noord -West, Jupiterweg 136 in Oss (achterkant Hille). Hier krijg je uitleg over het spel voordat de boeven de wijk in gaan. Waarom zal ik meedoen? Door het spel te spelen bekijk je de wijk door de ogen van een inbreker en leer je hem te slim af te zijn. Daarnaast laat het spel zien hoe belangrijk het is om verdachte situaties te melden bij de politie. En verder is het natuurlijk leuk, spannend en maak je kans op een prijs. We zien je graag op vrijdag 14 oktober 2016 om uur bij het wijkpunt. Boef in de wijk wordt georganiseerd door Politie, Wijkraad Oss Noord-West en de Gemeente Oss. Startpunt: Wijkpunt Oss Noord-West, Jupiterweg 136 (achterkant Hille).

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-03 (12-10-16) 12 oktober MR vergadering 14 oktober nationale voorleeswedstrijd voorrondes op school 24 t/m 30 oktober HERFSTVAKANTIE 30 oktober wintertijd, de klok 1 uur terug zetten 08 november inloopochtend

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie. 05 Yaren Naz 5 06 Eyup 5 07 Max 3. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie. 05 Yaren Naz 5 06 Eyup 5 07 Max 3. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-03 (26-09-18) 01 oktober info voor ouders/verzorgers groep 1-2 over Bereslim (13.30u) in de speelzaal 02 oktober groep 7-8 excursie rioolwaterzuivering 03 oktober start kinderboekenweek 05 oktober

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Handleiding Read2Me! Den Haag

Handleiding Read2Me! Den Haag Handleiding Read2Me! Den Haag 2013-2014 Foto: Kees-Jan Bakker Read2Me! Beste directie, beste brugklas-docent, beste mediathecaris, Alweer voor de vierde keer organiseert de Bibliotheek Den Haag de voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Handleiding Read2Me! Den Haag Winnaar Landelijke finale 2015 Foto: Kees-Jan Bakker

Handleiding Read2Me! Den Haag Winnaar Landelijke finale 2015 Foto: Kees-Jan Bakker Handleiding Read2Me! Den Haag 2016-2017 Winnaar Landelijke finale 2015 Foto: Kees-Jan Bakker Read2Me! Beste directie, beste brugklas-docent, beste mediathecaris, Voor de zevende keer organiseert Bibliotheek

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

Read2Me! Read2Me! wordt uitgevoerd in opdracht van de bibliotheken in samenwerking met ProBiblio. Wij wensen u veel plezier met Read2Me! op uw school.

Read2Me! Read2Me! wordt uitgevoerd in opdracht van de bibliotheken in samenwerking met ProBiblio. Wij wensen u veel plezier met Read2Me! op uw school. Read2Me! Read2Me! is een voorleeswedstrijd voor alle brugklasleerlingen van het voortgezet onderwijs, waarin leerlingen elkaar in wedstrijdvorm voorlezen uit door hen gekozen boeken. Zij lezen tussen oktober

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-05 (23-11-16) 22-24 november ouderavonden 05 december Sinterklaasviering 06 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Deze week zijn de oudergesprekken.

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN Handleiding voor leerkrachten Voorwoord In 2013 waren de Nationale Voorleeskampioenschappen een groot succes. Uit alle districten in Suriname zijn er totaal 45 kampioenen

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! Datum: Naam: Groep van: 02 november 2016 Schooljaar 2016/2017 no.08

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! Datum: Naam: Groep van: 02 november 2016 Schooljaar 2016/2017 no.08 Regel van de week!!! 02 november 2016 Schooljaar 2016/2017 no.08 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 06 nov. Juël juf Maaike en juf Isabel 07 nov. Dilano juf Maaike en juf Isabel 09 nov.

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. 14 t/m 22 oktober HERFSTVAKANTIE. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud OKTOBER. 14 t/m 22 oktober HERFSTVAKANTIE. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1718-03 (04-10-17) 04-15 oktober KINDERBOEKENWEEK 05 oktober staking, alle leerlingen zijn vrij. 12 oktober groep 3 gaat deze ochtend naar de bieb 12 oktober voorleeswedstrijd: 12.30 uur 12 oktober start

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN Handleiding voor leerkrachten Voorwoord Na de succesvolle Nationale Voorleeskampioenschappen van 2014 zijn wij weer op zoek naar voorleestalent. En ook nu hebben

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post 1516-15 (11-05-16) 13 mei BINGO-avond groep 7-8 16 mei 2 e Pinksterdag: alle leerlingen zijn vrij 17 mei studiedag: alle leerlingen zijn vrij 19 mei leerlingenraad vergadering 23 mei start flessenactie

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-13 (16-03-16) 31 maart gr. 1-2 poppenkast (middag) 05 april gr. 3 naar de Muzelinck (ochtend) 07 april gr. 7 schriftelijk verkeersexamen 11 april gr. 7 praktisch verkeersexamen Nieuws van de directie

Nadere informatie

Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4. Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2:

Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4. Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2: Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4 Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2: Leerlingen raken vertrouwd met het presenteren voor een groep Leerlingen raken vertrouwd

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie

MAART. Nieuws van de directie 1516-11 (02-03-16) 03 maart ouderavond 04 maart Fides groep 7/8 08 maart loopbus (zie blz. 2) 09 maart juffendag/babyshower groep 3 14 maart start Week van de Lentekriebels 15 maart boomfeestdag groep

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( )

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( ) 1718-09 (24-01-18) 24 januari start Nationale Voorleesdagen 31 januari groep 1-2A op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m. thema kleding 01 februari groep 1-2B op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m.

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. MEI 17 Chelsey 8 26 Alysha 1-2B 26 Luuk 4 27 Daan 8 28 juf Dianne 4-7/8 29 Rowan 1-2B 30 Aaliyah 5 31 Chaya 5

Nieuws van de directie. Inhoud. MEI 17 Chelsey 8 26 Alysha 1-2B 26 Luuk 4 27 Daan 8 28 juf Dianne 4-7/8 29 Rowan 1-2B 30 Aaliyah 5 31 Chaya 5 1819-16 (15-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse Hallo allemaal, Nieuws van de

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 Soesterberg, 13 januari 2015

Nieuwsbrief 9 Soesterberg, 13 januari 2015 Gen.Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 9 Soesterberg, 13 januari 2015 Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Jaargang: 25 Nummer: 3 Datum: 6 oktober 2016

Jaargang: 25 Nummer: 3 Datum: 6 oktober 2016 Jaargang: 25 Nummer: 3 Datum: 6 oktober 2016 Agenda 7 oktober Viering groepen 2/3, 4/5 en 5/6 (11.45 12.15 uur) 10 oktober Weekopening (8.35 8.50 uur) 11 oktober Inloop alle groepen (8.30 9.00 uur) 14

Nadere informatie

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr Riemslootnieuws www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl 587 Jaargang 15 25-9-2014 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer: 4 oktober 016 Nieuwsbrief Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 5 oktober a.s. om ca. kwart voor 9 op het schoolplein een korte opening hebben van de Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 1617-07 (21-12-16) 22 december groep 7-8 gaat schaatsen bij Winterland 23 december kerstviering 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 9 januari we proosten op het nieuwe jaar om 14.20u: alle ouders zijn

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper.

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper. Nieuwsbrief 1 31 augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019 Afgelopen maandag lag de rode loper uit en hebben we samen de première beleefd van het schooljaar 2018-2019. De titel van dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 Wist u dat.... op vrijdagochtend 1 februari weer het voorleeskwartiertje plaatsvindt in groep 1/2.... er deze maand weer een aantal studie(mid)dagen gepland staan (zie maandkalender)...

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl K.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand februari staat alweer bijna voor de deur. De eerste

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuws uit de kijker

Nieuws uit de kijker Nieuws uit de kijker Nummer 11 o.b.s. de Sterrekijker van der Hoopstraat 54 1945 TT Beverwijk 0251-243816 Info@desterrekijker.nl www.desterrekijker.nl Vanuit de directie Kijkavond Volgende week dinsdag

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-04 (09-11-16) 11 november groep 1-2 naar Slabroek 22 en 24 november ouderavonden Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Het is alweer volop herfst! De vallende blaadjes, het weer en de donkere

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 5 23 december 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie ICT nieuws Nieuws vanuit de OR Mijnschoolinfo Bibliotheek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Dorpsstraat VL Borkel en Schaft (040)

Dorpsstraat VL Borkel en Schaft (040) Nieuwsbrief Schooljaar : 2015-2016 Datum : 10 november 2015 Nummer : 5 Beste ouders / verzorgers, Veilig oversteken De start is gemaakt. De gemeente heeft een stuk groenvoorziening weggehaald aan de kant

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 21 november Start week van de mediawijsheid 28 november Oudervereniging overleg 20.00 uur 30 november Groep 2 vrijdag 01 december Start nieuwe kleutergroep

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 772 07-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Inhoud. Nieuws van de directie SEPTEMBER OKTOBER

Inhoud. Nieuws van de directie SEPTEMBER OKTOBER 1718-02 (20-09-17) 25 t/m 29 september week van de pauzehap (gr 5-8) 28 september afsluiting IPC groep 5-6 13.45u-14.15u ouders zijn welkom 04 oktober start kinderboekenweek 05 oktober studiedag/staking:

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017 LAETARE-ACTUEEL Februari 2017 Op tijd Op tijd komen is fijn. Fijn voor uw zoon of dochter, fijn voor de juf of meester en voor de groep. Wij hebben de regel dat kinderen vanaf 8.15 uur welkom zijn. Om

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie