Nieuwsbrief nr.: 4. Kienen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr.: 4. Kienen"

Transcriptie

1 Kienen De Goede Herder is open vanaf uur en het kienen begint om uur. dinsdag, 8 mei dinsdag, 7 augustus, dinsdag, 23 oktober dinsdag, 18 december, dinsdag, 18 december Wandelen Vertrek om uur vanaf de Goede Herder. Buiten Gennep gaan we met de auto en de kosten hiervoor zijn 2,00 pp voor de auto. Inlichtingen Ger Noij Vrijdag, 20 april 2018 Well Vrijdag, 25 mei 2018 Kessel Vrijdag, 29 juni 2018 St. Walrick (Overasselt) Vrijdag, 27 juli 2018 Beugen Norbertus wandeltocht. Maart 2018 nummer 3 Kijk op: ochtend Elke dinsdagmorgen bent u van tot uur welkom voor een kopje koffie en een praatje in de Goede Herder aan het Europaplein nr.1. Een team van vrijwilligers staat klaar om u een paar gezellige uurtjes aan te bieden. middag Kaarten, handwerken, spelletje rummikub of gezellig samenzijn op donderdagmiddag van tot uur in de Goede Herder. Zondagsoos samen met De Zonnebloem De volgende datum voor de zondagsoos en de laatste van seizoen 2017/ 2018 is op Zondag, 25 maart 2018 met muziek van Martin Coenen van uur in de Goede Herder. Op zaterdag 31 maart Nieuwsbrief nr.: 4 De volgende Nestor verschijnt op 24 apr Aanleveren digitale kopij voor de nieuwsbrief uiterlijk op maandag 16 april 2018 bij: franskerkhoff@gmail.com Avondvierdaagse 50+ Gennep. Maandag, 14 mei Dinsdag, 15 mei Donderdag, 17 mei, Vrijdag, 18 mei Inlichtingen: mw. C. Kersten, tel:

2 Woensdag, 18 april 2018 Zaal De Pub St. Janstraat - Ottersum Aanvang uur (zaal open vanaf uur) Iedereen is van harte welkom! Gennep Heijen Milsbeek Ottersum en Sr. Ver. Ven-Zelderheide Samen organiseren we een groot kienfestijn. De opbrengst komt geheel ten goede aan de SamenLoop voor Hoop. Er zijn deze middag prachtige prijzen te winnen. Samen hebben we dit keer extra diep in de buidel getast! Dus mis dit niet! Kienkaarten 5,00 per stuk. Hiermee kan de hele middag gekiend worden. Vervoer op eigen gelegenheid. Tip: reserveer de Wensbus (tel of info@wensbusgennep.nl Graag tijdig aanwezig zijn. Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 wordt op de Groes de tweede Gennepse SamenLoop voor Hoop georganiseerd. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs evenement waarbij teams wandelen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Hieraan zullen alle kerkdorpen van de gemeente Gennep deelnemen. Ook de KBO gaat een grote groep wandelaars op de been brengen. Hierover ontvangt u in de nieuwsbrief van april verdere informatie. Beste leden. In het weekend van 16 en 17 juni wordt voor de 2e keer in Gennep de Samen- Loop van Hoop georganiseerd. De KBO-afdelingen van Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum en de Sr.Ven-Zelderheide gaan dit samen oppakken. Dit evenement is in 2013 ook georganiseerd en heeft toen ± opgebracht voor het KWF. Doel van de 24-uurs wandeling is de saamhorigheid te bevorderen en aandacht te hebben voor mensen met kanker. Allemaal hebben we hier mee te maken. Het geld voor dit doel is hard nodig. Wandel je graag en wil je dit in teamverband doen met KBO Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum en Sr. Ver. Ven-Zelderheide, doe dan met ons mee! Ook niet-leden zijn van harte welkom! De naam OWaMaNie doet ons denken aan de omanido-club van de prachtige serie Hendrik Groen. Vandaar dat we voor deze naam gekozen hebben! We krijgen een kraam ter beschikking op het terrein van de Groes in Gennep. Deze kraam zal als rustplaats dienen voor de wandelaars en tevens als promotiekraam voor de ouderenvereniging. Contactpersoon van de afdeling Gennep is: Carla Kersten, tel , carla.kersten@tele2.nl Bij de Goede Herder komt een inschrijflijst te hangen waarop u uw naam, telefoonnummer en adres kunt invullen, plus uw voorkeurstijd om te wandelen. Belangrijk!! Daarnaast moet u zichzelf als teamlid aanmelden op de website: SamenLoop voor Hoop afd. Gennep. Via het kopje inschrijven kunt u zich aanmelden als teamlid van team OWaMaNie (ouderen Wandelgroep Maas & Niers). De kosten bedragen 15,00 per deelnemer. (Te betalen via Ideal). Dit bedrag is inclusief een T-shirt.

3 Met dit bedrag sponsort u de SamenLoop voor Hoop en dus de KWF. U kunt dan ook aangeven welke maat T-shirt u wenst. Lukt het u niet om in te schrijven? Vraag een familielid of iemand anders die u hierbij kan helpen of vraag de contactpersoon van uw KBO. Wilt u niet meewandelen, maar wel een steentje bijdragen? We kunnen uw hulp goed gebruiken in de kraam. Laat dan weten welke uren u de kraam wilt bezetten. In de 2e helft van mei krijgen alle wandelaars een uitnodiging voor een informatie-bijeenkomst in de Goede Herder te Gennep. Dan wordt u ook geïnformeerd over de individuele wandeltijden op de baan. Info: Carla kersten, tel: carla.kersten@tele2.nl Lenie Smits, tel kbo.afd.ottersum@gmail.com Alvast bedankt voor uw medewerking! draaien, glazuren en decoreren. Hierna volgt de mogelijkheid waarbij men zelf de klei kan voelen door te boetseren of het draaien van een pot. Het koppelt onze kennis aan uw creativiteit. Er kan een opdracht gegeven worden dat vaak tot n hilarisch en spontaan werkstukje leidt. In overleg kunnen eigen ideeën uitgewerkt worden. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op 4 draaischijven het «draaien» te proberen.* Er zijn geen vaardigheden hiervoor vereist. Workshop pottenbakken in De Olde Kruyk te Milsbeek op 3 mei (strookje) Tijdens een gezellig ontvangst met koffie en Limburgse vlaai in de galerie van de potten-bakkerij, krijg u een korte lezing over de geschiedenis van de klei in deze streek en in het bijzonder dat van De Olde Kruyk. Hierna volgt een rondleiding door de pottenbakkerij met een demonstratie van het Open dag zorgboerderij t Riezenbroek Ottersum op Zondag 27 mei v.a uur aan de Looiseweg 1 bij Kinderdagverblijf De Bonte Koe * Men wordt niet vuil. Passende kleding is aanwezig. * Werkstukken worden gebakken en kunnen later opgehaald worden. * Duur van de workshop: 2uur. Aanvang uur, donderdag 3 mei. Deelname aan deze workshop 15,- per persoon. Vervoer op eigen gelegenheid. (Opgeven via strookje vóór 20 april) MEDEDELING VAN GENNEP VITAAL, MARIAN SCHIJF beweegcoach senioren Gennep. Leden van de KBO mogen het hele voorjaar 10 gratis lessen meedoen in de beweegtuin op dinsdag van tot uur donderdag van tot uur vrijdag van 9.30 tot uur Even aanmelden via de site van of bellen naar Marian Schijf

4 Meerdaagse busreis Bij voldoende belangstelling organiseert KBO Zomerzon een 5-daagse alles inclusief busreis naar Soest in Duitsland van maandag 10 september t/m vrijdag 14 september Reissom: 395,00 p.p. Toeslag 1-persoonskamer: 40,00 per kamer. Bij de prijs inbegrepen o.a.: stadswandeling, 1x quizavond, 1x swingavond, gezellige avond met DJ, bezoek War- PETIT PAYSAN DI 10 APRIL 15:45 Drama - 90 min Pierre, dertig jaar oud en pas afgestudeerd aan de landbouwschool, houdt melkkoeien. Zijn hele leven staat in het teken van zijn boerderij, zijn zus die veearts is en zijn ouders wiens boerderij hij heeft overgenomen. Wanneer in Frankrijk de steiner brouwerij, rondvaart Möhnesee, bezoek glasblazerij, bezoek kuurplaats Bad Sassendorf. Dagelijks alle drankjes (koffie, thee, bier, softdrinks, huiswijn) van 17 uur tot 24 uur gratis. Willen diegene die er interesse voor hebben dit door geven aan: Marjory van der Spek, of mail naar: marjoryvanderspek@home.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van het hele programma! eerste tekenen van de gekke koeienziekte opduiken, ontdekt Pierre dat één van zijn koeien besmet is. Hij kan zich er niet mee verzoenen dat hij zijn koeien hierdoor kwijt zal raken en gaat tot het uiterste om ze te redden. De film begint om uur en op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief ( 7,- i.p.v. 10,20). Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer of via internet Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij. THE MOUNTAIN BETWEEN US DI 8 MEI 15:45 uur Avontuur - Romantiek min Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven De film begint om uur en op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief ( 7,- i.p.v. 10,20). Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer of via internet Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij. WONEN MET OF ZONDER ZORG Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 in Fitland, Hoogveldseweg 1 te Mill. Vrijdag 6 april van uur. Zaterdag 7 april van uur. Entree: 2,00 p.p. incl. 1 consumptie. Contact & Informatie: regionaleseniorenbeurs@gmail.com - website:

5 Glasvezel bittere noodzaak In de tweede helft van dit jaar start de gemeente Gennep de glasvezel campagne. Met glasvezel kun je onbeperkt supersnel internetten, tv kijken, radio luisteren en goedkoop telefoneren. In de periode augustus tot december wordt geïnventariseerd onder alle inwoners: - Wat is glasvezel? - Wat kun je ermee doen? - Welke pakketten bieden de providers aan in de gemeente? - Wat zijn de maandelijkse kosten daarvan? Dit wordt gedaan door huis-aan-huis folders te verspreiden en door informatieavonden te organiseren in alle kerkdorpen. Voor de senioren in de gemeente wil de gemeente informatiemiddagen organiseren. De KBO s zullen hieraan meewerken. U ontvangt tijdig hier meer informatie over. Wat is de WENSBUS GENNEP De Wensbus biedt vervoer aan binnen de gemeente Gennep en enkele vastgelegde bestemmingen hierbuiten zoals het Maasziekenhuis (Beugen) en Madeleine (Boxmeer). De Wensbus wordt bemand en georganiseerd door vrijwilligers. De kosten van de Wensbus worden deels gesubsidieerd door Provincie Limburg en de Gemeente Gennep. De Wensbus is zeker geen taxivervoer. Ons busje is een 8-persoons busje met een ruime ingang en verlaagde insta. Meenemen van rollators is geen enkel probleem. Onze bus heeft geen rolstoelvoorzieningen, wij hebben daardoor geen mogelijkheid om mensen in een rolstoel te vervoeren. Regels voor gebruik van de Wensbus Voor wie en waar rijdt de Wensbus heen. De Wensbus is voor inwoners van alle kerkdorpen en wijken in de gemeente Gennep, dit voor vervoer van en naar bezoek / boodschappen doen / huiskamerprojecten / ouderenactiviteiten / huisarts / fysio etc. / Maasziekenhuis. Wij halen u thuis op en brengen u naar uw bestemming, u moet zelfstandig kunnen in- en uitstappen maar onze chauffeurs zijn hierbij uiteraard behulpzaam. De Wensbus rijdt van maandag t/m vrijdag van 8 uur tot uur. Bestellen Wensbus Bestellingen moeten een dag vooraf worden doorgebeld aan onze coördinatoren. Voor bestellingen zijn de coördinatoren bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 12 uur s morgens. Onze coördinatoren maken de afspraken en geven dan aan hoe laat u wordt opgehaald of teruggebracht. De ritten kunnen worden gecombineerd met meerdere gebruikers en meerdere bestemmingen. Hierdoor kan het nodig zijn met enige flexibiliteit gewenste tijden af te spreken. Tel.nr. Wensbus Gennep: Kosten Wensbus Binnen de gemeente Gennep betaalt u 1,50 per rit / per persoon; naar andere bestemmingen betaalt u 2,50 per rit / per persoon. Algemeen De Wensbus is nog steeds in ontwikkeling. Wij beschikken nu over 1 busje en proberen uw vragen of wensen zoveel mogelijk in te vullen of te beantwoorden, maar wij blijven beperkt in onze mogelijkheden. De Wensbus wordt geheel gedragen door vrijwilligers, zowel de organisatie als het chauffeursdeel. Het belangrijkste doel van de Wensbus is het leefbaar houden van de kernen voor iedereen door het aanbieden van vervoer binnen een beperkt gebied en tegen een acceptabele vergoeding. De Stichting Wensbus Gennep staat open voor ondersteuning en verbreding van de mobiliteit voor ouderen binnen onze gemeenschap. Stichting Wensbus Gennep Luuk Otten, Harry van de Bogaert en Henk Vullings Inform. wensbus:

6 Informatiemiddag Digitale Hulp een succes. Voor de eerste keer heeft onze computerclub een informatiemiddag Digitale Hulp georganiseerd in het MFC de Goede Herder. Tevens werd er stilgestaan bij het 1ste lustrum van deze club. De belangstelling was overweldigend. Rond twee uur was er geen plaatsje meer vrij in de zaal en kwamen de vrijwilligsters handen tekort om eenieder van een drankje te voorzien. Ook Biblioplus, met hun programma Digisterker en Mijn overheid.nl, mocht zich verheugen over een ruime belangstelling voor Bezoek en excursie klooster St.Agatha Op donderdag 24 mei willen we een bezoek brengen aan het klooster in St.Agatha. We worden om 13:30 uur ontvangen met koffie en een kloosterkoek. We krijgen een inleiding d.m.v. een PowerPointpresentaties van ± 30 min over het kloosterleven. Daarna volgt de rondleiding van ca minuten op de begane grond van de westvleugel van het klooster o.l.v. een gids. Hierbij worden verschillende voormalige kloosterruimtes bezocht waaronder refter, ontvangstkamer, bibliotheek, biechtkapel en kapel. De ruimtes zijn nu in gebruik door het Erfgoedcentrum als studiezaal en tentoonstellingsruimtes. Tijdens de rondleiding wordt zowel aandacht besteed aan de geschiedenis van het klooster, Winkelen in Den Bosch Traditiegetrouw willen we weer gaan winkelen in Den Bosch, en wel op woensdag 16 mei. Iedereen heeft volop de gelegenheid om te shoppen, een museum of de basiliek te bezoeken of een rondvaart op de Dieze. En natuurlijk niet vergeten de koffie met een lekkere bossche bol. Vertrek 09:00 uur bij de Goede hun cursus. Iedereen die graag hulp heeft met DigiD en de website Mijn Overheid kunnen terecht voor hulp en ondersteuning bij de Biblioplus. De Rabobank met het Internetbankieren wist overtuigend het Internetbankieren te promoten en maakte toch echt duidelijk dat dit snel, makkelijk, overzichtelijk en vooral veilig is. De docenten van de computerclub verzorgden demonstraties op de tafels van oa. tablets en laptops terwijl op een groot videoscherm alle workshops en Hulp 1 op 1 breed werden geïntroduceerd. Al met al een zeer geslaagde middag waarbij blijkt dat de Digitale Hulp voor ouderen een belangrijke plaats inneemt in Gennep en zijn omgeving. het Erfgoedcentrum als de huidige tentoonstelling. Na de rondleiding drinken we gezellig nog een kopje koffie of thee in het bezoekerscentrum. Daarna is er nog gelegenheid om op eigen houtje de kloostertuin te bezichtigen. De kloostertuin is aangelegd in de 18e eeuw en behoort tot de zeldzame voorbeelden van authentiek bewaarde kloostertuinen in Nederland. In de tuin is een spirituele route te vinden met teksten uit verschillende kloostertradities. Opgave door middel van het strookje. vóór 24 april. Kosten 10,00 p.p. Deze excursie is geschikt voor minder validen Herder. Vertrek uit Den Bosch: 16:00 u. Kosten: 12,50 p.p. Opgave via het strookje vóór 1 mei.

7 Antwoordstrookje: Workshop pottenbakken in De Olde Kruyk te Milsbeek op 3 mei Naam:.... komt met. perso(o)n(en) Adres:.... Tel..... Kosten: 15,00 p.p. overmaken op banknummer NL35 RABO of op gironummer NL 75 INGB t.n.v. KBO Gennep o.v.v. WorkshopPottenbakken Opgeven d.m.v. strookje bij Annie Vorstenbosch vóór 20 april. Langeweg 62, tel of via mail: coordinatorkbo@gmail.com Antwoordstrookje: Winkelen in Den Bosch op woensdag 16 mei Naam:.... wil met. perso(o)n(en) mee Adres:.... Tel..... Kosten: 12,50 p.p. overmaken op banknummer NL35 RABO of op gironummer NL 75 INGB t.n.v. KBO Gennep o.v.v. Winkelen in Den Bosch Opgeven d.m.v. strookje bij Annie Vorstenbosch vóór 1 mei. Langeweg 62, tel of via mail: coordinatorkbo@gmail.com Antwoordstrookje: Bezoek en excursie klooster St.Agatha op donderdag 24 mei Naam:.... wil met. perso(o)n(en) mee Adres:.... Tel..... Kosten: 10,00 p.p. overmaken op banknummer NL35 RABO of op gironummer NL 75 INGB t.n.v. KBO Gennep o.v.v. Bezoek Klooster St. Agatha Opgeven d.m.v. strookje bij Annie Vorstenbosch vóór 24 april. Langeweg 62, tel of via mail: coordinatorkbo@gmail.com

KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS

KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS Oktober 2017 nummer 11 Kijk op: www.kbogennep.nl KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS Op maandag 11 december in Pica Mare Wij hopen u een gezellige middag te kunnen bieden met aansluitend een kerstdiner. Een

Nadere informatie

Uitnodiging Ledenvergadering KBO St.Norbertus

Uitnodiging Ledenvergadering KBO St.Norbertus Februari 2018 nummer 2 Kijk op: www.kbogennep.nl Jaarverslag ligt ter inzage in de Goede Herder en is te lezen op: www.kbogennep.nl 5. Behandeling van het financieel verslag 2017. Financieel verslag ligt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.: 5. Kienen

Nieuwsbrief nr.: 5. Kienen Kienen De Goede Herder is open vanaf 19.00 uur en het kienen begint om 19.30 uur. dinsdag, 8 mei dinsdag, 7 augustus, dinsdag, 23 oktober dinsdag, 18 december, dinsdag, 18 december Wandelen 50 +. Vertrek

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Wandelen Informatieavond Website (strookje) Op vrijdag 30 september 2016 naar Mook (Heumense-Mookerschans). Op vrijdag 28 oktober

Nadere informatie

THEMAMIDDAG Een summier overzicht van klassieke muziek

THEMAMIDDAG Een summier overzicht van klassieke muziek THEMAMIDDAG Een summier overzicht van klassieke muziek Mevr. Tilly van Dongen zal deze middag een muzikale reis door de tijd maken aan de hand van verhalen en het beluisteren van muziekfragmenten. Het

Nadere informatie

GEZELLIGE CARNAVALSMIDDAG

GEZELLIGE CARNAVALSMIDDAG December 2017 nummer 12 Kijk op: www.kbogennep.nl GEZELLIGE CARNAVALSMIDDAG Zondag, 21 januari 2018 wordt er in de Goede Herder voor het eerst een carnavalsmiddag gehouden voor de 50 plusser. Deze middag

Nadere informatie

KBO Gennep. SMAKELIJK (strookje) Geriatrie informatiemiddag Gennep (strookje) April 2019 Nummer 4. Het menu bestaat uit:

KBO Gennep. SMAKELIJK (strookje) Geriatrie informatiemiddag Gennep (strookje) April 2019 Nummer 4. Het menu bestaat uit: KBO Gennep April 2019 Nummer 4 Het menu bestaat uit: SMAKELIJK (strookje) In april 2019 gaan we eten bij t Töpke, Rijksweg 28 in Milsbeek. Wij worden bij t Töpke verwacht op woensdag, 10 april of 17 april

Nadere informatie

Fietsinstructiedag KBO en Veilig Verkeer Nl. (Strookje)

Fietsinstructiedag KBO en Veilig Verkeer Nl. (Strookje) Aug 2018 nummer 7/8 Kijk op: www.kbogennep.nl Fietsinstructiedag KBO en Veilig Verkeer Nl. (Strookje) Bij voldoende belangstelling organiseert de KBO in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland op vrijdag

Nadere informatie

PINKSTERBRUNCH 2019 (strookje).

PINKSTERBRUNCH 2019 (strookje). KBO Gennep Mei 2019 Nummer 5 PINKSTERBRUNCH 2019 (strookje). Op 2e pinksterdag, 10 juni, gaan we (de KBO) heerlijk brunchen in de Goede Herder. We gaan genieten van: Soep, Warme gerechten en verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016, nummer 7

Nieuwsbrief juli 2016, nummer 7 Nieuwsbrief juli 2016, nummer 7 Zomerschool 2016 Wandelen Op vrijdag 29 juli 2016 naar Beek (Berg en Dal). Op vrijdag 26 augustus 2016 naar Afferden (Anja). Vertrek om 09.00 uur vanaf De Goede Herder.

Nadere informatie

KBO Gennep. Jazz Tour aan de Maas. Kermissoos

KBO Gennep. Jazz Tour aan de Maas. Kermissoos KBO Gennep september 2019 Nummer 9 Jazz Tour aan de Maas Beste KBO-leden. Op 14 september aanstaande vindt de tweede editie van Jazz Tour aan de Maas plaats. Een bijzonder evenement waarbij de top van

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017, nummer 4 (zie website

Nieuwsbrief maart 2017, nummer 4 (zie website Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief maart 2017, nummer 4 (zie website www.kbogennep.nl) Wandelen Zondagsoos Op zondag 26 maart 2017 wordt al weer de laatste zondagsoos van deze winter

Nadere informatie

Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus

Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus JAARVERSLAG 2018 Voorzitter Secretaris Penningmeester Vicevoorzitter: Bestuursleden De heer Gerard van Thiel Mevrouw Kitty van Gils De heer Jo Martens De heer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus - Gennep

NIEUWSBRIEF Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus - Gennep NIEUWSBRIEF Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus - Gennep M e i 2 0 1 7 n u m m e r 5 w w w. k b o g e n n e p. n l Rustplaatsen: t Leger (I.V.N.) Gennep, Pubben Ottersum, Buurthuis Van Ons en het

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016, nummer 3

Nieuwsbrief maart 2016, nummer 3 Nieuwsbrief maart 2016, nummer 3 De ledenvergadering staat gepland op dinsdag 15 maart a.s. in De Goede Herder om 14.00 uur. De agenda voor deze vergadering ontvangt u bijgaand. Wandelen Op vrijdag 26

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Rondvaart Europoort-havens en het Keringhuis DATUM:Woensdag 3 oktober 2018 VERTREK: 8.45 uur THUISKOMST: ± 20.30 uur PRIJS: 75,- per persoon INCLUSIEF: Koffie met gebak Vaartocht (1,5 uur) Koffietafel

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Activiteitenkrant Augustus

Activiteitenkrant Augustus Activiteitenkrant Augustus Maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus Maandag 29 juli 10.00 uur Koffiedrinken in de Diamant 14.30 uur Wraps maken in de Robijn 14.30 uur Beleef TV in de Regenboog Dinsdag 30

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017, nummer 3 (zie website

Nieuwsbrief februari 2017, nummer 3 (zie website Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief februari 2017, nummer 3 (zie website www.kbogennep.nl) Nieuwsbrief Bedacht en jarenlang uitgevoerd door Liesbeth en Marijke gaat vanaf nu over in andere

Nadere informatie

Wekelijkse vaste activiteiten in de Goede Herder BELANGRIJK... GOED LEZEN... GOED ONTHOUDEN...

Wekelijkse vaste activiteiten in de Goede Herder BELANGRIJK... GOED LEZEN... GOED ONTHOUDEN... Sept 2018 nummer 9 Kijk op: www.kbogennep.nl Harald Bant, fysiotherapeut bij ESP in Gennep, komt op vrijdag 19 oktober om 19.00 uur in de Goede Herder. (Strookje) Hij zal met behulp van een digitale presentatie

Nadere informatie

Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus

Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus JAARVERSLAG 2017 Voorzitter Secretaris Penningmeester Vicevoorzitter: Bestuursleden De heer Gerard van Thiel Mevrouw Kitty van Gils De heer Jo Martens De heer

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

KBO Ottersum NieuwsWijzer - oktober secr. L. Smits tel

KBO Ottersum NieuwsWijzer - oktober secr. L. Smits tel Beste leden, Nu het einde van het jaar 2017 met rasse schreden nadert, gaan wij ons opmaken voor een spectaculaire afsluiting van het verenigingsjaar. Veel activiteiten staan nog op de rol en wij zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus

Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Aanwezig: ± 65 personen. Aanwezig het bestuur van de KBO. Afmeldingen: ± 15 personen. Verslag van de ledenvergadering van 13 maart 2018. 1. Opening door voorzitter

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Het team: Onze vrijwilligers:

Het team: Onze vrijwilligers: Het team: Margo Lokhorst Chris van Wijk Diny Kraay Koos Pronk Joop Richaers Jetty van der Graaf Onze vrijwilligers: Roos v/d Kruk Els de Bruijn Anneke Breemer Lida Nadorp Padma Bindraban ZOMERSCHOOL VOOR

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

jaargang 8 September 2017

jaargang 8 September 2017 Nieuwsblad KBO Meijel jaargang 8 September 2017 Agenda 3 okt. Thema-middag over Voltooid leven. 4 okt. Herfstwandeling 12 okt. Inschrijven voor bezoek aan L1 studio s en Maastricht-Aachen Airport 18 okt.

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Agenda januari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs

Agenda januari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Agenda januari 2019 + toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Woensdag 2 januari 14 uur BuitenGewoon schilderen Huiskamer Heleen Schreurs, Ooievaarstraat 33 Donderdag

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.1 van januari 2018 1. Nieuwjaarstreffen De contactmiddag op 12 januari 2018 in het

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017 Aquajoggen Periode : september t/m juni Tijdstip : dinsdagmorgen van 9.00-9.30 uur Plaats : zwembad De Duker Kosten : ± 95,00 pp, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Nadere informatie