OCV trucks. Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Oldtimer Contactgroep Veluwe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OCV trucks. Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Oldtimer Contactgroep Veluwe"

Transcriptie

1 OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Verslag van de herfstrit en verrassingsrit De Herfstrit. Stroe, okt De herfstrit werd door sommigen omschreven als de ruitenwisser rit. Een regenbui welke de gehele dag duurde, totdat we s avonds thuis kwamen. Een miezerige regen, de gehele dag, behalve bij de pauze, toen konden we lekker buiten een appeltje nemen zonder paraplu. De startlocatie hadden we vorig jaar alweer vastgelegd tijdens de herfstrit van 2016, dit vanwege de perfecte locatie en het perfecte eten. Op vliegveld Terlet waren we opnieuw welkom, en waar vindt je zoiets waar alles netjes geparkeerd kan worden. Een schitterende locatie om van start te gaan en om te finishen. Dat het een beetje in een uithoek van de Veluwe ligt, is het wel moeilijk en vandaar en rit uit te zetten. In 2016 hadden we richting Hoenderloo gekozen en nu richting Arnhem/Huissen. Je ontkomt er dan niet aan om een stukje snelweg te nemen om er te komen, anders zouden we dwars door Arnhem moeten. Ongeveer 120 trucks kwamen naar Terlet, en hadden de mogelijkheid om op het gras te parkeren en op een asfalt terrein. Dit asfaltterrein was onverwachts beschikbaar, omdat er vandaag niet gevlogen zou worden vanwege de weersvoorspelling. De zware en lange combinaties lieten we dus op verhard parkeren, de rest op het gras. Koffie en koek stond klaar en velen namen meerdere keren koffie, zoals we later hoorden tijdens het afrekenen.

2 Om uur werd het startsein door Gert gegeven, en om uur waren we al in Huissen, om de polder te doorkruisen richting Pannerden/Bemmel. Op het industrieterrein van Bemmel hadden we twee wegen gevonden die paralel liepen, met water ertussen. Een mooie stop aan beiden zeiden van het water, wel een stukje lopen voor een appel. Sommigen namen niet de moeite om een appel te halen, dus dan brengen we ze wel.

3 Op dat moment was het droog, maar toen het opnieuw begon te regen starten we weer de auto s om het 2 e deel te gaan rijden. Via Bemmel richting Elst, voorbij Elst binnendoor naar Heteren. Een geweldig mooi stuk om langs de Linge te rijden. Bij Elst de snelweg richting Ede, om dan via Schaarsbergen weer naar Terlet te rijden. Onderweg even contact gezocht met Terlet vanwege de regen, omdat we twijfels hadden over het grasland. Toch kregen we toestemming, maar bij aankomst hebben wij besloten dit zo min mogelijk te gebruiken. We willen geen kosten van opnieuw inzaaien en vast rijden. Er werd aangegeven dat men het vliegterrein op de heide mocht berijden, een grindpad wat over het terrein heen loopt. De l lange are en lange auto s parkeerden we weer op asfalt.

4 Omdat de auto s op het zeefvliegterrein ver weg stonden, reed er een pendel Unimog heen en weer, zodat iedereen aan kon schuiven om lekker te eten. Een broodje met hamburger en sausen lustte iedereen en zo werden er ongeveer 250 stuks van verorberd. Ondanks de regen toch een geweldige dag, iedereen genoot zichtbaar en de finish had toch een speciaal karakter vanwege het parkeren op de heide. Geweldig om al deze trucks van ver te zien rijden, zoals op vele foto s te zien is. Zowel op onze site als op facebook.

5 De Verrassingsrit(ten) t/m Een verrassingsrit moet voor verrassingen zorgen, wat ook dit jaar gelukt is. Naast onze 3 Veluweritten op de laatste zaterdagen van Maart, Juni en Sept., hebben we tot op heden op de 2 e zaterdag van okt. de verrassingrit gereden. In 2011 kwam een deelnemer naar ons toe, dat hij graag een rit zou willen organiseren bij hem in de buurt. Dat was de rit die startte in Rijnsburg/Oegstgeest en finishte in de havens van Rotterdam. Dick de Mooi ontving ons bij de veilinghallen in Rijnsburg en Ben de Kok had een geweldige finishlocatie geregeld in de containerhaven in Rotterdam. 55 deelnemers reden toen mee. In 2012 starten we bij Van den Heerik Transport in Heerhugowaard en finishten bij de Rijper Eilanden in de Rijp. Deze rit werd door van den Heerik samen met Jan Bekebrede uitgezet. 57 deelnemers hadden we toen.

6 In 2013 was Sjaak te Focht uit Winterswijk die ons volop voor verrassingen zorgde. We zijn toen gestart bij Restaurant Mentink bij Ruurlo, een tussenstop in Winterswijk en de finish weer bij Mentink. 81 deelnemers hadden we toen. In 2014 hadden de gebroeders van t Klooster hun startlocatie op eigen terrein geregeld en de route uitgezet. De finish was in het verhuismuseum van Rinus de Graaf in de Kwakel. 85 deelnemers reden toen mee. In 2015 waren we uitgenodigd door de Gebr. Reinders in Boxtel. Ook zij hadden samen met enkele personeelsleden een mooie route uitegzet en finishten in het Classic Park in Boxtel. Hier stonden vele oldtimers die uniek en kostbaar waren, maar ook te koop zijn. 118 trucks kwamen naar Boxtel.

7 In 2016 naar het Noorden. Fokke van de Akker en Tjitske Lievenogen vonden het een uitdaging om ons te verrassen. Dat is ze dan ook zeker gelukt. De start was in Nieuw Leusen en de finish in Nijmirdum waar de erwtensoep klaar stond. 97 auto s deden mee. En nu als klap op de vuurpijl in 2017, 146 auto s kwamen naar Gouda. Ad en Ina Verkaik hadden we gevraagd om een uitdagende route uit te stippelen, waarin ze ook zeker geslaagd zijn. Maar dat dit geslaagd was, is ook zeker te danken aan Rinus Snel, die zijn bedrijf Stubbe Transport beschikbaar stelde in Gouda om te starten en zijn Museum als finish aanbood. De tussenstop was bij Van Schie in Mijdrecht. Beelden op onze site en op facebook vertellen genoeg over deze geslaagde en vooral spannende dag voor Ad en Ina.

8 Dat een route uitzetten met voldoende ruimte om te parkeren tijdens start, pauze en finish veel energie vraagt, daar zijn ze ook achter gekomen, vooral de spanning over het verloop van de dag is soms we hoog. Dit ervaren wij ook, Gert en Wim, tijdens iedere Veluwerit en soms wordt er wel wat veel van je gevraagd. Maar zeker leuk om te doen en vooral de vele complimenten die we steeds weer ontvangen, dat stimuleert steeds weer om een uitdagende rit uit te zetten. Maar de enorme aantallen trucks die steeds weer mee doen, dat vraag veel pionierswerk om te parkeren. Soms te veel. Men zegt wel eens, op een hoogtepunt moet je stoppen, maar dat zijn we bij gezondheid niet van plan. Wat we wel van plan zijn, is als volgt. Voortaan gaan we de verrassingsrit rijden op de laatste zaterdag van Sept. in plaats van de herfstrit. De herfstrit komt hiermee te vervallen. De reden hiervan is dat we traditioneel de herfstrit in het zuiden van de Veluwe/Gelderland rijden, maar hier is heterg moeilijk om een route uit te stippelen. Noord en Midden Veluwe zijn stukken gemakkelijker. Daarbij komt dat er maar 2 weken tussen de herfstrit en de verrassingsrit zitten, te korte periode om te organiseren. We merken ook de behoefte hiervan, alhoewel dit niet bewezen wordt door het aantal deelnemers. De herfstrit 120 deelnemers en de verrassingsrit 145 deelnemers. Men wil kennelijk onze ritten niet missen. Maar toch. Kortom, Maart en Juni zijn er Veluweritten en Sept. de verrassingsrit. De verrassingsrit wordt uitgestippeld door een deelnemer elders in het land en als u hieraan mee wilt werken, dan horen we het graag. Wij houden ons aanbevolen. Wim van den Brink.

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten.

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juli 2015 Verslag van de zomerrit op 27 juni 2015. Na de lente de zomer, maar vanwege het weer leek de zomer nog steeds ver weg. Maar het komt toch allemaal

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

OCV trucks. Zo vliegt dat zo n dag voorbij en is het altijd weer jammer dat het einde van de dag nadert.

OCV trucks. Zo vliegt dat zo n dag voorbij en is het altijd weer jammer dat het einde van de dag nadert. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, okt. 2015 Verslag van de herfst- en verrassingsrit 2015. Altijd als we weer voorbereidingen treffen om een OCV rit te gaan rijden, is het voor Gert en mij

Nadere informatie

OCV. OCV trucks. Enkele maanden voorbereiding gingen vooraf, waarbij regelmatig contact over het verloop en voorbereidingen van de verrassingsrit.

OCV. OCV trucks. Enkele maanden voorbereiding gingen vooraf, waarbij regelmatig contact over het verloop en voorbereidingen van de verrassingsrit. OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, okt. 2012 Verslag van de verrassingsrit op 20 okt. 2012. Naast onze 3 seizoenritten per jaar, welke we in Gelderland rijden, staat er in okt. de verrassingsrit

Nadere informatie

OCV trucks OCV. Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. Oldtimer Contactgroep Veluwe. Stroe, Sept. 2013

OCV trucks OCV. Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. Oldtimer Contactgroep Veluwe. Stroe, Sept. 2013 OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, Sept. 2013 Verslag van de herfstrit op 28 sept. 2013. De 15 e OCV toertocht of terwijl de herfstrit 2013 hebben we weer achter de rug. Jammer dat zo n

Nadere informatie

OCV. OCV trucks. Verslag van de verrassingsrit op 12 okt Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV. OCV trucks. Verslag van de verrassingsrit op 12 okt Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, Okt.. 2013 Verslag van de verrassingsrit op 12 okt. 2013. Het verslag beginnen we dit keer met de woorden van de uitzetters, welke eerder gestuurd werd

Nadere informatie

OCV trucks. Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Oldtimer Contactgroep Veluwe

OCV trucks. Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Oldtimer Contactgroep Veluwe OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juni 2016 Verslag van de zomerrit 2016. Regen en buien, dat is het kenmerk van de laatste weken. Nu mogen we op de Veluwe nog helemaal niet klagen, want als

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

OCV trucks OCV. Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014.

OCV trucks OCV. Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014. OCV OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, maart 2014 Verslag van de lenterit op 29 maart. 2014. Iedereen zag er naar uit, de 1 e rit van de OCV in 2014. Tijdens de gezellige en geslaagde gehaktbalavond

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

OCV trucks. Voor vandaag is een rondrit uitgezet, waarbij we graag de volgende punten onder uw aandacht willen brengen:

OCV trucks. Voor vandaag is een rondrit uitgezet, waarbij we graag de volgende punten onder uw aandacht willen brengen: OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Toertocht OCV Noord-Holland, 20 oktober 2012. Welkom op ons bedrijf aan de Flemingstraat te Heerhugowaard. Wij vinden het leuk om u te mogen ontvangen en het één

Nadere informatie

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS DE REIS IS BEGONNEN Na maanden van voorbereiding, selecteren patiënten in de ziekenhuizen, vrijwilligers ronselen, bussen, hotelkamers en toegangskaarten regelen, was het gisteren weer zover, de 13e busreis

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

Verhuizing naar de nieuwe plek!!!

Verhuizing naar de nieuwe plek!!! Verhuizing naar de nieuwe plek!!! 04-04-2007 Verhuizing is geslaagd Na lang zoeken was het eindelijk zover, de paarden en pony's verhuizen naar de zeeuwse klei. Zaterdag 31 Maart begon de dag al vroeg,

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Beste Trophy rijders,

Beste Trophy rijders, Beste Trophy rijders, Hierbij het laatste nieuws over de BCT 2018 met als hoofdsponsor GRIP. Vorig jaar waren zij onze hoofdsponsor en we zijn erg blij dat we ze dit jaar de weer als hoofdsponsor mogen

Nadere informatie

E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007.

E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007. E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007. door: Dick Baars Deze meeting werd gehouden van uit het midden van het land richting het oosten. De start is in Hotel de Wipselberg te Beekbergen,

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

DE OCHTEND PROFEET. Puntensysteem POTTEN BAKKEN! In de afgelopen edities van deze krant heeft u kunnen lezen over het puntensysteem.

DE OCHTEND PROFEET. Puntensysteem POTTEN BAKKEN! In de afgelopen edities van deze krant heeft u kunnen lezen over het puntensysteem. Puntensysteem In de afgelopen edities van deze krant heeft u kunnen lezen over het puntensysteem. Dit is een waarderingsysteemm voor de welpen. Als ze iets doen wat goed, behulpzaam of rechtvaardig is

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Lingewaard / Overbetuwe Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 14 Arnhem Elden Elst Nijmegen Centraal Station Nijmegen Heijendaal

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

OCV trucks. Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden.

OCV trucks. Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, aug. 2016 Verslag van de truckshow op 9 juli j.l. Regen en buien, dat was het kenmerk van de weken vooraf en tot op heden. Wij als organisatoren, de vele

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem Stad vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Velp 2 Arnhem Centraal Station Arnhem Hoogkamp 3 Arnhem Het Duifje Arnhem Burgers Zoo 4 Arnhem Centraal Station

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers BRABANTRIT VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei 2018 Rondrit door het Brabantse land Diner bij Eeterij De Dungense brug Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers 1 Geachte leden, Met

Nadere informatie

5 juni 2016 de gezelligste klassiekerrit door de liemers en de achterhoek voor oldtimers / oude motoren en nostalgische cabrio s

5 juni 2016 de gezelligste klassiekerrit door de liemers en de achterhoek voor oldtimers / oude motoren en nostalgische cabrio s Kijk op onze facebook pagina voor leuke prijzen! 5 juni 2016 de gezelligste klassiekerrit door de liemers en de achterhoek voor oldtimers / oude motoren en nostalgische cabrio s www.diemsetorenclassic.nl

Nadere informatie

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars)

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) 7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) Omdat bij navraag bij onze internationale vrienden er belangstelling was om als jaarafsluiting voor dit jaar toch een internationaal weekendmeeting

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

Eifel. Vogels, Dagvlinders en Orchideeën 26 juni t/m 2 juli Georganiseerd door:

Eifel. Vogels, Dagvlinders en Orchideeën 26 juni t/m 2 juli Georganiseerd door: Eifel Vogels, Dagvlinders en Orchideeën 26 juni t/m 2 juli 2017 Georganiseerd door: www.birdingbreaks.nl Reisroute 2 29 Juni Vandaag vertrekken we richting de Eifel (Duitsland) om te zoeken naar vogels,

Nadere informatie

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013 Dienstregeling 2014 Geldig Lingewaard / Overbetuwe Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 15 december 2013 Lijn Bestemmingen 14 Arnhem Elden Elst Nijmegen Centraal Station Nijmegen Heijendaal

Nadere informatie

Spooktocht. Tweeëndertigste jaargang 3 e editie. Oktober 2014

Spooktocht. Tweeëndertigste jaargang 3 e editie. Oktober 2014 Tweeëndertigste jaargang 3 e editie. Oktober 2014 De zomer is weer voorbij en de herfst laat zich hier en daar al gelden. We hebben nog een vol programma de komende maanden dus nog genoeg werk aan de winkel.

Nadere informatie

: De Koog-Texel. : De Koog : : heide en uitkijktoren

: De Koog-Texel. : De Koog : : heide en uitkijktoren Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 16 KM : Noord Holland : De Koog-Texel : P Badweg : De Koog : : strand, duinen, bos : heide en uitkijktoren : versie februari 2018 RA = Rechtsaf LA

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem - Wageningen vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Velp Arnhem Oosterbeek 51 Arnhem Oosterbeek Heveadorp Doorwerth Heelsum Renkum - Wageningen 52 Arnhem Oosterbeek

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Het huis. Game Drives. Kruger Park. Thom Nijboer (20) en Ton van Beek (19) t/m

Het huis. Game Drives. Kruger Park. Thom Nijboer (20) en Ton van Beek (19) t/m Thom Nijboer (20) en Ton van Beek (19) 18-07-2018 t/m 04-08-2018 Het huis Mhofu is echt een super huis om vakantie in te vieren! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het huis is heeft meer dan genoeg ruimte,

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

ACTIVITEITENVERSLAG 2013

ACTIVITEITENVERSLAG 2013 ACTIVITEITENVERSLAG 2013 Januari 2014 Hilde Oolthuis secretaris VOKS 20 jaar VOKS! In 2013 hebben wij het 20 jarig jubileum van VOKS kunnen vieren! Wij zijn het jubileumjaar gestart met een feestelijk

Nadere informatie

April 2009. Voorwoord,

April 2009. Voorwoord, April 2009 Voorwoord, We rijden weer! Alweer twee clubritten en 2 OPK-ritten gereden en reeds volop bezig met de voorbereidingen voor de komende rit. Ook heb ik volop genoten van de OPK-rit in Rockanje,

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Vandaag was het dan zover: kijken waar ik sta na 2 maanden looptraining bij de Loopgroep Astrea. Laatste 10km-wedstrijd was begin oktober bij 25 graden toen ik net

Nadere informatie

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten?

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? Belangrijk: Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? We beginnen natuurlijk met de sponsors: dringend advies: kijk er even goed naar want áls

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Verslag van de monsterrit op

Verslag van de monsterrit op Verslag van de monsterrit op Zaterdag 14mei 2016 Beste solexrijders Wij hopen dat het misverstand omtrent de datum geen invloed heeft gehad op de opkomst. Natuurlijk was het opeens koud weer en kans op

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

Münchener dunkles voor Serious Request

Münchener dunkles voor Serious Request Münchener dunkles voor Serious Request Het was prachtig weer op vrijdag 6 september toen ik s morgens om 07.00 u thuis de oprit af reed. Ik had met Gerrit afgesproken dat we vanaf Heerenveen samen verder

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

Clubdag 30 jaar A.O.W.

Clubdag 30 jaar A.O.W. Clubdag 30 jaar A.O.W. Op zaterdag 11 juni houden we weer onze clubdag voor de leden, dit met een feestelijk tintje i.v.m. 30 jaar A.O.W. We gaan eerst een tocht rijden, natuurlijk op de Solex. Dit begint

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Beste Bacwalde leden,

Beste Bacwalde leden, Beste Bacwalde leden, Normaal gezien is ons jaarlijks etentje in november waar dan de fietsvakantie wordt voorgesteld. Dit jaar is het feestje uitgesteld naar februari 2017. Aangezien iedereen al volop

Nadere informatie

FLOAT! Bargerveen. Beste lezer,

FLOAT! Bargerveen. Beste lezer, FLOAT! Beste lezer, Leuk dat je bij mijn concept bent aangekomen! Voordat ik ga duidelijk maken waar ik de afgelopen weken aan heb gewerkt omtrent het ontwikkelen van een business idee voor het Bargerveen,

Nadere informatie

ISU 2018 (102KM ultratrail)

ISU 2018 (102KM ultratrail) ISU 2018 (102KM ultratrail) De ISU zit er weer op. Eigenlijk verliep alles in de voorbereidingen perfect. Vrijdag na een beetje file hier en daar waren we aangekomen bij 'De Pompstee', het B&B waar we

Nadere informatie

De Road Runners naar Luxemburg.

De Road Runners naar Luxemburg. De Road Runners naar Luxemburg. Donderdag 13 mei was het weer zo ver de Road Runners { zo noemen zich tegenwoordig } en aan hang { supporters } 11 personen, zijn we naar Luxemburg geweest, het is een combinatie

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

De vliegtuigen die er stonden, en het waren er aardig wat, werden door Glenn en Brian uitgebreid bewonderd, honderd en één vragen werden er gesteld.

De vliegtuigen die er stonden, en het waren er aardig wat, werden door Glenn en Brian uitgebreid bewonderd, honderd en één vragen werden er gesteld. 27 september; Brian en Glenn bij de Zwaluwse Modelvliegclub. Onze beide zoons, Brian en Glenn, waren opgegeven als Hoogvliegers voor 12 september op Rotterdam Airport. Eenmaal op het platform durfden de

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes.

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes. Hondjes Het is stil rondom de adopties van hondjes zoals Polke, Pusia en Smyk. Ze verblijven alweer enige tijd bij gastgezinnen. Voor hen is helaas nog steeds geen belangstelling terwijl het geweldige

Nadere informatie

OTMV bij de Brabant Stoet

OTMV bij de Brabant Stoet OTMV bij de Brabant Stoet Op zondagmiddag 16 september 2018 trok door de historische binnenstad van Bergen op Zoom de Brabant Stoet. Dit was de grootste optocht die er ooit in Brabant is georganiseerd.

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

U rijdt nu circa 300 meter door tot u aan uw rechterhand het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid NIFV ziet.

U rijdt nu circa 300 meter door tot u aan uw rechterhand het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid NIFV ziet. Routebeschrijving De lokatie: Dorpshuis Schaarsbergen Kemperbergerweg 804 6816 RX Schaarsbergen/Arnhem (het gebouw ACHTER de kerk, daarin zit het dorpshuis, daar naar binnen) Routebeschrijving openbaar

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Alle belangrijke informatie over het nieuwe schooljaar en de introductie kunt u vinden op onze website! NEEM OOK EEN KIJKJE OP

Alle belangrijke informatie over het nieuwe schooljaar en de introductie kunt u vinden op onze website! NEEM OOK EEN KIJKJE OP s 06-07-2018 uitgave 18 Meteen naar de website? Klik hier: Kunt u niet wachten om alle agenda-activiteiten te bekijken, klik dan op de link om het jaarrooster van locatie Leuvensbroek of het jaarrooster

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Het nieuwe jaar staat alweer een maand op de kalender en wat is er al weer veel gebeurd. Wij hebben inmiddels een weekje Sapvasten op de Bankenhoeve in Boven Leeuwen achter de rug.

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE KB 2012

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE KB 2012 sport, dienstverlening en veiligheid CSPE KB 2012 bijlage 2 opdracht 9 EVALUATIEFORMULIER SPORT- EN SPELDAG Naam: C. Gűrbűz Bij aankomst stond duidelijk aangegeven hoe wij naar het veld moesten lopen (bewegwijzering).

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

2014 Clubweekend Nederlands Limburg:

2014 Clubweekend Nederlands Limburg: 2014 Clubweekend Nederlands Limburg: Een beetje grijs, een beetje fris, maar toch, we wilden het niet missen dat weekendje Nederlands Limburg. Trouwens het enige weekend in 2014, dat ons te beurt zou vallen.

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie