POLAR A370 PERSBERICHT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POLAR A370 PERSBERICHT"

Transcriptie

1 POLAR A370 PERSBERICHT

2 NIEUW: POLAR A370 FITNESS TRACKER MET CONTINUE HARTSLAGMETING De Polar A370 is een zeer complete fitness tracker met 24/7 activiteitsmeting, ingebouwde hartslagmeter, GPS via je smartphone, geavanceerde slaapmeting en unieke Polar trainingsfuncties. Almere, juni Polar, pionier in sport en fitness wearables en al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van hartslagmeting, breidt haar assortiment uit met de komst van de Polar A370. Deze waterdichte fitness tracker volgt alles wat je doet, geeft een volledig overzicht van je dag en nacht en helpt je de perfecte balans te vinden tussen rust en een actieve levensstijl. Hij begeleidt je optimaal tijdens je workouts, de continue hartslagmeting zorgt voor nauwkeurige activity tracking en meting van je calorieverbruik en de nieuwe, geavanceerde Polar Sleep Plus slaapanalyse geeft waardevolle informatie over je slaappatroon. Met dagelijkse activiteitsdoelen en inactiviteitswaarschuwingen blijf je in beweging, ook buiten de sportschool. Het slanke design van de Polar A370 heeft een waterdicht kleurendisplay met een hoge resolutie touchscreen en een trilfunctie voor meldingen. Dankzij de verwisselbare polsbanden in verschillende kleuren match je de A370 bij elke outfit en elk seizoen. Zeer nauwkeurige activiteitsmeting Het meten van je dagelijkse activiteit is nauwkeuriger dan ooit. De A370 met ingebouwde hartslagmeter meet zowel tijdens momenten van rust en fysieke activiteit in intervallen van 5 minuten automatisch je hartslag. Ook herkent hij aan je armbeweging of een intensievere inspanning plaatsvindt, zoals wandelen of rennen. Tijdens deze zwaardere inspanningen, opgemerkt door de 3D accelerometer, schakelt de Polar A370 automatisch over op hartslagmeting, zodat je een zeer nauwkeurig overzicht krijgt van je dagelijkse beweging. De A370 herkent tevens momenten van rust en meet tijdens deze rustmomenten elke 5 minuten je hartslag. Vervolgens combineert en analyseert de A370 deze gegevens om je begeleiding te bieden bij het behalen van je activiteitsdoelen. Een overzicht van je dagelijkse beweging en waardevolle feedback krijg je in de Polar Flow app op je smartphone. Hier bekijk je je laagste en hoogste hartslag tijdens inspanningen, maar ook in rust, en krijg je toegang tot Polar s Smart Coaching functies Activity Benefit en Smart Calories voor extra begeleiding; Hoe actief ben je geweest? Welke activiteiten kun je doen om de 100% te behalen? En hoeveel calorieën heb je verbrand op een dag? Continue hartslagmeting De Polar A370 volgt je hartslag 24/7. Zo kom te weten hoe jouw hart reageert op alles wat je onderneemt gedurende de dag en ontvang nog nauwkeurigere activity tracking en gegevens van je calorieverbruik.

3 Het gebruik van traditionele hartslagmeters is beperkt gebleven tot trainingsmomenten; maar hoe zit het met de overige 23 uur in een dag? Het is cruciaal om die uren te begrijpen als je je doelen wilt bereiken - of je nu traint, rust of een lichte activiteit doet, zegt Sander Werring, Managing Director bij Polar Benelux. Polar heeft een 24/7 hartslagmeting ontwikkeld om die cruciale leegte op te vullen. Nu geven we gebruikers de kans hun conditie in eigen hand te nemen, met een 24/7 perspectief op hun hartslagprofiel, trainingsniveaus, en zelfs rust en herstel. Dit is een revolutie voor atleten van alle niveaus, van beginners tot professionals. Sleep Plus De Polar A370 combineert continue hartslagmeting met Polar Sleep Plus ; de nieuwe, geavanceerde slaapanalyse van Polar, die je een waardevol inzicht in je slaappatroon geeft. De A370 registreert met behulp van de 3D accelerometer en op basis van je positie en je polsbewegingen je slaapduur, reële slaaptijd en de kwaliteit van je slaap. Ook weet hij precies wanneer je in slaap valt, wanneer je wakker wordt en hoe vaak je slaap werd onderbroken. Je kunt je gewenste slaaptijd instellen en Polar Sleep Plus laat jou weten hoe constant je slaappatroon was die nacht door je een score van je nachtrust te geven op een schaal van 1 tot 5. Op basis van gegevens van je slaappatroon geeft Polar Flow je feedback over manieren om beter te slapen en je nachtrust te verbeteren. Polar s eigen ontwikkelde Polar Sleep Plus-algoritme maakt gebruik van polysomnografie als referentiemeting. In de wetenschap en de geneeskunde is polysomnografie de gouden standaard voor de beoordeling van slaappatronen. De Polar A370 is ontwikkeld om een even accurate waarneming van slaappatronen te bieden als de polysomnografiestandaard en geeft precieze metingen weer die nauwkeurig en betrouwbaar zijn. We slapen gedurende een derde van ons leven. Als je een holistisch inzicht probeert te krijgen in je conditie en gezondheid, is het net zo belangrijk om je lichaam in rust te begrijpen, zegt Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer bij Polar Global. Met Polar Sleep Plus en Polar Flow worden je gegevens geanalyseerd zodat je je slaapgewoontes en hun impact op je conditie, gezondheid en levenskwaliteit beter kan begrijpen. Polar Sleep Plus is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen en motiveert je om het gewoon beter te doen. De combinatie van de continue hartslagmeting van de Polar A370 en de resultaten van Polar Sleep Plus biedt een 24/7 oplossing met bruikbare inzichten om je goed te voelen, of je nu aan het lopen, aan het gewichtheffen of thuis aan het ontspannen bent.

4 Optische hartslagmeting van Polar Je work-out volg je met de Polar A370. Het enige wat je hoeft te doen, is de sport kiezen die je wilt doen en je training wordt geregistreerd. Je kan uit meer dan 100 verschillende sporten kiezen, waarmee je sportspecifieke data op het display van je A370 ontvangt. De A370 maakt gebruik van Polar s zelf ontwikkelde optische hartslagmeting met een uniek algoritme dat steeds verder geoptimaliseerd wordt voor optimale nauwkeurigheid en biedt je persoonlijke trainingsbegeleiding om je doelen te behalen. Ook kan de Polar A370 worden gebruikt als een hartslagsensor voor een app op je smartphone of een ander Bluetooth apparaat, zoals de Polar M460 fietscomputer. Snelheid en afstand Ga je een rondje hardlopen of fietsen? De A370 maakt gebruik van het GPS-signaal van je telefoon om tempo en afstand te meten en je route in kaart te brengen. Tijdens indoor trainingen wordt je snelheid en afstand geregistreerd via je polsbewegingen. Running Program Dankzij de unieke Polar Smart Coaching functies, zoals Running Program, helpt de Polar A370 je je doelen te bereiken via een gepersonaliseerd en aanpasbaar trainingsschema dat gratis beschikbaar is in Polar Flow. Je kiest een doel (5km, 10km, een halve marathon of een marathon) en Running Program maakt een persoonlijk trainingsprogramma afgestemd op je huidige conditie en jouw niveau. Vervolgens upload je het trainingsprogramma naar je Polar A370 en kan je aan de slag. Voorafgaand én tijdens je run krijg je eenvoudig op te volgen instructies, zodat je je echt op je voortgang kunt focussen. Uniek aan dit trainingsprogramma is, dat het schema steeds op jouw voortgang wordt afgestemd. Zo sta jij perfect voorbereid aan de start van je evenement en kun je je PR verbeteren! Training Benefit Training Benefit is nog een Smart Coaching functie die beschikbaar is in Polar Flow. Training Benefit vertelt je na je workout precies wat het effect is van je trainingssessie; heb je bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen van je spieren verbeterd of heb je je conditie verbeterd? Deze motiverende feedback zorgt ervoor dat je precies weet welk effect je workout op jouw lichaam heeft gehad. Smart Notifications Smartwatch functies maken de Polar A370 compleet. Hij geeft een melding, met trilsignaal, bij inkomende oproepen, SMS- en WhatsApp berichten, social media updates en afspraken in je agenda. Niets ontgaat je meer! Prijs en verkrijgbaarheid De adviesverkoopprijs van de Polar A370 bedraagt 199,90. De verwisselbare polsbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, robijnrood (Polar webshop only), petroleum, donkerblauw (Polar webshop only) en oranje voor een prijs van Voor meer informatie over Polar, continue hartslagmeting en Polar Sleep Plus, ga je naar

5 Polar Flow Je dagelijkse beweging, slaappatroon en je workouts bekijk je altijd en overal in de Polar Flow app op je smartphone. De Polar Flow webservice bezoek je voor het bekijken van al je gegevens tot in detail. Maar je kunt nog veel meer met Polar Flow. Via de webservice kun je deelnemen aan events en lid worden van besloten groepen, bijvoorbeeld jouw bootcamp club of fitness club, en je eigen workout of die van een ander opnieuw beleven door de Relive video te bekijken. Je kunt ook zoeken naar trainingssessies van andere gebruikers en hier feedback op geven. Na je workout kun je via de Polar Flow app je training delen op Instagram of Facebook met een foto die je hebt gemaakt. Over Polar Polar is de pionier in draagbare technologie voor sport en fitness en is toonaangevend op het gebied van hartslagmeting, activity trackers en trainingscomputers. Met bijna 40 jaar ervaring en een succesvolle historie op het vlak van innovatief fysiologisch en sportmedisch onderzoek, komt het bedrijf tegemoet aan de verwachtingen van sporters van elk niveau. Polar biedt hen een uitgebreid assortiment producten, waaronder GPS sporthorloges, fitness trackers, trainingsapps en online diensten. De producten, die wereldwijd diverse awards hebben gewonnen, behoren tot de eerste keuze van consumenten over de hele wereld. Polar producten worden wereldwijd verkocht door meer dan retailers. Het hoofdkantoor van Polar is gevestigd in de buurt van Oulu in Finland, en het bedrijf is internationaal actief in meer dan 80 landen. Contactgegevens Marita Ketelaar - marita.ketelaar@polar.com / Beeldmateriaal High-res beeldmateriaal en de Polar A370 video is te downloaden via onderstaande link:

Haal het beste uit jezelf

Haal het beste uit jezelf PRODUCTCATALOGUS 2017 Haal het beste uit jezelf Motiveer en inspireer elkaar in de Polar community. WORD ACTIEF. Onze producten zijn ontworpen voor alle activiteitsniveaus en voor iedereen die sneller,

Nadere informatie

HARTSLAGMETING VORMT HET DNA VAN POLAR WAARMEE WE ATLETEN HELPEN HUN DOELEN TE REALISEREN

HARTSLAGMETING VORMT HET DNA VAN POLAR WAARMEE WE ATLETEN HELPEN HUN DOELEN TE REALISEREN De POLAR VANTAGE SERIE is ontwikkeld om ambitieuze atleten te helpen hun volledig potentieel te bereiken en hun doelen te realiseren. Onze geavanceerde gps multisporthorloges bieden voor iedere sport de

Nadere informatie

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge PRODUCT AANKONDIGING Forerunner 35 GPS Hardloophorloge met ingebouwde Garmin Elevate TM hartslagmeting op de pols Blijf fit, blijf verbonden en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle,

Nadere informatie

P R O D U C T C ATA L O G U S

P R O D U C T C ATA L O G U S Grijp jouw moment PRODUCTCATALOGUS 2016 Geef het beste van jezelf Bundel je krachten met de Polar-community WORD ACTIEF. Onze producten zijn ontworpen voor alle activiteitsniveaus en voor iedereen die

Nadere informatie

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over een bluetooth verbinden

Nadere informatie

De nieuwste Bluetooth sportartikelen!

De nieuwste Bluetooth sportartikelen! De nieuwste Bluetooth sportartikelen! Meten is weten Om een steeds betere sportprestatie neer te kunnen zetten is alleen maar zweten niet genoeg. Want, 'Hoe snel bent u hersteld van die enorme inspanning?'

Nadere informatie

Trainingsbegeleiding bij individuele sporters. Dag van de Trainer 2014 Pieter Hélin Polar Belgium

Trainingsbegeleiding bij individuele sporters. Dag van de Trainer 2014 Pieter Hélin Polar Belgium Trainingsbegeleiding bij individuele sporters Dag van de Trainer 2014 Pieter Hélin Polar Belgium Programma Trainingszones Opvolgen van trainingsgegevens Hartslagregistratie tijdens de training Trainingszones

Nadere informatie

PRESS BOOK // METEN VAN DE ACTIVITEIT //

PRESS BOOK // METEN VAN DE ACTIVITEIT // PRESS BOOK // METEN VAN DE ACTIVITEIT // 2014 Bij Geonaute zijn we ervan overtuigd dat elektronica de sport verrijkt door ze te vernieuwen en op te waarderen. We bedenken en creëren onze producten en

Nadere informatie

RCX5 POLAR RCX5 TRAININGSCOMPUTER

RCX5 POLAR RCX5 TRAININGSCOMPUTER NIEUW: POLAR POLAR TRAININGSCOMPUTER POLAR DESIGN Grootformaat display: Goede afleesbaarheid De vlakke lens minimaliseert reflecties van zonlicht Ruimte voor 4 rijen informatie Aluminum frame Licht gewicht

Nadere informatie

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1. Voordat u begint...3 1.1 Waarschuwing...3 1.2 Smartphone ondersteuning...3 1.3 Opladen...3 2. Koppelen met uw smartphone...3 1.1 De

Nadere informatie

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fitness Tracker Nederlandse Handleiding www.fitness-tracker.nl Inhoudsopgave 1. Voordat u begint... 2 1.1 Waarschuwing... 2 1.2 Smartphone ondersteuning... 2 1.3 Opladen... 2 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart

Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over

Nadere informatie

1 minuut lopen 2 minuten wandelen 5x. 2 minuten lopen 2 minuten wandelen 4x 1 minuut lopen 3 minuten wandelen 1x

1 minuut lopen 2 minuten wandelen 5x. 2 minuten lopen 2 minuten wandelen 4x 1 minuut lopen 3 minuten wandelen 1x Trainingsschema hardlopen voor beginners (10 km) Week 1 1 minuut lopen 2 minuten wandelen 5x Week 2 2 minuten lopen 2 minuten wandelen 4x 1 minuut lopen 3 minuten wandelen 1x 2 minuten lopen 2 minuten

Nadere informatie

SPORTMONITOR Jeroen Stragier, PhD Bart Vanhaelewyn

SPORTMONITOR Jeroen Stragier, PhD Bart Vanhaelewyn SPORTMONITOR 2016 Jeroen Stragier, PhD Bart Vanhaelewyn JEROEN STRAGIER Postdoctoraal onderzoeker UGent Vakgroep Sport- & bewegingswetenschappen Vakgroep Communicatiewetenschappen DIGIMETER Jaarlijkse

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 8. Polar A360 8. USB-kabel 9. Polar Flow app 9. Polar FlowSync software 9. Polar Flow webservice 9.

Inhoud 2. Inleiding 8. Polar A360 8. USB-kabel 9. Polar Flow app 9. Polar FlowSync software 9. Polar Flow webservice 9. GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 8 Polar A360 8 USB-kabel 9 Polar Flow app 9 Polar FlowSync software 9 Polar Flow webservice 9 Aan de slag 10 Je A360 configureren 10 Een optie kiezen voor configuratie:

Nadere informatie

Polar producten 05-2015. polar.com. Ontdek onze nieuwe producten voor activiteitsmeting, fitness- & crosstraining, multisport en fietsen.

Polar producten 05-2015. polar.com. Ontdek onze nieuwe producten voor activiteitsmeting, fitness- & crosstraining, multisport en fietsen. Polar producten 05-2015 polar.com Ontdek onze nieuwe producten voor activiteitsmeting, fitness- & crosstraining, multisport en fietsen. Een nieuw begin, hogere doelen Wanneer je ontdekt wat je echt graag

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit Gebruikershandleiding Activity Tracker MyFit V1.2 juni 2017 Starten Inhoud van de doos: - J-Style MyFit activity tracker - USB kabel - Polsband - Riemclip - Gebruiksaanwijzing Om de batterij te sparen,

Nadere informatie

Wil je nog meer lezen over de hartslag? Dan verwijzen we je naar:

Wil je nog meer lezen over de hartslag? Dan verwijzen we je naar: Hartslag Onze hartslag, of ook wel polsslag genoemd, is één van de bruikbare indicaties voor diverse aspecten van onze gezondheid. Het is dan ook zeker interessant om iets meer te weten over onze rusthartslag

Nadere informatie

connect MAAKT FIETSEN SLIMMER

connect MAAKT FIETSEN SLIMMER connect MAAKT FIETSEN SLIMMER connect MAAKT FIETSEN SLIMMER Je fiets op slot zetten met een traditioneel slot zal altijd blijven, bij voorkeur zelfs met 2 verschillende sloten. Dit is de eerste bescherming

Nadere informatie

SPORTRUSTEN 3 PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN. word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS

SPORTRUSTEN 3 PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN. word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS SPORTRUSTEN word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN Duizenden enthousiaste gebruikers ADEMHALING ROCKS, GEZOND ETEN IS

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10.

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10. GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 9 Polar A370 9 USB-kabel 10 Polar Flow app 10 Polar FlowSync software 10 Polar Flow webservice 10 Aan de slag 11 Je A370 configureren 11 Een optie kiezen voor

Nadere informatie

Laagdrempelige zorg op afstand

Laagdrempelige zorg op afstand Laagdrempelige zorg op afstand Gemoedsrust voor gebruiker als zorgverleners State of the art en 55+ proof Healthcare Technology Tour 2014 24 april 2014 Ambitie Gociety: Morgen: Geavanceerde sensoren en

Nadere informatie

FOCUSGROEP. Gebruik van de tool Template Voorbeeld

FOCUSGROEP. Gebruik van de tool Template Voorbeeld FOCUSGROEP Gebruik van de tool Template Voorbeeld Focusgroep Een Focusgroep is een workshop waarin je om feedback, meningen, overtuigingen en houdingen van je (potentiële) klanten vraagt. Een Focusgroep

Nadere informatie

Masterproefvoorstellen Waves Onderzoeksgroep (UGent iminds) Aanbevelingssystemen, Personalisatie, Data Mining Toon De Pessemier. p.

Masterproefvoorstellen Waves Onderzoeksgroep (UGent iminds) Aanbevelingssystemen, Personalisatie, Data Mining Toon De Pessemier. p. Masterproefvoorstellen Waves Onderzoeksgroep (UGent iminds) Aanbevelingssystemen, Personalisatie, Data Mining Toon De Pessemier p. 1 72 Verbeterde onlinediensten door gepersonaliseerde aanbevelingen en

Nadere informatie

PIXFORMANCE CIRKEL CONCEPT KLAA R VOOR FUNCTIONELE CIRKELTRAINING 4.0?

PIXFORMANCE CIRKEL CONCEPT KLAA R VOOR FUNCTIONELE CIRKELTRAINING 4.0? PIXFORMANCE CIRKEL U N I E K C I R K E LT R A I N I N G CONCEPT KLAA R VOOR FUNCTIONELE CIRKELTRAINING 4.0? 2/10 Het past perfect bij ons milon concept. Snel, efficiënt en veilig. je krijgt steeds feedback

Nadere informatie

Activity trackers. Meetresultaten Dag 1

Activity trackers. Meetresultaten Dag 1 Activity trackers De activity tracker dat ik heb gebruikt om mijn sporten te meten gedurende een week is een fitbit. Dit is een sporthorloge die door bluetooth verbonden is met je gsm en je bestuurd het

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A300 9. USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10. H7 hartslagsensor 10

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A300 9. USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10. H7 hartslagsensor 10 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 9 Polar A300 9 USB-kabel 10 Polar Flow app 10 Polar FlowSync software 10 Polar Flow webservice 10 H7 hartslagsensor 10 Aan de slag 11 Je A300 instellen 11 Snelle

Nadere informatie

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Vervangen van de bandjes... Error! Bookmark

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A360 9. USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10.

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A360 9. USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10. GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 9 Polar A360 9 USB-kabel 10 Polar Flow app 10 Polar FlowSync software 10 Polar Flow webservice 10 Aan de slag 11 Je A360 configureren 11 Een optie kiezen voor

Nadere informatie

Infoavond Trainen met een hartslagmeter. Deel 2 Pieter Hélin

Infoavond Trainen met een hartslagmeter. Deel 2 Pieter Hélin Infoavond Trainen met een hartslagmeter Deel 2 Pieter Hélin Programma Inleiding Polar Own-functies Productvoorstelling Software demonstratie Wat is hartslagmeting? LISTEN TO YOUR BODY LUISTER NAAR UW LICHAAM,

Nadere informatie

Factsheets Dam tot Damloop / Damloop by Night - Voor iedereen een app Goudsmit, Aimée; van der Werf, J.E.; Dallinga, J.M.; Deutekom, M.

Factsheets Dam tot Damloop / Damloop by Night - Voor iedereen een app Goudsmit, Aimée; van der Werf, J.E.; Dallinga, J.M.; Deutekom, M. Amsterdam University of Applied Sciences Factsheets Dam tot Damloop / Damloop by Night - Voor iedereen een app Goudsmit, Aimée; van der Werf, J.E.; Dallinga, J.M.; Deutekom, M. Link to publication Citation

Nadere informatie

De weg naar Goud. 20 jaar zoektocht. Herstel is essentieel Heart Rate Variability Makkelijk data verzamelen Data delen met coaches Individuele normen

De weg naar Goud. 20 jaar zoektocht. Herstel is essentieel Heart Rate Variability Makkelijk data verzamelen Data delen met coaches Individuele normen De weg naar Goud 20 jaar zoektocht Herstel is essentieel Heart Rate Variability Makkelijk data verzamelen Data delen met coaches Individuele normen MyPerfectCoach Platform voor individuele sport data Makkelijk

Nadere informatie

Beslissingscriteria meerwaarde integreer baar in de hoofdtelefoon van User Experience Muziekervaring Haalbaarheid. Hoe innovatief is het idee?

Beslissingscriteria meerwaarde integreer baar in de hoofdtelefoon van User Experience Muziekervaring Haalbaarheid. Hoe innovatief is het idee? Beslissingscriteria Biedt het concept een meerwaarde aan de? Is het concept integreer baar in de (fysiek, niet puur software)? Meerwaarde op vlak van User Experience? Muziekervaring verbeteren?. Is de

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A300 9. USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10. H7 hartslagsensor 10

Inhoud 2. Inleiding 9. Polar A300 9. USB-kabel 10. Polar Flow app 10. Polar FlowSync software 10. Polar Flow webservice 10. H7 hartslagsensor 10 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 9 Polar A300 9 USB-kabel 10 Polar Flow app 10 Polar FlowSync software 10 Polar Flow webservice 10 H7 hartslagsensor 10 Aan de slag 11 Je A300 instellen 11 Snelle

Nadere informatie

Inhoud 2. Polar H10 hartslagsensor 3. Onderdelen hartslagsensor 3. De hartslagsensor dragen 3. Aan de slag 4. Koppelen met Polar Beat 4

Inhoud 2. Polar H10 hartslagsensor 3. Onderdelen hartslagsensor 3. De hartslagsensor dragen 3. Aan de slag 4. Koppelen met Polar Beat 4 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Polar H10 hartslagsensor 3 Polar H10 hartslagsensor 3 Onderdelen hartslagsensor 3 De hartslagsensor dragen 3 Aan de slag 4 Koppelen met Polar Beat 4 Sensorgeheugen 5

Nadere informatie

SMAC Brugge. Individuele trainingsbegeleiding

SMAC Brugge. Individuele trainingsbegeleiding Individuele trainingsbegeleiding Bij het Sportmedisch adviescentrum SMAC Brugge van het AZ Sint-Jan Brugge- Oostende AV, kan je terecht voor individuele sportwetenschappelijke trainingsbegeleiding. Iedereen

Nadere informatie

Voor het onderzoek vragen wij een online vragenlijst in te vullen, deze duurt ongeveer 15 minuten. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Voor het onderzoek vragen wij een online vragenlijst in te vullen, deze duurt ongeveer 15 minuten. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen over het lange termijn effect van de deelname aan het hardloopevenement de Dam tot Damloop 2014. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de Hogeschool van

Nadere informatie

BEWEGEN WORDT LEUKER. fitbit telt Active ProPoints waarden. Deze activity tracker kan je verbinden met jouw persoonlijk Weight Watchers programma.

BEWEGEN WORDT LEUKER. fitbit telt Active ProPoints waarden. Deze activity tracker kan je verbinden met jouw persoonlijk Weight Watchers programma. BEWEGEN WORDT LEUKER fitbit telt Active ProPoints waarden Deze activity tracker kan je verbinden met jouw persoonlijk Weight Watchers programma. BEWEGING IS BELANGRIJK op weg naar een gezond gewicht Meer

Nadere informatie

HALVE MARATHON 14-WEEKSE TRAININGSPROGRAMMA

HALVE MARATHON 14-WEEKSE TRAININGSPROGRAMMA HALVE MARATHON 14-WEEKSE TRAININGSPROGRAMMA H E T D O E L V A N D I T S C H E M A I S N I E T O M J E O V E R D E F I N I S H L I J N T E H E L P E N, M A A R O M D E B E S T E V E R S I E V A N J O U

Nadere informatie

Polar Producten 10-2014. polar.com/be-nl

Polar Producten 10-2014. polar.com/be-nl Polar Producten 10-2014 polar.com/be-nl 2 Frederik Van Lierde Wereldkampioen IRONMAN 2013 Een nieuw begin, hogere doelen Wanneer je ontdekt wat je echt graag doet, doe het dan met hart en ziel - zowel

Nadere informatie

Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer

Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer More ground clearance Volg alle stappen van de powerpoint tot het einde Hierna heeft u alle belangrijke stappen doorlopen om zelf de eerste

Nadere informatie

GPS Nano TRACKER. Use Case Honden. [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1

GPS Nano TRACKER. Use Case Honden. [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1 GPS Nano TRACKER Use Case Honden [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1 Table of contents 1. How to use the tracker?... 2 1.1 Step 1: Charge and turn on the tracker... 2 1.2 Step 2: Activate

Nadere informatie

Handleiding. Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle. Android

Handleiding. Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle. Android Handleiding Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle Android November 2016 1 Inhoudsopgave WAT IS STRAVA?... 3 DOWNLOADEN VAN STRAVA OP EEN ANDROID TOESTEL... 4 AANMAKEN VAN EEN ACCOUNT

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

WEARABLES EN TRACKERS

WEARABLES EN TRACKERS WEARABLES EN TRACKERS WEARABLES EN TRACKERS Dit is een opdracht die je met 1 of meer personen kunt doen. Je leert wat wearables en trackers zijn en wat de functie er van is in de zorg. Wat zijn wearables

Nadere informatie

Alles weten over. Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code!

Alles weten over. Twitter?  Bekijk onze website met de Qr-code! Alles weten over Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code! www.communicatiedatbenjij.weebly.com Twitter De snelste en makkelijkste manier om dichtbij hetgeen te blijven waar jij om geeft. Als er in

Nadere informatie

Handleiding Back2thegym App

Handleiding Back2thegym App Handleiding Back2thegym App Welkom bij ons nieuwe portaal! Via een e-mail heb je van ons een activatielink gekregen om jouw eigen Back2thegym account aan te maken. Als je een account hebt aangemaakt kun

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 8. Polar A USB-kabel 9. Polar Flow app 9. Polar FlowSync software 9. Polar Flow webservice 9.

Inhoud 2. Inleiding 8. Polar A USB-kabel 9. Polar Flow app 9. Polar FlowSync software 9. Polar Flow webservice 9. GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 8 Polar A360 8 USB-kabel 9 Polar Flow app 9 Polar FlowSync software 9 Polar Flow webservice 9 Aan de slag 10 Je A360 configureren 10 Een optie kiezen voor configuratie:

Nadere informatie

15 km Zevenheuvelenloop

15 km Zevenheuvelenloop 15 km Zevenheuvelenloop Uitleg trainingsschema Variatie is de basis voor succes! Wil je goed voorbereid aan de start staan van jouw einddoel, dan is het volgen van een trainingsschema een zeer goed plan.

Nadere informatie

7 km Zevenheuvelenloop

7 km Zevenheuvelenloop 7 km Zevenheuvelenloop Uitleg trainingsschema Variatie is de basis voor succes! Wil je goed voorbereid aan de start staan van jouw einddoel, dan is het volgen van een trainingsschema een zeer goed plan.

Nadere informatie

Inhoud. 04 Beweging ontmoet digitalisering. 12 Individuele en groepstraining met Pixformance. 16 Technische details. 06 Het Pixformance concept

Inhoud. 04 Beweging ontmoet digitalisering. 12 Individuele en groepstraining met Pixformance. 16 Technische details. 06 Het Pixformance concept B e d r i j f s f i t n e s s 2 Inhoud 04 Beweging ontmoet digitalisering 12 Individuele en groepstraining met Pixformance 06 Het Pixformance concept 16 Technische details 10 Voordelen voor uw bedrijf

Nadere informatie

Sporten met persuasive design op de Apple Watch. Door Niels Weijers

Sporten met persuasive design op de Apple Watch. Door Niels Weijers Sporten met persuasive design op de Apple Watch Door Niels Weijers Inleiding Er is een duidelijke verandering te zien in wat technologie in combinatie met sporten hedendaags betekent en kan opleveren 1.

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Profiel:.. Datum:.. Bushi Arnhem

Profiel:.. Datum:.. Bushi Arnhem Naam: Profiel:.. Datum:.. Stage: Bushi Arnhem Beste judoka, Mooi dat jij, als judo talent, bij deze trainingsstage bent. In een trainingsstage worden judovaardigheden in verzwarende omstandigheden getraind.

Nadere informatie

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor INTRODUCTIE Uw fiets beschikt over een programmeerbare computer om u te helpen en te motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen. Deze computer beschikt over verscheidene

Nadere informatie

Waarom socialschools?

Waarom socialschools? Oudercommunicatie: 1. Alle communicatie (nieuwsbrief, agenda, berichten) op 1 plek 2. Tijdbesparend en doelgericht 3. Veilig, de data blijft binnen de school. AVG proof 4. Deelt niet je privé gegevens

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de

Nadere informatie

Inhoud 2. Aan de slag 9. Polar M200 Gebruiksaanwijzing 9. Inleiding 9. Je M200 optimaal gebruiken 9. Je M200 configureren 9

Inhoud 2. Aan de slag 9. Polar M200 Gebruiksaanwijzing 9. Inleiding 9. Je M200 optimaal gebruiken 9. Je M200 configureren 9 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Aan de slag 9 Polar M200 Gebruiksaanwijzing 9 Inleiding 9 Je M200 optimaal gebruiken 9 Je M200 configureren 9 Een optie kiezen voor configuratie: via een compatibel mobiel

Nadere informatie

Snelstartgids Model: Denver SW-160

Snelstartgids Model: Denver SW-160 Versie: 2018-09-25 Snelstartgids Model: Denver SW-160 Overzicht 1. Scherm 2. Functietoetsen 3. Hartslagsensor 4. Laadcontact Het product opladen 1. Steek de meegeleverde laadkabel in de USB-poort van uw

Nadere informatie

MYRUN TECHNOGYM improve your running

MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM Ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. MYRUN TECHNOGYM biedt u de ultieme hardloopervaring, dankzij trainingsprogramma's op maat en feedback over

Nadere informatie

Vergroot uw kracht met functionele training

Vergroot uw kracht met functionele training F i t n e s s Vergroot uw kracht met functionele training Bereik succesvolle fitnesstraining, fysieke revalidatie en bedrijfsgroei met real-time interactieve bewegingsfeedback Inhoud 04 Het Pixformance

Nadere informatie

Handleiding. Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle. iphone

Handleiding. Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle. iphone Handleiding Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle iphone November 2016 Inhoudsopgave Wat is Strava? 3 Downloaden van de app Strava op een iphone 4 Aanmaken van een account op Strava

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

19627427.00 FRA/NLD A NLD TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE

19627427.00 FRA/NLD A NLD TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE 19627427.00 FRA/NLD A NLD INHOUD 1. Volg uw hartslag... 3 2. Kies de sport die bij u past... 4 3. Aanbevolen hartslagzone... 6 4. De perfecte training... 8 1. VOLG UW HARTSLAG

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

(Personal) Trainers en coaches

(Personal) Trainers en coaches (Personal) Trainers en coaches Wat vinden (personal) trainers & coaches belangrijk in een sport-applicatie bij de begeleiding van hun cliënten? Met wat voor doel sport-apps inzetten? Trainers en coaches

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 8. Polar A USB-kabel 9. Polar Flow app 9. Polar FlowSync software 9. Polar Flow webservice 9.

Inhoud 2. Inleiding 8. Polar A USB-kabel 9. Polar Flow app 9. Polar FlowSync software 9. Polar Flow webservice 9. GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 8 Polar A360 8 USB-kabel 9 Polar Flow app 9 Polar FlowSync software 9 Polar Flow webservice 9 Aan de slag 10 Je A360 configureren 10 Een optie kiezen voor configuratie:

Nadere informatie

Anti-Jetlag & Hotel Workout. Strak & Fit, Overal. Door Jesse van der Velde. http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout

Anti-Jetlag & Hotel Workout. Strak & Fit, Overal. Door Jesse van der Velde. http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout Anti-Jetlag & Hotel Workout Strak & Fit, Overal Door Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF

Nadere informatie

Apps in de preventieve zorg

Apps in de preventieve zorg 10-5-2017, Seminar ICT in de zorg Apps in de preventieve zorg Joan Dallinga, onderzoeker Lectoraat Kracht van Sport 1 Voorstellen 2 Introductie Call to action: Leefstijlverbetering! (Berra et al, 2015)

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

HARDLOPEN BIJ BURNOUT-KLACHTEN JURIENA DE VRIES

HARDLOPEN BIJ BURNOUT-KLACHTEN JURIENA DE VRIES HARDLOPEN BIJ BURNOUT-KLACHTEN JURIENA DE VRIES J.D.DEVRIES@ESSB.EUR.NL OVER MIJZELF WIE ZIJN JULLIE? VOORSTELLEN IN KLEINE GROEPEN AAN WIE GEVEN JULLIE TRAINING? RECREATIE/PRESTATIE/TOPLOPERS BEKEND MET

Nadere informatie

FIT COACH HR MANUAL 1

FIT COACH HR MANUAL 1 FIT COACH HR MANUAL 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw Guardo Fit Coach HR! Jouw ultieme assistent in het analyseren van je gezondheid met de hartritme-monitor, stappenteller en slaap-monitor! STAP-PER-STAP:

Nadere informatie

Plus Wandel4daagse Alkmaar 2017

Plus Wandel4daagse Alkmaar 2017 April 2018 Plus Wandel4daagse Alkmaar 2017 Voor iedereen een app Jet van der Werf, Joan Dallinga en Marije Deutekom Lectoraat Kracht van Sport, Hogeschool van Amsterdam / InHolland Dit onderzoek is medegefinancierd

Nadere informatie

Logboek. BUSHi Judo Stage. Naam: Profiel: Beste Judo talent,

Logboek. BUSHi Judo Stage. Naam: Profiel: Beste Judo talent, BUSHi Judo Stage Naam: Profiel: Logboek Beste Judo talent, Lees het logboek vooraf goed door en vul het in (voor en na de stagetrainingen). Het is belangrijk dat je dit zo eerlijk én nauwkeurig mogelijk

Nadere informatie

www.multiweldrunners.nl

www.multiweldrunners.nl Week 1 2x 2 min. heel rustig fietsen 2x 25 min. duurtempo 3 min. heel rustig fietsen 2x 2 min. heel rustig fietsen Week 2 2x 25 min. duurtempo 2 min. heel rustig fietsen 2x 30 min. duurtempo 2x 25 min.

Nadere informatie

Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen.

Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen. Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen. Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee

Nadere informatie

Fitness-tracker Fit Arc -Reflex

Fitness-tracker Fit Arc -Reflex Fitness-tracker Fit Arc -Reflex nr: 220-097 GEBRUIKSAANWIJZING Korte handleiding Verwijder de beschermingsfilm van het display. 1-2 Laad je Fit Are Reflex op om de rustmodus te verlaten. - Je Fit Are Reflex

Nadere informatie

Veelgestelde vragen (FAQ) over:

Veelgestelde vragen (FAQ) over: Veelgestelde vragen (FAQ) over: Connected Fitness Tracker Fit Connect 300 HR 68102 Het apparaat werkt niet Zie vraag: Op het display van de fitnesstracker wordt niets getoond. Op het display van de fitnesstracker

Nadere informatie

Wensen en behoeften huidige en potentiële hardlopers Extra vragen NOC*NSF Maandmeting november 2018

Wensen en behoeften huidige en potentiële hardlopers Extra vragen NOC*NSF Maandmeting november 2018 Wensen en behoeften huidige en potentiële hardlopers Extra vragen NOC*NSF Maandmeting november 2018 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Onderzoeksresultaten 3 Onderzoeksverantwoording 4 Contact 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Steven Vos (Fontys Sporthogeschool) Ruben Walravens (Fontys Sporthogeschool) Paul Hover (Mulier Instituut) Jeroen Scheerder (KU Leuven)

Steven Vos (Fontys Sporthogeschool) Ruben Walravens (Fontys Sporthogeschool) Paul Hover (Mulier Instituut) Jeroen Scheerder (KU Leuven) FactSHeet 1 On the run Ladies Run Flow 2013 Steven Vos (Fontys Sporthogeschool) Ruben Walravens (Fontys Sporthogeschool) Paul Hover (Mulier Instituut) Jeroen Scheerder (KU Leuven) In samenwerking met Stichting

Nadere informatie

TRAININGSGIDS 19625935.00 FRA/NLD A

TRAININGSGIDS 19625935.00 FRA/NLD A TRAININGSGIDS 19625935.00 FRA/NLD A INHOUD 1. Zeg ja tegen lichaamsbeweging 2. Doelen stellen 3. Type training 4. Hoe fit bent u? 5. Uw persoonlijke fitnessprogramma 6. Calorieën verbranden 7. OwnZone-training

Nadere informatie

+32/

+32/ fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32/474 567 562 Focus jet 2 De Jet 2 loopband van is uitgerust met een stille 3pk motor. Deze maakt snelheden mogelijk van 1 t/m 13 kilometer per uur. Het fijne aan deze

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje Smart Band AT300 Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje apparaat polsband 2. Plaats het apparaat in het bandje 3. De armband wordt het best net boven het polsgewricht gedragen Processus styloides

Nadere informatie

Op bezoek bij de podoloog

Op bezoek bij de podoloog 360-Sports Flash In deze Flash: Op bezoek bij de podoloog Wintertraining voor sporters Wintertraining, ook voor wie gewoon fit wil blijven Aanbod wintertraining Sporter van de maand: Jan Cappaert Agenda

Nadere informatie

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12 Bedrijfsomschrijving Uitingstraat 12 Datum: september 2017 Plan TBF (Total Body-Fit) en Fysiotherapie Bekkers zijn na 6 en 10 jaar ervaring klaar voor de volgende stap: Een nieuwe bedrijfslocatie in eigen

Nadere informatie

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth.

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. Handleiding E-Health 1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. 1.2 Account aanmaken of inloggen Klik

Nadere informatie

Profiel:.. Datum:.. Bushi Arnhem

Profiel:.. Datum:.. Bushi Arnhem Naam: Profiel:.. Datum:.. Stage: Bushi Arnhem Beste judoka, Mooi dat jij, als judo talent, bij deze trainingsstage bent. In een trainingsstage worden judovaardigheden in verzwarende omstandigheden getraind.

Nadere informatie

B-FIT TRAININGSWIJZER. Patiënten-werkboek

B-FIT TRAININGSWIJZER. Patiënten-werkboek B-FIT TRAININGSWIJZER Patiënten-werkboek HOOFDSTUK 3. PATIËNTEN-WERKBOEK. 3.1 Toelichting patiënten-werkboek. In overleg met uw fysiotherapeut heeft u een trainingsprogramma voorgeschreven gekregen. Het

Nadere informatie

Proud to be pink! Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte. workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om

Proud to be pink! Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte. workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om BOXING COMPANY Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermogen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om grenzen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke

Nadere informatie

BEWEGEN BIJ KANKER 17041

BEWEGEN BIJ KANKER 17041 BEWEGEN BIJ KANKER 17041 Inleiding De ziekte kanker, maar ook de behandeling, zoals chemotherapie, operatie, bestraling en hormonale therapie, kunnen aanleiding geven tot langdurige vermoeidheid en conditieverlies.

Nadere informatie

5 KM 8-WEEKSE TRAININGSPROGRAMMA

5 KM 8-WEEKSE TRAININGSPROGRAMMA 5 KM 8-WEEKSE TRAININGSPROGRAMMA H E T D O E L V A N D I T S C H E M A I S N I E T O M J E O V E R D E F I N I S H L I J N T E H E L P E N, M A A R O M D E B E S T E V E R S I E V A N J O U O V E R D E

Nadere informatie

BEWEGEN BIJ PROSTAATKANKER

BEWEGEN BIJ PROSTAATKANKER BEWEGEN BIJ PROSTAATKANKER 1014 Inleiding De ziekte prostaatkanker, maar ook de behandeling, zoals een operatie, bestraling, hormonale therapie en chemotherapie, kunnen aanleiding geven tot langdurige

Nadere informatie

LOTUS R 7666-000 GOLF M 7661-600

LOTUS R 7666-000 GOLF M 7661-600 Kettler LOTUS R 7666-000 Trainingscomputer met blauw backlight zoals Golf P 9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zitting met textiel bespannen, horizontaal en in hoek verstelbaar Zwaartepuntpedalen

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie