TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8"

Transcriptie

1 Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: 17 november 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 20/11 Contactmiddag en avond MIJN FAMILIE Di 21/ u Infomatieavond groep 7 Woe22/11 Do 23/11 Contactmiddag en -avond Vrij 24/11 Genesis 43: 15-34, Genesis 44: 1-3 en Genesis 45 Na veel gebeurtenissen maakt Jozef zich bekend aan zijn broers. Hij straft hen niet voor hun daden, maar vertelt dat God zelf het zo gewild moet hebben. Uiteindelijk wordt ook de oude vader Jakob naar Egypte gehaald. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 K erstwandeling 2017: Het lijkt misschien nog ver weg, maar het licht komt steeds dichterbij. Dit jaar gaan we een kerstwandeling organiseren en om de route mooi aan te kleden, zijn we op zoek naar glazen potjes. Hoe meer, hoe beter! Lever ze in bij je eigen groepsleerkracht. Aan het eind aan van de kerstwandeling lijkt het ons lekker en gezellig om een kopje warme chocolademelk te nuttigen. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders, die thuis chocolademelk voor ons warm willen maken en deze op de avond zelf in een thermoskan mee naar school willen nemen. U krijgt een pak chocolademelk van school mee. U kunt wel nagaan dat we op zoek zijn naar vele ouders die chocolademelk warm willen maken, want iedereen is van harte welkom bij onze kerstwandeling. Volgende week krijgt uw zoon/ dochter hiervoor een opgavestrookje mee. Zou u die willen invullen en retour willen doen? Groep 5 t/m 8 sinterklaas Deze week hebben de kinderen het verlanglijstje voor sinterklaas mee naar huis gekregen. We willen aankomende maandag 20 november lootjes trekken. Zo hebben de kinderen dit weekend de tijd om uit te zoeken wat ze graag willen. Wilt u uw kind na het weekend het ingevulde verlanglijstje laten meenemen? Open morgens Wat fijn dat er zoveel belangstelling was voor de open morgens. We hopen dat u op deze manier een idee heeft kunnen krijgen van de manier van werken in de groep van uw kind(eren).

2 Contactmiddagen en avonden: 20 en 23 november Volgende week zijn de contactmomenten. Bij deze weekinfo sturen we u nogmaals het schema voor de gesprekken. Opvoeden en onderwijs doen we als ouders en school samen. U kent uw kind het beste thuis. Als leerkrachten weten wij hoe uw kind op school is. Zo hebben we dus beiden een beeld van uw kind. Het is goed om dit met elkaar te bespreken en elkaar hierover te informeren. En dan niet alleen over het leren en presteren van uw kind, maar vooral of uw kind lekker ins z n vel zit. Zoals u de laatste jaren van ons gewend bent, zal bij de eerste contactmomenten van het schooljaar het accent liggen op het welbevinden van uw kind. Onderwerpen die daarbij aan de orde kunnen komen, zijn: Ervaringen: Praat uw kind erover wanneer hem/haar iets naars is overkomen? Praat uw kind met een leeftijdsgenoot over iets dat ze samen hebben meegemaakt? Aardig: Samen: Taak: Houdt uw kind rekening met de gevoelens van een ander? Helpt uw kind een ander? Houdt uw kind zich aan een afspraak? Draagt uw kind ideeën aan in een gezamenlijke activiteit? Zet uw kind door als een taak/opdracht niet direct lukt? Presenteren: Vertelt uw kind iets in een groep mensen? (bijv. verjaardag) Keuze: Opkomen: Ruzie: Komt uw kind uit voor een keuze die afwijkt van die van anderen? Denkt uw kind na voor hij/zij iets doet? Zegt uw kind nee als hij/zij iets niet wil? Vraagt uw kind een ander om hulp? Verzint uw kind een oplossing bij ruzie? Gaat uw kind bij een ruzie in op wat de ander zegt? Wanneer u zelf punten heeft met betrekking tot de ontwikkeling van uw kind waar u het graag met de groepsleerkracht over wilt hebben en die staan niet in dit lijstje, dan is dat natuurlijk mogelijk! Van de kleuters Screening logopedie Afgelopen week hebben alle kinderen van groep 2 en een aantal kinderen van groep 1 een checklist/ toestemmingsformulier meegekregen van de GGD voor de logopedische screening. Zou u deze checklist willen invullen en zo snel mogelijk (uiterlijk woensdag 22 november) willen inleveren op school. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de screening plaats zal vinden. Hier wordt u t.z.t. over geïnformeerd. Groep 1 Wat ben ik trots op de kleuters uit groep 1! Ze hebben een Rupsje-nooit-genoeg gemaakt. Hiervoor moesten ze prikken, knippen en verven en dat allemaal in één les. Knap, hoor! Het prentenboek van dit rupsje is in de bibliotheek te leen en erg leuk voor de jongste kleuters. Het gaat over een rupsje die overal doorheen eet. We hebben daar ook een leuk versje over geleerd. Met een beetje hulp van u kunnen ze dat opzeggen en uitbeelden:

3 Er kroop een rupsje over het blad. Het rupsje at en at en at. Een gat in het blad. Het rupsje spon en spon en spon. een cocon in de zon. Vlinder vrij! Vlinder Vrij! Weg ben jij! Groep 2a Deze week hebben we ons project over voeding afgerond. We hebben onder andere gepraat over wat gezond is en wat ongezond. Vanaf volgende week een nieuw en spannend thema: Sinterklaas. Zaterdag komt Sint weer in het land en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. In de lettermuur komt de letter z van zwarte piet en zak. Groep 2/3 zak Letter van de week: De letter z is de letter van de week. De kinderen mogen weer spullen met een z meenemen. Nieuwe winkel: Onze dierenwinkel is inmiddels gesloten. Volgende week willen we onze nieuwe winkel graag openen: de speelgoedwinkel. Maar we hebben nog een lege winkel. Wie heeft er oud speelgoed wat een tijdje op school mag blijven en die we mogen gebruiken voor onze nieuwe winkel? Veilig leren lezen: Beste ouder, We beginnen bijna aan kern 4 van Veilig leren lezen! In deze brief geven wij u informatie over de inhoud van deze kern. Thema kern 4: Waar woon jij? Dirk en Dora, de hoofdpersonen van het verhaal Lollig, wonen in een flat die per ongeluk op zijn kop wordt gezet. Zij vinden dat wel lollig, maar de andere bewoners niet... Dit thema geeft aanleiding voor gesprekken en activiteiten rondom verschillende soorten huizen, onderdelen van huizen, wat staat er in de verschillende kamers, enzovoorts. Letters en woorden lezen in kern 4 De nieuwe letters in kern 4 zijn: w, o, a, u, j. In de vorige kern hebben de kinderen al de gelegenheid gekregen om naast woorden zoals doek en ijs ook eens woorden zoals spaar en vrij te lezen. Het is geen probleem als uw kind dat nog moeilijk vindt. Deze woordjes horen nu nog niet bij de basisstof. Wel kan uw kind nu al stam + t lezen zoals vaart en rent, maar nog niet rijdt of wordt. De kinderen die werken met zon-materialen leren de volgende woordtypen lezen: eenlettergrepige woorden die beginnen met schr, zoals: schram, schroef; tweelettergrepige verkleinwoorden, zoals: mandje, kraampje, stoeltje; eenlettergrepige woorden die eindigen op dt of bt, zoals: vindt, krabt; eenlettergrepige woorden die eindigen op ch of cht, zoals: lach, bocht;

4 eenlettergrepige woorden die eindigen op a, o of u, zoals: sla, vlo, nu; eenlettergrepige woorden die eindigen met een cluster van drie medeklinkers zoals: worst, markt; eenlettergrepige woorden die beginnen met een cluster van drie medeklinkers, zoals: strik, spleet; tweelettergrepige woorden zoals: zwembroek, schatkaart. Samen lezen stimuleert! Prentenboeken worden veel voorgelezen in de kleutergroepen. Maar ook in groep 3 zijn ze nog prima te gebruiken! Kinderen smullen vaak voor de tiende keer nog van een verhaal. Nu uw kind al heel wat letters kent, kunt u het zo nu en dan een woord of een stukje van de tekst laten lezen. Soms herinnert een kind zich de tekst nog en herkent het zelfs een lang woord al aan een aantal letters. Een leuke en stimulerende ervaring! Groep 4 Tafels Oepsie!!! Vorige week heb ik de verkeerde tafel op de weekinfo gezet. We zijn bezig met de tafel van 5! Veel oefenplezier!! Groep 7 Bouwen aan de groep en jezelf Ter herinnering dinsdag 21 november informatieavond van uur over dit project. In het kort: In de lessen leren de kinderen voor zichzelf op te komen en op eigen kracht en inventiviteit te vertrouwen. De kinderen leren zich in te leven in gevoelens van anderen en weerstand te bieden aan negatieve groepsdruk. Zo worden ze gestimuleerd om op basis van eigen gevoelens en intuïtie te handelen. Er wordt onder meer gewerkt aan het versterken van hun: 1. Zelfbeeld 2. Wilskracht 3. Doorzettingsvermogen We zitten in het lokaal van groep 7, graag tot dan! Groep 7 en 8 Week van de Mediamasters Of we het nu hebben over tv, internet, apps, games of smartphones: media zijn overal en iedere leerling maakt er gebruik van. Mediawijs zijn is daarom steeds belangrijker. Hoe werken media, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Dat ontdekken onze leerlingen in de MediaMasters Game, het mediawijsheidspel voor groep 7 en 8 dat gespeeld wordt tijdens de Week van de Mediawijsheid (17 tot en met 24 november 2017). Spelenderwijs maken leerlingen kennis met de kansen en de gevaren van media. Schooldammen Woensdagmiddag waren de kinderen van groep 5 en 6 aan de beurt voor het schooldamtoernooi in Hoogeveen. In het Knooppunt deden dit keer maar liefst 19 teams mee! Van de Regenboog werd het team gevormd door Alyshá, Bo, Ruben en Storm. Zij deden voor de eerste keer mee en gingen super van start! De eerste drie rondes werden dik gewonnen en er werd al een beetje gekeken naar een plek op het podium! Maar er waren meer kapers op de kust en de vierde ronde tegen de Krullevaar (met oud-regenboger Siebe Kortleven) werd verloren met 2-6. Daarna een mooie remise tegen de Goudvink en helaas een 1-7 tegen de Calvijnschool. Daarmee eindigden we op de zesde plek, wat echt een geweldige prestatie is voor een eerste keer en na maar twee lessen!! Volgend jaar gaan we er gewoon weer voor, jullie zijn toppers!!

5 Bo haalden 9 punten (uit 12), Ruben 8, Alyshá 7 en Storm 5. Leestip voor kinderen van 4 tot 6 jaar: Ik ben een lelijk beest / Julia Donaldson & Axel Scheffler Iedereen kent de grote vijf inmiddels wel, maar ken je de lelijke vijf ook al? Vijf dieren die jij waarschijnlijk niet de mooiste vindt, maar dat geldt niet voor de kinderen van deze dieren; zij vinden hun moeders natuurlijk wel de mooiste! Een leuk prentenboek op rijm om samen te praten over dieren in Afrika. Leestip voor kinderen vanaf ca. 7 jaar: De niet zo enge buurman / Manon Sikkel Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dag met zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem. Behalve Roxy en haar buurmeisje Linde. Want zij hebben een plan om Grover weer 'normaal' te maken. Ze besluiten hem een make-over te geven. Maar dat gaat niet helemaal goed... Een grappig boek voor kinderen vanaf ca. 7 jaar

6

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november Kwaliteitszorg sociale veiligheid

Nieuwsbrief 3 november Kwaliteitszorg sociale veiligheid Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 3 november 2016 Kwaliteitszorg sociale veiligheid Wet sociale veiligheid In het Onderzoekskader 2017 zijn

Nadere informatie

Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 3

Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 3 ayoub Islamitische basisschool Ayoub 21 11-2016 Nieuwsbrief 3 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: 035 6468899 E-mail: Ayoub.basisschool@gmail.com Groep 5&6 We hebben mee gedaan aan de voorleeswedstrijd.

Nadere informatie

Weekagenda 30 november Schoen zetten voor de groepen 1 t/m 4 met natuurlijk iets lekkers voor het paard!

Weekagenda 30 november Schoen zetten voor de groepen 1 t/m 4 met natuurlijk iets lekkers voor het paard! Braninknieuws 14 27 november t/m 1 december schooljaar 2017-2018 Weekagenda 30 november Schoen zetten voor de groepen 1 t/m 4 met natuurlijk iets lekkers voor het paard! Komt eraan 5 december 7 december

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 oktober 2017 Za 14/10 Ma 16/10 Di 17/10 Oud Papier AGENDA Woe 18/10 Herfstactiviteit

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 17 februari 2017 Ma 20 t/m Vrij 24 Ma 27 Di 28 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 16 februari 2018 Ma 19/2 Di 20/2 Woe21/2 Do 22/2 Vrij 23/2 Ma 26/2 t/m Vrij

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 december 2017 Ma 4/12 AGENDA Di 5/12 Sinterklaas; gr. 1t/m 4 om 12.00u vrij

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 november 2017 Ma 6/11 Di 7/11 Woe8/11 Do 9/11 Vrij 10/11 Za 11/11 AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 9 maart 2018 Za 10/3 Ma 12/3 Di 13/3 Woe14/3 Do 15/3 Vrij 16/3 AGENDA Oud

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 april 2018 Za 14/4 Ma 16/4 Oud Papier IEP-toets groep 8 Di 17/4 IEP-toets

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 december 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 25/12 Kerstvakantie WAT IS WIJS?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

VANUIT DE SINTERKLAASCOMMISSIE

VANUIT DE SINTERKLAASCOMMISSIE Nieuwsbrief Nr. 3 (november 2017) EVEN VOORSTELLEN Zoals u in de mail heeft gelezen is Willemien Vermaning met ziekteverlof. Wij wensen haar heel veel sterkte. Op maandag 20 november zal ik, Ingeborg Harleman

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 september 2018 Ma 17/9 AGENDA Di 18/9 Informatieavond groep 1 t/m 8 Woe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 februari 2019 Ma 4/2 Di 5/2 Woe 6/2 Do 7/2 Vr 8/2 Za 9/2 Oud Papier AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Ma 8/10 Di 9/10 Woe 10/10 Do 11/10 Vrij 12/10 Za 13/10 AGENDA Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 maart 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 11 Oud Papier IS DAT NOU VEEL? Ma 13

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 9 november 2018 Za 10/11 Ma 12/11 Di 13/11 Woe 14/11 Do 15/11 Vrij 16/11 AGENDA

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 september 2014 Ma 29 Di 30 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Za 4 AGENDA Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 29 juni 2017 Vrij 30 t/m Ma 3 Di 4 Woe 5 AGENDA Lang weekend - Kinderen vrij

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 oktober 2016 Ma 17 t/m Vrij 21 Ma 24 AGENDA Di 25 Herfstwandeling groep

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 februari 2016 Ma 29 t/m Vrij 4 Za 5 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 april 2019 Ma 8/4 Di 9/4 Woe 10/4 Do 11/4 Vrij 12/4 Za 13/4 Oud Papier AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 december 2018 AGENDA Ma 17/12 Di 18/12 Woe 19/12 19.00u Kerstviering groep

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 juni 2019 Ma 17/6 Di 18/6 Woe 19/6 Do 20/6 Vrij 21/6 AGENDA Studiemiddag

Nadere informatie

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.binnenplein.nl 29 augustus 2014 AGENDA Ma 1 Di 2 Woe 3 Informatieavond groep 1 t/m 8 Do 4 Vrij 5 Za 6 Oud

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 21 april 2017 Ma 24 t/m Vrij 28 Ma 1 Di 2 Woe 3 Do 4 Vrij 5 Meivakantie Dodenherdenking

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 29 maart 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 02/04 Tweede Paasdag; Vrij IK LUISTER

Nadere informatie

C Relaties. C1 Bij wie hoor ik? 3 C2 Vriendschap 7 C3 Verliefd 12 C4 Verkering 16 C5 Trouwen 22

C Relaties. C1 Bij wie hoor ik? 3 C2 Vriendschap 7 C3 Verliefd 12 C4 Verkering 16 C5 Trouwen 22 C Relaties C1 Bij wie hoor ik? 3 C2 Vriendschap 7 C3 Verliefd 12 C4 Verkering 16 C5 Trouwen 22 C1 Bij wie hoor ik Geeft door middel van ja of nee aan of hij iemand aardig/lief vindt (leerlijn vso 4.1)

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 10 november 2017 Schoolfruit Beste ouder/verzorger, Van 13 november tot en met 20 april doet OBS Est mee

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 5 Oud Papier ER KLINKT EEN STEM Ma

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juni 2019 Za 8/6 Ma 10/6 Di 11/6 Woe 12/6 Do 13/6 Vrij 14/6 AGENDA Oud Papier

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Copyright Beertje Anders

Copyright Beertje Anders Copyright Beertje Anders Beren hebben allerlei gevoelens. Kun jij zien hoe Beertje Anders zich nu voelt? Blij. Ik ben blij als ik jarig ben, als ik spelen mag met Beertje Bruin, als ik met de andere beren

Nadere informatie

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015 December 2015 Beste kinderen en ouders/verzorgers, Het kalenderjaar 2015 loopt bijna ten einde; Vorige week vrijdag heeft Sinterklaas De Windroos met een bezoek vereerd en zijn verjaardag met ons gevierd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 4 10-11-2017 Nummer 4 Het is alweer de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn volop aan het werk met de komende periode leuke activiteiten op het

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 12 april 2019 Za 13/04 Ma 15/04 Di 16/04 Woe 17/04 Do 18/04 Vrij 19/04 Ma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

belangrijke data... 5 december 2014, nr. 8

belangrijke data... 5 december 2014, nr. 8 belangrijke data..... 5 december 2014, nr. 8 Don 18 dec Kerstdiner, 18.00 19.00 uur: alle kinderen vanaf 12.00 uur vrij Vrij 19 dec Start kerstvakantie, alle kinderen vanaf 12.00 uur vrij. De Kerstvakantie

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Veilig Thuis Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Een stukje uitleg Dat je samen met papa/mama, of een andere persoon in dit boekje gaat werken is niet zo maar. Dat komt omdat

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 september 2017 Ma 11/9 Di 12/9 Woe13/9 Do 14/9 Vrij 15/9 Schutsloop AGENDA

Nadere informatie

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Veilig Thuis Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod 2 Een stukje uitleg Dat je samen met papa/mama, of een andere persoon in dit boekje gaat werken is niet zo maar. Dat komt omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari Voorstellen

Nieuwsbrief 3 februari Voorstellen Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 3 februari 2017 Voorstellen Vanaf 2 februari kom ik het team van de basisschool in Est versterken, ik stel

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief.

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief. No. 19, 1 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9 Bijbelverhalen Week 10: 7 t/m 11 maart 2016 Vergeven, Matteüs 18:21-35 Jezus volgen, Matteüs

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 november 2017 uit groep 8 is op 22 november jarig en wordt 12 jaar.

weekinfo Datum: vrijdag 17 november 2017 uit groep 8 is op 22 november jarig en wordt 12 jaar. weekinfo Datum: vrijdag 17 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Benjamin wordt opgehaald, Genesis 43:15-34 De zilveren beker, Genesis 44:1-13 Jozef vertelt wie hij is, Genesis 45 Agenda:

Nadere informatie

Het Tangram. Van de directie. Nieuwsbrief 1: 30 augustus In dit nummer:

Het Tangram. Van de directie. Nieuwsbrief 1: 30 augustus In dit nummer: Het Tangram Nieuwsbrief 1: 30 augustus 2017 Van de directie In dit nummer: Het nieuwe schooljaar is goed gestart en inmiddels zijn we alweer bijna twee weken verder. De meeste leerlingen zijn alweer gewend

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2017-2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij vr 1 zo 17 za 2 ma 18 Gouden weken + gesprekken zo 3 di 19. ma 4 Eerste schooldag Gouden weken wo 20 di 5 do 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school!

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school! De Driesprong Batsdijk 23 7261 SN Ruurlo tel: 0573 452844 www.obsde3sprong.nl directie@obsde3sprong.nl Nieuwsbrief nr. 03 verstuurd op 31 oktober Algemeen Beste ouders/verzorgers, Hopelijk kunt u terugkijken

Nadere informatie

24 november november Deze week facultatieve oudergesprekken. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij.

24 november november Deze week facultatieve oudergesprekken. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij. 24 november 2017 27 november Deze week facultatieve oudergesprekken. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij. 24 november Toon Klijsen (7) 24 november Arthur Swinkels

Nadere informatie

2c nr. 1 zinnen met want en omdat

2c nr. 1 zinnen met want en omdat OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie