LEZING ZWARTE LICHTEN Nazareth-Gent 9:30

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEZING ZWARTE LICHTEN Nazareth-Gent 9:30"

Transcriptie

1 LEZING ZWARTE LICHTEN Nazareth-Gent 9:30

2 AS: DRAAK - BEEST ECLIPTICA ZWARTE MAAN NOORDKNOOP ZWARTE ZON DIAMANT ZUIDKNOOP PRIAPUS

3 GESCHIEDENIS De Zwarte Lichten komen niet voor in de duizenden jaren astrologie in de Babylonische -, Griekse -, Indiase- of Westerse cultuur. Jean Carteret (Charleville Parijs ) bracht de Zwarte Lichten naar voren. Basisprincipes van Don Néroman uit de jaren dertig van de 20 ste eeuw werden verder uitgewerkt en kenden een doorbraak in Parijs in de jaren 60. (Don Néroman = Pierre Rougié ) Deze doorbraak sluit goed aan bij de Uranus Pluto conjunctie in de jaren zestig. Deze conjunctie staat voor een totale revolutie van geest en maatschappij. De Zwarte Lichten theorie kunnen we een radicale breuk noemen met de gangbare Westerse astrologie, omdat niet de planeten, maar vooral de abstracte punten de Zwarte Maan, Priapus, Zwarte Zon en Diamant evenals de Noord en Zuidknoop centraal staan. Toen Pluto vanaf 1995 in Boogschutter ging lopen, namen de Klassieke Astrologie, de Zwarte Lichten Astrologie en later ook de Vedische Astrologie geleidelijk hun plaats in naast de Psychologische Astrologie, die sinds de jaren zestig van de vorige eeuw de dominante stroming was geworden.

4

5 DE ZWARTE MAAN Weigering van de Maan om nog langer rond de Aarde te draaien; wil voor zichzelf te beginnen. Een magisch zwaartepunt van waaruit je keuzes lijkt te maken, een scherpe keuze tussen ja en nee. Kanaal gevormd door de ongecorrigeerde Zwarte Maan en de gecorrigeerde Zwarte Maan. Breedte van het kanaal varieert van 3 tot Omlooptijd: 8 jaar 10 maanden. Je Zwarte Maan is een soort loep waarmee je de dingen haarscherp ziet in het veld waar de Zwarte Maan staat. Je ziet wat er ontbreekt, wat er teveel is, hoe het gestructureerd en gesitueerd is. Het is een vorm van ervaren en waarnemen van bij de geboorte en met je hele wezen. Je bent briljant, op het intuïtieve af op dit gebied, zodat je iemand anders die dit niet ziet als onwetend verslijt. Je wordt een bedreiging voor de ander. In het gebied van de Zwarte Maan ervaar je een gevoel van onbehagen mogelijke kwetsuren ongemak trauma s. De kernkwaliteit van je Zwarte Maan wordt geweigerd door je omgeving, maar wordt niet geconditioneerd door die omgeving en cultuur. Staat ten dienste van de Noordelijke Maansknoop. Intuïtie, een aanvoelen zonder dat er een tastbaar bewijs is. Healerskwaliteit vanuit je essentie.

6 PRIAPUS Kanaal met dezelfde breedte als de Zwarte Maan. Staat opposiet t.o.v. de Zwarte Maan kanaal. Dit werkt als het Zwarte Maan kanaal gesloten is. Na de weigering zoek je naar een ander gedrag, want je wilt erbij horen. Dit gedrag is een door jouw omgeving gewenst gedrag om er weer bij te mogen horen. Gevolg: je verliest je eigenheid! Aangeleerd fakegedrag door je omgeving en cultuur. Aanpassing aan het culturele systeem. Onze hersenen worden geconditioneerd door sociale normen, de geschreven en ongeschreven regels van de maatschappij, kennis: feitenmateriaal (opgeslagen in de linker hersenhelft). Doel: andere bronnen aanboren, nieuwe zaken leren zoals handigheden om erbij te horen of aanvaard te worden. Je geeft steeds de gewenste reactie op de ander of op een situatie. Dit wordt veelvuldig herhaald. Priapus geeft het ego een schijngevoel van veiligheid scheppen van een houvast. Kenmerken Priapus persoonlijkheid: uitbundig, snel reagerend, groot vermogen tot aanpassing. De angst is de drijfveer achter zijn optreden. Spiritueel noemen we Priapus de luie zetel.

7 AS WERKING Zwarte Maan - zone: werkt in de vroege jeugd, maar sluit zich meestal tussen 0 en 6 jaar. Hier wordt een soort pijn ervaren: dit laat ik niet meer zien. De kernkwaliteit wordt niet erkend of aanvaard door je omgeving. Er moet een bewuste inspanning gedaan worden om je kernkwaliteit terug te kunnen gebruiken. Dit kan door de bewustzijnsroute over de as Zwarte Zon Diamant af te leggen. Dit gebeurt meestal in de tweede levenshelft. Jouw zuivere kwaliteit mag gedeeld worden met de buitenwereld. Je kunt dan dit vermogen gebruiken op een manier waardoor weigering door anderen niet meer optreedt. Je Zwarte Maan functioneert dan samen met de opgedane levenservaringen. Priapus- zone: is herkenbaar in het dagelijkse leven in de routinezaken, telkens opnieuw de gewenste reactie geven. Het monotone werk dat er in de wereld is uitvoeren. Het is een schijngedrag niet gemotiveerd van uit je innerlijke kern. Een extreme vorm van Priapus: slijmen.

8 DE ZWARTE ZON DE SOLAIRE AS: DE ZWARTE ZON DIAMANT Punt waar de Zon het verst van de Aarde staat. De Zon staat hier niet meer centraal. Ze maakt deel uit van het Geheel / Universum. Snelheid: zeer traag jaar 20 per eeuw. Continu proces: - onbevangen opgaan in de omgeving - geen conditionering, er is openheid, je mag alles zelf uitzoeken. Het huis van de Zwarte Zon is de oefenweide waar niemand je lastig valt met (opvoedkundige) beperkingen, hier kun je niet geraakt worden door de culturele normen. Je kunt ze wel ontkennen maar dan heeft dat evenmin negatieve gevolgen. In alle astrologische huizen raakt de cultuur je met zijn normen, maar in het huis waar de Zwarte Zon staat, gebeurt dat niet. Hier kan zich een mentor of gids aandienen, meestal oudere personen. Ervaring: je bent hier deel van het geheel. Hier treedt verwondering op. Je bent hier op zoek naar de Bron. Hier laat je het ik los. De Zwarte Zon wordt gekoppeld aan Neptunus: het vervagen van het ik. Valkuil: verantwoordelijkheid te veel uit handen geven en te veel blindelings vertrouwen op anderen.

9 De Zwarte Zon geeft aan waar jij je goddelijk vertrouwen altijd behoudt. Je kunt daarin niet geconditioneerd worden zoals bv. met Priapus wel het geval is, omdat hier je beschermengel staat. Hij Iaat je begaan maar grijpt wel in als er werkelijk gevaar dreigt. De huispositie en conjuncties van de Zwarte Zon geven een kosmische energie die altijd werkt. Er is geen trauma aan verbonden. De Zwarte Zon is een spirituele kwaliteit en kosmische intuïtie die echter geen thema vormen voor de spirituele groei. Het is er gewoon en heeft geen manifestatiedrang. Zij heeft geen behoefte om zich te laten gelden. In de Zwarte Zon is men volledig vrij, maar er is geen actie, referentiekader noch koers zoals bij de Zwarte Maan of de Maansknopen wel het geval is. De intuïtie van de Zwarte Zon is voor de mens zo vanzelfsprekend dat men het niet eens kan uitleggen. Men voelt ook geen enkele behoefte om het uit te leggen aan anderen of het met anderen te delen. Het bewustzijn is zo vanzelfsprekend dat jij je niet kunt voorstellen dat anderen het niet begrijpen zoals jij dat doet. In de Zwarte Zon mag je zelf de wereld ontdekken. Je bent hier open en onbevangen, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Hier is pure onbevangenheid. Wat er ook gebeurt, je blijft toch vertrouwen hebben. Tijd speelt geen rol.

10 DE DIAMANT Punt waar de Zon het dichtst van de Aarde staat. Alle ervaringen van de Zwarte Zon vinden hier hun weerslag. Het besef dat ontstaat op het gebied van de Zwarte Zon, daalt in en wordt tot het bewustzijn op de Diamant als je hier voor kiest! Bewustwording van onze meest eigen waarde, datgene wat ons dierbaar is en dat bepalend is voor de manier waarop we tot uitdrukking komen. De plaats van de Diamant geeft aan wat dit is: - verbinding / contact dienstbaarheid spiritualiteit. In het begin van je leven heeft het huis van de Diamant nog geen bewust geworden ervaringen. Diamant + Zwarte Maan: vorm waardoor we tot onze meest eigen uitdrukking komen. Hier zijn we uniek! De Diamant staat in Steenbok: het punt waar onze spiritualiteit zich het meest uitkristalliseert in de stoffelijke wereld. De Diamant = de geheime ambitie van de Ziel. Uranus correleert op speciale wijze met de Diamant. Wanneer Uranus een dominante factor in de horoscoop is, of men heeft het teken Waterman sterk in de horoscoop staan, dan wordt de werking van de Diamant in hoge mate versterkt. Reden: zonder de Uranische individualisering en het bijna dwangmatige streven naar vrijheid dat ermee gepaard gaat, is het moeilijk datgene uit onszelf te halen waarin we werkelijk uniek zijn. Uranus kan in die zin worden opgevat als een voorfase van de Diamant.

11 AS WERKING Deze as staat symbool voor de levenservaringen die je voldoende hebt uitgekristalliseerd in jezelf. Deze ervaringen vanuit het vrije veld (het huis waar de Zwarte Zon staat) worden via een bewustzijnsinspanning omgezet naar de Diamant. Als dit proces voldoende afronding heeft gehad, dan is de weigering van de Zwarte Maan voorbij. Geen tweede Progressieve Nieuwe Maan of transit Pluto vierkant Pluto nodig. Op deze as is het werken geblazen: wat kan ik met de ervaringen vanuit het vrije veld? De Diamant is het resultaat van dit werken en geeft een ander inzicht betreffende het huis waar hij zich bevindt. Er is geen recept voor deze bewustwordingsroute!

12 ZWARTE LICHTEN HEERSERS TEKEN DAG NACHT TEKEN DAG NACHT V V Staat voor maatschappelijke groei Staat voor persoonlijke groei Ze hebben beide een aanvullende functie, maar zijn ook tegenstrijdig een evenwichtige verbinding trachten te realiseren.

13 ZWARTE MAAN IN DE DIERENRIEMTEKENS Zwarte maan in RAM: Wees niet te impulsief Zwarte Maan in STIER: 'Leer omgaan met het onverwachte' Zwarte Maan in TWEELINGEN: 'Denken en voelen in evenwicht' Zwarte Maan in KREEFT: 'Leef in het hier en nu!' Zwarte Maan in LEEUW: 'Probeer niet te domineren' Zwarte Maan in MAAGD: 'Luister naar je innerlijke stem' Zwarte Maan in WEEGSCHAAL: 'Maak duidelijke keuzes' Zwarte Maan in SCHORPIOEN: Verruim je blikveld Zwarte Maan in BOOGSCHUTTER: 'Waardeer de doodgewone dingen' Zwarte Maan in STEENBOK: 'Ambitie is niet alles' Zwarte Maan in WATERMAN: 'Alles is relatief' Zwarte Maan in VISSEN: 'Respecteer je eigen grenzen'

14 ZWARTE MAAN IN DE HUIZEN Zwarte M. in huis 1: Hoe toon ik me echt aan de buitenwereld? Zwarte M. in huis 2: Hoe ga ik om met materie in overeenstemming met mijn waarden en normen? Zwarte M. in huis 3: Hoe communiceer ik vanuit essentie met de onmiddellijke omgeving? Zwarte M. in huis 4: Hoe creëer ik een thuis vanuit mijn innerlijk thuisgevoel? Zwarte M. in huis 5: Hoe kan ik echt leiding geven en ook de ander zichzelf laten zijn? Zwarte M. in huis 6: Hoe kan ik op een gezonde manier de dagelijkse realiteit beleven? Zwarte M. in huis 7: Hoe kan ik van uit essentie harmonie creëren in een relatie? Zwarte M. in huis 8: Hoe ga ik van uit essentie om met beproevingen en angsten? Zwarte M. in huis 9: Hoe kan ik vanuit essentie mijn levensvisie uitdragen? Zwarte M. in huis 10: Hoe kan ik vanuit essentie mijn autoriteit neerzetten in de mtsch.? Zwarte M. in huis 11: Hoe kan ik echt mezelf zijn in het groepsgebeuren? Zwarte M. in huis 12: Hoe kan ik van uit essentie mijn spiritualiteit vorm geven?

15 DE AS VAN EXTREMEN: BEEST-DRAAK BEEST Het Beest geeft die energie weer waarmee wij zonder onderscheid, zonder moeite opnemen wat er is. Het leven neemt daar nauwelijks vorm aan. Dat wat vanuit die bron omhoog komt kan opnieuw vorm aan gegeven worden. Levensgebied waarin je een grote energieoutput hebt. Je hebt vooral voeling met het oergegeven van het levensgebied. Maar het kan moeilijk zijn om daar vorm aan te geven. Dit kan leiden tot besluiteloosheid, talmen of een bepaalde angst. Je instinct werkt hier op zijn best. Het is bepaald niet saai en heeft een kleurrijke, wervelende oorspronkelijke energie. Het Beest streeft niets na en spant zich niet in. Het Beest kan getemd worden door het structuur te geven van buitenaf.

16 DRAAK De Draak kunnen we opvatten als dat gedrag waarop een overmatige hechting plaatsvindt. Deze overmatige hechting vindt plaats omdat we heel veel belang hechten aan dit specifieke gedrag en er ook trost op zijn. Tussen Beest en Draak vindt een cultiveringproces plaats civilisatie. De Draak wil uit de oergrond van het Beest een volmaakte vorm scheppen via het meegekregen geboortegeschenk (Z.M.) en het nieuw te verwerven vermogen (N.M.). Is het eindpunt van de vorm. Dit kunnen gedragingen, vaardigheden of een visie of levensbeschouwing of een model of een handige aanpak zijn die je op eigen kracht hebt verworven en waar je groot in bent geworden. Hier wordt het verworven gedrag vastgezet. Het nieuwe gedrag raakt verhard of versteend en wordt dan gekunsteld. Dit wordt dan de blinde vlek voor ons. Als we dan blijven doorgaan, wordt ons gedrag drakerig en maken we ons soms ook belachelijk. Het is dit soort gedrag dat moet losgelaten worden, deze draak moet worden verslagen. Als de Draak verslagen is, stroomt de energie terug naar het Beest. Van hieruit kan het proces opnieuw beginnen. Het huis van de Draak heeft iets strak en er heerst spanning!

17 WEES JEZELF, IN HET GEHEEL, LIEFDEVOL, IN DIENSTBAARHEID NAAR DE MENSEN, MET AL JE GAVEN EN TALENTEN, OP WEG NAAR JE WARE ZIJN

De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus Christiane Beerlandt De Zwarte Maan en Priapus Redding uit de draaikolk van oerinstinctieve patronen Beerlandt Publications, Nazareth, België Inhoudstafel Noot vooraf van de uitgever... 9 Waar staan de

Nadere informatie

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0 Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0 Geschreven door Manuela van der Knaap Dit is een uitgave van Adviesbureau Manuela van der Knaap 0252-521882 www.inzichten.com Op 29 juli 2013 is er weer een bijzondere

Nadere informatie

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing Ster-tetraëder van geniale vernieuwing Geschreven door Manuela van der Knaap Dit is een uitgave van Adviesbureau Manuela van der Knaap 0252-521882 www.inzichten.com Op 29 juli 2013 is er weer een bijzondere

Nadere informatie

Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron. Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare?

Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron. Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare? Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare? Door: Vivian Muller-Laumans s-hertogenbosch, September 2018 Inleiding Het bestuderen van progressies

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Vedanta Astrologie in de praktijk

Vedanta Astrologie in de praktijk Vedanta Astrologie in de praktijk Eerste druk, mei 2012 2012 Jeannette Koelewijn isbn: 978-90-484-2399-6 nur: 721 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

De Maan staat in jouw horoscoop in Waterman

De Maan staat in jouw horoscoop in Waterman CHTA-Horoscoop Introductie Een horoscoop is een afbeelding van de planeten zoals ze rondom de aarde stonden op het moment van je geboorte. De horizontale lijn wordt ook wel de Ascendant-lijn genoemd. Alle

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Goede Vrijdag 25 maart 2005 Transformatie van Het Gewonde Mannelijke

Goede Vrijdag 25 maart 2005 Transformatie van Het Gewonde Mannelijke Goede Vrijdag 25 maart 2005 Transformatie van Het Gewonde Mannelijke Geschreven door Manuela van der Knaap Goede Vrijdag 25 maart 2005, is dit jaar wel een heel bijzondere Goede Vrijdag. Dit jaar komt

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Scheppen in de nieuwe tijd

Scheppen in de nieuwe tijd Scheppen in de nieuwe tijd Geschreven door Manuela van der Knaap Dit is een uitgave van Adviesbureau Manuela van der Knaap 0252-521882 www.inzichten.com 21 december 2012 zijn we in een nieuwe tijdperk

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Inhoud. Bijlage B: Planeettabellen...7. Bijlage C: Blanco horoscoop...71. Bijlage D: Woordenlijst...73. Bijlage E: Symbolen...85

Inhoud. Bijlage B: Planeettabellen...7. Bijlage C: Blanco horoscoop...71. Bijlage D: Woordenlijst...73. Bijlage E: Symbolen...85 Inhoud Bijlage A: Je ascendant uitrekenen: een handleiding...3 Bijlage B: Planeettabellen...7 Bijlage C: Blanco horoscoop...71 Bijlage D: Woordenlijst...73 Bijlage E: Symbolen...85 Bijlage F: De aspecten

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

KINDEREN. IJsbrekers-lezing van ; Tessa Vanderzypen, 1ste jaar. 01/03/2014. Inleiding

KINDEREN. IJsbrekers-lezing van ; Tessa Vanderzypen, 1ste jaar. 01/03/2014. Inleiding IJsbrekers-lezing van ; Tessa Vanderzypen, 1ste jaar. 01/03/2014 KINDEREN Inleiding Ik wil graag enkele persoonlijke inzichten met jullie delen, die ik in de loop der jaren heb opgedaan in verband met

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Het heilige huwelijk

Het heilige huwelijk Het heilige huwelijk tussen hemel een Aarde Geschreven door Manuela van der Knaap In dit artikel kun je lezen over de energieën en processen van de nieuwe Maan op 4/5 mei 2019 voor de komende Maan(d) tot

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

BEZIELINGSPROFIEL. Voorbeeld. Het Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) en bestaat uit vier onderdelen:

BEZIELINGSPROFIEL. Voorbeeld. Het Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) en bestaat uit vier onderdelen: BEZIELINGSPROFIEL Voorbeeld Het Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) en bestaat uit vier onderdelen: Bezieling Aangeleerd gedrag Natuurlijk talent Levensmissie

Nadere informatie

Mevrouw Voorbeeld 2. 6 juli u, Lelystad. Zonneteken (sterrenbeeld): kreeft

Mevrouw Voorbeeld 2. 6 juli u, Lelystad. Zonneteken (sterrenbeeld): kreeft Mevrouw Voorbeeld 2 6 juli 1970 03.00u, Lelystad Zonneteken (sterrenbeeld): kreeft Symbool: Element: water Planeet: maan Kruis: hoofd Kleur: pasteltinten in blauw, roze Getal: 2 Edelsteen: maansteen Lichaamsdeel:

Nadere informatie

Het nieuwe wetenschappelijke paradigma en de zwarte lichten: astrologie in de 21ste eeuw - deel II

Het nieuwe wetenschappelijke paradigma en de zwarte lichten: astrologie in de 21ste eeuw - deel II Het nieuwe wetenschappelijke paradigma en de zwarte lichten: astrologie in de 21ste eeuw - deel II Het verschil in duiding zonder en mèt zwarte lichten De renaissance van de astrologie vanaf de jaren 60

Nadere informatie

Astrologische scheurkalender Esther van Heerebeek

Astrologische scheurkalender Esther van Heerebeek Astrologische scheurkalender 2017 Esther van Heerebeek Voorwoord Met de Astrologische Scheurkalender 2017 blijf je het hele jaar door op de hoogte van actuele astrologische gebeurtenissen. Per dag wordt

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid!

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! Door: Nathalie van Spall De onzichtbare werkelijkheid wacht om door onze geest binnengelaten te worden.

Nadere informatie

Geschreven door Manuela van der Knaap

Geschreven door Manuela van der Knaap Dit artikel gaat over de invloeden van de nieuwe Maan van 1 augustus 2019 voor de komende Maan(d). In dit artikel kun je lezen over de liefde voor jezelf, het helen van oude vastgezette oordelen in het

Nadere informatie

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha Leven vanuit je Akasha Een workshop in boekvorm Thorsten Weiss Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 Wacht niet op 2012 9 2 Volg de stem van je hart 15 2.1 Oefening: Je grote visioen 20 3 Activeer je

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Systemisch perspectief

Systemisch perspectief Systemisch perspectief Elk mens is deel van een systeem: gezin, familie, vrienden, werk, maatschappij. Ook de mensen die er niet meer zijn, hebben hierin hun plek. In ons thuisgezin vinden we de oorsprong

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. En ik ben hier in de woestijn. Ik weet niet of het technisch gesproken een woestijn is, maar na Costa Rica

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Hallo, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 8 september 2015. Wat is er aan de hand. Op dit moment, vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Blz.: Inleiding... i-vii

INHOUDSOPGAVE. Blz.: Inleiding... i-vii INHOUDSOPGAVE 422 Blz.: Inleiding....................... i-vii Hoofdstuk 1. Fenomenologische benadering van de horoscoop......... 1 a. Wat is een horoscoop............. 2 b. Onderdelen van de horoscoop

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Het is 17 oktober 2018. En het regent buiten, maar het regent niet in de kosmos. Dus laten

Nadere informatie

BODY & REIKI-TALK = DENKEN, HANDELEN & COMMUNICEREN = MERCURIUS

BODY & REIKI-TALK = DENKEN, HANDELEN & COMMUNICEREN = MERCURIUS CONTACT ASTROLOGIE = RATIONEEL VERKLAREN = ZON BODY & REIKI-TALK = DENKEN, HANDELEN & COMMUNICEREN = MERCURIUS MET REIKI = EMOTIONEEL AANVOELEN = MAAN 1 = Mannelijke ( ) en 2 = Vrouwelijke ( ) energie

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Hallo, goedemiddag vanuit Granada in Spanje. Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele-rapport voor 15 mei 2019. Ik geef de astrologie door voor deze week. Ik weet

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 28 augustus 2019. Het is woensdag. De Maan staat nog steeds in Leeuw en morgen gaat ze naar Maagd. Samen

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Eenheid en Verantwoordelijkheid

Eenheid en Verantwoordelijkheid Eenheid en Verantwoordelijkheid De sleutel voor 2005 geschreven door Manuela van der Knaap We hebben gezien dat er in oktober 2004 twee Pentagrammen gevormd werden, namelijk op 1 en 28 oktober. Op 25 november

Nadere informatie

BABY LUCA. 10 april u, Groningen. Zonneteken: ram, aries

BABY LUCA. 10 april u, Groningen. Zonneteken: ram, aries BABY LUCA ( voorbeeld reading) 10 april 2020 14.55u, Groningen Zonneteken: ram, aries Symbool: Element: vuur Planeet: mars Getal: 9 Kleur: rood Edelsteen: (rode) jaspis, smaragd, robijn, granaat Lichaamsdeel:

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Horoscoop. Wat is astrologie? De ascendant. De planeten. Jouw jaarhoroscoop. De zeven Chakra s. Nienke Beenhakker Mediadesigner

Horoscoop. Wat is astrologie? De ascendant. De planeten. Jouw jaarhoroscoop. De zeven Chakra s. Nienke Beenhakker Mediadesigner Horoscoop Wat is astrologie? De ascendant De planeten Jouw jaarhoroscoop De zeven Chakra s Nienke Beenhakker Mediadesigner Inhoudsopgave 3 Wat is astrologie? 4 De planeten 5 De ascendant 6 De zeven chakra

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

VRIJHEID HEID IN ZIJN

VRIJHEID HEID IN ZIJN JHEID IN ZIJN RIJHEID IN ZIJ JHEID IN ZIJN RIJHEID IN ZIJN VRIJHEID IN ZIJ VRIJHEID HEID IN ZIJN OP PAD NAAR INNERLIJK EVENWICHT EN VERVULLING TRAINING IN GROEI EN BEGELEIDING jaartraining: inhoud van

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

Pele report Kaypacha, 30 december 2014 (In Dutch/Nederlands)

Pele report Kaypacha, 30 december 2014 (In Dutch/Nederlands) Pele report Kaypacha, 30 december 2014 (In Dutch/Nederlands) Olá, mede-aardebewoners! Hier is Kaypacha met het wekelijkse pele report. Ik ben hier op een nogal winderig strand, met de golven van de oceaan;

Nadere informatie

E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan

E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan NextStep, 2018 Het geheim van een succesvolle loopbaan Ingrijpende keuzes, overweldigende kansen en mogelijkheden... ze zijn bijna dagelijkse kost in een

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Oh jee, dit is het Valentijnsdag-rapport; een astrologisch vooruitblik voor de ziel. Dit is Kaypacha en het is 14 februari in het prachtige

Nadere informatie

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT WIE ZIT HIER ACHTER? WIE ZIT HIER ACHTER? IK BEN SANDRA DERKSEN EN AUTEUR VAN AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING LESSEN VOOR EEN LICHT EN VERVULLEND LEVEN EN FOOD FOR THOUGHT. Ik ben de bedenkster van de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Zelfevaluatie aan de hand van gedragspatronen

Zelfevaluatie aan de hand van gedragspatronen Zelfevaluatie aan de hand van gedragspatronen Gedrag kun je onderscheiden in drie bewegingen, gedragspatronen ontwikkeld in de kindertijd. Ze gaven ooit houvast maar beperken nu onze groei en ontwikkeling.

Nadere informatie

Engelen. Jana Haas. Liefdevolle genezers. Een praktisch boek voor het helen van lichaam en ziel. Uitgeverij Akasha

Engelen. Jana Haas. Liefdevolle genezers. Een praktisch boek voor het helen van lichaam en ziel. Uitgeverij Akasha Engelen Liefdevolle genezers Een praktisch boek voor het helen van lichaam en ziel Jana Haas Uitgeverij Akasha Inhoud Belangrijke opmerkingen 7 1 Dragers van het licht: Ons ware wezen 9 2 Angsten en de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Re-Job E-Book Take-Off

Re-Job E-Book Take-Off Re-Job E-Book Take-Off re-job 3. TAKE OFF 3.1 Ik en mijn talent Stel je eens voor: Je rijdt door een willekeurige straat en één van de voortuinen springt je in het oog. De schoonheid, de bloemen, de geuren

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Kijk eens naar dat termietennest daar. Zie je dat? Oh help, termieten ja, het is een

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Persoonlijkheids-ontwikkeling door Zelfwaarneming

Persoonlijkheids-ontwikkeling door Zelfwaarneming Persoonlijkheids-ontwikkeling door Zelfwaarneming Een beknopte uiteenzetting van de essentie van alle stromingen van wijsheid Drs. Frans Langenkamp, www.selfrealisation.net De uiterlijke wereld van de

Nadere informatie

Universiteit van het leven

Universiteit van het leven Universiteit van het leven Eerste druk, april 2012 2012 Lucien M. Verkooijen Corrector: Elly van de Vlugt Fotografie: Fred van Welie Coverbeeld: schilderij De Parel, olieverf op paneel, door Lia Vonk isbn:

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

DEEL I. Bewustwording

DEEL I. Bewustwording DEEL I Bewustwording Als we ons denken en onze overtuigingen verruimen, kan onze liefde vrij stromen. Als we bang zijn, kan onze liefde niet stromen. 1 onze innerlijke Kracht Hoe meer je contact maakt

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Toos Nowacki Geestelijk Verzorger VieCuri

Toos Nowacki Geestelijk Verzorger VieCuri Toos Nowacki Geestelijk Verzorger VieCuri In de zorg ben je altijd met mensen onderweg Door ziekte en afhankelijkheid zijn mensen in de zorg op menselijke zorg aangewezen Bij goede zorg hoort aandacht

Nadere informatie

Samenvatting van de werkbijeenkomst op 12 nov over de planeet. Mars

Samenvatting van de werkbijeenkomst op 12 nov over de planeet. Mars Samenvatting van de werkbijeenkomst op 12 nov. 2016 over de planeet Mars We zijn begonnen met wat beknopte informatie over wat er te vinden is in de geraadpleegd literatuur over de planeet Mars in al zijn

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Inhoud. De tekenpositie van de noordelijke maansknoop 10 Inleiding 13 Over het gebruik van dit boek 21

Inhoud. De tekenpositie van de noordelijke maansknoop 10 Inleiding 13 Over het gebruik van dit boek 21 Inhoud De tekenpositie van de noordelijke maansknoop 10 Inleiding 13 Over het gebruik van dit boek 21 Noordelijke maansknoop in RAM Overzicht 29 Persoonlijkheid 31 Behoeften 40 Relaties 50 Doelen 60 Helende

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid. Lusanne Hogeweg

Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid. Lusanne Hogeweg Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid Lusanne Hogeweg Hooggevoeligheid wordt vaak beschouwd als een lastige karaktertrek. Ten onrechte, meent Lusanne Hogeweg. Haar boodschap aan alle

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie Denken en intuïtie Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Denken en intuïtie Den Haag, 2015 Eerste druk, november 2015 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright

Nadere informatie

JOUW PERSOONLIJKE HOROSCOOP VOOR 2018

JOUW PERSOONLIJKE HOROSCOOP VOOR 2018 JOSEPH POLANSKY JOUW PERSOONLIJKE HOROSCOOP VOOR 2018 VOORUITZICHTEN VAN MAAND TOT MAAND VOOR ELK TEKEN VAN DE DIERENRIEM Amersfoort, 2017 Inhoud Voorwoord 7 Astrologische terminologie 9 I Persoonlijkheidsschetsen

Nadere informatie

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren?

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Een mens is natuurlijk veel meer dan een kleur. Het indelen in kleuren is een hulpmiddel om een beeld te krijgen van jezelf en de ander.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Cheiron. Cheiron in Ram of in het 1ste huis

Cheiron. Cheiron in Ram of in het 1ste huis in Ram of in het 1ste huis 0 Inleiding Het archetype laat zien hoe je gewond bent geraakt in het leven en hoe je anderen kunt helen omdat je door de verwonding meer inzicht in de pijn hebt verworven. Het

Nadere informatie

graven delven voor voorbije zelven

graven delven voor voorbije zelven graven delven voor voorbije zelven Monique Leurink Met de geboorte van ieder mens is er iets nieuws ter wereld gebracht dat er nog niet was, een eerste en enig iets. Dit enige en uitzonderlijke is het

Nadere informatie

CREËREN VANUIT ESSENTIE

CREËREN VANUIT ESSENTIE innovatie, transitie, persoonlijke groei workshop CREËREN VANUIT ESSENTIE 7 november 2015 MET DEZE WORKSHOP LAAT JE JE KOSMISCHE GENEN ONTWAKEN In deze tijd van transitie hebben steeds meer mensen transitie-symptomen

Nadere informatie

filosofie havo 2018-II

filosofie havo 2018-II Opgave 2 Gevoelswerk 9 maximumscore 2 een uitleg dat Tessa s twijfel toont dat ze zich kritisch tot zichzelf kan verhouden, waarin volgens Korsgaard de waarde van authenticiteit ligt 1 een weergave van

Nadere informatie

2-inspire

2-inspire 1 3 A. BESTURING PROGRAMMA S : Denken & Voelen 1) Denken Bestaat uit : Verleden / toekomst Goed / slecht Familiale / culturele / godsdienstige overtuigingen, gewoontes, Angsten / Verlangens / wantrouwen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Ritme van de eclipsen - deel I

Ritme van de eclipsen - deel I Dit is het eerste deel van een vijfdelige artikelenreeks over het ritme van de eclipsen, waarbij wordt ingegaan op de astrologie van eclipsen en de ritmische verschijnselen hierin. Eclipshoroscopen, met

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in de buurt van de stad Deia op het eiland Mallorca, Spanje. En ik kan niet geloven hoe mooi! 2

Nadere informatie