Nieuws van het Mondiaal Centrum. Welkom in Maastricht Bruist nu al!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van het Mondiaal Centrum. Welkom in Maastricht Bruist nu al!!!"

Transcriptie

1 Nieuws van het Mondiaal Centrum Welkom in Maastricht Bruist nu al!!! Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht. Het Mondiaal Centrum is al volledig ondergedompeld in de organisatie van het geheel. De subsidies zijn binnen, de eerste contracten met artiesten zijn de deur uit, de wereldmarkt is in ontwikkeling en de programmering is al nagenoeg rond. Bruis groeit! Sinds 2007 organiseert het Mondiaal Centrum haar Welkom in Maastricht samen met poppodium de Muziekgieterij onder de gezamenlijke naam Bruis. Aan weerszijden van het stadhuis staan podia met wereldmuziek en dans en pop-/rockmuziek. Studium Generale sluit zich in 2009 bij ons aan met een wereldmuziekprogramma op zaterdagavond 5 september.

2 Op Welkom in Maastricht kunt u weer genieten van jonge talentvolle artiesten in de middaguren en professionals in de avond. We mogen nog geen namen verklappen, maar we zijn wel dat we trots op de line-up: van Afrikaanse beat tot Gipsy Jazz, van Marokkaanse pit tot Zigeunerpeper, van Salsa tot Balkanpret, het is er allemaal! Ook vindt overdag weer de wereldmarkt plaats. Heerlijke gerechten uit alle windstreken, mooie hebbedingetjes uit verre landen, fraaie mondiale kunst en vele Millenniumdoelen organisaties. In de kindertent vinden leuke workshops plaats van djembé tot breakdance. In de avonduren kunnen jonge meiden de Girlzz tent bezoeken met bodypaint, informatie over Soa en heerlijke beats van DJ Famke. En dit is nog lang niet alles!!! Vier diversiteit, kijk je ogen uit, beleef de hele wereld en haal de dansschoenen uit de kast! Tot Bruis 2009, tot 6 september! Het Mondiaal Centrum zoekt nieuwe vrijwilligers Het Mondiaal Centrum Maastricht kan haar werk alleen maar doen dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en stagiaires voor diverse opleidingen. Op dit moment is er behoefte aan: ICT-er (m/v): Het Mondiaal Centrum is op zoek naar iemand met verstand van computers en netwerksystemen. In overleg en naar behoefte is de functie in te vullen of uit te breiden met het vervaardigen van grafische ontwerpen van folders en flyers en het onderhoud van de website. Eer is werk voor zo n 8 tot 20 uur per week, in overleg te bepalen. Klusjesman/-vrouw: Het Mondiaal Centrum is op zoek naar iemand die het leuk vindt om kunstwerken te herstellen van Atelier Mondiale, de mondiale kunstuitleen van het centrum. Daarbij gaat het vooral om het herstellen van schilderijlijsten (hout en glas). Daarnaast zijn er kleine onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan het gebouw. Het takenpakket kan in overleg en naar behoefte uitgebreid worden met andere uitvoerende taken in het centrum. Op oproepbasis of 4 uur per week.

3 PR-medewerker M/V: Het Mondiaal Centrum is op zoek naar iemand met verstand van PR en schrijftalent. Het schrijven van persberichten, artikelen over onze activiteiten alsmede het contact leggen en onderhouden met de locale media behoren tot het takenpakket. Creatieve plannen en initiatieven om meer bekendheid te geven aan het Mondiaal Centrum en haar activiteiten zijn van harte welkom. Van 4 tot 10 uur per week, in overleg te bepalen. Fondsenwerver M/V: Het Mondiaal Centrum is op zoek naar iemand met opleidingsniveau HBO/universitair die het interessant vindt om onderzoek te doen naar fondsen en subsidiegevers die het Mondiaal Centrum zou kunnen aanschrijven voor haar activiteiten. Ervaring is niet noodzakelijk, begeleiding is beschikbaar. Van 4 tot 10 uur per week, in overleg te bepalen. Bestuursleden M/V: Het Mondiaal Centrum is op zoek naar 1 à 2 bestuursleden (opleidingsniveau HBO/universitair) om haar bestuur uit te breiden. Affiniteit met multiculturaliteit is een vereiste. Het hebben of willen creëren van een netwerk op het gebied van ontwikkelingssamenwerking (Millenniumdoelen) en/of integratie van niet-westerse burgers wordt op prijs gesteld. Aantal uren: Circa 5 uur per maand. De bestuursvergaderingen van het Mondiaal Centrum vinden eens per maand plaats en in overleg worden functies en eventuele taken verdeeld. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Moos Pozzo, Coördinator Mondiaal Centrum Maastricht, mondiaalcentrum@home.nl. Nieuws van andere organisaties Stichting VAK in uitvoering wil de kwaliteit van informatie, leven, participatie en integratie van mensen verbeteren, bevorderen en optimaliseren. Het doel van Toneelproductie WAT ANDERS!? is om gezamenlijk met 5 gehandicapten of chronisch zieken èn 5 niet-gehandicapten te komen tot een uitzonderlijke toneelproductie! In de voorstelling wordt op een luchtige wijze aandacht gegeven aan de alledaagse beslommeringen en vaak ook vooroordelen waarmee mensen met een handicap te maken krijgen. In wekelijkse repetities wordt gezamenlijk gewerkt aan de inhoud van de productie. De toneelproductie in het najaar van 2010 in een aantal zalen opgevoerd worden voor het grote publiek! Aanmelding of meer informatie: peter.vrehen@vakinuitvoering.nl of telefonisch op: of

4 Amnesty s estafettewake voor Abdullah al-mansouri Amnesty Maastricht verkeert nog steeds in het ongewisse over het lot van hun lid Abdullah al-mansouri. Onlangs is deze Maastrichtse voorzitter van de Ahwaz Liberation Organisation (ALO) zonder openbaar en eerlijk proces in Iran veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf. Reden te meer voor Amnesty Maastricht om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Integendeel! Om ook de Maastrichtse bevolking in de gelegenheid te stellen hun steun te betuigen, organiseert Amnesty Maastricht tot aan de zomer elke laatste donderdag van de maand een wake. U bent donderdag 25 juni vanaf uur van harte welkom op de St. Servaasbrug, tegenover de kiosk. Amnesty s Benefietdiner Dinsdag 2 juni 2009 organiseren studenten van de Hoge Hotelschool Maastricht een benefietdiner voor Amnesty International. De avond begint met een aperitief in de tuin van de Hotelschool, waarna het diner aanvangt in de Spronckzaal. 25% van de opbrengst zal ten goede komen van Amnesty International. Het viergangenmenu inclusief wijn wordt geserveerd voor 39,50. Reserveren kan bij het reserveringsbureau van de Hoge Hotelschool Maastricht (telefoon / ReserveringsburoHHM@hszuyd.nl). Het reserveringsbureau is geopend van ma t/m vr van tot uur. Dood leven Nog tot 13 september 2009 is in en rond de Hoofdwacht op het Vrijthof het evenement Dood Leven. Een belevenis met historische voorwerpen, fascinerende kunst, opmerkelijke vertellingen en uniek theater. In de Hoofdwacht wordt een tentoonstelling gehouden met als thema onze omgang met de dood. Amnesty Groep 324 heeft aan dit evenement bijdragen geleverd met foto's afkomstig de doodstraf-tentoonstelling van Amnesty International en een verhaal waarom Amnesty tegen de doodstraf is.

5 VRUCHTBARE KUNST Van 15 mei tot en met 29 november is de tentoonstelling VRUCHTBARE KUNST te zien. een tentoonstelling over vruchtbaarheid. Openingstijden: dinsdag t/m zondag: uur. GRATIS RONDLEIDING Het Afrikacentrum in Cadier en Keer bestaat 50 jaar. Om dat te vieren kunnen bezoekers iedere laatste zondag van de maand gratis deelnemen aan een rondleiding langs alle museumschatten. Daarbij zullen zeker verhalen verteld worden over maskers en vruchtbaarheidsbeelden. De rondleiding begint om uur. Een geldig entreekaartje volstaat om mee te kunnen doen. Meer informatie is te vinden op The Art Movement presenteert van 3 juni tot en met 6 juli de bijzondere expositie Tibet Art Now: een tentoonstelling van hedendaagse kunstenaars die in ballingschap over de hele wereld wonen in combinatie met werk van kunstenaars uit Europa dat gemaakt is in Tibet of is geïnspireerd door Tibet. De expositie is tot stand gebracht ter ere van het verblijf van de Dalai Lama in Nederland. Met dit unieke evenement wil Tibet Art Movement de Dala tonen hoe de nieuwe generatie kunstenaars zich wereldwijd uitdrukt. De expositie is dagelijks te bezichtigen in Tempel aan de Prins Hendrikkade Amsterdam (tegenover het Centraal Station). Meer informatie:

Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht van 13.00 tot 23.00 uur

Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht van 13.00 tot 23.00 uur Nieuws van het Mondiaal Centrum Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht van 13.00 tot 23.00 uur Alle info vind je op www.bruismaastricht.nl!!!

Nadere informatie

Persbericht Kook-Kunst & Jazz!

Persbericht Kook-Kunst & Jazz! Restaurant de Egelantier Teteringsedijk 103 4817 MB Breda 076-5144092 Persbericht Kook-Kunst & Jazz! In de maand augustus organiseert Restaurant de Egelantier: Kook-Kunst & Jazz! Dit zal plaats vinden

Nadere informatie

Een feest, vergadering of evenement tussen de Boeddha s, Dogonmaskers of Incabeelden? Kom naar Museum Volkenkunde!

Een feest, vergadering of evenement tussen de Boeddha s, Dogonmaskers of Incabeelden? Kom naar Museum Volkenkunde! brochure Een feest, vergadering of evenement tussen de Boeddha s, Dogonmaskers of Incabeelden? Kom naar Museum Volkenkunde! Museum Volkenkunde, gelegen in hartje Leiden, is dé plek om uw relaties te verwelkomen.

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Grize Lok een podium voor levenswijsheid levenservaring en levensverhalen voor ouderen in verzorgingstehuizen Wie vraagt aan ouderen wat zij kunnen?

Nadere informatie

Algemeen vrijwilliger Taken binnen het jongerencentrum zijn: - Bestuurstaken - DJ. - Poetsen

Algemeen vrijwilliger Taken binnen het jongerencentrum zijn: - Bestuurstaken - DJ. - Poetsen s Jongerencentrum Fraiche is een organisatie in Vaals die zich bezig houdt met het organiseren van feesten en concerten voor jongeren. Naast het poppodium is er ook een café dat iedere donderdag- en vrijdagavond

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

UITBREIDING VRIJWILLIGERSGROEP ESSENTIEEL JUBILEUM AANLEIDING VOOR GROTE ZOEKTOCHT

UITBREIDING VRIJWILLIGERSGROEP ESSENTIEEL JUBILEUM AANLEIDING VOOR GROTE ZOEKTOCHT UITBREIDING VRIJWILLIGERSGROEP ESSENTIEEL JUBILEUM AANLEIDING VOOR GROTE ZOEKTOCHT In december gaat Stichting Jacques van Mourik het twintigste jaar in. Er is een unieke verzameling van bijna 650 werken

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM

CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM HET ERASMUS KUNSTSTROOM VOOR CREATIEVE TYPES DOOR TE KIEZEN VOOR DE KUNSTSTROOM MAAK JE KENNIS MET DE CREATIEVE WERELD Voor toekomstige artiesten en kunstenaars,

Nadere informatie

Nieuws van het Mondiaal Centrum

Nieuws van het Mondiaal Centrum Nieuws van het Mondiaal Centrum Welkom in Maastricht, Bruis 2009 Het Bruis Festival 2009 is al weer voorbij. Een fantastische dag waarop duizenden Maastrichtenaren kennis konden maken met verschillende

Nadere informatie

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Huis van de Geschiedenis in Gemeente Beverwijk Bestuur van Museum Kennemerland, januari 2014 Westerhoutplein 1, 1943 AA Beverwijk, mk@museumkennemerland.nl www.museumkennemerland.nl

Nadere informatie

Henny Schaapman, kunstenaar, coach, creatief ondernemer

Henny Schaapman, kunstenaar, coach, creatief ondernemer Een leven lang creëren Henny Schaapman, kunstenaar, coach, creatief ondernemer Creativiteit is iets van kunstenaars, vaak warrig en niet altijd te begrijpen voor de buitenwereld. Georganiseerde creativiteit

Nadere informatie

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen Dat een kunstenaar op zoek is naar de kern der dingen is een open deur. Het fascinerende is dat het zich steeds op een andere manier aandient en het niet verzadigd lijkt te raken. Dat is ook meteen de

Nadere informatie

HET ERASMUS HAVO/VWO KUNSTSTROOM. Het Erasmus. Wanted! Kunstzinnige types

HET ERASMUS HAVO/VWO KUNSTSTROOM. Het Erasmus. Wanted! Kunstzinnige types HET ERASMUS HAVO/VWO KUNSTSTROOM Het Erasmus Wanted! Kunstzinnige types HET ERASMUS HAVO/VWO Wie voor de Kunststroom Het Erasmus kiest, kiest voor 9 uur kunstvakken per week het vak drama kennismaken met

Nadere informatie

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS Uitgangspunt Club staat centraal in de werking van de federatie Sterke clubs Steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2013-2014 Beste ouders/verzorgers, We hebben twee nieuwe prinselijke paren: In de onderbouw zijn gekozen prins Jesse (3b) en prinses Shayla (4a) In de bovenbouw zijn gekozen prins Dennis (7b)

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Externe contacten Interne contacten Financiën Conclusies en aanbevelingen Voorwoord Earlybirds fotografie

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Het Erasmus. HAVO/ VWO m

Het Erasmus. HAVO/ VWO m Het Erasmus HAVO/ VWO Kun sts troo m Het Era sm us Kun Wan stzi ted! nni ge typ es Kunststroom Zing je de hele dag of ben je één met je muziekinstrument? Ben je gek op theater? Houd je van schilderen,

Nadere informatie

Werktitel: Cultuur incubator Boxtel: CIBOX. 1. Inleiding

Werktitel: Cultuur incubator Boxtel: CIBOX. 1. Inleiding Werktitel: Cultuur incubator Boxtel: CIBOX 1. Inleiding In Boxtel, net als in de rest van Brabant en Nederland bruist het van de creativiteit en energie. Ook in Boxtel steekt actief burgerschap veelvuldig

Nadere informatie

Auditieve oefeningen. Boek van de week: Verhaalbegrip: Taalbewustzijn:

Auditieve oefeningen. Boek van de week: Verhaalbegrip: Taalbewustzijn: Auditieve oefeningen Boek van de week: 1; Nijntje in het museum 2; Krokodil en het meesterwerk 3; Kloddertje 4; Meneer Kandinsky was een schilder 5; Het kleine museum Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik

Nadere informatie

PERSBERICHT 17 september 2015

PERSBERICHT 17 september 2015 PERSBERICHT 17 september 2015 LALLA GOLDA in Museum Gouda Vijftig jaar Marokkanen in Gouda Lalla Golda, Marokkaans voor Vrouw van Goud, is de fleurige titel voor een bijzondere expositie die dit gehele

Nadere informatie

NoLIMIT zalen & evenementen 2013

NoLIMIT zalen & evenementen 2013 NoLIMIT zalen & evenementen 2013 ZAlen & evenementen Bij NoLIMIT kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten huren. De zalen zijn geschikt voor activiteiten, conferenties, vergaderingen, evenementen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag Maatschappelijke paragraaf pag Financiële paragraaf pag. 7

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag Maatschappelijke paragraaf pag Financiële paragraaf pag. 7 Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 2 1. Inleiding In dit jaarverslag worden de resultaten van de Stichting Return over

Nadere informatie

Openingsexpositie van Mwafaq A

Openingsexpositie van Mwafaq A Kalender Mondiaal Centrum 08-09-2013 Opening nieuwe expositie Atelier Mondiale 22-09-2013 Boekpresentatie: Dagen des doods 30-09-2013 ReisverhaalPlus Algemeen 07/08-09-2013 Mini Maker Faire, Continium,

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

"Winterdutje" weer voorbij

Winterdutje weer voorbij Museum SMAAK is een tijdelijk museum door senioren, voor iedereen in het indrukwekkende en historische pand van het Pieters en Bloklands Gasthuis, Amersfoort centrum. Het museum is precies een maand open:

Nadere informatie

DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR. Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015.

DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR. Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015. DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015. Vereniging Kunstkring Zeewolde, nieuw bestuur. Foto: Klaas Bouma Op de foto het nieuwe bestuur

Nadere informatie

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein Zorgen voor een ander, dan doe je gewoon.. Maar soms is een beetje hulp en steun meer dan welkom! In Nieuwegein

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Speelse muzikale workshop

Nadere informatie

Fridericianum 2007, Foto: Werner Maschmann, documenta GmbH

Fridericianum 2007, Foto: Werner Maschmann, documenta GmbH Fridericianum 2007, Foto: Werner Maschmann, documenta GmbH RETOURTJE CULTUUR EDITIE 2007 DOCUMENTA 12 Van 16 juni t/m 23 september 2007 vindt in Kassel (Hessen, BRD) de DOCUMENTA 12 plaats, een van de

Nadere informatie

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden?

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Word actief! Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door in commissies of in een bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel

Nadere informatie

Verslag 10 december acties 2013 in Maastricht

Verslag 10 december acties 2013 in Maastricht Verslag 10 december acties 2013 in Maastricht Op 10 december bestond de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens 65 jaar. In het kader hiervan voerden de Amnesty groep Maastricht en AIMS (Amnesty

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden ASF Nederland 2016-2019

Beleidsplan Stichting Vrienden ASF Nederland 2016-2019 Beleidsplan Stichting Vrienden ASF Nederland 2016-2019 De Stichting Vrienden ASF Nederland is opgericht in december 2005. De Stichting wil bijdragen aan een dialoog over diverse onderwerpen zoals herdenken,

Nadere informatie

SHOWCASE. Field of Dreams Hélène Swarthstraat 19a 3061 CK Rotterdam

SHOWCASE. Field of Dreams Hélène Swarthstraat 19a 3061 CK Rotterdam SHOWCASE Field of Dreams Hélène Swarthstraat 19a 3061 CK Rotterdam +31 6 24876594 www.fieldofdreams.nu Over Field of Dreams In 2011 is Stiching Field of Dreams (FoD) opgericht met het doel om de scheidslijnen

Nadere informatie

Doelstelling: Doelstelling:

Doelstelling: Doelstelling: Presentatie KIDL donderdag 27 november 2014 door Natalie Savelsbergh directeur Vrije Akademie Kunstonderwijs in Kerkrade & Landgraaf; Wat doet de Vrije Akademie en wat is er mogelijk? Doelstelling: Basisvoorziening

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

zaalverhuur Prinsenkwartier

zaalverhuur Prinsenkwartier zaalverhuur Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier is dé natuurlijke plek waar kunst, kennis, design, technologie, innovatie en cultuurgeschiedenis op uiteenlopende en onorthodoxe wijze

Nadere informatie

Happy Sports & Holiday Foundation

Happy Sports & Holiday Foundation Voorwoord: Alweer een sport- en spelfestijn, daar zijn er toch al zo veel van? Een vraag die al snel naar voren komt. Het antwoord op deze vraag is ja en tegelijkertijd nee. Ja, het is een sport- en spelfestijn.

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018 Koud!

Nieuwsbrief maart 2018 Koud! Nieuwsbrief maart 2018 Koud! Het wordt zo ongelofelijk koud aankomende week. Maar niet in ons inloophuis. Het programma voor de aankomende maanden is overvol. Lees onze nieuwsbrief en je krijgt het vanzelf

Nadere informatie

letterfest is een tweejaarlijks landelijk evenement dat plaats gaat vinden van 13 t/m 22 april 2018.

letterfest is een tweejaarlijks landelijk evenement dat plaats gaat vinden van 13 t/m 22 april 2018. letterfest is een tweejaarlijks landelijk evenement dat plaats gaat vinden van 13 t/m 22 april 2018. Tien dagen lang wordt heel Nederland ondergedompeld in letter events: er zijn projecten, lezingen, workshops

Nadere informatie

Hotel Stories tovert het hotel vol dingen. om tot een hotel vol mensen en hun verhalen

Hotel Stories tovert het hotel vol dingen. om tot een hotel vol mensen en hun verhalen Hotel Stories in CODA Museum is een beleving die begint bij ieders persoonlijke ervaring in en met het hotel. Een hotel is een plek waar je overnacht omdat je in een andere stad, in een ander land of op

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

FIRMA VAN DRIE Kunststichting Gouda

FIRMA VAN DRIE Kunststichting Gouda FIRMA VAN DRIE Kunststichting Gouda BELEIDSPLAN 2011 2014 augustus 2011 Inleiding De stichting Firma van Drie is hèt podium voor kunstenaars in Gouda en omgeving. De stichting, afgekort De Firma, is opgericht

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Aanvraagformulier Beroepsmatigheidstoetsing

Aanvraagformulier Beroepsmatigheidstoetsing Gemeente Amsterdam Commissie Ateliers en (Woon)Werkpanden Amsterdam Aanvraagformulier Beroepsmatigheidstoetsing Met dit formulier beoordeelt CAWA of u beroepsmatig werkzaam bent als kunstenaar. Als de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Terugblik: Stadswandeling door Haastrecht Terugblik Exposi e Die schöne Müllerin Architectuurroute Workshop Column schrijven Agenda 2015/2016 Samen met de Historische Vereniging Haastrecht organiseerde

Nadere informatie

EVENEMENTEN en TENTOONSTELLINGEN in DEURNE

EVENEMENTEN en TENTOONSTELLINGEN in DEURNE EVENEMENTEN en TENTOONSTELLINGEN in DEURNE Juli 2013 dinsdag 2 juli woensdag 3 juli Zomerfestival Deurne 2013 Life muziek en Brabantse Markt in het centrum van Deurne woensdag 3 juli 2013, 15:00-20.00

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Kunstwerk met Cees Vermeulen

Kunstwerk met Cees Vermeulen 3e jaargang Atelier Lia de Craen #3 Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding:

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Voor u ligt het beleidsplan van TOV eten en Stichting Jij bent TOV! Dit plan beschrijft de doelstellingen en acties van de stichting voor de komende

Nadere informatie

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 13 maart/10 juli Diverse locaties Expositie 'Religies en Rituelen' Maandag 4 april 2010 20.00 Sint Janskerk Lezing door prof Fr Jespers Zaterdag 16 april 2010 Sint Servaasbasiliek

Nadere informatie

G ldwijs. Financiële educatie voor het basisonderwijs in de gemeente Barneveld

G ldwijs. Financiële educatie voor het basisonderwijs in de gemeente Barneveld G ldwijs 2015 2016 Financiële educatie voor het basisonderwijs in de gemeente Barneveld Geachte heer/mevrouw, Welzijn Barneveld biedt u, in opdracht van de gemeente, met genoegen het programma G ldwijs

Nadere informatie

We hadden als opdracht in de weektaak: Kies een schilderij van het internet en bedenk er vragen bij. Dit schilderij van een koe had Lysanne

We hadden als opdracht in de weektaak: Kies een schilderij van het internet en bedenk er vragen bij. Dit schilderij van een koe had Lysanne Wij zijn in onze groep begonnen met het thema "Artotheek". Dat wil zeggen dat we op onze school een echte artotheek gaan opzetten. Om hierover meer te weten te komen gingen we donderdag 2 juni naar "Artotheek-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 17 februari 2015 15:41 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer februari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 17 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Piereweetjes

Nieuwsbrief Piereweetjes Nieuwsbrief Piereweetjes oktober 2017 In deze nieuwsbrief lees je over: 1. Ontdekken, beleven en doen in de SAMEN MOESTUIN bij; onze gastouder Petra Jenniskens 2. Een oudercommissie lid stelt zich voor

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Fantastikè Beleidsplan programma 2013-2016

Fantastikè Beleidsplan programma 2013-2016 Fantastikè Beleidsplan programma 2013-2016 Inhoud Doelstelling pagina 1 Historie pagina 2 Actueel beleid pagina 2 Werkzaamheden pagina 4 Fondswerving pagina 5 Beheer fondsen en vermogen pagina 6 Besteding

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Missiehuis Sint Michael stemt in met komst Wereldpaviljoen

Missiehuis Sint Michael stemt in met komst Wereldpaviljoen Nr. 33, september 2012 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 33, september 2012 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016.

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Deelnemers: José Boenders, Niek Kroep, Laura Kuipers, Christel Monnink en Ans Pol. Na een vroege treinreis op zaterdag 8 oktober jl. kwamen we in de

Nadere informatie

Motto: Respect Africa Life is voor jou en mij, ongeacht je afkomst, nationaliteit of geboorteplaats.

Motto: Respect Africa Life is voor jou en mij, ongeacht je afkomst, nationaliteit of geboorteplaats. Motto: Respect Africa Life is voor jou en mij, ongeacht je afkomst, nationaliteit of geboorteplaats. Het promoten van de rijke en goede culturen van Afrika en het delen van deze met andere culturen, Afrikaanse

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

kunstlessen voor het primair onderwijs

kunstlessen voor het primair onderwijs 2013 2015 kunstlessen voor het primair onderwijs kunst gaat over nu over jou en over mij In kunst kan en mag bijna alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. Met kunst kun je dromen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 Beleidsplan 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 2 1. Inleiding De Stichting Return heeft als doel het bevorderen van de sociale samenhang

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012

Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012 Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012 De eerste gedachten die in mij opkomen bij Toyin Loye zijn: warm, sympathiek, hoffelijk, bescheiden en trots. Een Nigeriaanse kunstenaar met een aristocratische

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk Rode Kruis Afdeling Utrecht

Vrijwilligerswerk Rode Kruis Afdeling Utrecht Vrijwilligerswerk Rode Kruis Afdeling Utrecht Het Rode Kruis is een organisatie die wereldwijd noodhulp en sociale hulp biedt aan de meest kwetsbare mensen. Laagdrempelig en vraaggericht, neutraal en daadkrachtig

Nadere informatie

Onderwijsbrochure Het Nieuwe Instituut Rotterdam. Voor de ontwerpers van morgen

Onderwijsbrochure Het Nieuwe Instituut Rotterdam. Voor de ontwerpers van morgen Onderwijsbrochure Rotterdam Voor de ontwerpers van morgen Inhoud Aangenaam kennis te maken 4 5 Onderwijs in 6 Foto-impressie 7 Programma s 11 Docent aan het woord: Tessa Smal 12 Boekingsinformatie 13 Educatie

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Opening van zondag 19 april 2009. Gerda van Leeuwen Thea Peters Carla de Kievid

Opening van zondag 19 april 2009. Gerda van Leeuwen Thea Peters Carla de Kievid Opening van zondag 19 april 2009 Gerda van Leeuwen Thea Peters Carla de Kievid De opening Hans Siegmund oud-docent van de exposanten begon de openingstoespraak met te zeggen dat hij wel eerst wat glaasjes

Nadere informatie

STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD Jaarverslag 2007

STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD Jaarverslag 2007 STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD Jaarverslag 2007 Oorsprong Albin Ograjensek, de initiatiefnemer van de Stichting Muziek Jong voor Oud, is al jaren werkzaam in de ouderenzorg in Maastricht. Het viel hem

Nadere informatie

Goudse Rembrandts bekend!

Goudse Rembrandts bekend! PERSBERICHT 17 juli 2014 Goudse Rembrandts bekend! De jury (directeur Museum Gouda, Gerard de Kleijn) heeft ruim honderd tekeningen en schilderwerken ontvangen voor de tekenwedstrijd: Wie is de beste Rembrandt

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in een hospice. Iets voor u?

Vrijwilligerswerk in een hospice. Iets voor u? Vrijwilligerswerk in een hospice. Iets voor u? Hospice De Vier Vogels is een sfeervol en kleinschalig bijna-thuis huis aan de Mathenesserlaan in Rotterdam Delfshaven waar terminaal zieken hun laatste levensfase

Nadere informatie

WELKOM. Walter Groenen. Anneke van der Vaart. Directeur CJP. Account manager CJP

WELKOM. Walter Groenen. Anneke van der Vaart. Directeur CJP. Account manager CJP WELKOM Walter Groenen Anneke van der Vaart Directeur CJP Account manager CJP Wat is de CJP Cultuurkaart? CJP Cultuurkaart HET CONCEPT: Leerlingen in het VO krijgen een Cultuurkaart met CJP-korting CJP

Nadere informatie

Financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Borne (OFB)

Financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Borne (OFB) Naam evenement Datum evenement Naam organisatie Vestigingsadres organisatie Postadres organisatie IBAN rekeningnummer organisatie Contactpersoon E-mailadres Tel. Uitleg aanvraagformulier Met het compleet

Nadere informatie

EUROPESE AEGEE STEDEN

EUROPESE AEGEE STEDEN STRUCTUUR AEGEE-Amsterdam wordt geleid door het bestuur. De voorzitter, secretaris, penningmeester en de algemene bestuursleden doen een jaar lang van april tot april hun uiterste best om alles op rolletjes

Nadere informatie

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ SEIZOEN 14// 15 vereniging Vrienden óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vriendentafels Muziekkenner Frank de Munnik neemt u mee langs bijzondere opnamen en verhalen uit de wereld

Nadere informatie

Programma van: t Koetshuis

Programma van: t Koetshuis Programma van: t Koetshuis Voorwoord 't Koetshuis 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten van Stichting

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

Persdocumentatie. 3 t/m 6 September Prins Hendrikkade 33 te Amsterdam

Persdocumentatie. 3 t/m 6 September Prins Hendrikkade 33 te Amsterdam Persdocumentatie 3 t/m 6 September 2009 1 Prins Hendrikkade 33 te Amsterdam 2 Persbericht aug 2009 Jong talent... eenmaal, andermaal Uitzonderlijke kunstveiling met beginnende kunstenaars Op 6 september

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Samenwerken met DELFT

Samenwerken met DELFT Samenwerken met DELFT AEGEE AEGEE AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l Europe / European Students Forum) is gesticht in 1985 in Parijs, Frankrijk met idee van een verenigd Europa.

Nadere informatie