Nieuws van het Mondiaal Centrum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van het Mondiaal Centrum"

Transcriptie

1 Nieuws van het Mondiaal Centrum Welkom in Maastricht, Bruis 2009 Het Bruis Festival 2009 is al weer voorbij. Een fantastische dag waarop duizenden Maastrichtenaren kennis konden maken met verschillende organisaties die zich bezig houden met de Millenniumdoelen. Tientallen optredens op twee podia zorgden voor een geweldige muzikale omlijsting met voor elk wat wils. Ook de kleintjes werden niet vergeten: voor hen was er van alles te doen in de kindertent. Een fotoalbum van de optredens is te vinden op onder het knopje.

2 Maastricht Duurzaam en Sociaal Tijdens het Bruis Festival presenteerde wethouder Costongs het eerste exemplaar van de brochure Maastricht Duurzaam en Sociaal. Koffie en thee met het keurmerk Max Havelaar, de Okébananen en sinaasappels, Kuyichi jeans, FSC-hout en tal van biologische producten met het Eko keurmerk... wie kent ze niet? Steeds meer producten worden op zowel een sociaalverantwoorde als duurzame manier geproduceerd. De nieuwe brochure laat zien waar in de binnenstad van Maastricht producten verkocht worden die goed zijn voor mens en milieu. De brochure is gratis verkrijgbaar bij het Gemeenteloket en bij het Mondiaal Centrum. Koeienbrochure nu ook digitaal De brochure Wereldwijd Wegwijs in Maastricht, ook wel bekend als de Koeienbrochure, verwijzend naar de ludieke omslag waarop een vrolijke Nederlandse koe met een spicy peper tussen de tanden staat afgebeeld, is nu ook digitaal te raadplegen. De brochure en de database geven een uitgebreid overzicht van instanties, stichtingen, werkgroepen en verenigingen in ons multiculturele werkveld. U vindt de digitale Koeienbrochure natuurlijk op onze website Voor aanvullingen en wijzigingen kunt u de koe bij de horens vatten en contact met ons opnemen via of mondiaalcentrum@home.nl. Kunstuitleen Atelier Mondiale Atelier Mondiale heeft een uitgebreide collectie kunstwerken van kunstenaars uit andere culturen of van Nederlandse kunstenaars die geïnspireerd zijn door nietwesterse culturen. Atelier Mondiale geeft u de mogelijkheid om kunstwerken voor een vast bedrag per maand te lenen. De kunstuitleen van Atelier Mondiale is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van tot uur.

3 Nieuws van andere organisaties Stichting Aman-Iman Sinds woensdag 2 september ligt half Agadez (Niger) in puin dankzij hevige regenval. Een regenval zo heftig als de afgelopen dertig jaar niet is voorgekomen. De huizen zijn, of beter gezegd waren, er dan ook beslist niet op berekend. Ook Ouagadougou (Burkina Faso) is zwaar getroffen door het regenseizoen. Duizenden mensen zijn na heftige regen- en onweersbuien hun huis en haard verloren. Complete dorpen zijn door de overstromingen verwoest. De bizarre toestand typeert de verscheidenheid aan noden waarmee het Afrikaanse continent te kampen heeft. Volgens cijfers van de Verenigde Naties zijn, alleen in Niger, meer dan mensen getroffen door de zoveelste ramp. De Stichting Experiencing the World ( gaat 19 oktober met twee vrachtwagens (7 ton en 5 ton laadvermogen) vol hulpgoederen naar Agadez en Ouagadougou. SETW kan dat echter niet alleen verzorgen en de vrachtwagens zijn nog lang niet vol. We zoeken nog dekens, dekzeilen, tenten, werkende zaklampen rijst, macaroni, spaghetti, enz. De goederen kunnen worden afgegeven bij Fons Bus - Oude Bergstraat 8 in Heerlen (bel dan eerst even: ) of bij Abakoula Argalaless, Heerdergroenweg 43, 6224 JL Maastricht. Op kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief van Stichting Aman-Iman.

4 Maastricht Global 2009 Een programma van twee dagen met film, debatten, Masterclasses, een tentoonstelling, een markt en sprekers. In de verzamelplaats van de creatieve industrie in Maastricht, AINSI vindt 17 en 18 november het evenement Maastricht Global 2009 plaats. Dat bestaat uit debat, film, tentoonstellingen en muziek. Op 17 november spreekt Europees Commissaris Louis Michel over het Europese geld en politiek. De documentaire Enjoy Poverty over de ontwikkelingsindustrie wordt getoond en er is een discussie met Renzo Martens, de regisseur van de film. Op 18 november organiseren COS Limburg, Diaspora Forum for Development en Maastricht Debates gezamenlijk het debat Money Flowing Out: the social face of remittances. Richard Carey, de directeur van Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) en Jacques Costongs wethouder in Maastricht zijn hierbij aanwezig. Locatie: AINSI, Lage Kanaaldijk in Maastricht. Tijd: tot uur. Uitgebreide inforamtie is te vinden op Solidariteits Comité Afghanistan Nederland In de Stichting SCAN werken Afghanen en Nederlanders (vooral in de provincie Limburg) samen die betrokken zijn bij de situatie in Afghanistan en die zich met de wederopbouw van Afghanistan willen engageren. De Stichting heeft geen politieke doelstellingen en pretenderen niet een landelijke vertegenwoordiging te zijn van de in Nederland woonachtige Afghanen. Onlangs heeft SCAN de Eerste prijs van Manifestatie Internationale Samenwerking door Afghaanse Diaspora gewonnen. Deze manifestatie werd ter gelegenheid van de internationale vredesdag op vrijdag 25 september door Federatie van Afghaanse Vluchtelingen Organisaties in Nederland (FAVON), Federation of Afghan Refugee Organizations in Europe (FAROE) en Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. (NCDO) georganiseerd in Zaandam. Voor meer informatie over SCAN en de projecten die worden georganiseerd kunt u terecht op de website:

5 De kracht van het woord: openbare schrijfavond van Amnesty Schrijven, schrijven, schrijven. Door het schrijven van brieven zet Amnesty International Maastricht zich al jarenlang in voor de Rechten van de Mens. Op elke eerste dinsdag van de maand vindt er een schrijfavond plaats, die voor iedereen toegankelijk is. Bent u het oneens met wereldwijde schendingen van mensenrechten? Bent u tegen de doodstraf? Wilt u meer aandacht voor vrouwenrechten of bent u tegen vrouwengeweld? Wilt u samen met Amnesty strijden voor de rechten van seksuele minderheden? Bent u begaan met het lot van Maastrichtenaar Abdoullah al- Mansouri en wilt u hiervoor actie voeren? Dan bent u op dinsdag 6 oktober 2009 vanaf uur van harte welkom in het Mondiaal Centrum (Cortenstraat 4). Tweede Dag van de Dialoog Maastricht meld u aan! Onder het motto "Over de grens" wordt op vrijdag 6 november 2009 de tweede Dag van de Dialoog in Maastricht gehouden. In de Week van de Dialoog van 2 tot 8 november vinden op duizenden locaties in Nederland zogenaamde dialooggesprekken plaats in groepjes van maximaal acht personen. Iedereen kan hier aan deelnemen. Oók in Maastricht. Verspreid door de stad organiseren inwoners, maatschappelijke organisaties, buurthuizen, bedrijven, winkels, culturele instellingen, café's en scholen tafels op hun eigen locatie, waaraan inwoners van Maastricht met elkaar in gesprek gaan over Grenzen verkennen/verleggen. Meer informatie over aanmelding voor deelname vind u op In de tweede nieuwsbrief van de Commissie Integratie Mondialisering Maastricht (CIMM) staat een open brief van de CIMM aan de voorzitters van de lokale politieke partijen in Maastricht en de leden van de gemeenteraad om de aanstaande verkiezingsdebatten waardig te houden, informatie over subsidies, themabijeenkomsten en cursussen over participatie, taalonderwijs en inburgering, als ook een verwijzing naar een interessante website over educatie, onderwijs en maatschappelijke participatie in multicultureel verband. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via het registratieformulier dat u kunt invullen op de CIMM website:

6 Muurschildering voor de Rechten van de Mens wordt hersteld Het prachtige monument op de hoek van de Kakeberg en Tongersestraat wordt nog voor de winter hersteld. De gemeente Maastricht heeft daarvoor opdracht gegeven aan de Stichting Restauratieatelier Limburg. Voor het aanstaande voorjaar is de schildering weer in de oude staat terug gebracht. Dobet Gnahoré - Muziek uit Ivoorkust Dobet Gnahoré is begiftigd met een warme, krachtige stem en is een uitstekende percussioniste. Daarnaast is ze een weergaloze danseres met een enorme uitstraling; een talent dat zij verder ontwikkelde bij de vermaarde Compagnie de Danse Contemporaine Tchétché. In 1999 ontmoette zij haar muzikale partner, de Franse gitarist Colin Laroche de Feline, die gespecialiseerd is in de Congolese manier van gitaarspelen. Drie jaar na het verschijnen van haar debuut-cd "Ano Neko" verschijnt nu "Na Afriki". Met deze prachtige cd presenteert Dobet opnieuw een album met gevarieerde klanken en pan-afrikaanse ritmes, een elegante mix van bikutsi uit Kameroen, rumba Congolaise en zoeloekoormuziek gecombineerd met opzwepende dansenergie van highlife uit Ghana en Ziglibitimuziek uit Ivoorkust. Naast Frans zingt Dobet in verschillende West-Afrikaanse talen als Bété, Fon, Baoule, Lingala, Malinke, Min, Bambara. Donderdag 05 november, 20h15-23h00 Theater aan het Vrijthof Vrijthof 47 18,00 (cjp/60+ 16,20). Meer informatie is te vinden op Reserveren via de UITbalie: FAIRTRADE WEEK Een week lang alle ontwikkelingen rondom Fairtrade vol in de schijnwerpers zetten, dat is het idee achter de jaarlijkse Fairtrade Week die Stichting Max Havelaar voor het eerst organiseerde in Tijdens de Fairtrade Week werkt Stichting Max Havelaar samen met instellingen en bedrijven die Fairtrade gecertificeerde producten inkopen en verkopen en met maatschappelijke

7 organisaties die Fairtrade stimuleren. Iedereen die iets met het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade doet, kan meedoen. Van t/m 7-11 haalt Stichting Max Havelaar alles uit de kast om voor het derde jaar op rij een succesvolle en inspirerende week neer te zetten, waarbij Nederland kan kennismaken met Fairtrade producten middels proeverijen, acties op de winkelvloer en lezingen. VRUCHTBARE KUNST Nog tot 29 november is de tentoonstelling VRUCHTBARE KUNST te zien, een tentoonstelling over vruchtbaarheid. Zonder vruchtbaarheid, geen kinderen dus vragen vrouwen om vruchtbaarheid in rituelen. De vrouwen van de Ashanti's dragen Akuaba's, de Mossivrouwen hebben de Biiga, de Dogon geven jonggehuwden een deurslot, Senufovrouwen zoeken hun heil bij het Sandogogenootschap. De kinderwens is universeel, de rituelen verschillen. GRATIS RONDLEIDING Het Afrikacentrum in Cadier en Keer bestaat 50 jaar. Om dat te vieren kunnen bezoekers iedere laatste zondag van de maand gratis deelnemen aan een rondleiding langs alle museumschatten. Daarbij zullen zeker verhalen verteld worden over maskers en vruchtbaarheidsbeelden. De rondleiding begint om uur. Een geldig entreekaartje volstaat om mee te kunnen doen. Meer informatie is te vinden op Openingstijden: dinsdag t/m zondag: uur.

Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht van 13.00 tot 23.00 uur

Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht van 13.00 tot 23.00 uur Nieuws van het Mondiaal Centrum Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht van 13.00 tot 23.00 uur Alle info vind je op www.bruismaastricht.nl!!!

Nadere informatie

Nieuws van het Mondiaal Centrum. Welkom in Maastricht Bruist nu al!!!

Nieuws van het Mondiaal Centrum. Welkom in Maastricht Bruist nu al!!! Nieuws van het Mondiaal Centrum Welkom in Maastricht Bruist nu al!!! Welkom in Maastricht, Bruis 2009 vindt plaats op zondag 6 september a.s. op de Markt in Maastricht. Het Mondiaal Centrum is al volledig

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Aman-Iman. Heerdergroenweg JL Maastricht. Nederland. /

Jaarverslag Stichting Aman-Iman. Heerdergroenweg JL Maastricht. Nederland.   / Jaarverslag 2009. Het jaar 2009 was een heel bijzonder jaar. Het jaar dat we samen met Martine Stoppelenburg van Bis een goed plan van aanpak hebben gemaakt. Dit plan is naar verschillende instanties gestuurd.

Nadere informatie

Verslag 10 december acties 2013 in Maastricht

Verslag 10 december acties 2013 in Maastricht Verslag 10 december acties 2013 in Maastricht Op 10 december bestond de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens 65 jaar. In het kader hiervan voerden de Amnesty groep Maastricht en AIMS (Amnesty

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vernieuwd. Inhoud. ReisverhalenPlus. Agenda. Een nieuw initiatief van het Mondiaal Centrum. Nieuwsbrief December 2009

Nieuwsbrief vernieuwd. Inhoud. ReisverhalenPlus. Agenda. Een nieuw initiatief van het Mondiaal Centrum. Nieuwsbrief December 2009 Nieuwsbrief vernieuwd De Nieuwsbrief van het Mondiaal Centrum is gemoderniseerd. We hopen met de nieuwe vorm ons nieuws nog beter onder de aandacht te kunnen brengen. Met een duidelijke interactieve inhoudsopgave

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

januari 2015 Datum Dag Activiteit Locatie Voor wie Tijd Organisatie

januari 2015 Datum Dag Activiteit Locatie Voor wie Tijd Organisatie januari 2015 5 januari Maandag Project Samen op weg De Toeloop, Tongelre Bewoners Tongelre 13.00 15.00 uur Fatma/Tayfun 6 januari Dinsdag Project Samen op weg Basisschool De 7 januari Woensdag Ontmoetingsochtend

Nadere informatie

IK VIND HET BELANGRIJK OM LID

IK VIND HET BELANGRIJK OM LID Wil je meer invloed op het Brabantse cultuurbeleid? Vind je ook dat financieringsregelingen eenvoudiger en beter op elkaar afgestemd moeten zijn? Dat regeldruk en planlast minder wordt in plaats van meer?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Speelse muzikale workshop

Nadere informatie

1 januari. Gelukkig Nieuwjaar, ook namens de kinderen in Afghanistan.

1 januari. Gelukkig Nieuwjaar, ook namens de kinderen in Afghanistan. Dankzij alle steun die we mochten ontvangen, kan Stichting SCAN een bijdrage leveren aan de wederopbouw van Afghanistan. Gelukkig Nieuwjaar, ook namens de kinderen in Afghanistan. جدی / دلو / 1-01 Januari

Nadere informatie

Solidariteitsactie. voor. vluchtelingen. in Syrië. Zondag 22 februari 2015. GC De Wildeman Schoolstraat 15, Herent. Koerdische Maaltijd

Solidariteitsactie. voor. vluchtelingen. in Syrië. Zondag 22 februari 2015. GC De Wildeman Schoolstraat 15, Herent. Koerdische Maaltijd Solidariteitsactie voor vluchtelingen in Syrië Zondag 22 februari 2015 GC De Wildeman Schoolstraat 15, Herent Koerdische Maaltijd korte film en getuigenissen van Syrische vluchtelingen optreden Koerdische

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Platform educatie NUMMER 116, 8 APRIL 2016. Vanzelfsprekend mooi

Platform educatie NUMMER 116, 8 APRIL 2016. Vanzelfsprekend mooi NUMMER 116, 8 APRIL 2016 IN DIT NUMMER Platform educatie - lees verder Platform borgen - lees verder Kijkje in de keuken - lees verder Subsidies Themafonds Digitalisering Collecties Groningen - lees verder

Nadere informatie

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Beste vrienden, klanten en bezoekers van onze Galerie en volgers van mijn werk. Hierbij stuur ik u een nieuwe nieuwsbrief met een

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Betrokken ondernemen? Steun vluchtelingenwerk!

Betrokken ondernemen? Steun vluchtelingenwerk! Betrokken ondernemen? Steun vluchtelingenwerk! VluchtelingenWerk Noord-Nederland Informatiefolder voor bedrijven Stelt u zich eens voor dat u vanwege oorlog en vervolging huis en haard moet ontvluchten

Nadere informatie

NATIONAAL FEEST IN LUXEMBURG

NATIONAAL FEEST IN LUXEMBURG NUMMER 25 OKTOBER 2016 MANNEKEN PIS VERKLEED IN CHARRO NATIONAAL FEEST IN LUXEMBURG CULTURELE AGENDA Volgens de traditie werd Manneken Pis verkleed als charro, voor de herdenking van de Mexicaanse onafhankelijkheid.

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Kunstwerk met Cees Vermeulen

Kunstwerk met Cees Vermeulen 3e jaargang Atelier Lia de Craen #3 Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

Wereldvluchtelingendag strijkt een week lang neer in Gent

Wereldvluchtelingendag strijkt een week lang neer in Gent Wereldvluchtelingendag strijkt een week lang neer in Gent Wereldvluchtelingendag zal in Gent niet ongezien voorbij gaan. Zowel IN-Gent, het S.M.A.K. als verschillende middenveldorganisaties pakken uit

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wist u dat? September/oktober Editie 28. Stichting Perpectief. VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen

Nieuwsbrief. Wist u dat? September/oktober Editie 28. Stichting Perpectief. VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen Nieuwsbrief Stichting Perpectief September/oktober Editie 28 VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen Wist u dat? Deze maand hebben we een bezoek gebracht aan Stichting VluchtelingenWerk Oost

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 INHOUD: 1 Oorsprong 2 Uitgangspunten 3 Huidige Situatie 4 Aandachtspunten

Nadere informatie

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 St. Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 Hudsonhof Courant Februari 2014 3 e jaargang Inhoud Ditjes en Datjes! Nieuw bestlijk stelsel vanaf 2014 Ondertekening

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015

Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015 Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015 Uw stem is geld waard voor de Historische Vereniging Als u lid bent van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug ontvangt u per post uw persoonlijke stemcode

Nadere informatie

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers. limburgleads.com

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers. limburgleads.com Limburg Leads 2019 Waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers. Limburg Leads is de plek waar toonaangevende leiders en experts elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken

Nadere informatie

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad.

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Van glasfusion tot streetdance in Deventer Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Wie in Deventer iets wil leren op het gebied van kunst, kan niet

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u treft

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer leren lezen door meester Ron > Kinderboekenmarkt > Ouderkamer bezoek burgemeester en

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

JOUW INZET HEEFT MEER IMPACT BIJ ROTARY.

JOUW INZET HEEFT MEER IMPACT BIJ ROTARY. JOUW INZET HEEFT MEER IMPACT BIJ ROTARY. LOCALE ACTIVITEITEN? GOEDE DOELEN? EEN BETERE WERELD? Je bent gelukkig en succesvol. In je werk, met je gezin, in Nederland. Daarom wil je graag iets terug doen

Nadere informatie

Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019

Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019 Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019 St. Art Laren Vermeerlaan 9 Bilthoven 3723EM Word sponsor van Art Laren Graag nodigen wij u uit om sponsor te worden van de openlucht kunstbeurs Art Laren. Deze

Nadere informatie

Laat u verrassen en INSPIREREN!

Laat u verrassen en INSPIREREN! Laat u verrassen en INSPIREREN! De Nieuwe Bibliotheek De bibliotheek is tegenwoordig zo veel meer dan alleen boek-uitleen. Boeken blijven en ze blijven belangrijk, maar media als cd s, dvd s, cd-roms,

Nadere informatie

NIEUWS VAN ANNOUR. Huiswerkbegeleiding. Leerlingen van groep 6-7. In deze uitgave. Huiswerkbegeleiding. Spring in het park. Actie tegen Huurakkoord

NIEUWS VAN ANNOUR. Huiswerkbegeleiding. Leerlingen van groep 6-7. In deze uitgave. Huiswerkbegeleiding. Spring in het park. Actie tegen Huurakkoord NIEUWS VAN ANNOUR 2de editie Mei en Juni 2013 Huiswerkbegeleiding Annour biedt dit schooljaar voor leerlingen van de basisonderwijs die ondersteuning nodig hebben bij studievaardigheden opnieuw huiswerkbegeleiding

Nadere informatie

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal WELKOM Zutphen Event Academy Oude Stadhuis - Warnsveldzaal DOELSTELLING Zutphen Event Academy SAMENWERKEN GEZAMENLIJKE MARKETING HET PROCES DOORLOPEN RELEVANTE PARTIJEN SPREKEN PROGRAMMA 12 SEPT PROGRAMMA

Nadere informatie

Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds juli 2013

Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds juli 2013 Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds juli 2013 Graag houden we u op de hoogte van activiteiten rond het Academisch Erfgoed Maastricht Fonds. In deze nieuwsbrief leest u de hoogtepunten uit de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Openingsexpositie van Mwafaq A

Openingsexpositie van Mwafaq A Kalender Mondiaal Centrum 08-09-2013 Opening nieuwe expositie Atelier Mondiale 22-09-2013 Boekpresentatie: Dagen des doods 30-09-2013 ReisverhaalPlus Algemeen 07/08-09-2013 Mini Maker Faire, Continium,

Nadere informatie

Weesp Dementievriendelijk. NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3

Weesp Dementievriendelijk. NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3 Weesp Dementievriendelijk NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3 1. Het Alzheimer café Weesp van 4 oktober 2018. Het Alzheimercafe Weesp bestaat 10 jaar! Om dat te vieren is er een speciaal programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen

Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen Erfgoeddag? Erfgoeddag 2016 Rituelen Van idee naar activiteit Hoe inschrijven? Promotiemateriaal Belangrijke data welkomsritueel Rhoussoul, Foto: Cigdem Yuksel,

Nadere informatie

De gereserveerde 15 miljoen euro voor Maastricht Culturele Hoofdstad wordt over de hele provincie ingezet voor culturele doeleinden.

De gereserveerde 15 miljoen euro voor Maastricht Culturele Hoofdstad wordt over de hele provincie ingezet voor culturele doeleinden. Limburg heeft een uniek en veelzijdig cultuuraanbod. Dit komt tot uitdrukking in een enorme verscheidenheid met talloze monumenten, cultureel erfgoed, musea, culturele organisaties, evenementen en een

Nadere informatie

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. limburgleads.com

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. limburgleads.com Limburg Leads 2019 Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. Limburg Leads is de plek waar toonaangevende ondernemers, experts en beleidsmakers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en goede

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Samen bewegen Wereld Alzheimer Week 2019 van 16 tot en met 22 september

Samen bewegen Wereld Alzheimer Week 2019 van 16 tot en met 22 september Samen bewegen Wereld Alzheimer Week 2019 van 16 tot en met 22 Activiteiten voor mensen met dementie en u samen. Hartelijk welkom tijdens de Wereld Alzheimer Week! Een week met activiteiten voor mensen

Nadere informatie

JAARPLAN KRIMPENER KUNSTWAARD

JAARPLAN KRIMPENER KUNSTWAARD JAARPLAN KRIMPENER KUNSTWAARD 2016 Voorwoord Laat de kunst stromen! Onder dit motto gaan we in 2016 aan de slag. Het komende jaar zal in het teken staan van de kunstmanifestatie Kunststroming. Een kunstproject

Nadere informatie

Extra aandacht vragen én geven

Extra aandacht vragen én geven SPECIAL September 2015 Extra aandacht vragen én geven Programma Week van Dementie Extra aandacht vragen én geven Voor u ligt een speciale editie van onze nieuwsbrief. Als netwerk zijn we steeds op zoek

Nadere informatie

Zoekkaart Mensenrechten.

Zoekkaart Mensenrechten. Pagina 1 van 6 Zoekkaart Mensenrechten. 1. Mensenrechten? Wat is dat? In 1945 besloten 51 landen de Verenigde Naties op te richten. In 1948 besloten de Verenigde Naties om een Universele Verklaring van

Nadere informatie

DEN HAAG 10 oktober 2012, Werelddag van Verzet tegen Extreme Armoede 19:15 uur Ambassade van Frankrijk, Smidsplein 1 De Haag Voertaal: Frans.

DEN HAAG 10 oktober 2012, Werelddag van Verzet tegen Extreme Armoede 19:15 uur Ambassade van Frankrijk, Smidsplein 1 De Haag Voertaal: Frans. Meer informatie over de film Joseph de rebel vindt u op: http://www.atd-vierdewereld.nl/film-joseph-de-rebel.html ------------------------------------------------------------------------- Er is nog veel

Nadere informatie

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document.

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Vrijdags op stap met de Dock bus Opstapplaats: Dock, Wijkcentrum Europawijk of bij de Molenburg.

Nadere informatie

Geschiedenis online prijs

Geschiedenis online prijs Geschiedenis online prijs PeelenMaasNet doet mee aan de verkiezing van de beste historische website en app, de Geschiedenis Online Prijs. Er worden 2 prijzen uitgereikt: de Juryprijs en de Publieksprijs.

Nadere informatie

Als u naar aanleiding van deze berichten vragen of opmerkingen hebt, bel of mail ons dan. We zullen u graag te woord staan.

Als u naar aanleiding van deze berichten vragen of opmerkingen hebt, bel of mail ons dan. We zullen u graag te woord staan. Geachte belangstellende, Allereerst bieden wij u bij het begin van dit nieuwe jaar onze beste wensen voor 2015 aan. Graag brengen wij u ook nu weer op de hoogte van het laatste nieuws over de activiteiten

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

1. Gaat u het internationale cultuurfestival Cultura Nova bezoeken?

1. Gaat u het internationale cultuurfestival Cultura Nova bezoeken? Internationaal cultuurfestival Cultura Nova Internationaal cultuurfestival Cultura Nova wordt 18 augustus geopend en duurt nog tot en met 27 augustus. Tijdens het festival is er een programma met beeldend

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Appwijs - ontdek tientallen onmisbare apps voor je tablet en smartphone Heb je een smartphone of een tablet? Dan heb je ongetwijfeld al enkele apps uitgeprobeerd! Maar zo zijn

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand

Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand Confucius Wat doet dance4life? Informeren en activeren! Een wereld zonder hiv en aids is mogelijk. Voor de oplossingen

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april Pagina 1 van 5, versie 14 april 2014 Agenda BOB 2014 (versie 14 april 2014) Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: 19 april se Paasmarkt 4 mei 10 mei 11 mei 18 mei 24 mei 25 mei 25 mei Donderdag 29 mei Vrijdag

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 30 20 juli t/m 26 juli

Zomeraanbod - programma week 30 20 juli t/m 26 juli Zomeraanbod - programma week 30 20 juli t/m 26 juli Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Workshop bestaand

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

REFUGEE UNITE IC VZW

REFUGEE UNITE IC VZW REFUGEE UNITE IC VZW Project/Projet Organisatie/organisation Het Internationaal Comité vzw (IC) is een zelfstandige, democratisch georganiseerde, multiculturele federatie. Het IC wil zel forganisaties

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Docentenhandleiding Buitenspel

Docentenhandleiding Buitenspel Docentenhandleiding Buitenspel Museumles bij de tentoonstelling De heksen van Bruegel (19 september 2015 t/m 31 januari 2016) Museum Catharijneconvent Utrecht Museum Catharijneconvent, 2015 Inleiding U

Nadere informatie

Hoe ontwikkel ik. Lezing van Ineke Strouken op 19 maart in Nieuwegein. Geachte dames en heren, Volkscultuur

Hoe ontwikkel ik. Lezing van Ineke Strouken op 19 maart in Nieuwegein. Geachte dames en heren, Volkscultuur Hoe ontwikkel ik Ineke Strouken een ijzersterk volkscultuurproject? Geachte dames en heren, Welkom op deze studiedag Hoe ontwikkel ik een ijzersterk volkscultuurproject. Sinds een tweetal jaren staat volkscultuur

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN VERKIEZINGS PROGRAMMA 2018-2022 KAMPEN Mijn naam is Nieke Jansen. Ik zit in de gemeenteraad voor GroenLinks. Dat is een politieke partij. In deze folder leg ik uit wat de gemeenteraad is. Ik vertel ook

Nadere informatie

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week 1 t/m 10 september 2018, Hilversum Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en

Nadere informatie

Fotoverslag 2e werkbijeenkomst Inloop GGZ

Fotoverslag 2e werkbijeenkomst Inloop GGZ Fotoverslag 2e werkbijeenkomst Inloop GGZ maandag 30 november 17.15-19.15 uur Regenboogkerk in Hilversum Opening en uitleg programma avondvoorzitter Trudy Busweiler (BMC) Deze tweede werkbijeenkomst is

Nadere informatie

Stichting Variant Goes Jaarverslag 2012

Stichting Variant Goes Jaarverslag 2012 Stichting Variant Goes Jaarverslag 2012 Voorwoord Stichting Variant Goes is een organisatie die de verscheidenheid aan culturen in de gemeente Goes met elkaar in verbinding wil brengen. Uitgangspunt hierbij

Nadere informatie

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Zaterdag 21 september 11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Op de burenmarkt bij het Winkelcentrum Gein kunnen belangstellende bewoners bij de marktstand van het

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Chartres. Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens

Chartres. Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens Chartres Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens Conferentie van 3 t/m 8 mei 2011 in Chartres Met medewerking van Christine Gruwez, Frans Lutters, Wim Veltman e.a. Waarom

Nadere informatie

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 KORTE TERUGBLIK NIEZO PARADIEZO RABO CLUBKAS ACTIE VIDEO AVOND HIJ KOMT, HIJ KOMT NIEZO PARADIEZO Die zomer die begon zowat in mei. heel

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

Het Nederlandse Rode Kruis helpt direct. Jaarverslag 2015

Het Nederlandse Rode Kruis helpt direct. Jaarverslag 2015 Het Nederlandse Rode Kruis helpt direct Jaarverslag 2015 Kijk voor het volledige jaarverslag op: www.rodekruis.nl/jaarverslag2015 2015: het jaar van de vluchteling Honderdduizenden mensen sloegen dit jaar

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Nieuwsbrief Februari 2017 Ons Inloophuis is niet het enige huis in de Haarlemmermeer, maar wel een inloophuis dat nu, na bijna twee jaar, steeds meer bezoekers trekt. Toch blijkt de politiek dat niet voldoende

Nadere informatie