Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls."

Transcriptie

1 Vakantie BSO Dino De zomervakantie 2013 van BSO Dino staat dit jaar in het teken van de continenten. Wij reizen elke week naar een ander continent. Deze hele week zal in het teken staan van dat betreffende continent. We beginnen onze reis in Noord-Amerika waarna we een korte vlucht maken naar Zuid-Amerika. Om vervolgens Down-under Australie te bezoeken en daarna Azië aan te doen. We vliegen terug naar ons eigen continent Europa en eindigen onze zomer vakantie in Afrika om nog even uit de schoolsfeer te blijven. Wij gaan ervoor zorgen dat uw kind vrijdag 30 Augustus weer terug is van deze spannende, gezellige, enerverende & intensieve vakantie trip om vervolgens met een mooie ervaring rijker in de school banken terug kunnen.

2 Week 1: Amerika! Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls. Maandag 22 Juli In de ochtend maken we een officieel paspoort om hiermee op een veilige manier alle continenten van de wereld te kunnen bezoeken. In de middag gaan we Disco Rolschaatsen in de gymzaal of buiten in de Dino tuin met disco muziek. Dinsdag 23 Juli thema: Amerika. De middag bezoeken we een heuse Play Garden vandaag is dat het Griftpark! Woensdag 24 Juli thema: Amerika. De middag bezoeken we een heuse Play Garden vandaag is dat De Pan! Donderdag 25 Juli thema: Amerika. De middag bezoeken we een heuse Play Garden vandaag is dat De Bloesem! Vrijdag 26 Juli: thema: Amerika. De middag bezoeken we een heuse Play Garden vandaag is dat Speeltuin Lunetten!

3 Week 2. Zuid Amerika Maandag 29 juli 2013 In Zuid-Amerika wordt er Spaans gesproken. Zo gaan we in de ochtend wat Spaanse woordjes leren. En gaan we lekkere zuid Amerikaanse tortilla s maken en ten met de lunch. Na de lunch hebben we een uitstapje naar speeltuin de bloesem. Na het uitstapje gaan we een paar dans pasje leren van de Zuid-Amerikaanse dans de Tango. Dinsdag 30 juli In de ochtend gaan we onze spieren losgooien en gaan we limbodansen en de tangopasjes die we hebben geleerd afgelopen maandag. Na de lunch gaan we even lekker bijkomen in de buitenlucht en gaan we lekker spelen in het wilhelminapark. Na terug komst van het park kunnen de kinderen een grote pinata bal maken van papier-maché. Woensdag 31 juli In de ochtend gaan we naar de botanische tuinen, dan gaan we op zoek naar planten die afkomstig zijn uit Zuid-Amerika. Terug gekomen van de botanische tuinen gaan we het dieren geluiden spel spelen op het grote plein van BSO Dino. Om dan even bij te komen gaan we de film kijken ZOOP in Zuid- Amerika. (deze film is afgeleid van de jeugdserie ZOOP die te zien was op nickelodeon). Donderdag 1 augustus In de morgen gaan we onze eigen totempaal en indianentooi maken nadat we hebben geluisterd naar een indianenverhaal. Na deze activiteiten gaan we lekker lunchen. Na de lunch gaan we even spelen bij speeltuin Abstede en gaan we op Dino nog het pinata spel spelen! Vrijdag 2 augustus Dit is de Laatste dag van dit thema. Om dat vrolijk af te sluiten gaan we in de ochtend zelf samba ballen en trommels maken na de lunch gaan we ons schminken en carnaval vieren! Het wordt 1 groot feest.

4 Week 3. Australië Maandag 5 augustus. Gaan we het hebben over de Aboriginals. We laten plaatjes zien en praten erover. Na dat gedaan te hebben kunnen de kinderen geschminkt worden als een echte Aboriginal. Als de kinderen allemaal geschminkt zijn gaan we stenen schilderen en met stoepkrijt gezamenlijk een mooie grondtekening maken op het Dino plein. Ook gaan we vandaag nog even op stap naar het park. Dinsdag 6 augustus In de ochtend gaan we een digeridoo maken, dit is een muziekinstrument. In de middag gaan we een kijkje nemen in speeltuin de bloesem. Als we terug zijn van de speeltuin gaan we vulkanen maken. Dat kan d.m.v. ze zelf te tekenen, ze te schilderen, of met water en zand in de zandbak. Woensdag 7 augustus vandaag hebben we een uitstapje naar het Aboriginal museum in utrecht. En in de middags gaan we de film skippy kijken. Donderdag 8 augustus. In de ochtend gaan we een Australische vlag maken met verf en een groot laken. Ook kan je je eigen vlag maken maar dan wordt wel wat kleiner. Na dat we de vlaggen hebben gemaakt gaan we lekker lunchen. Na de lunch gaan we weer even lekker naar het wilhelminapark. Vrijdag 9 augustus. Vandaag gaan we kijken wat voor beesten er eigenlijk in Australië leven. We gaan daarnaar op zoek in boeken en blaadjes en we gaan erover praten. als je een leuk dier hebt ontdekt kan je dat dier gaan knutselen of tekenen. Daarna gaan we lekker lunchen. De lunch bestaat uit typische Australisch eten. Na de lunch gaan we met jutten zakken de kangaroo race doen en lekker spelen in de speeltuin de Abstede.

5 Week 4: Azië! In de ochtend staat er in de kleuterkamer een tafel klaar met de mogelijkheid om met begeleiding van een PM er direct te gaan knutselen, deze week gebonden aan het thema: Azië Maandag 12 Augustus We gaan de in ochtend lekker aan de slag met het maken van Lampionnen. S middags vertrekken na een heerlijke Aziatische lunch naar het veldje achter de Khonstamschool aan de Krommerijn, om daar het spel: Wie is er bang voor de Chinese muur? te gaan spelen. Dinsdag 13 Augustus In de morgen gaan we de kinderen als Chineesje Schminken en de Vliegers vliegklaar maken. Met deze Chinese vliegers opzak vertrekken we na de lunch naar het Wilheminapark om daar op het grote veld te gaan vliegeren. Woensdag 14 Augustus Gaan we s ochtends Aziatische tattoos tekenen zodat je klaar bent voor de stoere Aziatische strijd. We gaan s middags namelijk meedoen aan een spannende Drakenrace in de Dino Tuin. Donderdag 15 Augustus We gaan na wat Aziatisch geknutsel en gefrutsel aan het einde van de ochtend naar de Botanisch tuinen in de uithof. Zoals jullie misschien wel weten zijn vooral Chinezen dol op tuinieren daar besteden ze al en hele geschiedenis veel aandacht aan. We gaan opzoek naar bloemen & planten die oorsprong hebben in Azië /China. Vrijdag 16 Augustus In de ochtend gaan we knutselen en in de timmerschuur werken we aan een afgebroken deeltje van de Chinese muur. In de middag gaan we zelf Kroepoek wokken (dit gaat een PM er uitvoeren) en de kinderen kunnen op veilige afstand meekijken hoe de kroepoek ontstaan, om deze later onder het genot van de film karatekid (kinder versie) samen op peuzelen.

6 Week 5. Europa Maandag 19 augustus. We beginnen deze week met een Griekse dag. In de ochtend gaan we borden e.d. kapot gooien en slaan zodat we ze voor morgen( 20 augustus) kunnen gebruiken voor mozaïeken. Als we de borden e.d. kapot hebben gegooid gaan we ons bezig houden met de lunch. We gaan allemaal lekkere Griekse tapas maken en eten! Uiteraard is er ook gewoon brood aanwezig voor kinderen die het niet lusten. Na de heerlijke lunch gaan we lekker naar buiten. We gaan naar speeltuin de bloesem. Als we in de middag terug komen van het spelen gaan we een Griekse dans leren! Dinsdag 20 augustus Spanje! Vandaag zitten we in het zonnige Spanje. We gaan lekker Spaanse tapas maken en paella. Dit eten we met de lunch lekker op. Na de lunch hebben we nog even een uitstapje naar het park toe. Daar kunnen we gaan kijken of we nog mooie steentjes vinden onderweg. Bij terugkomst gaan we ons eigen vierkantje mozaïeken. Woensdag 21 augustus. Voor vandaag zijn we in Italië. We gaan onze eigen Venetiaanse maskers schilderen, pizza maken en het spel de toren van Pisa spelen! Uiteraard hoort bij Italië ook lekker ijs. In de middag gaan we dan ook met zijn alle lekker een ijsje halen bij de ijssalon Italia. Donderdag 22 augustus. Vandaag zitten we in Frankrijk. We gaan onze eigen croissantjes en stokbroodjes maken en nemen die mee voor een heerlijk picknick! Na de picknick gaan we terug naar Dino en gaan we de tour de Dino fietsen! Dus neem dan je eigen fiets mee als dat kan. Vrijdag 23 augustus. Ons buurland België is de laatste bestemming van deze week, voordat we naar het volgende continent vliegen. België staat natuurlijk bekend om de Vlaamse frieten en de moppen. Zo gaan we vandaag gezellig moppen vertellen en Vlaamse frieten maken. In de middag gaan we zelf ansichtkaarten maken en hebben we een uitstapje naar de speeltuin, dit keer naar speeltuin Abstede.

7 Week 6: Afrika: Maandag 26 Augustus We gaan beginnen in Noord Afrika en voor de lunch een couscous salade voorbereiden. Er staat ook een tafel klaar met de mogelijkheid om direct aan het knutselen te gaan, deze week gebonden aan het thema: Afrika. S Middags gaan we trommels versieren die we deze hele week gaan gebruiken voor de Afrikaans trommel en dans. Dinsdag 27 Augustus In de ochtend een tafel klaar met de mogelijkheid om direct aan het knutselen te gaan, deze week gebonden aan het thema: Afrika. Na een ochtend van knutselen en trommelen gaan we, jawel naar kinderboerderij Rotsoord, op safari naar dieren uit Afrika. We hebben op Dino voor deze safari een heerlijke picknick voorbereid. En op Rotsoord gaan we lekker picknicken in het moeras. Woensdag 28 Augustus In de ochtend een tafel klaar met de mogelijkheid om direct aan het knutselen te gaan, deze week gebonden aan het thema: Afrika. Om nog even in de dierensfeer van gister te blijven is er de mogelijkheid om je te laten schminken als een Afrikaans dier: leeuw, zebra, tijger, nijlpaard etc. Woensdag middag is het weer eens tijd voor Bioscoop Dino: We gaan DE LEEUWEN KONING KIJKEN! Verder staan de trommels ook weer tot de beschikking van de kinderen. Donderdag 29 Augustus In de ochtend een tafel klaar met de mogelijkheid om direct aan het knutselen te gaan, deze week gebonden aan het thema: Afrika. Ook gaan we ochtends Afrikaanse maskers maken. Deze gebruiken we S middags bij het trommelen en Afrikaanse stam dansen. Dit gaan we uitvoeren in de Dino tuin. Vrijdag 30 Augustus In de ochtend gaan we aan de slag met Afrikaanse kralen kettingen maken. Deze gebruiken we; S middags bij het trommelen en Afrikaanse stam dansen deze keer gaan we dit uitvoeren op het veld in het Wilhelminapark (met maskers en kralen die we de hele week al zelf hebben geknutseld in de ochtenden).

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen!

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen! vrijdag 25 juli Wat Doen week 1 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha maandag 21 juli Bootjes maken die echt kunnen varen! Na de lunch gaan we ze laten varen in het Griftpark dinsdag 22

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Maandag 9 juli Deze vakantie is het thema Reis om de wereld. We trappen af met Azië. Vandaag starten we met het maken van vlaggen van verschillende Aziatische landen. Met

Nadere informatie

Praktisch. Wilt u uw kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma

Praktisch. Wilt u uw kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma Praktisch Wilt u uw kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma meedoen. Komt uw kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat het ons

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Tijd om er even tussenuit te. poging om een. zetten.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Tijd om er even tussenuit te. poging om een. zetten. Deze week blijven we nog een beetje in de buurt van Nederland en verkennen we EUROPA. We doen allerlei activiteiten uit Nederland, Frankrijk, Griekenland en Italië. van 6 juli t/m 10 juli Tijd om er even

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie WEEK 1 Maandag 1 juli BSO Vulkaaneiland Natuur Kunstdag 4-12 jaar aanwezig voor: 9:00 uur ophalen vanaf: 17:00 uur Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma Praktisch Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma meedoen. Komt je kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat

Nadere informatie

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Spetters Thema Frankrijk

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Spetters Thema Frankrijk ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Spetters Thema Frankrijk 7-7-2014 8-7-2014 9-7-2014 10-7-2014 11-7-2014 Boetseren 8+ Met gekleurd boetseerklei en andere materialen je eigen wereld maken Jeu de

Nadere informatie

Nieuwsbrief: De wereld rond

Nieuwsbrief: De wereld rond Nieuwsbrief: De wereld rond Beste ouders, De vakantie is aangebroken en we wensen jullie van harte een welverdiend zomerverlof. Tijdens de zomervakantie kunt u opnieuw rekenen op ons om opvang te bieden

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen.

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen. Duiven & Westervoort Week 29 Afrika Maandag 17/07 Dinsdag 18/07 Woensdag 19/07 In Afrika zijn ze heel muzikaal een ritmisch. Wij gaan kijken of wij er ook wat van kunnen! Helaas hebben ze in Afrika niet

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

Vakantie. BSO Labyrint en Homerus. Elke week een ander thema. elke week andere activiteiten! Locatie BSO Homerus: Homeruslaan 40

Vakantie. BSO Labyrint en Homerus. Elke week een ander thema. elke week andere activiteiten! Locatie BSO Homerus: Homeruslaan 40 Vakantie BSO Labyrint en Homerus Elke week een ander thema elke week andere activiteiten! Locatie BSO Homerus: Homeruslaan 40 Maandag: Week 1 AMERIKA 22 juli 26 juli Ochtend: Inleiding van de week met

Nadere informatie

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen pvc buizen week 1 groen dinsdag 11 juli spelen maandag 10 juli griftpark, hutten bouwen Bij mooi weer gaan we in de kaktus tuin spelen met (water) balonnen, we bouwen hutten en tenten en gaan aan het eind

Nadere informatie

Activiteitenrooster zomervakantie Hooiberg & Willem Eggert Week 1: Amerika

Activiteitenrooster zomervakantie Hooiberg & Willem Eggert Week 1: Amerika Week 1: Amerika 6 - jul 7 - jul 8 - jul 9 - jul 10 - jul Vliegtickets naar Amerika en Dollars Pinata American cookies bakken Workshop Wherelant Vandaag gaan wij een dagje naar Volendam Hamburgers bakken

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten Maandag 20 juli Dinsdag 20 juli Woensdag 20 juli Donderdag 20 juli Vrijdag 20 juli 10.30 11.30 uur Paspoort maken 10.00 13.00 uur Op het menu: Pasta! Buon appetito! 10.30 11.30 uur Op het menu: Croissants

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China Zomervakantie BSO / Programma 9 t/m 13 juli: China BSO : 06-33870003 BSO : 06-22591795 Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO! Paspoorten maken. Chinese Loempia s maken. We gaan paspoorten maken

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI

PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

BSO Eigenwijs en BSO Rootz. Engeland. Engeland

BSO Eigenwijs en BSO Rootz. Engeland. Engeland BSO Eigenwijs en BSO Rootz EERSTE VAKANTIE WEEK 9 JULI T/M 13 JULI THEMA REIZEN Engeland Maandag 9 juli: Engeland Olympische ringen kleuren, de pictogrammen van de sporten tekenen. Spelletjes estafette:

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO BSO centrum Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 34 jaar We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2014 van de bso. Het thema deze

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Thema Cultuur & Landen

Thema Cultuur & Landen Hallo Allemaal! De komende zes weken hebben we het thema Cultuur & Landen. De groep paars reizen we de komende vakantie door verschillende landen en continenten. Continenten zijn verschillende landen die

Nadere informatie

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen BSO Kaktus en BSO de Leeuw in de meivakantie alle dagen In de mei vakantie valt er weer van alles te beleven op de BSO! We bouwen indianen-tenten, we gaan naar het speelbos, we maken een indianen-tuin

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender

Zomervakantie activiteiten kalender Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Vandaag staat helemaal in het teken van sport. We beginnen met het ontwerpen van een cool sport shirt en deze gaan we

Nadere informatie

Vakantie programma Zeester en Neptunus 2015 Zomervakantie:

Vakantie programma Zeester en Neptunus 2015 Zomervakantie: Thema: Erop uit! Week 1 A.u.b. alle belangrijke informatie doorgeven aan de Zeester. Op telefoonnummer 023-5264110 Maandag Hop hop hop paardje in galop.vandaag 6 /7 gaan we paardrijden met de kinderen.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 Beste ouders/verzorgers, Hoera, het is weer bijna vakantie! Voor de zomervakantie hebben wij weer een gevarieerd programma met leuke activiteiten en uitstapjes

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

REIZEN. Deze zomer met b.s.o. de Roos. We gaan op reis!

REIZEN. Deze zomer met b.s.o. de Roos. We gaan op reis! REIZEN Deze zomer met b.s.o. de Roos We gaan op reis! Week 1 23-07-2018 24-07-2018 Op reis We gaan ons voorbereiden om op reis te gaan: Waar gaan de kinderen naar toe deze vakantie? Wat gaan we met de

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Leuke dingen in de zomervakantie

Leuke dingen in de zomervakantie Leuke dingen in de zomervakantie bij jou in de wereld buurt! Deze zomervakantie hoef jij je niet te vervelen want er zijn weer leuke dingen te doen. Wat dacht je van Dansend de wereld rond, Schotse Highland

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 1E WEEK 22 JULI T/M 26 JULI THEMA LANDEN: NEDERLAND. De kinderen worden deze week gebracht en gehaald op de Camping de Oude Maas. Idem.

ZOMERVAKANTIE 1E WEEK 22 JULI T/M 26 JULI THEMA LANDEN: NEDERLAND. De kinderen worden deze week gebracht en gehaald op de Camping de Oude Maas. Idem. ZOMERVAKANTIE 1E WEEK 22 JULI T/M 26 JULI THEMA LANDEN: NEDERLAND. De kinderen deze week gebracht en gehaald op de Maandag 22 juli. Muriel, Alberdina, Kim Evt regenkleding. Dinsdag 23 juli Muriel, Fabian,

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO Buitengewoon Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo op de Camping. Groetjes, Team Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Zo op de Camping. Groetjes, Team Zo in de Duinpan ...het is vakantie! Zo op de Camping Dit jaar is de eerste keer dat Zo Outdoor in de Duinpan een vakantieprogramma heeft. Dat doen wij in combinatie met Zo BSO aan de 2e Sweelinckstraat met een heuse trektocht.

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema:

Auditieve oefeningen bij het thema: Auditieve oefeningen bij het thema: Boek van de week: 1; De gele ballon 2; Spiegeltje Rondreis 3; Reuzenatlas 4; Verhaalbegrip: Bij elk stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant Hoe zou het

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens

Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens Vakantieprogramma 2015 Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens Zomer 2015 Inhoudsopgave Zes zotte zomerweken

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Activiteiten programma zomervakantie

Activiteiten programma zomervakantie Week 29 Maandag 13 juli Tomatensoep maken Dinsdag 14 juli Modderdag Neem kleren die vies mogen worden! Voor meer informatie zie poster op de deur. Woensdag 15 juli Macaroni Naar de gymzaal van 10.00 t/m

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Zaza

Vakantieprogramma BSO Zaza Maandag 1 juli BSO zaza Natuur opstartdag 4 t/m 7 jaar Zo eindelijk vakantie niet een paar dagen, maar 6 weken. Wat hebben jullie hard gewerkt het afgelopen jaar op school. Kom vandaag maar eens lekker

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Zuidpool

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Zuidpool ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Italië 7-7-2014 8-7-2014 9-7-2014 10-7-2014 11-7-2014 Pasta kettingen Rijgen en schilderen Toren van Pisa Samen bouwen! Bouwen 8- Huizen en torens bouwen met verschillende

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Zomervakantie Noorderlicht, thema: De Wereld Rond! Maandag 13 juli. Dinsdag 14 juli. Woensdag 15 juli. Donderdag 16 juli.

Zomervakantie Noorderlicht, thema: De Wereld Rond! Maandag 13 juli. Dinsdag 14 juli. Woensdag 15 juli. Donderdag 16 juli. Zomervakantie Noorderlicht, thema: De Wereld Rond! Wat gaat zo n schooljaar toch snel. Het einde is alweer in zicht. Wat voor ons betekent dat er een heel gezellige periode aanbreekt, ZOMERVAKANTIE. Een

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou

Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou Maandag 24 juli: Latijns- en Zuid-Amerika Zoals je misschien wel weet, staat Zuid-Amerika o.a. bekend om

Nadere informatie