Zomervakantie Noorderlicht, thema: De Wereld Rond! Maandag 13 juli. Dinsdag 14 juli. Woensdag 15 juli. Donderdag 16 juli.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zomervakantie Noorderlicht, thema: De Wereld Rond! Maandag 13 juli. Dinsdag 14 juli. Woensdag 15 juli. Donderdag 16 juli."

Transcriptie

1 Zomervakantie Noorderlicht, thema: De Wereld Rond! Wat gaat zo n schooljaar toch snel. Het einde is alweer in zicht. Wat voor ons betekent dat er een heel gezellige periode aanbreekt, ZOMERVAKANTIE. Een hele lange vakantie vol met leuke, groene, leerzame, gezellige en sportieve activiteiten in het teken van verschillende landen zooals, China, Egypte, Amerika, Italië, België en natuurlijk Nederland. Voor iedereen die wij niet meer spreken, fijne vakantie, geniet ervan en rust lekker uit. Tot in het nieuwe schooljaar!!! Week 1: China! Maandag 13 juli Vandaag bezoeken we de Chinese muur, want deze gaan we na maken van suikerklontjes. De Chinese muur is wel 5000 km lang! Kunnen we deze wel op ware grote namaken? Na onze picknick buiten op het gras gaan we in de gymzaal allemaal Chinese spelletjes spelen. heb je wel eens gehoord van voetbadminton? Of een potje mahjong? Dinsdag 14 juli In China eten ze regelmatig koekjes. Ook hele bijzondere, namelijk gelukskoekjes! Dit zijn koekjes met een papiertje erin met een mooie wens erop. Deze gaan we zelf maken met allemaal mooie zelfverzonnen wensen! In de middag gaan wij door naar een Chinese tempel. Wist je dat de belangrijkste paleizen en tempels in China een blauw dak hebben? Want blauw was de kleur van de keizer. Alleen de daken van tempels en paleizen waar de keizer woonde mochten die kleur zijn. Wie maakt de mooist gekleurde tempel? E n is jouw dak ook blauw? Woensdag 15 juli Als je over de straten in China loopt kom je allemaal van die mooie rode lantaarns tegen. Deze hangen bijna bij elk huis. Om de bso een beetje in de Chinese sfeer te brengen wordt het hoog tijd dat we ook deze lampionnen hier ophangen! Help je mee ze te maken? Na een heerlijke tosti op weg naar het museum van Volkenkunde om te onderzoeken waarom China China heet??? Donderdag 16 juli China is ook wel het land van de rijst. Het is daar omgeven van de rijstvelden. Ook heel veel mensen werken daar, maar omdat de zon er heel fel schijnt beschermen de mensen zich door rieten punt hoeden te dragen. Zo schijnt de zon niet de hele tijd in je ogen. Omdat de zomer in Nederland ook heel warm kan zijn gaan wij deze hoeden maken. China is ook het land van de panda. Daarom gaan wij in de middag knuffels maken! Vrijdag 17 juli Vandaag komen we op onze laatste bestemming aan, het terracotta leger. Deze beelden (wel 1.000) vonden ze na het uitgraven van een put Wat zou er in onze zandbak diep begraven liggen. Misschien kunnen we er eentje na kunnen maken? In China heeft elk jaar een naam van een dier, bijvoorbeeld een hond aap of rat. Een heel belangrijk dier is de draak. Als je dan geboren bent in het jaar van de draak brengt dat extra veel geluk. Dat wordt vandaag dus draken knutselen, want wij bij Noorderlicht zijn allemaal heel belangrijk,

2 Week 2: Europa, Egypte, Amerika en China! Maandag 20 juli Wat eten ze graag in België: Frieten Die kunnen wij veel lekkerder maken, help je mee? Maar wie er liever pizza eet, we maken deze vandaag op zijn Belgisch Na deze heerlijke lunch is het voor wat extra beweging in de gymzaal. Het is tijd voor een survival op z n Belgisch. Heb je hier ooit van gehoord? Dinsdag 21 juli Vandaag gaan we naar de naar de Beatrix speeltuin, neem je je zwemkleding en handdoek mee? Wij zorgen voor broodjes, heerlijke Hollands tosti s, die lust toch iedereen. Wanneer we in de middag op tijd terug zijn kunnen we misschien nog wat knutselen van klei. De waterlelie! Een echte Hollands bloem. Maak jij een rosé, een witte of een gele waterlelie. Woensdag 22 juli Vandaag is het weer tijd om zelf te gaan kokkerellen. Rijst met kerrie. Helpen jullie allemaal mee? Dit eten we natuurlijk niet op bij de BSO aan tafel. We nemen onze maaltijd mee naar de Nijl om daar gezellig langs de water kant samen te eten. Dan is hierna vast nog wel even tijd voor wat spelletjes Donderdag 23 juli Deze ochtend staat in het teken van het museum Volkenkunde. Na wat spelletjes en wat fruit gaan we op pad! Spannend wat we daar weer allemaal kunnen bekijken. Rond lunch tijd zijn we weer terug, want in de gymzaal staat een heel leuk spel op ons te wachten, een echt Amerikaans spel Honkbal Doe je basbal cap wel op vandaag? Vrijdag 24 juli In China zijn ze dol op glimmende en gekleurde afbeeldingen zoals draken of poezen. Die kunnen wij natuurlijk nog mooier namaken. Welk dier kies jij? Na de lunch gaan we naar de Leidse Hout,, om daar de Chinese muur met takken en bladeren na te maken. Wanneer we hard door werken is er vast en zeker nog wel even tijd over om een spel te spelen.

3 Week 3: Waterland, Modderland! Maandag 27 juli Vandaag staat in teken van heerlijk kokkerellen. Een marshmallow shake, wie heeft hier wel eens van gehoord? Die gaan we maken, zijn jullie ook niet benieuwd waar die naar smaakt. Bij de lunch eten we wentelteefjes. Maar die moeten ook samen gemaakt worden. Wie helpen er allemaal mee? Na al dat lekkere eten is het s middags tijd voor wat sportiviteit. Hup naar buiten; kennen jullie het wilde waterspel al. Neem je wel droge kleding of zwemkleding mee??? Dinsdag 28 juli Modder en spelen; een super combinatie. Daarom gaan we vandaag naar de modderspeeltuin in de Vogelwijk in Leiden. zwemkleding, handdoeken en lunchpakketjes mee. We zijn er helemaal klaar voor. Nemen jullie een goed humeur en het zonnetje mee??? Woensdag 29 juli Vandaag wisselen we het knutselen af met het buiten spelen. We maken eerst een zomersleutelhanger. Kom je wel op de fiets, dan je je nieuwe sleutelhanger gelijk aan je fietssleutel hangen. Even kijken hoe die bij je fiets past. En dan kunnen we s middags op de fiets naar de waterspeeltuin in het park Cronesteijn. Ook bij deze speeltuin, neem je droge kleding of badkleding mee. Want droog blijven in deze speeltuin is erg moeilijk. Donderdag 30 juli Ben jij onze enige echte speurder? Dan kunnen we jou vandaag goed gebruiken. We beginnen vandaag met een speurtocht door de wijk en spelen tussendoor behendigheid spelletjes. Met aan het einde een hele grote opdracht. Na de lunch is het tijd voor een knutsel activiteit; maken we ons eigen vervoer sjoelbak Wat dat nu precies inhoud??????? Vrijdag 31 juli In elk land zijn vlaggen heel belangrijk als symbool van de geschiedenis van een land, daarom maken we in de ochtend onze eigen Noorderlicht vlag met ons eigen team En spelen we in de middag het spel:vlaggenroof om de geschiedenis van Noorderlicht te laten voortgaan! Om dit spel goed te kunnen spelen moet er wel eerst goed geluncht worden, wat denken jullie van harde broodjes met lekker beleg?

4 Week 4: Camping, Nederland! 'Camping Noorderlicht' Maandag 3 augustus Nederlanders kamperen vaak als ze op vakantie gaan. Dat gaan we vandaag ook doen. We gaan de tent opzetten in de zandbak bij de pomp, blazen een luchtbed op en strandballen, gaan badmintonnen, buiten eten en slapen ;) in de buitenlucht. Kortom wat je doet als je op een camping bent. Verder doen we spelletjes die je alleen in de zandbak kan doen.. We maken voor de lunch vandaag een een typische Nederlandse lekkernij..wentelteefjes.. Dinsdag 4 augustus Vandaag hopen we dat het regent. Veel. De hele dag. Zo niet, dan maken we wel regen! In de ochtend creëren we samen met behulp van een dansbedenk- en dansoefenliedje (de zevensprong) een regendans. S middags gaan we dansen en zingen in de regen (met paraplu) ook gaan we voluit in plassen stampen! Heb je een regenpak? Neem hem dan mee, dan gaan we meteen testen of die wel waterdicht is.. Woensdag 5 augustus Nederland heeft een koning. We doen spelletjes die met koningen en koninginnen te maken hebben, zoals het spel 'koningsbal.' Dat doen we natuurlijk in de Beatrix speeltuin, die genoemd is naar de moeder van onze koning. Donderdag 6 augustus In de ochtend gaan we werken met hout!! En we horen het sprookje kennen van een molenaarsknecht. Met behulp van een berkenstammetje kun je je eigen molen maken.. Je kan werken met de handboor een verstekbak, een houtrasp en schuurpapier, houtlijm, maar je kan ook je eigen creatie maken. Er is genoeg materiaal aanwezig voor bijvoorbeeld een houtschilderij, met kleine triplexstukjes bijvoorbeeld. In Leiden kent iedereen natuurlijk Molen de Valk, die staat zo dicht bij school. Is er nog een molen in leiden. We gaan op pad, op zoek naar nog een andere Molen.. Welke dat is natuurlijk een verrassing.. Op het eindpunt kunnen we picknicken en spelen in een parkje.. Vrijdag 7 augustus In Nederland zijn geen woestijnen of enorme bergen. Wij hebben polders, duinen of bossen. Vandaag gaan we met de bus naar Bos huis te Warmond, daar gaan we natuur doe- en ontdekkingsactiviteiten doen. We nemen een heel lijst met ideeën mee. We gaan er lekker picknicken en als we uitontdekt zijn nog wat spelletjes doen. Op Noorderlicht terug kunnen we met gevonden spullen uit het bos een bosboekje, boskwartet of natuurschilderij maken.

5 Week 5: Engeland, Italië, België Maandag 10 augustus Iedereen kan wel twee woorden Engels spreken. In ieder geval Yes en No. Vandaag zeggen we in plaats van 'ja' en 'nee', Yes en No. Oepsie, gaan we ons niet vergissen? Verder lezen we een verhaal van Winnie de Pooh, een beroemd Engels kinderverhaal. We studeren een Engels liedje in en begeleiden onszelf met instrumenten en gaan proberen het in canon te zingen. Ook gaan we Engels hinkelen. In de middag bakken we kleine lekkernijen voor een high tea om half vier Mmmh lekker! Dinsdag 11 augustus In de ochtend gaan we bouwen en knutselen. De toren van Pisa is hoog en scheef! We gebruiken Jenga en Kapla om een toren van Pisa te maken. Hoe hoog kan je de jouwe worden zonder dat die omvalt? Let op als hij (een beetje) scheef staat, anders telt het niet natuurlijk! We gaan ook we knutselen met macaronischelpjes.. En kan je een ketting maken van geschilderde macaroni of een mozaiek-schilderij. In de middag maken we met behulp van een pastamachine onze eigen Tagliatelle (brede spaghetti) Die gaan we laten drogen, kort koken en opsmikkelen natuurlijk met een beetje geraspte kaas en wat champignonnetjes en tomaatjes..heerlijk!! Woensdag 12 augustus Wij kennen België onder andere van de moppen die we zelf over ze verzinnen. We maken ons eigen favoriete moppenboek.. (Er is een hele verzameling op Noorderlicht)..welke vinden we het leukst. Hier kunnen we de type machines voor gebruiken. Ook gaan we moppentikkertje doen. Ook is België beroemd om hun bonbonnetjes: dus in de middag maken we onze eigen bonbonnetjes. Bonbonnetjes hebben verschillende vullingen. We gaan aan de slag onze eigen vulling! Donderdag 13 augustus We gaan op stap. (een heel klein stukje met de bus) naar de Vogelspeeltuin. Daar eten we ook onze boterham. Nu hebben we nog iets anders te doen daar. We moeten op kersenexpeditie (voor het maken van de soep op dinsdag en ook om zelf al van te voren wat te smullen natuurlijk) en gaan speuren naar de geheime groentewinkel.. Het enige dat we weten is dat hij in de buurt van de Vogelspeeltuin is. Zal het ons lukken de kersen te bemachtigen?? waar oh waar moeten we dan heen?? Vrijdag 14 augustus Ons eigen songfestival. Elk jaar is er een liedjeswedstrijd tussen alle landen van Europa, We organiseren ons eigen liedjes festival. Uit een lijst van liedjes met behulp van de gitaar studeren we onze eigen liedjes in. Belangrijk als je optreedt is natuurlijk ook, hoe je erbij danst en wat je aantrekt. Elk Europees land heeft zijn eigen vlag.. Welke vlag hoort bij welk land? In de middag doen we een vlaggenquiz en spelletjes die met vlaggen te maken hebben. In de middag gaan we Europees koken. Iets wat typisch uit Denemarken bekend is, is Kersensoep p (als we geen kersen hebben, maken we het met aardbeien of frambozen) Hmmmmm..

6 Week 6: Afrika! Maandag 17 augustus Een kijkdoos, wie heeft niet ooit eentje gemaakt. Maar wie heeft er ooit een gemaakt in een wc rolletjes In Afrika leven veel wilde dieren, zoals olifanten, zebra s of leeuwen. Die proberen we na te maken in onze mini kijkdoos. Welk dier kies jij? Na al deze inspanning is het tijd voor de lunch, wat voor lekkers wordt er vandaag op tafel gezet? Dekken jullie alvast de tafel. In de middag blijven we in de safari sferen en gaan we marionetten maken van wilde dieren. Kies jij nu een nader dier? Dinsdag 18 augustus Vandaag wordt een sportieve dag,, de duiken met z n allen de gymzaal in, voor Afrikaanse spelletjes Ken jij al de spelletjes mmele en deweke of woerd? (wat een vreemde namen, eerst maar een samen proberen deze goed uit te spreken) In de middag gaan we Afrikaanse bananenkoekjes maken. Hmmm Dat wordt vast smullen. Woensdag 19 augustus Vandaag gaan op zoek naar de kunstenaar in ons zelf. Met stippen maken we gezellige gekleurde dieren. Dit schilderen we niet op papier, maar zoals echte kunstenaars op doek. Wat is jouw lievelingskleur?. Vanmiddag met z n allen duimen voor mooi weer. We gaan naar de waterspeeltuin bij het museum Boerhaave. Heerlijk kliederen en klederen met water. Trek je kleding aan dat nat mag worden? En deze dag sluiten we natuurlijk af met een ijsje Donderdag 20 augustus Afrika is een heel kleurrijk land waar ze ook dol zijn op dans en muziek. Nou, daar kunnen we wel wat mee vandaag. We beginnen met het maken van eigen verzonnen Afrikaanse muziek instrumenten.. Daarna samen muziek maken en dansen natuurlijk Na de lunch is het tijd voor iets creatiefs; maskers, die zie je ook veel in Afrika. Maar wij kunnen ook hele mooie maken. In allerlei vormen en kleuren. En dan houden we ze op als de papa s en mama s komen. Ze herkennen ons dan nooit!!! Vrijdag 21 augustus Vandaag gaan we de hele dag op pad. Spelen in de speeltuin in Bennebroek, zwemspullen en handdoek mee. Wij zorgen voor de broodjes. En heel belangrijk. Nemen jullie je allerbeste humeur mee?

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Maandag 9 juli Deze vakantie is het thema Reis om de wereld. We trappen af met Azië. Vandaag starten we met het maken van vlaggen van verschillende Aziatische landen. Met

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie WEEK 1 Maandag 1 juli BSO Vulkaaneiland Natuur Kunstdag 4-12 jaar aanwezig voor: 9:00 uur ophalen vanaf: 17:00 uur Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls.

Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls. Vakantie BSO Dino De zomervakantie 2013 van BSO Dino staat dit jaar in het teken van de continenten. Wij reizen elke week naar een ander continent. Deze hele week zal in het teken staan van dat betreffende

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China Zomervakantie BSO / Programma 9 t/m 13 juli: China BSO : 06-33870003 BSO : 06-22591795 Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO! Paspoorten maken. Chinese Loempia s maken. We gaan paspoorten maken

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 34 jaar We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2014 van de bso. Het thema deze

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen.

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen. Duiven & Westervoort Week 29 Afrika Maandag 17/07 Dinsdag 18/07 Woensdag 19/07 In Afrika zijn ze heel muzikaal een ritmisch. Wij gaan kijken of wij er ook wat van kunnen! Helaas hebben ze in Afrika niet

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde Programma zomervakantie In ieder van ons schuilt een superheld. Soms zie je m niet, maar hij zit er wel degelijk. Deze zomer gaan we op zoek naar de superheld in onszelf. Natuurlijk kun je een voorbeeld

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Zomervakantie VZOD Week 1

Zomervakantie VZOD Week 1 Zomervakantie VZOD Week 1 Graag altijd zwemkleding mee, en graag een handdoek! Deze week staat de kleur oranje centraal. Met een uitje graag om 9:15 aanwezig zijn. 7 juli 2014 8 juli 2014 9 juli 2014 10

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Vlag maken van Amerika. Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1

Zomervakantie. Week 1 16.30 uur Zomerse dag De zomervakantie is begonnen! Deze beginnen wij dan ook met een zomerse dag Neem jij wel je zwemspullen mee? Week 1 16.30 uur Oud-Hollandse Spelen Gooi jij alle blikken om, of heb

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten Maandag 20 juli Dinsdag 20 juli Woensdag 20 juli Donderdag 20 juli Vrijdag 20 juli 10.30 11.30 uur Paspoort maken 10.00 13.00 uur Op het menu: Pasta! Buon appetito! 10.30 11.30 uur Op het menu: Croissants

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie