humanitas In dit journaal: Uitgevoerd: Verpleeghuis Humanitas-Akropolis - Hillegersberg In uitvoering:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "humanitas In dit journaal: Uitgevoerd: Verpleeghuis Humanitas-Akropolis - Hillegersberg In uitvoering:"

Transcriptie

1 humanitas humanitas De bouwprojecten levensloopbestendige van Humanitas In dit journaal: Uitgevoerd: Verpleeghuis Humanitas-Akropolis Gerard Goosenflat Putselaan Herman Visserhuis Aveling Marthalaan In uitvoering: Carry van Bruggensingel Plein 1953 Roerdomplaan Müllerpier Werk in voorbereiding: Nesselande Waterwegcentrum IJsselmonde-centrum Cool Communitycentre Mauritsweg Verpleeghuis Humanitas-Akropolis - Hillegersberg Nadat een gecompliceerde operatie van ontmanteling van de oude Humanitaskliniek was afgerond, is goed architect architectenbureau P.Weeda - Rotterdam aannemer Ballast Nedam start renovatie oplevering december 1997 juni 1999 capaciteit 240 bedden zichtbaar wat de renovatie aan verbeteringen heeft opgeleverd. Aan de buitenzijde is te zien dat het gebouw groter/ruimer is geworden en de gevel lichter, moderner en vooral tranparanter. De effecten aan de binnenzijde zijn nog groter. In plaats van vier- tot zespersoons verpleegkamers beschikt de kliniek over lichte/ ruime, een- of tweepersoonkamers eigen sanitaire voorzieningen. Burgemeester Baumannlaan - Overschie architect arch.bureau XX (Post & ter Avest),Delft aannemer KWVS-groep Medio maart 1999 werd Humanitas, in nauwe samenwerking KWVS en Ahold, als een van de drie ontwikkelpartijen geselecteerd voor een nadere uitwerking van het in januari 1998 gepresenteerde visieplan het oog op Overschie ter ontwikkeling van de MEAOlocatie aan de Burgemeester Baumannlaan in samenhang twee andere locaties in Overschie. Waterwegcentrum - Hoek van Holland Humanitas heeft haar belangstelling voor mede-ontwikkeling van het Waterwegcentrum opnieuw bij de (deel) gemeente bevestigd. De in de tijd aangepaste plannen hebben zowel betrekking op wonen als recreatieve voorzieningen

2 Plein Pendrecht architect Arch.bureau XX (Post ter Avest), Delft start bouw december 2001 oplevering zomer 2003 aantallen 88 huur 44 koop ± 1800 m 2 bedrijfsruimten Putselaan - Hillesluis architect de Nijl architecten Rotterdam aannemer Ballast Nedam start bouw december 1998 oplevering juni 2000 aantallen 58 huur ± 1000 m 2 bedrijfsruimten 80 parkeerplaatsen (garage i.o.v. PBR) Medio 1996 is Humanitas betrokken geraakt bij de herstructurering van het centrum van Pendrecht (Plein 53) in de deelgemeente Charlois. Tegenover het voormalig zwembad Pendrecht realiseert PWS in samenwerking Humanitas twee woontorens en bedrijfsruimten. Van de huur worden er 15 gereserveerd voor de Stichting Fokus (woonruimte voor mensen/gezinnen lichamelijke handicaps). Voor de bedrijfsruimten is overleg een kapper/ schoonheidssalon, pedicure, verloskundigen, kinderdagopvang, huisartsenpraktijk en een fitness-exploitant. Nadat de verhuizing naar de tijdelijke huisvesting aan de Langeweg was afgerond, startte de aannemer nog vóór het kerstreces de demontage. Het 25-jarige woongebouw werd aangepast aan de hedendaagse eisen, waarbij tevens de uitgangspunten van levensloopbe- November 1998 sloeg Sinterklaas, samen voorzitter Johan Henderson van de deelgemeente Feijenoord de eerste paal. Het is een U-vormig gebouw van 5 lagen, gebouwd op een laag bedrijfsruimten op straatniveau een parkeerkelder van het Parkeerbedrijf Rotterdam. In de bedrijfsruimten zijn de Stichting Wijkwelzijn Feijenoord, Humanitas Thuiszorg en restaurant De Putse Pauw gevestigd. Tevens wordt samengewerkt verzorgingscentrum De Steenplaat van Humanitas. Herman Visserhuis / Duynstaete - Hoek van Holland architect architectenbureau HET - Naaldwije aannemer start Koudijs december 1998 oplevering november 1999 aantallen 72 hoogniveau renovatie 14 nieuwbouw 210 m 2 bedrijfsruimten stendigheid worden gerealiseerd. Tegen de kop van het gebouw werden 9 en op het dak 5 nieuwe gebouwd. De bij de oude lift zijn vergroot van 2 naar 3 kamers. Van het nieuwe totaal van 86 zijn 32 verkocht. Mede hierdoor was Humanitas in staat het huurniveau van vóór de renovatie voor de bestaande huurders te handhaven. In het totale programma van deze Hoekse centrumlocatie heeft Koolen City Developers in opdracht van Humanitas 13 winkels (± 130 m 2 ) op het Brinkplein gerealiseerd.

3 Aveling en Marthalaan - Hoogvliet architect Architectenbureau P.Weeda - Rotterdam aannemer Moes Bouwbedrijf, in samenwerking Dura Bouw start bouw oplevering december e fase: juni 2000; 2e fase: oktober 2000 aantallen Aveling 150 huur ± 5200 m 2 bedrijfsruimten Marthalaan 80 huur 34 koop ± m 2 bedrijfsruimten Op 11 december 1998 gingen, verenigde krachtinspanning van mevrouw J.A.M. Cornelissen en de heer A.J.C.M. van der Heijde, dagelijks bestuursleden van de deelgemeente, en de Raad van Bestuur van Humanitas deze projecten in Hoogvliet van start. Het gaat om twee locaties aan de rand van het centrum. In de bedrijfsruimten is een gevarieerde groep van dienstverlenende en ondersteunende instanties en bedrijven op het gebied van sport en gezondheid tot welzijn en cultuur gevestigd, zoals een huisarts, bankinstelling, haar- en huidverzorging, kinderdagopvang, fitnesscentrum, restaurant De Olijke Oliphant en café De Drie Torens Nesselande - n nieuwe wijk achter Zevenkamp Medio mei 1998 presenteerde Humanitas een stedebouwkundige visie Kwaliteit en veelzijdigheid tussen kaasmarkt en koopgoot bij de gemeente Rotterdam. Per eind januari 1999 is door het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam kenbaar gemaakt dat Humanitas tot een van de partijen voor verdere uitwerking is geselecteerd. Gerard Goosenflat - Ommoord architect EGM-Architecten, Dordrecht aannemer Wilma Bouw start bouw (fase 2) december 1997 oplevering juni 1999 aantallen(fase 1) 80 huur (fase 2) 132 huur 42 koop 600 m 2 bedrijfsruimte Nadat de eerste 84 appartementen (fase 1) waren opgeleverd en in gebruik genomen door de bewoners werd in oktober 97 begonnen de sloop van het laatste deel van het oude Gerard Goosenhuis. De nieuwbouw, inclusief de kantooren overige bedrijfsruimten (o.a. restaurant, kinderdagverblijf), is juni 1999 opgeleverd. Van de in totaal 254 levensloopbestendige zijn er 21 verhuurd aan de Woongroepenwinkel te Rotterdam.

4 Roerdomplaan - Charlois architect Architectenbureau P.Weeda - Rotterdam start bouw school eerste helft 2000 oplevering school medio 2001 start bouw medio 2002 oplevering begin 2004 aantallen ± 2200m 2 bedrijfsruimten 132 Medio februari 1998 werd Humanitas betrokken bij de herontwikkeling van een terrein gelegen tussen de Kromme Zandweg en de Roerdomplaan in de deelgemeente Charlois, waarop tot voor kort noodlokalen stonden. Onderzoek en overleg lokale ondernemers en de deelgemeente leidden tot een plan waarbij het bestaande schoolgebouw werd omgevormd tot een multifunctioneel wijkcentrum. Woningrealisatie een aantal gestapelde woonlagen en parkeervoorzieningen zal volgen. Studies hiervoor worden in nauw overleg de stedebouwkundige van de deelgemeente uitgevoerd. In de bedrijfsruimten in het schoolgebouw zijn gehuisvest huisartsen(hoed), fysiotherapie wijkpraktijk, psycholoog, dierenarts, kinderdagverblijf en een dansschool. Carry van Bruggensingel - Zevenkamp architect architectenbureau HET - Naaldwijk start bouw medio 2000 oplevering eind 2001 aantallen 58 huur ± 1900 m 2 bedrijfsruimten In december 1997 werd Humanitas uitgenodigd mee te denken aan een oplossing voor een nog in te vullen bebouwingsvolume in de wijk Zevenkamp. Uitgangspunt was het formeren van een schoolgebouw. In nauw overleg de (deel)gemeente ontstond een intergraal plan, waarbij niet alleen het gewenste schoolvolume, maar tevens een noodzakelijke uitbreiding van een kinderdagverblijf en 58 levensloopbestendige konden worden ontworpen. De school is zodanig ontworpen dat hij te zijner tijd kan worden herbestemd voor of bedrijfsruimten. Müllerpier architect Kees Christiaanse, supervisor aannemer Wilma Bouw start bouw december 2000 oplevering zomer 2003 aantallen 128 huur ± 2800 m 2 bedrijfsruimten parkeergarage voor 144 plaatsen PWS neemt, in samenwerking Humanitas en de C.V. Müllerpier de bouw van levensloopbestendige de hierbij behorende ondersteunende faciliteiten voor zijn rekening. Deze ontwikkeling maakt deel uit van de totale bebouwing van het evenemententerrein Müllerpier. In de bedrijfsruimten zullen worden gevestigd een fitnesscentrum zwembad, een restaurant, een kinderdagverblijf en negen groepen van een basisschool.

5 Humanitas-Bergweg - Noord architect EGM Architecten - Dordrecht start bouw maart 1994 oplevering april 1996 aantallen ± 3200m 2 bedrijfsaruimten 195 huur In mei 1996 werd het complex de eerste levensloopbestendige in Nederland door Koningin Beatrix geopend. Na ruim 5 jaar voorbereiding, tegen een regelgeving die deze niet toestond, kon dan eindelijk dit unieke concept aan de praktijk worden getoetst. Voor velen was het experiment al bij voorbaat geslaagd: voor de 195 hadden zich maar liefst ruim kandidaten gemeld. Van de 195 werden er 9 in gebruik genomen door een Hindoestaanse woongroep. In de plint van het pand vestigde zich een supermarkt, hetgeen een belangrijke toevoeging inhield voor de bewoners. In het grootse atrium werden o.a. een café, restaurant, kapsalon en dagopvang gesitueerd. Onder het atrium ligt het wijkservicentrum. Gerrit Spronkersflat - Hillegersberg architect architectenbureau P. Weeda - Rotterdam start bouw april 1994 oplevering eind 1995 aantallen 103 huur ± 1200 m 2 bedrijfsruimten De van deze flat werden ongeveer gelijk die van Humanitas-Bergweg in gebruik genomen. Zij vormen, samen de toen nog te renoveren Humanitaskliniek, het complex Humanitas-Akropolis. Er is een grote diversiteit aan voorzieningen voor de mensen in de gebouwen en de omringende wijk Honder en Tien Morgen, waarvan het grote restaurant in het tussengebied het meest opvalt en een grote trekpleister vormt. Brinktoren - Hoek van Holland architect EGM Architecten - Dordrecht start bouw november 1995 oplevering begin 1997 aantallen 81 huur Als verbinding tussen het Bertus Bliek- en Herman Visserhuis verandert dit hoogste gebouw van Hoek van Holland op markante wijze de kustlijn. Met de levensloopbestendige werd broodnodige verpleeghuiszorg in Hoek van Holland geïntroduceerd. Schiebroekse Parkflat - Schiebroek architect Buro 5 - Maastricht start bouw november 1995 oplevering medio 1998 aantallen 97 huur 59 koop ± 500 m 2 bedrijfsruimten Dit complex was het eerste een grote differentiatie in woningtypen en -categorieën. Het ligt in de nabijheid van Humanitas- Akropolis en maakt gebruik van de vele voorzieningen aldaar, maar heeft wel eigen voorzieningen als een restaurant, kapsalon, fysiotherapie en parkeergarage. In de buurt ligt een straat veelzijdig winkelaanbod.

Job. Dura. Bouwen. voor ouderen. Prijs 1998

Job. Dura. Bouwen. voor ouderen. Prijs 1998 1 Job Bouwen Dura voor ouderen Prijs 1998 Bouwen voor ouderen Job Dura Prijs 1998 2 Bouwen voor ouderen Job Dura Prijs 1998 Job Dura Fonds Ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de Dura Bouwgroep,

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium zomer 2013 Beste lezer, Met dit bulletin willen we u op de hoogte brengen van de plannen en bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium in Selwerd. Ik ben blij

Nadere informatie

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Inhoud presentatie 1. Aanleiding: - goede woningen - goede en vitale wijk 2. Programma (wat gaan we doen): Geleidelijke bloksgewijze aanpak - Van de woningen

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER

INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER Algemene toelichting Stichting Brentano Amstelveen (SBA) is gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen in Amstelveen. SBA is al 40 jaar actief

Nadere informatie

Te Huur kantoor Oostzeedijk 276 Rotterdam Kralingen Stadsdriehoek

Te Huur kantoor Oostzeedijk 276 Rotterdam Kralingen Stadsdriehoek Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te Huur kantoor Oostzeedijk 276 Rotterdam Kralingen

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Ongewoon Strijp-S SAS-3 Levendig straatbeeld Sedum Parkeerkelder

Ongewoon Strijp-S SAS-3 Levendig straatbeeld Sedum Parkeerkelder SAS-3 Woonbedrijf bouwt op SAS-3 tussen de Torenallee en de Kastanjelaan. SAS-3 staat voor Stads Architectuur Strijp-S. Dat is niet voor niets: de 20 stadswoningen, 47 koopappartementen en 131 huurappartementen

Nadere informatie

Zorgwoningen in Zwolle

Zorgwoningen in Zwolle Zorgwoningen in Zwolle In deze brochure vindt u: een overzicht van de zorgwoningen in Zwolle van elke locatie een korte omschrijving en een foto Woningenbrochure Servicepunt Zorgwoningen Deze brochure

Nadere informatie

Stedenbouwkundig plan

Stedenbouwkundig plan Stedenbouwkundig plan 40 m 7L/4W/+L 25m 21m >_ 70 % 18L/4W/+L 35m 30 m 25m 2,65 m 1,2 mv 5,50 m 68 m 70 42,60 m 6,70 m 40 m 27,80 m 43,20 m 2L 20 m 15 m 10 m 53,20 m 107,30 m 30,55 m Stedenbouwkundige

Nadere informatie

t Schokkererf Nagele

t Schokkererf Nagele t Schokkererf Nagele - toparchitectuur voor een betaalbare prijs - 14 levensloopbestendige koopappartementen Prijsindicatie vanaf 198.500,- tot 225.000,- V.O.N. Makelaardij Schokland Ploegstraat 7 8308

Nadere informatie

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 ligging 04 Faciliteiten 05 Zorg door Vivent 06 appartementen 07 parkeren 07 Veiligheid 08 type A 09

Nadere informatie

Verslag themabijeenkomst Welzijn en Zorg

Verslag themabijeenkomst Welzijn en Zorg URHAHN BREEN FERWERDA Dorpsontwikkelingsvisie Middenbeemster Verslag themabijeenkomst Welzijn en Zorg 5 juni 2019 Inleiding Op woensdag 5 juni 2019 organiseerde de gemeente Beemster in samenwerking met

Nadere informatie

De urgentieverklaring. Hoe nu verder?

De urgentieverklaring. Hoe nu verder? De urgentieverklaring Hoe nu verder? Inhoud Een woning zoeken 3 Zoekprofiel 4 Ik heb een woning gevonden en geaccepteerd, 4 wat gebeurt er met de urgentie? De drie maanden zijn voorbij en 4 ik heb nog

Nadere informatie

Solide partner voor u

Solide partner voor u Solide partner voor u 2 Woon zoals u wilt Informatiebrochure UWOON staat niet alleen voor verhuren en verkopen van woningen, we zijn ook een sterke partner bij herstructurering of ontwikkeling van bouwplannen.

Nadere informatie

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Lange Beestenmarkt hoek Zuidwal Lange Beestnemarkt 104 t/m 106 Boekhorststraat 47-49

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Lange Beestenmarkt hoek Zuidwal Lange Beestnemarkt 104 t/m 106 Boekhorststraat 47-49 september 2011 1. Inleiding Hierbij hebben wij het genoegen u de Voortgangsrapportage WOM van november 2018 aan te bieden. In deze rapportage informeren wij alle voor de WOM belangrijke stakeholders over

Nadere informatie

Reactie Erik Ploeg, locatiemanager De Sterrenlanden

Reactie Erik Ploeg, locatiemanager De Sterrenlanden Een bekwaam, en vooral luisterende architecte, die echt wilde begrijpen wat onze gedachten en wensen waren. Die daarop doorvroeg en tegenstrijdigheden in onze plannen bespreekbaar maakte. Dat werd vertaald

Nadere informatie

Verslag informatiebijeenkomst 2 juni 2015

Verslag informatiebijeenkomst 2 juni 2015 Verslag informatiebijeenkomst 2 juni 2015 Aanwezig namens Habion: Ton Jansen Aanwezig namens Amaris Zorggroep: Hans Homans Aanwezig namens Bureau SVP: Marcel Steeghs Aanwezig namens gemeente Amersfoort:

Nadere informatie

Erasmusflat. Verhuurinformatie RWS partner in wonen

Erasmusflat. Verhuurinformatie RWS partner in wonen Op de locatie van de huidige Erasmusflat aan de Kuijperlaan- Troelstralaan ontwikkelen RWS partner in wonen, SVRZ en Marsaki een zeer compleet woon-zorgcomplex voor senioren. Het complex komt te liggen

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Bevolking Ommoord. Aantal inwoners. Stand van het aantal inwoners op 1 januari

Bevolking Ommoord. Aantal inwoners. Stand van het aantal inwoners op 1 januari Bevolking Ommoord Aantal inwoners Stand van het aantal inwoners op 1 januari Buurt Ommoord Gebied Prins Alexander Gemeente Rotterdam 2009 24.147 90.312 587.161 2010 24.195 91.645 592.939 2011 24.504 92.640

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing van de nieuwbouw bij Roomburgh

Ruimtelijke onderbouwing van de nieuwbouw bij Roomburgh Ruimtelijke onderbouwing van de nieuwbouw bij Roomburgh Realisatie van 40 stuks nieuwbouw zorgappartementen Buena Vista te Leiden. Dit woongebouw wordt gerealiseerd parallel aan de bestaande woningen van

Nadere informatie

Huur of koop kantoorruimte op Stationslaan 1 te Breda per jaar

Huur of koop kantoorruimte op Stationslaan 1 te Breda per jaar Huur of koop kantoorruimte op Stationslaan 1 te Breda 30000 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

De Egelantier Hilversum i.o.v. Dudok Wonen 26-08-2015

De Egelantier Hilversum i.o.v. Dudok Wonen 26-08-2015 De Egelantier Hilversum i.o.v. Dudok Wonen 26-08-2015 De Egelantier In de zomer van 2015 is de nieuwe Egelantier geheel in gebruik genomen. Dit grote woon-zorgcomplex bestaat uit drie delen: een hoofdgebouw

Nadere informatie

Waarom is het fijn wonen in Lierop en waarom moet Lierop leefbaar blijven?

Waarom is het fijn wonen in Lierop en waarom moet Lierop leefbaar blijven? Werkgroep Wonen Waarom is het fijn wonen in Lierop en waarom moet Lierop leefbaar blijven? Wonen in de natuur, in bosrijke- en heide-omgeving Wonen nabij grotere dorpen en steden, meteen goede busverbinding

Nadere informatie

Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen

Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen OMSCHRIJVING: In dit prachtige complex genaamd De Vier Gravinnen zijn nog enkele winkel-/praktijkruimten te huur vanaf ca.

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AMERSFOORT

ACTIVITEITEN AMERSFOORT ACTIVITEITEN AMERSFOORT Woningbezit naar woningtype Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning Totaal 5.462 3.588 3.119 598 12.767 Bovenstaand woningbezit is exclusief 540 onzelfstandige

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

Meuleweie te Wolphaartsdijk. Verhuurinformatie RWS partner in wonen. Huurappartementen in Wolphaartsdijk

Meuleweie te Wolphaartsdijk. Verhuurinformatie RWS partner in wonen. Huurappartementen in Wolphaartsdijk Huurappartementen in Wolphaartsdijk Aan de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk op Zuid-Beveland ontwikkelen RWS partner in wonen, SVRZ en Marsaki een nieuwbouwplan dat een uitbreiding is van het bestaande

Nadere informatie

Akropolis op Zeeburgereiland

Akropolis op Zeeburgereiland Akropolis op Zeeburgereiland Het Zeeburgereiland Het Zeeburgereiland is een nieuw stuk stad, tussen het Oostelijk Havengebied en IJburg in. Het hele Zeeburgereiland bestaat uit verschillende buurten. Voor

Nadere informatie

Seniorenappartementen in De Woerd De Meern

Seniorenappartementen in De Woerd De Meern Seniorenappartementen in De Woerd De Meern Omschrijving project Groenrand Wonen heeft in het voorjaar van 2010 een seniorencomplex met WoonKeur opgeleverd. Het is gelegen in de wijk De Woerd, ten oosten

Nadere informatie

Renovatieprojecten. Cfi Zoetermeer

Renovatieprojecten. Cfi Zoetermeer Cfi Zoetermeer Renovatie huisvesting Cfi Zoetermeer. Planvorming en uitvoering van de renovatie heeft plaatsgevonden onder verantwoordelijkheid van de Rgd. BOAG heeft Cfi begeleid over met betrekking tot

Nadere informatie

HUIDIGE SITUATIE DC VAN HALL. Meer informatie www.dcvanhall.amsterdam BRAAK LIGGENDE KAVEL BEDRIJFS VERZAMEL GEBOUW MERKELBACH

HUIDIGE SITUATIE DC VAN HALL. Meer informatie www.dcvanhall.amsterdam BRAAK LIGGENDE KAVEL BEDRIJFS VERZAMEL GEBOUW MERKELBACH DC VAN HALL HUIDIGE SITUATIE NAARGEESTIGE U ITSTRALING DONKER CURTIUS ZIJDE (DEELS) VERVANGEN LIFTEN ONSAMENHANGEND GEHEEL PAND IN SLECHTE CONDITIE SLECHTE GALLERIJEN BRAAK LIGGENDE KAVEL BEDRIJFS VERZAMEL

Nadere informatie

3059XD Rotterdam. 663,48 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam. 663,48 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 307 3059XD Rotterdam Netto huur 663,48 p/mnd Servicekosten 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een

Nadere informatie

Nieuwbouw Eltheto. December 2011

Nieuwbouw Eltheto. December 2011 Nieuwbouw Eltheto December 2011 Nieuwbouw Eltheto Carintreggeland - 32 plaatsen PG - 20 plaatsen somatiek - Dagvoorziening - Zorgservicecentrum met wijk-/welzijnsfunctie De Goede Woning 56 extramurale

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP

ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP Woonzorggebouw Anklaar blok 1 is het eerste opgeleverde gebouw van het nieuwe stadsdeelcentrum in Apeldoorn. Het zet de toon voor de transformatie

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Kommenank Terborgseweg 20, Doetinchem TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Doetinchem Pag. 4 Het woongebouw Pag. 5 Kenmerken en omschrijving

Nadere informatie

Te Huur Witte de Withstraat 30 Rotterdam Artdistrict winkelruimte

Te Huur Witte de Withstraat 30 Rotterdam Artdistrict winkelruimte Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te Huur Witte de Withstraat 30 Rotterdam Artdistrict

Nadere informatie

DuoPlan. appartementen. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs

DuoPlan. appartementen. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs appartementen Appartementengebouwen zijn door ons uitgewerkt, vaak in combinatie met andere functies zoals winkels, bedrijfsruimten, parkeren en andere functies. In dit boekwerk treft u een selectie van

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

3059XD Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 243 3059XD Rotterdam Netto huur Servicekosten 672,44 p/mnd 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een

Nadere informatie

Nieuwbouw is goed inpasbaar

Nieuwbouw is goed inpasbaar NIEUWSBRIEF nieuwbouwhoek Albert C. Kerkhofflaan Uitgave 1, oktober 2009 Nieuwbouw is goed inpasbaar Zoals bekend bestaan er plannen voor nieuwbouw aan de Albert C. Kerkhofflaan in Zeist. Tegenover de

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Koop kantoorruimte op Reeweg Oost 123 te Dordrecht (prijs op aanvraag)

Koop kantoorruimte op Reeweg Oost 123 te Dordrecht (prijs op aanvraag) Koop kantoorruimte op Reeweg Oost 123 te Dordrecht (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: Waltmann Bedrijfshuisvesting Email: bedrijfshuisvesting@waltmann.com Telefoon: 078 6141030 Website: http://www.waltmann.com

Nadere informatie

Activiteiten Huizen. Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning 95% 5.209

Activiteiten Huizen. Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning 95% 5.209 Activiteiten Huizen Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 3.028 704 1.675 88 5.495 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit is exclusief

Nadere informatie

de Ruilwinkel in het Oude Westen

de Ruilwinkel in het Oude Westen bewonersinitiatief in de deelgemeente Charlois Binnenterrein Van Swietenhof bewonersinitiatieven in deelgemeente Centrum Wie Bewoners Van Swietenlaan en Goereesestraat Waar Deelgemeente Charlois de Ruilwinkel

Nadere informatie

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 369 3059XD Rotterdam Netto huur 1.092,46 p/mnd Servicekosten 44,41 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wie van luxe houdt, voelt zich in de Kristal helemaal thuis. In dit woongebouw

Nadere informatie

3059XA Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XA Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Cypruslaan 222 3059XA Rotterdam Netto huur 672,44 p/mnd Servicekosten 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Kristal is een opvallend woongebouw met mediterrane uitstraling, gelegen nabij

Nadere informatie

3059XA Rotterdam. 797,38 p/mnd. 45,86 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XA Rotterdam. 797,38 p/mnd. 45,86 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Cypruslaan 376 3059XA Rotterdam Netto huur 797,38 p/mnd Servicekosten 45,86 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Kristal is een opvallend woongebouw met mediterrane uitstraling, gelegen nabij

Nadere informatie

TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH

TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 Ligging 04 Voorzieningen 05 Zorg door Vivent 06 Appartementen 07 Parkeren 07 Veiligheid 08 Type A

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Kaders voor wonen en openbare ruimte Vertrekpunten voor de ontwikkeling van wonen Schetsontwerp inrichting

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn v.o.n.

TE KOOP. Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn v.o.n. TE KOOP Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn 599.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 599.000 v.o.n. Postcode 2406 AC Ligging Aan water, Aan rustige weg, In centrum Woningtype Portiekflat Garage Garage,

Nadere informatie

Herstructurering Gasselternijveen Bewonersinformatieavond 19 november 2012

Herstructurering Gasselternijveen Bewonersinformatieavond 19 november 2012 Herstructurering Gasselternijveen Bewonersinformatieavond 19 november 2012 Welkom & programma De Volmacht > 19.00 19.30 deuren open > 19.30 19.45 opening door Jaap Boekholt, De Volmacht > 19.45 20.30 presentatie

Nadere informatie

3059XA Rotterdam. 710,68 p/mnd. 46,57 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XA Rotterdam. 710,68 p/mnd. 46,57 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Cypruslaan 202 3059XA Rotterdam Netto huur 710,68 p/mnd Servicekosten 46,57 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In Rotterdam Nesselande geniet u op een bankje aan de boulevard van een heerlijk

Nadere informatie

180 Zwedenburg 55 Woningen Mariahoeve, Den Haag

180 Zwedenburg 55 Woningen Mariahoeve, Den Haag 180 Zwedenburg 55 Woningen Mariahoeve, Den Haag VILLANOVA architecten, Rotterdam, 2003 oude situatie nieuwe situatie ZWEDENBURG 55 woningen aan de Zwedenburg, Mariahoeve, Den Haag opdrachtgever: Haag Wonen

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Dreumel multifunctionele accommodatie

Dreumel multifunctionele accommodatie Dreumel multifunctionele accommodatie bestaande basisschool bestaande sporthal van Heemstraweg Rooijsestraat Het vertrekpunt In de dorpskern van Dreumel in de gemeente West Maas en Waal stond de basisschool

Nadere informatie

Nieuwbouw Woerden. Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25

Nieuwbouw Woerden. Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25 Nieuwbouw Woerden Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25 n renovatie n nieuwbouw oorspronkelijke situatie definitieve nieuwbouwplan 2010 voormalige herstructureringsplan 2008 In goed overleg

Nadere informatie

Activiteiten Amsterdam

Activiteiten Amsterdam Activiteiten Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 1.570 2.328 15.018 236 19.152 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit is exclusief

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor De Admiraal" Oostzeedijk 276 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor De Admiraal Oostzeedijk 276 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor De Admiraal" Oostzeedijk 276 te Rotterdam Algemeen Representatieve kantoorruimte gelegen op de 2 e en 3 e etage van het gebouwencomplex De Admiraal. Het

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nieuwbouw Eltheto Welkom!

Informatiebijeenkomst Nieuwbouw Eltheto Welkom! Informatiebijeenkomst Nieuwbouw Eltheto Welkom! 1 Programma Welkom (door Kootje Stronkhorst) Nieuwbouw Eltheto (door Annemarie Asbreuk) Nieuwbouw woningen DGW (door Jan van der Spek) Kennismaking en presentatie

Nadere informatie

Prof. De Moorplein Tilburg

Prof. De Moorplein Tilburg Prof. De Moorplein 124-528 Tilburg INTRODUCTIE Met veel genoegen presenteren wij u het investment memorandum van het complex Intermezzo in Tilburg. Het complex Intermezzo bestaat uit twee bouwdelen. Aan

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Humanitas Rotterdam!

Vrijwilligerswerk bij Humanitas Rotterdam! Vrijwilligerswerk bij Humanitas Rotterdam! Zorg Welzijn Huisvesting Dienstverlening Contactgegevens Hoofdkantoor Achillesstraat 290 3054 RL Rotterdam (010) 461 51 00 info@stichtinghumanitas.nl www.stichtinghumanitas.nl

Nadere informatie

Vogelenzang. Nieuwsbrief. Augustus 2018

Vogelenzang. Nieuwsbrief. Augustus 2018 Vogelenzang Nieuwsbrief Augustus 2018 Primeur voor Vogelenzang De schop gaat weer de grond in. Na de verbouwing van de PLUS Supermarkt en de aanleg van de nieuwe weg vanaf de Steenbergseweg naar het dorpshart

Nadere informatie

Ringdijk - Citroëngarage. 2 e Stamtafel 2 september 2015

Ringdijk - Citroëngarage. 2 e Stamtafel 2 september 2015 Ringdijk - Citroëngarage 2 e Stamtafel 2 september 2015 Plantraject voorjaar 2015 verkenning varianten najaar 2015 selectie voorkeursvariant voorjaar 2016 planologische procedures najaar 2016 architectonisch

Nadere informatie

Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk

Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk Visie op de Lingewijk Woningen op niveau brengen die voldoen aan eisen van deze tijd Aanbrengen variatie in woningaanbod Ook koopwoningen voor starters en doorstromers

Nadere informatie

Indicatieve oppervlakte en indeling Winkelruimte met een b.v.o. van 510 m², waarvan 270 m² op de begane grond en 240 m² in de onderbouw.

Indicatieve oppervlakte en indeling Winkelruimte met een b.v.o. van 510 m², waarvan 270 m² op de begane grond en 240 m² in de onderbouw. TE HUUR Plein 1953 no. 26-27-28 te Rotterdam Betreft Op een mooie locatie gelegen winkelruimte aan het winkelcentrum Plein 1953 in de wijk Pendrecht te Rotterdam-Zuid. Winkelcentrum Pendrecht is een uitgebreid

Nadere informatie

De Markthal Rotterdam samengesteld in samenwerking met VersBeton.nl en rotterdam woont.nl 15 juni 2014

De Markthal Rotterdam samengesteld in samenwerking met VersBeton.nl en rotterdam woont.nl 15 juni 2014 DeMarkthalRotterdam samengesteldinsamenwerkingmetversbeton.nlenrotterdam woont.nl 15juni2014 tekst:lucasvanzuijlen,beeld:mvrdv/provast/stadsachiefrotterdam vertalingeninengels(franshooykaas)enspaans(juanalonso,wwwsuju.nl)onlineopwww.rotterdam

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Stationsplein 20 te Capelle aan den IJssel

Stationsplein 20 te Capelle aan den IJssel Stationsplein 20 te Capelle aan den IJssel TE HUUR Circa 1.498 m² kantoorruimte naast winkelcentrum De Scholver met 25 op eigen terrein Post- en bezoekadres HNK Rotterdam, Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam

Nadere informatie

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 2&5 Varenhof 108 3069KL Rotterdam Netto huur 967,57 p/mnd Servicekosten 152,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouwen 2 en 5 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit

Nadere informatie

3025SE Rotterdam. 628,78 p/mnd. 51,99 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3025SE Rotterdam. 628,78 p/mnd. 51,99 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Robijn Willem van Zuylenstraat 102 3025SE Rotterdam Netto huur 628,78 p/mnd Servicekosten 51,99 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Per direct is er een nette 3-kamerwoning met open keuken (elektrisch

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

VAN SOCIALE ZAKEN TOT SOCIALE RUIMTE MAART 2016

VAN SOCIALE ZAKEN TOT SOCIALE RUIMTE MAART 2016 VAN SOCIALE ZAKEN TOT SOCIALE RUIMTE MAART 2016 2 VAN SOCIALE ZAKEN NAAR SOCIALE RUIMTE Het ministerie van Sociale Zaken is binnen het oeuvre van Herman Hertzberger het laatste op het structuralisme gebaseerde

Nadere informatie

Projectteam woningstichting Vestia Den Haag Zuid-West

Projectteam woningstichting Vestia Den Haag Zuid-West SBR NATIONALE RENOVATIE PRIJS 2009 - CATEGORIE WONINGBOUW revitalisatie van een woonwijk door renovatie naast sloop/nieuwbouw, met respect voor het verleden: renovatie van 168 woningen in de woonwijk De

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT Persinformatie Zomerse projecten WoninGent goed voor 161 nieuwe sociale woningen Deze zomer gaan vijf projecten van start, samen goed voor 94 sociale huurwoningen en 39 sociale koopwoningen. Daarnaast

Nadere informatie

Residentie Kurhotel Gulpen

Residentie Kurhotel Gulpen Residentie Kurhotel Gulpen Wonen in het hart van het Heuvelland Inhoudsopgave Intro 4 Gevels 8 Doorsneden 10 Woonlagen 12 Appartementen 14 Centraal gelegen In Gulpen, het kloppend hart van het Heuvelland,

Nadere informatie

De Akkers Hilvarenbeek. Gemeente Hilvarenbeek

De Akkers Hilvarenbeek. Gemeente Hilvarenbeek De Akkers Hilvarenbeek Gemeente Hilvarenbeek Het komt niet zo vaak voor dat in Hilvarenbeek betaalbare nieuwe woningen worden gerealiseerd. In de kleinschalige nieuwe wijk Gelderakkers komt De Akkers:

Nadere informatie

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Bierkade 6 Stationsweg 82

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Bierkade 6 Stationsweg 82 september 2011 1. Inleiding Hierbij hebben wij het genoegen u de Voortgangsrapportage WOM van mei 2019 aan te bieden. In deze rapportage informeren wij alle voor de WOM belangrijke stakeholders over de

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid De renovatie van de Bethelflat verloopt voorspoedig. De woningen ernaast in de Oude Maasstraat, Nieuwe Maasstraat en Poortugaalsestraat zijn inmiddels gesloopt. In deze 3 de nieuwsbrief gaan we in op de

Nadere informatie

DuoPlan. utiliteitsbouw. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs

DuoPlan. utiliteitsbouw. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs w utiliteitsbouw De wat complexere bouwwerken uit de utiliteitsbouw zijn door ons regelmatig uitgewerkt. Kantoorgebouwen, parkeren, scholen, bedrijfsruimten, winkels en een aantal gecombineerde projecten.

Nadere informatie

de Borneohof sharing in collective living het nieuwe hart van de Indische buurt

de Borneohof sharing in collective living het nieuwe hart van de Indische buurt de Borneohof sharing in collective living het nieuwe hart van de Indische buurt Panamalaan 7-E 09 AS Amsterdam T 00 60 0 E info@geusebroekverheij.nl de Borneohof Locatie Javaplein, Amsterdam Opening 9

Nadere informatie

200 Weena Location: Weena 200, Rotterdam Volume: 15.887 m 2 Parking Places: 333

200 Weena Location: Weena 200, Rotterdam Volume: 15.887 m 2 Parking Places: 333 200 Weena Location: Weena 200, Rotterdam Volume: 15.887 m 2 Parking Places: 333 Weena 200 Rotterdam ING Dutch Office Fund Weena 200 Rotterdam Rotterdam Weena 200 Rotterdam Weena 200 Weena 200 Het Weena

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Met kleinzoon Stijn trekt meneer Zijlstra er vroeg op uit. Samen vangen ze die snoekbaars wel. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bedrijfs-/opslagruimte met kantoor. gelegen aan de Droogbloem 43. te Rotterdam - Ommoord

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bedrijfs-/opslagruimte met kantoor. gelegen aan de Droogbloem 43. te Rotterdam - Ommoord VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bedrijfs-/opslagruimte met kantoor gelegen aan de Droogbloem 43 te Rotterdam - Ommoord Object Bedrijfs-/opslagruimte met kantoor gelegen op een prominente locatie

Nadere informatie

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM OMSCHRIJVING PROJECT BALBOAPLEIN Met de afbraak van de Joop Westerweelschool kwam er een bouwterrein vrij van ongeveer 100 bij 50 meter, gelegen tussen het Balboaplein

Nadere informatie

Een fascinerend nieuwbouw project!

Een fascinerend nieuwbouw project! I N F O R M A T I E B R O C H U R E Een fascinerend nieuwbouw project! Markant wonen in het hart van Borger. Alle voorzieningen om de hoek en een prachtig uitzicht op het dynamische centrum? Weiteringzathe

Nadere informatie

Conservatorium Hotel Renovatie en nieuwbouw

Conservatorium Hotel Renovatie en nieuwbouw Renovatie renovatie Het museumkwartier van Amsterdam is verrijkt met een uniek hotel in een zeer zorgvuldig gerenoveerd rijksmonument, de oude Rijkspostspaarbank. opdrachtgever Alrov Group, Israël ontwikkelaar

Nadere informatie

Tweede adviesteam project Emma

Tweede adviesteam project Emma Tweede adviesteam project Emma Agenda Terugblik verslag eerste adviesbijeenkomst + excursie 2 april jl. Individuele opdracht: wat heeft een goede woning nodig? Presentatie architect Vanschagen Groepsopdracht:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nieuwbouw Overkerck

Nieuwsbrief nieuwbouw Overkerck Aan de omwonenden van Overkerck, Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de activiteiten rondom de nieuwbouwplannen van Overkerck. Tijdens de informatiebijeenkomst van 2 november 2015 hebben we het

Nadere informatie

Wonen in Parc Drieën-Huysen

Wonen in Parc Drieën-Huysen Wonen in Parc Drieën-Huysen 1 Wonen in Parc Drieën-Huijsen Nieuw verpleeghuis In het vierde kwartaal 2017 is het zover; vanaf dan kan het nieuwe verpleeghuis op Parc Drieën-Huysen worden bewoond. In dit

Nadere informatie

Van oude gebouwen en nieuwe functies

Van oude gebouwen en nieuwe functies Van oude gebouwen en nieuwe functies Herbestemming voor wonen met zorg Project De Oliemolen te Delft In opdracht van Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg en Architectuur Lokaal Dirk Bergvelt Hans van Rossum

Nadere informatie