DuoPlan. appartementen. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DuoPlan. appartementen. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs"

Transcriptie

1 appartementen Appartementengebouwen zijn door ons uitgewerkt, vaak in combinatie met andere functies zoals winkels, bedrijfsruimten, parkeren en andere functies. In dit boekwerk treft u een selectie van de projecten aan die door in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd.

2 Centrum Banne Amsterdam In Amsterdam Noord wordt aan de IJdoornlaan een groot multifunctioneel complex gerealiseerd. Dit centrum bevat een groot aantal onderdelen. Naast een winkelcentrum met ruim 30 winkels zijn er twee parkeergarages, een wijkcentrum, sportzalen, een bibliotheek, een kinderdagverblijf en een groot aantal appartementen opgenomen. Dit centrum maakt deel uit van de plannen langs de IJdoornlaan. architect: RPHS architecten opdrachtgever: AM - Rochdale aannemer: BAM Woningbouw Alkmaar tijdvak: :

3 Parc Houtzicht Waddinxveen Bij het nieuwe centrum van Waddinxveen worden totaal 52 laagbouwwoningen en 42 appartementen gebouwd. Het complex is voorzien van een eenlaagse parkeergarage die zowel onder de appartementen als onder de achtertuinen van de laagbouwwoningen is gesitueerd. architect: Peter Scheurwater architecten opdrachtgever: Capital Vastgoed Breda aannemer: Tetteroo Bouw en Ontwikkeling tijdvak: :

4 de Entree van Haarlem Als een van de onderdelen van het grootschalige project de Entree van Haarlem (voorheen project 023) worden door ons 40 appartementen gerealiseerd. Het appartementengebouw heeft een strakke vormgeving. De diepe negges, donkere aluminium kozijnen met goudkleurige ramen en uitgekiende detaillering maken het tot een mooi geheel. architect: Ronald Janssen architecten opdrachtgever: Ymere - AM - Bouwfonds - Slokker aannemer: nog niet bekend tijdvak: 2011 :

5 de Kreek Zoetermeer In Zoetermeer werd de appartementen in gebouw de Kreek gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit twee haaks op elkaar staande bouwdelen die door middel van een tussenbouw met trappen en liften aan elkaar zijn verbonden. Deze appartementen kenmerken zich door een aparte vormgeving met extra aandacht voor de detaillering. architect: Kloet & van de Merwe architecten opdrachtgever: Ceres projecten aannemer: ERA contour Zoetermeer tijdvak: :

6 Park Tetrode Bloemendaal De plannen voor de appartementen op het terrein van het voormalige Marine Hospitaal in Overveen zijn gemaakt door Bert Verwey architectuur. Zeer luxe appartementen in een mooie parkachtige omgeving. Na een intensief voorbereidingstraject is in 2009 gestart met de technische uitwerking. Helaas is tot op heden niet tot realisatie overgegaan. architect: Bert Verwey architectuur opdrachtgever: AM Amsterdam aannemer: BAM Woningbouw Amsterdam tijdvak: 2009 :

7 MFC Fascinatio Capelle ad IJssel Bij de Brienenoordbrug ligt de Capelse wijk Fascinatio. Hier werd een multifunctioneel complex gerealiseerd. Dit complex omvat appartementen, een parkeergarage, een school, een wijkcentrum en enkele winkels. Het is een markant gebouw geworden. Bijzondere architectuur en materiaalgebruik maken het een aparte verschijning. architect: Kraaijvanger Urbis opdrachtgever: HEVO aannemer: BVR Roosendaal tijdvak: : vervaardigen bouwaanvraag-, bestek- en werktekeningen

8 De BuitenBan Hoogvliet In Rotterdam Hoogvliet wordt bij het stadshart het multifunctionele centrum de BuitenBan gerealiseerd. In dit centrum worden winkels met appartementen gecombineerd. De taak van was hier om gezien de complexiteit van het plan de principe details uit te tekenen en te adviseren voor de bouw. architect: Molenaar & van de Winden architecten opdrachtgever: Leyten Rotterdam aannemer: Kanters Bouw Barendrecht tijdvak: : vervaardigen principe details en technisch advies

9 ArenA park Amsterdam Naast de Amsterdam ArenA zijn aan de Burgemeester Stramanweg vijf appartementengebouwen gerealiseerd. Deze gebouwen zijn op de begane grond voorzien van een parkeergarage die deels tegen de hoger gelegen weg is gebouwd. Door een grote mate van repetitie maar een enorme variatie in de gevels is het een aantrekkelijk project van 240 appartementen geworden. architect: Claus en Kaan - VSVV opdrachtgever: AM Amsterdam - OMC aannemer: BAM Woningbouw - Ballast Nedam tijdvak: :

10 Forumpark Apeldoorn Bij het centraal station van Apeldoorn zijn plannen gemaakt voor de laatste fase van een groter project met appartementen. Dit complex bestaat uit een vijftal kleinere gebouwen met totaal 27 appartementen. De blokken zijn door kleurkeuze gevarieerd van aanblik; het grote gebouw is een ander ontwerp. Op het binnenterrein wordt een gemeenschappelijke tuin aangelegd. architect: Art Zaaijer architecten opdrachtgever: AM Zwolle aannemer: BAM Woningbouw Deventer tijdvak: :

11 Langerak Utrecht In de Utrechtse wijk Langerak zijn in twee naast elkaar gelegen complexen 240 appartementen gerealiseerd. Strakke vormgeving en detaillering heeft geleid tot imposante gebouwen. De appartementen hebben een sterke repetitie in de gevel, maar de achtergelegen plattegronden kennen een grote variatie. In de onderbouw zijn de bergingen en de halfverdiepte parkeergarage gesitueerd. architect: BIQ opdrachtgever: Mitros Utrecht aannemer: BAM Woningbouw Utrecht tijdvak: :

12 Studentenhuis Amsterdam Naast de Amsterdam Arena is als laatste toren van het complex ArenApark een zesde toren met huisvesting voor studenten gerealiseerd. De 170 woonunits zijn verdeeld over een- en meerkameruntis. De units worden compleet ingericht en gemeubileerd verhuurd aan buitenlandse studenten die een Short Stay hebben. Bij de entree is een grote gemeenschaps ruimte gemaakt en op het dak is een dakterras gerealiseerd. architect: van Sambeek en van Veen opdrachtgever: AM - de Key aannemer: Ballast Nedam tijdvak: :

13 Malburgen WW9 Arnhem In de stadsvernieuwingswijk Malburgen zijn door meerdere appartementengebouwen gerealiseerd. Een van deze gebouwen is de Calla in deelplan WW9. De luxe koop appartementen met penthouses werden voorzien van ruime beton gevelementen met schuivende decor panelen. Onder het complex is een parkeergarage gerealiseerd. architect: Groosman Partners opdrachtgever: Volkshuisvesting Arnhem aannemer: BAM Woningbouw Deventer tijdvak: :

14 IJburg blok 6 Amsterdam In de wijk IJburg in Amsterdam werd in blok 6 een groot appartementencomplex in combinatie met laagbouw en gestapelde bouw gerealiseerd. Dit complex omvat totaal 123 woningen en een parkeergarage. Doordat een drietal architecten ontwerpen hebben gemaakt voor de verschillende delen ontstaat een gevarieerd complex. architect: Quist Wintermans - Atelier PRO - OLGA opdrachtgever: Kristal Wonen aannemer: BAM Woningbouw Almere tijdvak: :

15 Malburgen WW6 Arnhem In stadsvernieuwingswijk Malburgen is in deelplan WW6 een tweetal complexen door ons gerealiseerd. Naast de laagbouwwoningen is er een appartementencomplex in twee blokken gebouwd. De detaillering in de gevel kenmerkt zich door de doorlopende prefab banden waar de balkons als het ware uitsteken. architect: AG Nova architecten opdrachtgever: Volkshuisvesting Arnhem aannemer: BAM Woningbouw Deventer tijdvak: :

16 De Drie Wachters Osdorp In Amsterdam Osdorp is een complex gerealiseerd van 243 appartementen in drie blokken met totaal zes woontorens. De gevels van deze woontorens zijn volledig in prefab beton met metselwerk en kozijnen uitgevoerd. Dit bijzondere bouwsysteem vroeg uiteraard ook een uitzonderlijke wijze van detailleren. architect: de Nijl architecten opdrachtgever: WBV Het Oosten Amsterdam aannemer: BAM Woningbouw Almere tijdvak: :

17 Villa ter Duin Callantsoog De plannen van Villa ter Duin aan de Abbestederweg in Callantsoog zijn door ons uitgewerkt in opdracht van architectenbureau Pieter Jan Vos. De villa met 23 appartementen en penthouses ligt dicht bij het strand van Callantsoog. Door de gebogen gevels en pergola s op het dak wordt een bijzonder gebouw gerealiseerd. De bouw van dit complex heeft nog niet plaatsgevonden. architect: architectenbureau Pieter Jan Vos opdrachtgever: Baas en Groen projectontwikkeling aannemer: HSB Volendam tijdvak: :

18 Centrumplan Vleuterweide Als centrum van de wijk Vleuterweide werd het complex Centrumplan Vleuterweide gerealiseerd. Het door Multi Vastgoed ontwikkelde plan omvat winkels, appartementen en diverse andere voorzieningen. De gebouwen kenmerken zich door een zeer gevarieerde vormgeving. Door ons werden voor dit complex de tekeningen voor de verkoop brochures vervaardigd. architect: Krier & Kohl KOW T&T opdrachtgever: MULTI Vastgoed - ASR aannemer: Koopmans tijdvak: : vervaardigen tekeningen verkoopbrochure

DuoPlan. utiliteitsbouw. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs

DuoPlan. utiliteitsbouw. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs w utiliteitsbouw De wat complexere bouwwerken uit de utiliteitsbouw zijn door ons regelmatig uitgewerkt. Kantoorgebouwen, parkeren, scholen, bedrijfsruimten, winkels en een aantal gecombineerde projecten.

Nadere informatie

DuoPlan. laagbouw woningen. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs

DuoPlan. laagbouw woningen. projektrealisatie. tekenbureau CAD projektbegeleiding bouwkundig adviseurs laagbouw woningen Laagbouw woningen zijn door ons al vele jaren in allerlei verschillende vormen uitgewerkt. Kleinschalige woningbouw en grote seriematige projecten, we doen het allemaal. In dit boekwerk

Nadere informatie

Raambuurt Deventer Van industrieterrein naar woonwijk

Raambuurt Deventer Van industrieterrein naar woonwijk Raambuurt Deventer Raambuurt Deventer Van industrieterrein naar woonwijk Vlak achter de Bergkerk, tegen het historische centrum van Deventer aan, is een oud industrieterrein veranderd in een woonwijk.

Nadere informatie

Solisplein 61 Capelle aan den ijssel

Solisplein 61 Capelle aan den ijssel Solisplein 61 Capelle aan den ijssel Solisplein 61 Capelle aan den ijssel Vraagprijs 739.000 - kosten koper RIANT en UNIEK wonen in dit PENTHOUSE op de 8e- en 9e verdieping! Aan de rand van Rotterdam,

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

nummer 11 zesde jaargang april 2011 oplage 15.000 uitgave HOLONITE bv - THOLEN concept fotografie redactie vormgeving JAN DERWIG - AMSTERDAM

nummer 11 zesde jaargang april 2011 oplage 15.000 uitgave HOLONITE bv - THOLEN concept fotografie redactie vormgeving JAN DERWIG - AMSTERDAM nummer 11 zesde jaargang april 2011 oplage 15.000 uitgave HOLONITE bv - THOLEN concept fotografie redactie vormgeving JAN DERWIG - AMSTERDAM druk LETOPRINT - ROOSENDAAL 2 Nieuwbouw en Renovatie Zo te zien

Nadere informatie

Projecten Kort. Villa Voile, Utrecht - Rudy Uytenhaak. door fotografie publicatiedatum AWM editie. : Olv Klijn : Tom Baas : 9 september 2008 : 20

Projecten Kort. Villa Voile, Utrecht - Rudy Uytenhaak. door fotografie publicatiedatum AWM editie. : Olv Klijn : Tom Baas : 9 september 2008 : 20 Projecten Kort Villa Voile, Utrecht - Rudy Uytenhaak door fotografie publicatiedatum AWM editie : Olv Klijn : Tom Baas : 9 september 2008 : 20 architectenweb magazine praktisch vakblad over bouw en architectuur

Nadere informatie

10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl

10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop NOORDERHAVEN VELD 10 10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 10 december is de eerste bijeenkomst voor Veld 10, aan de haven geweest. Op deze avond zijn zo n 140 geïnteresseerden

Nadere informatie

Inschrijving van start!

Inschrijving van start! LittleAmsterdam bouw nu uw eigen grachtenpand 14 appartementen + 2 bedrijfsruimtes Inschrijving van start! De karakteristieken: - een sfeervol energiebewust grachtenpand zonder de ongemakken van bestaande

Nadere informatie

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Programma Renovatie van de gevel en diverse bouwkunidge aanpassing Opdrachtgever Woonstad Rotterdam, OCNC Locatie Rotterdam, hoek Boezemlaan en Kerkhoflaan

Nadere informatie

W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M

W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M B e z a a n j a c h t p l e i n - A m s t e r d a m N o o r d Het Nieuwe Banne Centrum Centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein

Nadere informatie

gevels_maria.pdf :20:37

gevels_maria.pdf :20:37 Het Rooms Katholieke ziekenhuis Mariastichting is gesticht door de Congregatie der Zusters Franciscanessen van Salzkotten. Op 15 september 1896 kochten zij voor 39 duizend gulden een kleine hectare grond

Nadere informatie

htv Bouwtechniek bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesbureau

htv Bouwtechniek bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesbureau htv Bouwtechniek bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesbureau htv Bouwtechniek richt zich op de bouwkundige uitwerking van (schets)ontwerpen van architecten. Vanuit onze ruime ervaring zoeken wij daarbij

Nadere informatie

Utrecht Bouwnummer -ong

Utrecht Bouwnummer -ong Utrecht Bouwnummer -ong Vraagprijs: 395.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Bouwnummer -ong TUINHOF BLAUCAPEL Wonen in Tuindorp-Oost in de wijk Noordoost is luxe en rustig wonen in een groene omgeving

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Luxe appartementen. in Tuindorp Zuid

Luxe appartementen. in Tuindorp Zuid Luxe appartementen in Tuindorp Zuid Inhoudsopgave Zernikeborgh 4 Het complex 4 Bedrijfsruimte 4 De appartementen 5 Keuzevrijheid 5 Servicekosten 5 Huurderonderhoud 5 Hengelo Zuid in ontwikkeling 5 Plattegronden

Nadere informatie

EEN GROENE & LEVENDIGE. stadswijk 18 STIJLVOLLE APPARTEMENTEN

EEN GROENE & LEVENDIGE. stadswijk 18 STIJLVOLLE APPARTEMENTEN EEN GROENE & LEVENDIGE stadswijk 18 STIJLVOLLE APPARTEMENTEN Terrasje pakken op het Raadhuisplein Groen en ruim wonen, met het centrum op loopafstand. Dat kan in Havenpark! Hier woont u in een parkachtige

Nadere informatie

Entreepaviljoen Solaris Capelle a/d IJssel

Entreepaviljoen Solaris Capelle a/d IJssel Entreepaviljoen Solaris 1 + 2 Capelle a/d IJssel Entreepaviljoen Solaris 1 + 2 Capelle a/d IJssel Situatie Kwart-ronde-kantoorschijven Het bestaande door ons bureau in 199 ontworpen kantorencomplex Solaris

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT

GENERAAL VETTERSTRAAT GENERAAL VETTERSTRAAT Disclaimer De informatie in deze brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. FRED is niet aansprakelijk voor

Nadere informatie

Casa Confetti, De Uithof in Utrecht door Marlies Rohmer

Casa Confetti, De Uithof in Utrecht door Marlies Rohmer Langs de centrale busbaan van De Uithof in Utrecht wordt op basis van een ontwerp van Marlies Rohmer een studentencomplex van 380 zelfstandige en geclusterde kamers gebouwd. Ze zijn ondergebracht in een

Nadere informatie

VistaPlaza Y O U N E V E R G E T A S E C O N D C H A N C E TO MAKE A FIRST IMPRESSION... www.vistaplaza.nl

VistaPlaza Y O U N E V E R G E T A S E C O N D C H A N C E TO MAKE A FIRST IMPRESSION... www.vistaplaza.nl VistaPlaza Y O U N E V E R G E T A S E C O N D C H A N C E VistaPlaza is een in het oog springend gebouw dat onder architectuur is ontwikkeld. Het gebouw is duidelijk herkenbaar door gebruik van hoogwaardige

Nadere informatie

De Groene Kamer Arnhem

De Groene Kamer Arnhem De Groene Kamer Arnhem Woonzorgcomplex en woningbouw Presikhaaf Arnhem Situatie De Groene Kamer Onder deze naam is in de Arnhemse wijk Presikhaaf een volledige herontwikkeling van een saaie, versleten

Nadere informatie

VANKAN PROJECTEN 2012

VANKAN PROJECTEN 2012 VANKAN PROJECTEN 2012 Voor u ligt onze zesde project brochure. In dit overzicht vindt u een beknopte impressie van de door ons gerealiseerde projecten in 2012. Elke maand kiezen wij een in het oog springend

Nadere informatie

leidsche rijn, Tekst: Anneke Bokern Fotografie: Wim Tholenaars Dit terrasvormige slaat een brug tussen twee zeer verschillende project woon- balans

leidsche rijn, Tekst: Anneke Bokern Fotografie: Wim Tholenaars Dit terrasvormige slaat een brug tussen twee zeer verschillende project woon- balans 28 leidsche rijn, NEDERLAND Tekst: Anneke Bokern Fotografie: Wim Tholenaars Dit terrasvormige gebouw slaat een brug tussen twee zeer verschillende stedenbouwkundige situaties 29 project woon- Complex balans

Nadere informatie

3191EG Hoogvliet Rotterdam

3191EG Hoogvliet Rotterdam Buitenban Kinheim 25 3191EG Hoogvliet Rotterdam Netto huur 877,03 p/mnd Servicekosten 52,61 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw BuitenBan vindt u luxe appartementen, verdeeld over 2 gebouwen:

Nadere informatie

Resideren in Haagsche Historie

Resideren in Haagsche Historie Resideren in Haagsche Historie Residence Wilshout Monumentaal wonen in s-gravenhage Wilshout Appartementengebouw Wilshout is een voormalig woonhotel. Wonen in Wilshout is wonen in een monumentaal pand

Nadere informatie

curriculium vitea algemene gegevens Ir Koen Manneveld Ir Martijn Floris freelance werkzaamheden adres Postbus 10385 1001 EJ Amsterdam

curriculium vitea algemene gegevens Ir Koen Manneveld Ir Martijn Floris freelance werkzaamheden adres Postbus 10385 1001 EJ Amsterdam curriculium vitea algemene gegevens adres Postbus 10385 1001 EJ Amsterdam telefoon +31 (0)20 767 00 42 e-mail web-site post@forma-architecten.nl www.forma-architecten.nl Ir Koen Manneveld geboorte datum

Nadere informatie

WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD

WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD inhoudsopgave bergen op zoom een stad met geschiedenis De geschiedenis van Bergen op Zoom gaat ver terug. Al in de Romeinse tijd was het gebied rond de stad bewoond.

Nadere informatie

Nieuwbouw appartementencomplex

Nieuwbouw appartementencomplex Nieuwbouw appartementencomplex Historie De synagoge gelegen aan de is ontworpen door architect E. Spier. De plechtige inwijding van de synagoge vond plaats op 3 juni 1981. In 2011 voldeed de synagoge niet

Nadere informatie

Comfortabel, ruim & duurzaam wonen in Vlaardingen. 30 huurwoningen in een groene woonomgeving

Comfortabel, ruim & duurzaam wonen in Vlaardingen. 30 huurwoningen in een groene woonomgeving Comfortabel, ruim & duurzaam wonen in Vlaardingen 30 huurwoningen in een groene woonomgeving 2 Veel wooncomfort op een levendige locatie Drie identieke blokken met ieder veertig woningen. Negentig huurappartementen

Nadere informatie

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM OMSCHRIJVING PROJECT BALBOAPLEIN Met de afbraak van de Joop Westerweelschool kwam er een bouwterrein vrij van ongeveer 100 bij 50 meter, gelegen tussen het Balboaplein

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen Fantastisch wonen in het centrum van Blerick Rutgerus 28 ruime huurappartementen Rutgerus 28 ruime huurappartementen Lekker wonen op een kwaliteitslocatie In het centrum van Blerick is het goed wonen.

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

3191VK Hoogvliet Rotterdam

3191VK Hoogvliet Rotterdam Buitenban Klencke 34 3191VK Hoogvliet Rotterdam Netto huur 698,67 p/mnd Servicekosten 53,05 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In de Buitenban woont u rustig en loopt u zo het grote winkelcentrum van

Nadere informatie

Belegging woon / werk op Maerlant 8 te Lelystad

Belegging woon / werk op Maerlant 8 te Lelystad Belegging woon / werk op Maerlant 8 te Lelystad 489043 per jaar. Aanbiedende partij: Beleggingspanden.nl Email: info@beleggingspanden.nl Telefoon: 030-225 31 12 Website: www.beleggingspanden.nl Omschrijving

Nadere informatie

In opdracht van NS Vastgoed en Heilijgers Projectontwikkeling. Stationsplein, Amersfoort

In opdracht van NS Vastgoed en Heilijgers Projectontwikkeling. Stationsplein, Amersfoort Amersfoort In opdracht van NS Vastgoed en Heilijgers Projectontwikkeling, Amersfoort 1/6 M3H heeft een uitwerking gemaakt van het stedenbouw kundig plan voor het voormailge NS rangeerterrein aan de noordzijde

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3A

Breda Oranjesingel 3A Breda Oranjesingel 3A DEZE INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA. WAT

Nadere informatie

twee onder een kap woning groot basiswoning

twee onder een kap woning groot basiswoning twee onder een kap woning groot basiswoning blok 6 6600 26 voorgevel zijgevel Beeldkwaliteit architectuur I De Buitenplaats Van Ruytenburch De Buitenplaats wordt een nieuwe toevoeging op architectuurstijlen

Nadere informatie

Ontwikkeling nisipa kerk

Ontwikkeling nisipa kerk De Bont c.s. Architecten b.v. te Breda www.debontcs.nl Ontwikkeling nisipa kerk Agenda a. Toelichting ontwikkeling kerk / Nisipa b. Toelichting ontwikkeling van het gebied Bergsebaan (Nisipa) en WGK gebouw

Nadere informatie

Zorgeloos wonen in een modern hof

Zorgeloos wonen in een modern hof Zorgeloos wonen in een modern hof 22 comfortabele nieuwbouw appartementen Centraal gelegen nabij centrum en station noorderhof-hillegom.nl Noorderhof Hillegom zorgeloos wonen in een modern hof Nabij de

Nadere informatie

22 mooie 3-kamerappartementen

22 mooie 3-kamerappartementen 22 mooie 3-kamerappartementen nieuw gebouwd aan de Geert Grootestraat, Dieze-Oost Wonen in een historische jaren '50 wijk, met hedendaags comfort? Dat kan in Dieze-Oost, waar SWZ verdeeld over vijf woonlagen

Nadere informatie

SCHEEPMAKERS KWARTIER HAARLEM Fase 2 04 09 2015

SCHEEPMAKERS KWARTIER HAARLEM Fase 2 04 09 2015 SCHEEPMAKERS KWARTIER HAARLEM Fase 2 04 09 2015 1 Locatie 2 Eerdere ontwikkelingen 3 Ontwerp Fase 2A 4 Woningen Locatie LOCATIE LIGGING IN DE STAD LOCATIE BESTAANDE TOESTAND LOCATIE BESTAANDE TOESTAND

Nadere informatie

Leisure Parc Breda wordt het centrale punt voor Breda en omgeving

Leisure Parc Breda wordt het centrale punt voor Breda en omgeving B R E D A Leisure Parc Breda wordt het centrale punt voor Breda en omgeving centraal beheerd concept en object, zijn ondernemers in staat geza- voor bedrijven die zich bezig houden met het aanbieden van

Nadere informatie

Veld 5. Vragen en antwoorden n.a.v. informatieavond d.d. 16 maart 16.

Veld 5. Vragen en antwoorden n.a.v. informatieavond d.d. 16 maart 16. Veld 5 Vragen en antwoorden n.a.v. informatieavond d.d. 16 maart 16. Waar is de locatie van Veld 5? Bouwplan veld 5 is een deelplan van de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft, in het centrum van Delft. Het

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

inhoudsopgave inleiding 5 woningkenmerken 8 plattegrond woongebied 1 12 plattegrond woongebied 2 14 plattegrond woongebied 3 16

inhoudsopgave inleiding 5 woningkenmerken 8 plattegrond woongebied 1 12 plattegrond woongebied 2 14 plattegrond woongebied 3 16 inhoudsopgave inleiding 5 woningkenmerken 8 plattegrond woongebied 1 12 plattegrond woongebied 2 14 plattegrond woongebied 3 16 plattegrond woningtype a 18 plattegrond woningtype b 22 lekker leven in hoogvliet

Nadere informatie

Ananasplein, Amsterdam Noord

Ananasplein, Amsterdam Noord BESSENPAD project: opdrachtgever: omschrijving: aannemer: Ananasplein, Amsterdam Noord AWV, Algemene woningbouwvereniging, Amsterdam 5 koopwoningen en 44 huurwoningen, bedrijfsruimten en binnenplein op

Nadere informatie

Oranjepark Pijnacker

Oranjepark Pijnacker Oranjepark Pijnacker Oranjepark Pijnacker Situatie Situatie Het Oranjepark ligt binnen de kern van Pijnacker, naast het gemeentekantoor. De appartementengebouwen, bestaande uit 94 woningen, liggen tussen

Nadere informatie

De Muzikante Restauratie in De Pijp

De Muzikante Restauratie in De Pijp De Muzikante Restauratie in De Pijp De Muzikante Restauratie in De Pijp Nieuw leven in de 19 de eeuwse bouw Quellijnstraat 1 e Van der Helststraat 3 t/m 11 De Muzikante restauratie in de pijp Restauratie

Nadere informatie

Drijvend wonen tegen wateroverlast

Drijvend wonen tegen wateroverlast Float House Delft Drijvend wonen tegen wateroverlast Glaskloksingel centrum Delft Door de toenemende verharding in veel steden is er te weinig waterberging bij overvloedige regens. Het is één van de redenen

Nadere informatie

situatie opzuid Amsterdam, 2014

situatie opzuid Amsterdam, 2014 situatie opzuid Amsterdam, 2014 Het plan OpZuid is gelegen tussen de Gershwinlaan en de Boelelaan in Amsterdam, en vormt een onderdeel van de grootschalige ontwikkelingen aan de Zuidas. Binnen de zakelijke

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

Centrumplan De Lier. Bezonningsstudie

Centrumplan De Lier. Bezonningsstudie Centrumplan De Lier Bezonningsstudie 6 mei 2014 Centrumplan De Lier in vogelvlucht vanuit het noordwesten Centrumplan De Lier in vogelvlucht vanuit het zuidoosten Spring architecten Weena-zuid 110 3012

Nadere informatie

COBRA KWARTIER. Amstelveen

COBRA KWARTIER. Amstelveen COBRA KWARTIER Amstelveen Innovatief Transformeren van wonen naar werken 3 Cobra Kwartier: luxe huurappartementen in voormalige kantoortoren Een voormalig kantoorgebouw aan het Kostverlorenhof in Amstelveen

Nadere informatie

Referenties parkeergarages

Referenties parkeergarages Parkeergarage voor 35 appartementen 'Villa Cesare' te Wijk bij Duurstede Jaar: 2000 Architectenbureau Weeda van der Weijden Constructeur: Kelfkens en De Jong Gebroeders Blokland Vloeroppervlakte: 1.110

Nadere informatie

KIWA Water Research, Nieuwegein Totale casco bijgebouwen (IHWG en prefab) inclusief kraan.

KIWA Water Research, Nieuwegein Totale casco bijgebouwen (IHWG en prefab) inclusief kraan. REFERENTIELIJST PROJECTEN CB&M: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Dijkstra Draisma Nassau College, Assen Van Schijndel Bouw Marktgebouw, Ommen Van Wijnen Arnhem KIWA Water Research, Nieuwegein Totale casco

Nadere informatie

til\ ~ Wij vervaardigen bouwkundige tekeningen,

til\ ~ Wij vervaardigen bouwkundige tekeningen, htv Bouwtechniek biedt een breed pakket bouwkundige advieswerkzaamheden vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. HTV is inzetbaar bij nieuwbouw en verbouw, herontwikkeling, transformaties, renovaties

Nadere informatie

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013 Uitgave 2 2013 INZICHT Energieneutraal Flevogebouw Nieuwe site Metaglas Glazen winkelunits Utrecht Centraal Energieneutraal kantoor in monumentaal Flevogebouw Mede door de isolerende achterzetramen is

Nadere informatie

Referenties appartementen en woningen

Referenties appartementen en woningen Tower Twins Coolhaven te Rotterdam Jaar: 2000 KCAP Architects & Planners Constructeur: Zonneveld ingenieurs Ontwikkelings- en bouwcombinatie Mico (ERA Bouw, Bontenbal Bouw en J.P. van Eesteren) Vloeroppervlakte:

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART!

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Woerden Stadshart Woerden, 1500 m2 winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie

Woerden Stadshart Woerden, 1500 m2 winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie Woerden Stadshart Woerden, 1500 m winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie Opdrachtgever: Multi Development Ontwerp: 003 Uitvoering: 006 Architectenmaatschap Groeneweg & Van der Meijden Wijnstraat

Nadere informatie

WEIDELANDE IQ BENEDEN- BOVENWONINGEN 22 OKTOBER 2012

WEIDELANDE IQ BENEDEN- BOVENWONINGEN 22 OKTOBER 2012 WEIDELANDE IQ BENEDEN- BOVENWONINGEN 22 OKTOBER 2012 De Locatie De Basis Aan de basis van de ontwikkeling van Weidelanden liggen het Beeldkwaliteit Weidelanden, Hazerswoude-Dorp en het Definitief Ontwerp

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3B

Breda Oranjesingel 3B Breda Oranjesingel 3B DEZE WERKELIJK INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA.

Nadere informatie

studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl

studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl studio FRAME Studio FRAME is opgericht door Paul Voorbergen, na vele jaren ervaring te hebben

Nadere informatie

...wonen tussen stad en duin

...wonen tussen stad en duin ...wonen tussen stad en duin duinpoort DUINPOORT ALMERE POORT, WONEN TUSSEN STAD EN DUIN Duinpoort, een stijlvol appartementengebouw in het nieuwste stadsdeel van Almere, wordt gerealiseerd aan de rand

Nadere informatie

van heuven goedhartlaan 15-17 amstelveen Presentatie informatieavond 06.03.2014

van heuven goedhartlaan 15-17 amstelveen Presentatie informatieavond 06.03.2014 van heuven goedhartlaan 15-17 amstelveen Presentatie informatieavond 06.03.2014 inleiding RUIMTELIJKE RANDVOORWAARDEN - SPVE Markering oostkant van het stadshart middels Een spannend gebouw dat van afstand

Nadere informatie

De passief gerenoveerde Binnengasthuizen worden monumentaal

De passief gerenoveerde Binnengasthuizen worden monumentaal 238 Binnengasthuisstraat, Zwolle renovatie van 40 woningen tot 32 monumentale Passiefhuizen VILLANOVA architecten, Rotterdam, 2012 De passief gerenoveerde Binnengasthuizen worden monumentaal De historische

Nadere informatie

ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP

ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP Woonzorggebouw Anklaar blok 1 is het eerste opgeleverde gebouw van het nieuwe stadsdeelcentrum in Apeldoorn. Het zet de toon voor de transformatie

Nadere informatie

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting In dit verslag heb ik het over de ontsluitingsmogelijkheid via een portiek. Hierin zal ik het hebben over wat een portiekontsluiting nou precies

Nadere informatie

TORENAPPARTEMENTEN MEYSTER S BUITEN UTRECHT

TORENAPPARTEMENTEN MEYSTER S BUITEN UTRECHT TORENAPPARTEMENTEN MEYSTER S BUITEN UTRECHT titel opdrachtgever projectteam aannemer gevel programma periode 16 Torenappartementen Meyster s Buiten te Utrecht VOF Meyster s Buiten: Heijmans, Blauwhoed

Nadere informatie

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ROTTERDAM ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Gelegen in het bekende appartementen-complex de Raephorst, dit ruime DRIEKAMER-PARTERRE HOEK APPARTEMENT met mooi

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

3059XD Rotterdam. 663,48 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam. 663,48 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 307 3059XD Rotterdam Netto huur 663,48 p/mnd Servicekosten 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een

Nadere informatie

HEIDELBERGLAAN 11, DE UITHOF, UTRECHT 550 STUDENTENWONINGEN EN 4070 M2 LESLOKALEN EN KANTOREN T.B.V. UITBREIDING HOGESCHOOL

HEIDELBERGLAAN 11, DE UITHOF, UTRECHT 550 STUDENTENWONINGEN EN 4070 M2 LESLOKALEN EN KANTOREN T.B.V. UITBREIDING HOGESCHOOL B De Uithof is lange tijd een monotone universiteitscampus geweest aan de rand van de stad waarin de gebouwen zonder enig verband los in de ruimte stonden. Als reactie hierop ontwikkelde Rem Koolhaas i.s.m.

Nadere informatie

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN Ligging en omgeving Instap klaar 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping van het moderne en statige complex "Buytenhoff" gebouwd in 2005! Het appartement beschikt

Nadere informatie

Smakenboekje. 1 september 2018

Smakenboekje. 1 september 2018 Smakenboekje 1 september 2018 2 Inleiding variatie Variatie in in bouwbreedte Om u te helpen bij het maken van keuzes hebben de architecten van 19 Het Atelier uit Zwolle verschillende gevelstijlen uitgewerkt

Nadere informatie

Prins Hendrikkade 135 a KM Rotterdam. TE KOOP p.m.

Prins Hendrikkade 135 a KM Rotterdam. TE KOOP p.m. Prins Hendrikkade 135 a 3071 KM Rotterdam TE KOOP 1.550 p.m. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud bovenwoning appartement 3 97 m² 0 m² 291 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

atelier PUUUR architectuur & stedenbouw

atelier PUUUR architectuur & stedenbouw L e v a n t k a d e 6 7 1 0 1 9 M J A m s t e r d a m 0 0 8 9 0 5 0 i n f o @ p u u u r. n l w w w. p u u u r. n l A 1 1 PUUUR BLOK, onderdeel van de hoogbouw bebouwingsstrook Blok0 is een wooncomplex

Nadere informatie

Studie en prijsvraag Tuinen 3 Gouda

Studie en prijsvraag Tuinen 3 Gouda Studie en prijsvraag Tuinen 3 Gouda Tuinen 3 Gouda Omschrijving 2 Tuinen 3 Gouda Verkavelingsstudie Woonpartners Midden-Holland Verkavelingsstudie In opdracht van Woonpartners Midden-Holland te Waddinxveen

Nadere informatie

Huidekoperstraat 13-17 AMSTERDAM

Huidekoperstraat 13-17 AMSTERDAM Huidekoperstraat 13-17 AMSTERDAM Falckstraat Frederiksplein Huidekoperstraat Huidekoperstraat Reguliersgracht Weteringschans Nicolaas Witsenstraat Pieter Pauwstraat schaal 1:2000 2 studio Hartzema HUIDEKOPERSTRAAT

Nadere informatie

Projectteam woningstichting Vestia Den Haag Zuid-West

Projectteam woningstichting Vestia Den Haag Zuid-West SBR NATIONALE RENOVATIE PRIJS 2009 - CATEGORIE WONINGBOUW revitalisatie van een woonwijk door renovatie naast sloop/nieuwbouw, met respect voor het verleden: renovatie van 168 woningen in de woonwijk De

Nadere informatie

Programma Marktplein, kantoren, winkels, woningen en een parkeergarage. b.v.o. ca. 59.500 m 2

Programma Marktplein, kantoren, winkels, woningen en een parkeergarage. b.v.o. ca. 59.500 m 2 Fotografie: Luuk Kramer BOS EN LOMMERPLEIN Programma Marktplein, kantoren, winkels, woningen en een parkeergarage. b.v.o. ca. 59.500 m 2 AMSTERDAM Lokatie Gulden Winckelplantsoen, Bos en Lommer, Amsterdam

Nadere informatie

VOORWOORD. Marnix Norder Wethouder Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie. BORboek0910_5.indd :18:48

VOORWOORD. Marnix Norder Wethouder Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie. BORboek0910_5.indd :18:48 09 10 2 VOORWOORD Net als in voorgaande jaren is in 2009 en 2010 een groot aantal aansprekende projecten gerealiseerd in Den Haag. Het afgelopen decennium stond in het teken van hoge bouwproductie, bouwen

Nadere informatie

Algemene informatie beelden plattegrond

Algemene informatie beelden plattegrond Informatiebrochure Vrijstaand woonhuis op kavel HKW265 Polluxstraat Almere Poort 229.000 Algemene informatie beelden plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan

Nadere informatie

Gemeentekantoor Pijnacker-Nootdorp

Gemeentekantoor Pijnacker-Nootdorp Gemeentekantoor Pijnacker-Nootdorp Gemeentekantoor Pijnacker-Nootdorp Situatie Masterplan Op het terrein van de voormalige gemeentewerf en de directe omgeving is door Ibelings van Tilburg architecten

Nadere informatie

Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie. Cosunpark 1-5, Breda

Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie. Cosunpark 1-5, Breda Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie Cosunpark 1-5, Breda Diverse verhuurmogelijk heden Parkachtige omgeving Op korte afstand van de A16 www.dtz.nl Een markant kantoorgebouw met een onderscheidende

Nadere informatie

Euratech LOT 14 AT HOME AT WORK. 3 KANTOOR VILLA S IN ECOLOGISCHE WIJK

Euratech LOT 14 AT HOME AT WORK. 3 KANTOOR VILLA S IN ECOLOGISCHE WIJK E Het Eurotech Lot 14 is gesitueerd in de Ecologische wijk Rives de la Haute in het Noord Franse Lille. De wijk is georganiseerd rondom het Eura Technologie Centrum. Gevestigd in een voormalige textielfabriek;

Nadere informatie

3059XD Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 243 3059XD Rotterdam Netto huur Servicekosten 672,44 p/mnd 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Emerald Delfgauw 112 woningen Deelplan 5 oost

Emerald Delfgauw 112 woningen Deelplan 5 oost Emerald Delfgauw Emerald Delfgauw 112 woningen Deelplan 5 oost Een rustpunt in de randstad De vinexlocatie Emerald ligt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, vlak bij Delft en telt circa 2000 huur- en koopwoningen.

Nadere informatie

bouwkundig advies- en tekenbureau

bouwkundig advies- en tekenbureau Graag wil ik van der Vorm bouwkunde Totaalplan bij u introduceren door deze beknopte informatie aan te bieden. Van der Vorm bouwkunde Totaalplan is een bouwkundig advies- en tekenbureau en is gevestigd

Nadere informatie

Kade Noord. Concept Kade Noord Informatie document Kade Noord B.V. Leon Zondervan Architectuur

Kade Noord. Concept Kade Noord Informatie document Kade Noord B.V. Leon Zondervan Architectuur Kade Noord Concept Kade Noord Informatie document Kade Noord B.V. Leon Zondervan Architectuur 1 Plattegronden en aanzichten DO fase 1 2 Wijzigingen sinds eerste vo concept: Groene gevels niet meer alleen

Nadere informatie

vierkamerappartement op de eerste verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning!

vierkamerappartement op de eerste verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning! vierkamerappartement op de eerste verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning! Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp midden-oost

Nadere informatie

Projectdetails. Metaal en Techniek. commerciële ruimte. Bruto vloeroppervlak m 2. Inhoud: m 3. Start ontwerp Oktober 2013

Projectdetails. Metaal en Techniek. commerciële ruimte. Bruto vloeroppervlak m 2. Inhoud: m 3. Start ontwerp Oktober 2013 B Mine Toren Geïnspireerd op de bestaande bouw aan het IJ en anticiperend op de toekomstige ontwikkeling van het gebied, ontwierp Paul de Ruiter Architects de 75 meter hoge energiezuinige woontoren B Mine

Nadere informatie

Trebbe Hoogwonen: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Trebbe Hoogwonen: Bouwen met passie, wonen met plezier! wonen met plezier Postadres Trebbe Groep B.V. Postbus 4 7500 AA Enschede Telefoon 088 259 00 00 Website www.trebbe.nl Social media Twitter: @Trebbe100 Facebook: Trebbe LinkedIn: Bouwen met perspectief

Nadere informatie

Uitgangspuntenrapport Toren, laagbouw en parkeerdek

Uitgangspuntenrapport Toren, laagbouw en parkeerdek Pieters Bouwtechniek Delft B.V. Gebouw Torenhove Martinus Nijhofflaan 2 2624 ES Delft Postbus 1047 2600 BA Delft Tel.: 015 219 03 00 Fax: 015 219 02 55 E-mail: pbt.delft@pieters.net Internet: www.pietersbouwtechniek.nl

Nadere informatie

DE LAATSTE 6! Twee-onder-één-kapwoningen in Lelystad.

DE LAATSTE 6! Twee-onder-één-kapwoningen in Lelystad. DE LAATSTE 6! Twee-onder-één-kapwoningen in Lelystad. Lelystad Een aantrekkelijke stad om te wonen, te werken en te ontspannen Lelystad heeft zich de laatste tientallen jaren ontwikkeld tot een zeer gevarieerde

Nadere informatie