Educatie weekend. Holland Harmony november Beukenhof Capucijnenstraat PJ Biezenmortel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Educatie weekend. Holland Harmony 13 15 november 2015. Beukenhof Capucijnenstraat 46 5074 PJ Biezenmortel"

Transcriptie

1 Educatie weekend Holland Harmony november 2015 Beukenhof Capucijnenstraat PJ Biezenmortel

2 Educatieweekend november 2015 Start weekend vrijdag 13 november 15:30 uur. Eind dit jaar is het weer tijd voor een Educatie Weekend! Het EC team denkt te zijn geslaagd in het aantrekken van uitstekende coaches in de drie categorieën, singing, music en performance, zoals de categorie presentation nu genoemd wordt. We zijn erg benieuwd of jullie dat met ons eens zijn, Dit weekend is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn of haar rol/functie in koor of kwartet wil halen, of dit nu sectional leader, dirigent, bestuurslid of lid van performance team of iets anders is. Ook de muzikale, ervaren en gedreven zanger(es) kan ongelooflijk veel leren in dit weekend. Kortom, iedereen met ambities binnen de barbershopwereld moet er gewoon bij zijn dit weekend. Wij bieden dit keer, ondanks dat het geen HACO is, toch aan maximaal 11 kwartetten de mogelijkheid om ruim 2 uur lang een specifieke coaching voor het hele kwartet te krijgen. Voorwaarde is dat jouw kwartet compleet aanwezig is gedurende het hele weekend. Op vrijdagavond worden 5 kwartetten gecoacht en op zaterdag de andere 6 kwartetten. Het kwartet kan de voorkeuren voor een specifieke coach opgeven. Vlak na 1 juli wijzen wij de coaches toe aan de specifieke kwartetten. Omdat de toewijzing aan een coach invloed heeft op de tijden waarop je workshops kunt volgen verzoeken wij dat de betreffende kwartetleden zich individueel pas voor de workshops inschrijven nadat ze van ons gehoord hebben door wie ze gecoacht gaan worden. Ook zijn er een heel aantal workshops die beslist interessant zijn voor zowel kwartetzangers als koorzangers(essen) Er is een zeer gevarieerd en ruim aanbod aan workshops, het is bijna jammer dat je ze niet allemaal zult kunnen volgen. Bekijk op je gemak de workshops en beslis dan welke workshops jou het meeste aanspreken, waar je op dit moment behoefte aan hebt en waarvan je denkt dat het jou in je ontwikkeling verder zal brengen. Benieuwd naar de personen achter de workshop? Hieronder worden ze aan je voorgesteld. Laat je zien en laat je horen! Einde weekend: zondag 15 november 16:15 uur.

3 Patrick Brown Patrick is lid van en choreograaf bij het 2013 Internationale kampioenskoor The Toronto Northern Lights uit Canada. Hij zingt in TNL en ook in het kwartet Supertonic dat zich onlangs wist te plaatsen voor de internationale conventie in de VS. Ook heeft hij bijna 20 jaar ervaring in het theater en die ervaring komt uitstekend van pas in zijn werk als perfomance coach. Patrick heeft met groepen in Canada, de VS, Duitsland en Nederland gewerkt. In september 2014 heeft hij workshops en coachings gegeven tijdens het gecombineerde Harmony College/Educatie Weekend van Holland Harmony. Matthew Gifford Matthew is de bas van het kwartet de Musical Island Boys. Het kwartet begon op de middelbare school in 2002, en waren de 2002 & 2003 NZ nationale high school kwartet kampioenen. In 2004 wonnen ze de NZABS en Pan Pacific Open Quartet titels. In 2006 wonnen de Musical Island Boys de Internationale BHS Collegiate Quartet Contest. De Musical Island Boys kregen 3 opeenvolgende jaren een zilveren medaille tijdens de BHS International Convention, waarna In 2014 dan eindelijk de gouden medaille veroverd werd! Matthew werd gecertificeerd singing judge in het Australasian Gilde van Barbershop judges in In juli 2013 werd hij de eerste affiliate (non American) gecertificeerde singing judge van de Barbershop Harmony Society. Matthew was een van de oprichters van het Vocal FX chorus in Wellington NZ en coacht barbershopkwartetten en koren in Nieuw Zeeland, Australië, Japan en Europa. Matthew werkt mee aan Harmony Colleges in Nieuw Zeeland en Australië alsmede in Nederland en Duitsland, als coach/docent. Hij woont in Wellington waar hij werkt voor het Maori Language team op het hoofdkantoor van het ministerie van onderwijs.

4 Stuart Sides Stuart geeft coachings op meerdere gebieden, zang, performance en presentation. Hij is tevens dirigent en kwartetzanger. Zijn muzikale carrière begon hij als 6 jarige in het plaatselijke kerkkoor. Hij heeft in vier UK National Champion barbershop kwartetten gezongen. Sinds zijn verhuizing naar Nederland heeft hij in drie Nederlandse kampioenskwartetten gezongen. In 2008 Xperience Baritone, 2011 Trademark Baritone en in 2015 Maelstrom Tenor. Al deze medailles hebben ervoor gezorgd dat hij kampioen is in alle vier de zangpartijen! Hij begon met dirigeren in 1984 (15 jaar oud) van een barbershopkoor. In 1998 behaalde hij een grote overwinning met Capital Connection toen ze LABBS National Ladies Chorus Champions werden. Dit herhaalde hij in 2006 met Signature dat op dat moment het kleinste koor (24 zangeressen) ooit was dat kampioen werd. In Nederland bracht Stuart ising naar nationaal zilver en brons, en in 2013 dirigeerde hij Sound Waves naar nationaal goud en Europees zilver maar ook naar internationaal goud in Ierland (2013) en Spanje (2014). Stuart is momenteel actief als dirigent bij Sound Waves. Mikael Wikström Mikael heeft al een lange muzikale carrière achter de rug binnen de barbershop. Hij heeft ervaring in het werken bij zowel mannen als de vrouwenorganisaties. Mikael is de dirigent van het tweevoudige Harmony Classic wereldkampioenskoor Alba Show Chorus uit Stockholm. Mikael is zanger en voorzitter van Zero8 waarvan hij lid is sinds de oprichting van dit koor. Hij begon in de barbershopwereld halverwege de jaren 80 bij SNOBS en is sindsdien actief in koren en kwartetten. Hij begon te zingen bij de Vocal Vikings in 1986 en werd daar al snel dirigent. Mikael richtte in 1994 samen met assistent dirigent Torbjörn Backlund het koor Stockholm Chord Masters op waarmee hij vier keer kampioen werd van SNOBS. Ook heeft hij zich meerdere malen voor de BHS International Championship gekwalificeerd met verschillende koren en kwartetten. Als lead in het kwartet Old Spice won Mikael de allereerste editie van de European Championship in In 2014 deed Mikael als dirigent van Alba Show Chorus mee met de korencompetitie tijdens de Sweet Adelines International Convention te Baltimore.

5 Cy Wood Cy werkt voor The Actors Fund en organiseert speciale evenementen en optredens in New York City met grote namen bekend van Broadway en Hollywood. Hij is zelf een professionele acteur. Cy is opgegroeid met barbershop. Samen met zijn drie broers zingt hij graag de klassieke barbershop songs. Hij zingt sinds 2012 bariton bij de Voices of Gotham in New York en werd daar al snel gevraagd om sectional leader te worden en lid van het bestuur. In 2013 werd hij gevraagd als choreograaf en presentation leader van dit koor. Cy is ook de bariton van het kwartet On Tap. Dit nieuwe kwartet won de Mid Atlantic District Northern Division Contest in Cy is een getrainde danser, thuis in de presentation en showmanship categorieën en een enthousiaste leraar en coach. Barbershop is een mooie, unieke en traditionele vorm van kunst en Cy gelooft dat meer eerlijkheid in je optreden ervoor kan zorgen dat je boodschap ook echt aankomt bij het publiek. Ook vindt hij dat barbershop ongelooflijk leuk zou moeten zijn. Blije gezichten, lachen en vriendschap zijn de redenen waarom Cy een barbershopper is!

6 Sander Gieling Sander is sinds zijn vroege jeugd actief als zanger, acteur en danser. Zijn liefde voor muziek ontwikkelde hij aanvankelijk in cabaret, klassieke muziekproducties, rockbands en musicals. Als zanger heeft hij gezongen bij The Heart of Holland Chorus tot 1998, en daarna in a capella formaties Touchdown, NRG, Rave en The Dutchmen. Zijn voorliefde voor de lichte vokale muziek bekroonde hij in 2004 met het Dirigentendiploma Licht Vokaal. Als uitvoerend musicus is hij specialist in improvisatie (Dutch Organic Choir), ritmewerk, vocal percussion en vocale instrumentatie. Als dirigent/coach werkt hij samen met diverse zanggroepen (o.a. Vocal Group KIX uit Amersfoort) en verzorgt workshops voor koren en ensembles op het gebied van improvisatie en ritme. Organisatorisch is Sander actief als voorzitter van de Stichting "Vocal Pop & Jazz Days", die iedere twee jaar een internationale educatieve zangweek organiseert. Sander is één van de drijvende krachten achter stichting EduVox, die vocale muziekeducatie promoot met muziekproducties, recent nog "Into The Light" met Merel Martens, en workshops zoals bijv. de "Danish Invasion". Joe Cerutti Joe is de dirigent van de Alexandria Harmonizers (BHS), The Pride of Baltimore (SAI), en van het No Borders Youth Chorus dat jaarlijks optreedt in de Carnegie Hall. Joe heeft een B.A. gedaan in muziek aan het Five Towns College en heeft een Masters in koordirectie van Boston University. Joe is lid van de Barbershop Harmony Society (BHS), een charter lid van de National Collegiate Choral Organization, lid van de National Association for Music Education en Chorus America. Joe is een gecertificeerde music judge en één van de 3 personen benoemd tot Master Director in de geschiedenis van zowel Sweet Adelines als de BHS. Hij heeft ervaring als jurylid, coach en leraar bij verschillende korenfestivals over de hele wereld. Hij is lid geweest van het bestuur van de BHS ( ) en werkt nu bij de BHS als Director of Outreach Development.

Educatie weekend. Holland Harmony november Beukenhof Capucijnenstraat PJ Biezenmortel

Educatie weekend. Holland Harmony november Beukenhof Capucijnenstraat PJ Biezenmortel Educatie weekend Holland Harmony 13 15 november 2015 Beukenhof Capucijnenstraat 46 5074 PJ Biezenmortel Educatieweekend 13 15 november 2015 Start weekend vrijdag 13 november 15:30 uur. Eind dit jaar is

Nadere informatie

Harmony College Educatie weekend

Harmony College Educatie weekend Harmony College Educatie weekend Holland Harmony & DABS 12 14 September 2014 Beukenhof Capucijnenstraat 46 5074 PJ Biezenmortel HaCo en Educatieweekend 12 14 September 2014 voor Holland Harmony en DABS

Nadere informatie

Introducing the faculty of Harmony College, Holland Harmony 2018

Introducing the faculty of Harmony College, Holland Harmony 2018 Introducing the faculty of Harmony College, Holland Harmony 2018 Steve Tramack Steve is al 35 jaar lid van de Barbershop Harmony Society, hij is ervan overtuigt dat een liefde voor barbershop in je bloed

Nadere informatie

Inventaris van het archief Barbershop Harmony Society The Midland Harmonizers Sound, 1982 2009

Inventaris van het archief Barbershop Harmony Society The Midland Harmonizers Sound, 1982 2009 Inventaris van het archief Barbershop Harmony Society The Midland Harmonizers Sound, 1982 2009 Inleiding Geschiedenis van Barbershop Harmony Society The Midland Harmonizers Sound. 2 Verantwoording van

Nadere informatie

Strategie Beleidsplan Valley Voices Vocal Group

Strategie Beleidsplan Valley Voices Vocal Group Bijlage 5 Strategie Beleidsplan 2013-2015 Valley Voices Vocal Group STRATEGIE Wie willen we zijn? Waar willen we aan voldoen? Waar staan we voor? Welk ideaalbeeld hebben we voor ogen? Wat zijn de langere

Nadere informatie

Tag Session with After Hours Singers Zing een hele reeks tags met After Hours!

Tag Session with After Hours Singers Zing een hele reeks tags met After Hours! Say This, Not That! Adam Scott Coaching Vaak worden er opdrachten gegeven als Zing zuiver! of Trek je zachte gehemelte op!, probeer eens nieuwe manieren van denken en spreken tegen je koren en kwartetleden

Nadere informatie

Strategie-Beleidsplan Valley Voices Vocal Group

Strategie-Beleidsplan Valley Voices Vocal Group Bijlage 4 Strategie-Beleidsplan 2015-2017 Valley Voices Vocal Group STRATEGIE Wie willen we zijn? Waar willen we aan voldoen? Waar staan we voor? Welk ideaalbeeld hebben we voor ogen? Wat zijn de langere

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2014 / 2015 THE NEW HARVEST SINGERS GELDERMALSEN

BELEIDSPLAN 2014 / 2015 THE NEW HARVEST SINGERS GELDERMALSEN BELEIDSPLAN 2014 / 2015 THE NEW HARVEST SINGERS GELDERMALSEN INHOUDSOPGAVE FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. INLEIDING 2 WIE ZIJN WIJ 2 WAT WILLEN WIJ 2 ACTIVITEITEN 2014-2015 2 HOE WILLEN WE DIT BEREIKEN

Nadere informatie

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK oktober - december 2015 Meridiaan College NAAM JAAR VAK PROJECT TITEL KLAS Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie Werkboek Wij werken samen Wat gaan we doen? Het Meridiaan College

Nadere informatie

Opzet van het project

Opzet van het project Projectplan Vocal Pop & Jazz Days 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Opzet van het project... 3 Doelstelling en doelgroep... 6 Artistiek inhoudelijke motivatie... 7 Beknopt curriculum vitae van de artistiek

Nadere informatie

Dansstudio Marlynes organiseert:

Dansstudio Marlynes organiseert: Dansstudio Marlynes organiseert: Spaghettidag 2013 Beste mijnheer, mevrouw Op zaterdag 19 oktober 2013 organiseert Dansstudio Marlynes en de Ierse showgroep Marlynes Irish Dancers wederom een heuse spaghettidag.

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR! DE NIEUWJAARSBOODSCHAP! VAN MUZEMIX OP PAGINA 2

GELUKKIG NIEUWJAAR! DE NIEUWJAARSBOODSCHAP! VAN MUZEMIX OP PAGINA 2 GELUKKIG NIEUWJAAR DE NIEUWJAARSBOODSCHAP VAN MUZEMIX OP PAGINA 2 WAT HEEFT DEZE FOTO MET MUZEMIX TE MAKEN? een griekse musical? waarom die duiven op de foto? wedstrijdje wie kan er met zijn tenen aan

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013

JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 Algemene gegevens Vocal Group Hifive is in 2007 opgericht door Paul Maaswinkel, muzikaal en artistiek leider.

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Foundation Course 2004 van start gegaan

Foundation Course 2004 van start gegaan TELEBABA JAARGANG 21, NR. 77 OKTOBER 2004 OFFICIEEL ORGAAN VAN DE LADIES ASSOCIATION OF DUTCH BARBERSHOP SINGERS HOLLAND HARMONY" Opgericht september 1981, stichting bij akte van 15 juli 1983, Nr. S 41

Nadere informatie

Voor de lipdub gebruiken we de originele track van Elton John: You tube:

Voor de lipdub gebruiken we de originele track van Elton John: You tube: "I'm Still Standing" Voor de lipdub gebruiken we de originele track van Elton John: You tube: https://www.youtube.com/watch?v=zhwvbirqd2s Kijk en luister naar het you tube filmpje! Leuk om ideeën op te

Nadere informatie

Wij willen een schoolkoor! Wilma ten Wolde

Wij willen een schoolkoor! Wilma ten Wolde 1 Een schoolkoor oprichten? De kinderen willen wel, want zingen is leuk en ze zingen graag! Maar wat komt er allemaal bij kijken? Wij willen een schoolkoor! Wilma ten Wolde Zingen is een goede manier voor

Nadere informatie

LES 6. Nu zie je Hem wel, nu zie je Hem niet.

LES 6. Nu zie je Hem wel, nu zie je Hem niet. LES Nu zie je Hem wel, Sabbat Doe Lees Lukas 4. 40 nu zie je Hem niet. Heb je weleens een moment gehad dat je het gevoel had dat God heel dicht bij je was? Misschien door een liedje, een bijbelvers, een

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

JE CULTURELE ZELFPORTRET

JE CULTURELE ZELFPORTRET JE CULTURELE ZELFPORTRET Dit is het culturele zelfportret van Vul alles in hele antwoordzinnen in. Gebruik een ander lettertype of een andere kleur voor de antwoorden. Plak hier je pasfoto Film/tv 1 Ga

Nadere informatie

Stichting Maestro Verslag 2015 en vooruitblik 2016 / 2017

Stichting Maestro Verslag 2015 en vooruitblik 2016 / 2017 Stichting Maestro Verslag 2015 en vooruitblik 2016 / 2017 Stichting Maestro, toonaangevend voor vocale muziek in Noord-Brabant In Brabant wordt van oudsher veel gezongen, en goed ook. Uit de Monitor Amateurkunst

Nadere informatie

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Musical Lesdoelen: De kinderen leren welke aspecten van muziek er aan bod komen in een musical. De kinderen leren dat samenzang het zingen van meer stemmen (noten) tegelijk is en

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard. Moments in Time

Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard. Moments in Time Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard Moments in Time Heerhugowaard, mei 2015 Inleiding Barbershop Singing Heerhugowaard is in 1995 opgericht. De vereniging bestaat uit een tweetal koren: The

Nadere informatie

Lesbrief bij de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection

Lesbrief bij de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection Lesbrief bij de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection 1 Beste docent, Binnenkort gaat u samen met uw klas naar de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection. Deze lesbrief

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Informatie en Tijdschema s. Information and Timetables. Page 1

Informatie en Tijdschema s. Information and Timetables. Page 1 Informatie en Tijdschema s Information and Timetables Page 1 Belangrijke mededelingen Koren en Kwartetten Lees deze instructies zorgvuldig! Communicatie Communicatie tussen deelnemers en de organisatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 Voorwoord Politiek heeft veel te maken met goed leiderschap: mensen volgen dan het voorbeeld van hun leider. Martin Luther King, Majoor Bosshardt en Koning David zijn voor mij

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR Nr. 6 mei 2016 21 EN 22 MEI: UITWISSELINGSWEEKEND Leuvens koor Blij Rondeel brengt muzikaal tegenbezoek In mei 2013 beleefde het Rosmalens Mannenkoor een ontspannen

Nadere informatie

Kunstenaarstoets. Uw gegevens. Beroep en opleiding als kunstenaar

Kunstenaarstoets. Uw gegevens. Beroep en opleiding als kunstenaar Kunstenaarstoets Waarom deze toets? U wilt een cultuurlening aanvragen bij Cultuur+Ondernemen. Om in aanmerking te komen voor deze lening moet u beroepsmatig werken als. Met dit formulier kunt u uw beroepsmatigheid

Nadere informatie

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

KINDEREN & JONGEREN. klassiek 2 e graad = 4 jaren vanaf 8 jaar 3 vakken 1.muzikale en culturele vorming 1,5u/week. 3 vakken 1. muzikale en culturele

KINDEREN & JONGEREN. klassiek 2 e graad = 4 jaren vanaf 8 jaar 3 vakken 1.muzikale en culturele vorming 1,5u/week. 3 vakken 1. muzikale en culturele MUZIEK ROOD = NIEUW KINDEREN & JONGEREN Jazz pop rock = JPR klassiek 2 e graad = 4 jaren 1.muzikale en culturele vorming 2.instrument of zang 3.groepsmusiceren vocaal 1 e graad = 2 jaren Kinderen 6-7 jaar

Nadere informatie

Centrum voor de kunsten

Centrum voor de kunsten regio Ontdek jezelf bij De Muzehof 2014 2015 Centrum voor de kunsten Muzehof Coehoornsingel 1, Zutphen - info@muzehof.nl - muzehof.nl muzehof Centrum voor de kunsten is dé ontmoetingsplek op het gebied

Nadere informatie

In memoriam: Riet Kosterman. Bericht namens de organisaties Holland Harmony en DABS

In memoriam: Riet Kosterman. Bericht namens de organisaties Holland Harmony en DABS TELEBABA JAARGANG 20, NR. 73 SEPTEMBER 2003 OFFICIEEL ORGAAN VAN DE LADIES ASSOCIATION OF DUTCH BARBERSHOP SINGERS HOLLAND HARMONY" Opgericht september 1981, stichting bij akte van 15 juli 1983, Nr. S

Nadere informatie

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer.

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Beertje Anders en Beertje Bruin gingen bij oma spelen. Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Oma hoorde: Ik wil de bal, Ik wil de blokken, Ik ga kleuren, Ik wil de kleurpotloden

Nadere informatie

Internationaal! 27-28 september 2013 s-hertogenbosch

Internationaal! 27-28 september 2013 s-hertogenbosch Internationaal! 27-28 september 2013 s-hertogenbosch Dankwoord Ingrid van de Mortel Als barbershopper, fan van de Duketown Barbershop Singers, BOTY (Barbershopper Of The Year) van DABS 2005 en Beschermvrouwe

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

Gebedskalender december februari Een klankbord. zijn is mooi

Gebedskalender december februari Een klankbord. zijn is mooi Gebedskalender december 2016 - februari 2017 Een klankbord zijn is mooi Meekijken en bidden tijdens hun belangrijkste levensfase In de belangrijkste fase van hun leven hebben jongeren iemand nodig om op

Nadere informatie

Werkstuk Informatica CliniClowns

Werkstuk Informatica CliniClowns Werkstuk Informatica CliniClowns Werkstuk door een scholier 1610 woorden 18 april 2016 7,2 10 keer beoordeeld Vak Informatica Inleiding Ik hou mijn werkstuk over CliniClowns, omdat CliniClowns heel leuk

Nadere informatie

Certificaat Tweede Fase (uitvoerend musicus) Amsterdams Conservatorium.

Certificaat Tweede Fase (uitvoerend musicus) Amsterdams Conservatorium. PERSONALIA Van Dam Mirjam Davida 22-4-1970 Ten Katestraat 65 bel. 1053 BZ Amsterdam 06-18518088 info@mirjamvandam.nl www.mirjamvandam.nl OPLEIDINGEN 2010-2011 Diploma Applicatie opleiding Dirigeren, Conservatorium

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Inhoud. Versie 1.1 d.d. 23 juni versie 1.2 Bladzijde 2 van 12

Inhoud. Versie 1.1 d.d. 23 juni versie 1.2 Bladzijde 2 van 12 Inhoud 1 Holland Harmony Barbershop School... 3 1.1 Wat is de Barbershop School?... 3 2 Aanleiding.... 3 3 Voor wie is er wat?... 4 4 De opzet van de Barbershop School... 5 4.1 Module A... 5 4.2 Module

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek Beste lezer, van harte welkom, Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de KNMO en van belangrijke gebeurtenissen in de sector amateurmuziek. De nieuwsbrief

Nadere informatie

The voice of Holland workshops

The voice of Holland workshops Presenteert The voice of Holland workshops Wie zijn wij? Babette Labeij is de bekendste zangcoach van Nederland. Zij is als zangcoach te zien bij televisieprogramma s als The voice of Holland en The Voice

Nadere informatie

Hier komt tekst Internationale evenementenkalender Hier komt ook tekst Versie 07-10-2015. Utrecht.nl

Hier komt tekst Internationale evenementenkalender Hier komt ook tekst Versie 07-10-2015. Utrecht.nl Hier komt tekst Internationale evenementenkalender Hier komt ook tekst Versie 07-10-2015 Jaarlijkse evenementen met internationale aantrekkingskracht maart maart maart mei mei juni augustus augustus september

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek Wishful Music Education Meer in je mars met muziek Powered by Stichting Wishful Singing November 2014 SAM ENVATTING Wishful Singing wil een impuls geven aan beter klassikaal muziekonderwijs op basisscholen.

Nadere informatie

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld Het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2015 zal in november plaatsvinden in Polen Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld De elfde editie van het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap

Nadere informatie

PROGRAMMA GOUDEN KERST 2014

PROGRAMMA GOUDEN KERST 2014 INLEIDING In 2012 zag de Stichting Gouden Kerst het licht. Zie www.goudenkerst.nl. Doelstelling is het inzamelen van fondsen om daarmee WENSEN VOOR MEDEMENSEN te kunnen vervullen. Voor dit doel is een

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Music Direction. Maak jouw droom voor je vereniging realiteit. Zaterdag 15 februari 2014. Inhoud

Music Direction. Maak jouw droom voor je vereniging realiteit. Zaterdag 15 februari 2014. Inhoud Music Direction Leiderschaptrainingen en coaching voor dirigenten, besturen en musici. Maak jouw droom voor je vereniging realiteit. Zaterdag 15 februari 2014 Nederland kent een prachtige cultuur als het

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl U heeft werkelijk wat gemist. Ja, u heeft wat gemist wanneer u C5Jazz niet heeft bezocht

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

Partner: DOCENTENROUTE 2014 WORKSHOPS EN MASTERCLASSES VOOR DANSDOCENTEN

Partner: DOCENTENROUTE 2014 WORKSHOPS EN MASTERCLASSES VOOR DANSDOCENTEN Partner: DOCENTENROUTE 2014 WORKSHOPS EN MASTERCLASSES VOOR DANSDOCENTEN Docentenroute 2014 Inspirerende ontmoetingsplek voor dansdocenten Tijdens de 14 e editie van het Holland Dance Festival presenteert

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Aansluiting op de beroepspraktijk Koninklijk Conservatorium Professional Integration Statement Royal Conservatoire

Aansluiting op de beroepspraktijk Koninklijk Conservatorium Professional Integration Statement Royal Conservatoire Aansluiting op de beroepspraktijk Koninklijk Conservatorium Professional Integration Statement Royal Conservatoire Aan het Koninklijk Conservatorium streven we er naar musici en dansers zo goed mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Kunstenaarstoets. Achternaam. Voorletters

Kunstenaarstoets. Achternaam. Voorletters Kunstenaarstoets Waarom deze toets? U wilt de Utrechtse Cultuurlening aanvragen. Om in aanmerking te komen voor deze lening moet u beroepsmatig werken als kunstenaar. Met dit formulier kunt u uw beroepsmatigheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3 NIEUWSBRIEF Abdel-Kwan Rotterdam 30-6-2016 Editie 3 Maatschappelijk nieuws TOP OUDER Cursussen Het nationaal programma Rotterdam Zuid organiseert periodiek en in alle wijken van Rotterdam Zuid " Topouder"

Nadere informatie

1. Opening Joke opent de vergadering om 8.05 uur. 2. Mededelingen - 3. Vaststelling agenda: De agenda is vastgesteld.

1. Opening Joke opent de vergadering om 8.05 uur. 2. Mededelingen - 3. Vaststelling agenda: De agenda is vastgesteld. Notulen Bestuursvergadering Valley Voices d.d. 26 februari 2015 Aanvang 19.45 uur bij Joke P Aanwezig : Coby D, Corrie B, Joke P, Emma D, Toos H, Ineke vrp Afwezig : 1. Opening Joke opent de vergadering

Nadere informatie

Wordt de niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de  niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 4-2-2016 14:23 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. De ZIMIHC Zomer Vacature Zangdocent- BO!NK Holland House in Pécs A Lazy Sunday Afternoon WASBE Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

Donderdagavond 6 maart Celebration Party. Meer informatie:

Donderdagavond 6 maart Celebration Party. Meer informatie: TELEBABA JAARGANG 18, NR. 66 DECEMBER 2001 OFFICIEEL ORGAAN VAN DE LADIES ASSOCIATION OF DUTCH BARBERSHOP SINGERS HOLLAND HARMONY" Opgericht september 1981, stichting bij akte van 15 juli 1983, Nr. S 41

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

Weddingplanning Bootcamp Weekend

Weddingplanning Bootcamp Weekend Weddingplanning Bootcamp Weekend 2012 is het jaar van ontwikkelen. Een jaar waarin Personal branding, imago en performance centraal staan. In het Weddingplanning Bootcamp Weekend komen deze eigenschappen

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G Verslaghulpen Culturele Activiteiten

H A N D L E I D I N G Verslaghulpen Culturele Activiteiten H A N D L E I D I N G Verslaghulpen Culturele Activiteiten Deze verslaghulpen kunnen je een aanknopingspunt geven bij het maken van je verslag, recensie of presentatie. Er vallen enkele termen die bij

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Verslag leerorkest studieochtend. Zingen tijdens de instrumentale groepsles

Verslag leerorkest studieochtend. Zingen tijdens de instrumentale groepsles Verslag leerorkest studieochtend Zingen tijdens de instrumentale groepsles 6 maart 2012 Muziekcentrum Zuidoost 7 maart 2012 Muziekschool Amsterdam Noord 9 maart 2012 Muziekschool Amsterdam Docent: Otto

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Unicef Hoofdstuk 1: Geschiedenis van Unicef Unicef is de Kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties (VN). De Verenigde Naties zijn een verbond van (bijna) alle landen van de wereld. Deze landen hebben

Nadere informatie

Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015

Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015 Les Lundis d Hortense presenteert : Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015 Jazz au Vert is een niet te missen jaarlijks evenement voor muzikanten die hun

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

TELEBABA. Rhine Singers naar Parijs JAARGANG 20, NR. 74 DECEMBER 2003

TELEBABA. Rhine Singers naar Parijs JAARGANG 20, NR. 74 DECEMBER 2003 TELEBABA JAARGANG 20, NR. 74 DECEMBER 2003 OFFICIEEL ORGAAN VAN DE LADIES ASSOCIATION OF DUTCH BARBERSHOP SINGERS HOLLAND HARMONY" Opgericht september 1981, stichting bij akte van 15 juli 1983, Nr. S 41

Nadere informatie

vrienden van Anne van Dam

vrienden van Anne van Dam www.annevandam.com Anne van dam Van zwembad naar golfbaan is 19 jaar en woont haar hele leven al in Arnhem. Vanaf jongs af aan is ze sportief en heeft ze talent voor vrijwel alle sporten. Op een vakantie

Nadere informatie

TIPS EN TRUCS VOOR GELUID

TIPS EN TRUCS VOOR GELUID TECHNIEKSCENARIO'S VOOR DE MUSICAL (GROEP 8) Praktisch Techniek helpt het basisonderwijs door middel van activiteiten en producten met het techniekonderwijs. Dit document hoort bij een serie documenten

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG Ckv verslag Kunst- en Cultuurroute en cabaret Julia van Sluijs April 2015!1 Inhoudsopgave - Algemene gegevens 3 - Verantwoording keuze 4 - Kunst- en cultuurroute Workshop 1: Graffiti 5 Workshop 2: Capoeira

Nadere informatie

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God?

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God? Geliefde mannen, Nog een poosje en dan wordt de mannenconferentie van 2015 gehouden. Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

HOME. Duketown Barbershop Singers Between Two Rivers LinQ New4 New Achord QuartetQ Angels & Demons

HOME. Duketown Barbershop Singers Between Two Rivers LinQ New4 New Achord QuartetQ Angels & Demons KERST SPECIAL extra dikke editie met jullie verhalen, de conventiedeelnemers centraal!! In deze editie vind je het totaal overzicht, zoals het geworden is, vanuit de doorgegeven Lopende Vuurtjes. Geweldige

Nadere informatie

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd PERSBERICHT 53/18 DD. 12/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd Het

Nadere informatie

1. Opening Joke opent om Mededelingen - 3. Vaststelling agenda: Toegevoegd: 10e openbare repetitie 10a evaluatie Alfred

1. Opening Joke opent om Mededelingen - 3. Vaststelling agenda: Toegevoegd: 10e openbare repetitie 10a evaluatie Alfred Notulen Bestuursvergadering Valley Voices d.d. 9 april 2015 Aanvang 19.45 uur bij Ineke van Riet Paap Aanwezig : Ineke vrp, Toos H, Joke P, Emma D, Corrie B Afwezig: Coby 1. Opening Joke opent om 19.55

Nadere informatie

KORENAVOND WAS WEER EEN FEESTJE

KORENAVOND WAS WEER EEN FEESTJE 1 KORENAVOND WAS WEER EEN FEESTJE Presentator Ton Milani opende op 4 oktober het nieuwe seizoen van de 'Korenavonden' in het Rietveldtheater SUCCESFORMULE Het initatief voor de Korenavonden door het Rietveldtheater

Nadere informatie

Naar de brugklas. Naar de brugklas...

Naar de brugklas. Naar de brugklas... Naar de brugklas Naar de brugklas... spannend! Naar de brugklas gaan vinden veel leerlingen spannend. We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt op onze school! Daar gaan we je ook bij helpen.

Nadere informatie

Showtime: Hooked! daverend succes. kennen. De samenwerking met zusterkoor Sound Waves was erg leuk.

Showtime: Hooked! daverend succes. kennen. De samenwerking met zusterkoor Sound Waves was erg leuk. TELEBABA JAARGANG 23, NR. 83 JUNI 2006 OFFICIEEL ORGAAN VAN DE LADIES ASSOCIATION OF DUTCH BARBERSHOP SINGERS HOLLAND HARMONY" Opgericht september 1981, stichting bij akte van 15 juli 1983, Nr. S 41 180751,

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland.

Interview met Marco Hemelrijk. Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Marco nooit te laat voor een feestje. -M; Nooit te laat voor een feestje inderdaad. Marco

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie