PROGRAMMA EGMOND-BINNEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA EGMOND-BINNEN"

Transcriptie

1 PROGRAMMA Timmerdorp NOOITGEDACHT EGMOND-BINNEN Denkend aan Holland

2 WELKOM WELKOM Op 23 juli 2012 zullen we starten met het 34e timmerdorp Egmond-Binnen. Een feest voor alle kinderen uit Egmond-Binnen van 5 tot en met 12 jaar. Van maandag tot en met donderdag kan er worden getimmerd aan bouwwerken waar de kinderen hun timmerkunsten en hun creativiteit kunnen laten zien. We starten op maandag waarbij hulp van ouders onontbeerlijk is. De kinderen moeten even op weg worden geholpen. Daarna kunnen ze zelf lekker aan de slag. Het thema voor timmerdorp 2012 is Holland. Alles wat je kunt bedenken bij Holland kun je gebruiken bij het timmeren van jullie hutten. Mooie stolpboerderijen, grachtenpanden, woonboten, molens, trapgeveltjes, zaanse huisjes en alles wat je verder kunt bedenken. Begin maar vast met nadenken. Niets is te gek als het om het thema Holland gaat. Op donderdag hebben we weer een vakkundige jury die alle hutten aandachtig komt bekijken. Zij kiezen dan de mooiste hut van timmerdorp De jury kijkt naar de hut, maar ook naar de bewoners. Als je mooi bent gekleed en geschminkt, dan heb je een betere kans om de prijs voor de mooiste hut te winnen. Dan kun je met het thema Holland natuurlijk heel veel doen. Klompen, klederdracht en hoeden en petten. En wat dacht je van versiering van de hut met bijvoorbeeld tulpen. Er is genoeg te bedenken, dus leef je lekker uit. Tijdens de hele week hebben we naast het timmeren ook andere activiteiten. We gaan decor schilderen op dinsdag, bingo spelen op woensdag, touwtrekken op woensdag, kussengevechten en pannenkoeken eten op donderdag en we hebben natuurlijk de playbackshow op woensdagavond. Kijk bij het programma voor alle activiteiten. Hieronder staan een paar regels die je zeker moet lezen voordat je naar timmerdorp gaat: SCHOENEN SCHOENEN Het dragen van dichte schoenen met stevige zolen is de hele week verplicht!! Waarom? Er kan ergens een plank liggen waar nog een spijker uitsteekt en waar jij natuurlijk net op gaat staan: AU!!! Dat doet pijn. Dus op het Timmerdorp schoenen aanhouden. WESPEN WESPEN We hebben de wespen gevraagd om niet naar ons timmerdorp te komen. Sommige wespen zullen toch komen, ze vinden t bij ons gezellig, limonade, snoep en andere zoete dingen. Dus gooi alle snoeppapiertjes en ander kleverig afval in de grote afvalbakken die bij de grote tent staan. Sla nooit naar wespen, laat ze met rust, dan prikken ze je echt niet.

3 AFVAL AFVAL Heb je nog hout dat je niet meer gebruikt, gooi dat dan op een van de grote houtstapels midden op t veld. Afval is rommel die je niet meer nodig hebt. Gooi dat in de afvalbak die bij je hut staat. Je kunt ook met het afval ook meedoen met de afvalverwerker-wedstrijd die elke dag wordt gehouden. Het gaat er elke dag om welke hut het meeste afval weet te verzamelen! Door de leiding zal elke dag gekeken worden welke hut de meeste zakken met afval inlevert. De winnaars van de afvalverzamel-wedstrijd krijgen aan het einde van de dag heerlijke gratis ijsjes voor de hele hut. Hoe dit verder allemaal precies werkt horen jullie tijdens Timmerdorp. ETEN EN DRINKEN De hele week krijg je van ons drinken, een snoepje en andere lekkere dingen. Maar een broodje, fruit en misschien wat extra drinken moet je van huis meenemen. HALEN EN BRENGEN ETEN EN DRINKEN HALEN EN BRENGEN Het timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden bij De Schulp. Ten behoeve van de veiligheid van alle kinderen verzoeken wij alle ouders de kinderen niet per auto te komen brengen dan wel te halen. Parkeergelegenheid voor auto s is beperkt aanwezig, maar als iedereen lopend of met de fiets komt, ontstaan er geen gevaarlijke situaties. PLAYBACKSHOW PLAYBACKSHOW De playbackshow is ieder jaar weer een groot feest. Vooral omdat er zoveel kinderen aan meededen. Voor de playback show hebben we een aantal regels opgesteld: Er kunnen 21 kandidaten (of kandidatengroepjes) meedoen. Inschrijving geschiedt op de volgorde van binnenkomst. Inschrijfformulieren, met CD, inleveren bij de EHBO-tent. Kinderen die meedoen staan één keer op het podium. De muzieknummers mogen niet langer zijn dan ongeveer 3 minuten. ALLEEN NAAR HUIS GAAN ALLEEN NAAR HUIS GAAN Als je ouders hiervoor toestemming hebben gegeven mag dat. Let op! Bij de uitgang van het timmerdorp staat altijd iemand van de leiding. Als je weggaat, vertel je even waar je heen gaat. Als je ouders geen toestemming hebben gegeven, dan bellen we even naar huis als je toch weg wilt.

4 KOFFIE EN THEE KOFFIE EN THEE Voor vaders, moeders, opa s, oma s, ooms en tantes is er koffie en thee verkrijgbaar. Ook is er ijs en frisdrank te koop in de grote tent. OPRUIMEN OPRUIMEN EN EN AFBREKEN Zoals jullie wel weten komt er aan alle leuke dingen een eind. Zo ook aan een hele week van timmeren en plezier maken. Op donderdag en vrijdag moet alles weer afgebroken en opgeruimd worden. Daarbij kunnen we veel hulp van ouders gebruiken. Vraag nu alvast of je ouders ons op deze dag willen helpen. En zeg er maar bij dat vele handen licht werk maken, want met z n allen is het een fluitje van een (euro)cent en zo gebeurd. We gaan met slopen beginnen op donderdag, direct na afloop van het timmerdorp. Op donderdag proberen we alle hutten te slopen en het hout al zoveel mogelijk op te ruimen. Uit veiligheidsoverwegingen doen we dit alleen met ouders. Op vrijdag ligt nog de schone taak om het hele terrein van de Schulp op te ruimen. Dat betekent dat de tent afgebroken moet worden, de bouwhekken weggehaald en de containers weggebracht. Ook dit doen we alleen met ouders. Een grote klus is ook nog het opruimen van alle restjes hout en alle spijkers zodat het terrein weer veilig is. Hierbij kunnen alle kinderen helpen.

5 SPECIALE ACTIVITEITEN SPECIALE ACTIVITEITEN DE POSTBODE DE POSTBODE We gaan dit jaar een heuse postbode verkiezen. Ouders, familie en vrienden kunnen kaarten sturen naar de kinderen in het timmerdorp. Deze kunnen worden bezorgd bij de postbode in het timmerdorp. De postbode sorteert en bezorgt dagelijks de brieven en kaarten.. FOTOGRAFEREN FOTOGRAFEREN Iedere dag mag een groepje kinderen van groep 6, 7 en 8 foto s maken. En iedere dag wordt van een aantal hutten een filmpje gemaakt. Een aantal foto s en de filmpjes worden op de website geplaatst. De maker van de mooiste foto van de week krijgt een fotocamera. Van de leukste foto s en filmpjes gaan we een DVD maken die papa s en mama s, opa s en oma s na het timmerdorp kunnen kopen ter herinnering. KNUTSELHOEK In een hoek in de tent wordt een knutselhoek ingericht. Als kinderen willen knutselen, dan kunnen ze daar lekker aan de gang.

6 HULP VAN OUDERS HULP VAN OUDERS De kinderen kijken ieder jaar weer uit naar het timmerdorp. Dat maakt het organiseren van het timmerdorp zo leuk. We zien uw kinderen graag en we zien de ouders ook heel graag. Het timmerdorp kan niet zonder de hulp van ouders. We vinden het leuk als ouders meehelpen en er zijn veel activiteiten waar we hulp nodig hebben. Als alle ouders hun bijdrage leveren, dan wordt het timmerdorp een groot feest voor de kinderen. Bij de inschrijving vragen we u daarom om aan te geven bij welke van de activiteiten u graag wilt meehelpen. Dit gaat van de hulp bij het opbouwen van de tent, via pannenkoeken bakken tijdens het timmerdorp, naar het afbreken van de hutten aan het einde van het timmerdorp. Op het inschrijvingsformulier staan alle activiteiten waar u een keuze uit kunt maken. De kinderen t/m 8 jaar kunnen wat extra aandacht en ondersteuning gebruiken. Om een goede constructie voor de hut neer te zetten en om de volgende dagen weer op te starten. Ze zijn vaak zo druk dat ze vergeten te lunchen. De jeugdleiding geeft extra aandacht en we vragen van de ouders van de kinderen ook extra ondersteuning. Ieder lid van de jeugdleiding zal 2 hutten van de kinderen t/m 8 jaar adopteren. Zij zullen extra letten op deze hutten en de kinderen kunnen altijd bij hun terecht voor vragen. De kinderen hebben dus een vast aanspreekpunt tijdens het hele timmerdorp. Daarnaast vragen we de ouders van kinderen t/m 8 jaar vragen om de kinderen te helpen op belangrijke momenten. We vragen voldoende ouders bij de opbouw op maandag (3 ouders), een boterham mee-eten bij de lunch (1 ouder) en de kinderen even helpen opstarten 's morgens (2 ouders). De ouders krijgen 2 weken voor de start van het timmerdorp de hut indeling zodat u onderling kunt afspreken hoe de aanwezigheid wordt verdeeld.

7 TIMMERDORP BOUWBESLUIT TIMMERDORP BOUWBESLUIT Iedereen mag gaan bouwen tot de eerste verdieping dan moet er een bouwvergunning aangevraagd worden. De bouwinspectie controleert het volgende: * Zijn alle wanden dicht? * Is de vloer dicht? * Zijn er GEEN uitstekende spijkers? * Is de hut stevig en stabiel? Is alles in orde dan krijg je een vergunning om een volgende verdieping te gaan bouwen. Wil je nog een verdieping gaan bouwen dan geldt het bovenstaande. De uiteindelijke maximale beloopbare vloerhoogte is 3 meter boven het maaiveld. Het veiligheidshek op en om deze bovenste verdieping, mag maximaal 4 meter zijn. De bouwinspectie heeft een duidelijke pet op en deelt na goedkeuring een speciale stikker uit die op het nummerbordje van de hut wordt geplakt..

8 REGELS Regels Ook tijdens dit Timmerdorp hebben we een aantal spelregels om het voor jezelf en de anderen leuk te houden: Wat moeten de jeugdige bouwvakkertjes allemaal meenemen / aantrekken. Trek dichte schoenen met dikke zolen aan i.v.m. spijkers. Alleen met een polsbandje van het Timmerdorp mag je meedoen Er is geen vuur in en om de hutten toegestaan. Doe je oudste kleren aan. Neem een hamer mee met duidelijk je naam erop. Neem zelf eten en drinken mee voor de hele dag. Fietsen netjes in de fietsenstalling zetten. Zorg er voor dat nergens spijkers doorheen steken, sla deze dan krom of haal ze eruit. Laat geen spijkers in het gras liggen. Spelletjes / mobieltjes en dat soort dingen heb je niet nodig op het Timmerdorp. Ruim de rommel om de hut op er zijn vuilnisbakken aanwezig. Je mag niet zonder toestemming het terrein verlaten. Er mogen geen glazen voorwerpen op het veld aanwezig zijn. Je ouders / verzorgers moeten bereikbaar zijn. Bij het niet naleven van de regels, heeft de organisatie het recht je te verwijderen. Als een kind niet alleen naar huis mag moet dit gemeld worden. De hutten en werkstukken van anderen houdt je heel. Timmeren mag alleen op het hout wat hiervoor bedoeld is, dus niet op andere dingen of op elkaar. We doen niet "stoer" of gevaarlijk. Aanwijzingen van de leiding moeten worden opgevolgd. Ga je in de fout dan heeft dat gevolgen: 1e keer: waarschuwing 2e keer: Time-out -> even stoppen 3e keer: Jammer maar helaas, dan is het afgelopen en moet je naar huis. De organisatie van het Timmerdorp kan niet aansprakelijk gesteld worden voor: diefstal van persoonlijke eigendommen. Lichamelijk letsel. Beschadigingen van persoonlijke eigendommen. Het betreden van het terrein is ook geheel voor eigen risico, en tevens gaat u akkoord met bovenstaande regels.

9 HET PROGRAMMA Maandag 9:30 12:30 13:00 13:30 16:30 Kom lopend of op de fiets naar De Schulp. Kom je op de fiets, zet dan je fiets in de fietsenstalling. Om uur wordt het timmerdorp geopend. Nadat je bent ingedeeld krijg je een polsbandje met je naam en hutnummer om. Dit polsbandje blijft gewoon om je pols de hele week (ook onder de douche) vrijdag na het timmerdorp knip je het polsbandje van je pols, want dan hoeft het niet meer om. Vaders en moeders mogen het eerste uur mee helpen, daarna is er hulp van onze medewerkers. Om 12:30 gaan we lunchen. We vragen de ouders van de kinderen t/m 8 jaar of 1 van de ouders samen de kinderen een boterham eet. Anders willen de kinderen het nog wel eens vergeten. Een groepje kinderen van groep 6, 7 en 8 mogen vanmiddag foto's maken. wij zorgen voor camera's. Om 13:00 krijgt het eerste groepje instructies. De leukste foto's worden op de website geplaatst. Vandaag kiezen we om 13:30 de postbode, want vanaf de eerste dag kan er al post binnenkomen. Bij de hut van de postbode staat een brievenbus waar post voor de kinderen op het timmerdorp bezorgd kan worden. De postbode sorteert en bezorgt dagelijks de post. Om uur stoppen we en gaan naar huis. Dinsdag Maandag Dinsdag 9:30 10:00 10:00 10:30 Vandaag wordt er vanaf uur weer volop getimmerd. In een hoek in de tent wordt een knutselhoek ingericht. Als kinderen willen knutselen, dan kunnen ze daar lekker aan de gang. De knutselhoek blijft de hele week staan. Ook staat er vanaf vanmiddag een voetbal gatenbord waar alle kinderen hun voetbal vaardigheden kunnen testen. Een groepje kinderen van groep 6, 7 en 8 mogen vandaag foto's maken. wij zorgen voor camera's. Om 10:00 krijgt het eerste groepje instructies. De leukste foto's worden op de website geplaatst. Om 10:30 kun je je opgeven voor de playbackshow. Kom met je inschrijffomulier en je USB stick of cd met muziek naar de EHBO tent.

10 12:30 13:00 16:30 Om 12:30 gaan we lunchen. We vragen de ouders van de kinderen t/m 8 jaar of 1 van de ouders samen de kinderen een boterham eet. Anders willen de kinderen het nog wel eens vergeten. Vanmiddag gaan een aantal kinderen schilderijtjes maken die samen het decor voor de playbackshow gaan vormen. We doen dit onde leiding van kunstenares Esther Leijen die met de kinderen intuitief gaat schilderen. Het resultaat belooft prachtig te worden. Om uur stoppen we en gaan naar huis. Woensdag 9:30 10:00 12:30 13:30 15:30 18:30 19:00 Vanaf uur gaan we weer timmeren. De knustelhoek en het voetbal gatenbord staan er vandaag ook weer. Een groepje kinderen van groep 6, 7 en 8 mogen vandaag foto's maken. wij zorgen voor camera's. Om 10:00 krijgt het eerste groepje instructies. De leukste foto's worden op de website geplaatst. Om 12:30 gaan we lunchen. We vragen de ouders van de kinderen t/m 8 jaar of 1 van de ouders samen de kinderen een boterham eet. Anders willen de kinderen het nog wel eens vergeten. s middags om 13:30 is er weer de overbekende Bingo. De Bingo is alleen voor de kinderen die meedoen aan het timmerdorp. Vergeet je niet een pen of potlood mee te nemen? Vandaag stoppen we om zodat iedereen de tijd heeft om zich voor te bereiden op de playbackshow en de loterij! Om 18:30 gaat de zaal van de Schulp open Om 19:00 gaat de playbackshow beginnen Donderdag 9:30 Woensdag Donderdag Timmerdorp opent vandaag weer om uur. Vandaag is een speciale dag want vandaag komt er een Jury langs om te kijken bij jullie hutten. Er worden foto's gemaakt van jou en je hutgenootjes. Ook zal de jury vandaag beslissen wie de mooiste hut met bewoners van het hele timmerdorp heeft!! Zorg dat je mooi aangekleed komt in de stijl van de hut. Dat zal de jury nog mooier vinden. De knutselhoek en het voetbal gatenbord kunnen ook vandaag weer worden gebruikt.

11 09:30 10:00 11:00 12:30 13:00 15:00 16:00 16:00 Om 09:30 uur hebben we een team klaar staan om te schminken. Dat kun je extra mooi op de foto komen en ben je extra moooi als de jury komt. Een groepje kinderen van groep 6, 7 en 8 mogen vandaag foto's maken. wij zorgen voor camera's. Om 10:00 krijgt het eerste groepje instructies. De leukste foto's worden op de website geplaatst. De deskundige jury begint om 11:00 uur met hun ronde langs de hutten. Als de jury bij jullie hut is, dan maken we ook een foto van jullie allemaal voor de hut. aan het einde van de dag zullen we bekend maken welke hut de jury heeft gekozen als mooiste hut. Om 12:30 gaan we lunchen. We vragen de ouders van de kinderen t/m 8 jaar of 1 van de ouders samen de kinderen een boterham eet. Anders willen de kinderen het nog wel eens vergeten. Vanmiddag om 13:00 uur gaan we kussengevechten. Je kent het wel. Tegenover elkaar op een balk en elkaar met een kussen proberen van de balk af te krijgen We komen langzaam aan het einde van de timmerdagen. Dat gaan we afsluiten met een feestelijk maal. Versgebakken pannenkoeken worden gezellig aan tafel geserveerd. Tijdens het diner zullen we ook de winnende hut bekend maken. We gaan afsluiten. Het timmerdorp zit erop. De kinderen gaan naar huis en kunnen morgen weer terug komen om te helpen opruimen. De ouders die komen helpen afbreken kunnen vanaf 16:00 uur aan de slag. Doel is om alle hutten af te breken en het hout in rekken of op wagens te stapelen zodat vrijdag het hout direct weggebracht kan worden. Vrijdag Vrijdag 9:00 We beginnen om 9:00 uur met het leeg en schoonmaken van het terrein. Dat betekent dat de ouders alle spullen uit de tent wegbrengen, het hout wegbrengen, de tent afbreken en de containers wegbrengen. De kinderen kunnen het terrein zorgvuldig schoonmaken. alle restjes hout en ander afval weg en alle spijkers opruimen.

12 JA, IK DOE MEE MET DE PLAYBACKSHOW Naam: Leeftijd: jaar Hut nummer:... Zanger of band: Titel van het lied:: De muziek kan op een USB-stick of op CD ingeleverd worden. Doe de stick in een envelop met je naam er op of zet je naam op het doosje van de CD, vermeldt tevens welke track. Dinsdag inleveren in de EHBO-tent. Zonder sponsors is zo n leuke timmerweek niet te realiseren. Daarom willen wij iedereen die in welke vorm dan ook zijn steentje voor deze week heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken. BEDANKT!! Organisatie timmerdorp NOOIT GEDACHT te Egmond-Binnen.

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Enquete ouders timmerdorp 2011. Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering

Enquete ouders timmerdorp 2011. Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering Enquete ouders timmerdorp 2011 Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering Bestuur timmerdorp Egmond Binnen, april 2012 Inhoudsopgave 1 Enquête ouders timmerdorp 2011...3 2 Samenvatting enquête en

Nadere informatie

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

15.30 uur: naar huis, timmerpas inleveren bij Meetingpoint

15.30 uur: naar huis, timmerpas inleveren bij Meetingpoint Informatieboekje Timmerdorp Eelde 19 tot en met 21 juli 2016 Wat leuk dat je dit jaar mee doet aan onze EERSTE Timmerweek in Eelde- Paterswolde. We gaan er superleuke dagen van maken. Zorg jij dat je goed

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers JOL Oudieplas 2018 Indianen en Cowboys Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

23-25 JULI Timmerdorp Eelde juli Maandag Dinsdag Woensdag

23-25 JULI Timmerdorp Eelde juli Maandag Dinsdag Woensdag 23-25 juli Maandag 8.30-15.00 Dinsdag 8.45-15.00 Woensdag 08.45-15.00 Het Timmerdorp is voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 (schooljaar 2017-2018) uit Eelde- Paterswolde die in het bezit zijn van een

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar:

Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar: Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar: Circus Jongleren Wij hebben er heel veel zin in, jij hopelijk

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus 2014 Per kind één formulier helemaal invullen Naam :... Adres :... Postcode + Woonplaats :... Telefoonnummer :... E-mailadres :. Geboortedatum

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Kinder Vakantie Pretdagen 2015

Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Informatie voor de begeleiders van een groepje Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden!! Daarom hopen wij dat je als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de

Nadere informatie

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Stichting Kindvriendelijk Goor kindvriendelijkgoor@gmail.com kindvriendelijkgoor.hyves.nl Mei 2012 Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Is er weer het kinderkamp!!! Op het terrein aan de Hogekamp

Nadere informatie

We maken er een Circus van!

We maken er een Circus van! We maken er een Circus van! Doe je mee?! Kindervakantiewerk van 12 t/m 16 augustus 2019 Informatieboekje en opgaveformulier WELKOM! Na het fantastische 40 jarig jubileum is het weer bijna zover de 41 e

Nadere informatie

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel Een architect, krr krr* (potlood slijpen) elektricien, klik klak (schakelaar) een schilder, timmerman, klop klop (hamer) ze bouwen aan een

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Hoe gaat het in groep 1/2 b

Hoe gaat het in groep 1/2 b Hoe gaat het in groep 1/2 b Binnenkomst: - Als je op school komt hang je je jas op je eigen haakje onder je tent. Je tas zet je op de plank. - In de klas geef je de juf een hand en je pakt een spelletje

Nadere informatie

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT?

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? Op basisschool De Achtbaan hebben kinderen de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over te blijven. Dit gebeurt onder leiding van twee coördinatoren. Dit

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

OK ZOMERBL

OK ZOMERBL ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Ruimte. Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Ruimte. Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2017 Ruimte Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF A. BEKEMASCHOOL

NIEUWSBRIEF A. BEKEMASCHOOL 1 NIEUWSBRIEF A. BEKEMASCHOOL muziek A.BEKEMASCHOOL kijk samen ik reken doe V VRAGEN I IK E EXPERIMENTEREN R RESULTAAT/REFLECTIE natuur techniek taal Volgende thema s Groepen 1-2 Titel: Post Vraag: Wat

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp

het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp juli 2017 kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com Van dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart Kerstkaart Refrein: Ik stuur een kerstkaart naar oom Rob en één naar tante Fee. Zeg postbezorger, breng je ook voor mij een

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Algemeen. Op het Timmerdorp terrein Buiten de Waterpoort is de organisatie te bereiken op telefoonnummer:

Algemeen. Op het Timmerdorp terrein Buiten de Waterpoort is de organisatie te bereiken op telefoonnummer: Algemeen Het Timmerdorp 2017 wordt gehouden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus. De organisatie is in handen van de Stichting Timmerdorp Gorinchem. Belangrijke mededelingen kunnen zowel voor,

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2019 Tovenaarswereld Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Wat is de JOL? Tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie worden er op verschillende

Nadere informatie

Huttendorp 2017 Expeditie Huttendorp

Huttendorp 2017 Expeditie Huttendorp JeugdSpeelWeek Huttendorp 2017 Expeditie Huttendorp Maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus www.jeugdspeelweek.nl 1 Voorwoord Het is alweer bijna een jaar geleden dat we pizza s hebben gebakken, onze nagels

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com juli 2018 Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Onderwaterwereld. Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Onderwaterwereld. Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2016 Onderwaterwereld Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe

Nadere informatie

LESBRIEF. Samenvatting: Bij dit boek horen diverse bijlagen: thema s: Ben jij ooit naar een neuzenfeest geweest?

LESBRIEF. Samenvatting: Bij dit boek horen diverse bijlagen: thema s: Ben jij ooit naar een neuzenfeest geweest? Samenvatting: Er bestaan verjaardagsfeestjes, dansfeestjes, eetfeestjes, pakjesfeestjes, nieuwjaarsfeestjes, geboortefeestjes maar ben jij al eens uitgenodigd voor een neuzenfeest? Een vrolijk boek voor

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

activiteiten kalender

activiteiten kalender activiteiten kalender klas Matty/Maryse 10-11 * ouders willen jullie inschrijven voor 6 TAKEN: je naam + naam van jouw kind * DIGITALE FOTO S maken van alle kinderen. Deze buiten de klas ophangen en LET

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Dit jaar is onze 40ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: Wij vieren feest! Heb jij zin om met ons mee te komen feesten? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

LENTEBLOK -2014 2013

LENTEBLOK -2014 2013 LENTEBLOK 03-04 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Een echte winter hebben we nog niet gehad maar zelfs in april kan er nog sneeuw vallen. Omdat de temperaturen nog veel te hoog zijn voor deze tijd van het jaar

Nadere informatie

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018 Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018 INFORMATIE VOOR BEGELEIDERS VAN EEN GROEPJE Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden! Daarom hopen wij dat jij als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de kinderen

Nadere informatie

Kinder Vakantie Pretdagen 2017

Kinder Vakantie Pretdagen 2017 Kinder Vakantie Pretdagen 2017 Informatie voor de begeleiders van een groepje Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden! Daarom hopen wij dat jij als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek 2014. circus. 23 en 26 t/m 29 augustus

Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek 2014. circus. 23 en 26 t/m 29 augustus Programmaboekje voor het Huttendorp Polsbroek 2014 circus 23 en 26 t/m 29 augustus Entree / deelname voor de hele week: Leden: 10,00, niet leden: 15,00 Het is ook mogelijk om een dagdeel bij te wonen:

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

AFSPRAKENBOEKJE. Vrije basisschool De Lettertrein, Engsbergen. Beste ouders,

AFSPRAKENBOEKJE. Vrije basisschool De Lettertrein, Engsbergen. Beste ouders, Beste ouders, In dit boekje kan je de afspraken lezen die we met de kinderen maakten om er een fijn schooljaar van te maken. Mogen wij vragen dat u het boekje doorleest en tekent voor kennisname. Vrije

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie