Algemeen. Op het Timmerdorp terrein Buiten de Waterpoort is de organisatie te bereiken op telefoonnummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen. Op het Timmerdorp terrein Buiten de Waterpoort is de organisatie te bereiken op telefoonnummer:"

Transcriptie

1 Algemeen Het Timmerdorp 2017 wordt gehouden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus. De organisatie is in handen van de Stichting Timmerdorp Gorinchem. Belangrijke mededelingen kunnen zowel voor, tijdens of na het Timmerdorp worden gedaan op het volgende adres: Stichting Timmerdorp Gorinchem Vlietskade WH Arkel Op het Timmerdorp terrein Buiten de Waterpoort is de organisatie te bereiken op telefoonnummer: Als iemand van de groepsleiding onverhoopt niet mee kan doen dan is het dringende verzoek dit tijdig te melden. Ook nieuwe groepsleiding moet zich van te voren opgeven. Tijdens de Timmerdorp week zijn er aanspreekpunten op het kleine en grote veld deze zijn herkenbaar aan de veiligheidshesjes die zij dragen, tijdens de voorbespreking word bekend gemaakt wie dit zijn. Zij zijn tijdens de gehele Timmerdorp week aanwezig op het terrein om hulp of advies aan te vragen, problemen te melden, enz. Kinderen van het kleine veld mogen niet alleen van het kleine veld af. Zij ondernemen alle activiteiten groepsgewijs. De definitieve indeling van de groepsleiding vindt plaats op maandag 14 augustus om uur in de tent op het terrein. Iedere dag wordt er een voor- en nabespreking gehouden met de groepsleiding. Alle groepsleiding dient hierbij aanwezig te zijn. Wijzigingen ed. worden hier besproken. Groepsleiding met eigen kinderen als deelnemer aan het Timmerdorp. Als u uw kind meeneemt naar besprekingen zorg er dan voor dat uw kind in de tent blijft tot het Timmerdorp open gaat c.q. u naar huis gaat. Voor de leiding is er tijdens het Timmerdorp continue koffie, thee en fris beschikbaar. Voor eten dient u zelf te zorgen. Als groepsleiding krijgt u dit jaar een groen shirt uitgereikt. Hiermee bent u herkenbaar als groepsleiding. Dit shirt mag NIET verknipt worden. Wel moet u uw naam duidelijk zichtbaar op het shirt schrijven, hiervoor zijn maandag ochtend textiel stiften aanwezig. Let op: Om de veiligheid van de kinderen zo goed mogelijk te waarborgen is het Timmerdorp voor een ieder, die niet als vrijwilliger(ster) of medewerker(ster)mee doet gesloten. Dit houdt in dat een half uur na openingstijd het Timmerdorp terrein dicht gaat en pas een half uur voor sluitingstijd weer open gaat. ROKEN ALLEEN TOEGESTAAN OP DE DAARVOOR BESTEMDE PLAATS. Graag een ieders medewerking hierbij.

2 Care 4 You Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook op het Timmerdorp-terrein. Daarvoor is er, zoals elk jaar, een EHBO-tent aanwezig. Deze wordt bemand door de vrijwilligers van Care4You EHBO en dragen zorg voor de meest voorkomende ongelukjes. Hierbij denkend aan splinters, schaafwonden, verf-in-de-ogen, kneuzingen, etc, etc Maar ook verzorgen zij de medicijnen die de deelnemers gebruiken. De deelnemende kinderen worden dan op gezette tijden omgeroepen en kunnen dan de medicijnen bij ons ophalen. Zorg er dus voor dat de ouders de medicijnen afgeven bij de EHBO en neem deze niet zelf aan. Wat kan je nog meer verwachten van de EHBO? Controleren van de hutten op onveilige punten (uitstekende spijkers) Controleren of de kinderen weten wat zij moeten doen bij het horen van de sirene Het wegbrengen van kinderen naar huisartsenpost/ziekenhuis Het opvangen van kinderen die naar huis willen voordat de dag is afgelopen Het opzetten van EHBO-post bij verzamelplaats indien er een ontruiming plaatsvindt De mensen van het EHBO-team zijn te herkennen aan de rode T-shirts.

3 De dagelijkse gang van zaken Wellicht ten overvloede: als leiding van het Timmerdorp dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid over alle kinderen en onszelf. Blijf dit ieder moment realiseren. Laten we er, zoals we gewend zijn, een feestelijke week van maken. Dit natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen. 1. Het Timmerdorp begint op het moment dat de sirene gaat. Kinderen mogen pas dan het terrein op. Zorg dat je tijdig op je groepsplaats bent. Eigen kinderen blijven in de tent tot het signaal klinkt. 2.Het Timmerdorp eindigt ook met een sirenegeluid. Kinderen mogen in principe hun groep en het terrein pas verlaten als dit signaal geklonken heeft. 3.Even voor afloop van iedere dag (behalve vrijdag) worden er dagbriefjes uitgedeeld. Zorg dat alle kinderen uit jouw groep dit dagbriefje krijgen. In de dagbrief staat o.a. vermeld hoe laat de kinderen de volgende dag verwacht worden, wat zij mee moeten nemen, enzovoorts. Ook worden de dagbrieven als een soort clubblad gebruikt. Als jouw groep wat te melden heeft: neem contact op met de redacteur. Deze zit op kantoor. Zorg ervoor dat er altijd minimaal 1 groepsleid(st)er aanwezig is bij de groep. 5. Zorg ervoor dat de kinderen hun polsbandje goed zichtbaar dragen. Deze mogen niet worden afgeknipt. Polsbandjes worden op maandagmiddag vast gemaakt door de buffellaars met een speciale tang. Hier zelf niets aan doen 6. Zorg ervoor dat afval opgeruimd wordt. Vooral snoepafval en limo-bekers trekken wespen aan. Vuilniszakken kunnen gehaald worden bij de container. 7. Bewaar spullen van de groep in de groepsdoos. De groepsdoos wordt op maandag uitgereikt in de tent, net als de shirts. Na afloop van het programma deze doos op een nog aan te wijzen plaats opslaan in de tent. 8. Per groep wordt er iedere dag een kan limonade uitgereikt. Is de limonade op: iemand van de leiding kan hem laten vullen in de tent. Hou de kannen schoon. 9. In de omgang met kinderen blijft geduld een schone zaak. Laat echter niet over je heen lopen. Als een kind op enig moment niet te handhaven is binnen de groep, vraag raad aan het aanspreekpunt op jou veld of Care 4 You. 10. naast het kantoor staat een omroepinstallatie en bevindt zich iemand die de algemene coördinatie heeft. Instrueer kinderen die hun groep kwijt zijn daarheen te gaan. 11. Kinderen mogen tijdens het programma NIET van het terrein af. 12. Blijf bij afloop van iedere dag bij de hut tot alle kinderen opgehaald zijn/naar huis zijn. 13. Luister altijd naar de oproepen die omgeroepen worden. 14. Materialen uit de container worden alleen afgegeven aan leiding. 15. LET OP: verspreid in de tent zullen tijdens het Timmerdorp borden met de groepsnamen hangen. Deze borden zijn bedoeld als plaats waar de groep zich

4 dient te verzamelen op het moment dat alle kinderen vanwege plotseling slecht weer de tent in moeten. Voor de 5&6 jarigen is deze plaats op het podium. Maandag 14 Augustus Indeling groepsleiding :15 uur (zorg dat je op tijd bent) Voorbespreking :00 uur Opening Timmerdorp uur Nabespreking uur - Zorg voor spijkerkist, vuilniszak (ophalen bij de container), eigen gereedschap, groepsdoos. - Leg tussen groepsbord en houtstapels vast wat pallets, zodat de kinderen zien waar hun bouwplaats is. - Vang de kinderen op bij het groepsbord. Kinderen kiezen zelf een groep. Er zijn 2 leeftijdscategorieën. - 5, 6 en 7 jarigen. Maximaal 15 kinderen per groep. - 8, 9,10,11,12 jarigen. Maximaal 20 kinderen. Op het grote veld. - Alleen kinderen aannemen die een (ingevulde) deelnemerskaart bij zich hebben. De kaart verder invullen met o.a. de groepsnaam. - Noteer naam, adres en vooral telefoonnummer van de kinderen op je groepslijst. Vermeldt ook eventuele bijzonderheden. Rond 14:00 worden de groepslijsten opgehaald door het aanspreekpunt van het veld. Zorg dus dat je deze gelijk invult op het moment dat de kinderen er zijn. - Laat de kinderen zoveel mogelijk zelf doen. Graven en het in de grond slaan van palen is verboden. Laat de kinderen zoveel mogelijk samenwerken en las af en toe een pauze in. Limonade Voor limonade ga je de eerste keer met zijn allen naar de tent en haal je de limonade op. Vervolgens zoek je met je groep je groepsbord op wat in de tent hangt, zodat de kinderen weten waar ze moeten zijn in geval van nood. Daarna vertrek je weer naar je hut en deel je de limo uit. Veiligheid. Let op de veiligheid. Kijk goed uit voor uitstekende spijkers en latten en de stevigheid van de constructie. Kinderen mogen niet boven op de hut komen voordat deze een keurmerk heeft gekregen, die uitgereikt wordt door Care 4 You. Mocht je als groepsleiding denken dat je hut ver genoeg af is, spreek dan 1 van de aanspreekpunten aan op het desbetreffende veld, die zorgen ervoor dat er iemand van Care 4 You komt inspecteren. ZONDER KEUKMERK, NIEMAND BOVEN OP DE HUT!! Het groepsbord mag NIET op de hut getimmerd worden, want het bord is op vrijdag weer nodig op een andere plaats op het terrein.

5 Voor het zware zaagwerk kunnen de kinderen terecht bij de zaagcontainer. Vanaf uur: Verzamelen bij de hut. Van niet gebruikt hout een stapel maken. Rommel rondom de hut opruimen. Dagbriefjes uitdelen. Plannen voor de volgende dag maken. Wachten tot de sirene gaat. Blijf bij de hut tot alle kinderen veilig weg zijn. Limonadekan, groepsdoos en achtergebleven spullen naar de tent brengen. Vuil in de daarvoor bestemde containers gooien. Nabespreken en bijkomen.

6 Dinsdag 15 Augustus Voorbespreking 10:15 11:00 uur (zorg dat je op tijd bent) Openingstijd Timmerdorp 11:00 17:00 uur Nabespreking 17:20 17:45 uur - Zorg voor spijkerkist, vuilniszak (ophalen bij de container), eigen gereedschap, groepsdoos. Bij aankomst van de kinderen presentielijst maken (gebruik hiervoor de achterkant van de groepslijst), controleer of de kinderen de polsbandjes nog om hebben. Zo niet, kom naar het kantoor en neem de deelnemerskaart mee. Rond 11:30 worden de groepslijsten opgehaald door het aanspreekpunt van het veld. Zorg dus dat je deze gelijk invult op het moment dat de kinderen er zijn. Verder gaan met timmeren van de hut. Vanaf 16:30 uur: Verzamelen bij de hut. Van niet gebruikt hout een stapel maken. Rommel rondom de hut opruimen. Dagbriefjes uitdelen. Plannen voor de volgende dag maken. Wachten tot de sirene gaat. Blijf bij de hut tot alle kinderen veilig weg zijn. Limonadekan, groepsdoos en achtergebleven spullen naar de tent brengen. Vuil in de daarvoor bestemde containers gooien. Nabespreken en bijkomen.

7 Woensdag 16 Augustus Voorbespreking 10:15-11:00uur (zorg dat je op tijd bent) Opening Timmerdorp uur Nabespreking uur - Zorg voor spijkerkist, vuilniszak (ophalen bij de container), eigen gereedschap, groepsdoos. Bij aankomst van de kinderen presentielijst maken (gebruik hiervoor de achterkant van de groepslijst), controleer of de kinderen de polsbandjes nog om hebben. Zo niet, kom naar het kantoor en neem de deelnemerskaart mee. Rond 11:30 worden de groepslijsten opgehaald door het aanspreekpunt van het veld. Zorg dus dat je deze gelijk invult op het moment dat de kinderen er zijn. - Verder gaan met timmeren van de hut. Als die klaar is, laat de kinderen dan tafels, stoelen, banken, hekken e.d. maken. - Vanaf ongeveer 13:00 uur beginnen met opruimen van het terrein rond de hut, eet- en drinkpauze houden, materialen die geleend zijn terug brengen. - Na (+/- 14:00 uur) gaan de groepen terug naar hun hut en gaan ze alle kleding, gereedschap en andere spullen verzamelen. Deze spullen komen buiten de hut te staan. 1 Leid(st)er blijft deze spullen bewaken. Het verfprogramma begint pas als alles in en om de hutten opgeruimd en schoon is. Het verven begint pas als het signaal geklonken heeft. Instrueer de kinderen duidelijk over dit programma: Niet met verf gooien. Elkaar niet beschilderen. Ook de leiding niet. Vanaf 16:00 uur tot 16:30 uur wassen en schoonmaken. Bij de waterfontein en NIET in de toiletten. Vanaf 16:30 uur Verzamelen bij de hut. Van niet gebruikt hout een stapel maken. Rommel rondom de hut opruimen. Dagbriefjes uitdelen. Plannen voor de volgende dag maken. Vraag de kinderen zwemkleding en handdoeken mee te nemen. Wachten tot de sirene gaat. Blijf bij de hut tot alle kinderen veilig weg zijn. Limonadekan, groepsdoos en achtergebleven spullen naar de tent brengen. Vuil in de daarvoor bestemde containers gooien. Nabespreken en bijkomen.

8 Donderdag 17 Augustus Voorbespreking 10:15 11:00 uur (zorg dat je op tijd bent) Opening Timmerdorp uur Nabespreking uur De donderdag is de sport/spel/attractiedag. De groepen gaan een aantal activiteiten doen. De kinderen van het grote veld gaan vandaag individueel op stap. Zeer belangrijk is dat er altijd minimaal 1 groepsleid(st)er bij de hut is. Wissel elkaar daarmee af. Als je geen "hutdienst" hebt, moedig kinderen aan, verleen hand- en spandiensten en maak ook zelf gebruik van de attracties. Spreek met de kinderen af dat als ze iets kwijt zijn, eerst naar de hut komen. Help waar nodig. Kleine veld gaat groepsgewijs de activiteiten af. Bij aankomst van de kinderen presentielijst maken (gebruik hiervoor de achterkant van de groepslijst), controleer of de kinderen de polsbandjes nog om hebben. Zo niet, kom naar het kantoor en neem de deelnemerskaart mee. Rond 11:30 worden de groepslijsten opgehaald door het aanspreekpunt van het veld. Zorg dus dat je deze gelijk invult op het moment dat de kinderen er zijn. - Zorg dat je op de activiteitenlijst de namen van de kinderen schrijft. Bij enkele spellen zullen de kinderen nat worden. Zorg dat de kinderen hun handdoeken meenemen. Over het hele terrein staan attracties opgesteld, terwijl er in de tent onder andere handarbeidkramen opgesteld staan. Hier kunnen onder andere spullen voor de optocht gemaakt worden. Motiveer kinderen dit te doen. Spreek met de kinderen bepaalde tijdstippen af om gezamenlijk te lunchen of gezamenlijk dingen voor de optocht te maken. Maak hierbij eventueel gebruik van de omroepinstallatie. - Het is verboden om op blote voeten over het terrein te lopen. Vanaf ongeveer uur worden de attracties stopgezet. Verzamelen bij de hut. Rommel rondom de hut opruimen. Dagbriefjes uitdelen. Plannen voor de volgende dag maken. Vraag de kinderen zwemkleding en handdoeken mee naar huis te nemen. Wachten tot de sirene gaat. Blijf bij de hut tot alle kinderen veilig weg zijn. Limonadekan, groepsdoos en achtergebleven spullen naar de tent brengen. Vuil in de daarvoor bestemde containers gooien. Nabespreken en bijkomen. Evt. verkleed spullen en schmink mee nemen voor de optocht morgen.

9 Vrijdag 18 Augustus Voorbespreking Opening Timmerdorp 12:00 13:00 uur (zorg dat je op tijd bent) 13:00 19:00 uur De artiestendag. 13:00 uur Aankomst kinderen. Presentielijst maken, vrij spelen rond de hut. Eventuele gevonden spullen teruggeven. Leg je groepsbord voor je hut neer. Deze wordt weer gebruikt in de lus, zodat ouders na de optocht weten waar de groep van hun kind is. Let op: Geen hutten laten slopen. 13:30 uur Worden de groepslijsten opgehaald door het aanspreekpunt van het veld. Zorg dus dat je deze gelijk invult op het moment dat de kinderen er zijn. 14:15 uur Groepsgewijs opstellen voor vertrek naar de tent. 15:00 uur Programma in de tent, incl. pauze en limo (limonadekannen meenemen) 16:45 uur Groepsgewijs vertrek uit de tent en gelijk doorlopen naar de lus waar de groepsborden in volgorde liggen opgesteld. Zet de spullen van je groep bij het groepsbord. Laat 1 groepsleiding de rest van de spullen uit de hut halen en de hut goed controleren. 17:00 uur Kijken hoe de hutten afgebroken worden door de shovel, verkleden, schminken. Een aantal groepsleiding zal gevraagd worden mee te helpen met het leegruimen van het terrein. 17:45 uur Opstellen optocht 18:00 uur Start optocht 19:00 uur Einde optocht. Ga niet voortijdig uit de rij. Zorg dat je weer bij je groepsbord uitkomt. Zorg dat alle kinderen hun eigendommen krijgen en geef gelegenheid tot afscheid nemen. Blijf bij het groepsbord tot alle kinderen veilig weg zijn. 19:15 uur Aansteken van de hutten door de burgemeester en wethouders van het Timmerdorp. Breng groepslijst, groepsdoos en groepsbord met overgebleven spullen naar de containers. De groepsleiding meld zich bij de aanspreekpunten van het veld als zijn of haar groep leeg is. Gelegenheid tot afscheid nemen vrijwilligers onderling, met een drankje.

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974 Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten groep van ongeveer 15 vrijwilligers jeugdcommissie van 20 jongeren allerlei activiteiten

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar:

Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar: Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar: Circus Jongleren Wij hebben er heel veel zin in, jij hopelijk

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

De nieuwe IJVO-app is beschikbaar in de App Store en Play Store. In deze app kunt u veel handige informatie vinden over de IJVO.

De nieuwe IJVO-app is beschikbaar in de App Store en Play Store. In deze app kunt u veel handige informatie vinden over de IJVO. Inleiding De zomervakantie is weer in aantocht. De kinderen hebben dan lekker een paar weken vrij. Wat voor plannen u ook maakt, uw kinderen kunnen in ieder geval hun hart ophalen tijdens de IJVO-week.

Nadere informatie

Enquete ouders timmerdorp 2011. Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering

Enquete ouders timmerdorp 2011. Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering Enquete ouders timmerdorp 2011 Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering Bestuur timmerdorp Egmond Binnen, april 2012 Inhoudsopgave 1 Enquête ouders timmerdorp 2011...3 2 Samenvatting enquête en

Nadere informatie

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

23-25 JULI Timmerdorp Eelde juli Maandag Dinsdag Woensdag

23-25 JULI Timmerdorp Eelde juli Maandag Dinsdag Woensdag 23-25 juli Maandag 8.30-15.00 Dinsdag 8.45-15.00 Woensdag 08.45-15.00 Het Timmerdorp is voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 (schooljaar 2017-2018) uit Eelde- Paterswolde die in het bezit zijn van een

Nadere informatie

Draaiboek vrijwilligers 2014. www.kinderdorpniedorp.nl. Kinderdorptelefoon: 06-43691334

Draaiboek vrijwilligers 2014. www.kinderdorpniedorp.nl. Kinderdorptelefoon: 06-43691334 Draaiboek vrijwilligers 2014 www.kinderdorpniedorp.nl Kinderdorptelefoon: 06-43691334 1 Aanleiding: Het ontbreken van vakantieactiviteiten voor jongere jeugd, in combinatie met het succes van soortgelijke

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

PROGRAMMA EGMOND-BINNEN

PROGRAMMA EGMOND-BINNEN PROGRAMMA Timmerdorp NOOITGEDACHT EGMOND-BINNEN Denkend aan Holland WELKOM WELKOM Op 23 juli 2012 zullen we starten met het 34e timmerdorp Egmond-Binnen. Een feest voor alle kinderen uit Egmond-Binnen

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Stichting Kindvriendelijk Goor kindvriendelijkgoor@gmail.com kindvriendelijkgoor.hyves.nl Mei 2012 Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Is er weer het kinderkamp!!! Op het terrein aan de Hogekamp

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070-363 49 40 Goudsbloemlaan 131 2565 CR Den Haag tel. 070-363 34 39 E: info@segbroek.nl Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom 11 september - t/m 13 september Informatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Overblijven op OBS Molenakker... 4. De school... 4. De overblijfkrachten... 4. De gang van zaken rond het overblijven...

Inhoudsopgave. Overblijven op OBS Molenakker... 4. De school... 4. De overblijfkrachten... 4. De gang van zaken rond het overblijven... Inhoudsopgave Overblijven op OBS Molenakker... 4 De school.... 4 De overblijfkrachten.... 4 De gang van zaken rond het overblijven.... 5 Het aanmelden.... 5 Wijziging gegevens.... 5 Het afmelden.... 5

Nadere informatie

15.30 uur: naar huis, timmerpas inleveren bij Meetingpoint

15.30 uur: naar huis, timmerpas inleveren bij Meetingpoint Informatieboekje Timmerdorp Eelde 19 tot en met 21 juli 2016 Wat leuk dat je dit jaar mee doet aan onze EERSTE Timmerweek in Eelde- Paterswolde. We gaan er superleuke dagen van maken. Zorg jij dat je goed

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Ook dit jaar staat er weer een leuk maar vooral een wisselend programma voor jullie klaar! Ons thema van dit jaar is: SUPERHELDEN! Het zou erg leuk zijn als jullie

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

We maken er een Circus van!

We maken er een Circus van! We maken er een Circus van! Doe je mee?! Kindervakantiewerk van 12 t/m 16 augustus 2019 Informatieboekje en opgaveformulier WELKOM! Na het fantastische 40 jarig jubileum is het weer bijna zover de 41 e

Nadere informatie

Hoe gaat het in groep 1/2 b

Hoe gaat het in groep 1/2 b Hoe gaat het in groep 1/2 b Binnenkomst: - Als je op school komt hang je je jas op je eigen haakje onder je tent. Je tas zet je op de plank. - In de klas geef je de juf een hand en je pakt een spelletje

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Tarieven 2015. Groot Zande. Slaapzalen. Voor scholen telt een minimum van 20 personen

Tarieven 2015. Groot Zande. Slaapzalen. Voor scholen telt een minimum van 20 personen Tarieven 2015 Voor scholen telt een minimum van 20 personen Midweek Maandag 10 uur t/m Woensdag 10 uur per persoon 25,50 Week Vrijdag 18 uur t/m Vrijdag 11 uur per persoon 72.00 Woensdag 14 uur t/m Vrijdag

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Vooruit, hart voor Zuid Oost Vooruit is een (welzijns)organisatie van sociaal makelaars in de stad Utrecht.

Vooruit, hart voor Zuid Oost Vooruit is een (welzijns)organisatie van sociaal makelaars in de stad Utrecht. Vooruit, hart voor Zuid Oost Vooruit is een (welzijns)organisatie van sociaal makelaars in de stad Utrecht. Sociaal makelaars ondersteunen bewoners bij het vinden van anderen, om samen initiatieven en

Nadere informatie

Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang Tussenschoolse Opvang Wat is Lunch @ Domino? Stichting Domino verzorgt al enkele jaren de opvang van kinderen tijdens de middagpauze voor basisschool De Appel in Roosendaal. De TSO wordt aangeboden op

Nadere informatie

Kelekeet 2017 Programmaboekje vrijwilligers

Kelekeet 2017 Programmaboekje vrijwilligers Kelekeet 2017 Programmaboekje vrijwilligers Welkom Kelekeetvrijwilliger, Wat fijn dat je meedoet aan Kelekeet 2017. Zonder vrijwilligers kunnen we Kelekeet niet organiseren. Hiervoor alvast bedankt! Natuurlijk

Nadere informatie

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C Pagina 3 Inleiding. Pagina 4-5-6 De voorbereiding. Pagina 7 De motorische demodagen. Pagina 8 na de demodagen. Pagina 9 Wat heb ik er van geleerd Pagina 10-11-12 logboekkaarten Voor school moeten we een

Nadere informatie

Huttendorp 2017 Expeditie Huttendorp

Huttendorp 2017 Expeditie Huttendorp JeugdSpeelWeek Huttendorp 2017 Expeditie Huttendorp Maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus www.jeugdspeelweek.nl 1 Voorwoord Het is alweer bijna een jaar geleden dat we pizza s hebben gebakken, onze nagels

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018!

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! Hallo allemaal! Voor je ligt het draaiboek van de spelweek 2018. We zijn erg blij dat je mee doet als vrijwilliger deze week! Zoals je weet is de spelweek dit jaar van maandag

Nadere informatie

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS /2014. Kamp 1: maandag 9 t/m woensdag 11 september Kamp 2: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS /2014. Kamp 1: maandag 9 t/m woensdag 11 september Kamp 2: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september SURVIVALKAMP KLAS 2 2013/2014 DURBUY ARDENNEN Kamp 1: maandag 9 t/m woensdag 11 september Kamp 2: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september TENTINDELING? TENTEN EN BAGAGE Week voor vertrek: tenten inleveren

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS 2 2014/2015. Kamp 1: maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli Kamp 2: woensdag 2 t/m vrijdag 4 juli

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS 2 2014/2015. Kamp 1: maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli Kamp 2: woensdag 2 t/m vrijdag 4 juli SURVIVALKAMP KLAS 2 2014/2015 DURBUY ARDENNEN Kamp 1: maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli Kamp 2: woensdag 2 t/m vrijdag 4 juli TENTINDELING? DEZE INDELING MAAK JE MET JE MENTOR! JONGENS BIJ JONGENS EN

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2019 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 5

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Kelekeet 2019 Onze Circusdieren zijn ontsnapt

Kelekeet 2019 Onze Circusdieren zijn ontsnapt Kelekeet 2019 Onze Circusdieren zijn ontsnapt Programmaboekje vrijwilligers Welkom Kelekeetvrijwilliger, Wat fijn dat je meedoet aan Kelekeet 2019. Zonder vrijwilligers kunnen we Kelekeet niet organiseren.

Nadere informatie

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers JOL Oudieplas 2018 Indianen en Cowboys Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat

Nadere informatie

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS /2016. Kamp 1: maandag 30 mei t/m woensdag 1 juni Kamp 2: woensdag 1 t/m vrijdag 3 juni

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS /2016. Kamp 1: maandag 30 mei t/m woensdag 1 juni Kamp 2: woensdag 1 t/m vrijdag 3 juni SURVIVALKAMP KLAS 2 2015/2016 DURBUY ARDENNEN Kamp 1: maandag 30 mei t/m woensdag 1 juni Kamp 2: woensdag 1 t/m vrijdag 3 juni TENTINDELING? DEZE INDELING MAAK JE MET JE MENTOR! JONGENS BIJ JONGENS EN

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers

Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers Samenstelling basisgroepen, verlaten basisgroep, opendeurenbeleid De Buiten Schoolse Opvang (BSO) bestaat uit drie groepsruimtes

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Kinder Vakantie Pretdagen 2015

Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Informatie voor de begeleiders van een groepje Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden!! Daarom hopen wij dat je als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Onderwaterwereld. Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Onderwaterwereld. Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2016 Onderwaterwereld Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2019 Tovenaarswereld Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Wat is de JOL? Tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie worden er op verschillende

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Juni 2016 1 protocol continurooster Voorwoord De school hanteert vanaf het schooljaar 2016 2017 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Dit jaar is onze 40ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: Wij vieren feest! Heb jij zin om met ons mee te komen feesten? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities - 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Speelweek of Speelweek Nieuwerbrug: De Speelweek is een jeugdvakantiespelen die ieder jaar in de laatste

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

In verband met besparing op onze kosten zal de Huttenbouwkrant niet per kind maar per gezin worden bezorgd.

In verband met besparing op onze kosten zal de Huttenbouwkrant niet per kind maar per gezin worden bezorgd. Stichting Organiseert Hallo Huttenbouwers, het is alweer bijna zover voor de 12de keer Huttenbouw met Sichting Nu! Op 19, 20, 21 augustus kunnen jullie weer heerlijk aan de slag om de mooiste creaties

Nadere informatie

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Beste deelnemers, Zoals jullie weten organiseert het jeugdwerk van Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel in samenwerking met

Nadere informatie

12-12-2014 Extra Editie 7a

12-12-2014 Extra Editie 7a 12-12-2014 Extra Editie 7a Inhoud: Kerst 2014 Continurooster Kerstmis 2014 Beste ouders / verzorgers, Ook dit jaar organiseert de ouderraad in samenwerking met het team een kerstviering voor alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel

Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel Raam 60-62 2801 VM Gouda Belangrijke telefoonnummers Landelijk alarmnummer 112 Brandweer via 112 Politie (niet spoedeisende meldingen) 0900-8844 GGD Hollands Midden

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013 BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE Barendrecht, april 2013 Beste deelnemers, Binnenkort is het zover, de BVV E-Xperience 2013. Al vele maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen en het

Nadere informatie

TussenSchoolse Opvang. Praktische Invulling. Mei 2014. laatste update 1.3 14-10-2014

TussenSchoolse Opvang. Praktische Invulling. Mei 2014. laatste update 1.3 14-10-2014 TussenSchoolse Opvang Praktische Invulling Mei 2014 laatste update 1.3 14-10-2014 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Rolverdeling 3 Spelen en toezicht 4 Locaties 5 Lunch 6 Hygiëne 7 Pedagogisch protocol 8 Medische

Nadere informatie

Draaiboek en verloop sportdag vrijdag 29 april 2016

Draaiboek en verloop sportdag vrijdag 29 april 2016 Draaiboek en verloop sportdag vrijdag 29 april 2016 Sportdag voor onze peuters. zonder uw hulp niet te realiseren. este Hulpouder(s) Op de eerste plaats onze hartelijke dank voor uw medewerking. Om alles

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN! Spreekt dit jou ook zo aan? Kijk dan voor meer informatie

Nadere informatie

VOORBEREIDINGS-INSTRUCTIES BEGELEIDERS OPRUIMEN VAN ZWERFAFVAL LANGS DE MAAS

VOORBEREIDINGS-INSTRUCTIES BEGELEIDERS OPRUIMEN VAN ZWERFAFVAL LANGS DE MAAS VOORBEREIDINGS-INSTRUCTIES BEGELEIDERS OPRUIMEN VAN ZWERFAFVAL LANGS DE MAAS Bedankt! Allereerst hartelijk dank dat je samen met een groep vrijwilligers tijd en energie wilt steken in het opruimen van

Nadere informatie

Info Boekje. j e u g d k a m p

Info Boekje. j e u g d k a m p Info Boekje j e u g d k a m p 8 t/m 11 juli 2013 VOORWOORD Het zomerkamp van Almere 90 heeft ondertussen al een lange historie. Reeds op het oude veld Klein Brandt stonden de tenten reeds een aantal dagen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Ruimte. Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Ruimte. Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2017 Ruimte Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

Locatiegids 2015-2016. Gebruikersgids voor de locatie Dakotaweg 71

Locatiegids 2015-2016. Gebruikersgids voor de locatie Dakotaweg 71 Locatiegids 2015-2016 Gebruikersgids voor de locatie Dakotaweg 71 Inhoudsopgave Inleiding 3 Locatiegegevens Dakotaweg 4 Algemene gegevens 4 Openingstijden locatie 4 Roosterinformatie 4 Lestijden en lesroosters

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT?

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? Op basisschool De Achtbaan hebben kinderen de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over te blijven. Dit gebeurt onder leiding van twee coördinatoren. Dit

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel

Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel Nieuwehaven 310 2801 EG Gouda Belangrijke telefoonnummers Landelijk alarmnummer Brandweer Telefoonnummer Dribbel algemeen Politie (niet spoedeisende meldingen) GGD

Nadere informatie

Protocol continurooster. KBS Franciscus

Protocol continurooster. KBS Franciscus Protocol continurooster KBS Franciscus Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 70 2. Uitwerking continurooster 70 2.1 Tussen Schoolse Opvang (TSO) 70 2.2 Regels en afspraken voor het eten en drinken 71 2.3 De lunch

Nadere informatie

HOOFDLEIDING Cora, Nelleke, Rob, Edwin en Maurice.

HOOFDLEIDING Cora, Nelleke, Rob, Edwin en Maurice. INHOUDSOPGAVE Algemene regels... 3 Hoofdleiding... 3 Huttenbouwlied... 4 Thema 2017... 5 Bouwen van een hut... 5 De bel... 5 Wat moet je meenemen... 5 Ouders in de tuin... 5 Blijven slapen... 6 EHBO...

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 12 maart 8.30 Koffieochtend met ouders groep 0/1 14 maart Schoolvoetbal groep 5 t/m 8 15 maart Kangoeroewedstrijd 16 maart gr.5 en 6a,6b: Skills Heroes (Ijsselhallen) 19 maart Jeugd symfonie orkest

Nadere informatie

Verstrekkingen en diensten Arduin. Wie regelt en betaalt wat?

Verstrekkingen en diensten Arduin. Wie regelt en betaalt wat? Segeerssingel 6 33 LG Middelburg Verstrekkingen en diensten Arduin Wie regelt en betaalt wat? Versie juni 201 1.2 De woning en omgeving a. De woning b. Schoonmaak c. Verhuizing Hoofdstuk 1: Wonen bij Arduin

Nadere informatie

Verstrekkingen en diensten Arduin

Verstrekkingen en diensten Arduin Folder verstrekkingen en diensten.qxp_opmaak 1 03-07-17 14:30 Pagina voor1 Verstrekkingen en diensten Arduin Wie regelt en betaalt wat? Versie juni 2017 Folder verstrekkingen en diensten.qxp_opmaak 1 03-07-17

Nadere informatie