Nieuwsbrief. Onvergetelijk. Flevoland februari 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Onvergetelijk. Flevoland februari 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 Flevoland februari 2014 Onvergetelijk Voor het eerst waren zowel cliënten als medewerkers uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van Kwintes Flevoland in buurtcentrum De Cartoon in Almere. Ongeveer 150 mensen zorgden voor een geweldig feest met veel variatie in muziek en optredens. Er werd tot laat gedanst en alle remmen gingen los. Ron van Eeden opende de bijeenkomst met een toespraak. Als regiodirecteur heeft hij natuurlijk hard gewerkt aan de financiering van de verschillende activiteiten in Het was geen makkelijk jaar, zo vertelde hij. Maar we profiteren van de kennis en ervaring van alle mensen. Iedereen die betrokken is bij de organisatie doet zijn best om een steentje bij te dragen. Behalve dat dit nodig is, is het vooral heel mooi om te zien dat het ook lukt! Ik ben ervan overtuigd dat we met z n allen wel er uitkomen, besloot Ron. Open Podium Het feest kon beginnen. The Occasions, een fantastische band van de ROC rockacademie, speelde een combinatie van blues en jazz covers. Vrijwilligers en clubleden stonden afwisselend achter de bar of liepen door de zaal met heerlijke hapjes. Door de gemoedelijke sfeer voelde iedereen zich op zijn gemak. Hierdoor konden de artiesten, medewerkers en cliënten van Kwintes op het open podium schitteren. Het aanbod was divers. angers en zangeressen, gitaristen, drummers, een saxofonist en zelfs een dj traden op. De kers op de taart was de spontane jamsessie met de band. Iedereen met een instrument deed mee en het publiek ging los op de dansvloer.

2 Een vangnet met verbinding Vijf mooie jaren van groei en samenwerking op het Servicepunt zijn in december gevierd. Lovende woorden werden uitgesproken door medewerkers, bezoekers en externe partijen in de feestelijk versierde binnenplaats in Emmeloord. De ontwikkelingen en alle facetten van het Servicepunt werden mooi geïllustreerd door de getoonde jubileumfilm. Jan Willems Smid en Gerrie Bollen deelden met de aanwezigen hun herstelverhaal en vertelden over de belangrijke rol die het Servicepunt hierin heeft gespeeld. Mevrouw Boogaards, wethouder sociale leefbaarheid, kon niet live aanwezig zijn. Dat vond ze erg spijtig. Altijd wanneer ik hier binnenloop, staat zelfgemaakt gebak klaar dat me goed smaakt, vertelde ze in een videoboodschap. De gemeente is blij met een plek als deze waar aandacht voor ieder mens is. Groei Na vijf jaar is het team, dat eerst alleen bestond uit betaalde krachten, gegroeid naar een team van bezoekers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen, vertelt Angeline Kleissen. Steeds meer bezoekers doen een stap naar voren en geven aan dat ze graag wat terug willen doen. Ook in de samenwerking met andere organisaties als MEE, Triade en het STIP is veel gebeurd. Met Concern voor Werk doen we het project Ruime Baan en met GGZ-centraal hebben we een gezamenlijk Factteam, licht Angeline toe. Warme deken De rode draad door alle verhalen op deze feestelijke bijeenkomst was dat het Servicepunt een warme deken en een vangnet is voor iedereen die binnenkomt. Heiner Stevens liet de aanwezigen een bolletje wol gooien en opvangen, waaruit een web voortkwam dat de kern van het Servicepunt symboliseerde, namelijk een vangnet met verbinding. FIETS [EN] MEER onderhoud reparatie inkoop verkoop taxatie verhuur Middenhof EH Almere-Haven T E W Afscheid van activering Na jarenlang in de activering, waar ze mensen motiveerde de boel schoon te houden, zet Sonja Klaucke haar talenten nu in op de Paul Kleestraat. We gaan haar gezelligheid en organisatietalent missen. Ze heeft onze verhuizing in goede banen geleid, vertelt Cynthia Foekema. Gelukkig blijft ze de jaarlijkse beautydag organiseren. Sonja, bedankt.

3 Achter de schermen Afgelopen december speelde Madeleine Schemmekes in Oliver met een twist. Na deze geslaagde uitvoering wilden mensen meer te weten komen over de totstandkoming van het stuk. Tijd voor een blikseminterview. Wat voor stuk is Oliver met een twist? We hebben het originele verhaal van Oliver Twist gebruikt en een eigen stuk ervan gemaakt. Het gaat niet over stelende jongetjes, maar over jattende bejaarden. Daarbij spelen de acteurs zichzelf, met hun eigen namen. Dit kan voor de toeschouwer soms wel verwarrend zijn. Ik speel bijvoorbeeld drie rollen: die van bejaarde, die van actrice Madeleine en ook nog de rol van Nancy uit Oliver. Aan het einde komen de verschillende verhaallijnen weer samen. Hoe gaat de voorbereiding van zo n stuk? Van tevoren was er overleg over wat we gaan doen. Daaruit kwam behalve Oliver Twist ook Benidorm Bastards voort. Zo zijn de jattende bejaarden in het stuk gekomen. Hiervan hebben we een combinatie gemaakt en uitgewerkt voor toneel. Eigenlijk gebruiken we dus alles wat we zelf inbrengen. Tijdens het spelen improviseren we ook veel. Ik moest tijdens de voorstellingen vaak omkleden omdat ik drie rollen speelde. Toen ik een keer te laat opkwam vulde Ellen de tijd prima op. Jullie speelden twee voorstellingen achter elkaar. Welke vond je beter lopen? Ze gingen allebei even goed. De tweede voorstelling was zelfs uitverkocht. Ellen (r) en Madeleine (l) Onder de modder Op donderdag 24 april organiseert Kwintes Gezond en Vitaal, in samenwerking met buitensportorganisatie Out! Sport, een mountainbiketocht in de Veluwe. Wanneer je van spanning houdt en zin hebt in een sportieve dag in de buitenlucht dan is dit je kans om kennis te maken met mountainbiken. We verzamelen op de carpoolplaats in Hattem. Eerst krijg je een korte instructie over het gebruik van de mountainbike. Technieken als veiligheid, remmen, schakelen, een goede houding komen hierbij aan de orde. Na een gezamenlijke lunch beginnen we aan de tocht. De route is ongeveer 24 kilometer lang en we fietsen door echt Veluws bosgebied. Het eerste deel bevat onder andere de beklimming van de Trijselenberg. Na deze inspanning is de afdaling een makkie en rol je heerlijk fluitend de berg af. De fietstocht eindigt om 17:00 uur. Na afloop is het mogelijk om nog gezamenlijk Zwolle in te gaan voor een hapje en een drankje in het winkelcentrum. Neem wel je portemonnee mee. Op de fiets Wil je meedoen? Dan raden we aan om een extra set schone kleding mee te nemen, omdat je tijdens mountainbiken behoorlijk vies kan worden. De kosten zijn 15 euro, exclusief vervoerskosten. Aanmelden kan bij Erik Bos AC Feniks.

4 Winter in Almere Het is altijd winter in Almere op het station een gure wind door iedere naad van je kleren Nee, de zomer die komt niet in Almere in de winkelstraat een lelijk kind krijst! (want) niet in staat zich te verweren Het is altijd winter in Almere Clubhuis digitaal Een aantal maanden geleden is een aantal clubhuisleden naar München geweest om inspiratie op te doen voor het Clubhuismodel. Hieruit is een prachtige website ontstaan: Jeroen van Beuningen heeft de site ontworpen en houdt haar wekelijks upto-date. Alle informatie over het Clubhuismodel is hier te vinden. Ook kun je films bekijken. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen van de drie bestaande clubhuizen in Nederland. De website heeft een fris uiterlijk, is erg gebruiksvriendelijk en daarom een bezoek meer dan waard. Jeroen heeft zelfs een waar Clubhuisvisie bordspel ontwikkeld dat ook op deze plek te vinden is. Dit spel kan je spelen in het Clubhuis. Hij legt je de spelregels graag uit. Wanneer de zwaluw z n oude nest t rug vindt de zon steeds hoger aan de hemel glimt de toerist in zijn bermuda klimt Blijft het winter in Almere Het is altijd winter in Almere het industrieterrein met een stad ertussenin Unieke stad desalniettemin, maar ik kom er met tegenzin Er is er een jarig Han Teunissen heeft de respectabele leeftijd van 65 jaar bereikt. Op AC Feniks, waar hij al jaren komt, ging dat niet onopgemerkt voorbij. Han, vaste barmedewerker en schaker van het eerste uur, werd toegezongen met een mooi lied in een versierd AC Feniks. Het is moeilijk te negeren Het is nooit eens iets anders in Almere Het is altijd winter in Almere het hele jaar door februari Zit je daar bij de verwarming in een fleecetrui met Campari Arthur Veerman Colofon: Deze uitgave is een leerwerkproject van Kwintes. Teksten: Edo Halma, Loek Sas, Nanne Burg en Robbert Sluijp Vormgeving: Mandy Lucardie. Fotografie: Nanne Burg. Begeleiding: Marian Bont en Arthur Veerman Redactieadres: Papier en Meer, Redactie Kwintes, Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere, Drukkerij: Papier en Meer. Kopij, aan- of afmelden voor de nieuwsbrief: De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. AC De Waterspiegel Maandag 09:00-20:00 Neringweg Di-Do-Vrij 09:00-16: KB Lelystad Woensdag 09:00-20: AC Leeuwen Art Ma t/m Vr 09:00-16:30 Hogerhuis 10 Woensdag 09:00-19: LZ Dronten 2-4 Vrijdag 11:00-19: Zondag 12:00-16:00 AC Clubhuis Maandag Gerrit Th. Rotmanlaan 28 Di-Wo-Do 09: HJ Almere Vrijdag AC Feniks Ma t/m Vr 09:30-16:30 J.G. Suurhoffstraat NR Almere Servicepunt Emmeloord Maandag 09:30-19:30 Nagelerweg 3 Di-Do-Vr 09:30-16: AB Emmeloord Woensdag 09:30-21: Zondag 12:30-19:30 AC Jan Steen Ma t/m Do 09:30-16:30 Haak 36 Vrijdag 10:00-16:00 Almere Sterk in de samenleving

5 Gezocht: Deelnemers cliëntencommissie Begeleiding Aan Huis Deze commissie, CC-BAH, zoekt deelnemers en gaat de belangen van cliënten van Kwintes behartigen die begeleiding aan huis krijgen. Dit gaat vorm krijgen door actuele punten te bespreken zoals de omgang tussen begeleiding en cliënten en het verder uitbreiden van ervaringsdeskundigheid binnen Kwintes. De commissie komt één keer per maand samen en geeft advies aan Kwintes over dit soort zaken. Op deze manier kunnen cliënten meedenken en mee beslissen. Daarbij is het opereren in de commissie een opstap naar verder herstel, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het uitbreiden van je netwerk. Iedereen die ambulant woont, kan plaats nemen in deze commissie. Doe mee en werk daardoor aan een betere toekomst. Geef je op door te bellen naar cliëntondersteuner CC-BAH Miriam de Groot telefoonnummer De commissie wil zo spoedig mogelijk beginnen dus geef je snel op!

6 AC Clubhuis activiteiten programma februari 2014 Maandag 12:00-14:00 Inloop 09:00-10:00 Vrij muziek maken (Willem) 10:00-12:00 Naai- en breicursus (Marie-Jeanne)* 13:00-13:45 Meditatie (Anja)* 13:00-15:00 Nederlandse les (Ghizlaine)* 14:00-15:00 Bewegen en afvallen (Branko en Anja)* 18:00-20:00 Diner 19:00-20:00 Disco (eerste van de maand) Dinsdag 09:00-14:00 Inloop 09:30-11:00 Clubhuisoverleg 14:00-15:00 Mindfulness (Anja)* Woensdag 09:00-15:00 Inloop 10:00-12:00 Keramiek (Henriette)* 13:00-14:00 Glas- en raamdecoratie (Jacqueline) 14:00-15:30 Wandelgroep (Nanne)* 15:00-16:30 Pianoles (Willem) 16:30-17:00 Vrij muziek maken (Willem) Donderdag 09:00-14:00 Inloop 13:00-15:00 Schilderen/Modeltekenen (Henriëtte/ Cynthia)* 14:00-15:30 Zang (Sylvia)* 15:00-17:00 Nederlandse les (Ghizlaine)* (op aanvraag) Vrijdag 12:15-17:00 Inloop 11:00-13:00 Toneelproductieklas (Don)* 13:00-15:00 Bluesband (Jeroen en Sylvia)* 15:00-17:00 Happy hour met film of spel 15:15-16:30 Keyboardles (Sylvia) 18:00-21:30 Autismesoos (Chill Aut) *activiteit open voor de buurt à 2,50 per keer AC Clubhuis is gevestigd in buurtcentrum De Cartoon, Gerrit Th. Rotmanlaan 28, Almere Buiten, Lijn 1 richting de Stripheldenbuurt, uitstappen halte Stripheldenbuurt-noord.

7 AC Feniks activiteiten programma februari 2014 Maandag 10:00-12:00 Liberman op de Balistraat (vooraf aanmelden) Cynthia 11:00-12:00 Zingen / Muziek met Cynthia 11:00-12:00 Bootcamp Regulier **, Makassarweg met Erik/Joey 13:00-13:30 Ontspanningsoefeningen met Joey 13:30-14:30 Korte wandeling met Cynthia, Leonie Dinsdag 10:00-10:30 Opruimen koelkast checken Erik 11:00-13:00 Bootcamp EXTREME *** met Erik/Joey 13:00-15:00 Spelletjesmiddag, met Anita & Cynthia 14:00-15:00 Start to move in Sporthal Stedenwijk 15:00-16:00 Boksen ** met Erik/Joey Woensdag 10:00-11:00 Wandelen naar de markt met Leonie of Cynthia Leonie 11:00-12:00 Boksen Tractio ** met Erik, MAC3 Park 13:30-14:30 Tractio met Cynthia 13:30-14:30 Drama met Leonie 14:00-16:00 Fotoclub met Erik 15:00-16:00 Spelletjes met Cynthia 15:00-16:00 Bootcamp LIGHT * met Erik, Balistraat Donderdag 10:00-11:30 Beautyochtend met Cynthia/Leonie 1,50 Cynthia 11:00-12:00 Bootcamp regulier ** met Erik 13:30-15:00 Wandelen / vrij in te vullen 15:00-16:00 Band (Anita) en Boxen ** (Erik), Beide A.C. Feniks Vrijdag 11:00-13:00 Lunch met belegde broodjes Marianne 11:00-12:00 Bootcamp ** regulier met Erik, A.C. Feniks 13:00-14:30 Zwemmen (Optisport Almere-Stad) ** met Erik 13:00-13:30 Opruimen en koelkast checken 13:00-15:00 Crea 15:30-16:00 Ontspanningsoefeningen met Joey Elke laatste vrijdat v/d maand van 12:00-20:00 avondopening. Er is dan geen lunch. In de ochtend kun je meehelpen schoonmaken. AC Feniks, J.G. Suurhoffstraat 45, Almere Telefoon Lunch aanmelden voor 10:00 uur 's morgens

8 Buurt-Thuis Jan Steen programma februari 2014 Maandag 10:00-11:00 Week/programmabespreking Amal en Nolly Nolly 11:00-15:00 Ondersteuning computer - Joël Amal 10:00-12:00 Voorbereiding lunch - Ahlem en stagiaires 11:00-12:00 Voorbereiding taal en muziek - Arne en Samira (Noord Afrikaans) 13:00-15:00 Muziekles met Samira 13:00-15:00 Voorbereiding taalcoaching (methodiek en thema) - Ahler 15:00-16:30 Keramiek met Johanna 19:00-19:30 Inloop met thee en koffie - ALLEEN VOOR VROUWEN 19:30-21:30 Beauty for Ladies - Chris, Graciete en Mary Dinsdag 10:00-12:00 Intuitief schilderen - Astrid aquarel Nolly 10:00-12:00 Voorbereiding lunch - Ali en stagiaires Amal 10:00-12:00 Creatieve therapie Inspiratie inc (beginners) - Masha 10:00-12:00 Opbouw tentoonstelling - Amal. Wilma en stagiaires 13:00-15:00 Taalcoaching Inspiratie inc (beginners) - Erik / Ahlem 15:00-16:30 Toneelspelletjes met Marieke en Patrick 19:00-19:30 Inloop met thee en koffie 19: Jaartafel popjes maken en workshop 19:30-22:00 Schilderen - Louis (alle technieken) Woensdag 09:00-10:00 Weekbespreking - Marian en Amal Marian 10:00-12:00 Sculpting Art - Nasr Henriëtte 10:00-12:00 Keramiekatelier Triambacht Amal 10:00-12:00 Voorbereiding lunch - Ruth 13:30-15:30 Taalcoaching Inspiratie inc (op afspraak) - Roel en Gerrit 13:00-16:00 Muziekles (op afspraak) - Arne 13:00-15:00 Portret tekenen - Henriette Donderdag 10:00-12:00 Voorbereidingen lunch (bakgroep) Marian 10:00-12:00 Bakgroep - Petra / Jonathan Amal 10:00-12:00 Textiel - Nolly Nolly 10:00-12:00 Schilderen - Carolien (olie en acryl) 10:30-15:00 Taal en muziek - Samira en Arne 13:30-15:00 Poppen maken met Art Loca - Marian en Mieke 13:00-14:30 Bezoekersoverleg - even weken Vrijdag 10:00-12:00 Voorbereiding lunch - Muska, Ruth en Maana Amal 10:00-11:00 Overleg kunstgroep Marian 10:00-12:00 Open atelier - zelfstandig werken Nolly 12:00-13:00 Vegetarische lunch 2,50 14:00-15:30 Taalcoaching - Roel (gevorderden) 13:00-16:00 Muziekles (op afspraak) - Arne 15:00-16:00 Multiculturele kinderactiviteiten (4-9 jarigen) 19:00-21:00 1e en 3e vrijdag van de maand VIP vergadering Zondag 12:00-16:00 2e en 4e zondag van de maand VIP vergadering Amal 14:00-16:00 Workshop Djembée en percussie Computerles en muziekles in overleg mogelijk. Bel gerust voor de mogelijkheden. AC Jan Steen, Haak 36, 1353 AE, Almere Telefoon Onze openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:30 vrijdag zondag 11:00-16:00 Lunch vóór opgeven bij de receptie, is gegarandeerd mee-eten.

Nieuwsbrief. Onvergetelijk. Flevoland februari 2014

Nieuwsbrief. Onvergetelijk. Flevoland februari 2014 Nieuwsbrief 1 Flevoland februari 2014 Onvergetelijk Voor het eerst waren zowel cliënten als medewerkers uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van Kwintes Flevoland in buurtcentrum De Cartoon in Almere.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Almere Oktober 2012

Nieuwsbrief. Almere Oktober 2012 Nieuwsbrief 7 Almere Oktober 2012 Schilderen op de boerderij In de zomer worden diverse, zonnige uitstapjes door bezoekers van de activeringscentra in Flevoland ondernomen. Zo was er voor bezoekers uit

Nadere informatie

januari t/m maart 2018 Programma van:

januari t/m maart 2018 Programma van: januari t/m maart 2018 Programma van: Voorwoord 't Koetshuis Inhoud 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Charlois. Ontmoetingscentrum. Activiteitenprogramma maart en april 2016. Bewegen. Eten en drinken. Advies en Informatie.

Charlois. Ontmoetingscentrum. Activiteitenprogramma maart en april 2016. Bewegen. Eten en drinken. Advies en Informatie. Eten en drinken Activiteitenprogramma maart en april 2016 Ontmoetingscentrum Advies en Informatie Charlois Steun voor Mantelzorg Dagbesteding Spel en Creativiteit ONTMOETINGS- CENTRUM CHARLOIS In dit

Nadere informatie

Beleef- en beweegweek-polderpark Cronesteyn 30 april 8 mei 2016

Beleef- en beweegweek-polderpark Cronesteyn 30 april 8 mei 2016 Beleef- en beweegweek-polderpark Cronesteyn 30 april 8 mei 2016 Zaterdag 30 april, 14.00 16.00 KBO Wandeling KBO Leiden organiseert op zaterdag 30 april een wandeling vanuit Park Cronesteyn. De afstand

Nadere informatie

Schiedamse Week van het Geluk 2017

Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedammers maken geluk Geluk zit in kleine dingen, een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek, samen iets leuks doen en plezier hebben. Zo wordt

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

JUBILEUMBOEK 100 JAAR

JUBILEUMBOEK 100 JAAR JUBILEUMBOEK 100 JAAR Adelbrecht - Windekind 100 jaar. Wist u dat 100 jaar geleden: de Titanic gezonken is de internationale vrouwendag ingevoerd is Maarten Toonder (van Olie B. Bommel) geboren is Ot en

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Wie is Anton Aktief?

Wie is Anton Aktief? KWARTAALPROGRAMMA JANUARI T/M MAART 2013 Wie is Anton Aktief? Betty van der Zande Hoofd Dagbesteding Mario Kok Noortje Lodiers Ronald Cornax Debby Vogel Ineke Cornax Marjolein van Tol Martin Pakvis Natasja

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Onbeperkt genieten! Wij organiseren de leukste activiteiten voor iedereen. Locaties

Onbeperkt genieten! Wij organiseren de leukste activiteiten voor iedereen. Locaties Wij organiseren de leukste activiteiten voor iedereen Onbeperkt genieten! Locaties De Kluphoeve De Kapberg SamSam De Walvis Buurtpunt Zoutman Nelson Mandela Centrum Sportlocaties Naschoolse opvang Bloemendaalseweg

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Maandag Activiteit Info Leeftijd leiding Accommodatie

Maandag Activiteit Info Leeftijd leiding Accommodatie Maandag Activiteit Info Leeftijd leiding Accommodatie Opgeven voor onderstaande activiteiten kan vanaf 28 augustus 2014! Vul hiervoor het opgave formulier in. Meer info pvanderwolf@intermetzo.nl en Jkeuken@intermetzo.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Charlois. Ontmoetingscentrum. Activiteitenprogramma mei en juni Bewegen. Eten en drinken. Advies en Informatie. Dagbesteding

Charlois. Ontmoetingscentrum. Activiteitenprogramma mei en juni Bewegen. Eten en drinken. Advies en Informatie. Dagbesteding Bewegen Eten en drinken Activiteitenprogramma mei en juni 2016 Ontmoetingscentrum Advies en Informatie Charlois Steun voor Mantelzorg Dagbesteding Spel en Creativiteit ONTMOETINGS- CENTRUM CHARLOIS In

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014 Sponsoring Somatiek Sponsoring: De afdelingen Somatiek staan altijd open voor sponsoring betreft de activiteiten. Kent u een bedrijf of particulier die de afdelingen Somatiek zou kunnen/willen sponsoren?

Nadere informatie

schooljaar 2014 2015 6 februari 2015

schooljaar 2014 2015 6 februari 2015 obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: AGENDA schooljaar 2014 2015 6 februari 2015 Afsluiting Week van de poëzie Dinsdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via Activiteiten Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via recreatie@zideris.nl of de website www.zideris.nl. Maandag 1 augustus

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA 1 E HELFT 2016 ACTIVITEITENAANBOD Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging bewegen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS

CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS Aan alle ouders en kinderen van basisschool Oostergeest, In de week van 27 september tot en met 1 oktober gaan wij op onze school feest vieren. Dat doen we omdat onze

Nadere informatie

activiteiten kalender

activiteiten kalender activiteiten kalender klas Matty/Maryse 10-11 * ouders willen jullie inschrijven voor 6 TAKEN: je naam + naam van jouw kind * DIGITALE FOTO S maken van alle kinderen. Deze buiten de klas ophangen en LET

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Zondag 21 juni Vaderdag Vrijdag 26 juni Zomerfeest Donderdag 25 juni Rapport mee Donderdag 2 juli Musical groep 8 Maandag 6 juli Zomervakantie Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 St. Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 Hudsonhof Courant Februari 2014 3 e jaargang Inhoud Ditjes en Datjes! Nieuw bestlijk stelsel vanaf 2014 Ondertekening

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Programma inspiratieweek in het Huis Nebo week 21 september september 2014 Thema Beweging

Programma inspiratieweek in het Huis Nebo week 21 september september 2014 Thema Beweging d Geachte medewerkers, Bijgaand ontvangen jullie het programmaboekje voor de inspiratieweek die start op zondag 21 september 2014. Dit jaar hebben wij gekozen voor het thema beweging. Uit (wetenschappelijk)

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 26 december 2016 Dinsdag 27 december 2016 Vandaag is het tweede kerstdag en zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne kerstdagen toe. Wij verwarmen de oven alvast voor, want we gaan vandaag cupcakes

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 Dwarsdoorsnede van een schooljaar. AUGUSTUS 2014 Het schooljaar ging van start op maandag 25 augustus 2014..traditioneel met een glaasje (kinder)champagne!!!! Proosten

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Op de Kaart, het congres

Op de Kaart, het congres Nieuwsbrief 3, oktober 2009 Postbus 3364 3502 GJ Utrecht Telefoon: 030 22 99 992 Op de Kaart, het congres Welkom op het congres Op de kaart. Op 10 september was het dan zo ver, het congres Op de kaart

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

Vullerflits 09. Gorssel, 18 december 2015. KALENDER maandag 21 december 2015

Vullerflits 09. Gorssel, 18 december 2015. KALENDER maandag 21 december 2015 Vullerflits 09 Gorssel, 18 december 2015 KALENDER maandag 21 december 2015 t/m vrijdag 01 januari 2016 maandag 04 januari 2016 Kerstvakantie luizencontrole Schoolreizen en schoolkampen Hieronder ziet u

Nadere informatie

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO.

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. Officiële start ABO Op 15 april 2016 is tijdens een receptie in

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

VACATURES Product Atelier

VACATURES Product Atelier VACATURES Product Atelier Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve,

Nadere informatie

De Driestroom Begeleiding bij zelfstandig wonen

De Driestroom Begeleiding bij zelfstandig wonen De Driestroom voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding bij zelfstandig wonen Begeleiding bij zelfstandig wonen Woont u zelfstandig of wilt u zelfstandig gaan wonen? Heeft u daar begeleiding

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Inhoud 28 februari grote bijeenkomst: Liever een goede buur Vrijwillige bijdrage 2015 Kascommissie Maandelijkse inloop 7 maart Nieuws activiteitengroep Divers

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie