JUBILEUMBOEK 100 JAAR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JUBILEUMBOEK 100 JAAR"

Transcriptie

1 JUBILEUMBOEK 100 JAAR

2 Adelbrecht - Windekind 100 jaar. Wist u dat 100 jaar geleden: de Titanic gezonken is de internationale vrouwendag ingevoerd is Maarten Toonder (van Olie B. Bommel) geboren is Ot en Sien het levenslicht zagen De Adelbrechtschool gesticht is. Honderd jaar dynamisch onderwijs in Groesbeek. De eerste jaren was het overleven; een protestantse school in een Rooms-Katholieke gemeenschap. De school moest het tientallen jaren hebben van de medewerkers van de Groesbeekse tehuizen, het weeshuis, de marechaussee en de import. Omdat de kinderen uit het hele dorp naar de Adelbrechtschool kwamen en zelfs uit het buitengebied, werd ruim 40 jaar geleden al een continue-rooster ingevoerd. De Adelbrecht was een gezellige dorpsschool waar ouders, leerkrachten en kinderen zich thuis voelden en samen keken naar wat het beste was voor de kinderen. Ouders waren altijd al zeer sterk betrokken bij de school en het onderwijs. Iedereen vond het belangrijk het beste uit de kinderen naar boven te halen. De school groeide gestaag van 42 kinderen bij de start naar 190 kinderen in In 2002 bij het 90 jarig bestaan is de school een Jenaplanschool geworden. Er was een concept gevonden waar de Adelbrecht-Windekindschool zichzelf helemaal in herkende; kijken naar kinderen, wat heeft het kind nodig en hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat het kind een mooie plek krijgt in deze ingewikkelde maatschappij, dat is wat wij willen. Door te werken vanuit het hoofd, de handen en het hart begeleiden de leerkrachten de kinderen tijdens hun spel, het werken, de gesprekken en de vieringen, in hun ontwikkeling. Het kind leert zichzelf kennen, kan verwoorden wat hij moeilijk vindt, al heel goed kan, wat hij nog wil leren en wat zijn talenten zijn. Ieder kind wordt gewaardeerd om wat het kan en om wat het is. Nu de school 100 jaar is gaan wij dit bijzondere jubileum met zijn allen uitbundig vieren met een spectaculair openingsfeest op vrijdag 20 april. In de week van 23 t/m 27 april wordt er een prachtig toneelstuk opgevoerd, gaan 235 kinderen speuren door het dorp, wordt de weekmarkt uitgebreid met een echte Adelbrecht- Windekind-markt, struinen de kinderen door het bos en als klap op de vuurpijl is er donderdag een grote verrassing buiten het dorp. Grote dank aan alle sponsoren en ouders die vrije dagen opgenomen hebben of hun eigen vrije tijd beschikbaar stellen om kinderen te begeleiden en met de leerkrachten al heel veel voorwerk hebben verricht in allerlei commissies. Door jullie kan het eeuwfeest met allure gevierd gaan worden. Geniet er met zijn allen van! Henriët Rosman.

3 Vrijdag 20 april Openingsfeest Kinderen in de klas om 17:00 uur Einde 21:00 uur Op deze avond hebben we een spectaculair openingsfeest. Alle kinderen komen eerst gezellig naar de klas. De ouders gaan alvast naar de feestzaal (sportzaal BIGA). Rond 17:15 uur begint er een gigantisch feest waarbij de feestweek voor het 100 jarig bestaan van de Adelbrecht-Windekindschool van start gaat. We hebben een aantal verrassingen voor jullie in petto dus zorg dat je er bij bent! Er is een echte spreekstalmeester en een liveband. We presenteren ons jubileumlied, (dit staat vanaf maandag op de schoolsite). Verder zijn er diverse optredens van nationale en internationale artiesten. Alle gasten krijgen bij binnenkomst een aantal eet bonnen. Frisdrank is gratis, voor alcoholische dranken vragen we 1 euro per consumptie. Natuurlijk is er ook nog iets extra lekkers voor de kids. Het feest zal rond 21:00 uur afgelopen zijn. KOMT ALLEN!!!

4 Maandag 23 april Toneelstuk en speurtocht Kinderen in de klas om 08:30 uur Rugzak met brood, fruit en drinken meenemen. School uit om 14:00 uur Deze dag gaan we speuren in het verleden. We beginnen deze dag met een toneelstuk. Geschreven door Marco Schoofs van Den Zuuten Ienval en gespeeld door kinderen van onze school. De school van NU en de school van VROEGER. ALLE OUDERS ZIJN HIERBIJ VAN HARTE WELKOM!!! De voorstelling vindt plaats in de sportzaal BIGA. Aanvang 09:15 uur, de zaal is open vanaf 09:00 uur. Komt het allemaal zien!! (kunt u niet, het wordt gefilmd en op de schoolsite geplaatst). Na het toneelstuk gaan de kinderen speuren in het centrum van Groesbeek. Om 13:45 uur is iedereen weer terug op school en sluiten we de dag gezamenlijk af.

5 Dinsdag 24 april Markt Kinderen in de AULA om 08:30 uur Rugzak met brood, fruit en drinken meenemen. School uit om 14:00 uur Vandaag is de marktdag. De kinderen verzamelen om 8:30 uur in de AULA bij hun stamgroep!!! Alle kinderen hebben geknutseld voor de markt en al deze spullen worden vandaag verkocht. De markt vindt plaats bij de gewone weekmarkt op de parkeerplaats bij scapino. Er een restaurantje waar je koffie, thee en een glas fris met iets lekkers erbij kunt kopen. De marktkooplui hebben diverse acties en er staat een riefkoekenkraam waar men gratis een riefkoek kan krijgen. Ook zijn er tweedehands boeken en andere snuisterijen te koop dus het is de moeite waard voor iedereen. Pappa s, mamma s, opa s en oma s, tantes, buurtgenoten en iedereen die wil en kan, kom dinsdag 24 april naar de markt. Kinderen zijn bij toerbeurt op de markt aanwezig. Groep 1 is tot 11:00 uur op de markt en gaat daarna terug naar school waar ze Oudhollandse spelletjes gaan doen. Groep 2 start op school met de oud hollandse spelen en begint om 11:00 uur op de markt. De groepen zijn samengesteld met kinderen uit alle groepen, ze blijven de hele dag met de groep bij elkaar. Als iedereen weer terug is op school wordt er gezamenlijk gegeten en natuurlijk sluiten we de dag weer samen af met ons jubileumlied.

6 Woensdag 25 april Bosdag Kinderen in de klas om 08:30 uur Rugzak met brood, fruit en drinken meenemen. School uit om 14:00 uur We gaan met z n allen naar de kampeerboerdeij Nederrijkswald van fam. Muskens op de Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal. Groep 1 t/m 4 gaat met auto s. Groep 5 t/m 8 gaat met de fiets. DRAAG SPORT(IEVE) KLEDING EN DICHTE SCHOENEN!!! We vertrekken allemaal om 08:30 uur vanaf school. Bij de boerderij hebben we een gezamenlijke start en dan splitsen we ons op. Groep 1-4 gaat in kleine groepjes allerlei spellen doen in het bos. Groep 5-8 gaan in groep survivallen, discgolven, kruisboogschieten en andere spellen doen. We lunchen bij de boerderij, ieder met z n eigen groep. Om 13:15 uur sluiten we het daar met z n allen af, natuurlijk weer met ons inmiddels welbekende schoollied. Om 13:30 uur vertrekken de groepen 5 t/m 8 weer met de fiets naar school. Hierna vertrekken ook de groepen 1 t/m 4 weer met de auto s terug naar school.

7 Donderdag 26 april Surprisedag Kinderen in de klas om 08:30 uur Rugzak met brood, fruit en drinken meenemen. School uit om 17:30 uur (ongeveer) Dit wordt een dag om nooit te vergeten. Een dag voor jong en oud. We gaan met de hele school op stap. Waar naar toe??? Dit wordt vrijdag tijdens het openingsfeest bekend gemaakt Alle leerkrachten gaan mee en ook pappa s en mamma s als begeleiding. De groep wordt onderverdeeld in kleinere groepjes en samen met de begeleiders ga je er een leuke dag van maken. We lunchen gezamenlijk met de hele school om 12:30 uur op een afgesproken plek. We vertrekken om 08:30 uur precies met de bus vanaf school. Zorg dat je ruim op tijd op school bent. Rond 17:30 verwachten we weer terug te zijn bij de school.

8 Vrijdag 27 april Nagenieten Kinderen in de klas om 08:30 uur Rugzak met brood, fruit en drinken meenemen. School uit om 12:00 uur Deze dag gaan we nagenieten van alles wat we deze week hebben meegemaakt. We gaan de film van het toneelstuk en de foto s die tijdens de week gemaakt zijn bekijken. Natuurlijk zingen we ook ons lied nog een keer. De school is vandaag om 12:00 uur uit en dan beginnen we de MEIVAKANTIE!!! We danken iedereen die zich voor en tijdens de feestweek vrijwillig heeft ingezet. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn geweest dit alles te organiseren. Jullie zijn fantastisch!!!

9 Zoals u heeft kunnen lezen vieren we het 100 jaar bestaan van onze school niet met een eenvoudig feestje maar maken we er een heuse FEESTWEEK van. Maar helaas, feesten kost geld. We zijn al gesponsord door een groot aantal bedrijven uit Groesbeek en omgeving maar dit is helaas nog niet voldoende om alles te bekostigen. Om het voor iedereen een onvergetelijke week te laten worden willen we u vragen om een bijdrage te leveren. Vrijdagavond, tijdens de feestavond, zullen er bij de ingangen van de school vier prachtige lakeien staan waaraan u een envelop met inhoud kunt geven. U ontvangt van hun sowieso een aantal eet bonnen. Frisdrank kunt u tijdens de feestavond gratis bestellen. Voor de alcoholische dranken vragen we 1 euro. Wij danken u bij voorbaat!

10 Adelbrecht Windekind TOEN

11 Basisschool Adelbrecht Windekind gaat voor het Guiness book of World Records. Hiervoor gaan we een 10 kilometer lange ketting van lege toiletpapier rollen door Groesbeek leggen!!! Er zijn inmiddels bijna rollen geregen. We hopen het record op woensdag 20 juni a.s. te verbreken!!! Heel Groesbeek spaart mee. Van alle kanten krijgen we lege toiletpapier rollen aangeleverd.

12 De feestweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief. 12 19 juni 2015

Weekbrief. 12 19 juni 2015 Aanwezigheid Ruud Seuren (interim/ invaldirecteur) Juni Weeknummer 25 maandag donderdag Entreetoets De leerlingen van groep 7 hebben dit jaar weer de Entreetoets gemaakt. Er zijn verschillende ouders die

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT O k t o ber 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT O k t o ber 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT O k t o ber 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van oktober 2015. Veiligheid. De veiligheid staat op onze school hoog in het vaandel; het is elke dag

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

oktober 2016 jaar Florastate!

oktober 2016 jaar Florastate! oktober 2016 jaar Florastate! 20 jarig jubileum Woonvorm Florastate 3 t/m 7 oktober 2016 Programma Maandag Opening jubileum Opening Expositie Optreden Takostu Dinsdag Bootreis Woensdag Symposium Donderdag

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Agenda Inzameling oud-papier Verbetering toetsresultaten begrijpend lezen Bag2School Van de schoolleiding mei 2016 f Op dit moment zijn we druk bezig om de klassenverdeling voor het

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

KVW / 9 AUGUSTUS

KVW / 9 AUGUSTUS KVW 2019 4 / 9 AUGUSTUS KVW ZOMER CARNAVAL Als het warm wordt, wordt het leven beter. Dat is het motto van de mensen in verre landen die zomercarnaval vieren. Zij vieren, uitgedost en wel, een groot feest

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

MAANDAG 10 APRIL 14:00 uur 15:00 uur SPELLETJESFEEST Locatie: Restaurant Leeftijd: 4+ 15:15 uur 16:00 uur WARM WELKOM

MAANDAG 10 APRIL 14:00 uur 15:00 uur SPELLETJESFEEST Locatie: Restaurant Leeftijd: 4+ 15:15 uur 16:00 uur WARM WELKOM MAANDAG 10 APRIL 14:00 uur 15:00 uur SPELLETJESFEEST Kom jij ook gezellig spelletjes spelen? Bordspellen, oud Hollandse spelletjes en nog veel meer.. kom jij ook gezellig langs? Locatie: Restaurant Leeftijd:

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2015 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Z WIJSEN NIEUWS Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Beste ouders, verzorgers, Ook deze week ontvangt u weer een goed gevulde nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr??

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr?? Even Ons Ei Kwijt 2015-2016 nr?? Van de directie we ons eerste college van professor Henriette von Kessel. Special We hebben de afgelopen weken het project Raar maar Waar in de school gehad. Ter ere van

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 3-4 Informatie groep 3-4 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aankomt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee Troonnieuws Van 8 t/m 23 april houden wij onze projectweek met als thema troonswisseling. In dit Troonnieuws willen wij u vertellen welke activiteiten wij ondernemen. Het Koningslied van de Hoekstee Vanmorgen

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS

CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS Aan alle ouders en kinderen van basisschool Oostergeest, In de week van 27 september tot en met 1 oktober gaan wij op onze school feest vieren. Dat doen we omdat onze

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15 Activiteiten Walcheren Mei 15 zat 9 mei Onze koks hebben weer een heerlijk menu bedacht: Voorgerecht : salade met spekjes en hardgekookte eieren Hoofdgerecht: ratatouille met Franse worstjes en stokbrood

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Parade

Vakantieprogramma BSO de Parade Vakantieprogramma BSO de Parade Meivakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015 In dit nummer: De opening 1 Geboorte dochter Willemijn 3 Koningsdag programma 4 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Wie staan er voor de klas:

Wie staan er voor de klas: Welkom allemaal! Wie staan er voor de klas: Maandag en dinsdag : Nanda van den Berg Woensdag, donderdag en vrijdag: Edith. Bij binnenkomst gezellig een boekje met uw kind lezen Dagindeling groep 1 8.20

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

DE JUBILEUM BOSBODE 1983- Katholieke basisschool De Bosbouwers -2013

DE JUBILEUM BOSBODE 1983- Katholieke basisschool De Bosbouwers -2013 DE JUBILEUM BOSBODE 1983- Katholieke basisschool De Bosbouwers -2013 Een speciale Jubileum Bosbode, want we bestaan 30 jaar. Hierbij hoort een korte terugblik. Vandaar dat wij dit jubileumbulletin beginnen

Nadere informatie