Nieuwsbrief. Almere Oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Almere Oktober 2012"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 7 Almere Oktober 2012 Schilderen op de boerderij In de zomer worden diverse, zonnige uitstapjes door bezoekers van de activeringscentra in Flevoland ondernomen. Zo was er voor bezoekers uit Almere de kans om heerlijk in de buitenlucht te gaan schilderen in een landelijke omgeving. Nolly Koldenhof, activiteitenbegeleider van AC Jan Steen stelde haar boerderij en erf in Lelystad open voor iedereen die haar of zijn schilder- en tekentalenten in de buitenlucht wilde uitproberen. Het was inmiddels de tweede keer dat de workshop op de boerderij plaatsvond. In de stralende zon reden de deelnemers naar de boerderij en kwamen terecht in een prachtige omgeving waarvan een enorme rust van uitging! Na de koffie en thee startte de workshop Intuïtief schilderen. Deze werd gegeven door Marjan, een vriendin van Nolly. Voordat de deelnemers de kwasten oppakten, deden ze eerst een aantal tai chi-oefeningen. Schilderen of tekenen op gevoel viel voor sommigen nog niet mee. Het bleek lastig om de drang om iets naar werkelijkheid te maken los te laten maar na enige oefening ging iedereen los. Zon en schaduw In de zon schoot het kwik al snel naar ruim 29 graden. Weldadig was het dan ook om in de schaduw van de bomen aan het werk te zijn of om zomaar even te zitten. Een briesje zorgde voor de nodige verkoeling. Na een overheerlijke lunch met biologische groenten uit Nolly s eigen tuin kregen de kunstenaars de vrije hand in het schilderen. Kippen, paarden, bloemen, groenten overal om ons heen waren bronnen van inspiratie. Ook kon een wandelingetje over de tuinen creativiteit losmaken. In alle rust kon iedereen genieten van de kunstwerken die in de loop van de dag ontstonden. De dag vloog voorbij en na een ijsje, een kop koffie of thee en even napraten keerde de groep huiswaarts. Dit uitstapje voelde als een minivakantie en is zeker voor herhaling vatbaar, zo vertelt Marian. Bruggen slaan Sinds 15 juli is Klaas van Twillert binnen Kwintes werkzaam in een nieuwe functie. Hij is zowel brugfunctionaris als activiteitenbegeleider voor zuid Flevoland. Doel is om meer mensen uit de woonvormen te verleiden eens een activeringscentrum of leerwerkbedrijf binnen te laten stappen en kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Klaas daarover: 'Ik hoop zo veel mogelijk mensen van de verschillende woonvormen te overtuigen van de positieve invloed van een bezoek aan de activeringscentra. Activiteiten De komende maanden gaat Klaas verschillende activiteiten organiseren op de woonvormen om zo mensen kennis te laten maken met activering. In midden-noord Flevoland is Florieke Doleweerd gestart in deze functie.

2 Meer dan handen vrijwilligers Awards 2012 Op 7 december a.s. worden de vrijwilligersprijzen van de 'Meerdanhanden Awards 2012' weer uitgereikt aan genomineerde vrijwilligers. Vorig jaar werden de awards door Ivo Niehe uitgereikt in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Dit jaar zal presentratrice Lucille Werner (Lingo) de vrijwilligersprijzen uitreiken in het Haagse Madurodam. De 'Meerdanhanden' Awards worden uitgereikt aan vrijwilligers- en burgerinitiatieven. Behalve de eer ontvangen landelijke prijswinnaars geldbedragen tot Vorig jaar kreeg het OpStapproject van Kwintes de gemeentelijke innovatie-award en werd genomineerd voor de landelijke award die helaas aan de neus van het project voorbij ging. Dit jaar hebben we onszelf als redactie Activering Flevoland aangemeld voor de award. Onze redactie bestaat immers uit vrijwilligers en is een uniek project voor en door cliënten van Kwintes. Stem Om in de prijzen te vallen, heeft de redactie veel stemmen nodig. Vind jij het werk van de redactie ook zo belangrijk en geniet je van de nieuwsbrief en het magazine 'Altijd Contact'? Laat je waardering blijken door jouw stem uit te brengen op dit project. Surf naar klik op de button 'Stem op uw favoriete vrijwilligersproject of burgerinitiatief!' en scroll naar 'Vrijwilligersproject 'Nieuwsbrief en magazine Kwintes Activering Flevoland en breng je stem uit. Je kunt stemmen tot 15 oktober. Zegt het voort! We hebben heel veel stemmen nodig. Wie weet staat in december de redactie op het podium in het Haagse Madurodam. Kilometers maken Op het Servicepunt Emmeloord zijn ze deze zomer zeer sportief geweest. Er zijn prachtige fietstochten gemaakt rond Oosterzee en Giethoorn. In september is het natuurpark in Lelystad op de fiets verkend. Rond Oosterzee hebben de deelnemers meer dan 12 kilometer gefietst. Onderweg is er koffie en thee gedronken op een boerderij waar veel Friese paarden met veulens zijn. De fietsers zijn daar rondgeleid en hebben kunnen genieten van een stuk eigengemaakte cake. Regen Onderweg naar Giethoorn zijn er ongelooflijke regenbuien uit de hemel gevallen maar eenmaal aangekomen was het gelukkig droog. 'Giethoorn is een prachtige omgeving om lekker te fietsen,' aldus de fietsers. Wil je ook op de pedalen de polders verkennen, sluit je dan aan bij de fietsers in Emmeloord. Informeer naar de mogelijke fietstochten op het Servicepunt.

3 De toekomst, taartjes en gezang Het toekomstspel Eind juni heeft de herstelgroep een informatieve middag verzorgd voor de bezoekers van het Servicepunt in Emmeloord. Zij waren erg positief. Dus gingen ze aan de slag. De ene groep heeft zijn wensen op een creatieve manier vorm gegeven en de andere groep heeft het toekomstspel gespeeld. Het toekomstspel is een spel over dromen en wensen. Ook is het nog eens heel gezellig om te spelen. Daarom wordt voortaan om de veertien dagen op donderdagochtend dit spel gespeeld. Wil je meedoen of meer weten, meld jij je dan aan op het Servicepunt. De vrolijke noot Zingen geeft veel plezier, is ontspannen en je wordt er vrolijk van, vertelt Sylvia de Vre. Zij leidt de zangclub en Theo Kok zorgt voor muzikale begeleiding. Er wordt gezongen in het Nederlands en Engels maar ook andere internationale liedjes komen aan bod. Voorop staat dat iedereen lekker bezig is alhoewel koorlid Lucy er wel voor voelt om voor de koningin op te treden. Iedereen mag meezingen in AC Clubhuis op donderdag van 10:30 uur tot 12:00 uur. Om op te eten De afgelopen maanden zijn de bezoekers van het Servicepunt in Emmeloord bedreven geworden in het maken van fruit en muffins van vilt. Nu de techniek onder de knie is, gaan ze verder met het maken van taartjes van vilt. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten taartjes. Wil je aan de slag, kom dan op woensdag- of donderdagmiddag langs. Informeer op het Servicepunt. Mijn naam is Viktor Laatst op een regenachtige ochtend is Viktor bij Papier & Meer gesignaleerd. Inderdaad, een verlegen, in zichzelf teruggetrokken persoonlijkheid. Hij heeft zelfs zijn eigen huis op zijn rug meegenomen. Zo weet hij heel wat aandacht te trekken. Komt moeizaam weer in beweging. Met zijn spreekwoordelijke langzame gang sleept hij zich voort. Voorzichtig steekt hij zijn voelsprieten uit en proeft de sfeer. Morgen weten we meer over Viktor. Hij trekt een spoor door zijn wereld. Zijn beleving is groen waarmee Viktor weer helemaal aktueel is. Op zoek naar groen is hij tegen een donkergroene gladde tak opgeklommen om bovenaan gekomen een even groene vlakte te bereiken. Glinsterende druppels stillen zijn dorst. Hij onderzoekt en proeft er een paar. Het groen zelf blijkt oneetbaar. Plotseling een luchtreis naar een andere groene plek. Viktor doet daar een plas en glijdt verder.

4 Even voorstellen Afscheid en welkom Mijn naam is Marieke Koemans, 27 jaar en ik ben sinds begin augustus werkzaam als activiteitenbegeleider bij AC Clubhuis. Ik vervang Liisa en ondersteun daarom, waar nodig, in de keuken. Naast mijn passie voor koken en vooral lekker eten heb ik een opleiding gevolgd tot Mindfulnesstrainster. Mijn verdere passies zijn toneelspelen, wandelen, joggen, muziek maken en zingen. Ik hoop deze passies samen met clubleden vorm te kunnen geven. Met enthousiasme ga ik aan de slag, aldus Marieke. Op woensdag 8 augustus heeft Liisa Raud, activiteitenbegeleider op AC Clubhuis afscheid genomen. In 2010 is de Estse Liisa gestart bij het Clubhuis als vrijwilliger via het European Voluntary Service Program. Dit is, van beide kanten, zo goed bevallen zij nog een jaar is gebleven als staflid. Nu gaat zij studeren in Duitsland. Afscheid De betreffende woensdag zijn we met een aantal club- en stafleden het Archeon gaan verkennen. Het is een themapark in Alphen aan de Rijn, waarbij je een kijkje krijgt in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Terug in het Clubhuis werd een geweldig lopend buffet verzorgd. Liisa heeft een prachtig afscheidslied gezongen over vriendschap en je ergens thuis voelen. Don en Anja hebben daarna een hilarisch toneelstukje opgevoerd. Liisa is overladen met cadeaus. We wensen Liisa alle geluk van de wereld. Maar verwelkomen daarnaast Marieke Koemans als haar opvolgster. Colofon: Deze uitgave is een leerwerkproject van Kwintes. Teksten: Joël Rooth, Loek Sas, Michael Kamphorst, Nanne Burg en Robbert Sluijp. Vormgeving: René Kluvers. Fotografie: Joël Rooth, Nanne Burg. Begeleiding: Marian Bont. Redactieadres: Papier en Meer, Redactie Kwintes, Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere, Drukkerij: Papier en Meer. Kopij, aan- of afmelden voor de nieuwsbrief: activeringflevoland@gmail.com De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. AC Clubhuis Pieter Kuhnweg HJ Almere Ma - Di - Do - Vr 09:30-16:30 Woensdag 12:00-21:00 AC Feniks J.G. Suurhoffstraat NR Almere AC Jan Steen Kerkstraat AC Almere Ma t/m Vr 09:30-16:30 Ma t/m Do 09:30-16:30 Vrijdag 10:00-16:00 Sterk in de samenleving

5 AC Clubhuis activiteiten programma oktober Maandag 09:00 uur 10:00 uur Vrij muziek maken 10:00 uur 12:00 uur Naai- en breicursus (Marie-Jeanne) 10:30 uur 10:45 uur Start van de dag (invullen memobord) 11:00 uur 12:30 uur Computerles (Narges) 13:00 uur 14:00 uur Meditatie (Anja) 12:00 uur 13:00 uur Nederlandse les niveau 1 (Marie-Jeanne) 13:00 uur 14:00 uur Nederlandse les niveau 3 (Marie-Jeanne) 13:00 uur 16:00 uur Computerwerkplaats 14:00 uur 14:45 uur Zumba (Rozita) 16:00 uur 16:30 uur Vrij muziek maken Dinsdag 10:30 uur 12:30 uur Cursus Schilderen/Beeldhouwen (Henriette) 13:00 uur 13:45 uur Cursus bewegen en afvallen (Anja en Branco) 13:30 uur 15:00 uur Modeltekenen (Cynthia) 14:00 uur 15:00 uur Voetbal (Frans en Miquel) 14:45 uur 16:15 uur Clubhuis Blues Band (Jeroen en Sylvia) Woensdag 12:15 uur 14:00 uur Cursus Keramiek (Henriette) 13:00 uur 14:00 uur Toneelspelletjes (Don) 14:00 uur 14:15 uur Start van de dag (invullen memobord) 14:00 uur 15:30 uur Wandelgroep (Nanne) 14:15 uur 15:00 uur Pianoles (Willem) 18:00 uur 19:00 uur Diner ( 4,00) voor 14:30 uur opgeven 19:00 uur 20:30 uur Disco (1ste van de maand) Donderdag 09:00 uur 10:00 uur Vrij muziek maken 10:15 uur 10:30 uur Start van de dag (invullen memobord) 10:30 uur 12:00 uur Zingen (Sylvia) 12:00 uur 13:00 uur Hardlopen/joggen (Marieke en Erik) 13:15 uur 14:00 uur Keyboardles (Sylvia) 13:30 uur 15:00 uur Cursus gesprekstechnieken (Milly-Cynthia) (13 sept. t/m 1 nov.) 14:00 uur 15:00 uur Spelletjesmiddag (even weken) 15:00 uur 16:00 uur Open werkgroep Clubhuisvisie (even weken) 15:00 uur 16:30 uur Film kijken (oneven weken) 15:30 uur 16:30 uur Vrij muziek maken Vrijdag 10:30 uur 10:45 uur Start van de dag (invullen memobord) 11:00 uur 12:15 uur Kaarten maken (Joana) (vanaf 19 okt) 13:15 uur 16:00 uur Computerwerkplaats (Max) 14:00 uur 15:00 uur Vrij muziek maken 15:00 uur 16:30 uur Happy Hour (met gratis taart en frisdrank) 18:00 uur 22:00 uur Chill Aut (Autismesoos) (Stefan en Margreth) Naast bovenstaand programma kun je deelnemen aan werkunits (keuken, administratie en bar), commissies, activiteiten en workshops en feesten. Er kan iedere dag gebruik worden gemaakt van vrije inloop, computer, muziekinstrumenten en atelier. Zie hiervoor ook de website Vrij muziek maken. er zijn verschillende muziekinstrumenten bij AC Clubhuis aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

6 AC Feniks activiteiten programma oktober Maandag 11:00-12:00 uur zingen / muziek met Cynthia Cynthia 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:30-14:30 uur korte wandeling met Cynthia, Leonie 13:30-14:30 uur computerles met Erik Dinsdag 10:00-10:30 uur opruimen koelkast checken Erik 10:00-11:00 uur ochtend gym met Erik 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:00-15:00 uur creamiddag, kosten 1,50 met Cynthia 14:00-15:00 uur beginnen met bewegen in Sporthal Stedenwijk Woensdag 10:00-11:00 uur wandelen naar de markt Leonie 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:45-15:30 uur zwemmen in zwembad Muziekwijk met Tim 13:30-14:30 uur drama met Leonie 15:00-16:00 uur spelletjes met Cynthia Donderdag 11:00-12:00 uur beautyochtend met Cynthia Cynthia 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:00-15:00 uur lekkere dingen bakken met Erik Vrijdag 12:00-13:00 uur lunch met belegde broodjes Marianne 13:00-13:30 uur pruimen en koelkast checken 13:00-15:00 uur spelletjes 14:00-15:00 uur middag gym met Erik 15:00-16:30 uur tea-time Zondag 12:00-15:00 uur lunch en spelletjes elke 2e zondag van de maand Feniks - J.G. Suurhoffstraat Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 16:30 Lunch vóór uur opgeven bij de receptie, is gegarandeerd mee-eten. Elke laatste vrijdag van de maand zijn wij s avonds open. De openstelling is dan van uur. Ons normale rooster vervalt. Elke 2e zondag van de maand zijn we open van 12:00 tot 15:00

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014 Sponsoring Somatiek Sponsoring: De afdelingen Somatiek staan altijd open voor sponsoring betreft de activiteiten. Kent u een bedrijf of particulier die de afdelingen Somatiek zou kunnen/willen sponsoren?

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Wie is Anton Aktief?

Wie is Anton Aktief? KWARTAALPROGRAMMA JANUARI T/M MAART 2013 Wie is Anton Aktief? Betty van der Zande Hoofd Dagbesteding Mario Kok Noortje Lodiers Ronald Cornax Debby Vogel Ineke Cornax Marjolein van Tol Martin Pakvis Natasja

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011

ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011 ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011 Uitgelicht Vrijdag 2 september Weekafsluiting: Suikerfeest Zondag 4 september 11:30-12:30 Kerkdienst Donderdag 8 september 19:30-22:00 Muziek: Optreden De Jongens van

Nadere informatie

januari t/m maart 2018 Programma van:

januari t/m maart 2018 Programma van: januari t/m maart 2018 Programma van: Voorwoord 't Koetshuis Inhoud 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onvergetelijk. Flevoland februari 2014

Nieuwsbrief. Onvergetelijk. Flevoland februari 2014 Nieuwsbrief 1 Flevoland februari 2014 Onvergetelijk Voor het eerst waren zowel cliënten als medewerkers uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van Kwintes Flevoland in buurtcentrum De Cartoon in Almere.

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli De Bezige Belt Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli Dag allemaal! Mijn naam is Eekie en ik ben een grote eekhoorn, en ik woon al héél lang op De Kleine Belties.

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Programma van: t Koetshuis

Programma van: t Koetshuis Programma van: t Koetshuis Voorwoord 't Koetshuis 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten van Stichting

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Activiteitenboekje Januari/Februari

Activiteitenboekje Januari/Februari Dankwoord Somatiek Wij hebben de afgelopen weken sponsoring ontvangen van: - Mooi van Mooys - St. Jozef Mavo te Vlaardingen Activiteitenboekje Januari/Februari Wij willen Mooi van Mooys graag bedanken

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les PROGRAMMA Samen eten Verschillende koks uit de buurt koken, we drinken een glas wijn en nemen het leven door. Datum: Iedere 2 e vrijdag van de maand Tijd: vanaf 17.00 uur tot ± 21.00 uur Prijs: 17,50 (incl.

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak MEI 2013 0 Contactgegevens van de Hooftzaak Anna, Anneke, Barry, Eric, Gabriëlle, Houda, Marijke, Patricia, Romy, Sandra, Wim Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11A 3141 AB Maassluis 010-4608981

Nadere informatie

Openingstijden Voor meer informatie en/of aanmeldingen ACTIVITEITENPROGAMMA 2019 Januari Gesloten i.v.m. Nieuwjaarsdag Excursie naar de Biesbosch,

Openingstijden Voor meer informatie en/of aanmeldingen ACTIVITEITENPROGAMMA 2019 Januari Gesloten i.v.m. Nieuwjaarsdag Excursie naar de Biesbosch, Openingstijden Dinsdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagmiddag 13:30 uur - 16:30 uur Vrijdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Voor extra openstellingen zie het activiteitenprogamma.

Nadere informatie

Sponsors Actiefpas. Maandactie Actiefpas

Sponsors Actiefpas. Maandactie Actiefpas Sponsors Actiefpas De Actiefpas wordt dit seizoen 2015-2016 gesponsord door zeven partijen. In elke nieuwsbrief wordt er een sponsor uitgelicht. Deze keer is dat Jay s Place. Muzikaal meedoen bij Jay s

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma 8+ zomervakantie 2013 Lansingerland Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben wij ons laten inspireren door het thema: Film. Wij gaan in Studio Zus

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76. Agenda

Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76. Agenda Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76 Agenda Zaterdag 21 maart 2015: Bingo Zondag 3 mei 2015: Bikersday Dinsdag 5 mei 2015: Nationale bevrijdingsdag. Meer nieuws hierover volgt nog. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma zomervakantie 2013 Move-It en Terra Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben wij ons laten inspireren door het thema: Film. Wij gaan in Studio Zus

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Oktober de maand van opvoeding

Oktober de maand van opvoeding Oktober de maand van opvoeding De week van de opvoeding vindt weer plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober. Voor de vijfde keer wordt de week van de opvoeding georganiseerd en dat wordt in heel

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

VACATURES Product Atelier

VACATURES Product Atelier VACATURES Product Atelier Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve,

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie