Nieuwsbrief. Almere Oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Almere Oktober 2012"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 7 Almere Oktober 2012 Schilderen op de boerderij In de zomer worden diverse, zonnige uitstapjes door bezoekers van de activeringscentra in Flevoland ondernomen. Zo was er voor bezoekers uit Almere de kans om heerlijk in de buitenlucht te gaan schilderen in een landelijke omgeving. Nolly Koldenhof, activiteitenbegeleider van AC Jan Steen stelde haar boerderij en erf in Lelystad open voor iedereen die haar of zijn schilder- en tekentalenten in de buitenlucht wilde uitproberen. Het was inmiddels de tweede keer dat de workshop op de boerderij plaatsvond. In de stralende zon reden de deelnemers naar de boerderij en kwamen terecht in een prachtige omgeving waarvan een enorme rust van uitging! Na de koffie en thee startte de workshop Intuïtief schilderen. Deze werd gegeven door Marjan, een vriendin van Nolly. Voordat de deelnemers de kwasten oppakten, deden ze eerst een aantal tai chi-oefeningen. Schilderen of tekenen op gevoel viel voor sommigen nog niet mee. Het bleek lastig om de drang om iets naar werkelijkheid te maken los te laten maar na enige oefening ging iedereen los. Zon en schaduw In de zon schoot het kwik al snel naar ruim 29 graden. Weldadig was het dan ook om in de schaduw van de bomen aan het werk te zijn of om zomaar even te zitten. Een briesje zorgde voor de nodige verkoeling. Na een overheerlijke lunch met biologische groenten uit Nolly s eigen tuin kregen de kunstenaars de vrije hand in het schilderen. Kippen, paarden, bloemen, groenten overal om ons heen waren bronnen van inspiratie. Ook kon een wandelingetje over de tuinen creativiteit losmaken. In alle rust kon iedereen genieten van de kunstwerken die in de loop van de dag ontstonden. De dag vloog voorbij en na een ijsje, een kop koffie of thee en even napraten keerde de groep huiswaarts. Dit uitstapje voelde als een minivakantie en is zeker voor herhaling vatbaar, zo vertelt Marian. Bruggen slaan Sinds 15 juli is Klaas van Twillert binnen Kwintes werkzaam in een nieuwe functie. Hij is zowel brugfunctionaris als activiteitenbegeleider voor zuid Flevoland. Doel is om meer mensen uit de woonvormen te verleiden eens een activeringscentrum of leerwerkbedrijf binnen te laten stappen en kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Klaas daarover: 'Ik hoop zo veel mogelijk mensen van de verschillende woonvormen te overtuigen van de positieve invloed van een bezoek aan de activeringscentra. Activiteiten De komende maanden gaat Klaas verschillende activiteiten organiseren op de woonvormen om zo mensen kennis te laten maken met activering. In midden-noord Flevoland is Florieke Doleweerd gestart in deze functie.

2 Meer dan handen vrijwilligers Awards 2012 Op 7 december a.s. worden de vrijwilligersprijzen van de 'Meerdanhanden Awards 2012' weer uitgereikt aan genomineerde vrijwilligers. Vorig jaar werden de awards door Ivo Niehe uitgereikt in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Dit jaar zal presentratrice Lucille Werner (Lingo) de vrijwilligersprijzen uitreiken in het Haagse Madurodam. De 'Meerdanhanden' Awards worden uitgereikt aan vrijwilligers- en burgerinitiatieven. Behalve de eer ontvangen landelijke prijswinnaars geldbedragen tot Vorig jaar kreeg het OpStapproject van Kwintes de gemeentelijke innovatie-award en werd genomineerd voor de landelijke award die helaas aan de neus van het project voorbij ging. Dit jaar hebben we onszelf als redactie Activering Flevoland aangemeld voor de award. Onze redactie bestaat immers uit vrijwilligers en is een uniek project voor en door cliënten van Kwintes. Stem Om in de prijzen te vallen, heeft de redactie veel stemmen nodig. Vind jij het werk van de redactie ook zo belangrijk en geniet je van de nieuwsbrief en het magazine 'Altijd Contact'? Laat je waardering blijken door jouw stem uit te brengen op dit project. Surf naar klik op de button 'Stem op uw favoriete vrijwilligersproject of burgerinitiatief!' en scroll naar 'Vrijwilligersproject 'Nieuwsbrief en magazine Kwintes Activering Flevoland en breng je stem uit. Je kunt stemmen tot 15 oktober. Zegt het voort! We hebben heel veel stemmen nodig. Wie weet staat in december de redactie op het podium in het Haagse Madurodam. Kilometers maken Op het Servicepunt Emmeloord zijn ze deze zomer zeer sportief geweest. Er zijn prachtige fietstochten gemaakt rond Oosterzee en Giethoorn. In september is het natuurpark in Lelystad op de fiets verkend. Rond Oosterzee hebben de deelnemers meer dan 12 kilometer gefietst. Onderweg is er koffie en thee gedronken op een boerderij waar veel Friese paarden met veulens zijn. De fietsers zijn daar rondgeleid en hebben kunnen genieten van een stuk eigengemaakte cake. Regen Onderweg naar Giethoorn zijn er ongelooflijke regenbuien uit de hemel gevallen maar eenmaal aangekomen was het gelukkig droog. 'Giethoorn is een prachtige omgeving om lekker te fietsen,' aldus de fietsers. Wil je ook op de pedalen de polders verkennen, sluit je dan aan bij de fietsers in Emmeloord. Informeer naar de mogelijke fietstochten op het Servicepunt.

3 De toekomst, taartjes en gezang Het toekomstspel Eind juni heeft de herstelgroep een informatieve middag verzorgd voor de bezoekers van het Servicepunt in Emmeloord. Zij waren erg positief. Dus gingen ze aan de slag. De ene groep heeft zijn wensen op een creatieve manier vorm gegeven en de andere groep heeft het toekomstspel gespeeld. Het toekomstspel is een spel over dromen en wensen. Ook is het nog eens heel gezellig om te spelen. Daarom wordt voortaan om de veertien dagen op donderdagochtend dit spel gespeeld. Wil je meedoen of meer weten, meld jij je dan aan op het Servicepunt. De vrolijke noot Zingen geeft veel plezier, is ontspannen en je wordt er vrolijk van, vertelt Sylvia de Vre. Zij leidt de zangclub en Theo Kok zorgt voor muzikale begeleiding. Er wordt gezongen in het Nederlands en Engels maar ook andere internationale liedjes komen aan bod. Voorop staat dat iedereen lekker bezig is alhoewel koorlid Lucy er wel voor voelt om voor de koningin op te treden. Iedereen mag meezingen in AC Clubhuis op donderdag van 10:30 uur tot 12:00 uur. Om op te eten De afgelopen maanden zijn de bezoekers van het Servicepunt in Emmeloord bedreven geworden in het maken van fruit en muffins van vilt. Nu de techniek onder de knie is, gaan ze verder met het maken van taartjes van vilt. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten taartjes. Wil je aan de slag, kom dan op woensdag- of donderdagmiddag langs. Informeer op het Servicepunt. Mijn naam is Viktor Laatst op een regenachtige ochtend is Viktor bij Papier & Meer gesignaleerd. Inderdaad, een verlegen, in zichzelf teruggetrokken persoonlijkheid. Hij heeft zelfs zijn eigen huis op zijn rug meegenomen. Zo weet hij heel wat aandacht te trekken. Komt moeizaam weer in beweging. Met zijn spreekwoordelijke langzame gang sleept hij zich voort. Voorzichtig steekt hij zijn voelsprieten uit en proeft de sfeer. Morgen weten we meer over Viktor. Hij trekt een spoor door zijn wereld. Zijn beleving is groen waarmee Viktor weer helemaal aktueel is. Op zoek naar groen is hij tegen een donkergroene gladde tak opgeklommen om bovenaan gekomen een even groene vlakte te bereiken. Glinsterende druppels stillen zijn dorst. Hij onderzoekt en proeft er een paar. Het groen zelf blijkt oneetbaar. Plotseling een luchtreis naar een andere groene plek. Viktor doet daar een plas en glijdt verder.

4 Even voorstellen Afscheid en welkom Mijn naam is Marieke Koemans, 27 jaar en ik ben sinds begin augustus werkzaam als activiteitenbegeleider bij AC Clubhuis. Ik vervang Liisa en ondersteun daarom, waar nodig, in de keuken. Naast mijn passie voor koken en vooral lekker eten heb ik een opleiding gevolgd tot Mindfulnesstrainster. Mijn verdere passies zijn toneelspelen, wandelen, joggen, muziek maken en zingen. Ik hoop deze passies samen met clubleden vorm te kunnen geven. Met enthousiasme ga ik aan de slag, aldus Marieke. Op woensdag 8 augustus heeft Liisa Raud, activiteitenbegeleider op AC Clubhuis afscheid genomen. In 2010 is de Estse Liisa gestart bij het Clubhuis als vrijwilliger via het European Voluntary Service Program. Dit is, van beide kanten, zo goed bevallen zij nog een jaar is gebleven als staflid. Nu gaat zij studeren in Duitsland. Afscheid De betreffende woensdag zijn we met een aantal club- en stafleden het Archeon gaan verkennen. Het is een themapark in Alphen aan de Rijn, waarbij je een kijkje krijgt in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Terug in het Clubhuis werd een geweldig lopend buffet verzorgd. Liisa heeft een prachtig afscheidslied gezongen over vriendschap en je ergens thuis voelen. Don en Anja hebben daarna een hilarisch toneelstukje opgevoerd. Liisa is overladen met cadeaus. We wensen Liisa alle geluk van de wereld. Maar verwelkomen daarnaast Marieke Koemans als haar opvolgster. Colofon: Deze uitgave is een leerwerkproject van Kwintes. Teksten: Joël Rooth, Loek Sas, Michael Kamphorst, Nanne Burg en Robbert Sluijp. Vormgeving: René Kluvers. Fotografie: Joël Rooth, Nanne Burg. Begeleiding: Marian Bont. Redactieadres: Papier en Meer, Redactie Kwintes, Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere, Drukkerij: Papier en Meer. Kopij, aan- of afmelden voor de nieuwsbrief: De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. AC Clubhuis Pieter Kuhnweg HJ Almere Ma - Di - Do - Vr 09:30-16:30 Woensdag 12:00-21:00 AC Feniks J.G. Suurhoffstraat NR Almere AC Jan Steen Kerkstraat AC Almere Ma t/m Vr 09:30-16:30 Ma t/m Do 09:30-16:30 Vrijdag 10:00-16:00 Sterk in de samenleving

5 AC Clubhuis activiteiten programma oktober Maandag 09:00 uur 10:00 uur Vrij muziek maken 10:00 uur 12:00 uur Naai- en breicursus (Marie-Jeanne) 10:30 uur 10:45 uur Start van de dag (invullen memobord) 11:00 uur 12:30 uur Computerles (Narges) 13:00 uur 14:00 uur Meditatie (Anja) 12:00 uur 13:00 uur Nederlandse les niveau 1 (Marie-Jeanne) 13:00 uur 14:00 uur Nederlandse les niveau 3 (Marie-Jeanne) 13:00 uur 16:00 uur Computerwerkplaats 14:00 uur 14:45 uur Zumba (Rozita) 16:00 uur 16:30 uur Vrij muziek maken Dinsdag 10:30 uur 12:30 uur Cursus Schilderen/Beeldhouwen (Henriette) 13:00 uur 13:45 uur Cursus bewegen en afvallen (Anja en Branco) 13:30 uur 15:00 uur Modeltekenen (Cynthia) 14:00 uur 15:00 uur Voetbal (Frans en Miquel) 14:45 uur 16:15 uur Clubhuis Blues Band (Jeroen en Sylvia) Woensdag 12:15 uur 14:00 uur Cursus Keramiek (Henriette) 13:00 uur 14:00 uur Toneelspelletjes (Don) 14:00 uur 14:15 uur Start van de dag (invullen memobord) 14:00 uur 15:30 uur Wandelgroep (Nanne) 14:15 uur 15:00 uur Pianoles (Willem) 18:00 uur 19:00 uur Diner ( 4,00) voor 14:30 uur opgeven 19:00 uur 20:30 uur Disco (1ste van de maand) Donderdag 09:00 uur 10:00 uur Vrij muziek maken 10:15 uur 10:30 uur Start van de dag (invullen memobord) 10:30 uur 12:00 uur Zingen (Sylvia) 12:00 uur 13:00 uur Hardlopen/joggen (Marieke en Erik) 13:15 uur 14:00 uur Keyboardles (Sylvia) 13:30 uur 15:00 uur Cursus gesprekstechnieken (Milly-Cynthia) (13 sept. t/m 1 nov.) 14:00 uur 15:00 uur Spelletjesmiddag (even weken) 15:00 uur 16:00 uur Open werkgroep Clubhuisvisie (even weken) 15:00 uur 16:30 uur Film kijken (oneven weken) 15:30 uur 16:30 uur Vrij muziek maken Vrijdag 10:30 uur 10:45 uur Start van de dag (invullen memobord) 11:00 uur 12:15 uur Kaarten maken (Joana) (vanaf 19 okt) 13:15 uur 16:00 uur Computerwerkplaats (Max) 14:00 uur 15:00 uur Vrij muziek maken 15:00 uur 16:30 uur Happy Hour (met gratis taart en frisdrank) 18:00 uur 22:00 uur Chill Aut (Autismesoos) (Stefan en Margreth) Naast bovenstaand programma kun je deelnemen aan werkunits (keuken, administratie en bar), commissies, activiteiten en workshops en feesten. Er kan iedere dag gebruik worden gemaakt van vrije inloop, computer, muziekinstrumenten en atelier. Zie hiervoor ook de website Vrij muziek maken. er zijn verschillende muziekinstrumenten bij AC Clubhuis aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

6 AC Feniks activiteiten programma oktober Maandag 11:00-12:00 uur zingen / muziek met Cynthia Cynthia 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:30-14:30 uur korte wandeling met Cynthia, Leonie 13:30-14:30 uur computerles met Erik Dinsdag 10:00-10:30 uur opruimen koelkast checken Erik 10:00-11:00 uur ochtend gym met Erik 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:00-15:00 uur creamiddag, kosten 1,50 met Cynthia 14:00-15:00 uur beginnen met bewegen in Sporthal Stedenwijk Woensdag 10:00-11:00 uur wandelen naar de markt Leonie 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:45-15:30 uur zwemmen in zwembad Muziekwijk met Tim 13:30-14:30 uur drama met Leonie 15:00-16:00 uur spelletjes met Cynthia Donderdag 11:00-12:00 uur beautyochtend met Cynthia Cynthia 12:00-13:00 uur lunch, kosten 2,50 13:00-15:00 uur lekkere dingen bakken met Erik Vrijdag 12:00-13:00 uur lunch met belegde broodjes Marianne 13:00-13:30 uur pruimen en koelkast checken 13:00-15:00 uur spelletjes 14:00-15:00 uur middag gym met Erik 15:00-16:30 uur tea-time Zondag 12:00-15:00 uur lunch en spelletjes elke 2e zondag van de maand Feniks - J.G. Suurhoffstraat Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 16:30 Lunch vóór uur opgeven bij de receptie, is gegarandeerd mee-eten. Elke laatste vrijdag van de maand zijn wij s avonds open. De openstelling is dan van uur. Ons normale rooster vervalt. Elke 2e zondag van de maand zijn we open van 12:00 tot 15:00

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

Nummer 4, december 2013. Thema: De natuur. magazine

Nummer 4, december 2013. Thema: De natuur. magazine Nummer 4, december 2013 Thema: De natuur magazine In dit Zideris magazine De natuur in beeld pagina 4 Lekker buiten zijn! Dat vinden heel veel mensen fijn. Ook cliënten en medewerkers van Zideris. Kijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO. Tennisclinic de Geeren

Nieuwsbrief BSO. Tennisclinic de Geeren Nieuwsbrief BSO Tennisclinic de Geeren November 2013 Nieuwsbrief Buitenschoolse Opvang Na een heerlijke zomer, waarin we enorm hebben genoten van het prachtige weer, genieten we nu van de herfst en staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2014-2015. Beste vrijwilligers! In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te vinden: - Lintje voor Marij van Bokhoven

Nadere informatie

Buurtblad Kruidenbuurt

Buurtblad Kruidenbuurt In dit nummer: Achter de voordeur bij Peel en Sharon van Rouwendaal Terugblik 2014 Handige apps Vrijwilligers gezocht Prikbord Buurtblad Kruidenbuurt Nummer 1 - Februari 2015 Inhoud Voorwoord Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

Het Nije Magazine. Kanker heb je samen

Het Nije Magazine. Kanker heb je samen 5 JAAR DE NIJE STICHTING Het Nije Magazine 5 jaar de Nije Stichting Kanker heb je samen Terugkijken op vijf jaar de Nije Stichting met o.a. activiteiten als de Nije Beweegt, de Nije Live en interviews

Nadere informatie

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers Kanjerskrant Centraal bureau Stationsstraat 25 Postbus 312 8160 AH Epe T 0578 676767 E info@koppelepe.nl www.koppelepe.nl Februari 2015 Kindercentrum Kanjers St. Crusiusweg 14 8161 HG Epe T 0578 676080

Nadere informatie

De Clingel. De zomer van Het Huis Nebo. Thema. van Het Huis Nebo voor bewoners, cliënten en naasten. De duofiets is er!

De Clingel. De zomer van Het Huis Nebo. Thema. van Het Huis Nebo voor bewoners, cliënten en naasten. De duofiets is er! De Clingel van Het Huis Nebo voor bewoners, cliënten en naasten jaargang 27 september - oktober 2014 Vandaag heeft waarde Thema De zomer van Het Huis Nebo De duofiets is er! Wie was Floris Arntzenius?

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

info Kerstmarkt PSW Studiemiddag vermaatschappelijking PSW Werk haalt Keurmerk Blik op Werk Ontwikkelen nieuwe strategie

info Kerstmarkt PSW Studiemiddag vermaatschappelijking PSW Werk haalt Keurmerk Blik op Werk Ontwikkelen nieuwe strategie Wie en wat binnen onze organisatie Stichting Pedagogisch Sociaal Werk Midden- en Noord-Limburg info Zorg en ondersteuning bij een eigen leven PSW (Stichting Pedagogisch Sociaal Werk Midden-en Noord-Limburg)

Nadere informatie

Alter. Talent. Verveling of talent. Altrecht Talent. Verborgen talenten NEEM GRATIS MEE

Alter. Talent. Verveling of talent. Altrecht Talent. Verborgen talenten NEEM GRATIS MEE Altrecht geestelijke gezondheidszorg Magazine voor cliënten en familie mei en juni 2008 - Nummer 3 - jaargang 9 Alter Talent Verveling of talent Altrecht Talent Verborgen talenten NEEM GRATIS MEE Inhoud

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Dorpskrant voor Glimmen en Omstreken Een uitgave van Vereniging Plaatselijk Belang Glimmen

Dorpskrant voor Glimmen en Omstreken Een uitgave van Vereniging Plaatselijk Belang Glimmen Dorpskrant voor Glimmen en Omstreken Een uitgave van Vereniging Plaatselijk Belang Glimmen 32e jaargang nummer 8 oktober 2014 Glimmen wordt sportdorp Door Jitske Bruinenberg Ze was dan ook heel blij toen

Nadere informatie

Catecheseproject Assertiviteit

Catecheseproject Assertiviteit 1 NIEUWSBRIEF 6 15-11-2013 Catecheseproject Assertiviteit Woensdag 30 oktober was er een dagopening voor de groepen 1 t/m 4. Het nieuwe thema voor het catechese project gaat over assertiviteit. Een moeilijk

Nadere informatie

hoofddorppleinbuurt schinkelbuurt stadionbuurt Rommelmarkt in Olympus Zie pagina 2.

hoofddorppleinbuurt schinkelbuurt stadionbuurt Rommelmarkt in Olympus Zie pagina 2. hoofddorppleinbuurt schinkelbuurt stadionbuurt maart 2015 Rommelmarkt in Olympus Zie pagina 2. 2 Rommelmarkt 3 nieuwtjes uit het Huis van de Wijk Olympus 4 vrijwilligers gezocht 4 Het vondelpark informatiepunt

Nadere informatie

Zomerfestival. Probeer s uit! 20 juli t/m 30 augustus 2014. Libertas Leiden-Radius-BplusC. www.libertasleiden.nl www.radiuswelzijn.nl www.bplusc.

Zomerfestival. Probeer s uit! 20 juli t/m 30 augustus 2014. Libertas Leiden-Radius-BplusC. www.libertasleiden.nl www.radiuswelzijn.nl www.bplusc. Zomerfestival Libertas Leiden-Radius-BplusC Probeer s uit! 20 juli t/m 30 augustus 2014 www.libertasleiden.nl www.radiuswelzijn.nl www.bplusc.nl Colofon Samenstelling Libertas Leiden Radius BplusC Eindredactie

Nadere informatie

We moeten af van het woord cliënt

We moeten af van het woord cliënt blad vier:layout 1 14-12-2011 11:57 Pagina 2 JAARGANG 6 NUMMER 4 DECEMBER 2011 ZIJLNIEUWS... VOOR VERWANTEN EN RELATIES Dit is heldere taal van Willem Kwakkel, sinds een kleine tien jaar medewerker van

Nadere informatie

WIJKKRANT Alkmaar-Noord De Mare - Daalmeer - Koedijk

WIJKKRANT Alkmaar-Noord De Mare - Daalmeer - Koedijk WIJKKRANT Alkmaar-Noord De Mare - Daalmeer - Koedijk Artieste Country Wilma geboren om te zingen Zangeres en podiumdier Country Wilma, geboren in Schagen en nu woonachtig in Alkmaar Noord, heeft in augustus

Nadere informatie

Wiikkrant j Oost. d e w i j k w a a r d e z o n o p k o m t mei 2010 jaargang 11 nummer 52 oplage: 5600

Wiikkrant j Oost. d e w i j k w a a r d e z o n o p k o m t mei 2010 jaargang 11 nummer 52 oplage: 5600 Wiikkrant j Oost d e w i j k w a a r d e z o n o p k o m t mei 2010 jaargang 11 nummer 52 oplage: 5600 DEZE KRANT BEVAT GEMEENTE INFORMATIE EN WORDT HUIS AAN HUIS VERSPREID. OPROEP AAN ALLE WIJKBEWONERS

Nadere informatie

Agenda 15-19 okt. Herfstvakantie 31 okt. Studiedag gr. 1 t/m 8 5 nov. Studiedag groep 1 t/m 4 Van de directie

Agenda 15-19 okt. Herfstvakantie 31 okt. Studiedag gr. 1 t/m 8 5 nov. Studiedag groep 1 t/m 4 Van de directie Agenda 1 okt. ABC Kattenbroek: thema-avond voor ouders en medewerkers 1 okt. 1 e Plusrapportage 2 okt. College van bestuur bezoekt De Dubbelster 3 okt. Start Kinderboekenweek 15-19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

SamSam. het gevoel van samen

SamSam. het gevoel van samen SamSam MEI 2015 Huisblad van en voor de cliënten en bewoners van Archipel Dommelhoef en Landrijt IN DEZE UITGAVE Overhandiging cheque stilteruimte Landrijt Revalidatie Dommelhoef 'Jij maakt het verschil'

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. zal verbeteren. De kern, de methodiek en aanpak blijven natuurlijk hetzelfde.

NIEUWSBRIEF. zal verbeteren. De kern, de methodiek en aanpak blijven natuurlijk hetzelfde. NIEUWSBRIEF 1 Nummer 01 2009 - juni Mijn tweede openingstukje. De vorige keer heb ik me uitgebreid voorgesteld en nu wil ik kort ingaan op een paar belevenissen van de afgelopen maanden. De meest recente

Nadere informatie

HOT ROAD REVIEW. Kiek de Vreught: de kracht van wandelen 4. Hardlopers willen luxe. Ren de Kerststrandloop. www.hagueroadrunners.

HOT ROAD REVIEW. Kiek de Vreught: de kracht van wandelen 4. Hardlopers willen luxe. Ren de Kerststrandloop. www.hagueroadrunners. Jaargang 29 - december 2013 Officieel cluborgaan van The Hague Road Runners Kiek de Vreught: de kracht van wandelen 4 Hardlopers willen luxe Ren de Kerststrandloop www.hagueroadrunners.nl 6 17 2 INHOUD

Nadere informatie

ROEIEN ARZV BIJ DE. De gids van de Alkmaarse roeivereniging

ROEIEN ARZV BIJ DE. De gids van de Alkmaarse roeivereniging ROEIEN ARZV BIJ DE De gids van de Alkmaarse roeivereniging INTERVIEWS MET ENKELE VRIJWILLIGERS De roeivereniging ARZV is een vereniging van alle leeftijdsgroepen. Zij richt zich zowel op het recreatieve

Nadere informatie

INDEZESTIEN. Steun en vertrouwen. Beste ARC ers

INDEZESTIEN. Steun en vertrouwen. Beste ARC ers INDEZESTIEN De digitale nieuwsbrief van SV ARC Seizoen 2012-2013 Steun en vertrouwen door Nick Bouman De filmdocumentaire Etre et Avoir gaat over een schoolklasje in Frankrijk, Nick Bouman dat passievol

Nadere informatie

COLOFON. Voor alle in het Visnet genoemde data geldt: Deo Volente. Opmaak: Henny Grootenboer Drukwerk: Easy Copy Sjaloom Zorg

COLOFON. Voor alle in het Visnet genoemde data geldt: Deo Volente. Opmaak: Henny Grootenboer Drukwerk: Easy Copy Sjaloom Zorg COLOFON Het Visnet is een uitgave van de Hervormde Gemeente te Stellendam en zal tien keer per jaar verschijnen aan het begin van de maand. Het wordt verspreid onder alle adressen die in het kerkelijk

Nadere informatie

Nummer 1, maart 2014. Thema: De wet verandert. magazine

Nummer 1, maart 2014. Thema: De wet verandert. magazine Nummer 1, maart 2014 Thema: De wet verandert magazine In dit Zideris magazine Op de voorpagina staat Daniëlle Lievens! Danielle is een vrolijke meid met een eigen mening. Ze woont thuis bij haar ouders

Nadere informatie

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers,

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers, Info oktober 2013 Beste ouders/ verzorgers, Deze week zijn de noodlokalen geplaatst. Deze worden voor dit schooljaar geplaatst. Komende week zullen wij ze in gebruik nemen. Komende week zullen we ook bekijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie