We proberen open, eerlijk en vol vertrouwen te zijn en we hopen dat jij ons dan ook zo behandelt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We proberen open, eerlijk en vol vertrouwen te zijn en we hopen dat jij ons dan ook zo behandelt."

Transcriptie

1 Richtlijnen en Privacybeleid! Introductie Deze voorwaarden bevatten de Gebruiksvoorwaarden voor de igarage.nl, igarage.nu, igarage.eu, igarage.us, igarage.tv, igarage.be, igarage.me.uk, igarage.info, igarage.biz, igarage.mobi (onze "Website"), Accountvoorwaarden, onze Richtlijnen voor het gebruik van naam, merk en eigendommen, alsmede ons privacybeleid. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden ga je ook akkoord met alle onderdelen van deze drie documenten, dus lees ze aandachtig door. Als je enige van onze producten koopt, downloadt of gebruikt moet je je ook aan de eindgebruikersovereenkomst (EULA) houden. Vergeet niet eens in de zoveel tijd nog eens hier terug te keren, want we kunnen deze voorwaarden tussentijds wijzigen. Je moet de volledige voorwaarden lezen, maar hier is een korte samenvatting van een paar belangrijke punten om je te helpen maar de volledige voorwaarden blijven wel van toepassing. Onze website, software, plug ins en producten worden meestal ter beschikking gesteld tijdens de ontwikkeling ervan, en zullen fouten en bugs bevatten. Je mag tools, plug-ins en producten voor commerciële doeleinden ontwikkelen, maar deze mogen er niet officieel uitzien, bijvoorbeeld door onze logo s te gebruiken. Maak geen commercieel gebruik van alles wat we hebben gemaakt zonder onze toestemming. We proberen open, eerlijk en vol vertrouwen te zijn en we hopen dat jij ons dan ook zo behandelt. Onze website, software, plug ins en producten hebben elk een eigen eindgebruikerslicentieovereenkomst die uitlegt hoe deze mogen worden gebruikt. Als er iets juridisch is wat je niet snapt en je vraag wordt niet beantwoord op deze pagina, doe het dan niet. Kortom: doe geen gekke dingen, dan doen wij dat ook niet. Lees de erin opgenomen documenten: 1. igarage.nl Accountvoorwaarden 2. Gebruiksrichtlijnen Voor Merk 3. Privacy beleid 4. Bedrijfsinformatie! 1/!

2 1. igarage Accountvoorwaarden Deze Accountvoorwaarden hebben betrekking op de manieren waarop onze websites igarage.nl, igarage.nu, igarage.eu, igarage.us, igarage.tv, igarage.be, igarage.me.uk, igarage.info, igarage.biz, igarage.mobi (onze "Website") aan jou ter beschikking worden gesteld en door jou mogen worden gebruikt. We vinden het belangrijk dat alle leden van onze community kunnen genieten van het gebruik van onze Website. Om die reden hebben we deze voorwaarden gemaakt om een paar basisregels op te stellen. We willen er ook voor zorgen dat mensen onze Website niet gebruiken op een manier die een verkeerde impact op onze producten of op ons merk zou kunnen hebben. Door het bezoeken van onze Website ga je akkoord met deze voorwaarden, en komt er een juridische overeenkomst tussen jou en ons tot stand. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden moet je stoppen met het gebruik van de Website. Als je jonger bent dan 18 jaar, mag je onze Website niet gebruiken. Registratie, Account en wachtwoord De gegevens die je ons verstrekt als onderdeel van de registratie moeten correct zijn. Je kunt je registratiegegevens veranderen als ze verouderd zijn. Als je ons opzettelijk iets vertelt waarvan je weet dat het niet waar is, en we belanden daardoor in de problemen of we verliezen geld, dan kunnen we jou daar verantwoordelijk voor houden. Dat betekent dat je ons moet compenseren voor de schade die je veroorzaakt hebt en voor de verliezen die we geleden hebben. Mogelijk moet je je bij ons registreren om tot alle onderdelen van onze Website toegang te krijgen. De gebruikersnaam en het wachtwoord die je aanmaakt zijn privé; hou ze dus voor jezelf. Als iemand achter je gebruikersnaam en wachtwoord komt, en diegene doet iets verkeerds met onze Website, dan ben jij daarvoor verantwoordelijk. Als je denkt dat iemand anders jouw wachtwoord kent moet je je wachtwoord wijzigen. Als iemand gebruik maakt van je wachtwoord om iets op onze Website te doen dat je niet wilt of dat schade aan jou toebrengt, dan kunnen wij daar geen verantwoordelijkheid voor nemen, en zijn we dus niet verantwoordelijk. Rechten van gebruik en intellectuele eigendommen Het staat je vrij om onze Website te gebruiken zolang je je aan deze algemene voorwaarden houdt. Deze Website is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Je kunt onze Website niet gebruiken voor commerciële doeleinden, dus probeer geen geld te verdienen met de Website. De toestemming om deze Website te gebruiken is voor jou persoonlijk bedoeld; de toestemming kun je niet aan iemand anders doorgeven. Vergeet niet dat we nog steeds eigenaar van de Website en van de Website-content zijn; wel geven we je toestemming om hem te gebruiken. Wij willen dat je geniet van het gebruik van onze Website, maar als we dat willen, kunnen we je de toegang tot onze Website op elk gewenst moment en zonder opgaaf van redenen ontzeggen.! 2/!

3 Beperkingen en verplichtingen Het is niet toegestaan om onze Website op wat voor manier dan ook te hacken, te decompileren of te wijzigen en dat moet je dus niet doen. Dit geldt voor de code, voor alle content en voor alle gegevens. In principe moet je de Website gewoon laten zoals hij is. Het is ook niet toegestaan om software of content te creëren waarmee onze Website wordt nagemaakt. We willen echt niet dat iemand van onze community in de war raakt over welke website de officiële website is. We verzoeken je onze Website niet te gebruiken op een manier waarvan we zouden kunnen denken dat die beledigend, immoreel of illegaal is, of waardoor andere mensen zich ongemakkelijk voelen. We willen niet dat onze Website gebruikt wordt op een manier die mensen stoort. Het is ook niet toegestaan om te proberen geld te verdienen met het gebruik van onze Website tenzij we je daar schriftelijk toestemming voor hebben gegeven. Reviews, content en communicatie We willen dat u toegang krijgt tot de beste garagebedrijven en bieden een mogelijkheid om reviews te plaatsen op onze website. Alleen leden van onze community kunnen hun gedachten op onze Website zetten. Dat betekent niet dat we het eens zijn met die gedachten, wij kunnen dus niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat mensen op onze Website posten. Als we toevallig een post zien waarvan we denken dat die beledigend is zouden we hem kunnen verwijderen, maar het is niet onze taak om alle posts die mensen maken te selecteren of te moderaten. Wat we zeggen over reviews en berichten is ook van toepassing op alles wat mensen in staat stelt om andere content, meningen of materiaal op onze Website te zetten of via de Website naar anderen te versturen. Als je content beschikbaar stelt op of via onze Website moet je ons toestemming geven om het te gebruiken, te kopiëren, te wijzigen en de content aan te passen. Deze toestemming moet onherroepelijk zijn en wij mogen van jou ook andere mensen toestaan jouw Auto specifieke content te gebruiken. Wij zullen je persoonsgerichte informatie zoals naam en NAW gegevens strikt vertrouwelijk gebruiken tenzij je persoonlijk toestemming geeft om deze te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je een onderhoudsbeurt wil inplannen bij een garage of je auto wil verkopen en Autopaspoort wil delen met toekomstige kopers. Als je niet wilt dat wij deze toestemming geven moet je geen content beschikbaar stellen op of via onze Software. Als je iets beschikbaar gaat maken op of via onze Website, moet het niet beledigend voor anderen zijn of illegaal zijn, maar eerlijk en je eigen creatie zijn. Het soort dingen dat je niet beschikbaar moet stellen met behulp van onze Website zijn: berichten die racistische of homofobe taal bevatten; berichten om te pesten; berichten die ons of de reputatie van een ander kunnen schaden.! 3/!

4 Aansprakelijkheid Wanneer je onze Website gebruikt, gebruik je die zoals hij is. Dit betekent dat we je niets beloven over de standaard of over de kwaliteit van onze Website, en evenmin dat onze Website ononderbroken of foutloos is. Wij beloven alleen om onze Website en alle producten met redelijke vaardigheid en zorg aan te bieden. Dit houdt in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele verliezen die je lijdt als gevolg van jouw gebruik van onze Website. Indien wij onze Website aan een andere website hebben gelinkt, betekent dat niet dat we die website hebben gecontroleerd. Het betekent gewoon dat we denken dat het een interessante website is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de websites die gelinkt zijn aan onze Website. Aankopen Je kunt producten zoals b.v. het Autopaspoort kopen via onze Website of officiële business partner. Check onze site of je een aankoop doet bij een officiële business partner. Om dit te doen wordt onze Website geïntegreerd met externe dienstverleners. Alle dingen die wij verkopen op onze Website vallen onder deze Accountvoorwaarden, en ook onder de algemene voorwaarden van onze derden-dienstverleners. Wij proberen ervoor te zorgen dat de Website alleen diensten of producten toont die beschikbaar zijn, maar natuurlijk kunnen we niet garanderen dat alle producten of diensten altijd beschikbaar zullen zijn. Prijs en betaling Je moet ons betalen voor het product (b.v. Autopaspoort) om het te kopen. Je kunt het product direct via de website betalen of bij een van de officiële business partners. De betaalmethode en het systeem zijn opgenomen op onze Website, maar wellicht veranderen we die eens in de zoveel tijd. Als we willen kunnen we elke vorm van betaling weigeren. Je moet altijd betalen in de op onze Website vermelde valuta, maar jouw creditcardmaatschappij moet in staat zijn om je geld te wisselen als dat nodig is. Je creditcardmaatschappij doet misschien veiligheidscontroles om zich ervan te vergewissen dat jij echt degene bent die de bestelling plaatst. Terugbetalingen, vergoedingen en annuleringen Als je een product niet kan gebruiken omdat het niet werkt, laat het ons dan weten en dan zullen we proberen je te helpen. De aankoop van een product via onze Website is een product die begint wanneer de download van het product start of je de gebruikersvoorwaarden hebt geaccepteerd, waarna je geen recht hebt je bestelling van het product te annuleren. Fouten We doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat alle informatie op onze Website correct is. Maar soms kunnen er fouten in zitten. We kunnen transacties annuleren of opschorten als er een fout heeft plaatsgevonden.! 4/!

5 Promoties Soms hebben we promotionele acties. Als we dat doen, staan de belangrijkste regels hieronder. Er kunnen andere regels zijn met betrekking tot een bepaalde promotie, maar we zullen je daarover vertellen als we je over de promotie informeren. De belangrijkste regels zijn: Slechts één promotie kan tegelijkertijd worden gebruikt, en je kunt een promotie niet in combinatie met een ander aanbod gebruiken. Kortingen zijn alleen geldig tot de aangegeven datum en zijn alleen van toepassing op aankopen gedaan op de Website. Kortingen worden niet gerestitueerd. We kunnen promoties op ieder moment annuleren. Algemene dingen Deze Accountvoorwaarden zijn onderworpen aan alle wettelijke rechten die je zou kunnen hebben. Niets in deze voorwaarden zal jouw rechten beperken die juridisch niet kunnen worden uitgesloten; we zullen dus ook niet onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van onze nalatigheid uitsluiten of beperken, en ook niet voor bedrog. We kunnen deze Accountvoorwaarden op elk moment wijzigen. We hoeven je niet te berichten over de veranderingen om van kracht te worden, en het effect kan terugwerkende kracht hebben. Je moet deze voorwaarden af en toe opnieuw bekijken, zodat je je bewust bent van eventuele wijzigingen in deze Accountvoorwaarden. Je kunt bij ons terecht voor suggesties voor (een van) onze Websites of producten; die suggestie wordt dan gratis aangeboden. Dit betekent dat wij jouw suggestie naar ons eigen inzicht gebruiken en we hoeven je niet te betalen. Als je denkt dat je een suggestie hebt waarvoor we bereid zijn te betalen, moet je ons dat vertellen voordat je de suggestie doet.! 5/!

6 2. GEBRUIKSRICHTLIJNEN NAAM, MERK EN EIGENDOMMEN VOOR AL ONZE PRODUCTEN Al onze producten zijn echt belangrijk geworden voor ons en voor onze community, wat betekent dat veel gebruikers onze Merken en alles rond de product willen gebruiken om er goede dingen mee te doen. Daar zijn we blij mee. Maar soms gaan mensen te ver, en doen ze dingen waarvan de community denkt dat hun producten en diensten aan ons zijn verbonden, door ons worden ondersteund of zelfs door ons gemaakt zijn. Daar zijn we minder blij mee. Vooral als mensen dat met opzet doen om oneerlijk voordeel uit de community en uit ons werk te halen. Als dat gebeurt, kopen gebruikers dingen waarvan ze denken dat ze officieel zijn terwijl ze dat niet zijn. Dat betekent dat we de kwaliteit e.d. niet kunnen controleren, en dat vermindert de waarde van het werk dat we er in gestoken hebben én het vertrouwen dat onze community in ons heeft. We willen niet dat je stopt met het bijdragen aan het verbeteren van auto onderhoud. Deze Richtlijnen zijn dus bedoeld om iedereen te helpen begrijpen wat wij beschouwen als eerlijk en oneerlijk gebruik van ons Merk en onze Eigendommen. Het doel van deze "Richtlijnen" is om je wat duidelijkheid te geven over wat je kan doen zonder contact met ons (of onze advocaten) op te hoeven nemen - en wat je niet moet doen omdat anders wij (of onze advocaten) contact met jou zullen moeten opnemen. Wij hopen dat je dit begrijpt. RICHTLIJNEN Deze Richtlijnen hebben betrekking op het gebruik van onze Merken en onze Eigendommen. In deze Richtlijnen hebben de volgende begrippen de hier aangegeven betekenis: Een Naam: daarmee bedoelen we igarage en igarage Autopaspoort; Het Merk: daarmee bedoelen we onze Namen en de bijbehorende logo's en onderscheidende kenmerken van onze software; De Eigendommen: daarmee bedoelen we de code, software, graphics, structuren, geluid en audio van onze software. Deze Richtlijnen gelden naast en niet in de plaats van onze Accountvoorwaarden of onze EULA. Vergeet niet dat we in al onze EULA zeggen dat er een aantal belangrijke regels zijn met betrekking tot onze software: o verspreid geen dingen die wij hebben gemaakt dat betekent dat je geen exemplaren of kopieën van onze software aan anderen mag geven; o geen commercieel gebruik mag maken van alles wat we hebben gemaakt; o niet mag proberen geld te verdienen met alles wat we hebben gemaakt; of o anderen geen toegang mag geven tot alles wat we hebben gemaakt op een manier die oneerlijk of onredelijk is; o tenzij we daar specifiek mee akkoord gegaan zijn of het onder deze Richtlijnen toestaan. Deze Richtlijnen doen geen afbreuk aan dit beginsel maar zijn bedoeld om mensen te helpen begrijpen wat we verwachten en wat we nodig hebben. We verzoeken je af en toe weer op deze pagina te kijken omdat we deze Richtlijnen regelmatig zullen updaten en verdere uitleg zullen geven.! 6/!

7 Essentiele vereisten Het eerste punt dat we willen maken is dat er de volgende Essentiële Vereisten gelden voor elk gebruik van onze Merken (waaronder onze Namen) en onze Eigendommen. Als het jou is toegestaan om enig deel van onze Namen, onze Merken en / of onze Eigendommen te gebruiken, dan MOET je met het ding dat je gemaakt hebt: NIET mensen laten denken dat jijzelf of wat je aan het doen bent officieel is; goedgekeurd of ondersteund is door ons; of geassocieerd of verbonden is met ons; NIET onwettig, bedrieglijk, obsceen, schadelijk of minachtend zijn; NIET onze Merken of onze Eigendommen negatief aantasten; NIET iets eraan toegevoegd hebben waardoor mensen denken dat jijzelf of wat je aan het doen bent officieel is; goedgekeurd of ondersteund is door ons; of geassocieerd of verbonden is met ons; voldoen aan de op de software toepasselijke gebruiksvoorwaarden/eula; het gebruik van onze Namen voldoende laten afwijken van iedere andere branding. Dat zijn de "Essentiële Vereisten". Commercieel gebruik We werken met verschillende officiële business partners om ervoor te zorgen dat gebruikers het beste auto onderhoud kunnen ontvangen. Onze business partners hebben de mogelijkheid gekregen om igarage producten te verkopen. Hierover hebben we afspraken met ze gemaakt ten aanzien van het gebruik van ons merk. Als iets niet in deze Richtlijnen wordt behandeld betekent dat waarschijnlijk dat we niet willen dat je het doet. Vraag in ieder geval alsjeblieft onze toestemming voordat je iets doet dat niet in de Richtlijnen wordt behandeld. Je kan ons bereiken via contact (hyperlink naar contact toevoegen). Als iets uitdrukkelijk wordt behandeld in en toegestaan is volgens deze Richtlijnen en Accountvoorwaarden of onze EULA dan hoef je geen contact met ons op te nemen.! 7/!

8 3. Privacybeleid We vinden het belangrijk dat jouw privacy en je gegevens beschermd zijn. Nog belangrijker vinden we het om je te laten weten dat we jouw gegevens niet willen gebruiken, tenzij jij dat goed vindt. Daarom hebben wij dit privacybeleid gemaakt - je hebt daarmee dus duidelijkheid hoe we van plan zijn om jouw gegevens te gebruiken. Dit privacybeleid maakt deel uit van de Gebruiksrichtlijnen, Accountrichtlijnen en de Eindgebruikerslicentieovereenkomst ("EULA") van onze Website. Wanneer je akkoord gaat met onze Accountvoorwaarden of EULAs ga je ook akkoord met dit privacybeleid. Het is dus belangrijk dat je dit zorgvuldig leest. Als je het eens bent met dit privacybeleid accepteer je de Accountvoorwaarden en de EULA. Dit betekent dus dat als je het niet eens bent met ons privacybeleid, je niet in staat zal zijn om onze Website of delen daarvan te gebruiken. We hebben deze aanpak gekozen omdat een heleboel mensen onze site gebruiken, en het heel moeilijk zou zijn voor ons na te gaan wie wel en wie niet akkoord gaat met ons gebruik van hun gegevens. We zijn daarvoor afhankelijk van deze gegevens om in staat te blijven om onze Website te ontwikkelen op een efficiënte manier. Wij hopen dat je dat begrijpt. Kom ook hier weer van tijd tot tijd terug, want we zullen dit privacybeleid af en toe updaten. JOUW GEGEVENS Wanneer je je inschrijft op onze website, wordt je gevraagd om wat informatie over jezelf te verstrekken. Het is ook mogelijk dat je informatie over jezelf geeft als je andere delen van onze Website gebruikt of wanneer je contact met ons opneemt. Het is mogelijk dat je als persoon kan worden geïdentificeerd aan de hand van deze informatie. Weet dat we nooit informatie over jouw creditcard of bankpas opslaan. Al deze informatie wordt volledig afgehandeld door onze betalingsproviders (derden). Wanneer je onze Website en software gebruikt verzamelen we de gegevens over jouw bezoek. Dit omvat verkeersgegevens, locatiegegevens en communicatiegegevens. We maken ook gebruik van internet cookies om informatie (zoals statistieken) over jouw bezoek te verzamelen. Een internetcookie is een klein bestand dat geplaatst wordt op het apparaat dat je gebruikt om toegang te krijgen tot onze Website. Als je stopt met surfen op het internet en je je internetbrowser sluit, zal de cookie meestal verlopen, maar soms ook niet en dan helpen cookies ons te weten wanneer je terugkomt - en ze helpen jou om door te gaan vanaf hetzelfde punt waar je was (ongeveer). Als je niet wilt dat wij cookies op jouw computer of op een ander apparaat plaatsten, wijzig dan je browserinstellingen, zodat jouw browser cookies weigert. Je dient je ervan bewust te zijn dat als je dit doet, sommige onderdelen van onze Website mogelijk niet goed werken. Als je gebruik van onze Website blijft maken zonder de instellingen van jouw browser te wijzigen, zullen we dit beschouwen als jouw toestemming aan ons voor het gebruik van cookies.! 8/!

9 WAT DOEN WE MET JOUW GEGEVENS We verzamelen gegevens over jou en je auto die ons in staat stellen om de beste onderhoudsprognoses en diensten te kunnen leveren. De door ons verzamelde data wordt opgeslagen en geanonimiseerd ten behoeve van vergelijkingsinformatie en andere diensten. Wij kunnen je gegevens gebruiken om de functies in de software (zoals b.v. plannen van afspraken) te laten werken, je informatie te sturen over onze producten, of om je te informeren met behulp van onze Website. Wij kunnen jouw gegevens ook gebruiken als we je willen vertellen over aanpassingen aan onze producten of diensten, en als we je iets willen laten weten over de dingen rond onze producten, kunnen we ook contact met je opnemen. De informatie die we verzamelen met cookies stelt ons in staat om de grootte van onze community te schatten, om te leren over hoe onze community onze Website en onze software gebruikt, om de Website aanpasbaar te maken en om je te onthouden wanneer je op onze Website terugkeert. Deze informatie stelt ons in staat te begrijpen hoe we onze Website en onze software kunnen verbeteren. Wij kunnen jouw gegevens aan een ander lid van onze groep van ondernemingen verstrekken, of bedrijven waarmee wij samenwerken (zoals de betalingsproviders zoals ideal of PayPal). Over het algemeen zullen wij jouw gegevens niet aan derden verstrekken, maar we zouden dat in sommige omstandigheden kunnen doen. Zo kunnen wij jouw gegevens vrijgeven om te voldoen aan wet- of regelgeving, om onze software te beschermen, of als we worden overgenomen. Je hebt het recht om te weten welke informatie we over je verzamelen. Als je wilt weten welke informatie we opslaan moet je contact met ons opnemen. Als de informatie die we over jou opgeslagen hebben onjuist, onvoldoende of irrelevant is dan heb je het recht om ervoor te zorgen dat het wordt gecorrigeerd of verwijderd. INTERNETBEWUSTZIJN De verzending van gegevens via het internet is niet volledig veilig. We zullen altijd doen wat we denken dat het beste is om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, maar we kunnen niet garanderen dat het toesturen van gegevens aan ons volkomen veilig is. Hoewel we strikte procedures en beveiliging hanteren om jouw data te beschermen, blijft de mogelijkheid altijd bestaan dat iemand onbevoegd toegang tot jouw gegevens krijgt. In de toekomst kunnen we het mogelijk voor je maken om informatie te plaatsen op onze Website. We kunnen bijvoorbeeld een forum gaan runnen. Als je ervoor kiest om informatie op onze Website te plaatsen moet je daar heel zorgvuldig vooraf over nadenken. De informatie die je openbaar maakt zou door andere mensen kunnen worden gebruikt.! 9/!

10 4. BEDRIJFSINFORMATIE igarage International B.V. Hamerstraat 7E 1135 GA Edam Nederland Tel IGARAGE ( ) KVK: Amsterdam! /!

2. DE MANIER WAAROP WIJ DATA VERZAMELEN

2. DE MANIER WAAROP WIJ DATA VERZAMELEN PRIVACY BELEID 1. ALGEMEEN 1.1 Goodarking.nl neemt de privacy van jouw informatie zeer serieus. Ons privacy beleid is ontworpen om je te vertellen over de praktijken betreffende de verzameling, gebruik

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl

Algemene voorwaarden Paiq.nl Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2013 10 31 Uitgever paiq.nl is een website van Paiq BV. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Paiq BV houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Privacy Statement Mulders Motoren

Privacy Statement Mulders Motoren Privacy Statement Mulders Motoren Mulders Motoren respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Patiënt Intelligence Panel Limited (wij, ons of onze) is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Patiënt Intelligence Panel Limited, Privacy Policy 1 Inleiding Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Dit privacy-beleid

Nadere informatie

Versie deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website

Versie deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website Privacybeleid van RMV Tactiles Versie 1.1 - deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website RMV Tactiles (inclusief de webadressen www.rmvtactiles.nl en

Nadere informatie

PRIVACY POLICY. I. Algemeen

PRIVACY POLICY. I. Algemeen I. Algemeen Digital Dialog is toegewijd aan het beschermen van de privacy van een persoon of entiteit die gebruik maakt van haar diensten, producten of systemen ( Gebruiker of gebruikers ). Dit privacybeleid

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken:

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken: Privacybeleid Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Netherlands ("Dorel", "wij", "ons"), hecht er belang aan jouw privacy en persoonlijke gegevens te beschermen en te respecteren. Dit privacybeleid

Nadere informatie

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt PRIVACY STATEMENT Dit Privacy Statement toont onze vastberadenheid om je recht op privacy en je gegevens te beschermen. Postbuzz verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform aan de bepalingen

Nadere informatie

Dit is het privacy statement van Decipher Industries (hierna ook: Decipher of we, wij en

Dit is het privacy statement van Decipher Industries (hierna ook: Decipher of we, wij en PRIVACY STATEMENT Dit is het privacy statement van Decipher Industries (hierna ook: Decipher of we, wij en ons ). Je vindt onze contactgegevens helemaal onderaan dit privacy statement. Wanneer je de website

Nadere informatie

Als u een account aanmaakt en gebruikt, verstrekt u ons de volgende (persoons)gegevens die gebruikt kunnen worden om u te identificeren, zoals:

Als u een account aanmaakt en gebruikt, verstrekt u ons de volgende (persoons)gegevens die gebruikt kunnen worden om u te identificeren, zoals: Privacybeleid Dit is het Privacybeleid van (hierna: Skills Intelligence, wij, we of ons ). In dit beleid lichten wij toe hoe wij omgaan met uw persoonlijke informatie die via onze website (hierna: Platform

Nadere informatie

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding.

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding. Privacy Statement Onze principes zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt natuurlijk niet voor jouw persoonsgegevens. De gegevens die wij over jou verwerken en opslaan, gebruiken wij alléén

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld Privacybeleid Wij respecteren de privacy van iedereen die deze website bezoekt. Vandaar dat wij u graag willen informeren over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken. Wij raden u aan dit privacybeleid

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK

PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK Whappbook neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Whappbook altijd in

Nadere informatie

Ons privacybeleid geldt alleen voor de informatie die door LLF is verzameld en verwerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons.

Ons privacybeleid geldt alleen voor de informatie die door LLF is verzameld en verwerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons. Privacy Statement Om ons werk te kunnen doen, zijn we bij Stichting Legendary Lane Foundation ('LLF') volledig afhankelijk van de steun van bedrijven en vooral van mensen zoals jij. We zijn daarom altijd

Nadere informatie

Privacybeleid Capital Circle

Privacybeleid Capital Circle Privacybeleid Capital Circle 1. Algemeen Dit Privacybeleid beschrijft het beleid van Capital Circle met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens. Het

Nadere informatie

Privacy- en cookiebeleid

Privacy- en cookiebeleid Privacy- en cookiebeleid Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle website bezoeken, transacties en overeenkomsten met Mobile Repair Company, Drakensteynpad 43, 1333 XM, Almere, 58917454.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek aan en gebruik van DroomCraft. Door het gebruik van onze diensten verklaar je

Nadere informatie

Voor klachten, opmerkingen of suggesties over de inhoud van deze site kunt u mailen naar:

Voor klachten, opmerkingen of suggesties over de inhoud van deze site kunt u mailen naar: Disclaimer De door Rustman s Automobielbedrijf Bv verstrekte informatie wordt zorgvuldig onderhouden en wordt op het moment van verstrekken betrouwbaar geacht. Daarentegen kan Rustman;s Automobielbedrijf

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Louise Boonstoppel Fotografie Versie april 2018

PRIVACY VERKLARING. Louise Boonstoppel Fotografie Versie april 2018 PRIVACY VERKLARING Louise Boonstoppel Fotografie Versie april 2018 In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag over welke gegevens Louise Boonstoppel Fotografie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl

Algemene voorwaarden Paiq.nl Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2012 06 25 Uitgever paiq.nl is een website van Paiq BV. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Paiq BV houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM.

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM. Privacy verklaring Versie 1, april 2018 WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met

Nadere informatie

Privacy verklaring de-boerbouw.nl

Privacy verklaring de-boerbouw.nl Privacy verklaring de-boerbouw.nl Via de dienst www.de-boerbouw.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. De-boerbouw.nl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van

Nadere informatie

Privacyverklaring Hooray B.V.

Privacyverklaring Hooray B.V. Hooray vindt uw privacy erg belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de toepasselijke privacyregelgeving. Hoe wij dat doen

Nadere informatie

privacy- & cookieverklaring

privacy- & cookieverklaring privacy- & cookieverklaring BEDRIJFSGEGEVENS Art of Design BV Boterbloem 57 1191 TN Ouderkerk aan de Amstel +31 (0)6 250 80 307 info@artofdesign.nl www.artofdesign.nl KvK 33304494 BTW NL8072.76.297.B01

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 7 december 2018.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 7 december 2018. Privacyverklaring flevotradeservice.nl Binnen de dienst flevotradeservice.nl van het bedrijf Flevo Trade Service worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Flevotradeservice.nl

Nadere informatie

Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0)

Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0) Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0) Definities Privacybeleid : dit document van toepassing op HelpHamster BV met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW Privacy Beleid In deze policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens LF2018/Friesland.nl zowel online als offline verzamelen en hoe wij deze gegevens gebruiken. Lees

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Ingrid Smit Mei 2018

Privacy Verklaring. Ingrid Smit   Mei 2018 Privacy Verklaring Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Nadere informatie

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over deze informatie, stuurt u dan een naar

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over deze informatie, stuurt u dan een  naar The Review Company hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. Zo zal The Review Company uw persoonlijke gegevens ( persoonsgegevens ) nooit

Nadere informatie

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats, adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden:

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats,  adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden: Privacy Statement Uiteraard hecht u grote waarde aan uw privacy. Daarom vindt de verwerking van uw persoonsgegevens plaats volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Verwerking en gebruik van persoonsgegevens

Nadere informatie

Praktische gids voor het gebruik van sociale netwerksites

Praktische gids voor het gebruik van sociale netwerksites Rapport Praktische gids voor het gebruik van sociale netwerksites Je rechten en plichten eenvoudig uitgelegd Colofon Praktische gids voor het gebruik van sociale netwerksites auteur(s): Ellen Wauters,

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Informeren: Verzameling beperken: Geen marketing op basis van persoonsgegevens: Uw gegevens blijven bij ons: Beveiligen:

Informeren: Verzameling beperken: Geen marketing op basis van persoonsgegevens: Uw gegevens blijven bij ons: Beveiligen: Bij Gezondheidscentrum Marne, hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden. Informeren: Wij

Nadere informatie

Bij het voortzetten van het bezoek van deze website accepteer je de gebruikersvoorwaarden in deze privacyverklaring:

Bij het voortzetten van het bezoek van deze website accepteer je de gebruikersvoorwaarden in deze privacyverklaring: Privacyverklaring In deze privacyverklaring kun je lezen hoe we met persoonsgegevens om gaan. Daarmee willen we graag voldoen aan de grondbeginselen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming,

Nadere informatie

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee? PRIVACY POLICY Woweb B.V. Wij zijn Woweb B.V.. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens

Nadere informatie

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website, App en Diensten te gebruiken.

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website, App en Diensten te gebruiken. PRIVACY POLICY Wij zijn Meditation Moments bv, hierna te noemen Meditation Moments. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl ABF Software Development BV 2014 EnqueteViaInternet.nl is een product van ABF Software Development. Privacy en bescherming van persoonlijke informatie Bekijk

Nadere informatie

Privacy Statement. Laatst bijgewerkt: 18 oktober 2018

Privacy Statement. Laatst bijgewerkt: 18 oktober 2018 Privacy Statement Laatst bijgewerkt: 18 oktober 2018 De privacy van jouw gegevens is belangrijk voor ons. Wanneer je persoonlijke gegevens aan ons verstrekt worden deze gegevens door ons strikt vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Stijlvol Creatie Vuurdoornstraat 14 8171 XK Vaassen 0638641700 www.rosanneraubun.nl www.designyourdream.nl/school info@stijlvolcreatie.nl KvKnr.: 54735289

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer.

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer. Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Angstverminderen De Caascooper 40 1531PX Wormer 0651586095 www.angstverminderen.nl www.angstverminderen.com info@angstverminderen.nl KvK.nr.: 34322188 1. Verwerking

Nadere informatie

Privacy beleid. Algemeen

Privacy beleid. Algemeen Privacy beleid Algemeen In dit Privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de websites van JaMa Media, zoals Mijnkoopwaar

Nadere informatie

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. PRIVACYVERKLARING Van de bovenste plank Wij zijn Van de bovenste plank. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

COOKIES- EN PRIVACY-BELEID

COOKIES- EN PRIVACY-BELEID COOKIES- EN PRIVACY-BELEID ACHTERGROND: De Warranty Group begrijpt dat uw privacy belangrijk is voor u en dat u zich bekommert om de manier waarop uw persoonlijke gegevens online worden gebruikt en gedeeld.

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Coachpraktijk Coach jezelf naar geluk, hierna Coach jezelf naar geluk genoemd Onderdeel van Entree, Training & Consultancy Lage Vuurscheweg 9 1251 TS Laren

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES 1. Algemeen De website www.livelylives.com en alle daaraan gerelateerde websites, applicaties, diensten en tools (hierna te noemen: de Website ) behoren toe aan LivelyLives

Nadere informatie

Ons privacybeleid. Persoonsgegevens

Ons privacybeleid. Persoonsgegevens Ons privacybeleid Persoonsgegevens Op Weethetsnel.nl verzamelen en gebruiken we diverse gegevens van jou. De wet noemt dit persoonsgegevens: alle gegevens die direct of indirect aan jou te koppelen zijn.

Nadere informatie

Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching

Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching 1 Privacyverklaring CMB Coaching, gevestigd aan J. H. Kielastraat 15, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Op onze Website. In de , tekst en andere elektronische berichten tussen u en onze Website.

Op onze Website. In de  , tekst en andere elektronische berichten tussen u en onze Website. PRIVACYBELEID M.B.T. DE SIJTSMA BEWIND WEBSITE INTRODUCTIE PNR Holding BV h.o.d.n. Sijtsma Bewind ("Sijtsma Bewind") respecteert uw privacy en zal deze beschermen door naleving van dit website privacybeleid

Nadere informatie

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush Privacy beleid Privacyverklaring en contact Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. In deze Privacyverklaring is beschreven

Nadere informatie

Joy in Creation Privacyverklaring

Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation, gevestigd aan Gouden Leeuw 706, 1103KP in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

GEBRUIKERS VOORWAARDEN

GEBRUIKERS VOORWAARDEN GEBRUIKERS Deze Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van het YorCity platform en alle anderen die interactie voeren met YorCity, op welke wijze en via welk onderdeel van het YorCity

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. PRIVACYVERKLARING Bij Five City Spa respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WORK N TOOLS BV (WNT)

PRIVACYVERKLARING WORK N TOOLS BV (WNT) PRIVACYVERKLARING WORK N TOOLS BV (WNT) Wij respecteren de privacy van iedereen die in contact komt met WNT. Wij zorgen er graag voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres:

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres: Privacy Statement Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOORAF Deze voorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de overeenkomst tussen jou, (aspirant) lid, en Dayfuture. Deze zijn van wanneer je gebruik maakt of wenst te maken van al onze

Nadere informatie

DEALS VOOR JOU Privacybeleid

DEALS VOOR JOU Privacybeleid DEALS VOOR JOU Privacybeleid In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de DEALS VOOR JOU Website te laten werken

Nadere informatie

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland.

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Effectieve datum: 22 september, 2012 Introductie Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Definities BrowserTech product(en) wordt gebruikt als

Nadere informatie

OVER MIJ De website wordt beheerd door Freeke Mauritsz van Mauloc Loopbaanadvies.

OVER MIJ De website   wordt beheerd door Freeke Mauritsz van Mauloc Loopbaanadvies. PRIVACYVERKLARING Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Nadere informatie

onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren.

onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren. Privacy Statement DoctorConnect V.O.F. (hierna te noemen: DoctorConnect) hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de website van Wijzorg, te

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Aimée de Rooij Dierenarts Rietkamp 13 3984 PS Odijk 0641464172 www.aimeederooij.nl www.aimeederooijacademy.nl mail@aimeederooij.nl KvKnr.: 30256255 1. Verwerking

Nadere informatie

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website en Diensten te gebruiken.

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website en Diensten te gebruiken. PRIVACY POLICY A.P. Productions Wij zijn A.P. Productions. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je

Nadere informatie

Dit is het privacybeleid van Easy Fit B.V., gevestigd aan Faradaystraat 11, 2014 EN in Haarlem (hierna: Easy Fit, Easy in Shape, we, wij of ons ).

Dit is het privacybeleid van Easy Fit B.V., gevestigd aan Faradaystraat 11, 2014 EN in Haarlem (hierna: Easy Fit, Easy in Shape, we, wij of ons ). Privacybeleid Easy Fit B.V. Dit is het privacybeleid van Easy Fit B.V., gevestigd aan Faradaystraat 11, 2014 EN in Haarlem (hierna: Easy Fit, Easy in Shape, we, wij of ons ). Wij hechten veel waarde aan

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL Bedrijfsgegevens LICHTJESSCHOOL Robbenzand 58 3846 JB Harderwijk www.lichtjesschool.nl 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van persoonsgegevens gebeurt

Nadere informatie

Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming Privacy Verklaring STICHTING KUNSTKRING HATTEM hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Welke informatie wordt door Giffy verzameld en verwerkt? Aankoopinformatie. Jouw persoonlijke gegevens; Welke aankopen je hebt gedaan;

Welke informatie wordt door Giffy verzameld en verwerkt? Aankoopinformatie. Jouw persoonlijke gegevens; Welke aankopen je hebt gedaan; Welke informatie wordt door Giffy verzameld en verwerkt? Aankoopinformatie Jouw persoonlijke gegevens; Welke aankopen je hebt gedaan; Statistisch onderzoek Giffy streeft er naar de Dienst van de hoogste

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Privacy beleid & Disclaimer. Privacy beleid. Mijn gebruik van verzamelde gegevens. Gebruik van mijn diensten en producten.

Privacy beleid & Disclaimer. Privacy beleid. Mijn gebruik van verzamelde gegevens. Gebruik van mijn diensten en producten. Privacy beleid & Disclaimer Privacy beleid Versie 0.5 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27 september 2018. Ik ben ervan bewust dat je jouw vertrouwen in mij stelt. En dat waardeer ik zeer. Ik

Nadere informatie

Voordekunst heeft de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Voordekunst heeft de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De diensten onder de naam voordekunst worden aangeboden door Stichting voordekunst (hierna: voordekunst ). De bepalingen in dit gelden voor de gebruikers (onder wie Projectmakers en Donateurs) van de diensten

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BATAVIA STAD

PRIVACY POLICY BATAVIA STAD PRIVACY POLICY BATAVIA STAD Batavia Stad Outlet Shopping B.V. (hierna: 'ons', 'wij' en 'onze') hecht belang aan bescherming van en respect voor de privacy van u, de eindgebruiker (hierna: 'u' of 'uw').

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all.

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Privacy beleid Houserenting4all

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Privacyverklaring Privacybeleid

Privacyverklaring Privacybeleid Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Bijgewerkt op: 1 mei

Nadere informatie

Privacy - en cookieverklaring

Privacy - en cookieverklaring Privacy - en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Chantal van den Broek Empower yourself coach Wijde Wormer 202 2905 TZ Capelle aan den IJssel 06-43712498 www.empoweryourselfcoaching.nl chantalbroek@gmail.com

Nadere informatie

STICHTING KUNSTKRING HATTEM & STICHTING VRIENDEN KUNSTKRING HATTEM

STICHTING KUNSTKRING HATTEM & STICHTING VRIENDEN KUNSTKRING HATTEM Privacy Verklaring hechten veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy policy SUPERDEALUX. Wie zijn we en wat doen we? Privacy en de Relevante Wetgeving. Wat is dit? Persoonsgegevens. Bent u jonger dan Achttien?

Privacy policy SUPERDEALUX. Wie zijn we en wat doen we? Privacy en de Relevante Wetgeving. Wat is dit? Persoonsgegevens. Bent u jonger dan Achttien? Privacy policy SUPERDEALUX Laatste versie: April 2018 Wie zijn we en wat doen we? Advalley B.V. handelt onder de handelsnaam Superdealux.com. U kunt onze (contact) gegevens vinden aan het eind van deze

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee? Privacy policy We zijn druk bezig geweest met de implementatie van de nieuwe privacywetgeving. Wij respecteren de privacy en persoonlijke levenssfeer van onze klanten, maar soms hebben we persoonlijke

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens die wij verwerken 2. Toestemming

1. Persoonsgegevens die wij verwerken 2. Toestemming In deze Privacyverklaring wordt aangegeven welke soorten persoonsgegevens we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken, openbaar maken en beschermen. Deze Privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken.

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Privacy Statement Kaat Administraties en Belastingadvies hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacy-policy Horizon

Privacy-policy Horizon Privacy-policy Horizon In deze Privacy-policy beschrijven we hoe wij bepaalde gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen en welke mogelijkheden je hebt met betrekking jou gegevens. Onze Privacy-policy

Nadere informatie

Datum: Versie Privacy Statement

Datum: Versie Privacy Statement Datum: 14-08-2018 Versie 1.00 Privacy Statement Stichting Elvee hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze

Nadere informatie

Alle belangrijke informatie over onze privacybepalingen vindt u op de volgende pagina s.

Alle belangrijke informatie over onze privacybepalingen vindt u op de volgende pagina s. Alle belangrijke informatie over onze privacybepalingen vindt u op de volgende pagina s. 1. Privacy Wij hechten bijzonder veel belang aan de bescherming van persoonlijke gegevens en dus van uw privacy.

Nadere informatie

Jij kunt ons de volgende informatie verstrekken, afhankelijk van hoe jij met ons in contact komt:

Jij kunt ons de volgende informatie verstrekken, afhankelijk van hoe jij met ons in contact komt: Privacy Statement In deze privacyverklaring lees je hoe Wereldsmaken persoonsgegevens verwerkt en beschermd. Dit is met name van toepassing op bestaande en potentiële klanten, maar ook leveranciers en

Nadere informatie

Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en Cookieverklaring Privacy- en Cookieverklaring m.i.v. 25-5-2018 Bedrijfsgegevens: Astraya Astrologie Is een onderdeel van Astraya Advies en Support Oprichtster en eigenaar is Karin Janssen Den Heuvel 61, 6881 VC te Velp

Nadere informatie

Privacybeleid Proposall - Versie 19 september 2016

Privacybeleid Proposall - Versie 19 september 2016 Privacybeleid Proposall - Versie 19 september 2016 1. Algemeen Dit privacybeleid beschrijft het beleid van Proposall met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt

Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt 8 juni 2018 Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van alle persoonlijke gegevens en informatie die jij aan Een betere

Nadere informatie

Doel Bewaartermijn Rechtsgrond (reden) Vanwege uw toestemming. het verlenen van toegang tot onze website;

Doel Bewaartermijn Rechtsgrond (reden) Vanwege uw toestemming. het verlenen van toegang tot onze website; Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken en overeenkomsten met Hetteling Schilders B.V., ingeschreven in het register van de KvK onder KvK-nummer 35028527. Wij respecteren

Nadere informatie