kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe"

Transcriptie

1 Editie: Maart 2014 Hoogerheide/Woensdrecht kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe ALGeMeeN Bijtijds kinderopvangtoeslag aanvragen Sinds 1 januari 2014 hanteert de belastingdienst een nieuwe regel met betrekking tot de aanvraag van kinderopvangtoeslag. Dit is met name van belang van nieuwe ouders, die starten met kinderopvang. De kinderopvangtoeslag moet namelijk binnen drie maanden na de maand, waarin de opvang is gestart te worden aangevraagd. Een voorbeeld: een kind gaat vanaf 2 januari 2014 naar de kinderopvang. De ouder moet dan uiterlijk 30 april 2014 de kinderopvangtoeslag aanvragen, om geen maand mis te lopen. Als de ouders wachten met aanvragen tot 31 mei 2014, dan ontvangen ze geen kinderopvangtoeslag over januari, maar wel over de maanden februari, maart, april en mei. Er is een campagne gestart om de ouders te wijzen op deze nieuwe regel. Wijziging opzegtermijn Bij deze informeren wij u dat met ingang van 1 januari de opzegtermijn van de kinderopvang is gewijzigd van twee maanden naar één maand. Inzet pedagogisch medewerkers Het kinderdagverblijf bestaat uit een team 0 tot 2 jarigen (Woezel en PiP) en een team 2 tot 4 jarigen (Piertje, Pim en Pom). Deze teams maken zelf een passend rooster waarbij inval voor ziekte en vakantie zoveel mogelijk wordt ingevuld door medewerkers van hun eigen team Zo kan het dus bijvoorbeeld zijn dat een pedagogisch medewerker die op dinsdag bij Pip werkt ook ingezet wordt op maandag bij Woezel. Op deze manier kunnen we binnen de teams zoveel mogelijk de continuïteit en kwaliteit borgen. Sluitingsdag Hemelvaart Evenals andere jaren zijn wij op vrijdag na Hemelvaart gesloten. Dit jaar is dat vrijdag 30 mei.

2 Parkeerplaats Helaas treffen we regelmatig afval op ons parkeerterrein. Om ons terrein netjes te houden en te voorkomen dat afval op het speelterrein bij de kinderen terecht komt willen we een oproep doen om afval buiten in de container of binnen in de prullenbak te gooien. Verhuur ruimtes Wij krijgen regelmatig vragen over het huren van ruimtes op onze kinderopvanglocaties. Wij hebben besloten, na overleg met de oudercommissie, dat organisaties die een passend aanbod hebben voor kinderen ruimtes kunnen huren op onze locatie aan de Aviolandalaan in Hoogerheide. Voor informatie kunt u contact opnemen via info@kinderopvangzwh.nl. AB Sovatraining is de eerste organisatie die van dit aanbod gebruik maakt (zie flyer hieronder) AB Sovatraining Bureau voor training en begeleiding Presentatie Help! Je kind niet lekker in zijn vel Als je kind niet lekker in zijn vel zit, houdt dit je constant bezig. Je vraagt je af wat de oorzaak kan zijn maar ook wat je er aan kan doen. Donderdag 10 april a.s. geeft Ann Boonstra van AB Sovatraining uitleg over de aanpak van moeilijkheden waardoor een kind/jongere niet lekker in zijn vel zit. Handige tips, weetjes en mogelijkheden om tot een oplossing te komen, zodat kind/jongere en ouder zich goed voelen. Plaats: Tijd: Voor: St. Kinderopvang Zuidwesthoek, Aviolandalaan 20, te Hoogerheide van tot uur ouders, grootouders, begeleiders, leerkrachten, hulpverleners enz. Maak kans op een gratis workshop kind en ouder Vooraf aanmelden bij: AB Sovatraining Wouwbaan 117, 4631 RS Hoogerheide / Lekker in je vel, daar gaan we voor!

3 PeRSoNeeLSNieuWTJeS Selena Wouters is m.i.v. 1 maart weer bij ons komen werken. Ze heeft een 0- urencontract en zal op verschillende groepen gaan invallen. Rianne Pauwels (Woezel) is op zaterdag 21 december bevallen van een zoon. Zijn naam is Jop. Wij wensen Rianne, haar man en kinderen veel geluk toe. Nancy Bolders (Piertje) heeft onlangs een operatie ondergaan waarbij haar galblaas is verwijderd. Na de operatie ging het een korte tijd beter met haar, echter de klachten zijn terug gekomen. Ze gaan nu verder bekijken waar de klachten vandaan komen. Nancy is voorlopig nog niet aan het werk. De vervanging van Nancy wordt zoveel mogelijk opgevangen door Corina Gomper. Maaike Franken en Miranda Wils wisselen na het zwangerschapsverlof van Miranda (vanaf 17 maart) van opvanggroep. Maaike gaat werken bij Woezel en Pip en Miranda gaat naar de opvanggroep Pim. Ilse Buijs stopt per 1 mei 2014 met haar werkzaamheden binnen onze organisatie. Haar contract wordt niet verlengd. VaNuiT De oudercommissie Na enige tijd afwezig geweest te zijn in de nieuwsflits, hier weer een bericht vanuit de oudercommissie. Misschien heeft u het gemerkt, misschien ook wel niet. Het afgelopen half jaar zijn er enkele wisselingen geweest in de oudercommissie. Kim, meer dan zes jaar lang een trouwe voorzitter en lid van de oc, heeft afscheid genomen en ook Daniëlle heeft het stokje doorgegeven. Inmiddels heb ik na 3 jaar gewoon lid te zijn, het voorzitterschap overgenomen en hoop dit met veel enthousiasme en plezier de komende jaren te mogen doen. Vanuit de ouders van Ossendrecht is Corinne Uytdewilligen bereid geweest om het oc-team verder aan te vullen. Wij als oudercommissie hopen de komende jaren de stem te zijn voor de ouders en mee te kunnen denken met de Stichting in vernieuwingen, beleid en andere zaken die spelen. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en hebben we daar de ervaringen van andere ouders bij nodig. Spreek ons dus aan of mail ons als u iets wilt weten of wilt zeggen. Om ook gezichten te hebben bij de namen, heb ik hier een foto toegevoegd van de huidige oudercommissie (helaas ontbreekt Anouk op deze foto). Dus schroom niet en ga met ons in gesprek. Namens de gehele oudercommissie, Annemiek Plevier-van Put

4 Vivian Joosten Ester van Tiggelen Annemiek Plevier-van Put Corinne Uytdewilligen Janine Baller Gonnie Meeuwisse-Bax Afwezig op de foto: Anouk Theuns BeRiCHTeN kdv PoLLeKe Fotograaf In de week van 7 april komt de fotograaf naar Polleke. Nadere informatie volgt hierover. Ruildagen In het jaar 2014 kunt u in de periode 1 januari t/m 30 juni en 1 juli t/m 31 december maximaal 6 keer per half jaar uw vaste opvangdag(deel) ruilen tegen een ander dag(deel). Hierbij geldt: mits de groepsgrootte het toelaat. Hierdoor zijn de mogelijkheden tot ruilen beperkt en kunnen per groep verschillend zijn. Namen in jassen Het mooie voorjaarsweer er komt er aan, daarom aan u het verzoek om de naam van uw kind in zijn of haar jas te zetten. Wilt u er ook voor zorgen dat er (bij het weertype) passende kleding in de verschoontas zitten. Polleketas Wij willen ouders van Pim, Pom en Piertje vragen om het Polleketasje te gebruiken voor de verschoonkleren van uw kind. Deze tasjes werken voor de pedagogisch medewerkers veel sneller en efficiënter dan rugtassen met allerlei ritsjes en klepjes, die open en dicht gemaakt moeten worden en bespaart hen dus veel tijd, die ze dan weer aan de verzorging van uw kind kunnen besteden.

5 Filmavond Woezel en Pip Op woensdagavond 12 februari hebben we voor de ouders van Woezel en Pip een filmavond gehouden met daarin hun kinderen in de hoofdrol. De pedagogisch medewerkers hebben enkele maanden de kinderen gefilmd tijdens de opvang. Marloes Michielsen (Woezel) en Prisca van Hooijdonk (Pip) hebben daarna heel wat vrije uurtjes besteed aan het uitzoeken, knippen en plakken van leuke stukjes voor in de film. Het resultaat was een film waarop alle kinderen te zien waren. Ouders kregen een indruk van wat hun kinderen doen als ze op de opvang zijn. We hebben ontzettend veel leuke en positieve reactie ontvangen tijdens en na deze filmavond. Uiteraard is de film op DVD gezet en de opbrengst van de verkoop van deze DVD gaat naar Ankie Stoer! Zij zamelen geld in voor de strijd tegen kinderkanker.

6 Impressie van activiteiten bij Woezel en Pip Wat een heerlijke oliebollen! Samen de kerstboom versieren Lekker samen kroelen Kijk eens wat een hoge toren! De poppen krijgen ook te eten Creatief met modder lekker vies!

7 Agge mar leut et! Wat is het toch heerlijk in het bos. Sssst. In het buitenbedje kan je zo lekker slapen!

8 BeRiCHTeN bso KooiDuiN en SPeTTeR Prietpraat Quinty speelt in de carnavalsvakantie bij Spetter een spelletje en zegt: De spanning is om in te snijden! Kanjer van de maand! Bij Spetter worden er vanaf januari elke maand enkele Kanjers van de maand gekozen. Om Kanjer van de maand te worden, moet je wel iets heel speciaals doen. De Kanjers van januari zijn al gekozen en zie je hiernaast op de foto. De Kanjers van februari worden na de carnavalsvakantie gekozen. De uitreiking hiervan gebeurt op een heel gezellig manier: met z n allen in een grote kring wordt onder luid geroffel vertelt wie deze maand de Kanjers zijn. En dat is spannend!!! RESPECT! De maand januari stond in de teken van RESPECT, er werd allerlei leuke activiteiten gehouden op Kooiduin! Een speurtocht, ik- boek maken quiz, rap en koken. Alle papa s, mama s, oma s en opa s waren in de laatste week van januari van harte welkom op KD om als afsluiter naar de fantastische RAP te luisteren. En er werd genoten!

9 Volleybal Frank van Campo heeft samen met 2 pedagogisch medewerkers 3 keer volleybal gegeven aan 20 kinderen. Ze hebben allerlei technieken geleerd. Bijvoorbeeld: Hoe houd ik mijn armen? Wanneer ontvang ik de bal? De groep werd in drieën gedeeld en zo leerde de kinderen in estafettevorm alle technieken. De laatste les speelden ze een partijtje en hebben alle kinderen een volleybaldiploma ontvangen. Enthousiaste reacties van de kinderen en de ouders & zeker voor herhaling vatbaar! Vriendjes/vriendinnetjes uitnodigen Wist u dat uw zoon of dochter af en toe een vriendje of vriendinnetje mag uitnodigen om te komen spelen bij de Bende Van Boven of Ratjetoe? Het moet wel altijd even van tevoren aangevraagd worden en dan krijgt uw kind een uitnodiging mee om aan het vriendje/vriendinnetje te geven.

10

11

12

13 High Tea In Februari hebben we op Kooiduin een heerlijke blok high tea gedaan met de kinderen. We gingen de eerste keer wafels met warme kersen en slagroom maken maar ook lekkere sandwich. De tweede keer gingen we appeltjes met abrikozenjam, kaneel en slagroom maken. Maar dit was niet alles want toen hebben we ook lekkere wraps gemaakt met kruidenkaas, ham, kipfilet en wat sla. Na al het lekkers te maken hebben we gezamenlijk thee gedronken en alles geproefd. Ook de papa s en mama s mochten van onze high tea mee genieten. Alles viel goed in de smaak want steeds was alles bijna op. En tjah kinderen en slagroom daar komen natuurlijk soms ook gekke dingen van. Kijk maar naar de leuke foto s. De kinderen hebben genoten maar ook de leidsters!

14 ZEG S AAAHH!! Kom dat zien!! Kom dat zien!! Kom dat zien!! Na het grote succes van vorig jaar,van de musical Annansi de Spin, willen we dit jaar weer met de kinderen van SPeTTeR een musical opvoeren voor de ouders. Op elke donderdag van de maand Maart en de eerste donderdag van April gaan we weer samen oefenen in onze theaterkamer bij Spetter. De ouders van de kinderen, die zich voor de musical hebben opgegeven, worden dan ook vriendelijk verzocht op deze donderdagen hun kind NA uur op te komen halen. Het verhaal gaat over een juf van school die in het ziekenhuis ligt. In eerste instantie weet men niet wat de juf mankeert, maar na een grondig onderzoek komen de doktoren erachter dat het gelukkig niet heel ernstig is. Natuurlijk krijgt de juf heel veel aanloop van de kinderen van school, koks en kokkinnen, poetsvrouwen/mannen en nog vele anderen. Het decor en alle andere attributen die voor deze musical nodig zijn, worden gemaakt door de kinderen van Kooiduin onder leiding van onze pm-er van de kunst BSO Andrea Janssen. Op donderdag 10 april mogen de ouders dan om uur komen kijken naar het optreden van hun kind. De voorstelling wordt dan in de huiskamer van Spetter gehouden. Een vriendelijk verzoek aan de ouders die naar onze musical komen kijken, om de auto op 10 april op het parkeerterrein van Fokker te parkeren i.v.m. parkeeroverlast. Wij, de pm-ers, en natuurlijk de kinderen van Spetter, hebben er onwijs veel zin in om te gaan starten met onze musical. En hopelijk kunnen wij tegen u zeggen ; Tot ziens bij onze uitvoering op 10 april van ZEG S AAAHH!!

15 BSO Hollywood Disco Wat een feest was het weer!!!

kdv BeNGeLS bso BeNDe VaN BoVeN bso RaTJeToe

kdv BeNGeLS bso BeNDe VaN BoVeN bso RaTJeToe Editie: Maart 2014 Ossendrecht / Putte kdv BeNGeLS bso BeNDe VaN BoVeN bso RaTJeToe ALGeMeeN Bijtijds kinderopvangtoeslag aanvragen Sinds 1 januari 2014 hanteert de belastingdienst een nieuwe regel met

Nadere informatie

Editie: juni juli 2014 Hoogerheide/Woensdrecht

Editie: juni juli 2014 Hoogerheide/Woensdrecht Editie: juni juli 2014 Hoogerheide/Woensdrecht kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe ALGeMeeN Het schooljaar 2013-2014 nadert zijn einde en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor veel

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Vakantie opvang BSO. Hoe wordt de visie in de praktijk gebracht?

Vakantie opvang BSO. Hoe wordt de visie in de praktijk gebracht? Editie: januari 2015 Hoogerheide/Woensdrecht kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe ALGeMeeN Peuterspeelzalen Woensdrecht en Kinderopvang Zuid Westhoek in samenwerkingsverband Jongleren Brede

Nadere informatie

kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe

kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe Editie: april/mei 2015 Hoogerheide/Woensdrecht kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe ALGeMeeN Kinderfeestjes Wist u dat wij feestkisten verhuren voor kinderfeestjes? Momenteel zijn er twee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer!

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! Veel leesplezier Het KieKeBoe en Kids & Go team! 2014 K IEK E B O E E N K I D S & G O D E L E U K S T E K I N D E R O P V A N G V A N A A L S

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte

Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte kdv BeNGeLS bso BeNDe van BoVeN bso RaTJeToe ALGeMeeN Het schooljaar 2013-2014 nadert zijn einde en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor veel ouders en kinderen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders,

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders, 7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl Beste ouders, We kijken met de zomervakantie 2015 terug op een hele gezellige tijd samen met de kinderen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: December 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes De boeiende beroepenzomer De zomervakantie van 2013 stond in het teken van beroepen. Iedere week werd een ander beroep uitgelicht. De eerste week begonnen we met het thema politie. Een echte agent heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015 Belangrijke data: April / mei: VVE thema De Vleer: Hoera een baby VVE thema Hasselbraam: Dit ben ik 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Info van Thuishuis. Nummer 1 okt. 2012. In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe

Info van Thuishuis. Nummer 1 okt. 2012. In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe Info van Thuishuis Nummer 1 okt. 2012 In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe Terugblik eerste weken Thuishuis Pompidoe Naschoolse activiteit/ margedagen Triple-P Evaluatie gesprekken Geen verhoging

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Praatjes KC de Sjoester/PSZ de Turfjesuitgave nov./december 2014

Praatjes KC de Sjoester/PSZ de Turfjesuitgave nov./december 2014 Beste ouders en kinderen, Ik wil deze nieuwsbrief beginnen met een afscheidswoordje. Na ruim 6 jaar op de Sjoester ga ik per januari op een andere locatie van Kober, in Breda, aan de slag als unitmanager.

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-06 Marie, groep 1B 22-06 Sophie, groep 5 22-06 Ilse, groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Oktober 2013 Algemeen

Oktober 2013 Algemeen Oktober 2013 Algemeen Na een heerlijke week vakantie te hebben gehad, zijn we nu weer hard aan het werk. Voor de vakantie hebben we het thema hoe gaat het met je? afgerond. Maandag 4 november zullen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015 April / mei: Belangrijke data: Berichten van de locatie VVE thema: reuzen en kabouters 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten 14 mei Hemelvaarstdag

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Deze nieuwsflits start ik met een terugblik op de ouderavond die we afgelopen dinsdagavond gehouden hebben. We mochten deze avond 13 ouders en 14 collega's begroeten. Onze

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Oktober 2013 In deze nieuwsbrief:

Oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Uurtarieven 2014 definitief VOG-aanvraag gaat per regio Oproep nieuwe oudercommissieleden MooiZooi Workshop: Omgaan met ruzie en agressie (0-12 jaar) Beer Kiki: Veelzijdig

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

TITEL ACTIVITEIT + beschrijving: filosofisch gesprek over geloven.

TITEL ACTIVITEIT + beschrijving: filosofisch gesprek over geloven. TITEL ACTIVITEIT + beschrijving: filosofisch gesprek over geloven. Beginsituatie: De lln doen als inleiding op het project rond geloven en de kerkwandeling, een filosofisch gesprek. Er komen verschillende

Nadere informatie

Woord vooraf van onze voorzitter

Woord vooraf van onze voorzitter Woord vooraf van onze voorzitter Beste ouders, Hierbij de nieuwe editie van de OC-Special. Het OC-jaar loopt van april 2012 tot en met maart 2013 In deze special wordt de OC aan jullie voorgesteld; we

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 TIJD VOOR NIEUWS 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 Beste ouders, Hier ontvangt u de 6 e nieuwsbrief. Al snel na de laatste nieuwsbrief maar het is de bedoeling om bij ieder thema van Piramide de nieuwsbrief

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN KLEINE MENSEN GROTE WENSEN Voor de betere kinderopvang DOOR DE OGEN VAN KINDEREN Dit boekje laat je kinderopvang zien door de ogen van kinderen. Een praktische gids voor iedereen die nadenkt over de opvang

Nadere informatie

Nieuwsflits TSO Vijfhoeven

Nieuwsflits TSO Vijfhoeven Nieuwsflits TSO Vijfhoeven Ook bij de TSO willen we graag gaan werken met een nieuwsflits. Via deze brief blijft u op de hoogte over eventuele veranderingen en de activiteiten die plaats vinden tijdens

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Nieuwsbrief - december 2013 Thema s en bijzonderheden De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Het jaar 2013 is bijna weer voorbij. Sint Maarten en Sinterklaas hebben we afgesloten. We hebben een leuk Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4 Musical groep 8 Speellab groep 7-8 Afscheid Helma Ontruimingsoefening BSO KOM Studiemiddag divergentie. Rekendag van groep 4 en 5 hebben geholpen

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Dagritme en activiteiten

Dagritme en activiteiten 3.1.2a.1.1b Pedagogisch beleidsplan praktische zaken bso 1 van 5 In dit onderdeel geven wij u informatie over alle praktische zaken die handig zijn om te weten binnen ons kinderdagverblijf 4 12 jaar: buitenschoolse

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie