Financieel - administratieve dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Financieel - administratieve dienstverlening"

Transcriptie

1 Financieel - administratieve dienstverlening volgens het ZEN Outsourcing model

2 Geachte lezer, Allereerst onze hartelijk dank voor uw interesse in onze dienstverlening. Vanaf heden geen zorgen meer om uw administratie of angst om hoge rekeningen voor het laten doen van uw administratie. Onze basis is een all-in concept voor de administratie tegen lage kosten en kwaliteit door kennis van zaken. Onze groeiende klantenkring profiteert al van ons concept, wellicht u in de toekomst ook. Administratiekantoor Zen is opgericht door E. van Gelderen, R. Rodenburg en A. van Gelderen. Bij de oprichting is een concept bedacht wat het mogelijk moest maken om voor onze klanten goed en goedkoop de administratie te doen. In Nederland een bijna onmogelijke opgave door de hoge lonen voor gekwalificeerd personeel. Door onze jarenlange ervaring met outsourcing voor grote ondernemingen is besloten in Thailand op te richten het Centre For Finance Outsourcing, afgekort CFFO. Deze onderneming is opgericht in Niet zoals gebruikelijk voor grote ondernemingen, maar juist voor de kleinere ondernemers en zelfstandigen al dan niet met personeel. De keuze van Thailand is gebaseerd op kennis bij potentiële medewerkers, opleidingsmogelijkheden, klantvriendelijkheid in de cultuur, flexibiliteit en zelfstandigheid. Daarnaast zijn in Thailand de infrastructuur, technische voorzieningen en bereikbaarheid goed geregeld. CFFO staat onder gezamenlijk management. Er is een exclusiviteitcontract tussen Zen en CFFO en er is bijna altijd 1 van de partners aanwezig in Thailand. In de nabije toekomst, zal dhr. E. van Gelderen zich daar permanent gaan vestigen om zo de hoge kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Alle Thaise medewerkers hebben een afgeronde administratieve opleiding, veelal op HBO niveau en hebben een 3 maanden training met één van onze partners gehad. Zo garanderen wij kwaliteit van dienstverlening. Tevens verzorgen wij ter plekke Nederlandse en Engelse lessen voor onze medewerkers en verdere opleiding tot allround administrateurs.

3 Werkwijze Onze werkwijze is zeer eenvoudig voor u, onze visie is immers dat u geen omkijken heeft naar uw administratie. De goedkoopste manier is de post digitaal doorsturen, door middel van PDF scannen. Dit garandeert de snelste verwerking en voor u zonder bijkomende kosten. Onze filosofie is om de werkwijze zo eenvoudig mogelijk te houden voor u, om zodoende ook de kosten zo laag mogelijk te houden. Wanneer u de spullen inlevert en met welke frequentie bepaald u helemaal zelf. Kleurscannen is niet nodig, zwart-wit scannen is voldoende. Er zijn klanten die na afloop van het kwartaal de stukken toesturen, er zijn ook klanten die elke week de stukken toesturen. Gewoon digitaal per mail naar onze mailbox. Wilt u niet scannen?, dan kunt u de stukken aanleveren bij 1 van onze service centra in Nederland of opsturen naar het postbusadres. Dan scannen wij de stukken aan, zodat er een digitaal archief ontstaat, eenvoudig ook voor de belastingdienst bij een eventuele controle, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Na toezending van de verwerking worden de stukken in ons systeem ingevoerd, wordt de aangifte verzorgd en krijgt u van ons een kopie van de aangifte, met wat u aan BTW dient te betalen of terug te ontvangen heeft. Per kwartaal ontvangt u een kort overzicht met alle inkomsten en uitgaven en een balans. Ook het doen van de jaaraangifte inkomstenbelasting voor zelfstandige ondernemers of vennootschapsbelasting voor BV s is bij de totaalprijs inbegrepen. Heeft u zelf al een boekhoudpakket, al dan niet een online pakket, dan kunnen wij de invoer voor u verzorgen. U stuurt de gegevens door en wij doen de invoer online voor u, mist uw pakket hiertoe de mogelijkheden bied. U heeft er geen omkijken meer naar en altijd actueel inzicht in uw gegevens, maar belangrijk, u weet dat er controle op de invoer en op uw facturen plaats vindt. Facturering naar uw klanten doet u zelf. Bent u net gestart en heeft u geen factureerprogramma, helpen wij u graag daarmee. Wij hebben een handig Excel tool, waarmee u eenvoudig uw facturen kunt maken met een duidelijke instructie. Dit kunt u zonder bijkomende kosten gebruiken. Wilt u liever dat wij u facturen maken en eventueel zorg dragen voor het debiteurenbeheer. Uiteraard is dat ook mogelijk tegen een geringe meerprijs. Deze is al dan niet afhankelijk van hoe de facturen verstuurd moeten worden, digitaal of per post.

4 Kwaliteit Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk, wij dragen zorg voor onze reputatie. Wij werken volgens de richtlijnen voor controllers opgesteld door het SRAC, de AC titel wordt ook door dhr. E. van Gelderen gevoerd. Wij zijn als administratiekantoor geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en de belastingdienst. Wij hebben een duidelijke klachtenregeling mocht er toch iets onverhoopt niet naar uw zin zijn gegaan. In het kader van Permanente Educatie scholen ons wij continue bij in samenwerking met VGM opleidingen & advies. Op diverse gebieden: administratie, fiscaal, algemene regelgeving, juridisch en marketing. Dit om u continue en actueel van goed advies te kunnen voorzien, iets wat u van ons uit naar u mag verwachten en waar u niet om hoeft te vragen. Vanuit het oogpunt van persoonlijke ontwikkeling zijn diverse van onze medewerkers tevens actief als docent voor volwassenenopleidingen in Nederland en/of Thailand op diverse niveaus van middelbaar tot masterniveau. Overeenkomst Naast transparantie is tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk voor ons. Dat begint bij een overeenkomst die duidelijkheid biedt voor beide partijen. Geen langlopende overeenkomst, maar een overeenkomst met een opzegtermijn van het lopende kwartaal een duidelijke prijsafspraak en helder omschreven welke werkzaamheden verricht zullen worden. Een voorbeeldovereenkomst is als bijlage 2 toegevoegd. Regelmatig hebben wij contact met onze klanten om te kijken hoe we onszelf kunnen verbeteren en de dienstverlening voor u kunnen optimaliseren. Tarifering Zoals aangegeven hanteren wij een vaste prijs op basis van all-in dienstverlening. Deze prijs is afhankelijk van het aantal mutaties op jaarbasis. Zo hebben wij al een all-in pakket vanaf 400 euro. Op de laatste pagina van onze brochure treft u een tarievenoverzicht aan. Deze tarieven vindt u ook terug op onze website. (bijlage 1: tarievenoverzicht).

5 Transparantie in uw administratie dient volgens ons ook transparantie in onze rekeningen te zijn. De rekening wordt in de tweede kwartaal verstuurd en dient binnen 30 dagen betaald te zijn, voor het einde van het betreffende kwartaal. Zoals reeds aangegeven een vast bedrag per kwartaal. Startersbegeleiding Voor starters hebben wij een extra pakket samengesteld om u een goede start te garanderen. Dit pakket is eenmalig 250 euro en bestaat uit 5-7,5 uur consultancy. Wij helpen u de formulieren voor te bereiden, voor u in te vullen en bespreken met u uw plannen en ideeën. U kunt zelf de tijdstippen en invulling bepalen, uiteraard geven wij u suggesties en opbouwende kritiek. Wij ondersteunen op het gebied van de administratie, juridische zaken, fiscale zaken en uw marketingplannen. Een goede start is immers het halve werk. Duurzaamheid Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk evenals het opbouwen van goede langdurige relaties. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers en omgeving. Onze medewerkers in Thailand hebben een bovengemiddeld salaris, een 40 urige werkweek, verzekering en sociale voorzieningen, alsmede een bonusprogramma en opleidingsprogramma. Zaken die normaal niet gebruikelijk zijn. Ook de werkomstandigheden zijn gelijk aan de Nederlandse werkomstandigheden. Hierdoor hebben wij een groep zeer loyale medewerkers, die er alles aan gelegen is de hoogste kwaliteit voor u te garanderen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Door middel van sponsoring ondersteunen wij het lokale verenigingsleven en de jongeren in de samenleving.

6 Bereikbaarheid Zoals duidelijk geworden zal zijn, proberen wij zoveel mogelijk digitaal te werken. Door extra schermen etc. proberen wij zoveel mogelijk alles digitaal te verwerken en zo weinig mogelijk te printen. Vanuit kostenoverwegingen, maar ook vanuit milieuoverwegingen. Vragen verzoeken wij zoveel mogelijk per mail te stellen, u krijgt van ons binnen 48 uur altijd een reactie. Wilt u ons persoonlijk spreken is dat ook mogelijk. Wij zijn onder diverse nummers bereikbaar, zowel in Nederland als Thailand en ook via MSN of Skype is een videogesprek mogelijk. Zodat wij u altijd van een persoonlijk advies kunnen voorzien. Referenties Referenties kunnen op aanvraag vertrekt worden, een aantal van onze klanten staat u graag te woord om u te vertellen over hun ervaringen. Vragen? Wij staan open voor uw vragen, suggesties of opmerkingen. U kunt ons bereiken via de mail : info@zenadministratie.nl of bellen Dhr. E. van Gelderen +31 (0) NL / +66 (0) (Thailand) Dhr. A. van Gelderen +31 (0) NL Ons postadres: Postbus AA Utrecht

7 BIJLAGE 1 Tarievenblad Zelfstandigen zonder Personeel Omschrijving Mutaties Incl. Kwartaalbedrag Zeer klein < 500 mutaties BTW en IB aangifte, 100 euro kwartaalcijfers Klein mutaties BTW en IB aangifte, 150 euro kwartaalcijfers Middelgroot mutaties BTW en IB aangifte, 300 euro maandcijfers Groot mutaties BTW en IB aangifte, maandcijfers 500 euro Zelfstandigen met Personeel Omschrijving Mutaties Incl. Kwartaalbedrag Zeer klein < 500 mutaties BTW en IB aangifte, 150 euro kwartaalcijfers, salarisadministratie Klein mutaties BTW en IB aangifte, 200 euro kwartaalcijfers, salarisadministratie Middelgroot mutaties BTW en IB aangifte, 350 euro maandcijfers, salarisadministratie Groot mutaties BTW en IB aangifte, maandcijfers, salarisadministratie 600 euro Prijzen voor andere natuurlijke personen (VOF, Maatschap); prijzen idem zelfstandigen (al dan niet met personeel), verhoogd met 200 euro per extra vennoot of maat.

8 Besloten Vennootschap Omschrijving Mutaties Incl. Kwartaalbedrag Zeer klein < 500 mutaties BTW en IB aangifte, 200 euro kwartaalcijfers, salarisadministratie, jaarstukken op basis samenstelopdracht Klein mutaties BTW en IB aangifte, 250 euro kwartaalcijfers, salarisadministratie, jaarstukken op basis samenstelopdracht Middelgroot mutaties BTW en IB aangifte, maandcijfers, 400 euro salarisadministratie, jaarstukken op basis samenstelopdracht Groot mutaties BTW en IB aangifte, maandcijfers, salarisadministratie, jaarstukken op basis samenstelopdracht 625 euro Tevens verzorgen wij debiteurenbeheer, incassotrajecten, salarisadministraties en verenigingsadministraties. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. Wij verzorgen tevens consultancy en juridische bijstand bij financiële zaken of geschillen. Deze uren worden op uurbasis berekend met een opgave vooraf. U ontvangt van ons een duidelijke specificatie van de bestede uren + inschatting voor vervolgtrajecten. Consultancyuren worden berekend tegen 60 euro per uur, juridische bijstand tegen 80 euro per uur. Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Voor stichtingen en particulieren is het mogelijk rechtstreeks zaken te doen met onze Thaise partner, hierdoor profiteert u van een BTW tarief van slechts 7%, dus een besparing t.o.v. het huidige tarief van 19% in Nederland met 12% en in de nabije toekomst zelfs extra besparing door de BTW verhoging.

9 BIJLAGE 2 Voorbeeldovereenkomst Ondergetekenden : Administratiekantoor Zen Planetenbaan AK Maarssen Vertegenwoordigd door E. van Gelderen, Partner Hierna te noemen leverancier En.. Zelfstandig ondernemer, hierna te noemen afnemer Zijn het volgende overeengekomen: 1) Leverancier voert voor afnemer zijn/haar financiële administratie. Leverancier zal de financiële transacties verwerken in de administratie, die zich bevindt op de locatie van leverancier en zorgdragen voor archivering van de stukken. 2) De transacties zullen worden verwerkt op kwartaal of maandbasis. Facturering aan de klanten van afnemer is niet inbegrepen, afnemer levert kopieën van de facturen aan. Debiteurenbeheer is niet inbegrepen. 3) De afnemer is verantwoordelijk voor tijdige aanlevering van de gegevens (1 e week na de laatste dag van het kwartaal of de maand). Indien de gegevens te laat worden ingeleverd, kan er vertraging ontstaan in de verwerking. Indien de gegevens pas in de derde of vierde week na de laatste dag van het kwartaal worden ingeleverd, zullen de extra kosten die gemaakt moeten worden i.v.m. tijdige verwerking voor de BTW aangifte in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn 50 euro. Indien door te late inlevering van gegevens door afnemer er een boete door de belastingdienst wordt opgelegd wegens een te late aangifte, zijn de kosten hiervan voor rekening van afnemer. Bij maandaanlevering is er in het geval van kwartaalaangifte voor de eerste 2 maanden van ieder kwartaal geen inlevertermijn.

10 4) Leverancier zal zorg dragen voor een tijdige btw aangifte naar de fiscus, onder voorbehoud van tijdige aanlevering van gegevens. Afnemer dienst hiertoe de inlogcode en wachtwoord voor de site van de belastingdienst ter beschikking te stellen. Leverancier zal zowel per mail als wel per sms tijdig de gegevens voor de betaling aan de fiscus doorgeven aan afnemer. Afnemer is verantwoordelijk voor de tijdige betaling van BTW. Boetes door te late betaling komen voor rekening van afnemer. 5) Afnemer levert per voorkeur de stukken digitaal aan bij leverancier via het afgesproken adres. Het aanleveren van originelen is mogelijk via het postbusadres. Leverancier zorgt voor een correcte archivering van de stukken. 6) Het doen van de jaaraangifte InkomstenBelasting (IB) van de afnemer is inbegrepen bij de vast afgesproken prijs tot een maximum van 4 uur. Eventuele meeruren als gevolg van extra correspondentie, bezwaar of beroep worden doorberekend ad 50,00 euro per uur. 7) Leverancier zal per maand de balans en verlies en winstrekening naar afnemer versturen, plus (indien noodzakelijk) een toelichting daarop. Deze wordt binnen 3 weken na aanlevering van de stukken toegestuurd. 8) Overige werkzaamheden, dan wel advieswerkzaamheden zullen in en na overleg door leverancier met afnemer berekend worden tegen het tarief van 50,00 per uur. 9) De overeenkomst gaat in met het eerste kwartaal van De afgesproken kwartaalsom van xx,xx euro zal met ingang van april in rekening worden gebracht. 10) Beide partijen houden een opzegtermijn van 1 kwartaal in acht. Bij beëindiging van de overeenkomst zullen het volledige dossier, alsmede de database van de afnemer worden overgedragen aan de afnemer, echter exclusief de boekhoudkundige software zelf. 11) De vaste prijs per kwartaal is xx,xx euro. Hiertoe zal de factuur in de tweede maand van het kwartaal worden toegezonden. Na betaling van de factuur wordt overgegaan tot de werkzaamheden. De factuur dient binnen 30 dagen voldaan te zijn. Kosten die gepaard gaan met eventuele incasso van de factuur komen voor rekening van afnemer. Indien blijkt dat het aantal mutaties significant uitkomt boven het aantal van 1000 mutaties op jaarbasis, zullen partijen in overleg gaan om de prijs aan te passen. 12) Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief BTW.

11 In gevallen waarin deze overeenkomst niet voorziet zal aansluiting worden gezocht bij het Nederlandse Recht. Aldus in tweevoud overeengekomen door partijen te Maarsen op 1 januari Namens Administratiekantoor Zen Namens E. van Gelderen Kantoorleider / Partner Eigenaar

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR Deze brochure is bedoeld om u nader te informeren over mijn kantoor. De brochure bestaat uit de volgende 3 hoofdstukken: 1. Dienstverlening 2. Omschrijving van de werkzaamheden: Hier geef ik aan welke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Ons kantoor en onze diensten... 3 3. Waarom dit dienstverleningsdocument?... 4 4. Onze gegevens... 4 5. Wat mag u van ons verwachten... 5 6.

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr. 9031515846 12 10 2015 Beoordeling overeenkomsten tennisvereniging en tennisleraar leerlingen en tennisleraar

Nadere informatie

Elektronische aangifte verplicht vanaf 1 januari 2005

Elektronische aangifte verplicht vanaf 1 januari 2005 2004 Elektronische aangifte verplicht vanaf 1 januari 2005 Vanaf 1 januari 2005 zijn ondernemers verplicht om belasting elektronisch aan te geven. Wat verandert er voor u? En hoe bereidt u zich daarop

Nadere informatie

Administratie en analyse: wij doen dit graag voor u

Administratie en analyse: wij doen dit graag voor u Administratie en analyse: wij doen dit graag voor u Jaarrekeningen - Verlies- en Winstoverzichten per kwartaal of maand - Belastingaangiften - Budgetten Liquiditeitsprognoses Crediteuren- & Debiteurenbeheer

Nadere informatie

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1 Beoordeling overeenkomst tandheelkundige dienstverlening Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc.

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc. Algemene voorwaarden bijlesdocenten Ikwilbijles.nl, gevestigd in Nederland de deel 20, 9531MN BORGER, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56066104. 1 Algemeen Daar

Nadere informatie

"Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt."

Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt. "Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt." (Pieter Klaas Jagersma) Belastingen voor veel starters iets waar ze liever niet over nadenken omdat het niet leuker te maken is en zo ingewikkeld

Nadere informatie

Debiteurenbeheer Dunning Partners

Debiteurenbeheer Dunning Partners Debiteurenbeheer Dunning Partners Dunning, ofwel alle activiteiten en alle vormen van communicatie om facturen betaald krijgen, is voor de continuïteit van elk bedrijf of organisatie van belang. Dunning

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

Uit er aar d zijn wij

Uit er aar d zijn wij Uiteraard zijn wij Wie kunnen BTW terugvorderen? Alle particulieren die op of na 20 juni 2013 (factuurdatum is geldend) een zonnepaneel installatie hebben aangeschaft kunnen de BTW terugvorderen. Particulieren

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN De ondergetekenden gevestigd te postcode en straat te dezen vertegenwoordigd door de heer/mevrouw in zijn/haar functie van hierna te noemen de Contractant en Ceifer Belastingadviseurs

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST

GEBRUIKERSOVEREENKOMST GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie: 18-7-2018 PARTIJEN 1. Zenvoices B.V., met adres Dorpsstraat 52, 4053HN IJZENDOORN, met KvK-nummer 66862892 (Zenvoices) en 2. De gebruiker hierna de Gebruiker. Zenvoices en

Nadere informatie

2 Wie kan een Verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 3

2 Wie kan een Verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 3 Inhoud 1 Waarom deze brochure? 2 2 Wie kan een Verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 3 3 Hoe vraagt u de verklaring aan? 4 4 Wat staat er in de Verklaring arbeidsrelatie? 4 4.1 De inkomsten behoren tot

Nadere informatie

Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts

Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts Stap Actiepunten Hoe lang voor afronding opleiding? Wat VvAA voor je kan betekenen Gereed 1. Aanvragen verklaring arbeidsrelatie (VAR) bij de belastingdienst

Nadere informatie

Serviceovereenkomst Basis H&V

Serviceovereenkomst Basis H&V Serviceovereenkomst Basis H&V De ondergetekenden, Van der Hulst & Verlaan Financiële Planning en Vermogenscoördinatie B.V. gevestigd aan de Burgemeester Pabstlaan 10 C- 10 te Hoofddorp, 2131 XE te Hoofddorp

Nadere informatie

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief.

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief. Tripolair Service Abonnement Introductie U overweegt één of meerdere producten af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft ons gevraagd u hierover te adviseren, de gekozen verzekeringen

Nadere informatie

Propositie MijnAccorderingService

Propositie MijnAccorderingService Propositie MijnAccorderingService Datum: 14-06-2016 AC Portal B.V. ING Bank: NL73 INGB 0683 5206 52 www.acportal.nl Het Sterrenbeeld 17a KvK-nr: 8067547 info@acuity.nl 5215 MK s Hertogenbosch BTW-nr: 8024.28.009.B.01

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD Op alle diensten die door A.C. Holst Financiele dienstverlening worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl

In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl Voor de belastingdienst moet u elk kwartaal BTW-aangifte doen. U krijgt hierover elk kwartaal een brief van de belastingdienst met de

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer VOORBEELDOVEREENKOMST TIJDELIJKE WAARNEMING HUISARTS Beoordeling Belastingdienst nr. 9061554654 13 10 2015 Beoordeling overeenkomst tijdelijke waarneming huisarts Ik ben van mening dat werken volgens de

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT ONDERHOUD PENSIOENREGELING WERKNEMERS

OVEREENKOMST TOT ONDERHOUD PENSIOENREGELING WERKNEMERS OVEREENKOMST TOT ONDERHOUD PENSIOENREGELING WERKNEMERS (ÉÉNJARIG) Ondergetekenden,....... gevestigd te.., ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door..., hierna te noemen Opdrachtgever ; en gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 1 PRIVACYVERKLARING Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Versie 28 juni 2018 Deze privacyverklaring wordt u in principe via e-mail toegestuurd. Indien u 14 dagen na verzending geen reactie hebt

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

2016 Boekhoudtarieven

2016 Boekhoudtarieven Boekhoudtarieven 2016 Takenpakket A: boekhouding samenwerking Taakverdeling Magda Daniels Klant Inboeken verstuurde nota s nee Ja Inboeken ontvangen nota s nee Ja Inboeken bankafschriften nee Ja BTW aangifte

Nadere informatie

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Verzekerd van persoonlijke aandacht Verzekerd van persoonlijke aandacht Per maand: BAsis-serviCe abonnement 15.00 netto tarieven op schadeverzekeringen 18.15 incl. assurantiebelasting Digitale polismap U krijgt toegang tot uw eigen online

Nadere informatie

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F?

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F? Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

2 Wie kan een Verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 3

2 Wie kan een Verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 3 Inhoud 1 Waarom deze brochure? 2 2 Wie kan een Verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 3 3 Hoe vraagt u de verklaring aan? 4 4 Wat staat er in de Verklaring arbeidsrelatie? 4 4.1 De inkomsten behoren tot

Nadere informatie

Wanneer wij van u als opdrachtgever een opdracht in ontvangst nemen, vragen wij voor de uitvoering van deze dienstverlening om persoonsgegevens.

Wanneer wij van u als opdrachtgever een opdracht in ontvangst nemen, vragen wij voor de uitvoering van deze dienstverlening om persoonsgegevens. Privacyverklaring Financial Plaza B.V. 1. Wie zijn wij Financial Plaza B.V. is een administratiekantoor, we ondersteunen zelfstandige ondernemers bij het voeren van een deugdelijke administratie, het uitvoeren

Nadere informatie

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken en Verzekeren worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier Schade Levens Hypotheek Belastingaangifte Mijnkluis PERSONAL FINANCE 4 ALL Geachte heer/ mevrouw, U heeft via ons kantoor producten en/of diensten, naar aanleiding van

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager

Nadere informatie

Bewaartermijn. 10 jaar na datum opstellen. Fiscale aangiften en. 5 jaar na het jaar waarop dit betrekking heeft. Aangifte erfbelasting met

Bewaartermijn. 10 jaar na datum opstellen. Fiscale aangiften en. 5 jaar na het jaar waarop dit betrekking heeft. Aangifte erfbelasting met Privacy Statement Algemeen Dit document dient om aan u als cliënt en/of belanghebbende uit te leggen hoe onze organisatie met privacy omgaat. Immers de bescherming van uw gegevens, de geheimhouding daarvan

Nadere informatie

INSTRUCTIE. Wat houdt het btw voordeel in? Besluit overheid

INSTRUCTIE. Wat houdt het btw voordeel in? Besluit overheid INSTRUCTIE BTW VOORDEEL VOOR DE PARTICULIER ALS ONDERNEMER De Belastingdienst maakt het voor zonnepanelen bezitters leuker: Particulieren met zonnepanelen kunnen btw terugvragen In deze instructie leest

Nadere informatie

De Verklaring arbeidsrelatie

De Verklaring arbeidsrelatie Belastingdienst De Verklaring arbeidsrelatie Zekerheid voor uw opdracht gevers over het inhouden en betalen van loonheffingen Werkt u voor opdrachtgevers, bijvoorbeeld als freelancer of zelfstandige zonder

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als freelancer of zzp er moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen,

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl Beschikking over volledig HR- en Salarispakket. Geen investering in software. Geen last van tijdrovende updates. Zelf altijd en overal de meest up to date gegevens van uw personeel beschikbaar. Alle gegevens

Nadere informatie

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid.

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Onderneem met Tentoo. tentoo.nl Zelfstandig zijn betekent niet dat u er alleen voor staat. Daarom is er Tentoo. De diensten van Tentoo Payrolling Zzp-support

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

Naar aanleiding van het gesprek met mij en onze accountant ontvangt u hierbij ons voorstel aangaande de dienstverlening van Fydee Financiële Diensten.

Naar aanleiding van het gesprek met mij en onze accountant ontvangt u hierbij ons voorstel aangaande de dienstverlening van Fydee Financiële Diensten. [praktijknaam] [straatnaam en huisnummer] [postcode en plaatsnaam] Datum : [datum informatiebezoek] Betreft : offerte Fydee Financiële Diensten Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van het gesprek met

Nadere informatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie Verzonden per mail Naarden, 19 februari 2015 Geachte contactpersoon, Tussen ARAG Legal Services (hierna: ARAGLS) en Omnius is afgesproken dat vanaf 1 augustus 2014 de factuur in een ongedekte betalende

Nadere informatie

De Verklaring arbeidsrelatie

De Verklaring arbeidsrelatie De Verklaring arbeidsrelatie Zekerheid voor u en uw opdrachtgever over de inhouding en afdracht van loonheffingen Werkt u voor een opdrachtgever, bijvoorbeeld als freelancer of zelfstandige zonder personeel?

Nadere informatie

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten.

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Geachte heer/mevrouw., Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Schadeverzekeringen: Wanneer u een

Nadere informatie

De Verklaring arbeidsrelatie

De Verklaring arbeidsrelatie 12345 De Verklaring arbeidsrelatie Zekerheid voor u en uw opdrachtgever over het inhouden en afdragen van loonheffingen Werkt u voor een opdrachtgever, bijvoorbeeld als freelancer of zelfstandige zonder

Nadere informatie

Welkom bij Tentoo TENTOO

Welkom bij Tentoo TENTOO Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

Artiestenverloningen.nl. informatie over verlonen van artiesten

Artiestenverloningen.nl. informatie over verlonen van artiesten Artiestenverloningen.nl informatie over verlonen van artiesten In deze folder wordt u uitgebreid uitgelegd hoe het verlonen bij Artiestenverloningen.nl in zijn werk gaat. U krijgt algemene informatie over

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening

Opdracht tot dienstverlening Opdracht tot dienstverlening Dienstverlening biedt de volgende dienstverlening aan. 1. Opstellen van een financiële analyse / inkomensverklaring / financiele analyse. Tariefgroepen (aankruisen wat van

Nadere informatie

SALARISSERVICE EN -SOFTWARE

SALARISSERVICE EN -SOFTWARE MAAKT TIJD VOOR ONDERNEMEN SALARISSERVICE EN -SOFTWARE CBBS Salarisservice is opgericht in 1960 en daarmee één van de langst bestaande zelfstandige salaris verwerkers. Wij zijn uit - gegroeid tot een allround

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Daartoe zijn wij uiteraard graag bereid. In deze brief leggen wij de afspraken die wij met u hebben gemaakt over onze dienstverlening vast.

Daartoe zijn wij uiteraard graag bereid. In deze brief leggen wij de afspraken die wij met u hebben gemaakt over onze dienstverlening vast. De heer V. Voorbeeld Woningmarktstraat 12 1234 AB Huizen Geachte heer/mevrouw, U heeft een of meer complexe financiële producten (hypothecair krediet, vermogensopbouwproduct, levensverzekering) via ons

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Geachte cliënt, Spée & Van der Maden Verzekering B.V heeft een dienstverleningsdocument opgesteld ter bevordering van een juiste voorlichting aan cliënten omtrent

Nadere informatie

Candor servicepakket CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN. Bouw uw eigen garagepakket!

Candor servicepakket CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN. Bouw uw eigen garagepakket! CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN Bouw uw eigen garagepakket! Geachte heer/mevrouw Introductie U heeft een of meerdere schadeverzekeringen bij ons afgesloten voor uw garagebedrijf.

Nadere informatie

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance Zicht op Zaken Omzet is pas echt omzet als de factuur is betaald. Daarom vraagt u kredietlimieten aan voor klanten met wie u zaken doet en voor potentiële

Nadere informatie

Stap 1: Formulier invullen: 'Opgaaf startende ondernemer'

Stap 1: Formulier invullen: 'Opgaaf startende ondernemer' Stap 1: Formulier invullen: 'Opgaaf startende ondernemer' Formeel bent je ondernemer vanaf het moment waarop je begint met stroom leveren aan het netwerk, dus vanaf de installatiedatum. Als je de btw op

Nadere informatie

Belastingdienst. Toelichting bij de digitale aanvraag Verklaring arbeidsrelatie

Belastingdienst. Toelichting bij de digitale aanvraag Verklaring arbeidsrelatie Belastingdienst Toelichting bij de digitale aanvraag Verklaring arbeidsrelatie Inhoud Algemene informatie 3 Wanneer vraagt u een Verklaring arbeidsrelatie aan? 3 Meer informatie 3 Toelichting bij de vragen

Nadere informatie

Inhoud. 10326-bro-AL93 29-11-2001 09:34 Pagina 3. 1 Waarom deze brochure? 4. 2 Wie kan een verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 5

Inhoud. 10326-bro-AL93 29-11-2001 09:34 Pagina 3. 1 Waarom deze brochure? 4. 2 Wie kan een verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 5 10326-bro-AL93 29-11-2001 09:34 Pagina 3 Inhoud 1 Waarom deze brochure? 4 2 Wie kan een verklaring arbeidsrelatie aanvragen? 5 3 Hoe vraagt u de verklaring aan? 6 4 Wat staat er in de Verklaring arbeidsrelatie?

Nadere informatie

Financiële en Fiscale Deskundigheid

Financiële en Fiscale Deskundigheid Financiële en Fiscale Deskundigheid In deze opleiding ontwikkelt u algemene kennis van Financiën en Fiscaliteit. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als bewindvoerder.

Nadere informatie

405, -: v.o.f. / maatschap / één vennootschap. 585,- plus 75,- per extra vennootschap: > 3 vennootschappen

405, -: v.o.f. / maatschap / één vennootschap. 585,- plus 75,- per extra vennootschap: > 3 vennootschappen Opdracht tot dienstverlening Dienstverlening biedt de volgende dienstverlening aan. 1. Opstellen van een financiële analyse / inkomensverklaring / financiele analyse. Tariefgroepen (aankruisen wat van

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

Administratieve valkuilen startende ondernemers

Administratieve valkuilen startende ondernemers Administratieve valkuilen startende ondernemers Barneveld, 29 november 2011 Cooster coaching accountants Jan van Leeuwen AA Agenda Starten Administratie Belastingen Accountant, boekhouder of.. Starten

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN Op alle diensten die door Hypotheek

Nadere informatie

HANDLEIDING. Inkoopfacturen, inkoopbonnen en verkoopfacturen.

HANDLEIDING. Inkoopfacturen, inkoopbonnen en verkoopfacturen. HANDLEIDING Inkoopfacturen, inkoopbonnen en verkoopfacturen. Inkoopfacturen Wat is een inkoopfactuur? Een inkoopfactuur is een document dat een betalingsverplichting van jouw onderneming aan een leverancier

Nadere informatie

Cliëntenbrief Nieuwe factureringsregels vanaf 1 januari 2013: alle wijzigingen op een rij

Cliëntenbrief Nieuwe factureringsregels vanaf 1 januari 2013: alle wijzigingen op een rij Cliëntenbrief Nieuwe factureringsregels vanaf 1 januari 2013: alle wijzigingen op een rij Onderwerp: nieuwe factureringsregels per 1 januari 2013 Doel: informeren en adviseren Bestemd voor: alle ondernemers

Nadere informatie

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software SEPA en uw PxPlus/ProvideX software CLIEOP vervalt, SEPA komt hiervoor in de plaats Nederland gaat op 1 februari 2014 over op het Europese betalingssysteem, SEPA (Single Euro Payments Area). We gaan niet

Nadere informatie

Certified ISO Risk Management Professional

Certified ISO Risk Management Professional Certified ISO 31000 Risk Management Professional informatie over de driedaagse training inclusief examen organisatie MdP Management, Consulting & Training website email mobiel KvK www.mdpmct.com info@mdpmct.com

Nadere informatie

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer VOORBEELDOVEREENKOMST - TANDHEELKUNDIGE DIENSTVERLENING Beoordeling Belastingdienst nr. 9101580814 13 oktober 2015 Beoordeling overeenkomst tandheelkundige dienstverlening Ik ben van mening dat werken

Nadere informatie

Levering en onderhoud Voedingsmiddelen

Levering en onderhoud Voedingsmiddelen Levering en onderhoud Voedingsmiddelen Dossier Financiële Afspraken, behorende bij de Raamovereenkomst, tussen het Friesland College en [opdrachtnemer] Contractnummer: [aanvullen] Bijlagenummer: Bijlage

Nadere informatie

Vanaf 1 juni 2019 aanmelden voor toepassing nieuwe kleine ondernemersregeling BTW per 1 januari 2020 De eenmanszaak, maatschap en VOF die in Nederland

Vanaf 1 juni 2019 aanmelden voor toepassing nieuwe kleine ondernemersregeling BTW per 1 januari 2020 De eenmanszaak, maatschap en VOF die in Nederland Vanaf 1 juni 2019 aanmelden voor toepassing nieuwe kleine ondernemersregeling BTW per 1 januari 2020 De eenmanszaak, maatschap en VOF die in Nederland gevestigd zijn met een beperkt af te dragen bedrag

Nadere informatie

Freelancers en zzp'ers

Freelancers en zzp'ers Freelancers en zzp'ers Zelfstandig of toch niet? Arbeidsrecht Belastingen Maart 2011 / E-0444 Kamer van Koophandel Nederland, Woerden Freelancers en zzp's E-0444 03-2011 1 In deze brochure: 1. Zelfstandig

Nadere informatie

DE WET INCASSOKOSTEN (WIK) WAT BETEKENT DIT VOOR U?

DE WET INCASSOKOSTEN (WIK) WAT BETEKENT DIT VOOR U? DE WET INCASSOKOSTEN (WIK) WAT BETEKENT DIT VOOR U? 1 Inhoudsopgave Blz. 1. Inleiding 3 2. 14-dagen brief 3 3. Berekening incassokosten 3 4. Btw 4 5. Afwijkingen van de incassokosten berekening 4 6. Meerdere

Nadere informatie

gaan een overeenkomst aan betrekking hebbende op NAAM, geboren op DATUM, hierna te noemen Gedetacheerde ;

gaan een overeenkomst aan betrekking hebbende op NAAM, geboren op DATUM, hierna te noemen Gedetacheerde ; DETACHERINGOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN 1. NAAM Gemeente of Vennootschap, ADRES, ten deze vertegenwoordigd door NAAM, hierna te noemen Uitlener, en 2. Gemeente Arnhem, statutair gevestigd te Arnhem, ten

Nadere informatie

In deze instructie leest u wat de handelingen zijn om van het BTW voordeel gebruik te maken.

In deze instructie leest u wat de handelingen zijn om van het BTW voordeel gebruik te maken. INSTRUCTIE BTW BTW VOORDEEL VOOR DE PARTICULIER ALS ONDERNEMER In deze instructie leest u wat de handelingen zijn om van het BTW voordeel gebruik te maken. Let op: Ondanks dat we met zorg deze instructie

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten.

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Onderwerp: Bevestiging van uw aanmelding bij MAIN Energie Geachte [aanhef] [achternaam], Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Indien u vragen heeft over

Nadere informatie

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013)

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013) SFA B.V. Postbus 6007 5700 ES HELMOND (t) 0492-780630 (f) 0492-780639 www.sfa-advies.nl info@sfa-advies.nl ING Bank 67.13.37.912 KvK 17113848 AFM 12005925 SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Opdrachtgever aan Go2UBL opdracht wenst te verlenen tot het verrichten van dergelijke diensten tegen na te noemen voorwaarden;

ALGEMENE VOORWAARDEN. Opdrachtgever aan Go2UBL opdracht wenst te verlenen tot het verrichten van dergelijke diensten tegen na te noemen voorwaarden; ALGEMENE VOORWAARDEN Go2UBL is in staat digitale (financiële) documenten te verrijken, om zo een UBL bestand te genereren, hierna ook te noemen: de dienst; de dienst een efficiënte boekhoudkundige verwerking

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen.

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen. WFT Dienstenwijzer Inleiding U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële belangen

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr. 9081593705 12 10 2015 Beoordeling overeenkomst tussen opdrachtgever en DJ Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde

Nadere informatie

Dienstenpakket De Rendant

Dienstenpakket De Rendant Dienstenpakket De Rendant A. Administratie en Financiën 1. Het uitvoeren van het administratief beheer, naar beste weten en kunnen en met inachtneming van de belangen van de vereniging. Ledenbestand en

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Hypotheek Advies Kantoor is een handelsnaam van Financiën Winkel B.V.

Dienstenwijzer. Hypotheek Advies Kantoor is een handelsnaam van Financiën Winkel B.V. Dienstenwijzer Wie zijn wij? Financiën Winkel B.V. handelt onder de naam Hypotheek Advies Kantoor en is gevestigd te Helmond. Het postadres van de onderneming is Postbus 137, 5730 AC Mierlo. U kunt ons

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters Onze Dienstverlening V1, 2013 Pagina 1 Onze Dienstverlening V1, 2014 Inleiding Financiële Meesters Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN BEMIDDELING Beoordeling Belastingdienst nr. 9051625886 21 03 2016

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN BEMIDDELING Beoordeling Belastingdienst nr. 9051625886 21 03 2016 De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) heeft aan de Belastingdienst een model bemiddelingsovereenkomst voorgelegd, met het verzoek te beoordelen of er voor de bij deze overeenkomst

Nadere informatie

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren

Nadere informatie