Windows Technical Preview. Bron :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Windows Technical Preview. Bron : http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/preview"

Transcriptie

1 Windows Technical Preview Bron :

2 Waar is Windows 9? Meteen na de aankondiging van Windows 10 ging de meeste discussie niet over het besturingssysteem zelf, maar over de versie-hinkstapsprong. Waarom geen Windows 9? De onderbouwing dat de release zo groot is dat een versie overgeslagen moet worden naar een rond getal klinkt als lege marketingbabbel. Hardnekkige geruchten doen de ronde dat het getal '9' conflicten zou opleveren voor software die ook nog werkt op de oude Windows-versies 95 en 98. Sommige software kijkt bij het vaststellen van de versie vaak niet naar het volledige getal 95 of 98, maar enkel naar het getal 9 om te concluderen dat het om Windows 95 of 98 gaat. Begin hier Het menu Start is terug: persoonlijker, georganiseerder en leuker. Het volledige Startscherm is er ook en je kunt makkelijk heen en weer schakelen. Jouw keuze. Wat biedt het menu? Klik voor het Startmenu op de Startknop (of druk op de Starttoets op je toetsenbord). Deel het menu naar eigen wens in. Maak mappen, contacten en apps vast. Verplaats of wijzig het formaat van de tegels of wijzig het formaat van je hele Startmenu. Tevreden? Maak dan alles vast. Maak apps vast aan Start en bekijk live updates, zoals voor nieuwe , afspraken of de weersvoorspelling. Klik op de Start-knop, klik op Alle apps, klik met de rechtermuisknop op de app die je wilt vastmaken (of houd deze ingedrukt) en klik op Aan Start vastmaken. Als je een map wilt vastmaken, klik je erop met de rechtermuisknop (of houd je de map ingedrukt) en klik je vervolgens op Aan Start vastmaken. Overal en alles zoeken Doorzoek tegelijkertijd je pc en het web. Open het Startmenu en typ je zoekopdracht, Windows Search doet de rest.je kunt ook een zoekopdracht vanaf de taakbalk starten. Klik op de knop Zoeken en begin met typen.

3 Jij bepaalt het De Aan/uit-knop is terug, bovenaan het Startmenu. Schakelen naar het Startscherm Ga voor meer overzicht naar het touch-vriendelijke Startscherm in plaats van naar het Startmenu. Schakelen tussen Startmenu en Startscherm Sla eerst al je werk op. Meld je af van Windows om deze wijziging te maken. 1. Klik op de Start-knop, typ navigatie-eigenschappen en klik op Navigatie-eigenschappen. 2. Klik op het tabblad Startmenu, klik op Het Startmenu in plaats van het Startscherm gebruiken en klik op OK.

4 Download apps Windows Technical Preview wordt geleverd met ingebouwde apps voor foto's, muziek, films en . In de Windows Store vind je er nog duizenden meer, van marquee games tot apps waarmee je contact kunt onderhouden en productiever kunt zijn. Ontdek de Windows Store Klik op Store in Start of op je taakbalk (hiervoor is een internetverbinding en een Microsoft-account vereist). Zoek je favoriete apps of bekijk de populaire apps, categorieën en verzamelingen en ontdek onze nieuwste aanbevolen apps en games. Als je jouw app hebt gekozen, klik dan voor een betaalde app op Kopen of Proberen of op Installeren voor een gratis app. Maak je favorieten vast Maak je apps aan Start vast, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt en bekijk live-updates voor je , herinneringen en weersvoorspellingen. Je kunt je apps ook aan de taakbalk van je bureaublad vastmaken. 1. Klik in het Startmenu op Alle apps. (Klik als je het Startscherm gebruikt op de pijl in de linkerbenedenhoek of veeg naar boven vanuit het midden.) 2. Klik met de rechtermuisknop op een app (of houd deze ingedrukt) en klik op Aan Startscherm vastmaken of Aan taakbalk vastmaken.

5 Apps gebruiken Klik op de optieknop van de app opties verschillen per app. als je wilt zoeken, afdrukken of instellingen wijzigen. De beschikbare Neem je apps met je mee Je kunt jouw apps gratis op elke andere pc met Windows Technical Preview of Windows 8.1 installeren. Meld je aan bij de Store met je Microsoft-account, klik op Account en vervolgens op Mijn apps. Veeg naar beneden of klik met de rechtermuisknop op de app die je wilt installeren en tik of klik op Installeren. Doe meer met apps Werk slimmer, gebruik de nieuwe knop Task view behouden. (Taakoverzicht) op de taakbalk om het overzicht te Schakelen tussen apps Klik op de knop Task view (Taakoverzicht) om snel tussen geopende apps te schakelen. Als je verschillende apps tegelijkertijd wilt zien, sleep ze dan naar de zijkant of een hoek van het scherm. Je ziet waar de app wordt vastgemaakt, samen met andere apps die automatisch ernaast worden vastgemaakt.

6 Je apps groeperen Maak aangepaste groep-apps op je bureaublad voor productie, entertainment of wat je wilt. Klik op de knop Task view (Taakoverzicht) en vervolgens op Add a desktop (Een bureaublad toevoegen). Open de apps die je op dat bureaublad wilt gebruiken. Klik nogmaals op de knop Task view (Taakoverzicht) om tussen bureaubladen te schakelen. Bestanden zoeken Verkenner Home is de nieuwe locatie voor al je favorieten, recente documenten en bestanden en mappen die je het meest gebruikt. Je komt er door op de knop Verkenner op de taakbalk te klikken. Ga voor je map Documenten naar de Verkenner en open Deze pc.

7 Open je bestanden vanaf elke locatie Sla je bestanden op in OneDrive, de cloudopslag die je gebruikt met een Microsoft-account, en open ze vanaf elke pc, tablet of smartphone. Sleep je bestanden eenvoudig naar de OneDrive-map in de Verkenner. Als je in Word, Excel of een andere app een bestand wilt opslaan, kies dan OneDrive als locatie. Als je van OneDrive de standaardlocatie voor al je documenten, foto s en video s wilt maken, ga dan naar OneDrive in Pc-instellingen. Meer manieren om te delen Verstuur bestanden op het tabblad Delen. Deel via , via een netwerk of met andere pc s, of deel ze met een andere app met de knop Delen. Instellingen personaliseren en wijzigen Pas de instellingen voor je pc en apps aan je eigen voorkeur aan. Pc-instellingen Klik voor de meest gebruikte instellingen op de knop Start Zoek de instelling die je wilt wijzigen., typ Pc-instellingen en klik op Pc-instellingen.

8 Gebruik voor de meer geavanceerde instellingen het Configuratiescherm. Klik op de knop Start, typ configuratiescherm en klik op Configuratiescherm. App-instellingen Klik voor de app-instellingen op de optieknop linksboven in de app en klik op Instellingen. Kies je eigen stijl Geef je pc iets eigens, personaliseer je accountafbeelding en je vergrendelingsscherm. Een accountafbeelding toevoegen 1. Klik op de knop Start, typ afbeelding en klik op Uw accountafbeelding wijzigen. 2. Klik op Bladeren, klik op de gewenste afbeelding en klik vervolgens op Afbeelding kiezen. Je accountafbeelding verschijnt in het Startmenu en op andere plaatsen op je pc. De afbeelding op je vergrendelingsscherm wijzigen 1. Klik op de knop Start, typ afbeelding en klik op De afbeelding op het vergrendelingsscherm wijzigen. 2. Klik op een afbeelding of klik op Bladeren als je een andere afbeelding wilt.

9 Tien nieuwe functie (met screenshots) Bron : Vertaling : Google Translate (https://translate.google.nl/)

10 Het Menu Start Zo welkom als de terugkeer van de Start-knop in Windows 8.1, Windows 10 terug brengt in het menu Start met een mooie Modern UI make-over. Het is echt het oude startmenu in een nieuwe huid met tegels om apps, en een zoekbalk. Het menu neemt aanzienlijke ruimte op het scherm als u de submenu's uit te breiden. De tegels werken in real-time, dus als je gemist dat over het startscherm hoef je niet meer zonder kunnen. Start Screen Of Desktop Mode Als u een upgrade naar Windows 8 voor het opstartscherm, of onthielden zich van te doen als gevolg van de Start-scherm, Windows 10 biedt u de keuze tussen de twee. U kunt een of de ander. Standaard, voor zover de Technical Preview betreft, het menu Start is ingeschakeld. Als u wilt naar het startscherm te gebruiken in plaats, opent de eigenschappen van de taakbalk en selecteer het tabblad Menu Start.Verwijder het vinkje bij 'Gebruik het menu Start in plaats van het scherm Start' optie en de toepassing van de verandering. U wordt afgemeld bij Windows voor de wijziging door te voeren.

11 Moderne Apps Run Op Uw Bureaublad Omdat je kunt kiezen tussen het scherm Start en het bureaublad met de Start-menu, kan je je afvragen hoe die zeer Modern UI-achtige apps te zien in het menu Start wordt uitgevoerd wanneer het Start-scherm is uitgeschakeld. Het antwoord is dat Modern apps nu kan draaien op de desktop in hun eigen vensters.deze apps kunnen worden geklikt en betegeld, kunnen ze worden geminimaliseerd, en ze kunnen je notificaties sturen. Virtual Desktops Eindelijk. Microsoft speelt catch-up met de introductie van virtuele desktops omdat zowel OS X en Linux hen hebben gesteund sinds de tijd van de dinosaurussen (of de Flintstones op zijn minst). Apps die u op een desktop te openen zijn beperkt tot alleen die desktop. Overschakelen naar de app zal je naar dat bureaublad. Op dit moment lijkt het niet alsof je kan een app openen op meer dan een desktop. Een bureaublad toe te voegen, klik de nieuwe multi-tasking knop naast de zoek-knop en klik op Toevoegen Desktop in het scherm overlay.

12 Multi-Tasking De oude Windows + Tab-toets doet hetzelfde in Windows 10 die het deed in de vorige versie, maar met een nieuwe lay-out. In plaats van panning door openstaande ramen een voor een, dan kunt u zien dat ze elkaar aangelegd kant en kiezen welke u wilt overschakelen. De speciale multi-tasking-knop is bedoeld om het gemakkelijker maken voor tablet-gebruikers om over te schakelen tussen apps. Snap Assist Snap was een enorm populaire functie toen het werd ingevoerd waardoor ramen heel gemakkelijk te beheren. Dat was het succes dat veel Mac-gebruikers gezocht naar manieren om het te repliceren en veel ontwikkelaars verplicht hen met een oplossing. In Windows 10, hebben we Snap Assist te maken snapping en stapelen ramen makkelijker. Windows kan worden geklikt helft de schermgrootte of enkel een kwart gedeelte van het scherm. Wanneer u een venster snap, andere open vensters verschijnen als zwevende miniaturen, zodat u gemakkelijk kunt overschakelen naar hen. Snap was een leuke functie en Windows 10 is het beter heel goed, terwijl nog steeds het maken van zeker dat het functioneel is.

13 Vernieuwde Taakbalk Dit is een functie die tablet-gebruikers ten goede komt meestal; de pictogrammen zijn groter en twee nieuwe voor het openen van het multi-tasking scherm en zoeken zijn toegevoegd. Het pictogram van Windows Verkenner is eveneens opnieuw ontworpen. Zoeken Windows 10 heeft een nieuwe speciale zoekfunctie naast de zoekbalk in het startmenu en de Charms bar.als u in het menu Start staat, je in principe drie verschillende manieren om te zoeken naar bestanden etc. Uiteraard Microsoft wil maken het super makkelijk voor u om de dingen niet uit wat te vinden. Deze functie is misschien wel het enige vraagteken in mijn hoofd. Tablet-gebruikers kunnen gebruik maken van de Charms bar gemakkelijk, en desktop-gebruikers kunnen in het menu Start of de Start-scherm, dus waarom deze nieuwe toevoeging te gebruiken? Het laat je niet alleen zoeken, maar houdt ook een geschiedenis van recente zoekopdrachten en toont u online trends.

14 Command Prompt Windows 10 brengt de opdrachtprompt naar de 21e eeuw met ondersteuning voor tal van sneltoetsen. Het is niet standaard ingeschakeld, zodat het venster Eigenschappen te openen en schakel deze in door de optie 'Enable experimentele console functies' onder de tab Experimental. Windows Verkenner Tot slot is er de Windows Verkenner en het tabblad Start op het lint toegevoegd. Aandelenopties zijn ook toegevoegd aan het lint om het delen van bestanden eenvoudiger te maken over . Nogmaals, het is een inhaalslag naar een andere desktop OS.

15 Conclusie Windows 10 zeker lijkt de poging van Microsoft, een schijnbaar succesvolle tot nu toe, bij de vaststelling van alles mis is met Windows 8 De naam zou kunnen zijn niet in orde, maar je kunt niet om het veel als je je realiseert het menu Start is terug. Het is ook vermeldenswaard dat wat Microsoft verpest in zijn haast om een uniforme desktop en tablet OS te brengen, het is aanzienlijk met Windows 10 Een verandering die we niet krijgen nog te zien in de technische voorvertoning al was aangekondigd op het evenement vast, is de nieuwe charmes bar. Het enige wat we weten is dat het anders zal uitzien. Heeft u Windows 10 een poging gegeven? Hoe vond je het?

Windows 7 / 8.1 Basis

Windows 7 / 8.1 Basis Windows 7 / 8.1 Basis Inhoudsopgave 0. Inleiding... 3 1. Functionaliteiten Windows 7 en 8.1... 4 1.1 Inloggen in Windows 7 en Windows 8.x... 4 1.2 Programma s en bestanden in de taakbalk... 8 1.3 Aero

Nadere informatie

INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD

INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD Dit is een handleiding over het inrichten van de Daxis Cloud, waarin enkele onderdelen voor het personaliseren worden behandeld. Inhoud 1. Inleiding... 2 2. De metro-omgeving...

Nadere informatie

WINDOWS 8 TIPS, TRUCS & INFORMATIE

WINDOWS 8 TIPS, TRUCS & INFORMATIE WINDOWS 8 Windows 8 zit vol met mooie nieuwe features, zoals de kleurrijke Metrointerface, een vernieuwde Explorer, aantrekkelijke desktop tiles, handige systeemherstel opties en nog veel meer. In deze

Nadere informatie

Het SchoonePC boek. Computerbijbel voor Windows 8.1. 19 e druk. Menno Schoone www.schoonepc.nl

Het SchoonePC boek. Computerbijbel voor Windows 8.1. 19 e druk. Menno Schoone www.schoonepc.nl Het SchoonePC boek Computerbijbel voor Windows 8.1 19 e druk Menno Schoone www.schoonepc.nl Het SchoonePC Boek - Windows 8.1 Voor meer informatie en bestellingen: website: www.schoonepc.nl e-mail: boek@schoonepc.nl

Nadere informatie

Presentatie Windows 7

Presentatie Windows 7 Presentatie Windows 7 Theun Bollema Januari 2011 Al doende leert men * We gaan in vogelvlucht het os windows 7 behandelen. * Het is omwille van de tijd onmogelijk om diep op de materie in te gaan aangezien

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Aan de slag... 7

INHOUDSOPGAVE. Aan de slag... 7 Handleiding INHOUDSOPGAVE Aan de slag... 7 Anatomie van jouw Kobo Arc 10HD... 8 Jouw Kobo Arc 10HD opladen... 9 Jouw Kobo Arc 10HD in slaap sussen en wakker maken... 10 Het touchscreen gebruiken... 11

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

3/05/2012. Een samenwerking tussen. * Bib Kortrijk. * Vormingplus Kortrijk. * Seniornet Vlaanderen

3/05/2012. Een samenwerking tussen. * Bib Kortrijk. * Vormingplus Kortrijk. * Seniornet Vlaanderen 3/05/2012 Een samenwerking tussen * Bib Kortrijk * Vormingplus Kortrijk * Seniornet Vlaanderen A. Deel 1 : info, uitleg en demo (van 10 tot 11 uur) 1. Wat zijn computerbestanden? 2. Soorten bestanden 3.

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Zarafa

Handleidingen 1.0 Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa In dit document vind je de handleidingen voor Zarafa zoals aangeboden door ECM2. I. Zarafa Email en Agenda 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens...

Nadere informatie

Copyright door het Ubuntu-handleidingteam. Enkele rechten voorbehouden. c b a

Copyright door het Ubuntu-handleidingteam. Enkele rechten voorbehouden. c b a Copyright door het Ubuntu-handleidingteam. Enkele rechten voorbehouden. c b a Dit werk is uitgebracht onder de Creative Commons A ribution Share Alike. License. Om een exemplaar hiervan te bekijken, zie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry Link voor Windows Versie: 1.2.3 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2014-01-20 SWD-20140120093820720 Inhoud Verwante bronnen...5 Aan de slag... 6 Info over BlackBerry Link...6 BlackBerry Link

Nadere informatie

Inhoud tips en trucs 2011 ha

Inhoud tips en trucs 2011 ha Inhoud tips en trucs 2011 ha 1 Inhoud 2 Vervolg inhoud 3 Email - Coderen e mail adres 4 E-mail - Mail aan verschillende personen sturen 5 Gebruikersaccountbeheer deel 1 6 Gebruikersaccountbeheer deel 2

Nadere informatie

Over je ereader...5. Wi-Fi gebruiken...14

Over je ereader...5. Wi-Fi gebruiken...14 Handleiding Kobo Aura-gebruikersgids Inhoudsopgave Over je ereader...5 Anatomie van je Kobo ereader...5 Je Kobo ereader opladen...7 Je Kobo ereader opladen met een muuradapter...8 Je Kobo ereader aan-

Nadere informatie

Deze pagina werd bewust blanco gelaten

Deze pagina werd bewust blanco gelaten Deze pagina werd bewust blanco gelaten 2 1 Voorwoord Gedurende de afgelopen 2 jaar heb ik binnen het Ubuntu-be LocalTeam al heel wat mensen geholpen om hun eerste stappen te zetten in Ubuntu. Doorheen

Nadere informatie

Jaargang 23 - Nummer 4-2013 met o.a.: - Tips & Trucs - Fixit: Online fixer van Microsoft - Windows 8 toevoegen aan uw netwerk

Jaargang 23 - Nummer 4-2013 met o.a.: - Tips & Trucs - Fixit: Online fixer van Microsoft - Windows 8 toevoegen aan uw netwerk COLOFON Dit informatieblad van de Computer Club Schagen e.o. verschijnt maandelijks, met uitzondering van de zomermaanden. Verspreiding aan leden, sponsors en tijdens de clubmiddag op de leestafel. Bestuur

Nadere informatie

Mail omzetten van POP naar IMAP. Geschreven door Bert Vos - Oog voor Omgeving Datum: 24 februari 2015

Mail omzetten van POP naar IMAP. Geschreven door Bert Vos - Oog voor Omgeving Datum: 24 februari 2015 Mail omzetten van POP naar IMAP. Geschreven door Bert Vos - Oog voor Omgeving Datum: 24 februari 2015 Inleiding. Iedereen die tegenwoordig een computer heeft, gebruikt ook wel de e-mail. Dit is in de meeste

Nadere informatie

Uitleg van de Systeeminstellingen in Ubuntu.

Uitleg van de Systeeminstellingen in Ubuntu. Uitleg van de Systeeminstellingen in Ubuntu. In Windows kun u in het configuratiescherm de computer aanpassen naar uw wensen. In Ubuntu heet dit Systeeminstellingen. Ik zal in deze handleiding de meest

Nadere informatie

Microsoft Office Word 2007

Microsoft Office Word 2007 Microsoft Office Word 2007 Inhoudsopgave 1 WORD 2007... 3 1.1 Easy Learning... 3 1.2 Vind je Easy Learning leuk?... 3 1.3 Sneller werken met Word... 3 Links direct doorklikken... 3 Documenten direct in

Nadere informatie

Workshop : Overstappen naar Windows 8

Workshop : Overstappen naar Windows 8 Workshop : Overstappen naar Windows 8 Inleiding Windows 8 is klaar en iedere pc met XP, Vista of Windows 7 komt volgens Microsoft in aanmerking voor een upgrade. Maar hoe upgraden zonder gegevens te verliezen?

Nadere informatie

Over je ereader... 4. Je Bibliotheek Gebruiken... 12. Op je ereader lezen... 20

Over je ereader... 4. Je Bibliotheek Gebruiken... 12. Op je ereader lezen... 20 Kobo Touch Handleiding Inhoudsopgave Over je ereader... 4 Anatomie van je ereader... 4 Je ereader laden... 5 Het touchscreen gebruiken... 7 In slaapstand plaatsen en wekken... 9 Met je computer verbinden...

Nadere informatie

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios NotuBiz Trias III K.P. v.d. Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Telefoon: 010-789 09 90 E-mail:

Nadere informatie

Back-up deel 1: introductie

Back-up deel 1: introductie Back-up deel 1: introductie In dit cursusdeel leer je wat een back-up is, waarom je deze moet maken en van welke bestanden. Je leert ook waar je de back-up het beste op kunt slaan. Zo leer je hoe je een

Nadere informatie

Copyright e Ubuntu Manual Team. Sommige re ten voorbehouden. cba

Copyright e Ubuntu Manual Team. Sommige re ten voorbehouden. cba Copyright e Ubuntu Manual Team. Sommige re ten voorbehouden. cba Dit werk is uitgebra t onder de Creative Commons A ribution Share Alike. Licentie. Om een exemplaar hiervan te bekijken, zie Appendix A,

Nadere informatie

Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007 Microsoft Outlook 2007 Inhoudsopgave 1 OUTLOOK 2007... 3 1.1 Onderdelen van Outlook... 3 1.2 Outlook algemeen... 3 Leesbevestiging instellen... 3 1.3 Sneltoetsen... 5 Algemeen gebruik sneltoetsen... 5

Nadere informatie

Gebruikersaccountbeheer (UAC)

Gebruikersaccountbeheer (UAC) Gebruikersaccountbeheer (UAC) Ook in Windows 7 is Gebruikersaccountbeheer (UAC) aanwezig. In Windows Vista is alleen de mogelijkheid om deze 'toestemmingen vensters' uit te schakelen. In Windows 7 is dit

Nadere informatie

Bureaublad-chaos. De nadelen van het bewaren op je bureaublad

Bureaublad-chaos. De nadelen van het bewaren op je bureaublad Bureaublad-chaos Wist je dat het zetten van bestanden direct op je bureaublad je productiviteit kan schaden? Ik was vroeger een van die mensen die alles direct op hun bureaublad bewaarden, downloaden,

Nadere informatie

Uw HTC Rhyme Uitgebreide Handleiding

Uw HTC Rhyme Uitgebreide Handleiding Uw HTC Rhyme Uitgebreide Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag Inhoud van de doos 8 HTC Rhyme 9 Achterklep 11 SIM-kaart 13 Geheugenkaart 13 Batterij 15 Het toestel in- of uitschakelen. 16 Uw pincode

Nadere informatie

Handleiding MOBICROSS actie banners

Handleiding MOBICROSS actie banners Handleiding MOBICROSS actie banners Met de kant & klare MOBICROSS actie banners vergroot jij je kans om sneller je netwerk te bouwen. Je kunt je eigen campagne maken door de banners op je website te plaatsen,

Nadere informatie

Handleiding. Voor Windows en Mac. LiveSchijf Burgemeesterlaan 14 3971 CS DRIEBERGEN-RIJSENBURG info@liveschijf.nl liveschijf.nl

Handleiding. Voor Windows en Mac. LiveSchijf Burgemeesterlaan 14 3971 CS DRIEBERGEN-RIJSENBURG info@liveschijf.nl liveschijf.nl Handleiding Voor Windows en Mac LiveSchijf Burgemeesterlaan 14 3971 CS DRIEBERGEN-RIJSENBURG info@liveschijf.nl liveschijf.nl Voor vragen stuurt u een e-mail naar support@liveschijf.nl Inhoud Online Backup

Nadere informatie

www.wphandleiding.nl 1

www.wphandleiding.nl 1 www.wphandleiding.nl 1 Introductie Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding

Nadere informatie