LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden & wensen. van alles wat. oude projecten nieuwe projecten. december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden & wensen. van alles wat. oude projecten nieuwe projecten. december 2014"

Transcriptie

1 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2014 oude projecten nieuwe projecten van alles wat vrienden & wensen

2 LCA Inhoud oude projecten LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief nieuwe projecten van alles wat december 2014 wensen vrienden van LCA

3 1 oude projecten. Oude projecten revisited: We horen nog vaak en veel over onze oude projecten. Uit Sulawesi, Indonesië horen we dat onze bibliotheek dagelijks door veel studenten wordt gebruikt en dat alles nog in heel goede orde is. In Makobe, Kenya viert de man van Yvonne zijn 50ste verjaardag. Yvonne zijn we heel dankbaar voor haar organisatie van onze Tanzania-safari. (That is what friends are for!!!). Luuk in Kisumu meldt dat het fietsencentrum ver gevorderd is en Henk en Herman zijn weer naar Gambia, om te kijken of alles nog naar wens gaat en om röntgenfoto s te regelen voor het meisje dat we niet kunnen vergeten. Vrienden van Kimberley en Eric in Tanzania zijn nu daar, met een flinke hoeveelheid foto s van ons laatste project. We zijn blij dat we vanaf nu bij menig Tanzaniaan thuis aan de muur van huis of hut hangen. Kimberley mailt ook dat de school dankzij ons nu een SPORTS ROOM heeft. Via Lae-titia en Bas in Kenya kregen een aantal van onze starters kans wat geld voor hun goede doel bijeen te brengen, hierover later. Het Fahari centrum waaraan wij in bescheiden mate hebben meegewerkt door het maken van de groententuin en het financieren van de waterput is nu bijna klaar. Een prachtige veilige thuishaven voor kinderen die niet bepaald de hoofdprijs gewonnen hebben als het gaat om veilig opgroeien. Nieuwsgierig? google maar op Fahari Mtwapa Kenya. En zie hoe hard er gewerkt is door de stichting Fahari.

4 2 nieuwe projecten Twee jongens hebben hun eigen plan, ze fietsten de Mont Ventoux op voor hun eigen goede doel, en gaan tevens voor de Award. En alweer iets bijzonders, de twee vrienden zitten op verschillende locaties van Liemers College, Landeweer en Heerenmaten. Behalve fietsen zijn ze nog veel meer van plan, want de Award beslaat vier gebieden en fietsen voor het goede doel is er maar een van. Een heel klein groepje zamelt geld in voor de kankerbestrijding. Prima doel, award-waardig. Collega Janneke Jegen gaat weer naar Bosnië. Haar project is niet direct LCAward, maar deelnemers kunnen deelname aan dit project wel opnemen in hun categorie Maatschappij. Herfstvakantie 2015 is de streeftijd van de Sri Lanka groep, een stel enthousiaste vrienden die gaat helpen een schoollokaal in Sri Lanka op te knappen. Door groot succes verwacht de school per januari nieuwe leerlingen, dus is het extra lokaal heel erg nodig. We gaan bouwen, schilderen, decoreren en natuurlijk veel praten met de kinderen, en ook nog de omgeving verkennen. De eerste ouderavond is geweest, de contactpersoon uit Sri Lanka heeft verteld, de ouders zijn grotendeels overtuigd van de missie.

5 2 nieuwe projecten (continued). Maar de Award is niet alleen grote projecten over de grens: alle deelnemers die een Award krijgen voldoen aan dezelfde voorwaarden. Ze doen meer dan andere leerlingen in de categorieen Studie, Maatschappij, Sport/Expeditie en Cultuur. Museum, het Natural History Museum, het Imperial War Museum en nog veel meer! En verder: overal borrelt en bruist het weer. En een redelijk nieuw verschijnsel: vele deelnemers kijken in de categorie Studie vooral eens nader naar hun vakken en maken plannen om hun examenkansen te vergroten of om bepaalde vakken extra uit te bouwen. En nog mooier, vaak praten we met onze deelnemers over het belang van een goede studiehouding, over het belang van discipline en doorzetten. Vaak leveren zulke gesprekken de deelnemers een betere kijk op zichzelf op. In dit kader vallen ook de gesprekken over de Medal Race. Onze deelnemers bespreken hun vorderingen voor de Award drie keer in het jaar dat ze de Award denken te krijgen. Hun prestaties komen langs, ze krijgen tips om hier of daar nog iets te verbeteren en ze denken na over hun eindpresentatie, waarin de nadruk moet liggen op hun persoonlijke groei. Vlaaien : wel eens 350 vlaaien bij elkaar gezien? Wij wel.! In samenwerking met stichting Fahari, ( Mtwapa, Kenya) hebben onze deelnemers vlaaien aan de man en vrouw gebracht. Profijt voor Fahari, profijt voor Sri Lanka, profijt voor Bosnië en profijt voor KiKa. Vier meiden in hun race voor de Award gingen helemaal alleen een week naar Londen, voor hun Engels, voor Cultuur en natuurlijk ook voor hun plezier. Ze spraken niet alleen Engels met de Engelsen, vanaf Zevenaar was hun voertaal Engels. En ze bezochten alle grote en beroemde musea in Londen, het Victoria&Albert, het Science

6 3 van alles. Maandag 22 juni 2015, uur: Wat dan? Dan vieren wij ons eerste lustrum! Voor de vijfde keer reiken we de Awards uit, we weten dat de Commissaris van de Koning in Gelderland aanwezig is, we hopen dat ons Comité van Aanbeveling er voltallig is, vele Ambassadors staan te popelen en we zijn druk bezig er weer een mooie dag van te maken. Alvast voor de agenda! Verder hopen we onze Ambassadors te zien rond de kerst, voor de inmiddels traditionele kerstbijeenkomst. Omdat er jaarlijks Ambassadors bijkomen kon het wel eens een drukke boel worden. Even voorstellen: onze nieuwe penningmeester. Ronald Kuijper neemt het stokje over van Toon Opdam, bedankt Toon, welkom Ronald. Ronald is in Gambia geweest, heeft gezien hoe onze deelnemers er gewerkt hebben, is bevlogen geraakt en zorgt ervoor dat onze financiele administratie vlekkeloos is. Ronald is in het dagelijks leven ook leraar Economie op het Liemers College. Piet van Breukelen, oud-docent Engels op het Liemers College is al lang onze PRman. Alle stukken over de Award in de plaatselijke kranten komen daar via hem. Bedankt Piet en ga zo door! De website is in de lucht en we kunnen hem zelf onderhouden, mooi! Op de site onze uitgangspunten, onze projectverslagen, ons financieel overzicht, onze Anbi-status, onze nieuwsbrieven en onze brochures. ( vooral de buitenlandbrochure is de moeite van het lezen waard voor ouders van deelnemers).

7 3 van alles. Meisje in Gambia: met de Kerst voor de deur nog iets dat ons nogal bezighoudt: iets waarvoor wij niet direct een oplossing weten en waarmee u misschien kunt helpen. Tijdens ons laatste project in Gambia zagen we een van de leerlingen moeilijk lopend tussen twee anderen naar school gaan. Het bleek dat haar been gebroken was, door een medicijnman provisorisch gezet, weer gebroken en zo maar aan elkaar gegroeid was. ( een beetje fantasie is maar nodig om je voor te stellen hoe pijnlijk dit geweest moet zijn). Navraag bij dokter en leraren leverden het volgende antwoord op: Wat moeten we doen als we betrokken raken, hoe regelen we een operatie, hoe betalen we dat, daarom doen we maar niets om het kind geen valse hoop te geven. Nu, een half jaar later, krijgen we röntgenfoto s, en misschien hulp. Wij vinden dat het meisje geholpen moet worden en houden u op de hoogte. Op dit moment zijn Henk en Herbert van de stichting Handen ineen voor Gambia in Latrya en proberen terug te komen met rontgenfoto s zodat wij na overleg met een expert hier kunnen bekijken of we iets kunnen doen.

8 3 van alles... Aandacht voor een bijzondere vriend deze keer: Pascal Deprez van De Bondt grafimedia communicatie zorgde ervoor dat onze brochures ( zie de website in een aantal belangrijke talen gezet en gedrukt werd. Het was geweldig te zien hoe de mensen in Tanzania in hun eigen Swahili konden lezen waarom de deelnemers aan de Award in hun land waren en ze waren vooral enthousiast over het feit dat wij de moeite hadden genomen onze brochure in uitgerekend hun taal te laten drukken. Heel erg bedankt, mensen van De Bondt. Zo mochten we ook nog wat visitekaartjes laten maken bij vriend Image and More in Duiven, ook hen willen we graag bedanken. En nog een spotlight op onze eerste en enige prive-sponsor: Gemma. Gemma was jarenlang een rots in de branding in onze mediatheek, sponsorde de Award vanaf het begin, en gaat daarmee door, zelfs na haar pensioen. Een idee dat navolging verdient, ook al omdat je daarmee de felbegeerde titel Vriend van de Award in de wacht sleept. Hoe doe je dat? zie

9 4 wensen... wensen hebben we genoeg: we wensen het meisje in Gambia een hersteloperatie aan haar gebroken been toe. we wensen wat meer rust in een turbulente wereld. we wensen onszelf een aantal nieuwe sponsors toe. we wensen een heel mooi eerste lustrum voor de Award. maar vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar, fijne feestdagen en veel inspiratie en ambitie. 5. Vrienden van de LCA... Wie kan er zonder vrienden? wij al helemaal niet. Op de valreep van 2014 nogmaals onze dank voor alle vrienden die ons geholpen hebben om projecten te laten draaien, om de Award feestelijk uit te reiken of om een handje te helpen als dat nodig is. Ook jullie belangstelling voor projecten en voor de Award, voor de nieuwsbrieven en de krantenartikelen worden erg gewaardeerd.

10 5 Vrienden van LCA. LiemersCollegeAward Contactgegevens: Liemers College, Heerenmäten 6, 6904 GZ Zevenaar, NL. Telefoon: Rabobank St.LCAward: Rabo KvKnr Comité van aanbeveling: C. Cornielje, Commissaris van de Koning in Gelderland. J. de Ruiter, Burgemeester van Zevenaar. I. Leppink-Schuitema, Burgemeester van Montferland. M. Slinkman, Burgemeester van Rijnwaarden. M. Mittelmeijer, Voorzitter College van Bestuur Quadraam. H. Wiggers, Voorzitter centrale directie Liemers College. Mevrouw Mama Sarah Obama, grootmoeder van de president van de USA. Initiatief AWARD: Anno Koning en Jan van den Heuij. Ondersteuning Award: Janneke Jegen, Marianne Das, Saskia Schoester, Simon Sweers. Penningmeester: Ronald Kuijper. PR: Piet van Breukelen. Ambassadeurs honoraires: Henk en Herbert: Gambia, Lae-titia en Bas: Kenia, Yvonne Matiba: Kenia Paul en Rob: Indonesië. Ambassadeurs: alle Awardwinners. De LiemersCollegeAward wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrienden! In iedere nieuwsbrief wordt daarom een wisselende selectie van 15 vrienden van LCA even onder de aandacht gebracht.

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden. december 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden. december 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2016 projecten goede wensen vrienden LCA Inhoud zetduivel of beetje dom? LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief projecten enzovoorts december 2016 goede wensen vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run. de weg ernaar toe. de medaille. de kleur. november 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run. de weg ernaar toe. de medaille. de kleur. november 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run november 2015 de medaille de weg ernaar toe de kleur LCA Inhoud de medailles LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run de weg naar de medailles de kleur

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Money, money, money! de Medal Run. en meer. april 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Money, money, money! de Medal Run. en meer. april 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief april 2016 Money, money, money! de Medal Run en meer. LCA Inhoud Money, money, money! LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief de Medal Run Meer maart 2016 Vrienden van LCA www.liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD. Nieuwsbrief. Een gloednieuwe. Project in Latrya, Gambia. Nieuwsbrief. maart 2014

LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD. Nieuwsbrief. Een gloednieuwe. Project in Latrya, Gambia. Nieuwsbrief. maart 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief maart 2014 Een gloednieuwe Nieuwsbrief Project in Latrya, Gambia Theatre of Dreams 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief maart 2014 Inhoud Een gloednieuwe Nieuwsbrief

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Verde. oktober 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Verde. oktober 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief oktober 2016 project Cabo Verde LCA Inhoud nog eens Floor LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief project Cabo Verde enzovoorts oktober 2016 meer vrienden van de LCA www.liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe Vrienden. januari 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe Vrienden. januari 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief januari 2016 Beste Wensen Oude Vrienden Nieuwe Vrienden LCA Inhoud Beste Wensen LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief De Stand van Zaken Oude Vrienden januari 2016 Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 juli 2012

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 juli 2012 LiemersCollegeAward Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. maart 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. maart 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief maart 2015 Lopende zaken Vooruitkijken Vrienden LCA Inhoud Terugkijken LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Lopende zaken Manon maart 2015 Theatre of Dreams 2015 Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. juli 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. juli 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief juli 2015 terugblik vooruitblik uitreiking LCA Inhoud TerugBLIK LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Lopende zaken VooruitBLIK juli 2015 Theatre of Dreams 2015 Vrienden van

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams revisited. Project CooP Kisumu. Plannen maken. september 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams revisited. Project CooP Kisumu. Plannen maken. september 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief september 2015 Theatre of Dreams revisited Plannen maken Project CooP Kisumu LCA Inhoud Terugkijken LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Stand van Zaken Plannen deelnemers

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams. Projecten en activiteiten. en meer. juni 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams. Projecten en activiteiten. en meer. juni 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief juni 2016 Projecten en activiteiten Theatre of Dreams en meer. LCA Inhoud website en financien LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief projecten en activiteiten voorbereiding

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief april 2015 Lopende zaken Vooruitkijken Vrienden LCA Inhoud Terugkijken LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Lopende zaken Buitenblik april 2015 Theatre of Dreams 2015 Vrienden

Nadere informatie

Een greep uit lopende projecten.

Een greep uit lopende projecten. LiemersCollegeAward is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. de voorbereiding. Sri Lanka here we come! en nog meer. oktober 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. de voorbereiding. Sri Lanka here we come! en nog meer. oktober 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief oktober 2015 Sri Lanka here we come! de voorbereiding en nog meer LCA Inhoud Drukke tijden LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Sri Lanka here we come! De Voorbereidingen

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Sportproject Tanzania. Voorbereiding Tanzania. Diversen. november 2014

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Sportproject Tanzania. Voorbereiding Tanzania. Diversen. november 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief november 2014 Voorbereiding Tanzania Sportproject Tanzania Diversen LCA Inhoud Voorbereiding LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief De groep Het Sportproject en het blog van

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 5 september 2012

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 5 september 2012 LiemersCollegeAward Dit is de 5e nieuwsbrief van de LiemersCollegeAward. Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2017

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2017 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief april 2017 even bijpraten Uganda Medal Run LCA Inhoud Even bijpraten LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Project Madagaskar en verder april 2017 Medal Run 2017 Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. projecten en plannen. Sri Lanka. en nog meer. december 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. projecten en plannen. Sri Lanka. en nog meer. december 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2015 Sri Lanka projecten en plannen en nog meer LCA Inhoud Sri Lanka LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief projecten en plannen meer december 2015 wensen Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. november 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. november 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief november 2015 Sri Lanka het project en nog meer LCA Inhoud Sri Lanka LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief het project de uitstapjes november 2015 het blog & bedankt Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe lichting. Floor. Plannen. september 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe lichting. Floor. Plannen. september 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief september 2016 Floor Nieuwe lichting Plannen LCA Inhoud Floor LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Nieuwe lichting Plannen september 2016 meer vrienden van de LCA www.liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 3 mei 2012. Stichting LiemersCollegeAward is een ANBI. Liemers College Zevenaar.

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 3 mei 2012. Stichting LiemersCollegeAward is een ANBI. Liemers College Zevenaar. Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 3 mei 2012 LiemersCollegeAward Dit is de 3e nieuwsbrief van de LiemersCollegeAward. Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Dit is een extra editie

Nadere informatie

Activiteiten schooljaar 2011-2012 De Award wordt ondersteund door de

Activiteiten schooljaar 2011-2012 De Award wordt ondersteund door de Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 LiemersCollegeAward juni 2012 Dit is de 4e nieuwsbrief van de LiemersCollegeAward. Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Wat is nieuw? Geïnspireerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 8 april 2013

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 8 april 2013 In deze nieuwsbrief een overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen periode en een vooruitblik op de komende hectische weken. In de vorige nieuwsbrief namen we afscheid van de firma Durant die ons

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Comite van Aanbeveling. Iris en Anne Fleur. na Oeganda. december 2017

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Comite van Aanbeveling. Iris en Anne Fleur. na Oeganda. december 2017 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2017 na Oeganda Iris en Anne Fleur Comite van Aanbeveling LCA Inhoud na Oeganda LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief nieuwjaar en meer Anne Fleur en Iris december

Nadere informatie

LCA op de regionale televisie!

LCA op de regionale televisie! LiemersCollegeAward Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. en nog eens. Oeganda. oktober 2017

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. en nog eens. Oeganda. oktober 2017 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief oktober 2017 en nog eens LCA Inhoud 1 LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief 2 oktober 2017 3 4 5 vrienden van LCA www.liemerscollegeaward.nl a.koning@liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 11 september 2013

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 11 september 2013 Dit is nieuwsbrief 11 van de LiemersCollegeAward. Om te beginnen allemaal een heel voorspoedig nieuw schooljaar toegewenst. In deze nieuwsbrief kijken we kort terug op de uitreiking van de Awards in juni,

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv.

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met probleem leerlingen (bijv. Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv. dyslexie) Persoonlijk: juffen ondersteunend persoon, kennen de kinderen, zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

PeerEducatie Handboek voor Peers

PeerEducatie Handboek voor Peers PeerEducatie Handboek voor Peers Handboek voor Peers 1 Colofon PeerEducatie Handboek voor Peers december 2007 Work-Wise Dit is een uitgave van: Work-Wise info@work-wise.nl www.work-wise.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Playing for Success Alkmaar

Playing for Success Alkmaar Playing for Success Alkmaar Nieuwsbrief nummer 2 Opening Playing for Successs een SUCCES!! Vanaf dag één dat we samen zijn gaan werken aan PfS Alkmaar wisten we dat met de deelnemers iets bijzonders gaan

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Bij CQ hebben we 4 lessen over de geschiedenis. we ook gedanst. Martine, Astrid, Celeste en Jip v Wieren

Bij CQ hebben we 4 lessen over de geschiedenis. we ook gedanst. Martine, Astrid, Celeste en Jip v Wieren Cultuurklas Boermarkeweg Schooljaar 2013-2014 nummer 1, februari 2014 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We hebben dit jaar voor het eerst een cultuurklas op onze locatie. Er zijn niet veel mavoscholen

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar, Hogeland College, Uithuizen, 20 september 2012

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar, Hogeland College, Uithuizen, 20 september 2012 Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar, Hogeland College, Uithuizen, 20 september 2012 Beste leerlingen, dames en heren, Er is een filmpje op YouTube dat begint

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2013

Nieuwsbrief maart 2013 Nieuwsbrief maart 2013 Voorwoord Beste Centaur leden, Het heeft even op zich laten wachten, maar hier is dan eindelijk de nieuwe nieuwsbrief! Ondertussen is de zesde week van het tweede semester aangebroken

Nadere informatie

KOPPen bij elkaar en schouders eronder. Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen

KOPPen bij elkaar en schouders eronder. Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen KOPPen bij elkaar en schouders eronder Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen Mama, waarom huil je? Mama, ben je nu weer verdrietig? Papa, gaan we naar het zwembad? Waarom niet?

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart Kerstkaart Refrein: Ik stuur een kerstkaart naar oom Rob en één naar tante Fee. Zeg postbezorger, breng je ook voor mij een

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender -----

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender ----- Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender De klompenactie komt er weer aan! ----- Op woensdagavond 21 november van 17.00 uur tot 20.00 uur kunt u iemand aan de deur verwachten met

Nadere informatie

MANIEREN OM MET OUDERPARTICIPATIE OM TE GAAN

MANIEREN OM MET OUDERPARTICIPATIE OM TE GAAN Blijf kalm; Verzeker je ervan dat je de juiste persoon aan de lijn hebt; Zeg duidelijk wie je bent en wat je functie is; Leg uit waarom je belt; Geef duidelijke en nauwkeurige informatie en vertel hoe

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Prijsuitreiking 2015

Prijsuitreiking 2015 Prijsuitreiking 2015 Tja, wat valt er nog te zeggen, zou je denken. De prijsuitreiking is geweest en het was een leuke en gezellige boel. We hebben lol gehad en een enkeling was mogelijk ietsje pietsje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Samen zijn wij sterk. Even voorstellen... Donateur worden? Kijk op www.buddyhulp.nl

Samen zijn wij sterk. Even voorstellen... Donateur worden? Kijk op www.buddyhulp.nl Donateur worden? Kijk op www.buddyhulp.nl Samen zijn wij sterk Even voorstellen... Foto: Roy Beusker Buddyhulp is voor mij een winnaar. Ze hebben een plan. Ze denken in mogelijkheden. En ze laten iets

Nadere informatie

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen NIEUWSBRIEF-9 november 2013 Bladzijde 1 Situatie Lama Gramaya Gelukkig konden we na toestemming van de cardioloog toch vertrekken naar Sri Lanka. Tijdens ons bezoek hebben we niet alleen Lama Gramaya bezocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 0 Nieuwsbrief Maart 2015 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief leest u over de volgende onderwerpen: Cito-toetsen: successen geboekt! Teach like a Champion heeft effect op onze onderwijsopbrengsten

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

De Kalyani Courant GRATIS EDITIE VOOR ONZE VRIENDEN VAN SRI LANKA - DE KRANT VAN 20 DECEMBER 2015-4e KWARTAAL NUMMER 1

De Kalyani Courant GRATIS EDITIE VOOR ONZE VRIENDEN VAN SRI LANKA - DE KRANT VAN 20 DECEMBER 2015-4e KWARTAAL NUMMER 1 De Kalyani Courant GRATIS EDITIE VOOR ONZE VRIENDEN VAN SRI LANKA - DE KRANT VAN 20 DECEMBER 2015-4e KWARTAAL NUMMER 1 U donatie maakt een verschil. NL 29 RABO 0155. 7283.77 Overzicht Kalyani bijna 5 jaar

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

Rapportage sociaal-emotionele ontwikkeling Playing for Success

Rapportage sociaal-emotionele ontwikkeling Playing for Success Rapportage sociaal-emotionele ontwikkeling Playing for Success Leercentrum Nijmegen Oberon, november 2012 1 Inleiding Playing for Success heeft, naast het verhogen van de taal- en rekenprestaties van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2015

Nieuwsbrief 16 november 2015 Nieuwsbrief 16 november 2015 Inhoud Sinterklaas in Nederland 1 minuut stilte in gedachte bij de slachtoffers van Parijs Ouderbijdrage Woensdag 18 november studiedag VO advies groep 8 Projecten & Workshops

Nadere informatie