LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe Vrienden. januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe Vrienden. januari 2016"

Transcriptie

1 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief januari 2016 Beste Wensen Oude Vrienden Nieuwe Vrienden

2 LCA Inhoud Beste Wensen LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief De Stand van Zaken Oude Vrienden januari 2016 Nieuwe Vrienden Vrienden van LCA

3 1 Beste Wensen Het nieuwe LCAjaar is weer begonnen. Wij wensen u het allerbeste toe. En hopen dat de wereld voor iedereen weer wat beter wordt. We hopen dat we onze projecten kunnen blijven uitvoeren in de buitenlanden waar onze deelnemers ons brengen. En we hopen dat we weer op uw steun en belangstelling mogen blijven rekenen. Dienstmededeling: enkele oplettende lezers van onze nieuwsbrieven melden dat nummer 28 ontbreekt. Dat is niet helemaal correct. Nummer 28 is een Special. Titel: LCA Medal Run. Te vinden op onze website onder nieuwsbrieven. En in deze special de hele procedure naar een gouden, zilveren of bronzen medaille.

4 2 De Stand van Zaken We zijn nog steeds goed bezig! Om te beginnen hebben we tussen Kerst en Oud en Nieuw een bijzonder gezellige bijeenkomst gehad in Grand Cafe de Markt met heel veel van onze LCAmbassadors en zelfs twee LCAereAmbassadors. Bijpraten over vroeger en nu, contacten maken tussen Ambassadors van alle jaren, ideeen uitwisselen en ideeen uitbroeden. We hopen volgend jaar nog meer LCAmbassadors te kunnen begroeten. Dan de activiteiten: onze deelnemers zijn allemaal op eigen wijze bezig met hun Award. Voor de Tanzaniagroep betekende dat heeeeel veel oliebollen bakken en verkopen en een enorme berg snoeihout weghalen uit de tuin van een van onze collega s, tegen een leuke bijdrage aan hun project natuurlijk. Mochten er lezers op een idee gebracht zijn, we hebben vaak groepen die graag een centje verdienen voor hun project, dus als er klussen liggen die dit jaar nog gedaan moeten worden, laat het weten! Regelmatig overleggen we met de Awardwinnaars van dit jaar over hun voortgang, over de presentatie in juni, en over hun schoolresultaten, want geen winnaar zonder goede inzet op school. De brainstormmiddag met de aanstormende generatie was gezellig en wordt door de inzet van de meer geroutineerde deelnemers steeds gemakkelijker te organiseren. Allerlei groepen en lopen zich warm: Kaap Verdie, Peru, Tanzania zijn maar enkele landen die bezoek krijgen van de LCA!

5 2 De Stand van Zaken, vervolg Tijdens het schrijven van de nieuwsbrief blijven de berichten binnenkomen. Op zondag 10 januari waren we in het Musiater om het benefietconcert bij te wonen dat de Cambodjagroep gaf. Mooi concert, mooie optredens, muziek en dans. Er waren helaas niet zoveel mensen in de zaal als de organisatoren gedacht hadden, maar het concert was er niet minder om. Enkele dagen later horen we dat het in de groep wat rommelt. Doen wij daar iets aan? Als we kunnen adviseren of bemiddelen doen we dat. We sturen niet omdat de LCA geen aangenomen werk is en alle deelnemers helemaal vrijwillig doen wat ze doen. We hopen dat het goed komt, zo niet, dan is dat ook deel van het proces dat alle deelnemers doorlopen. Vallen en opstaan, daar word je groot van. Goed nieuws van Eva Beunk, ze is deze keer onze covergirl, u weet nog, Armenieproject en LCA. Ze ging naar Armenie en schreef er een boek over. Ze presenteert het op 18 januari bij de firma Rebers, in Zevenaar, vanaf half 8. Wij zouden zelf trots zijn als we voor ons 18e een groot project en een boek op onze naam hadden staan. We hopen dat u haar boek koopt als u geinteresseerd bent in haar hele verhaal. U ziet haar...op de cover van deze nieuwsbrief. foto onder: KvK ivm Jordi foto rechts: benefietconcert Goed nieuws van Jordi van Rootseler. Hij was bij de Kamer van Koophandel om zijn nieuwe bedrijf te registreren. KOFFIEANNONU VOF. Als Jordi behalve LCAmbassador ook Vriend wordt mag ook zijn logo bij de vrienden van de LCA. :)))))))) Verder vinden wij het natuurlijk ook top van Jordi dat in de naam van zijn bedrijf een klein eerbetoon verborgen zit aan Anno Koning, van de LCA :))). Het wachten is nu op een leuke woordspeling met Jan. Flauw, dit in tegenstelling tot Jordi s koffie,die schijnt heel smaakvol te zijn. Hij staat op de vrijdagmarkt in Zevenaar. Bezoek hem! Succes Jordi. Verder zijn enkele van onze aspirant-medaillewinnaars bezig met hun fotografieproject, bespreken we regelmatig de voortgang met alle deelnemers die dit jaar in het Theatre of Dreams verschijnen, begeleiden we de groepen die met nieuwe projecten komen ( vandaag is de groep Schotland opgestaan) en gaan we weer op jacht naar het antwoord op de dringende vraag: WAAR ZIJN TOCH ONZE JONGENS? WAAR IS DE TIJD VAN DE MANNEN DIE OP MAMMOETJACHT GINGEN?

6 3 Oude Vrienden Misschien herinnert u zich nog dat we een aantal jaren geleden in Sulawesi, Indonesie waren. We bouwden daar een bibliotheek in een school die opleidt voor tourisme en een afdeling Opleiding tot Duikinstructeur heeft. Veel leerlingen van de school, die gesteund wordt door de stichting Kehidupan Anda, hebben inmiddels een mooie baan op een van de vele duiklocaties in Indonesie. Op 18 augustus hebben het Team van Thalassa, gasten, vrienden en leerlingen van de school( 500 duikers) een poging gedaan om een Guinness World Record te breken door het planten van stukken koraal. We hopen dat ze allemaal zullen groeien en dat er een nieuw rif aan de voorkant van Manado zal ontstaat Bezoek aan de school: Af en toe wordt de school bezocht door bezoekers om er een kijkje te nemen. Onderwijzers en leerlingen zijn altijd zeer enthousiast omdat de school niet vaak door toeristen bezocht word. De onderwijzers maken graag een praatje en leiden ze rond langs de verschillende klassen en meestal wordt er een foto gemaakt in de bibliotheek. Zo lezen we in de nieuwsbrief van Kehidupan Anda. En dat vinden wij dan weer mooi...de bibliotheek die door onze groep omgetoverd is van een kaal lokaaltje tot een echte bibliotheek is nu het hart van de school. Lae-titia laat ons weten dat de groententuin in Kenya nog steeds veel oplevert, voedsel voor de wezen, geld voor de exploitatie en nuttig werk voor de lokale mensen. Vier leerlingen van Landeweer gaan met twee docenten naar een ander project dat we goed kennen: Latrya in Gambia. Ze gaan helpen bij het maken van sanitaire voorzieningen, de school in Latrya doet het zo goed dat de leerlingen van alle kanten toestromen. Succes!

7 4. Nieuwe Vrienden Behalve het bijhouden van onze connecties uit het verleden kijken we natuurlijk regelmatig naar de toekomst. En daarbij zijn nieuwe vrienden belangrijk. Uit Emmerich krijgen we de hartelijke groeten van Christiane Feldmann van de Städtische Gesamtschule. Zij is schoolleider van deze school en we hebben al een paar keer samen gesproken onder het genot van een drankje of en zo ja hoe de Award ook in haar school een mogelijkheid kan zijn. We gingen op bezoek bij burgemeester Schadd van Rijnwaarden. Burgemeester Slinkman van Berg en Dal heeft haar geinteresseerd in de Award en we gingen haar bijpraten. Natuurlijk hopen we van harte dat ze net zo n prominente rol gaat spelen als haar voorganger, in het belang van alle LCAkandidaten uit haar gemeente. En hopen dat we u in de volgende brief kunnen meedelen dat ze ons Comite van Aanbeveling komt versterken. Afgelopen week liepen we binnen bij de prachtige keukenzaak van KVIK in Duiven. Jan Krops verkoopt niet alleen prachtige keukens maar hij heeft ook interesse in mensen. Zo sponsort hij sportmensen en ja...hij is Vriend geworden van de Award. Mocht u dat ook willen, dat kan! Voor een minimumbijdrage van 25 euro hoort u bij dit exclusieve gezelschap. U doet goed werk omdat u ervoor zorgt dat onze eigen jonge mensen hun horizon verrruimen en actief en creatief hun omgeving positief beinvloeden. Meer weten...zie onze website Daar vindt u alles over ons, over giften, belastingaftrek en meer. En het bruggetje naar de Vrienden van de LCA is nu niet moeilijk meer. Op de volgende pagina vindt u de logo s van die vrienden die ons daadwerkelijk steunen, met geld, maar meestal met diensten. foto s: boven Kvik keuken daaronder : Anno bij burgemeester mevrouw Ella Schadd hiernaast: deel van de kerstwens van Christiane Feldmann

8 LiemersCollegeAward Contactgegevens: Liemers College, Heerenmäten 6, 6904 GZ Zevenaar, NL. Telefoon: Rabobank St.LCAward: Rabo KvKnr Comité van aanbeveling: C. Cornielje, Commissaris van de Koning in Gelderland. J. de Ruiter, Burgemeester van Zevenaar. I. Leppink-Schuitema, Burgemeester van Montferland. M. Slinkman, Burgemeester van Berg en Dal. M. Mittelmeijer, Voorzitter College van Bestuur Quadraam. H. Wiggers, Voorzitter centrale directie Liemers College. Mevrouw Mama Sarah Obama, grootmoeder van de president van de USA. Initiatief AWARD: Anno Koning en Jan van den Heuij. Ondersteuning Award: Janneke Jegen, Tim Stevens, Vincent Baake. Penningmeester: Ronald Kuijper. PR: Piet van Breukelen. ICT:Willem van Baalen. 5 Ambassadeurs honoraires: Henk Hendriks en Herbert Damen voor Gambia, Lae-titia en Bas Giling voor Kenia, Yvonne Matiba-Polman voor Kenia, Paul Meijer en Rob voor Indonesië.,Kimberley Zandvliet en Eriq Pownall voor Tanzania, Monique Schreur. Arien (+) en Jan Feringa voor Sri Lanka. Ambassadeurs: alle Awardwinners. Vrienden van LCA De LiemersCollegeAward wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrienden! In iedere nieuwsbrief wordt daarom een wisselende selectie van 15 vrienden van LCA even onder de aandacht gebracht.

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run. de weg ernaar toe. de medaille. de kleur. november 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run. de weg ernaar toe. de medaille. de kleur. november 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run november 2015 de medaille de weg ernaar toe de kleur LCA Inhoud de medailles LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run de weg naar de medailles de kleur

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden. december 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden. december 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2016 projecten goede wensen vrienden LCA Inhoud zetduivel of beetje dom? LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief projecten enzovoorts december 2016 goede wensen vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Money, money, money! de Medal Run. en meer. april 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Money, money, money! de Medal Run. en meer. april 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief april 2016 Money, money, money! de Medal Run en meer. LCA Inhoud Money, money, money! LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief de Medal Run Meer maart 2016 Vrienden van LCA www.liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams. Projecten en activiteiten. en meer. juni 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams. Projecten en activiteiten. en meer. juni 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief juni 2016 Projecten en activiteiten Theatre of Dreams en meer. LCA Inhoud website en financien LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief projecten en activiteiten voorbereiding

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Verde. oktober 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Verde. oktober 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief oktober 2016 project Cabo Verde LCA Inhoud nog eens Floor LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief project Cabo Verde enzovoorts oktober 2016 meer vrienden van de LCA www.liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2017

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2017 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief april 2017 even bijpraten Uganda Medal Run LCA Inhoud Even bijpraten LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Project Madagaskar en verder april 2017 Medal Run 2017 Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. de voorbereiding. Sri Lanka here we come! en nog meer. oktober 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. de voorbereiding. Sri Lanka here we come! en nog meer. oktober 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief oktober 2015 Sri Lanka here we come! de voorbereiding en nog meer LCA Inhoud Drukke tijden LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Sri Lanka here we come! De Voorbereidingen

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams revisited. Project CooP Kisumu. Plannen maken. september 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams revisited. Project CooP Kisumu. Plannen maken. september 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief september 2015 Theatre of Dreams revisited Plannen maken Project CooP Kisumu LCA Inhoud Terugkijken LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Stand van Zaken Plannen deelnemers

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden & wensen. van alles wat. oude projecten nieuwe projecten. december 2014

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. vrienden & wensen. van alles wat. oude projecten nieuwe projecten. december 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2014 oude projecten nieuwe projecten van alles wat vrienden & wensen LCA Inhoud oude projecten LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief nieuwe projecten van alles wat

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe lichting. Floor. Plannen. september 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Nieuwe lichting. Floor. Plannen. september 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief september 2016 Floor Nieuwe lichting Plannen LCA Inhoud Floor LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Nieuwe lichting Plannen september 2016 meer vrienden van de LCA www.liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. november 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. november 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief november 2015 Sri Lanka het project en nog meer LCA Inhoud Sri Lanka LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief het project de uitstapjes november 2015 het blog & bedankt Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. juli 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. juli 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief juli 2015 terugblik vooruitblik uitreiking LCA Inhoud TerugBLIK LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Lopende zaken VooruitBLIK juli 2015 Theatre of Dreams 2015 Vrienden van

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. projecten en plannen. Sri Lanka. en nog meer. december 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. projecten en plannen. Sri Lanka. en nog meer. december 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2015 Sri Lanka projecten en plannen en nog meer LCA Inhoud Sri Lanka LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief projecten en plannen meer december 2015 wensen Vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 juli 2012

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 juli 2012 LiemersCollegeAward Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD. Nieuwsbrief. Een gloednieuwe. Project in Latrya, Gambia. Nieuwsbrief. maart 2014

LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD. Nieuwsbrief. Een gloednieuwe. Project in Latrya, Gambia. Nieuwsbrief. maart 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief maart 2014 Een gloednieuwe Nieuwsbrief Project in Latrya, Gambia Theatre of Dreams 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief maart 2014 Inhoud Een gloednieuwe Nieuwsbrief

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. april 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief april 2015 Lopende zaken Vooruitkijken Vrienden LCA Inhoud Terugkijken LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Lopende zaken Buitenblik april 2015 Theatre of Dreams 2015 Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. maart 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. maart 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief maart 2015 Lopende zaken Vooruitkijken Vrienden LCA Inhoud Terugkijken LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Lopende zaken Manon maart 2015 Theatre of Dreams 2015 Vrienden

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Comite van Aanbeveling. Iris en Anne Fleur. na Oeganda. december 2017

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Comite van Aanbeveling. Iris en Anne Fleur. na Oeganda. december 2017 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief december 2017 na Oeganda Iris en Anne Fleur Comite van Aanbeveling LCA Inhoud na Oeganda LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief nieuwjaar en meer Anne Fleur en Iris december

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 3 mei 2012. Stichting LiemersCollegeAward is een ANBI. Liemers College Zevenaar.

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 3 mei 2012. Stichting LiemersCollegeAward is een ANBI. Liemers College Zevenaar. Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 3 mei 2012 LiemersCollegeAward Dit is de 3e nieuwsbrief van de LiemersCollegeAward. Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Dit is een extra editie

Nadere informatie

Activiteiten schooljaar 2011-2012 De Award wordt ondersteund door de

Activiteiten schooljaar 2011-2012 De Award wordt ondersteund door de Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 LiemersCollegeAward juni 2012 Dit is de 4e nieuwsbrief van de LiemersCollegeAward. Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Wat is nieuw? Geïnspireerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 5 september 2012

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 5 september 2012 LiemersCollegeAward Dit is de 5e nieuwsbrief van de LiemersCollegeAward. Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Sportproject Tanzania. Voorbereiding Tanzania. Diversen. november 2014

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Sportproject Tanzania. Voorbereiding Tanzania. Diversen. november 2014 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief november 2014 Voorbereiding Tanzania Sportproject Tanzania Diversen LCA Inhoud Voorbereiding LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief De groep Het Sportproject en het blog van

Nadere informatie

Een greep uit lopende projecten.

Een greep uit lopende projecten. LiemersCollegeAward is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. en nog eens. Oeganda. oktober 2017

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. en nog eens. Oeganda. oktober 2017 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief oktober 2017 en nog eens LCA Inhoud 1 LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief 2 oktober 2017 3 4 5 vrienden van LCA www.liemerscollegeaward.nl a.koning@liemerscollegeaward.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 8 april 2013

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 8 april 2013 In deze nieuwsbrief een overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen periode en een vooruitblik op de komende hectische weken. In de vorige nieuwsbrief namen we afscheid van de firma Durant die ons

Nadere informatie

LCA op de regionale televisie!

LCA op de regionale televisie! LiemersCollegeAward Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 11 september 2013

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 11 september 2013 Dit is nieuwsbrief 11 van de LiemersCollegeAward. Om te beginnen allemaal een heel voorspoedig nieuw schooljaar toegewenst. In deze nieuwsbrief kijken we kort terug op de uitreiking van de Awards in juni,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KEHIDUPAN ANDA

NIEUWSBRIEF KEHIDUPAN ANDA NIEUWSBRIEF KEHIDUPAN ANDA Juli 2015, Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief van de stichting Kehidupan Anda. Heb je nog interessante nieuwtjes/weetjes/verhalen dan houden wij ons van harte aanbevolen. Veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams. Vrienden. en meer. juli 2016

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief. Theatre of Dreams. Vrienden. en meer. juli 2016 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief juli 2016 Vrienden Theatre of Dreams en meer. LCA Inhoud Vrienden LIEMERSCOLLEGEAWARD Nieuwsbrief Theatre of Dreams 2016 Theatre of Dreams 2016 juli 2016 meer vrienden

Nadere informatie

Gouden Partner: 2.500 euro

Gouden Partner: 2.500 euro Gouden Partner: 2.500 euro Als tegenprestatie voor uw inzet als Gouden Partner van het project Talent Ontmoet Praktijk, georganiseerd door, zeggen wij u graag o Wij nodigen u eens per jaar uit voor een

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv.

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met probleem leerlingen (bijv. Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv. dyslexie) Persoonlijk: juffen ondersteunend persoon, kennen de kinderen, zijn

Nadere informatie

De elfde editie van de nieuwsbrief

De elfde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 Jaargang 5 30-01-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De elfde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 23 februari start voorjaarsvakantie Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KEHIDUPAN ANDA

NIEUWSBRIEF KEHIDUPAN ANDA NIEUWSBRIEF KEHIDUPAN ANDA Bij het afsluiten van het jaar 2013 zijn we er toch weer in geslaagd om samen met de donateurs en enkele eenmalige giften 50 kinderen en 7 studenten te voorzien van onderwijs.

Nadere informatie

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 Voorzitter: G.J. Schuurman-De Souza Dieptol 43 8332 BJ Steenwijk Secretaris: H. Brand-van den Berg Castellumlaan

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania

Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Tjarda van Starkenborghweg 16 9954 TS Tinallinge 0595-441744/+31 55 750 6094 Rekeningnr.:

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Horeca & Commercie klas 3 nu echt begonnen

Horeca & Commercie klas 3 nu echt begonnen Horeca & Commercie klas 3 nu echt begonnen Aan het begin van het schooljaar mochten we als opleiding een zeer grote groep Horeca & Commercie leerlingen begroeten in klas 3. Nog nooit was een klas voor

Nadere informatie

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA. 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9.

Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA. 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9. Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9 Van de directie Heeft u al gekeken? Er gebeurt heel veel in en om onze school! Deze

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal Nieuwsbrief Jaargang 5, nummer 2 EXTRA EDITIE 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April Groot Internationaal Dansfeest Dit jaar is er geen Festival Internationale dans in Noord-Holland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Hospice Amandi

Jaarverslag 2014 Hospice Amandi Jaarverslag 2014 Hospice Amandi 1 Voorwoord van de voorzitter Voor u ligt het jaarverslag van het Hospice Amandi. 2014 was het eerste volle jaar van onze jonge stichting. Er is veel werk verzet in de verschillende

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4 SPONSORBROCHURE INHOUD Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2 Accommodatie 2 Waarom JCC sponsoren? 3 Vormen van sponsoring 4 Jongeren Commerciële Club Amsterdam De Jongeren Commerciële Club Amsterdam (

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

14 JUNI GROENMOETJEDOEN (Bestuur)

14 JUNI GROENMOETJEDOEN (Bestuur) De fotouitsneden op deze pagina zijn inzendingen voor de fotowedstrijd. Foto boven en onder: Marian Tang HOE ZIT HET OOK ALWEER MET HET AFSLUITEN VAN DE HEKKEN? (Bestuur) Wie is er verantwoordelijk voor?

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden?

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden? WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Wellicht valt het u op. ons logo heeft een nieuwe stijl! Beter leesbaar en iets vrolijker dan voorheen. Als bestuur werken wij er hard aan om WereldWijd voor

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

KJRW Nieuwsbrief. Succesvolle Dag van de rechten van het kind. Persbericht De Dag van de Rechten van het Kind Door Maritgen Meijer

KJRW Nieuwsbrief. Succesvolle Dag van de rechten van het kind. Persbericht De Dag van de Rechten van het Kind Door Maritgen Meijer KJRW Nieuwsbrief Nijmegen, 15 februari 2013, nr. 1 Beste (oud-)medewerker, contactpersoon, belangstellende, Een nieuw jaar, een nieuw uiterlijk voor onze rechtswinkel! Zoals u kunt zien zijn wij overgestapt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Charilove NL Over de Nieuwsbrief

Charilove NL Over de Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F L E N T E 2 0 1 0 Charilove NL Over de Nieuwsbrief Het bestuur houdt u minstens twee maal per jaar op de hoogte van de activiteiten van Charilove in Nederland en in Nigeria. U ontvangt

Nadere informatie

Enquête stichting Parentes Zoetermeer

Enquête stichting Parentes Zoetermeer Enquête stichting Parentes Zoetermeer In de afgelopen weken hebt u de mogelijkheid gehad om d.m.v. onze enquête uw stem te laten horen over diverse punten die spelen binnen onze stichting Parentes. In

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Nynke Huisma heeft haar zwemdiploma B gehaald. Goed gedaan Nynke!! Gefeliciteerd!

Nynke Huisma heeft haar zwemdiploma B gehaald. Goed gedaan Nynke!! Gefeliciteerd! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 30 oktober 2015 Ziekte Helaas moeten we u meedelen dat juf Tia ziek is.

Nadere informatie

Januari 2016 WELKOM IN 2016

Januari 2016 WELKOM IN 2016 Januari 2016 WELKOM IN 2016 Lieve vrienden, welkom in 2016. Een nieuwe mogelijkheid Christus te verkondigen en een nieuw jaar dichter bij de wederkomst van onze Heiland. We hopen dat u een gezegend Kerstfeest

Nadere informatie

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen-

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Stichting Kameleon Thomeerstraat 44 5961JS Horst a/d Maas info@stichtingkameleon.org www.stichtingkameleon.org k.v.k. nr. 60864117 Banknr. NL60RABO0184881072 Jaarverslag 2014 - Mensen met een beperking

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting De Klaprozen

Jaarverslag 2014 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2014 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Juni 2015 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Stichting De Klaprozen

Jaarverslag 2015 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2015 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Juni 2016 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019 Dichter bij elkaar Strategie 2015-2019 De zorg verandert. Vrijwilligers veranderen. De wensen van families veranderen. De maatschappij verandert. Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam wil klaar zijn voor

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 06] ::: 08 oktober 2015

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

sponsorbrochure 2013

sponsorbrochure 2013 sponsorbrochure 2013 Voorwoord Beste gasten van ons corso, Corso in Zundert betekent veel voor een grote groep mensen in en buiten ons dorp. Het is niet alleen een traditie, maar voor veel mensen is corso

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Baander Nieuws. December 2007. Nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en belangstellenden. Donderdag 13 december KERSTMARKT van 16.00 tot 20.30 uur.

Baander Nieuws. December 2007. Nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en belangstellenden. Donderdag 13 december KERSTMARKT van 16.00 tot 20.30 uur. Baander Nieuws December 2007 Nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en belangstellenden. Van de directie Het restaurant van De Baander is verbouwd en alweer in gebruik genomen. U kunt reserveren bij de administratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Om alle vrienden, ouders, deelnemers en vrijwilligers van Wonderboom op de hoogte te brengen van de activiteiten en andere belangrijke zaken is deze nieuwsbrief opgesteld.

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten.

Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten. Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten. Er wordt hard gewerkt in de keuken De veranda, een heeeerlijke plek voor een goeie bak koffie! Het kantoor is af en in gebruik. Een trotse directeur! En...

Nadere informatie

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Voorganger: Ds. M.N. Ariesen-Holwerda Organist: Kees Nottrot Pianist: Peter Wagenaar Afkondigingen Zingen van een psalm 122: 1 en

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 10

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 10 Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 10 juli 2013 Beste volgers van de LCAward, Hier de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met: Er is weer veel gebeurd dit jaar. Wat is er nieuw? Theatre of Dreams,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

De Evolutie van het Particulier Initiatief Hoe het begint en waar het heengaat... Sara Kinsbergen 19 april 2009 Nijmegen s.kinsbergen@maw.ru.

De Evolutie van het Particulier Initiatief Hoe het begint en waar het heengaat... Sara Kinsbergen 19 april 2009 Nijmegen s.kinsbergen@maw.ru. De Evolutie van het Particulier Initiatief Hoe het begint en waar het heengaat... Sara Kinsbergen 19 april 2009 Nijmegen s.kinsbergen@maw.ru.nl Groeit het PI? Hoe groeit het PI? Organisatie Activiteiten

Nadere informatie