Handleiding voor ACD Prestige Muurserre rechte wand MR2XXH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding voor ACD Prestige Muurserre rechte wand MR2XXH"

Transcriptie

1 Handleiding voor Prestige Muurserre rechte wand MRXXH

2 este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke onderdelen en handelingen voorbereid zijn. Veiligheid en efficiëntie Glas is zwaar, scherp en breekbaar. en ladder is hoog en wankel. luminiumprofielen zijn soms lang en scherp. Wees voorzichtig als u niet dagelijks met deze grondstoffen werkt, kinderen blijven daarom beter uit de buurt. Veiligheidsschoenen, een veiligheidsbril en handschoenen kunnen hierbij helpen, bij de montage van glas zijn deze een must. Gereedschappen: - sleutels met sleutelwijdte 0mm - mes of een stevige schaar - sterschroevendraaier (groot type) - platte schroevendraaier (groot) Toebehoren verkrijgbaar in elke doe-het-zelf winkel: -kleurloze, neutrale silicone -sneldrogende beton, om uw serre vast te ankeren - waterpas - spade - touw of een meter van min. meter - ladder (die op zichzelf kan blijven staan) Weetjes - outgleuven zijn gleuven waar de kop van een bout in past. ijna elk profiel in deze serre bezit of meerdere boutgleuven. - ij verbindingen met boutgleuven, steeds de profielen goed tegen elkaar drukken. - Wachtbouten zijn bouten die we in een gleuf schuiven als voorbereiding voor een latere montage, op een tiental centimeter van het profieleinde houden moeren ze voorlopig vast. - en serre bestaat uit gevels, zijwand en dak. - ndien niet specifiek vermeld, worden steeds korte bouten (Mx0) gebruikt. dvies Gebruik steeds alle detailzichten als hulpmiddel voor het uitlijnen, uitrichten en positioneren van uw profiel. Let op doorsnede en gaten. e moeren enkel toertjes op de bouten draaien, pas na het doorlopen van de volledige pagina de bouten en moeren definitief aanspannen. lz. Gevel r worden tijdens de montage wachtbouten geplaatst, let op! Monteer onderdeel K met de uitstulpingen naar onder, in de boutgleuven. Wachtbout van detail wordt gebruikt om het L-profiel te bevestigen in detail. lz. Gevel r worden tijdens de montage wachtbouten geplaatst, let op! Monteer onderdeel K met de uitstulpingen naar onder, in de boutgleuven. Wachtbout van detail wordt gebruikt om het L-profiel te bevestigen in detail.

3 lz. Zijwand + wachtbouten Tijdens de volledige montage worden wachtbouten geplaatst. *detail : ruiten : wachtbout 8,, 0 of ruiten : wachtbouten ruiten : wachtbouten *detail : hier wordt er in de glasregel een extra wachtbout geplaatst ruiten : glasregel met extra wachtbout 8,, 0 of ruiten : glasregels met extra wachtbout ruiten : glasregels met extra wachtbout Welke glasregels er moeten voorzien worden met een wachtbout kan u vinden op blz.. Plaats per profiel één wachtbout. evestig de glasregels, maar onderaan met een Mx bout. lz. Samenbouw Schuif de panelen in elkaar tot het einde, de wachtbouten worden onmiddellijk vast gemonteerd en definitief aangespannen. lz. ak Plaats eerst profiel bovenop de gevels en bevestig hem definitief met de voorziene wachtbouten. Monteer de profielen aan profiel in de hoek en vervolgens aan de goot. lz. Profiel in dak Voor muurserres kleiner dan ruiten moeten er maar wachtbouten voorzien worden in plaats van (detail ). evestig eerst profiel aan de L-profielen van de gevels. Monteer de steuntjes tussen profiel en de glasregels met de buitenste wachtbouten. lz. Voorbereiding Glas Plaats de constructie op een definitieve plaats, na montage van het glas wordt de constructie zwaar en moeilijk te verplaatsen. Voor een gemakkelijkere glasmontage zetten we de constructie haaks en waterpas. Haaks door van hoek tot hoek te meten in beide richtingen en beide gelijk te maken. Waterpas door de hoeken van de constructie op een gelijk niveau te brengen. evestig de serre definitief aan de muur vast. lz. 8 aksteun it is enkel voor muurserres langer dan 8 ruiten Schuif daksteun tot tegen het profiel in dak, zoals aangegeven op figuur. evestig profiel aan het dak met behulp van de wachtbout en bevestig vervolgens aan de daksteun. evestig daksteun aan de muur.

4 lz. Glas in ak Gelieve voorzichtig te werken en alle mogelijke veiligheid te voorzien voor u, en iedereen rondom u! - Positie van het dakraam kiezen; deze niet aansluitend aan een gevel plaatsen. - Voorlopig op deze plaats van het dakraam geen glas en rubber voorzien. - ndien meerdere dakramen: dakramen kunnen niet net naast elkaar geplaatst worden. - Leg het glas bovenop de zijwand en schuif het tussen de dakprofielen naar boven tot het niet meer op de zijwand rust. - Trek het glas terug naar beneden in de voorziene gleuf. - Plooi het plaatje rond het glas. Plaats het kleine glas bovenop het grote glas en plooi het plaatje terug om. - Na het plaatsen van alle glas in het dak wordt rubber geplaatst. Het rubber wordt op alle dakprofielen en de bovenzijde van de gevel gedrukt om het glas vast te houden. e profielen naast het dakraam voorlopig nog niet berubberen. - e opening van het dakraam is een handige plaats om bovenaan het rubber aan te drukken. - en handige rol en drukbeweging maakt het aandrukken gemakkelijker. - Het rubber wordt bovenaan in de nok geschoven en onderaan afgeknipt boven de goot, iets lager dan de onderzijde van het glas. lz. 0 Glas in zijwanden Standaard wordt er klaar glas gebruikt in de zijwanden. Het glas past bovenaan in de voorziene gleuf en staat onderaan op de fundering tussen dezelfde profielen als in het dak. Het rubber wordt bovenaan tegen de goot geschoven en onderaan halverwege de fundering afgeknipt. erubber zo snel mogelijk!!! Per glas!!! lz. Glas in gevels Standaard wordt er klaar glas gebruikt in de gevels. erubber zo snel mogelijk!!! Per glas!!! oe dit voor beide gevels. Positie van de deur niet beglazen. lz. eur Open nu beslagzak deur. e nummers van de detailzichten geven de volgorde van monteren aan. Monteer alles definitief vast. lz. eur e wieltjes bovenaan de deur zijn zonder sluitring, onderaan met sluitring, zoals aangegeven op de detailzichten. e wieltjes worden vastgeschroefd op cm van de zijkant. lz. eur Silicone wordt gebruikt op beide montageprofielen. Hierbij dient de silicone als borging tegen het verschuiven van de profielen. Schuif de deur op de beide montageprofielen. Plaats hierna het glas in de deur en berubber. lz. eur Monteer het handvat aan de binnenzijde, halverwege het vertikaal deurprofiel. Het handvat dient tevens als deuraanslag.

5 lz. warsligger Open nu beslagzak dakraam. e nummers van de detailzichten geven de volgorde van monteren aan. Monteer alles definitief vast. Monteer de langwerpige plaatjes met hun uitstulping in de boutgleuf van de dwarsligger. lz. akraam e nummers van de detailzichten geven de volgorde van monteren aan. erubber de profielen na het plaatsen van het glas. lz. 8 akraam - Leg het glas bovenop de zijwand en schuif het tussen de dakprofielen naar boven tot het niet meer op de zijwand rust. - Plooi het plaatje rond het glas. Plaats het kleine glas bovenop het grote glas en plooi het plaatje terug om. lz. akraam ruk de dwarsligger goed aan tot tegen het onderliggende glas en monteer deze definitief vast met de speciale montagebouten. erubber de twee dakprofielen op dezelfde manier als de rest van het dak. erubber tevens de dwarsligger, het rubber schuin aansnijden zodat deze mooi aansluit. en stukje rubber wordt in de ronde holte van de nok gedrukt om verschuiving van het dakraam tegen te gaan. Om het dakraam te openen wordt de ronde buis op het krulletje in het dakraam en op de bout in de dwarsligger geschoven. ndien het dakraam niet openstaat wordt de ronde buis op het voorziene steuntje gelegd. Voer blz.,, 8 en uit volgens het aantal dakramen in uw serre. lz. 0 Waterafvoer Monteer alle onderdelen met silicone om af te dichten en te borgen. lz. nkers Zet uw serre terug waterpas of volgens de gewenste helling (bevordering waterafvoer). Ondersteun de volledige serre met aarde tot alles volledig dicht is. Maak voor de ankers een putje langs de binnenkant van de serre. Monteer de ankers met de voorziene wachtbouten en vul de putten met beton. e plaats waar de middenankers komen kan je zien op blz.. lz. nkers Hier zie je een overzicht waar de middenankers moeten geplaatst worden bij verschillende lengtes van serres.

6 ijkomend advies en tips - Verzekering: Het is aan te bevelen uw verzekeringsmakelaar in te lichten van de plaatsing van uw serre. - Regelmatig controleren o ontroleer of alle bouten nog zijn aangespannen o ontroleer of uw verankering (beton en de ankers) nog steeds intact is o ontroleer de positie van het dakraam - xtra controle bij heel slecht weer o Zorg ervoor dat de opsteker van het dakraam in het slotgat vast zit en zo het dakraam goed vastklemt. o Zorg ervoor dat de deur goed dicht is, vergrendel de deur indien mogelijk o Zorg ervoor dat er geen luchtspleten zijn onder de fundering o Verhinder een te groot sneeuwgewicht - lgemene regel: Zorg ervoor dat de wind niet in uw serre kan - Tips voor de goede werking van uw serre o Reinig met regelmaat de goten o Reinig met regelmaat de condensgoten o Reinig de onderloopregel van de deur voor een vrije loop van uw deur o Voor de goeie werking van uw deur, olie de wielen regelmatig in o Reinig uw glas Onderdelen in kartonnen doos : Omschrijving handleiding gevel zijwanden dak rubber deur dakraam waterafvoerpijpen ankers extra accessoires nok profiel in dak Hoeveelheid stuk colli colli s colli zakken colli stuk zak stuk stuk

7 Onderdelen in beslagzak extra accessoires : Onderdelen in beslagzak deur : eze beslagzak kan zich ook bij de deur zelf bevinden! Omschrijving Hoeveelheid Omschrijving antal gootafsluiter stuk hamerkopbout Mx stuk elleboog stuk moer M stuks afvoerpijpklem stuk zeskantbout Mx0 stuks zak : moeren zak zelftapper,8x 8 stuks zak : bouten zak vlakkopschroef Mx0 stuks zak : lange bouten zak wiel stuks zak : reserve onderdelen zak handvat stuk beslagzak deur zak tussenring diam stuks beslagzak dakraam Onderdelen in beslagzak dakraam : eze beslagzak kan zich ook bij het dakraam zelf bevinden! Omschrijving antal verbindingsplaat stuks voet opsteker stuk z-opstekersteun stuk zelftapper,8x stuks zwijnestaartje stuk hamerkopbout Mx stuks zeskantbout Mx0 stuks zeskantbout Mx stuk moer M 8 stuks F

8 b a L H 8 GVL PGNON F K GL GL G F K Mx L F L 0 H K 8 0 G F L K L 8mm

9 F G 8 GVL PGNON L F K H GL GL Mx K L K L 8mm 0 F G H K 0 8 L b a L F

10 Mx 8 STNWN ZWN PROS LTÉRL S PNL Mx

11 a a+b a+b b KR R FRM RHMN

12 ROOF K TOT H 80

13 K TOT ROOF H

14 8,,,,, 8,,,,,,,, KLRZTTN PRÉPRTON PRPRTON VORRTUNG

15 x x,, 80 KLRZTTN PRÉPRTON 8 PRPRTON VORRTUNG

16 a b d G d a b c G GLS VTRG 0x0 GLS GLSS x0 c G a G G G G G b G

17 b a c a d c b 0x0 GLS VTRG 0 GLSS GLS

18 G L c b H a b c a b a G L c G L H K H GLS VTRG H K GLSS GLS L 0x 0x0 G 0x0 8x0 8x0 x0 x0 8x 0 c a b d K

19 08 8 UR PORT OOR TÜR

Handleiding voor ACD Prestige serre rechte zijwanden laag model R3XXL

Handleiding voor ACD Prestige serre rechte zijwanden laag model R3XXL Handleiding voor Prestige serre rechte zijwanden laag model RXXL este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap,

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige

Handleiding voor ACD Prestige Handleiding voor Prestige serre schuine zijwanden SXXH este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke

Nadere informatie

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE (KD PRESTIGE www.acd.eu PICCOLO flcd ALU HOBBY SERRE 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be Beste Klant Proficiat met de aankoop van uw serre.

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand MS2XXH

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand MS2XXH ndleiding voor Prestige Muurserre schuine wnd MSXX este klnt Proficit met de nkoop vn uw serre. oor deze hndleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem lles stp per stp, zodt noodzkelijke onderdelen

Nadere informatie

Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2

Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2 Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2 AFMETINGEN : Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80 meters x lengte 2.22 meters Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80 meters x lengte 2.96 meters Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand laag model MS1XXL

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand laag model MS1XXL Hndleiding voor Prestige Muurserre schuine wnd lg model MSXXL este klnt Proficit met de nkoop vn uw serre. oor deze hndleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem lles stp per stp, zodt noodzkelijke

Nadere informatie

Lean-To Alu 608 / 610 / 612

Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Montagehandleiding Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Artikelnummer RW1811 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 255 (b) x 160 (goot) x 239 (h) cm Artikelnummer RW2394 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 326 (b) x 160 (goot) x

Nadere informatie

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop HNLEINING OUWPKKET HOYSERRE 250 UNERING MTERILLIJST 1 4 x betonplaat... 2990 x 300 x 40 mm 2 2 x betonplaat... 2390 x 300 x 40 mm 3 4 x hoekpalen (2 rechtse + 2 linkse) dubbele uitkeping... 750 x 160 x

Nadere informatie

M3H Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

M3H Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium MH 8--0 opyright... nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008 AFMETINGEN VAN MODEL EFD3008 pag. 1 ONDERDELENLIJST 1 VAN 2 pag. 2 ONDERDELENLIJST 2 VAN 2 pag. 3 OVERZICHT VAN ALLE COMPONENTEN pag. 4 VÓÓRDAT U GAAT BEGINNEN! Wees wijs en lees deze montagehandleiding

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Handleiding algemeen

Handleiding algemeen Handleiding algemeen De volgende gereedschappen heb je nodig bij de montage van een Moduloo kast. De belangrijkste onderdelen van het geraamte van je kast. (doorsnede) Bij een kast van 110 en 120 cm breed

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige

Handleiding voor ACD Prestige Hndleiding voor Prestige serre rechte zijwnden RXXH este klnt Proficit met de nkoop vn uw serre. oor deze hndleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem lles stp per stp, zodt noodzkelijke onderdelen

Nadere informatie

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR OMNI HNDLEIDING DOUHE SHUIFDEUR Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Neem direct contact op met de leverancier

Nadere informatie

Royal 24

Royal 24 0-0-00 Royal este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke onderdelen en handelingen voorbereid

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Golfplatendak montage

Golfplatendak montage Golfplatendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 10:36 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

stel draadvangers balanshek cpl

stel draadvangers balanshek cpl 0324101 7108020 8208100 0324101 draadvanger balans optrekhek 2 7108020 zesk.tapbout M8x20 8,8 verz 2 8208100 zesk.moer M8 verz. 2 stel draadvangers balanshek cpl Nummer: 0324100-O Datum: 7-12-2015 detail

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING TYPE V920

TERRASOVERKAPPING TYPE V920 MONTAGE-INSTRUTIE VOOR TERRASOVERKAPPING TYPE V90 a Overzicht van de onderdelen H Q S T J B 5 = a = 5 A R B B V W X D F B5 B4 AB E G B6 U O U K B M N B B5 B6 B4 G I B A. Muurprofi el B. Scharnierprofi

Nadere informatie

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano Montage-instructie Terrasoverkapping V950 Lugano Inhoudsopgave pagina Inhoud 1 Benodigd gereedschap 2 Belangrijk vóór het monteren 2 1. Montage van het muurprofiel 3 2. Prepareren van de goot 4 3. Prepareren

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen normale gootkap Installatie instructies De nummer één veranda specialist in Nederland Goot profiel 100% Kwaliteits garantie Het hele jaar droog onder een aluminium

Nadere informatie

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel 3 - Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel 10 2 7 4 5 8 1 7.4 6 Posn. Onderdeel 1 Nis 2 Afdekstijl ( 1x links + 1x rechts ) 2.2 Zelfborende schroef 4,8x19 3 Bovendorpel

Nadere informatie

S T Z AA. a 5 = a = 15 A R V W X B5 B6 B4 AB C L C L U G U K M N

S T Z AA. a 5 = a = 15 A R V W X B5 B6 B4 AB C L C L U G U K M N H Q S T AA J B a 5 = a = 5 A R B V W X B D F B5 B4 AB C L E C L G B6 U G O U K I B B M N B B5 B6 B4 Overzicht van de onderdelen A. Muurprofiel B. Scharnierprofiel C. Dakligger D. Gootprofiel E Staander

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFS2308

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFS2308 AFMETINGEN VAN MODEL EFS2308 pag. 1 ONDERDELENLIJST 1 VAN 2 Opmerking: waar mogelijk staan op de onderdelen de onderdeelnummers vermeld. Indien de onderdeelnummers niet vermeld zijn kunt u deze vinden

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H MODULE HANDLEIDING Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Het overzicht toont de mogelijke douchewandcombinaties

Nadere informatie

MUURSERRES ACD PRESTIGE. Tuincentrum Depreitere BVBA Stalpaerstraat Koekelare - 051/ Ondernemingsnr. BE

MUURSERRES ACD PRESTIGE. Tuincentrum Depreitere BVBA Stalpaerstraat Koekelare - 051/ Ondernemingsnr. BE Mogelijke combinaties : MUURSERRES ACD PRESTIGE Breedte Hoogte Lengte 2,2 m Lengte 2,98 m Lengte,7 m Lengte,5 m Lengte 5,9 m Lengte 5,9 m Lengte 6,67 m Lengte 7, m,99 m goot,55 m nok,97 m M0L M0L M05L

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

2 Plaatsen van de bescherming

2 Plaatsen van de bescherming Montagevoorschriften SolarTop 1 Onderdelen 2 Plaatsen van de bescherming 2.1 Met grondprofielen direct op het dak: Plaats rubber onder de grondprofielen. Afwatering N-Z: Plaats rubber over de volledige

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

6 l3 a y o R

6 l3 a y o R 0-0-00 Royal este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke onderdelen en handelingen voorbereid

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren )

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het overzicht op de volgende

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

Montageplan, vrijstaande carport.

Montageplan, vrijstaande carport. Montageplan, vrijstaande carport. - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen

Nadere informatie

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen. Let op: - Materiaaltechnisch is watercondens mogelijk!

Nadere informatie

Triple Solar PVT Paneel

Triple Solar PVT Paneel Triple Solar PVT Paneel Montagehandleiding bij pannendak Onderdelen Triple Solar PVT panelen RVS dakhaken (minimaal 1 dakhaak per meter) Triplex/multiplex planken (ter versteviging van het dakbeschot)

Nadere informatie

Montagehandleiding Bonny-Clyde

Montagehandleiding Bonny-Clyde Montagehandleiding Bonny-Clyde Wat hebt u nodig? - meter en potlood - stukje schuurpapier (verwijderen splinters indien nog aanwezig) - dopsleutel nr 13 - (accu)-schroevendraaier met kruisbit (PZ2) - (accu)

Nadere informatie

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN Hoe beginnen : We gaan er vanuit dat de nutsvoorzieningen zoals wateraansluiting, dampkapdoorvoer, stroompunten toestellen enz. op de desbetreffende plaats zijn voorzien. Neem

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2012 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

622mm KIJK / VOORBEELD DENK / KIES? DEZE SECTIE RELA- TEERT AAN EEN AN- DERE (bv. 1 to 5) CORRECT NIET VASTZETTEN! KNIPPEN / AFSNIJDEN VASTMAKEN

622mm KIJK / VOORBEELD DENK / KIES? DEZE SECTIE RELA- TEERT AAN EEN AN- DERE (bv. 1 to 5) CORRECT NIET VASTZETTEN! KNIPPEN / AFSNIJDEN VASTMAKEN (mm) B (mm) 130 1298 191 1918 253 1918 2538 315 3158 377 3778 . Bedankt voor het aanschaffen van uw nieuwe ECOclassic Tuinkas. We raden u aan dat u deze handleiding leest en u zich op de hoogte stelt van

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met opliggende klikborstel

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met opliggende klikborstel B - Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met opliggende klikborstel G SCE 6.1 E 10.1 10.2 D F 8 Posn. Onderdeel SCE SoftClose Systeem 1 Klemkopparker C 2.1 Schroef M5x16 2.2 Plaatclip M5 6.1

Nadere informatie

Montage instructie. Flashingkit. Landscape

Montage instructie. Flashingkit. Landscape Montage instructie Flashingkit Portrait Landscape Inhoudsopgave 1. Algemeen... 1 2. Aandachtspunten... 2 3. Montage instructie Flashingkit Portrait... 3 3.1. Inhoud verpakking Flashingkit Portrait... 3

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport CUSTAFER Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN TEL 089 76 07 04 FAX 089 765285 Montagehandleiding Carport Beste klant Van harte gefeliciteerd met de aankoop van

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Handleiding Panorama schuifwand

Handleiding Panorama schuifwand Handleiding Panorama schuifwand - Montage lage railsysteem AL21 pag.2-10 - Montage hoge railsysteem AL20 pag.11-17 - Montage extra opties AL21/20 pag. 18-20 AL21 Laagsysteem 3 Overzicht materialen laagsysteem

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB ALFA / OMEGA

Montagehandleiding SANI-CAB ALFA / OMEGA Montagehandleiding SANI-CAB ALFA / OMEGA Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan...

Nadere informatie

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Paviljoenen 8-hoekig model Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

Modul Huizen model zadeldak

Modul Huizen model zadeldak MONTAGEHANDLEIDING Modul Huizen model zadeldak Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

Montagehandleiding Losstaande kast

Montagehandleiding Losstaande kast Montagehandleiding Losstaande kast Benodigdheden : Deze handleiding toont je de basisstappen, afwerking en indeling kunnen naar eigen creativiteit uitgevoerd worden. En hangen af van je eigen smaak. Zorg

Nadere informatie

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren )

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

ECOPLUS 161. Montage Handleiding

ECOPLUS 161. Montage Handleiding ECOPLUS 6 Montage Handleiding A (mm) B (mm) 29 90 606 230 30 3770 Bedankt voor het aanschaffen van uw nieuwe Ecoplus Tuinkas. We raden u aan dat u deze handleiding leest en u zich op de hoogte stelt van

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak INSTALLATIEHANDLEIDING zonnepanelen op een schuin pannendak Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar pannendak met gebolde pannen. ONDERDELEN De onderdelen die gebruikt worden bij

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstels

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstels - Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstels A D 6 C Posn. Onderdeel Aantal 1 Zelfborende schroeven 4,8 x 19mm. 24 2.1 M5 x 20mm schroef 12 B 2.2 Plaatclip M5 6 4.1 Gipsschroef

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

Tips en trucs bij montage van de Sweezz.

Tips en trucs bij montage van de Sweezz. Tips en trucs bij montage van de Sweezz. Deze tips kunnen niet los worden gezien van de montagehandleiding, die bij de Sweezz is verpakt en ook te downloaden is van www.sweezz.com - Opties. Lees met name

Nadere informatie

Handleiding: Montage tristand pannendak Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: februari 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 3 & 5 - Spaanplaatschroeven

Nadere informatie

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Inhoudts Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 Voorzorgsmaatregelen Zorgt u ervoor dat het hout droog is als u het gaat gebruiken. Voordat u het tuinhuis gaat opbouwen is het belangrijk om een goede ondergrond

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

Catalogus Carport AutoSkûle

Catalogus Carport AutoSkûle Catalogus Carport AutoSkûle Inhoudsopgave Flyer Algemene informatie CE certificaat Voorblad tekening Maattabel Exploded view Assemblage handleiding Montage handleiding Constructieve onderdelen met statische

Nadere informatie

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding Assemblage- en montagehandleiding * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

Montage-instructies Ritsscreens S99 - S99R - S99 XL - S40

Montage-instructies Ritsscreens S99 - S99R - S99 XL - S40 Fabrieksgarantieretourbon Alluma dealergegevens: Emailadres: Telefoonnummer: PC + woonplaats: Adres: Naam: Klantgegevens: Gelieve onderstaande kaart af te scheuren en retour te zenden naar Alluma ten behoeve

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping

Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping bouwmaterialen Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping Producteigenschappen Montagehandleiding Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping Met een terrasoverkapping van Bruynzeel Home Products kunt u

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

Tuinkas EcoStar-serie

Tuinkas EcoStar-serie Tuinkas EcoStar-serie Montage-instructies EcoStar 100 EcoStar 200 EcoStar 300 EcoStar 00 EcoStar 500 GRDENMEISTER Verklaring Geachte klant, Gefeliciteerd met uw nieuwe tuinkas! Wij zijn ervan overtuigd

Nadere informatie

3. Montage ( Voorbeeld geeft de zijwand links en Pendeldeur rechts)

3. Montage ( Voorbeeld geeft de zijwand links en Pendeldeur rechts) Montage handleiding Pendeldeur EnjoY² (in combinatie met zijwand ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

DucoTwin 120. DucoScreen 120

DucoTwin 120. DucoScreen 120 De behuizing werd speciaal ontworpen voor onzichtbare plaatsing > Krachten moeten overgebracht worden via de binnenzijde van deze behuizing. Houd je dus goed aan deze plaatsingsinstructies wat betreft

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB DELTA

Montagehandleiding SANI-CAB DELTA Montagehandleiding SANI-CAB DELTA Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*) Bevestig

Nadere informatie

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214 Jaloezie Montage handleiding 160-07114 Montage Montage Algemene informatie Het is belangrijk dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwkeurig volgt. Verano aanvaard geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Montagehandleiding Ingebouwde kast

Montagehandleiding Ingebouwde kast Montagehandleiding Ingebouwde kast Benodigdheden : Deze handleiding toont je de basisstappen, afwerking en indeling kunnen naar eigen creativiteit uitgevoerd worden. En hangen af van je eigen smaak. Zorg

Nadere informatie