MUURSERRES ACD PRESTIGE. Tuincentrum Depreitere BVBA Stalpaerstraat Koekelare - 051/ Ondernemingsnr. BE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MUURSERRES ACD PRESTIGE. Tuincentrum Depreitere BVBA Stalpaerstraat Koekelare - 051/ Ondernemingsnr. BE"

Transcriptie

1 Mogelijke combinaties : MUURSERRES ACD PRESTIGE Breedte Hoogte Lengte 2,2 m Lengte 2,98 m Lengte,7 m Lengte,5 m Lengte 5,9 m Lengte 5,9 m Lengte 6,67 m Lengte 7, m,99 m goot,55 m nok,97 m M0L M0L M05L 2 M06L M07L M08L M09L M0L 2,28 m goot,72 m nok 2, m M20H M20H M205H 2 M206H M207H M208H M209H M20H,02 m goot,76 m nok,05 m M0H M0H M05H 2 M06H M07H M08H M09H M0H Opmerkingen: De muurserres met lengte 6,67 m en 7, m komen cm hoger. Bij deze serres is de hoogte van het funderingsprofiel immers 2 cm i.p.v. 8 cm. De serres worden standaard thuisgeleverd in bouwpakket, met uitgebreide montagehandleiding. Het is echter belangrijk dat de muur waar de serre tegen wordt gemonteerd, mooi recht is.

2 Algemene Eigenschappen van de Muurserres ACD Prestige : Buisvormige professionele aluminium glasprofielen Stevig aluminium profiel voor bevestiging tegen de muur Opbouw met roestvrije bouten en moeren in inox Hoekplaten, treklatten en gevelsteunen ter extra versteviging Één of meerdere grote dakramen voor een perfecte verluchting Buitengoot aan de zijkant van de serre, met een afvoerbuis zodat u het regenwater kan opvangen Binnengoot (condensgoot): via deze binnengoot is er een vlugge afwatering van het condenswater en dus verminderde algengroei en schimmelvorming => de serre blijft proper Het glas wordt vastgezet met rubberstrips: professionele waterdichte en tochtvrije afdichting Perfecte afwerking: Vb. profielen van de aluminium fundering worden voorzien van afdichtingsplaatjes 2 jaar aflopende garantie op productiefouten! Eigenschappen van de Aluminium fundering : Deze zelfdragende fundering in aluminium vervangt alle beton-, muur- of platenfunderingen en is beresterk! EENVOUDIGE PLAATSING: er is geen voorbereidend werk meer en de serre wordt rechtstreeks op de aarde geplaatst In de hoeken komt een anker. Dit anker zit in de grond. Nadat de serre gemonteerd is wordt rond deze grondankers beton of stabilisé aangebracht. Er worden steeds voldoende grondankers meegeleverd. De grond in de serre blijft in verbinding staan met de grond buiten de serre, waardoor zouten en zuren gemakkelijker kunnen weggeleid worden. TIP: Aangezien het in een serre nooit regent, moet men regelmatig eens de serre onder water zetten. Een gemakkelijke manier om dit te doen: bij sneeuwval met een kruiwagen de sneeuw in de serre brengen. Sneeuw zal langzaam oplossen en zorgt zo voor een goede doorspoeling van de grond (van sneeuw komt immers veel smeltwater).

3 Eigenschappen van de serres met Schuine Wanden : Verminderde winddruk Een nog stabielere constructie: het gewicht van het dak wordt beter verdeeld Meer en betere licht- & warmteopvang: Tuinbouwglas laat ongeveer 90 % van de totale lichthoeveelheid door. Direct zonlicht moet het glas onder een hoek van 90 raken wil de maximale hoeveelheid binnenkomen. Als de hoek groter of kleiner is, zal er een deel worden teruggekaatst (reflectie). Gedurende de zomer is er voor de meeste planten meer dan genoeg licht, maar in de winter komen ze tekort. Daarom is er veel onderzoek gedaan naar de beste vorm voor een tuinkas. Speciaal om meer licht door te laten zijn de kassen met schuine wanden ontworpen. De beste helling van de wand ten opzichte van het horizontale vlak is 78. Het zonlicht in de winter bereikt bij ons de aarde onder een hoek van ongeveer 5. Daarom staan de iets schuine wanden van de Alu Hobby Serre tuinkas min of meer loodrecht op de zonnestralen en laten dus een maximale hoeveelheid licht door. In de zomer is de hoek niet zo belangrijk, omdat de intensiteit van het zonlicht dan groter is. De hoek van de schuine wand is echter ideaal zodat er geen plaatsverlies is en de grondoppervlakte optimaal wordt benut. Standaard zijn de serres met glas mm: Dak in gehamerd glas Zijkanten in klaar glas Het gehamerd glas in het dak zorgt voor het breken van de zonnestralen. Zo is er in de tuinkas minder kans op verbranding (door het diffuus licht). Indien u kiest voor veiligheidslas, dan kiest u voor deze voordelen: 5 à 7 maal sterker dan gewoon tuinbouwglas Veiliger voor de kinderen Geen scherpe randen Als het glas dan toch breekt, valt het uiteen in heel kleine stukjes met afgevlakte kanten => GEEN SNIJWONDEN Minder kans op breuk tijdens transport en montage Hagelbestendiger Dit glas valt onder de Europese Veiligheidsnorm EN250 Ook bij veiligheidsglas blijft het dak in gehamerd glas, de zijkanten in klaar glas. Maar alles is dan wel veiligheidsglas. De standaard levertermijn van een muurserre is 6 weken. Bepaalde opties kunnen echter de levertermijn doen oplopen (lakken van een serre, montage door ons,...). Contacteer ons voor meer info hieromtrent!

4 Er zijn diverse andere OPTIES beschikbaar, zodat u de serre kan aanpassen naar uw wensen: een extra dakraam, een hordeur, Vindt u het aluminium geraamte wat koel, dan kan u als optie ook kiezen om de serre te laten lakken. Het lak wordt als poeder op elektrostatische wijze op de alumiumprofielen aangebracht en daarna in een oven gebakken. Dit proces is kwalitatief heel hoogstaand, en wordt uitgevoerd volgens Europese standaardnormen! Vanzelfsprekend kunnen de rubber dichtingen niet gelakt worden. Deze zijn steeds zwart! Indien u kiest om de aluminium profielen ook zwart te laten coaten, dan toont de serre mooi één geheel en straalt dit echt wel KLASSE uit! Een zwart-gecoate serre past bovendien zowel in een moderne tuin als in een klassieke tuin. Opgelet: indien u kiest voor de gelakte versie, dan is er 2 weken extra levertermijn! Deze levertermijn dient u te tellen bovenop de aangegeven levertermijn! Wij kunnen ook instaan voor specifieke wensen, zoals: extra deur, uitlengen van deur voor plaatsing op muurtje,... Aarzel niet om ons te contacteren voor dergelijke persoonlijke wensen! De serre wordt thuisgeleverd bij u in bouwpakket. Dit pakket is specifiek samengesteld met het oog op montage door een particulier. Er is een zéér uitgebreide montagehandleiding voorzien en alles is voorgeboord. Op die manier moet iedereen in staat zijn om de serre zelf te monteren. Als optie bieden wij u echter onze montageservice aan. In dat geval staan wij in voor de volledige montage van de serre. Het enige wat u dan nadien nog moet doen is de putten rond de grondankers opvullen met wat stabilisé of snelbeton. Indien u kiest voor montage door ons, dan is er 2 weken extra levertermijn. Denk er steeds aan: de serre wordt onvermijdelijk te klein. Koop daarom de serre niet te klein! Kweken in een serre is immers onbeperkt en de meeste mogelijkheden worden pas ontdekt nadat je de serre hebt aangekocht! CONCLUSIE : Dit is dé hobbyserre voor de veeleisende tuinder, met een gegarandeerd lange levensduur en wind- & waterdicht! Wij kunnen u dit met zekerheid vertellen omdat we reeds de 2e generatie zijn die deze hobbyserres verdelen. Wij hebben dan ook zeer veel ervaring met de levensduur van deze tuinserres. U bent dan ook zeker dat u jarenlang probleemloos van deze serre zal kunnen genieten! Dit alles bovendien aan de meest concurrentiële prijs op de markt. BEZOEK ONS DEMOTERREIN met verschillende serres zodat u dit zelf kan zien en bevestigen! Dit graag na afspraak aub. BESTEL NU! En GENIET zelf van het kweken van uw eigen tomaten, paprika,... Er gaat niets boven zelfgekweekte groenten, kruiden en fruit!

5 Prijstabel : Breedte Lengte Oppervlakte Aantal Dakramen Tuinbouwglas Veiligheidsglas Prijs Montage Excl. BTW M0L,99 m 2,2 m,6 m² M0L,99 m 2,98 m 5,9 m² M05L,99 m,7 m 7,8 m² M06L,99 m,5 m 8,86 m² M07L,99 m 5,9 m 0, m² i M08L,99 m 5,9 m,80 m² M09L,99 m 6,67 m,27 m² M0L,99 m 7, m,75 m² * Momenteel bieden wij u GRATIS het zelfdragend aluminium funderingsprofiel aan! Breedte Lengte Oppervlakte Aantal Dakramen Tuinbouwglas Veiligheidsglas Funderingsprofiel * Funderingsprofiel * Prijs Montage Excl. BTW M20H 2,28 m 2,2 m 5, m² M20H 2,28 m 2,98 m 6,79 m² M205H 2,28 m,7 m 8,6 m² M206H 2,28 m,5 m 0,5 m² M207H 2,28 m 5,9 m,8 m² M208H 2,28 m 5,9 m,52 m² M209H 2,28 m 6,67 m 5,2 m² M20H 2,28 m 7, m 6,89 m² * Momenteel bieden wij u GRATIS het zelfdragend aluminium funderingsprofiel aan!

6 Breedte Lengte Oppervlakte Aantal Dakramen Tuinbouwglas Veiligheidsglas Funderingsprofiel * Prijs Montage Excl. BTW M0H,02 m 2,2 m 6,76 m² M0H,02 m 2,98 m 9,00 m² M05H,02 m,7 m,20 m² M06H,02 m,5 m, m² M07H,02 m 5,9 m 5,67 m² M08H,02 m 5,9 m 7,9 m² M09H,02 m 6,67 m 20, m² M0H,02 m 7, m 22,8 m² * Momenteel bieden wij u GRATIS het zelfdragend aluminium funderingsprofiel aan! ** Bovenstaande prijzen zijn enkel geldig in België. Prijs thuisgeleverd. Prijs geldig op moment van publicatie.

7 Foto s Muurserre ACD Prestige Breedte 2,28 m & Lengte 2,98 m :

8 Funderingsprofiel wordt afgewerkt met afdichtingsplaatje (staat niet op foto)

9

10 Indien nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren! Tuincentrum DEPREITERE bvba Stalpaertstraat KOEKELARE Tel. 05/ Fax 05/ info@depreitere.eu

Word fan & krijg de primeurs

Word fan & krijg de primeurs Word fan & krijg de primeurs Facebook.com/ACDserres @ACDtuinkas www.acd-serres.be VOORWOORD INHOUD Beste tuinliefhebber, Hartelijk welkom in de boeiende wereld van zelfgekweekte groenten, fruit, bloemen

Nadere informatie

B- ë T +32 (0) 1

B- ë T +32 (0) 1 B- ë T +32 (0) 1 www.. info@. Een Aluminium constructie van topkwaliteit die garant staat voor jarenlang, onderhoudsvrij tuindersplezier. Bleyen-Serres biedt een ruim gamma aan kant-en-klare tuinkassen

Nadere informatie

ACD PRESTIGE. de tuinkas met allure

ACD PRESTIGE. de tuinkas met allure ACD PRESTIGE de tuinkas met allure ACD PRESTIGE FOTOWEDSTRIJD Stuur ons uw foto s en maak kans op een mooie prijs! Facebook.com/ACDserres @ACDtuinkas www.acd-serres.be VOOR ELKE TUIN EEN PRESTIGE Overzicht

Nadere informatie

Catalogus ACD Serres & tuinkamers

Catalogus ACD Serres & tuinkamers Catalogus ACD Serres & tuinkamers De ultieme tuinbeleving! Word fan & krijg de primeurs Facebook.com/ACDserres @ACDtuinkas www.acd-serres.be Uw tuin leeft dankzij ACD, geniet samen met ons Overzicht aanbod

Nadere informatie

Prijslijst deal = extra voordeel

Prijslijst deal = extra voordeel Beste klant Wij danken u voor uw interesse in de producten van ACD Hierna vindt u de digitale prijslijst voor een selectie uit ons assortiment. Wilt u de prijs kennen van een ander product of wenst u een

Nadere informatie

Basis WPC Mini Moestuin. Basis moestuin uit kunststof. Zeer makkelijk te monteren. Alu Serre voor WPC Mini Moestuin

Basis WPC Mini Moestuin. Basis moestuin uit kunststof. Zeer makkelijk te monteren. Alu Serre voor WPC Mini Moestuin Kweekbak Basis WPC Mini Moestuin 122x122 cm Basis moestuin uit kunststof. Zeer makkelijk te monteren. CD PLU 060785 60036 001000 66 1 Kweekbak 20/03/15 Alle prijzen onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen

Nadere informatie

Prijslijst 2018 Filclair Serralux 150

Prijslijst 2018 Filclair Serralux 150 Filclair Serralux 150 Goothoogte 180 cm Deuropening 70 x 165 cm Nokhoogte 215 cm Beton Aluminium Meerprijs Aluminium Breedte Lengte Lucht Ver- fundering fundering veiligheids in in cm in cm ramen sterking

Nadere informatie

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Stappenplan voor Lariks Douglas houten aanbouw met Polycarbonaatplaten dak. Product: https://gadero.nl/aanbouw-veranda-hout-met-helder-polycarbonaat/

Nadere informatie

Handleiding. Vogelsuper. Pagina 1

Handleiding. Vogelsuper. Pagina 1 Pagina 1 Wil je een terrasoverkapping dan ben je op juist adres. De overkapping bestaat uit een houten onderbouw met daarop aluminium rails waarin de platen liggen. De platen zijn 16mm X structuur die

Nadere informatie

BLEYEN-SERRES Groenstraat 75 B-3940 Hechtel-Eksel België Tel +32 (0)

BLEYEN-SERRES Groenstraat 75 B-3940 Hechtel-Eksel België Tel +32 (0) BLEYENSERRES Groenstraat 75 B3940 HechtelEksel België Tel +32 (0) 60 2 65 www.bleyenserres.be info@bleyenserres.be G A R A N T I Een Aluminium constructie van topkwaliteit die garant staat voor jarenlang,

Nadere informatie

Outlet Uitzonderlijke kortingen tot 75%

Outlet Uitzonderlijke kortingen tot 75% Outlet Uitzonderlijke kortingen tot 75% ACD speelt constant in op de nieuwste trends. De showroom werd net vernieuwd. Daarom geniet u nu van extra interessante prijzen op outlet modellen. Bij veel producten

Nadere informatie

ECOPLUS 161. Montage Handleiding

ECOPLUS 161. Montage Handleiding ECOPLUS 6 Montage Handleiding A (mm) B (mm) 29 90 606 230 30 3770 Bedankt voor het aanschaffen van uw nieuwe Ecoplus Tuinkas. We raden u aan dat u deze handleiding leest en u zich op de hoogte stelt van

Nadere informatie

Catalogus 2017

Catalogus 2017 Catalogus 2017 WWW.ACD.EU PROMO PICCOLO 150 KORTING OP 4 KLEUREN (zie p. 16 voor de voorwaarden) PROMO RETRO 205 2572 1999 IN RETRO ZWART (zie p. 24 voor de voorwaarden) PROMO TUNNEL 150 OF 200 KORTING

Nadere informatie

Serie robuuste buitenverblijven / vrijstaande veranda plat dak 2013

Serie robuuste buitenverblijven / vrijstaande veranda plat dak 2013 Serie robuuste buitenverblijven / vrijstaande veranda plat dak 2013 De nieuwe trend voor 2013: met onze robuuste vrijstaande overkapping maakt u een sfeervol buitenverblijf in uw tuin. De uitgebreide serie

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

NL - ASSORTIMENT

NL -   ASSORTIMENT NL - WWW.ACD.EU ASSORTIMENT Grow, Live, discover Al meer dan 30 jaar is ACD dé Europese referentie in de sector van hobbykassen. In deze periode is het oorspronkelijk concept van de aluminium hobbykassen

Nadere informatie

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE (KD PRESTIGE www.acd.eu PICCOLO flcd ALU HOBBY SERRE 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be Beste Klant Proficiat met de aankoop van uw serre.

Nadere informatie

Montagehandleiding Verasol (Tuinkamer-)kozijnen

Montagehandleiding Verasol (Tuinkamer-)kozijnen Montagehandleiding Verasol (Tuinkamer-)kozijnen Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw Verasol Tuinkamer. Uw veranda is gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium. De kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

622mm KIJK / VOORBEELD DENK / KIES? DEZE SECTIE RELA- TEERT AAN EEN AN- DERE (bv. 1 to 5) CORRECT NIET VASTZETTEN! KNIPPEN / AFSNIJDEN VASTMAKEN

622mm KIJK / VOORBEELD DENK / KIES? DEZE SECTIE RELA- TEERT AAN EEN AN- DERE (bv. 1 to 5) CORRECT NIET VASTZETTEN! KNIPPEN / AFSNIJDEN VASTMAKEN (mm) B (mm) 130 1298 191 1918 253 1918 2538 315 3158 377 3778 . Bedankt voor het aanschaffen van uw nieuwe ECOclassic Tuinkas. We raden u aan dat u deze handleiding leest en u zich op de hoogte stelt van

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre rechte wand MR2XXH

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre rechte wand MR2XXH Handleiding voor Prestige Muurserre rechte wand MRXXH este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

Lean-To Alu 608 / 610 / 612

Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Montagehandleiding Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Artikelnummer RW1811 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 255 (b) x 160 (goot) x 239 (h) cm Artikelnummer RW2394 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 326 (b) x 160 (goot) x

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP *meegeleverd, **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie

Nadere informatie

Catalogus 2017

Catalogus 2017 Catalogus 2017 WWW.ACD.EU PROMO PICCOLO 150 KORTING OP 4 KLEUREN PROMO RETRO 205 2572 1999 IN RETRO ZWART PROMO CULTI'ABRIS LUXE 799 649 999 799 (zie p. 16 voor de voorwaarden) (zie p. 24 voor de voorwaarden)

Nadere informatie

CURTIS - WPC EXTERIOR LIVING

CURTIS - WPC EXTERIOR LIVING CURTIS - WPC Exterior Living heeft een kwalitatieve lijn tuinschermen en bijhorende tuinpoorten ontworpen in een nieuw materiaal: WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Dit geperst materiaal

Nadere informatie

Installatie instructies Lago

Installatie instructies Lago Installatie instructies Lago bodemplaat Onder het zwembad dient een plaat gegoten te worden uit beton of uit stabilisé. Dikte 10-15cm. Let erop dat deze mooi horizontaal ligt. Het is aangeraden deze plaat

Nadere informatie

Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2

Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2 Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2 AFMETINGEN : Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80 meters x lengte 2.22 meters Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80 meters x lengte 2.96 meters Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het overzicht op de volgende

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*)

Nadere informatie

CURTIS - wpc. exterior living

CURTIS - wpc. exterior living CURTIS - wpc Exterior Living heeft een kwalitatieve lijn tuinschermen en bijhorende tuinpoorten ontworpen in een nieuw materiaal: WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Dit geperst materiaal

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak INSTALLATIEHANDLEIDING zonnepanelen op een schuin pannendak Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar pannendak met gebolde pannen. ONDERDELEN De onderdelen die gebruikt worden bij

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 Voorzorgsmaatregelen Zorgt u ervoor dat het hout droog is als u het gaat gebruiken. Voordat u het tuinhuis gaat opbouwen is het belangrijk om een goede ondergrond

Nadere informatie

We profileren ons als groothandel en hebben steeds een ruime voorraad van elk artikel, levering binnen de 48u is dus mogelijk.

We profileren ons als groothandel en hebben steeds een ruime voorraad van elk artikel, levering binnen de 48u is dus mogelijk. WELCOME Beste Signmaker, Graag stellen we u ons bedrijf even voor Publinox is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van systemen om banners, spandoeken, op een mooie en stijlvolle manier

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Zie pagina F16 voor de prijs van complete daken.

Zie pagina F16 voor de prijs van complete daken. OP AFLOPENDE BALKEN - systeem 320/261 F13 Systeem 320-261 montage op min. 60 mm brede balken Systeem 320-261 Systeem 320/261 is vergelijkbaar met 226-261, maar heeft een gladde aluminium afdeklijst voor

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier

Nadere informatie

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop HNLEINING OUWPKKET HOYSERRE 250 UNERING MTERILLIJST 1 4 x betonplaat... 2990 x 300 x 40 mm 2 2 x betonplaat... 2390 x 300 x 40 mm 3 4 x hoekpalen (2 rechtse + 2 linkse) dubbele uitkeping... 750 x 160 x

Nadere informatie

Voordelen. Kwaliteit. Design. lange levensduur en betrouwbaarheid. zelfreinigend en geen mosvorming. hoge weerbestendigheid.

Voordelen. Kwaliteit. Design. lange levensduur en betrouwbaarheid. zelfreinigend en geen mosvorming. hoge weerbestendigheid. EUROPE METAL SLATE Voordelen Kwaliteit lange levensduur en betrouwbaarheid zelfreinigend en geen mosvorming hoge weerbestendigheid onbreekbaar condensatieafvoerend makkelijk verwerkbaar Design stijlvol

Nadere informatie

Talen Polycarbonaat. Dakenopbouw uitleg. www.talen-polycarbonaat.nl

Talen Polycarbonaat. Dakenopbouw uitleg. www.talen-polycarbonaat.nl Talen Polycarbonaat Dakenopbouw uitleg 2015 www.talen-polycarbonaat.nl 1 Wil je een terrasoverkapping dan ben je op het juiste adres. Het bestaat uit een houten onderbouw. met daarop aluminium rails waar

Nadere informatie

Bestelformulier Fax 010-435 46 71

Bestelformulier Fax 010-435 46 71 HR Design Horren Plissé hordeur Vangg Breedte maat ( 96 cm. / 110 cm. / 130 cm. / 160 cm. ) Sluiting (n.v.t. of pakket middensluiting of gekoppeld ) Model ( AE t/m Z ) Bovenprofiel in lengte in cm. Onderprofiel(

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

MODULAIRE ALUMINIUM WATERKERING MURO Installatie Voor de Dagkanten

MODULAIRE ALUMINIUM WATERKERING MURO Installatie Voor de Dagkanten MODULAIRE ALUMINIUM WATERKERING MURO Installatie Voor de Dagkanten AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax:

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax: Frank Treuren BV tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 Golfplaten uit hard PVC Leveringsprogramma van PVC licht doorlatende golfplaten Profiel Totale breedte mm Nuttige breedte mm Dikte mm 1100 1050 1.1

Nadere informatie

Modern plat dak serie 2014. modern design 1001 mogelijkheden ook met overkapping naar wens

Modern plat dak serie 2014. modern design 1001 mogelijkheden ook met overkapping naar wens Modern plat dak serie 2014 modern design 1001 mogelijkheden ook met overkapping naar wens Brand Timmerfabriek Solide Binnendams 60 3373 AE Hardinxveld-Giessendam 0184-612218 Info@brand-solide.nl Voor openingstijden

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim.

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

www.systimber.com Eenvoudig en duurzaam alternatief voor baksteen en beton Mecanosimpel 50m²/man/dag Standaard palletverpakking inclusief beslag

www.systimber.com Eenvoudig en duurzaam alternatief voor baksteen en beton Mecanosimpel 50m²/man/dag Standaard palletverpakking inclusief beslag Eenvoudig en duurzaam alternatief voor baksteen en beton 1. Zagen 2. Plaatsen 3. Aanspannen Mecanosimpel 50m²/man/dag Standaard palletverpakking inclusief beslag Beschrijving: Dragend en afgewerkt multifunctioneel

Nadere informatie

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van:

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van: Het verwijderen van vuil en vocht geeft niet alleen een grote besparing om schoonmaakkosten, nog belangrijker is dat uw entree en de rest van uw gebouw schoon zijn. Een schone uitstraling zorgt voor een

Nadere informatie

GLASVEZELLADDERS KATALOOG. Vaste Ladders Veiligheidskooi Uitstapsysteem Opties Conform DIN 18799

GLASVEZELLADDERS KATALOOG. Vaste Ladders Veiligheidskooi Uitstapsysteem Opties Conform DIN 18799 GLASVEZELLADDERS KATALOOG Vaste Ladders Veiligheidskooi Uitstapsysteem Opties Conform DIN 18799 Boomsesteenweg 2 bus 3, 2627 Schelle, België Tel : + 32 3 830 35 57 / Fax : + 32 3 830 01 36 E-mail : antwerpen@echelle-europeenne.be

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen normale gootkap Installatie instructies De nummer één veranda specialist in Nederland Goot profiel 100% Kwaliteits garantie Het hele jaar droog onder een aluminium

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo Montagehandleiding Nebbiolo Inhoud pakket Goot en wandprofiel pakket Tussenliggers naar rato 2 zijliggers Staanders Bevestiging materialen Sileconen kit Afwerkkappen gootprofiel Pagina 1 van 8 De montage

Nadere informatie

MOZ200, MOZ261, MOZ323,MOZ385

MOZ200, MOZ261, MOZ323,MOZ385 Mozart Montage Handleiding C A B Voorbeeld MOZ385 MOZ200, MOZ261, MOZ323,MOZ385 Bedankt voor het aanschaffen van een WellingtonTuinkas. We raden u aan dat u deze handleiding leest en u zich op de hoogte

Nadere informatie

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak 1 Benodigdheden De volgende onderdelen zijn benodigd voor een schuine dak installatie: - De door u uitgekozen zonnepanelen; - De door u

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. S Het Dakpan-Paneel is een product van de nv ROBS PRODUCTKENMERKEN Gebruik

Nadere informatie

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS Welkom bij ZONZ sunsails! De tuin is het verlengde van onze woonkamer geworden. We zijn steeds meer buiten, waarbij gezond leven en genieten voorop staat.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM.

MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM. MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM. Dubbele carport extra 607 * 760 cm. Geachte klant, Hierbij vindt u de montagehandleiding van uw carport. Al het hout in dit pakket is geschaafd en drukgeïmpregneerd

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

Prijslijst Geldig t/m

Prijslijst Geldig t/m Prijslijst Geldig t/m 0-09-017 Polycarbonaat Gumax terrasoverkappingen Breedte x Diepte.06 m x.5 m.06 m x.0 m.06 m x.5 m.06 m x.0 m.06 m x.5 m.06 m x.0 m.06 m x.5 m.06 m x.0 m m x.5 m m x.0 m m x.5 m m

Nadere informatie

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking PLAATSING HORIZONTALE PLAATSING 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking 23/03/2011 3.1. Horizontale plaatsing 3.1.1. Montage van het systeem: Stap

Nadere informatie

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes DESIGN- EN INSTRUCTIES versie 1.07.2018 lynes Deze design-en installatiehandleiding heeft als doel een duidelijk overzicht weer te geven van alle relevante informatie en montagedetails. Een handige tool

Nadere informatie

MODULAIRE ALUMINIUM WATERKERING MURO Installatie Tussen de Dagkanten

MODULAIRE ALUMINIUM WATERKERING MURO Installatie Tussen de Dagkanten MODULAIRE ALUMINIUM WATERKERING MURO Installatie Tussen de Dagkanten AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Montage handleiding Veranda

Montage handleiding Veranda Montage handleiding Veranda Productinhoud 123polycarbonaat - van Doornik Trading v.o.f. - Montage handleiding Veranda - Versie 1, 4 december 2018 2 Overzichtsafbeelding 123polycarbonaat - van Doornik Trading

Nadere informatie

200 serie. Subtiel Solide

200 serie. Subtiel Solide 200 serie Subtiel Solide Subtiel solide De 200 serie staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk karakter, het vergemakkelijkt

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Schep (bij funderingskoker) Vierkante bit (meegeleverd) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Cirkelzaak Kitpistool Tube kit Zuignappen Rubberen

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Benodigd gereedschap Schep (bij funderingskoker) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Stap 1: keuze fundering Stap 2: funderingskokers Vierkante

Nadere informatie

Zandbakranden afgewerkt met rotvrije recycling kunststof

Zandbakranden afgewerkt met rotvrije recycling kunststof Zandbakranden afgewerkt met rotvrije recycling kunststof Speelplaatsmeubel heeft al vele systemen uitgeprobeerd waarbij onderstaande drie het gunstigste zijn. mogelijkheid 1 mogelijkheid 2 Kunststof palissadepaaltjes

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige serre rechte zijwanden laag model R3XXL

Handleiding voor ACD Prestige serre rechte zijwanden laag model R3XXL Handleiding voor Prestige serre rechte zijwanden laag model RXXL este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap,

Nadere informatie

ZONNE-ENERGIE MET ELCEE

ZONNE-ENERGIE MET ELCEE ZONNE-ENERGIE MET ELCEE UW SPECIALIST Voor de ontwikkeling en distributie van aluminium- en staalconstructies Partner van: Solar programma Stand 03/2014 - Aanpassingen voorbehouden - info@elcee.be Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. kolom

Gebruikershandleiding. kolom NL NL Gebruikershandleiding ValkBox First set - voor het eerste paneel in een rij/ kolom ValkBox Next set - voor elk volgend paneel in een rij/kolom Gefeliciteerd met de aanschaf van het ValkBox montagesysteem.

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige

Handleiding voor ACD Prestige Handleiding voor Prestige serre schuine zijwanden SXXH este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke

Nadere informatie

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport CUSTAFER Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN TEL 089 76 07 04 FAX 089 765285 Montagehandleiding Carport Beste klant Van harte gefeliciteerd met de aankoop van

Nadere informatie

SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoen. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid

SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoen. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoen Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoens zijn zeer fraai en stijlvol vormgegeven. Het paviljoen is leverbaar in

Nadere informatie

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be GARAGES IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten constructies

Nadere informatie

KLASSIEKE MODULES: COTTAGE

KLASSIEKE MODULES: COTTAGE KLASSIEKE MODULES: COTTAGE STRUCTUUR: HOUT: Rode Noordse Grenen Geïmpregneerd/Eikenhout KLEUR: Zoutgroen / Licht- tot goudbruin PALEN: 16x16 CM DOORLOOPHOOGTE: 2,00 M NOKHOOGTE: 3,50 M AFMETING MODULE:

Nadere informatie

Veranda s. Hybride overkappingen Douglas hout & aluminium

Veranda s. Hybride overkappingen Douglas hout & aluminium Veranda s Hybride overkappingen Douglas hout & aluminium Optimaal genieten van tuin en terras Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een

Nadere informatie

B. Woningafscherming. a. Profielenoverzicht I. ROLLUIKEN I. LAMELLEN STORVINYL P 958 P 3801 P 951 P 299 LUXOR P 293 EXTRA P 3800 P 292 MINI

B. Woningafscherming. a. Profielenoverzicht I. ROLLUIKEN I. LAMELLEN STORVINYL P 958 P 3801 P 951 P 299 LUXOR P 293 EXTRA P 3800 P 292 MINI Z B. Woningafscherming I. ROLLUIKEN I. LAMELLEN a. Profielenoverzicht STORVINYL 13.5 P 958 11 14.5 9.5 8 40 P 292 MINI 14.5 P 966 (INOX) 293 P 971 (INOX) 299 P 972 299 60 37 55 50 50 P 293 EXTRA P 3800

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

Detailtekeningen WILLCO Aventi

Detailtekeningen WILLCO Aventi Detailtekeningen 61 - opbouw draagstructuur _opbouw draaglatten Detail: Aventi 0.1 Vooraanzicht Toepassing: Bovenaanzicht Willco Products - Kwalestraat 72-9320 Nieuwerkerken - België - Tel 053/77 13 72

Nadere informatie

Montageplan, vrijstaande carport.

Montageplan, vrijstaande carport. Montageplan, vrijstaande carport. - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. Het installeren van zonnepanelen op een schuin pannendak. Geert Lenoir Erik de Leeuw Wico Gerritsen vs. 2.

INSTALLATIEHANDLEIDING. Het installeren van zonnepanelen op een schuin pannendak. Geert Lenoir Erik de Leeuw Wico Gerritsen vs. 2. INSTALLATIEHANDLEIDING Het installeren van zonnepanelen op een schuin pannendak Geert Lenoir Erik de Leeuw Wico Gerritsen vs. 2.0 INHOUDSOPGAVE Standaardsituatie 3 Onderdelen 3 Veiligheid 4 Draagprofielen

Nadere informatie

Montage handleiding. Overkapping. montagehandleiding overkapping - www.aluprotect.nl Tel.: 0528-241258 / Fax.: 0528-241845

Montage handleiding. Overkapping. montagehandleiding overkapping - www.aluprotect.nl Tel.: 0528-241258 / Fax.: 0528-241845 Montage handleiding Overkapping montagehandleiding overkapping - www.aluprotect.nl Tel.: 0528-241258 / Fax.: 0528-241845 Blz.1/21 Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van uw terrasoverkapping! Alvorens

Nadere informatie

CARPORTS. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

CARPORTS. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be CARPORTS IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten

Nadere informatie

Cottage 300 x 400 met luifel 300 x 300

Cottage 300 x 400 met luifel 300 x 300 l Tuinhuizen in cottage-stijl Nieuw in het progamma zijn de tuinhuisjes in cottagestijl. De potdekselprofielen (28 mm) en de dakconstructie met wolfseinden geven deze modellen een landelijke en chique

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA SPEELHUIS PANDA Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Voorwand 1 Voorgemonteerd paneel 119X1-1.114 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 173xh.114 1 Achterwand

Nadere informatie

Product overzicht Jaro 1* en 2**

Product overzicht Jaro 1* en 2** Product overzicht Jaro 1* en 2** Algemene informatie De standaardlengte van de aluminium profielen is 2,5 meter. De profielen zijn volledig gemaakt van geextrudeerd en geanodiseerd aluminium. Dit zorgt

Nadere informatie

Dit document is bedoeld als een handleiding. Het bedrijf of de persoon die het Zwarthout monteert is verantwoordelijk voor een juiste verwerking.

Dit document is bedoeld als een handleiding. Het bedrijf of de persoon die het Zwarthout monteert is verantwoordelijk voor een juiste verwerking. Verwerkingsvoorschriften Zwarthout Shou-Sugi-Ban Dit document is bedoeld als een handleiding. Het bedrijf of de persoon die het Zwarthout monteert is verantwoordelijk voor een juiste verwerking. Tijdens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. kolom

Gebruikershandleiding. kolom NL NL Gebruikershandleiding ValkBox 1 First set - voor het eerste paneel in een rij/ kolom ValkBox Next set - voor elk volgend paneel in een rij/kolom Gefeliciteerd met de aanschaf van het ValkBox montagesysteem.

Nadere informatie

Verticale Tuinen. Met GEP Gro-Walls. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater.

Verticale Tuinen.  Met GEP Gro-Walls. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater. Verticale Tuinen Met GEP Gro-Walls Woningbouw Drinkwater utiliteitsbouw Grijswater Afkoppelen & infiltratie Afvalwater Breaktanks DEHOUST Tanks www.infiltratie.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater

Nadere informatie

Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping

Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping bouwmaterialen Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping Producteigenschappen Montagehandleiding Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping Met een terrasoverkapping van Bruynzeel Home Products kunt u

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Carport. Aluminium boog carport

Carport. Aluminium boog carport Carport Aluminium boog carport Comfort Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en uvstraling), in de hersft tegen vallende bladeren en takken, en in de

Nadere informatie