Handleiding voor ACD Prestige serre rechte zijwanden laag model R3XXL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding voor ACD Prestige serre rechte zijwanden laag model R3XXL"

Transcriptie

1 Handleiding voor Prestige serre rechte zijwanden laag model RXXL

2 este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke onderdelen en handelingen voorbereid zijn. Veiligheid en efficiëntie Glas is zwaar, scherp en breekbaar. Een ladder is hoog en wankel. luminiumprofielen zijn soms lang en scherp. Wees voorzichtig als u niet dagelijks met deze grondstoffen werkt, kinderen blijven daarom beter uit de buurt. Veiligheidsschoenen, een veiligheidsbril en handschoenen kunnen hierbij helpen, bij de montage van glas zijn deze een must. Gereedschappen: - sleutels met sleutelwijdte 0mm - mes of een stevige schaar - sterschroevendraaier (groot type) - platte schroevendraaier (groot) Toebehoren verkrijgbaar in elke doe-het-zelf winkel: -kleurloze, neutrale silicone -sneldrogende beton, om uw serre vast te ankeren - waterpas - spade - touw of een meter van min. 0 meter - ladder (die op zichzelf kan blijven staan) Weetjes - outgleuven zijn gleuven waar de kop van een bout in past. ijna elk profiel in deze serre bezit of meerdere boutgleuven. - ij verbindingen met boutgleuven, steeds de profielen goed tegen elkaar drukken. - Wachtbouten zijn bouten die we in een gleuf schuiven als voorbereiding voor een latere montage, op een tiental centimeter van het profieleinde houden moeren ze voorlopig vast. - Een serre bestaat uit gevels, zijwanden en dak. - Indien niet specifiek vermeld, worden steeds korte bouten (Mx0) gebruikt. dvies Gebruik steeds alle detailzichten als hulpmiddel voor het uitlijnen, uitrichten en positioneren van uw profiel. Let op doorsnede en gaten. e moeren enkel toertjes op de bouten draaien, pas na het doorlopen van de volledige pagina de bouten en moeren definitief aanspannen. lz. Gevel Monteer onderdeel F met de uitstulpingen naar onder, in de boutgleuven. lz. Wachtbouten Tijdens de volledige montage worden!0! wachtbouten geplaatst!!!

3 lz. Zijwand + wachtbouten Voor serres kleiner dan ruiten in de zijwand, worden er tijdens de montage van de zijwand maar wachtbouten geplaatst (detail en ) Voor serres met meer dan glazen in de zijwand, worden er tijdens de montage van de zijwand extra wachtbouten geplaatst in de fundering (detail 5). Serre met : * of 8 ruiten : extra wachtbout per zijwand *9 of 0 ruiten : extra wachtbouten per zijwand it kun je tevens zien op overzicht blz.. lz. Samenbouw Voer blz., en nog eens uit voor de tweede gevel en zijwand. Schuif de panelen in elkaar tot het einde, de wachtbouten worden onmiddellijk vast gemonteerd en definitief aangespannen. lz. 5 ak - Plaats eerst profiel bovenop de gevels en bevestig hem definitief met de voorziene wachtbouten. - Voor serres met meer dan glazen in de zijwand, worden er tijdens de montage van het dak glasregels (profiel ) voorzien van wachtbouten (detail 5). eze wachtbouten dienen om later de goot- en noksteunen aan te bevestigen. Op bladzijde zie je een verdeling van deze steunen per serre. Plaats de wachtbouten in de glasregels op deze plaatsen. - Plaats de profielen tussen de zijwand en het net geplaatste profiel. - Monteer de profielen aan profiel in de hoek en vervolgens samen met profiel aan de zijwand. lz. Gevelsteunen e twee gevelsteunen worden gemonteerd tussen gevel en nok. lz. Steunen Voor serres met meer dan glazen in de zijwand, worden er tijdens de montage van het kader extra wachtbouten geplaatst in de glasregels (detail ). oe dit voor het plaatsen van het glas in de serre!! Serre met : * of 8 ruiten : glasregel per zijde met extra wachtbout *9 of 0 ruiten : glasregels per zijde met extra wachtbout e plaats waar je de glasregels uit de zijwand moet halen kun je zien op overzicht blz. (zie onderaan de serre : middenankers). Haal de glasregels uit de zijwand. Plaats per profiel één wachtbout (detail ). evestig de glasregels terug, maar onderaan met een Mx bout. Haal een glasregel uit de zijwand van dezelfde sectie als de glasregel van het dak waarin wachtbouten zitten (wachtbouten blz. 5). Plaats per profiel één wachtbout aan de bovenkant (detail ). evestig de glasregels terug. Monteer de gootsteunen tussen zijwand en dak met de voorziene wachtbouten. Plaats ook een steun in de nok van het dak met de voorziene wachtbouten.

4 lz. 8 Voorbereiding Glas Plaats de constructie op een definitieve plaats, na montage van het glas wordt de constructie zwaar en moeilijk te verplaatsen. Voor een gemakkelijkere glasmontage zetten we de constructie haaks en waterpas. Haaks door van hoek tot hoek te meten in beide richtingen en beide gelijk te maken. Waterpas door de hoeken van de constructie op een gelijk niveau te brengen. lz. 9 Glas Gelieve voorzichtig te werken en alle mogelijke veiligheid te voorzien voor u, en iedereen rondom u! Gevel : - Standaard wordt er klaar glas gebruikt in de gevels. - Plaats eerst in de gevel driehoekruiten E. - erubber zo snel mogelijk!!! Per glas!!! - oe dit voor beide gevels. ak : - Standaard wordt er mat glas gebruikt in het dak; met de gladde kant langs de buitenzijde van de serre. - Positie van het dakraam kiezen; deze niet aansluitend aan een gevel plaatsen. - Voorlopig op deze plaats van het dakraam geen glas en rubber voorzien. - Indien meerdere dakramen: dakramen kunnen niet net naast elkaar geplaatst worden. - Leg het glas bovenop de zijwand en schuif het tussen de dakprofielen naar boven tot het niet meer op de zijwand rust. - Trek het glas terug naar beneden in de voorziene gleuf. Laat een ruimte over waar het dakraam later gemonteerd wordt. - Na het plaatsen van alle glas in het dak wordt rubber geplaatst. Het rubber wordt op alle dakprofielen en de bovenzijde van de gevel gedrukt om het glas vast te houden. e profielen naast het dakraam voorlopig nog niet. - e opening van het dakraam is een handige plaats om bovenaan het rubber aan te drukken. - Een handige rol en drukbeweging maakt het aandrukken gemakkelijker. - Het rubber wordt bovenaan in de nok geschoven en onderaan afgeknipt boven de goot, iets lager dan de onderzijde van het glas. lz. 0 Glas in zijwanden Standaard wordt er klaar glas gebruikt in de zijwanden. Het glas past bovenaan in de voorziene gleuf en staat onderaan op de fundering tussen dezelfde profielen als in het dak. Het rubber wordt bovenaan tegen de goot geschoven en onderaan halverwege de fundering afgeknipt. oe dit voor beide zijwanden. lz. Glas in gevels Standaard wordt er klaar glas gebruikt in de gevels. erubber zo snel mogelijk!!! Per glas!!! oe dit voor beide gevels. Positie van de deur niet beglazen. lz. eur Open nu beslagzak deur. e nummers van de detailzichten geven de volgorde van monteren aan. Monteer alles definitief vast.

5 lz. eur e wieltjes bovenaan de deur zijn zonder sluitring, onderaan met sluitring, zoals aangegeven op de detailzichten. e wieltjes worden vastgeschroefd op 5cm van de zijkant. lz. eur Silicone wordt gebruikt op beide montageprofielen. Hierbij dient de silicone als borging tegen het verschuiven van de profielen. Schuif de deur op de beide montageprofielen. Plaats hierna het glas in de deur en berubber. lz. 5 eur Monteer het handvat aan de binnenzijde, halverwege het vertikaal deurprofiel. Het handvat dient tevens als deuraanslag. lz. warsligger Open nu beslagzak dakraam. e nummers van de detailzichten geven de volgorde van monteren aan. Monteer alles definitief vast. Monteer de langwerpige plaatjes met hun uitstulping in de boutgleuf van de dwarsligger. lz. akraam e nummers van de detailzichten geven de volgorde van monteren aan. erubber de profielen na het plaatsen van het glas. lz. 8 akraam Leg het glas bovenop de zijwand en schuif het tussen de dakprofielen naar boven tot het niet meer op de zijwand rust. Trek het glas terug naar beneden in de voorziene gleuf. ruk de dwarsligger goed aan tot tegen het onderliggende glas en monteer deze definitief vast met de speciale montagebouten. erubber de twee dakprofielen op dezelfde manier als de rest van het dak. erubber tevens de dwarsligger, het rubber schuin aansnijden zodat deze mooi aansluit. Een stukje rubber wordt in de ronde holte van de nok gedrukt om verschuiving van het dakraam tegen te gaan. Om het dakraam te openen wordt de ronde buis op het krulletje in het dakraam en op de bout in de dwarsligger geschoven. Indien het dakraam niet openstaat wordt de ronde buis op het voorziene steuntje gelegd. Indien meerdere dakramen: voer blz., en 8 nog eens uit voor de plaatsing van de andere dakramen in het dak. lz. 9 Waterafvoer Monteer alle onderdelen met silicone om af te dichten en te borgen. lz. 0 nkers Zet uw serre terug waterpas of volgens de gewenste helling (bevordering waterafvoer). Ondersteun de volledige serre met aarde tot alles volledig dicht is. Maak voor de ankers (voor de plaats : zie blz. ) een putje langs de binnenkant van de serre. Monteer de ankers met de voorziene wachtbouten en vul de putten met beton. lz. Versteviging Overzicht voor plaatsing van de goot- en noksteunen en middenankers.

6 ijkomend advies en tips - Verzekering: Het is aan te bevelen uw verzekeringsmakelaar in te lichten van de plaatsing van uw serre. - Regelmatig controleren o ontroleer of alle bouten nog zijn aangespannen o ontroleer of uw verankering (beton en de ankers) nog steeds intact is o ontroleer de positie van het dakraam - Extra controle bij heel slecht weer o Zorg ervoor dat de opsteker van het dakraam in het slotgat vast zit en zo het dakraam goed vastklemt. o Zorg ervoor dat de deur goed dicht is, vergrendel de deur indien mogelijk o Zorg ervoor dat er geen luchtspleten zijn onder de fundering o Verhinder een te groot sneeuwgewicht - lgemene regel: Zorg ervoor dat de wind niet in uw serre kan - Tips voor de goede werking van uw serre o Reinig met regelmaat de goten o Reinig met regelmaat de condensgoten o Reinig de onderloopregel van de deur voor een vrije loop van uw deur o Voor de goeie werking van uw deur, olie de wielen regelmatig in o Reinig uw glas - e automatische raamopener: tijdens de winter de cilinder verwijderen, in te oliën en op een warme plaats bewaren. Je kan steeds gebruik maken van de manuele opener. Gebruik automatische raamopener en manuele opener niet samen. Onderdelen in kartonnen doos : Omschrijving handleiding gevels zijwanden ak gevelsteunen rubber eur dakraam waterafvoerpijpen ankers Extra accessoires Nok Nok- en gootsteuenen Hoeveelheid stuk colli s colli s colli stuks zakken colli x colli stuks x colli zak stuk x stuks E

7 Onderdelen in beslagzak extra accessoires : Onderdelen in beslagzak deur : eze beslagzak kan zich ook bij de deur zelf bevinden! Omschrijving Hoeveelheid Omschrijving antal gootafsluiter stuks hamerkopbout Mx stuks ellebogen stuks moer M stuks afvoerpijpklem stuks zelftapper,8x 8 stuks zak : moeren zak vlakkopschroef Mx0 stuks zak : bouten zak wiel stuks zak : lange bouten zak handvat stuk zak : reserve onderdelen zak tussenring diam stuks beslagzak deur zak beslagzak dakraam x zak Onderdelen in beslagzak dakraam : eze beslagzak kan zich ook bij het dakraam zelf bevinden! Omschrijving antal verbindingsplaat stuks voet opsteker stuk z-opstekersteun stuk zelftapper,8x stuks zwijnestaartje stuk hamerkopbout Mx stuks zeskantbout Mx0 stuks zeskantbout Mx5 stuk moer M 8 stuks F

8 5 0 H F G G G I E H E G E I G G 8 E 9 H E G F G I I GIEEL Mx Mx GEVEL PIGNON E F G H Qty. Fig. Nr. L[mm] I GLE

9 5 5 GEVEL PIGNON GLE GIEEL

10 5 8 5 : enkel bij serres langer dan ruiten : seulement pour les serres plus de vitres 9 ZIJWN PROIS LTÉRLE Qty. Fig. Nr. L[mm] 0 SIE PNEL 8 SEITENWN 9

11 a a+b b a+b a+b a+b KER RE FRME RHMEN

12 5 Mx : enkel bij serres langer dan ruiten : seulement pour les serres plus de vitres Nr. L[mm] Qty. Fig. 5 K TOIT 5 ROOF H

13 Nr. L[mm] Qty. Fig. 9 GEVELSTEUNEN SUPPORTS E PIGNON GLE SUPPORTS GIEEL STÜTZEN

14 Enkel bij serres langer dan ruiten Seulement pour serres plus de vitres 5 Mx Nr. L[mm] Qty. Fig. 5 5 STEUNEN SUPPORTS SUPPORTS STÜTZEN

15 = KLRZETTEN PRÉPRTION 8 PREPRTION VOREREITUNG

16 E E a b c d GLS VITRGE 9 Qty. Fig. Nr. L[mm] 50x0 GLS GLSS E 0x5 E a b

17 b a c a d c b Nr. L[mm] Qty. Fig. 0x0 GLS VITRGE 0 GLSS GLS

18 a b F F F c d a c a b b c Nr. L[mm] Qty. Fig. 50x0 F 50x0 GLS VITRGE GLSS GLS

19 Nr. L[mm] Qty. Fig. 08 EUR PORTE OOR TÜR

20 EUR PORTE OOR TÜR

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre rechte wand MR2XXH

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre rechte wand MR2XXH Handleiding voor Prestige Muurserre rechte wand MRXXH este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige

Handleiding voor ACD Prestige Handleiding voor Prestige serre schuine zijwanden SXXH este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke

Nadere informatie

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE (KD PRESTIGE www.acd.eu PICCOLO flcd ALU HOBBY SERRE 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be Beste Klant Proficiat met de aankoop van uw serre.

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige

Handleiding voor ACD Prestige Hndleiding voor Prestige serre rechte zijwnden RXXH este klnt Proficit met de nkoop vn uw serre. oor deze hndleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem lles stp per stp, zodt noodzkelijke onderdelen

Nadere informatie

Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2

Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2 Algemene handleiding voor Serre TYPE R2-R3-S1-S2 AFMETINGEN : Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80 meters x lengte 2.22 meters Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80 meters x lengte 2.96 meters Breedte 2.32 of 3.06 of 3.80

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand laag model MS1XXL

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand laag model MS1XXL Hndleiding voor Prestige Muurserre schuine wnd lg model MSXXL este klnt Proficit met de nkoop vn uw serre. oor deze hndleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem lles stp per stp, zodt noodzkelijke

Nadere informatie

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand MS2XXH

Handleiding voor ACD Prestige Muurserre schuine wand MS2XXH ndleiding voor Prestige Muurserre schuine wnd MSXX este klnt Proficit met de nkoop vn uw serre. oor deze hndleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem lles stp per stp, zodt noodzkelijke onderdelen

Nadere informatie

M3H Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

M3H Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium MH 8--0 opyright... nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles

Nadere informatie

R3..L Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

R3..L Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium R..L 8--0 opyright..d. nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. Door deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. Doorneem

Nadere informatie

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop HNLEINING OUWPKKET HOYSERRE 250 UNERING MTERILLIJST 1 4 x betonplaat... 2990 x 300 x 40 mm 2 2 x betonplaat... 2390 x 300 x 40 mm 3 4 x hoekpalen (2 rechtse + 2 linkse) dubbele uitkeping... 750 x 160 x

Nadere informatie

SN Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

SN Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium SN 8--0 opyright... nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles

Nadere informatie

S208H-B Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

S208H-B Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium S08H- 8--0 opyright..d. nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. Door deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. Doorneem

Nadere informatie

R307H-B Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

R307H-B Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium R0H- Foto met optie vliegendeur / photo avec option porte moustiquaire 8--0 opyright..d. nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. Door

Nadere informatie

R305H-B Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

R305H-B Copyright A.C.D. nv/sa, zwaaikomstraat 22, 8800 Roeselare, Belgium R0H- Foto met optie vliegendeur / photo avec option porte moustiquaire 8--0 opyright..d. nv/sa, zwaaikomstraat, 8800 Roeselare, elgium info@acd.be este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. Door

Nadere informatie

Royal 24

Royal 24 0-0-00 Royal este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke onderdelen en handelingen voorbereid

Nadere informatie

Lean-To Alu 608 / 610 / 612

Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Montagehandleiding Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Artikelnummer RW1811 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 255 (b) x 160 (goot) x 239 (h) cm Artikelnummer RW2394 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 326 (b) x 160 (goot) x

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008 AFMETINGEN VAN MODEL EFD3008 pag. 1 ONDERDELENLIJST 1 VAN 2 pag. 2 ONDERDELENLIJST 2 VAN 2 pag. 3 OVERZICHT VAN ALLE COMPONENTEN pag. 4 VÓÓRDAT U GAAT BEGINNEN! Wees wijs en lees deze montagehandleiding

Nadere informatie

6 l3 a y o R

6 l3 a y o R 0-0-00 Royal este klant Proficiat met de aankoop van uw serre. oor deze handleiding is geen technische voorkennis vereist. oorneem alles stap per stap, zodat noodzakelijke onderdelen en handelingen voorbereid

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

stel draadvangers balanshek cpl

stel draadvangers balanshek cpl 0324101 7108020 8208100 0324101 draadvanger balans optrekhek 2 7108020 zesk.tapbout M8x20 8,8 verz 2 8208100 zesk.moer M8 verz. 2 stel draadvangers balanshek cpl Nummer: 0324100-O Datum: 7-12-2015 detail

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen normale gootkap Installatie instructies De nummer één veranda specialist in Nederland Goot profiel 100% Kwaliteits garantie Het hele jaar droog onder een aluminium

Nadere informatie

Handleiding algemeen

Handleiding algemeen Handleiding algemeen De volgende gereedschappen heb je nodig bij de montage van een Moduloo kast. De belangrijkste onderdelen van het geraamte van je kast. (doorsnede) Bij een kast van 110 en 120 cm breed

Nadere informatie

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR OMNI HNDLEIDING DOUHE SHUIFDEUR Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Neem direct contact op met de leverancier

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFS2308

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFS2308 AFMETINGEN VAN MODEL EFS2308 pag. 1 ONDERDELENLIJST 1 VAN 2 Opmerking: waar mogelijk staan op de onderdelen de onderdeelnummers vermeld. Indien de onderdeelnummers niet vermeld zijn kunt u deze vinden

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montagehandleiding Bonny-Clyde

Montagehandleiding Bonny-Clyde Montagehandleiding Bonny-Clyde Wat hebt u nodig? - meter en potlood - stukje schuurpapier (verwijderen splinters indien nog aanwezig) - dopsleutel nr 13 - (accu)-schroevendraaier met kruisbit (PZ2) - (accu)

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H MODULE HANDLEIDING Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Het overzicht toont de mogelijke douchewandcombinaties

Nadere informatie

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen. Let op: - Materiaaltechnisch is watercondens mogelijk!

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano Montage-instructie Terrasoverkapping V950 Lugano Inhoudsopgave pagina Inhoud 1 Benodigd gereedschap 2 Belangrijk vóór het monteren 2 1. Montage van het muurprofiel 3 2. Prepareren van de goot 4 3. Prepareren

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

2 Plaatsen van de bescherming

2 Plaatsen van de bescherming Montagevoorschriften SolarTop 1 Onderdelen 2 Plaatsen van de bescherming 2.1 Met grondprofielen direct op het dak: Plaats rubber onder de grondprofielen. Afwatering N-Z: Plaats rubber over de volledige

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2012 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren )

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Modul Huizen model zadeldak

Modul Huizen model zadeldak MONTAGEHANDLEIDING Modul Huizen model zadeldak Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN VAN DE LIGGERS 4.

0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN VAN DE LIGGERS 4. 01 02 02 03 03 04 05 05 05 06 06 06 07 07 07 08 09 10 11 11 11 12 12 13 13 14 0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN

Nadere informatie

Montage instructie. Flashingkit. Landscape

Montage instructie. Flashingkit. Landscape Montage instructie Flashingkit Portrait Landscape Inhoudsopgave 1. Algemeen... 1 2. Aandachtspunten... 2 3. Montage instructie Flashingkit Portrait... 3 3.1. Inhoud verpakking Flashingkit Portrait... 3

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING TYPE V920

TERRASOVERKAPPING TYPE V920 MONTAGE-INSTRUTIE VOOR TERRASOVERKAPPING TYPE V90 a Overzicht van de onderdelen H Q S T J B 5 = a = 5 A R B B V W X D F B5 B4 AB E G B6 U O U K B M N B B5 B6 B4 G I B A. Muurprofi el B. Scharnierprofi

Nadere informatie

onderhoud maintenance nl 02-05

onderhoud maintenance nl 02-05 onderhoud 21 Drukregeling van de deurafdichtingskoord 2 Vervanging van de katrollen en de tegengewichtkabels Vervanging van de afdichtingskoord van de deur, van de ruit of van de deurgeleiders. 4 Vervanging

Nadere informatie

Triple Solar PVT Paneel

Triple Solar PVT Paneel Triple Solar PVT Paneel Montagehandleiding bij pannendak Onderdelen Triple Solar PVT panelen RVS dakhaken (minimaal 1 dakhaak per meter) Triplex/multiplex planken (ter versteviging van het dakbeschot)

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren )

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel 3 - Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel 10 2 7 4 5 8 1 7.4 6 Posn. Onderdeel 1 Nis 2 Afdekstijl ( 1x links + 1x rechts ) 2.2 Zelfborende schroef 4,8x19 3 Bovendorpel

Nadere informatie

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN Hoe beginnen : We gaan er vanuit dat de nutsvoorzieningen zoals wateraansluiting, dampkapdoorvoer, stroompunten toestellen enz. op de desbetreffende plaats zijn voorzien. Neem

Nadere informatie

Montagehandleiding.

Montagehandleiding. Montagehandleiding www.palazzoverandas.nl Montage muurprofiel Montage Type 2/3 pag. 3 Montage Type 4 pag. 12 Benodigdheden: Voor montage dak Klopboormachine voor het boren van de gaten van verankering.

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport CUSTAFER Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN TEL 089 76 07 04 FAX 089 765285 Montagehandleiding Carport Beste klant Van harte gefeliciteerd met de aankoop van

Nadere informatie

S T Z AA. a 5 = a = 15 A R V W X B5 B6 B4 AB C L C L U G U K M N

S T Z AA. a 5 = a = 15 A R V W X B5 B6 B4 AB C L C L U G U K M N H Q S T AA J B a 5 = a = 5 A R B V W X B D F B5 B4 AB C L E C L G B6 U G O U K I B B M N B B5 B6 B4 Overzicht van de onderdelen A. Muurprofiel B. Scharnierprofiel C. Dakligger D. Gootprofiel E Staander

Nadere informatie

Technisch Handboek.

Technisch Handboek. Technisch Handboek www.palazzoverandas.nl Deel I Montage instructies Montage muurprofiel Montage Type 2/3 pag. 5 Montage Type 4 pag. 15 Benodigdheden: Voor montage dak Klopboormachine voor het boren van

Nadere informatie

SOLAR KLIMAATGARANT. Partner in zonne-energie Importeur van zonnepanelen en omvormers GFabrikant van PV montage systemen. www.klimaatgarantsolar.

SOLAR KLIMAATGARANT. Partner in zonne-energie Importeur van zonnepanelen en omvormers GFabrikant van PV montage systemen. www.klimaatgarantsolar. Klimaatgarant Solar biedt een compleet pakket aan van zonnepanelen, omvormers, PV montagesystemen, bekabeling, connectoren en gerelateerde duurzame producten. Wij importeren onder meer producten van ET

Nadere informatie

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Paviljoenen 8-hoekig model Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

3. Montage ( Voorbeeld geeft de zijwand links en Pendeldeur rechts)

3. Montage ( Voorbeeld geeft de zijwand links en Pendeldeur rechts) Montage handleiding Pendeldeur EnjoY² (in combinatie met zijwand ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het overzicht op de volgende

Nadere informatie

Golfplatendak montage

Golfplatendak montage Golfplatendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 10:36 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak INSTALLATIEHANDLEIDING zonnepanelen op een schuin pannendak Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar pannendak met gebolde pannen. ONDERDELEN De onderdelen die gebruikt worden bij

Nadere informatie

Montageplan, vrijstaande carport.

Montageplan, vrijstaande carport. Montageplan, vrijstaande carport. - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

Handleiding: Montage tristand pannendak Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: februari 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 3 & 5 - Spaanplaatschroeven

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V.

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V. van boven TRRASOVRKAPPING montagehandleiding VAN OVN PROJTOUW.V. Assemblageschema pagina 1 VAN OVN PROJTOUW.V. Onderdelen A Voetstukken 2x (3,275 m¹) 3x (4,345 m¹) 3x (5,415 m¹) 3x (6,000 m¹) 3x (6,485

Nadere informatie

MUURSERRES ACD PRESTIGE. Tuincentrum Depreitere BVBA Stalpaerstraat Koekelare - 051/ Ondernemingsnr. BE

MUURSERRES ACD PRESTIGE. Tuincentrum Depreitere BVBA Stalpaerstraat Koekelare - 051/ Ondernemingsnr. BE Mogelijke combinaties : MUURSERRES ACD PRESTIGE Breedte Hoogte Lengte 2,2 m Lengte 2,98 m Lengte,7 m Lengte,5 m Lengte 5,9 m Lengte 5,9 m Lengte 6,67 m Lengte 7, m,99 m goot,55 m nok,97 m M0L M0L M05L

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Installatie handleiding van de Sanifun Complete Douchecabine Delanna

Installatie handleiding van de Sanifun Complete Douchecabine Delanna Installatie handleiding van de Complete Douchecabine Delanna Benodigdheden Stap 1 Neem de douchebak en verwijder zorgvuldig de beschermfolie. Plaats de douchebak op zijn definitieve plaats en regel de

Nadere informatie

Montagehandleiding Complete cabine Capri

Montagehandleiding Complete cabine Capri Montagehandleiding Complete cabine Capri Onderdelenlijst 1. Verstevigingsbeugel 2. Gebogen achterwand 3. Rechte achterwand, incl. kraan en omstelknop 4. Syfon set 5. Douchebak 6. Doucheglijstang, incl.

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Betreft: Benodigd gereedschap Tottenham (Zilver) Middlesbrough (Goud) - Inbussleutel 6 - Inbussleutel 5 - Palenrammer / Voorhamer - Gatenzaag ø100mm - Gatenzaag

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

ECOPLUS 161. Montage Handleiding

ECOPLUS 161. Montage Handleiding ECOPLUS 6 Montage Handleiding A (mm) B (mm) 29 90 606 230 30 3770 Bedankt voor het aanschaffen van uw nieuwe Ecoplus Tuinkas. We raden u aan dat u deze handleiding leest en u zich op de hoogte stelt van

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje.

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje. MONTAGEHANDLEIDING Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen, normale gootkap 1 2 3 Breng de siliconenkit aan op de randen van het gootprofiel die met rood zijn aangegeven. Schroef de zijplaat van de

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie TCL 09/10-04-1 ONDERDELENLIJST SOLATUBE Brighten Up Ø 25 cm (10 ) en Ø 35 cm (14 ) 1 2 3a 3b 4 5a 1. RayBender koepel 1 2. dakopstand 1 3.

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

Catalogus Carport AutoSkûle

Catalogus Carport AutoSkûle Catalogus Carport AutoSkûle Inhoudsopgave Flyer Algemene informatie CE certificaat Voorblad tekening Maattabel Exploded view Assemblage handleiding Montage handleiding Constructieve onderdelen met statische

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*)

Nadere informatie