FAQ / Vaak gestelde vragen DriveMoby 2014 DriveMoby 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ / Vaak gestelde vragen DriveMoby 2014 DriveMoby 2014"

Transcriptie

1 FAQ / Vaak gestelde vragen DriveMoby 2014 DriveMoby 2014 Hoe kan ik abonnee worden van Drive Moby? Vul je persoonlijke rijgedrag in via en vul je mailadres in. DriveMoby neemt contact met je op. Waarom zou ik een abonnement nemen op DriveMoby? Je krijgt een eigen nieuwe auto met het voordeel dat je deze mag verhuren. Via erkende autodeelplatformen kun je je abonnementsgeld gemakkelijk terugverdienen. DriveMoby biedt een abonnement op een auto, variërend van één tot drie jaar. Je krijgt een nieuwe zuinige auto, inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp. Uniek is dat abonnees de auto mogen verhuren aan bekenden of onbekenden via landelijke autodeelplatformen. Zo wordt het dus gemakkelijk om je abonnementsgeld aanzienlijk te verlagen, of zelfs gratis te rijden.

2 Wat doet DriveMoby voor het milieu? Doordat we meer mensen met minder auto s laten rijden, zijn we milieuvriendelijk. Bovendien verdwijnen er in de wijk meer parkeerplaatsen, doordat er minder auto s zijn. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor mens en natuur. Wat maakt DriveMoby anders dan andere deelautobedrijven? DriveMoby biedt als enige in Nederland de mogelijkheid een 1, 2 of 3 jarig abonnement af te sluiten op een eigen auto. Bovendien mag je deze delen met een bekende en verhuren aan onbekenden. Mag iedereen een abonnement op DriveMoby nemen? Ja, op voorwaarde dat je minstens 24 jaar oud bent en 2 jaar in het bezit van een geldig auto- rijbewijs (EU). Checkt DriveMoby mijn kredietwaardigheid? Ja, dit gebeurt tijdens de aanmeldprocedure. Op basis hiervan, word je al- dan- niet toegelaten als abonnee. Betaal ik borg voor de auto? Ja, deze betaal je zodra je het abonnement afsluit. De borg bedraagt éénmalig 499 euro. De borg wordt teruggestort bij de beëindiging het abonnement, als alle rekeningen zijn betaald. Dus na 1, 2 of 3 jaar.

3 Zijn alle bedragen die ik op de site zie staan, inclusief BTW? Ja, alle bedragen genoemd op de website zijn voor particulieren bedoeld. Dus zijn alle bedragen inclusief 21% BTW. Bedrijven zijn ook welkom, op verzoek stellen wij een offerte met BTW specificatie op. Wat zit er standaard in mijn DriveMoby Up? Een Volkswagen Up! is zeer ruim in zijn klasse, zeer veilig (5 NCAP sterren) en zuinig. De standaard Move Up! uitvoering is met airco, brake assist, elektrische ramen etc., goed uitgevoerd. Specificaties: o Topsnelheid 161 km/u o Verbruik fabrieksopgave: 4,1 / 100 km (1 liter op 24 kilometer) o Energielabel A o CO2 uitstoot: 95 g/km o Airconditioning o In hoogte verstelbaar stuurwiel o Instrumentenpaneel bestaand uit elektrische snelheidsmeter, kilometerteller, dagteller, toerenteller, digitaal klokje en brandstofmeter en regelbare (witte) instrumentenverlichting o Portiervergrendeling, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening o Raambediening, elektrische raambediening vóór met klembeveiliging o Start/stop systeem: Motor schakelt automatisch uit indien u bijvoorbeeld tijdelijk stilstaat. Energie die vrijkomt tijdens het remmen wordt opgeslagen in de accu en benut. o Stuurbekrachtiging

4 Wat zit er standaard in mijn DriveMoby Picanto? o ABS, EBD, BAS, ESS o 6 airbags o Stuurbekrachtiging o Airconditioning o Bumpers in carrosseriekleur o Ruitenwissers o Getint glas o Verstelbaar stuurwiel in hoogte o Centrale deurvergrendeling o Hoedenplank o Metallic afwerking op dashboard en stuurwiel o Hoofdsteunen achter o Speakers voor o 14 velgen met sierdeksels o EcoDynamics: Start/Stop systeem o Banden met lage weerstand o Brandstofbesparende accu en dynamo Kan ik zelf de kleur en accessoires kiezen? o De DriveMoby Up! wordt standaard geleverd 4 deurs- uitvoering in metallic zwart. o De DriveMoby Picanto wordt standaard geleverd 2 deurs in de kleur wit. Beide met airconditioning. Wil je graag een andere kleur of een luxere uitvoering? Laat je wensen weten aan DriveMoby, maar de actietarieven zijn van toepassing op deze configuraties. Kan ik een andere auto kiezen dan de DriveMoby Up en de Picanto? Nee, dat is helaas nog niet mogelijk op dit moment. Als je toch geïnteresseerd bent in andere modellen, laat je wensen weten aan DriveMoby.

5 Wordt de auto bestickerd? Je Moby wordt geen uithangbord. Wel kan het zijn dat de auto geleverd wordt met kleine subtiele stickers aan de zijkant en/of achterzijde. Wat wordt mijn maandbedrag voor het abonnement? Dit is afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. Vul je persoonlijke rijgedrag in bij de rekentool op en bereken je netto maandlasten. Hoe weet ik zeker dat DriveMoby de laagste prijs rekent? Niet iedereen berekent de autokosten op dezelfde en juiste manier. DriveMoby gaat er vanuit dat de onafhankelijke ANWB de deskundigheid wel heeft om de autokosten op de juiste manier te berekenen. Daarom heeft DriveMoby de gegevens van de berekening van de ANWB opgenomen op drivemoby.com. Kijk en vergelijk zelf of DriveMoby de laagste prijs rekent. Welke gegevens worden er in de vergelijking gebruikt als ik mijn voordeel bereken op DriveMoby.com? In de vergelijking wordt gebruik gemaakt van jouw persoonlijke opgave van je verwachte autogebruik. Voor de vergelijking met de nieuwe Peugot 107 en een 2 e hands Volkswagen Polo, zijn we uitgegaan van de gegevens van de ANWB autocalculator. In de vergelijking met een traditionele deelauto en een huurauto zijn de online gepubliceerde bedragen meegenomen in de berekening. De exacte autotypes gebruikt voor de ANWB autocalculator: o Peugeot kW ACCESS PACK ACCENT, met airco, bouwjaar 2013 o 2 e hands Volkswagen Polo V, 44kW, easy, met airco, bouwjaar 2010 Kies in de ANWB calculator; Auto in gebruik (aankoop) in 2013 voor 1, 2 of 3 jaar. (afhankelijk welke DriveMoby abonnement- looptijd je wilt vergelijken).

6 Trek vervolgens de brandstofkosten van de ANWB uitkomst af. Dit eindbedrag komt vervolgens exact overeen met de getoonde bedragen in de rekentool van DriveMoby. Ik heb mijn mailadres ingevuld op de site, maar krijg geen mail van jullie. Hoe kan dat? Het kan zo zijn dat onze mail in je spambox is terecht gekomen. Mocht het hier ook niet inzitten, mail: of maak een nieuwe berekening. Waarom zou ik zelf geen auto kopen en delen met mijn buurman, collega of dochter? De abonnementen van DriveMoby zijn voordeliger dan de ANWB aangeeft voor zowel nieuwe- als (betrouwbare) 2 e - hands auto s. Daarnaast kan zelf een auto delen al snel discussies opleveren over bijvoorbeeld (onvoorziene) kosten of schades. Als je stil komt te staan met een defecte versnellingsbak, wiens schuld is dat en wie gaat het betalen? Bij DriveMoby zijn er geen discussies, kosten zijn inclusief en vooraf bekend. Dus geen verrassingen achteraf. Afgezien van verhuren mag je je Moby ook delen met een (vaste) autopartner. Zoals een buurman of een collega. Hoeveel moet hij/zij betalen? Dat regel je onderling met elkaar. DriveMoby kan je een voorbeeldcontract sturen en advies geven. De contractant betaalt DriveMoby het volledige abonnementsgeld. DriveMoby zorgt er voor dat ook de vaste autodeelpartner is verzekerd. Kan ik een proefrit maken in mijn eigen regio? Ja, dat is mogelijk in heel Nederland. Stuur een mail naar Als ik een abonnement heb genomen, waar moet ik mijn DriveMoby ophalen? DriveMoby neemt contact met je op over waar en wanneer jij de Moby kunt ophalen. Meestal bij de dealer bij jou in de buurt. Wanneer wordt mijn auto geleverd? 3 tot 6 weken na betaling van de borg, afhankelijk van gekozen model en voorraad.

7 Hoeveel kilometer mag ik rijden gedurende mijn abonnementsperiode? Vooraf bereken je op je persoonlijke rijgedrag. Op basis hiervan, zie je hoeveel kilometer je per jaar denkt te gaan rijden. De eerste 5000 kilometer per 12 maanden krijg je kado van DriveMoby. Wat zijn kilometerbundels? Bovenop de 5000 kilometer per jaar die je cadeau krijgt van DriveMoby, kun je bundels nemen van steeds 5000 kilometer extra. Bereken je persoonlijke rijgedrag op en kom erachter hoeveel kilometer je per jaar denkt te rijden. Naar aanleiding daarvan, kun je kilometerbundels kopen. Kies de juiste bundel, zo bespaar je kosten. Wat zijn de kosten van de kilometerbundels? Tot 5000 km per jaar - krijg je cadeau van DriveMoby km per jaar - 19 euro per maand km per jaar - 39 euro per maand km per jaar - 55 euro per maand Kan ik de keuze voor mijn kilometerbundel wijzigen? Je kunt je bundel wijzigen binnen 6 maanden na afsluiten contract en daarna jaarlijks éénmalig telkens na 12 maanden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van je looptijd. Hoe worden mijn persoonlijk gereden kilometers geregistreerd? Minimaal eens per jaar geef je de kilometerstand door aan DriveMoby. Als dit overeenkomt met je gekozen kilometerbundel, zijn er geen extra kosten. Wat gebeurt er als ik meer kilometers rijd, dan ik vooraf heb ingekocht? Rijd je meer dan de gekozen kilometerbundel, betaal je 5,5 eurocent per kilometer. Dit wordt jaarlijks bij je in rekening gebracht. De juiste bundel afsluiten is voordeliger, dan betaal je ongeveer 4.5 eurocent per kilometer. Rijd je minder kilometers dan je afgenomen

8 bundel, dan wordt dit tegen hetzelfde tarief jaarlijks aan je uitgekeerd. De meer- en minderkilometerprijs binnen je bundel is gelijk. Sluit dus gerust een hoge kilometerbundel af, dan kom je in elk geval niet voor verrassingen te staan als je toch meer rijdt dan je dacht. Wat je minder rijdt, krijg je terug tegen hetzelfde tarief! Welke verzekering heb ik op mijn auto? Je bent altijd all- risk verzekerd. Standaard is het eigen risico is 150 euro per schadegeval. Maar dit betaal je alleen indien de schade niet bij de tegenpartij te verhalen is. Deze 150 euro is ook af te kopen tot 0 euro per schadegeval tijdens je bestelling. Standaard is elk abonnement inclusief een inzittenden- en rechtsbijstand verzekering. Alle details: Mogen er andere mensen in mijn auto rijden als ik hem niet verhuur? Ja dit mag. Ik wil mijn auto verhuren. Hoe doe ik dat? DriveMoby meldt je desgewenst gratis aan bij de erkende landelijke autodeelplatformen. Momenteel zijn dat Snappcar en Mywheels.

9 Hoe gaan de autodeelplatformen te werk? Alle informatie hierover vind je op tussen- autodeel- platformen/ Ben ik verzekerd als mijn auto wordt verhuurd? Verhuur je de auto via een autodeel platform, dan is bij elk verhuurmoment een tijdelijke all- risk verzekering van toepassing, gedurende de gehele verhuurperiode. Deze dekt schades, zonder eigen risico voor de verhuurder. De huurder en verhuurder zijn dus volledig verzekerd. Wat moet ik doen als mijn auto schade heeft? Neem direct contact op met DriveMoby en eventueel de hulpdienst van Volkswagen of Kia (deze informatie krijg je van je dealer bij het afleveren van de auto). Het eigen risico bij niet verhaalbare schade is 150,- per schadegeval. Wat gebeurt er met mijn abonnementskosten na schades? Bij schades wijzigen je abonnementskosten niet. Wel worden de schades geregistreerd in het zgn. ROY Data systeem. Dit is in te zien door andere verzekeringsmaatschappijen. Het aantal gemelde schades bepaalt de bonus/malus trede en je toekomstige bedrag aan verzekeringspremie. Dit is exact hetzelfde wanneer je zelf een auto zou kopen, verzekeren en schades laat repareren via je verzekering. Wat gebeurt er met mijn maandelijkse DriveMoby- abonnementskosten als een huurder schade rijdt? Helemaal niets. De abonnementskosten blijven gelijk, de huurders moeten all- risk verzekering afsluiten bij Centraal Beheer, dat gaat automatisch bij elke verhuring. De voorwaarden en polis kan je vinden bij het autodeelplatform van je voorkeur. Kan ik DriveMoby ook zakelijk rijden? De auto kan ook zakelijk worden gereden. Je bepaalt zelf hoe de auto in de boeken wordt opgenomen. Indien de abonnementskosten zakelijk worden ingeboekt, zal er in de meeste gevallen sprake zijn van bijtelling op uw inkomen.

10 Om dit bedrag te berekenen kun je uitgaan van euro (catalogus waarde van de Volkswagen Move Up!) met een bijtellingpercentage van 14%. Stel dat uw inkomen bruto euro op jaarbasis is, wordt er 14% van = 1610 euro op uw inkomen opgeteld. Omdat het totaalbedrag meer is dan euro en minder dan euro valt het bijtellingbedrag in het 42% tarief. Dus er moet 42% van 1610 euro (676 euro) worden afgerekend aan de belastingdienst als bijtelling. Vaak wordt dit omgerekend tot een maandbedrag, 676 euro delen door 12 maanden = 56,35 euro netto per maand aan bijtelling. Dit geldt dus alleen indien u besluit de auto(kosten) volledig via uw baas of bedrijf te declareren en u hierdoor dus belastingvoordeel geniet. Rijdt u de auto privé heeft u geen bijtelling. Wie betaalt de motorrijtuigenbelasting (MRB)? De Picanto en Up! zijn tot 1 januari 2014 wegenbelasting vrij. Vanaf 1 januari 2014 brengt de belastingdienst motorrijtuigenbelasting in rekening. Voor zowel de Picanto als de Up! Is het MBR bedrag (wegenbelastiing) tussen de 19,- en 21,- per maand, afhankelijk van Provincie waarin je woonachtig bent. DriveMoby factureert dit vanaf deze datum door naar de abonnee. Krijg ik pechhulp? DriveMoby staat voor betrouwbaarheid, alle auto s krijgen op tijd een onderhoudsbeurt. Mocht er onderweg toch iets gebeuren staat de DriveMoby mobiliteitsservice binnen heel Europa voor je klaar.

11 Krijg ik vervangend vervoer bij reparaties? Ja als reparatie langer duurt dan 24 uur, krijg je een vervangende auto van de Volkswagen of Kia dealer Hoe werkt het tanken? Je tankt zelf Euro95. Wie betaalt de brandstof? De brandstof is niet inclusief bij het abonnement. Overigens is de Volkswagen Up! één van de zuinigste auto s in de zijn klasse met een (fabrieksopgave) van 1 liter op 24 kilometer! De Kia Picanto is bijna net zo zuinig. Het exacte verbruik is uiteraard afhankelijk van je rijstijl. Wat gebeurt er als ik een parkeervergunning nodig heb? In sommige wijken is een parkeervergunning noodzakelijk. Deze vraag je zelf aan. Maar je kunt ook je huidige vergunning overzetten op een DriveMoby. Wie is er verantwoordelijk voor de auto? Iedere abonnee is voor de volle 100% verantwoordelijk dat hij/zij de auto in goede staat houdt en inlevert aan het einde van de looptijd. Schades dienen direct gemeld en op korte termijn gerepareerd te worden. Alleen op deze manier blijft de auto in tip- top staat en zijn er geen onverwachtse kosten bij het inleveren van de auto als het abonnement afloopt. Hoe zit het met onderhoud en reparatie? APK, beurtjes en ander onderhoud is inclusief: je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt bericht na iedere 12 maanden om een beurt te laten uitvoeren.

12 Hiervoor kun je bij je lokale Volkswagen en Kia dealer terecht: kosteloos. Je krijgt vervangend vervoer indien een onvoorziene reparatie langer duurt dan 24 uur. Kan ik de duur van mijn abonnement verkorten? Nee, dat kan helaas niet. Je kunt wel iemand anders zoeken die je abonnement kan overnemen. Deze persoon moet wel door ons worden goedgekeurd. Kan ik de duur van mijn abonnement verlengen? Ja en hoe langer je een abonnementsduur, hoe lager je maandkosten worden. Neem contact op met DriveMoby. Kan ik de auto overnemen als mijn abonnement is afgelopen? Dat kan, aan het eind van de looptijd kan je een verzoek doen, waarbij een offerte wordt opgesteld. Heb ik een opzegtermijn? Nee, die heb je niet. Moby neemt tegen het eind van je abonnementsperiode zelf contact met je op of je wil verlengen. Het abonnement stopt vanzelf, je zit nergens aan vast. Als mijn abonnement eindigt, waar moet ik mijn auto inleveren? DriveMoby neemt hierover contact met je op bij welke (lokale) dealer je de auto kan inleveren. Hoe worden de abonnementskosten geïnd? Je maandbedrag wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven van je rekening.

13 Kosten de facturen mij iets? Nee, de maandelijkse factuur (abonnementsgeld) ontvang je als pdf- bijlage per gratis. Wie betaalt een bekeuring? Bega jij of één van je vaste deelpartners een verkeersovertreding en krijg je hiervoor een bekeuring, dan stuurt DriveMoby deze naar jou door. Jij bent dus ook voor 100% verantwoordelijk dat de bekeuring (op tijd) betaald wordt. Mocht een huurder een verkeersovertreding maken, kun je de bekeuring (digitaal) doorsturen naar het autodeel platform waar je je auto op het tijdstip van overtreding had verhuurd. Mag ik roken in mijn auto? Nee, dat mag niet. Blijkt na afloop van de abonnementsperiode dat dit toch is gebeurd, wordt (een deel van) de borg ingehouden. Mag ik met de auto naar het buitenland? Ja, binnen Europa mag er onbeperkt worden gereden. Let wel op je kilometerbundel. Mag ik met drank en/of drugs op, achter het stuur van de auto zitten? Nee, dat mag absoluut niet. Alle wettelijke normen die gelden voor een verkeersdeelnemer in Nederland (en buitenland) gelden ook voor een DriveMoby abonnee. Mag ik (huis)dieren vervoeren met de Moby? Ja dat mag, mits deze zich in een afgesloten kooi bevinden, die veilig in de kofferruimte is ondergebracht

14 Als ik vragen heb, met wie moet ik dan contact opnemen? Laura van DriveMoby staat voor jou klaar. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Mail haar: ze zal meestal binnen een paar uur reageren.

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

Een eigen auto, maar slechts een deel betalen?

Een eigen auto, maar slechts een deel betalen? Een eigen auto, maar slechts een deel betalen? Wij bieden jou een auto. Beschikbaar zoveel je wil. Betalen voor wat past bij jouw gebruik. Even geen auto nodig? Deel hem met anderen. INFORMATIE BROCHURE

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden CAR SERVICE PLAN Zorgeloos autorijden Zorgeloos autorijden Denk je wel eens na over de betrouwbaarheid van je auto? Werken de remmen goed, zit er genoeg profiel op je banden? Regelmatig onderhoud is heel

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------- Algemeen

---------------------------------------------------------------------------------- Algemeen Veel gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Ford Lease ----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

Van Mossel Leasing Privé lease

Van Mossel Leasing Privé lease Van Mossel Leasing Privé lease Veelgestelde vragen Algemeen over privé lease Wat is privé lease? Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat u voor een langere periode betaalt voor het

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering.

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Duurzame voordelen van Volkswagen

Duurzame voordelen van Volkswagen Duurzame voordelen van Volkswagen Wat betekenen de fiscale regelingen voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen onderhevig.

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren.

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN EEN NIEUWE SEAT SEAT Abonnement Financieren. Leasen. Verzekeren. GEEN AFSCHRIJVING, RENTE OF RESTSCHULD. EN VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD KAN IK GEWOON NAAR MIJN EIGEN MERKDEALER.

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2012. Wijzigingen voorbehouden. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 Audi Private Lease Compleet Audi ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 20-01-12 11:19 ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 2 20-01-12 11:19 Audi Private Lease Vanaf nu kunt u ook eenvoudig

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen

Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen Wat betekent bijtelling voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen

Nadere informatie

Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling

Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling (bron: belastingdienst.nl augustus 2012) Als ondernemer hebt u misschien een personenauto of een bestelauto nodig

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------- De meest gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met AutoVermeulen of Kia AutoleaseDirect. ---------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële producten en diensten met de kwaliteit van Suzuki

Suzuki Financial Services. Financiële producten en diensten met de kwaliteit van Suzuki Suzuki Financial Services Financiële producten en diensten met de kwaliteit van Suzuki Inhoud pagina 1 pagina 2 pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 Suzuki Financial Services Zekerheid en overzicht: Suzuki

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Artikel 1 Definities Boardsportvereniging DROP Delft, hierna te noemen de vereniging. Bestuur van de vereniging, hierna te noemen het bestuur. De auto van

Nadere informatie

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES JOUW MINI. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES NOT NOR MAL WEL ONTZETTEND GOED. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. ALLE WEGEN LEIDEN NAAR MINI. WELKE WEG NEEM

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS.

Nadere informatie

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht.

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht. Algemene huurvoorwaarden Zwerfbus Art1) Huurtermijn 1.1) De huurperiode in het hoogseizoen begint op vrijdag vanaf 16h00 (op indeling) en eindigt op vrijdag voor 10h00. Weekendverhuur begint op vrijdag

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services BMW Motorrad INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS. EERST UITKIEZEN. DAARNA DE FINANCIËN REGELEN. PRIVÉ 4 BMW Private Finance 5 BMW

Nadere informatie

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer BROEKHUIS PRIVATE LEASE Leeswijzer Versie: LWPL-01-12-16 / ingangsdatum 01-12-2016 INHOUDSOPGAVE 1. Is Het Keurmerk Private Lease van toepassing op mijn private lease-overeenkomst?... 1 2. Wie mogen er

Nadere informatie

move up! (extra t.o.v. take up!)

move up! (extra t.o.v. take up!) De up! take up! (standaarduitrusting) move up! (extra t.o.v. take up!) high up! (extra t.o.v. move up!) Ook standaard bij uw Volkswagen Volkswagen Inclusief Gratis pechhulp Motoren 2-deurs Motor Vermogen

Nadere informatie

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer BroekhuIs zorgeloos privé Leeswijzer Inhoudsopgave 1. Wat als ik in werkelijkheid een afwijkend aantal kilometers per jaar rijd?... 1 2. Wie mogen er in de lease-auto rijden?... 1 3. Blijft de leaseprijs

Nadere informatie

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V.

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Voorsprong door techniek www.audi.nl Audi Service CarLife Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Uitgave 01.07.2007 SMA100201FO106 Omdat je ook ná de

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2011. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO211 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten Financieren. Leasen. Verzekeren. ENJOYNEERING DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Introductie ZZP Mobiel met Toestelbundel

Introductie ZZP Mobiel met Toestelbundel Waarom stopt Telfort met ToestelLease? Klanten van Telfort zijn over het algemeen zeer tevreden met ToestelLease. Dit zien we ook aan de behaalde resultaten van de afgelopen 2 jaar. Klanten geven aan ToestelLease

Nadere informatie

Autobelastingen vanaf 2013 De meest gestelde vragen. VW1293-02 Belastingbrochure.indd 1 29-11-12 14:15

Autobelastingen vanaf 2013 De meest gestelde vragen. VW1293-02 Belastingbrochure.indd 1 29-11-12 14:15 Autobelastingen vanaf 2013 De meest gestelde vragen VW1293-02 Belastingbrochure.indd 1 29-11-12 14:15 Wat betekent bijtelling voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid

Nadere informatie

Algemeen Welke modellen zijn er beschikbaar bij Volvo Car Lease? Het actuele aanbod van Volvo Car Lease is hier te vinden.

Algemeen Welke modellen zijn er beschikbaar bij Volvo Car Lease? Het actuele aanbod van Volvo Car Lease is hier te vinden. Veel gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Volvo Car Lease. Algemeen Welke modellen zijn

Nadere informatie

RijWijzer met Private Lease +31 (0)

RijWijzer met Private Lease +31 (0) RijWijzer met Private Lease +31 (0)30-850 1500 customercare@justlease.nl Gefeliciteerd! Je bent zojuist in je nieuwe auto gestapt. Wij beloven je dat rijden in een auto van Justlease de komende jaren een

Nadere informatie

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen Lesauto Lease exclusief voor rijscholen 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl LesautoRent > Over ons Even voorstellen, Hallo, wij zijn LesautoRent. We vinden het belangrijk dat u weet wie

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark Met checklist 7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark De snelste weg naar direct besparen op uw autoregeling. Inleiding Ondernemers zoals u rijden en vergoeden heel wat zakelijke

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

Paraaf huurder: Paraaf verhuurder: Huurvoorwaarden verhuur Volkswagen bus Versie: 18 januari Datum ontvangst: Ondertekening, naam huurder:

Paraaf huurder: Paraaf verhuurder: Huurvoorwaarden verhuur Volkswagen bus Versie: 18 januari Datum ontvangst: Ondertekening, naam huurder: Huurvoorwaarden verhuur Volkswagen bus Versie: 18 januari 2016 Datum ontvangst: Ondertekening, naam huurder: Ondertekening, naam verhuurder: Algemeen Geldig ID bewijs + geldig rijbewijs is verplicht bij

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan Complete zekerheid voor je SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je het liefst lang en zorgeloos van genieten. En daar

Nadere informatie

IBN Fietsplan. Laat de Belastingdienst meebetalen aan je nieuwe fiets!

IBN Fietsplan. Laat de Belastingdienst meebetalen aan je nieuwe fiets! IBN Fietsplan Laat de Belastingdienst meebetalen aan je nieuwe fiets! versie 2014 Wil je een nieuwe fiets kopen met een belastingvoordeel? Speciaal voor medewerkers van IBN is dit mogelijk. Je kunt namelijk

Nadere informatie

Een nieuwe auto: Vergelijking privé-leasen en kopen

Een nieuwe auto: Vergelijking privé-leasen en kopen Een nieuwe auto: Vergelijking privé-leasen en kopen Deze bijlage hoort bij het artikel, dat maandag 5 september 2011 verschijnt op de ombudspagina s van het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Gooi-

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist TOYOTA OP MAAt Weken Vanaf 7.790,- incl. 1.500,- extra inruil Vanaf 11.990,- incl. 1.500,- extra inruil Toyota Aygo Now en Yaris Now met 1.500,- extra inruilwaarde! Profiteer nu van heel veel (extra) voordeel

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen

Lesauto Lease. exclusief voor rijscholen Lesauto Lease exclusief voor rijscholen 085-401 59 99 info@lesautorent.nl www.lesautorent.nl Even voorstellen, Persoonlijk contact is de basis voor een prettige samenwerking. Wij geven onze klanten geen

Nadere informatie

Veelgestelde Vragen Citroën Private lease

Veelgestelde Vragen Citroën Private lease Veelgestelde Vragen Citroën Private lease Algemeen Wat houdt Citroën Private Lease in? Citroën Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. Dit betekent dat je geen aanbetaling doet en de volgende

Nadere informatie

Meerkeuze vragenlijst Vervoersonderzoek OBN

Meerkeuze vragenlijst Vervoersonderzoek OBN Bedrijfsnaam:.. Contactpersoon:.... Telefoonnummer:.... E-mailadres:.... Graag 1 antwoord aankruisen tenzij anders is aangegeven! Bedrijfskenmerken 1. Op wat voor een type klant richt uw bedrijf zich het

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive 3-THN-60 Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive Deze Skoda Citigo komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2014 en kostte toen 11.469,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Dienstenwijzer privé lease

Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door SternLease B.V. Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en vertellen wij u graag meer over ons

Nadere informatie

Een auto voor af en toe autodelen.info

Een auto voor af en toe autodelen.info Een auto voor af en toe Een auto voor af en toe Wel de lusten, niet de lasten Jij hebt de vrijheid om elke reis te kiezen voor het vervoer dat het beste past bij die reis en dat moment. Soms is een auto

Nadere informatie

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area www.alphabet.com Algemeen Wat is AlphaCity? AlphaCity biedt de mogelijkheid om direct te kunnen beschikken over een deelauto, waarbij het al mogelijk is

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave februari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO213

Nadere informatie

Ervaar de Pro s van Profile

Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Profile is al jaren hét adres voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige autobanden en velgen. Maar wist je dat je bij steeds meer van onze

Nadere informatie

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra NF-984-T Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra Deze Kia Venga komt uit 2011, werd geleverd van 01-11-2009 tot 30-04-2012 en kostte toen 21.734,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

Normering private lease

Normering private lease Normering private lease Betreft: Normering private lease Datum: 07-08-2015 Versienummer: 2.1 Inleiding Zakelijke rijders komen in de toekomst door veranderende omstandigheden in toenemende mate in aanraking

Nadere informatie

Privé Lease overeenkomst: xxxxxxxx

Privé Lease overeenkomst: xxxxxxxx Privé Lease overeenkomst: xxxxxxxx Versie 0.1 2014 Ondergetekenden: Voorletters en achternaam Adres en huisnummer Postcode Woonplaats Geboortedatum: xx-xx-xxxx hierna te noemen "Klant" Athlon Car Lease

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

Finnik Autorapport Kia Picanto 1.0 X-pect

Finnik Autorapport Kia Picanto 1.0 X-pect 68-HTN-5 Finnik Autorapport Kia Picanto 1.0 X-pect Deze Kia Picanto komt uit 2009, werd geleverd van 01-01-2008 tot 31-05-2011 en kostte toen 8.619,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! 2 PEUGEOT PRIVATE LEASE ALTIJD DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. U BEPAALT ZELF DE LOOPTIJD

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie