FAQ / Vaak gestelde vragen DriveMoby 2014 DriveMoby 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ / Vaak gestelde vragen DriveMoby 2014 DriveMoby 2014"

Transcriptie

1 FAQ / Vaak gestelde vragen DriveMoby 2014 DriveMoby 2014 Hoe kan ik abonnee worden van Drive Moby? Vul je persoonlijke rijgedrag in via en vul je mailadres in. DriveMoby neemt contact met je op. Waarom zou ik een abonnement nemen op DriveMoby? Je krijgt een eigen nieuwe auto met het voordeel dat je deze mag verhuren. Via erkende autodeelplatformen kun je je abonnementsgeld gemakkelijk terugverdienen. DriveMoby biedt een abonnement op een auto, variërend van één tot drie jaar. Je krijgt een nieuwe zuinige auto, inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp. Uniek is dat abonnees de auto mogen verhuren aan bekenden of onbekenden via landelijke autodeelplatformen. Zo wordt het dus gemakkelijk om je abonnementsgeld aanzienlijk te verlagen, of zelfs gratis te rijden.

2 Wat doet DriveMoby voor het milieu? Doordat we meer mensen met minder auto s laten rijden, zijn we milieuvriendelijk. Bovendien verdwijnen er in de wijk meer parkeerplaatsen, doordat er minder auto s zijn. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor mens en natuur. Wat maakt DriveMoby anders dan andere deelautobedrijven? DriveMoby biedt als enige in Nederland de mogelijkheid een 1, 2 of 3 jarig abonnement af te sluiten op een eigen auto. Bovendien mag je deze delen met een bekende en verhuren aan onbekenden. Mag iedereen een abonnement op DriveMoby nemen? Ja, op voorwaarde dat je minstens 24 jaar oud bent en 2 jaar in het bezit van een geldig auto- rijbewijs (EU). Checkt DriveMoby mijn kredietwaardigheid? Ja, dit gebeurt tijdens de aanmeldprocedure. Op basis hiervan, word je al- dan- niet toegelaten als abonnee. Betaal ik borg voor de auto? Ja, deze betaal je zodra je het abonnement afsluit. De borg bedraagt éénmalig 499 euro. De borg wordt teruggestort bij de beëindiging het abonnement, als alle rekeningen zijn betaald. Dus na 1, 2 of 3 jaar.

3 Zijn alle bedragen die ik op de site zie staan, inclusief BTW? Ja, alle bedragen genoemd op de website zijn voor particulieren bedoeld. Dus zijn alle bedragen inclusief 21% BTW. Bedrijven zijn ook welkom, op verzoek stellen wij een offerte met BTW specificatie op. Wat zit er standaard in mijn DriveMoby Up? Een Volkswagen Up! is zeer ruim in zijn klasse, zeer veilig (5 NCAP sterren) en zuinig. De standaard Move Up! uitvoering is met airco, brake assist, elektrische ramen etc., goed uitgevoerd. Specificaties: o Topsnelheid 161 km/u o Verbruik fabrieksopgave: 4,1 / 100 km (1 liter op 24 kilometer) o Energielabel A o CO2 uitstoot: 95 g/km o Airconditioning o In hoogte verstelbaar stuurwiel o Instrumentenpaneel bestaand uit elektrische snelheidsmeter, kilometerteller, dagteller, toerenteller, digitaal klokje en brandstofmeter en regelbare (witte) instrumentenverlichting o Portiervergrendeling, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening o Raambediening, elektrische raambediening vóór met klembeveiliging o Start/stop systeem: Motor schakelt automatisch uit indien u bijvoorbeeld tijdelijk stilstaat. Energie die vrijkomt tijdens het remmen wordt opgeslagen in de accu en benut. o Stuurbekrachtiging

4 Wat zit er standaard in mijn DriveMoby Picanto? o ABS, EBD, BAS, ESS o 6 airbags o Stuurbekrachtiging o Airconditioning o Bumpers in carrosseriekleur o Ruitenwissers o Getint glas o Verstelbaar stuurwiel in hoogte o Centrale deurvergrendeling o Hoedenplank o Metallic afwerking op dashboard en stuurwiel o Hoofdsteunen achter o Speakers voor o 14 velgen met sierdeksels o EcoDynamics: Start/Stop systeem o Banden met lage weerstand o Brandstofbesparende accu en dynamo Kan ik zelf de kleur en accessoires kiezen? o De DriveMoby Up! wordt standaard geleverd 4 deurs- uitvoering in metallic zwart. o De DriveMoby Picanto wordt standaard geleverd 2 deurs in de kleur wit. Beide met airconditioning. Wil je graag een andere kleur of een luxere uitvoering? Laat je wensen weten aan DriveMoby, maar de actietarieven zijn van toepassing op deze configuraties. Kan ik een andere auto kiezen dan de DriveMoby Up en de Picanto? Nee, dat is helaas nog niet mogelijk op dit moment. Als je toch geïnteresseerd bent in andere modellen, laat je wensen weten aan DriveMoby.

5 Wordt de auto bestickerd? Je Moby wordt geen uithangbord. Wel kan het zijn dat de auto geleverd wordt met kleine subtiele stickers aan de zijkant en/of achterzijde. Wat wordt mijn maandbedrag voor het abonnement? Dit is afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. Vul je persoonlijke rijgedrag in bij de rekentool op en bereken je netto maandlasten. Hoe weet ik zeker dat DriveMoby de laagste prijs rekent? Niet iedereen berekent de autokosten op dezelfde en juiste manier. DriveMoby gaat er vanuit dat de onafhankelijke ANWB de deskundigheid wel heeft om de autokosten op de juiste manier te berekenen. Daarom heeft DriveMoby de gegevens van de berekening van de ANWB opgenomen op drivemoby.com. Kijk en vergelijk zelf of DriveMoby de laagste prijs rekent. Welke gegevens worden er in de vergelijking gebruikt als ik mijn voordeel bereken op DriveMoby.com? In de vergelijking wordt gebruik gemaakt van jouw persoonlijke opgave van je verwachte autogebruik. Voor de vergelijking met de nieuwe Peugot 107 en een 2 e hands Volkswagen Polo, zijn we uitgegaan van de gegevens van de ANWB autocalculator. In de vergelijking met een traditionele deelauto en een huurauto zijn de online gepubliceerde bedragen meegenomen in de berekening. De exacte autotypes gebruikt voor de ANWB autocalculator: o Peugeot kW ACCESS PACK ACCENT, met airco, bouwjaar 2013 o 2 e hands Volkswagen Polo V, 44kW, easy, met airco, bouwjaar 2010 Kies in de ANWB calculator; Auto in gebruik (aankoop) in 2013 voor 1, 2 of 3 jaar. (afhankelijk welke DriveMoby abonnement- looptijd je wilt vergelijken).

6 Trek vervolgens de brandstofkosten van de ANWB uitkomst af. Dit eindbedrag komt vervolgens exact overeen met de getoonde bedragen in de rekentool van DriveMoby. Ik heb mijn mailadres ingevuld op de site, maar krijg geen mail van jullie. Hoe kan dat? Het kan zo zijn dat onze mail in je spambox is terecht gekomen. Mocht het hier ook niet inzitten, mail: of maak een nieuwe berekening. Waarom zou ik zelf geen auto kopen en delen met mijn buurman, collega of dochter? De abonnementen van DriveMoby zijn voordeliger dan de ANWB aangeeft voor zowel nieuwe- als (betrouwbare) 2 e - hands auto s. Daarnaast kan zelf een auto delen al snel discussies opleveren over bijvoorbeeld (onvoorziene) kosten of schades. Als je stil komt te staan met een defecte versnellingsbak, wiens schuld is dat en wie gaat het betalen? Bij DriveMoby zijn er geen discussies, kosten zijn inclusief en vooraf bekend. Dus geen verrassingen achteraf. Afgezien van verhuren mag je je Moby ook delen met een (vaste) autopartner. Zoals een buurman of een collega. Hoeveel moet hij/zij betalen? Dat regel je onderling met elkaar. DriveMoby kan je een voorbeeldcontract sturen en advies geven. De contractant betaalt DriveMoby het volledige abonnementsgeld. DriveMoby zorgt er voor dat ook de vaste autodeelpartner is verzekerd. Kan ik een proefrit maken in mijn eigen regio? Ja, dat is mogelijk in heel Nederland. Stuur een mail naar Als ik een abonnement heb genomen, waar moet ik mijn DriveMoby ophalen? DriveMoby neemt contact met je op over waar en wanneer jij de Moby kunt ophalen. Meestal bij de dealer bij jou in de buurt. Wanneer wordt mijn auto geleverd? 3 tot 6 weken na betaling van de borg, afhankelijk van gekozen model en voorraad.

7 Hoeveel kilometer mag ik rijden gedurende mijn abonnementsperiode? Vooraf bereken je op je persoonlijke rijgedrag. Op basis hiervan, zie je hoeveel kilometer je per jaar denkt te gaan rijden. De eerste 5000 kilometer per 12 maanden krijg je kado van DriveMoby. Wat zijn kilometerbundels? Bovenop de 5000 kilometer per jaar die je cadeau krijgt van DriveMoby, kun je bundels nemen van steeds 5000 kilometer extra. Bereken je persoonlijke rijgedrag op en kom erachter hoeveel kilometer je per jaar denkt te rijden. Naar aanleiding daarvan, kun je kilometerbundels kopen. Kies de juiste bundel, zo bespaar je kosten. Wat zijn de kosten van de kilometerbundels? Tot 5000 km per jaar - krijg je cadeau van DriveMoby km per jaar - 19 euro per maand km per jaar - 39 euro per maand km per jaar - 55 euro per maand Kan ik de keuze voor mijn kilometerbundel wijzigen? Je kunt je bundel wijzigen binnen 6 maanden na afsluiten contract en daarna jaarlijks éénmalig telkens na 12 maanden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van je looptijd. Hoe worden mijn persoonlijk gereden kilometers geregistreerd? Minimaal eens per jaar geef je de kilometerstand door aan DriveMoby. Als dit overeenkomt met je gekozen kilometerbundel, zijn er geen extra kosten. Wat gebeurt er als ik meer kilometers rijd, dan ik vooraf heb ingekocht? Rijd je meer dan de gekozen kilometerbundel, betaal je 5,5 eurocent per kilometer. Dit wordt jaarlijks bij je in rekening gebracht. De juiste bundel afsluiten is voordeliger, dan betaal je ongeveer 4.5 eurocent per kilometer. Rijd je minder kilometers dan je afgenomen

8 bundel, dan wordt dit tegen hetzelfde tarief jaarlijks aan je uitgekeerd. De meer- en minderkilometerprijs binnen je bundel is gelijk. Sluit dus gerust een hoge kilometerbundel af, dan kom je in elk geval niet voor verrassingen te staan als je toch meer rijdt dan je dacht. Wat je minder rijdt, krijg je terug tegen hetzelfde tarief! Welke verzekering heb ik op mijn auto? Je bent altijd all- risk verzekerd. Standaard is het eigen risico is 150 euro per schadegeval. Maar dit betaal je alleen indien de schade niet bij de tegenpartij te verhalen is. Deze 150 euro is ook af te kopen tot 0 euro per schadegeval tijdens je bestelling. Standaard is elk abonnement inclusief een inzittenden- en rechtsbijstand verzekering. Alle details: Mogen er andere mensen in mijn auto rijden als ik hem niet verhuur? Ja dit mag. Ik wil mijn auto verhuren. Hoe doe ik dat? DriveMoby meldt je desgewenst gratis aan bij de erkende landelijke autodeelplatformen. Momenteel zijn dat Snappcar en Mywheels.

9 Hoe gaan de autodeelplatformen te werk? Alle informatie hierover vind je op tussen- autodeel- platformen/ Ben ik verzekerd als mijn auto wordt verhuurd? Verhuur je de auto via een autodeel platform, dan is bij elk verhuurmoment een tijdelijke all- risk verzekering van toepassing, gedurende de gehele verhuurperiode. Deze dekt schades, zonder eigen risico voor de verhuurder. De huurder en verhuurder zijn dus volledig verzekerd. Wat moet ik doen als mijn auto schade heeft? Neem direct contact op met DriveMoby en eventueel de hulpdienst van Volkswagen of Kia (deze informatie krijg je van je dealer bij het afleveren van de auto). Het eigen risico bij niet verhaalbare schade is 150,- per schadegeval. Wat gebeurt er met mijn abonnementskosten na schades? Bij schades wijzigen je abonnementskosten niet. Wel worden de schades geregistreerd in het zgn. ROY Data systeem. Dit is in te zien door andere verzekeringsmaatschappijen. Het aantal gemelde schades bepaalt de bonus/malus trede en je toekomstige bedrag aan verzekeringspremie. Dit is exact hetzelfde wanneer je zelf een auto zou kopen, verzekeren en schades laat repareren via je verzekering. Wat gebeurt er met mijn maandelijkse DriveMoby- abonnementskosten als een huurder schade rijdt? Helemaal niets. De abonnementskosten blijven gelijk, de huurders moeten all- risk verzekering afsluiten bij Centraal Beheer, dat gaat automatisch bij elke verhuring. De voorwaarden en polis kan je vinden bij het autodeelplatform van je voorkeur. Kan ik DriveMoby ook zakelijk rijden? De auto kan ook zakelijk worden gereden. Je bepaalt zelf hoe de auto in de boeken wordt opgenomen. Indien de abonnementskosten zakelijk worden ingeboekt, zal er in de meeste gevallen sprake zijn van bijtelling op uw inkomen.

10 Om dit bedrag te berekenen kun je uitgaan van euro (catalogus waarde van de Volkswagen Move Up!) met een bijtellingpercentage van 14%. Stel dat uw inkomen bruto euro op jaarbasis is, wordt er 14% van = 1610 euro op uw inkomen opgeteld. Omdat het totaalbedrag meer is dan euro en minder dan euro valt het bijtellingbedrag in het 42% tarief. Dus er moet 42% van 1610 euro (676 euro) worden afgerekend aan de belastingdienst als bijtelling. Vaak wordt dit omgerekend tot een maandbedrag, 676 euro delen door 12 maanden = 56,35 euro netto per maand aan bijtelling. Dit geldt dus alleen indien u besluit de auto(kosten) volledig via uw baas of bedrijf te declareren en u hierdoor dus belastingvoordeel geniet. Rijdt u de auto privé heeft u geen bijtelling. Wie betaalt de motorrijtuigenbelasting (MRB)? De Picanto en Up! zijn tot 1 januari 2014 wegenbelasting vrij. Vanaf 1 januari 2014 brengt de belastingdienst motorrijtuigenbelasting in rekening. Voor zowel de Picanto als de Up! Is het MBR bedrag (wegenbelastiing) tussen de 19,- en 21,- per maand, afhankelijk van Provincie waarin je woonachtig bent. DriveMoby factureert dit vanaf deze datum door naar de abonnee. Krijg ik pechhulp? DriveMoby staat voor betrouwbaarheid, alle auto s krijgen op tijd een onderhoudsbeurt. Mocht er onderweg toch iets gebeuren staat de DriveMoby mobiliteitsservice binnen heel Europa voor je klaar.

11 Krijg ik vervangend vervoer bij reparaties? Ja als reparatie langer duurt dan 24 uur, krijg je een vervangende auto van de Volkswagen of Kia dealer Hoe werkt het tanken? Je tankt zelf Euro95. Wie betaalt de brandstof? De brandstof is niet inclusief bij het abonnement. Overigens is de Volkswagen Up! één van de zuinigste auto s in de zijn klasse met een (fabrieksopgave) van 1 liter op 24 kilometer! De Kia Picanto is bijna net zo zuinig. Het exacte verbruik is uiteraard afhankelijk van je rijstijl. Wat gebeurt er als ik een parkeervergunning nodig heb? In sommige wijken is een parkeervergunning noodzakelijk. Deze vraag je zelf aan. Maar je kunt ook je huidige vergunning overzetten op een DriveMoby. Wie is er verantwoordelijk voor de auto? Iedere abonnee is voor de volle 100% verantwoordelijk dat hij/zij de auto in goede staat houdt en inlevert aan het einde van de looptijd. Schades dienen direct gemeld en op korte termijn gerepareerd te worden. Alleen op deze manier blijft de auto in tip- top staat en zijn er geen onverwachtse kosten bij het inleveren van de auto als het abonnement afloopt. Hoe zit het met onderhoud en reparatie? APK, beurtjes en ander onderhoud is inclusief: je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt bericht na iedere 12 maanden om een beurt te laten uitvoeren.

12 Hiervoor kun je bij je lokale Volkswagen en Kia dealer terecht: kosteloos. Je krijgt vervangend vervoer indien een onvoorziene reparatie langer duurt dan 24 uur. Kan ik de duur van mijn abonnement verkorten? Nee, dat kan helaas niet. Je kunt wel iemand anders zoeken die je abonnement kan overnemen. Deze persoon moet wel door ons worden goedgekeurd. Kan ik de duur van mijn abonnement verlengen? Ja en hoe langer je een abonnementsduur, hoe lager je maandkosten worden. Neem contact op met DriveMoby. Kan ik de auto overnemen als mijn abonnement is afgelopen? Dat kan, aan het eind van de looptijd kan je een verzoek doen, waarbij een offerte wordt opgesteld. Heb ik een opzegtermijn? Nee, die heb je niet. Moby neemt tegen het eind van je abonnementsperiode zelf contact met je op of je wil verlengen. Het abonnement stopt vanzelf, je zit nergens aan vast. Als mijn abonnement eindigt, waar moet ik mijn auto inleveren? DriveMoby neemt hierover contact met je op bij welke (lokale) dealer je de auto kan inleveren. Hoe worden de abonnementskosten geïnd? Je maandbedrag wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven van je rekening.

13 Kosten de facturen mij iets? Nee, de maandelijkse factuur (abonnementsgeld) ontvang je als pdf- bijlage per gratis. Wie betaalt een bekeuring? Bega jij of één van je vaste deelpartners een verkeersovertreding en krijg je hiervoor een bekeuring, dan stuurt DriveMoby deze naar jou door. Jij bent dus ook voor 100% verantwoordelijk dat de bekeuring (op tijd) betaald wordt. Mocht een huurder een verkeersovertreding maken, kun je de bekeuring (digitaal) doorsturen naar het autodeel platform waar je je auto op het tijdstip van overtreding had verhuurd. Mag ik roken in mijn auto? Nee, dat mag niet. Blijkt na afloop van de abonnementsperiode dat dit toch is gebeurd, wordt (een deel van) de borg ingehouden. Mag ik met de auto naar het buitenland? Ja, binnen Europa mag er onbeperkt worden gereden. Let wel op je kilometerbundel. Mag ik met drank en/of drugs op, achter het stuur van de auto zitten? Nee, dat mag absoluut niet. Alle wettelijke normen die gelden voor een verkeersdeelnemer in Nederland (en buitenland) gelden ook voor een DriveMoby abonnee. Mag ik (huis)dieren vervoeren met de Moby? Ja dat mag, mits deze zich in een afgesloten kooi bevinden, die veilig in de kofferruimte is ondergebracht

14 Als ik vragen heb, met wie moet ik dan contact opnemen? Laura van DriveMoby staat voor jou klaar. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Mail haar: ze zal meestal binnen een paar uur reageren.

Waarom een sponsor op de auto? Mede door de sponsor kunnen we huurcontracten aanbieden tegen deze lage kosten.

Waarom een sponsor op de auto? Mede door de sponsor kunnen we huurcontracten aanbieden tegen deze lage kosten. Veelgestelde vragen. De vragen zijn per onderwerp gerubriceerd. 1. Algemene vragen 2. Banden 3. Schade 4. Brandstofpas 5. Verzekering 6. Bekeuringen 7. Facturen 8. Onderhoud 9. Procedures 10. Inname 11.

Nadere informatie

FAQ CITROËN PRIVATE LEASE

FAQ CITROËN PRIVATE LEASE FAQ CITROËN PRIVATE LEASE Acceptatie Hoelang duurt de acceptatieperiode bij jullie? Indien u de volledige gegevens aanlevert bij uw aanvraag, ontvangt u uiterlijk binnen een week bericht van uw dealer.

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. SEAT regelt de rest ENJOYNEERING

Financieren. Leasen. Verzekeren. SEAT regelt de rest ENJOYNEERING Financieren. Leasen. Verzekeren. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest ENJOYNEERING 2 Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de financiële

Nadere informatie

Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Particulier Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie

Overstappen. Waarom overstappen?

Overstappen. Waarom overstappen? Overstappen Waarom overstappen? De meeste mensen stappen over naar een andere leverancier omdat zij hier flink wat geld mee kunnen besparen. Er bestaan namelijk grote verschillen in energietarieven van

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2014

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared December 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

Bromfietsverzekering BRM141

Bromfietsverzekering BRM141 London Verzekeringen Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam Postbus 60, 3000 AB Rotterdam Tel 088-577 26 02, fax 088-577 86 80 www.london.nl IBAN NL17INGB0000022800 Inschrijfnummer KvK 59395435 London Verzekeringen

Nadere informatie

VOORWAARDEN DITZO AUTOVERZEKERING

VOORWAARDEN DITZO AUTOVERZEKERING Hoe gaan wij om met deze voorwaarden? Alles vastleggen in voorwaarden kan niet. Dat proberen we daarom ook niet. Onze voorwaarden zijn daardoor simpel en leesbaar. We handelen niet naar de letter maar

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Een gebruikte auto kopen

Een gebruikte auto kopen 2004-2005 Een gebruikte auto kopen Met veel handige tips *622419* Inhoud 3 Welke auto wordt het? 3 welk gebruik? 6 autokosten 9 benzine, diesel of LPG? 11 berekenen omslagpunt 12 consequenties diesel en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Profile Tyrecenter Autoverzekering

Algemene Voorwaarden Profile Tyrecenter Autoverzekering Algemene voorwaarden Model AAA 2012-1 WG Wanneer start mijn verzekering? De datum waarop uw verzekering in gaat staat op het (digitale) polisblad. De dekking begint nooit eerder dan het tijdstip waarop

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412 Aegon Autoverzekering Polisvoorwaarden nr. 1412 S 42471 a augustus 2014 Inhoudsopgave pagina Algemene Voorwaarden 4 1 Wat mag u van ons verwachten? 4 2 Wat verwachten wij van u? 4 3 Wie zijn er verzekerd?

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering Ditzo DC1311

Voorwaarden Autoverzekering Ditzo DC1311 Voorwaarden Autoverzekering Ditzo DC1311 Inhoud Hoe gaan wij om met deze voorwaarden? 3 Moet het kenteken op jouw naam staan? 3 Welke auto kan je verzekeren? 3 Mobiliteitsgarantie 3 Welke dekkingen kun

Nadere informatie

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Autoverzekering versie 2 Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

Nadere informatie

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies?

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Ga niet over één nacht ijs... 1 Hoeveel kan ik lenen?... 2 Vaste of variabele rente?... 3 Rente kort of lang vastzetten?... 4 Hoogte van de rente... 4 Hoe zit

Nadere informatie

Energie volgens Robin

Energie volgens Robin Energie volgens Robin Onduidelijk In dit boekje beschrijft Robin hoe wij werken, en voor wie! Ook bieden wij u hier een kijkje in de keuken van de Nederlandse energiemarkt. Aan de hand van veel voorkomende

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering Ditzo MTP1502

Voorwaarden Autoverzekering Ditzo MTP1502 Voorwaarden Autoverzekering Ditzo MTP1502 Inhoud Hoe gaan wij om met deze voorwaarden? 3 Moet het kenteken op jouw naam staan? 3 Welke auto kan je verzekeren? 3 Mobiliteitsgarantie 3 Welke dekkingen kun

Nadere informatie

Informatie over uw Motorrijtuigverzekering. personenauto. Bij uw autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Motorrijtuigverzekering. personenauto. Bij uw autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Motorrijtuigverzekering Casco personenauto Bij uw autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering

Nadere informatie

VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 30

VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 30 VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING Verzekerd van alle aandacht. van 30 VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING 02-205 Inhoudsopgave Belangrijk Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Zo leest u de voorwaarden Mijn

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Alphera Top Protect. Verzekeringsvoorwaarden ATP15

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Alphera Top Protect. Verzekeringsvoorwaarden ATP15 Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Alphera Top Protect Verzekeringsvoorwaarden ATP15 2 Leeswijzer Checklist 4 Voorwaarden die voor iedereen gelden Algemene voorwaarden 5 Hier leest u onder

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV

Delta Lloyd Schadeverzekering NV POLISVOORWAARDEN Autoverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model M 03.2.30 F INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING Waar is deze verzekering voor? 2 Voor wie is deze verzekering?

Nadere informatie

Inhoudsopgave. InterBank, de juiste keuze voor uw lening! 2. Waarom deze brochure 3. InterBank BetaalGarantie 9. Zakelijk Krediet 12

Inhoudsopgave. InterBank, de juiste keuze voor uw lening! 2. Waarom deze brochure 3. InterBank BetaalGarantie 9. Zakelijk Krediet 12 Inhoudsopgave pag. InterBank, de juiste keuze voor uw lening! 2 Waarom deze brochure 3 Doorlopend Krediet 4 Persoonlijke Lening 7 Huurkoop 7 Particuliere Lease 8 Seniorenlening 8 InterBank BetaalGarantie

Nadere informatie

Personenautoverzekering Comfort COM141

Personenautoverzekering Comfort COM141 Personenautoverzekering Comfort COM141 Leeswijzer Checklist 2 Voorwaarden die voor iedereen gelden Algemene voorwaarden 3 Hier leest u onder andere: Waarvoor bent u verzekerd? Wat moet u doen als u schade

Nadere informatie

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis.

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15 Allianz Nederland Schadeverzekering Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering voor personenauto s en motoren Verzekeringsvoorwaarden PM 15 2 Leeswijzer Checklist 4 Voorwaarden die voor iedereen gelden

Nadere informatie